Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Vigyázat orvos ! ! ! ! !
  2014-12-06 17:37:59, szombat
 
 
Az egészségünket legjobban a minket kezelő orvosok veszélyeztetik,mivel a modern orvostudomány módszerei csak ritkán működnek,és gyakran sokkal veszélyesebbek, mint azok a betegségek, amelyeket állítólag diagnosztizáltak és kezelni akarnak.

Dr. Robert S. Mendelsohn






Dr. Ébert Jenő a ,,Vigyázat orvos!" című könyv szerzője - Dr. Ébert Jenő, Jakab István

Videó :
Link...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Enigma videók
  2014-12-06 11:32:54, szombat
 
  Enigma videók | Boldognapot.H : Link...



 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Videók,linkek  
A Teremtő ereje
  2014-12-06 11:16:14, szombat
 
  Isten ugyanazzal a módszerrel teremtette az univerzumot, mint amit te is alkalmazni kezdtél:Szavainak ereje által.
Az embert Isten a maga képére alkotta : mi is a szavainkkal szabadítjuk fel a hitünket.
Isten Igéje - ha az emberi szellemben már megfogant, a nyelv szavakká formálta, és a száj kimondta - teremtő erő, amely a te érdekedben hat



- A Teremtő ereje veled van
- A Teremtő ereje meggyógyít
- A Teremtő ereje az anyagi életben
: Link
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
A Hold
  2014-12-06 09:23:15, szombat
 
 


Újhold két-három napig a Hold a Földünk és a Nap között áll. A Hold és a Nap gravitációs ereje egymást erősíti, a Hold és a Nap gravitációs vonzása összeadódik, így erősebben vonzódik minden Földön lévő dolog a Hold felé. Ilyenkor érdemes építő jellegű termékyenséggel, sikerrel, védelemmel, szeretettel, egészséggel kapcsolatos munkát végeznie, mert ilyenkor a leghatásosabbak. Ezt konstruktív mágiának nevezzük. Egészség szempontjából, ahogyan növekszik a Hold, úgy csökken az operációknak, sebek gyógyulásainak, sikereinek esélye. Az újhold után a hold egy része a nap felé fordult, és a növő hold megkezdi erőteljes működését. Újhold esetén érdemes a testünkre irányítani a legnagyobb figyelmet. Az újholdkor levágott köröm is lassabban nő. Salaktalanítani is ilyenkor a legcélszerűbb, mert a test méregtelenítési készsége ilyenkor működik a leghatékonyabban.
A rossz szokásainkról is ebben az időszakban a legkönnyebb leszokni. Fogyókúrát érdemes ilyenkor kezdeni, mert könnyebben le tudunk mondani az evésről.



Növő hold idején a Föld, Hold, Nap pontosan derékszöget zár be, amikor növekedésnek indul kb. egy hét alatt éri el az első negyededet. Ekkor a Hold felénk eső oldalának felét látjuk, a holdkorong jobb oldalát. Gravitációs ereje még ekkor is ers, mivel még mindig közel áll a naphoz. Ilyenkor is érvényesül a konstruktív mágia. Érdemes a hajtöveket visszavágni, mert így a haj egészségesebb lesz és nehezebben töredezik. A gyógyszerek sokkal erősebben hatnak, mint máskor, tehát érdemes vigyázni velük. Az étkezésre is oda kell figyelni, mert a test raktározóképessége megnő, tehát a táplálék nagyon könnyen felesleges zsírpárnaként végezheti. A gyógyulás is lassabb, igyekezzünk nem megbetegedni ebben az időszakban



Telihold idején a Föld kerül a Nap és a Hold közé és a felénk eső oldalt éri a napsugár, így a holdkorong teljessé válik. Telihold az első negyed után egy hét múlva következik be, ilyenkor teljes egészében látjuk a Holdat az égbolton. Teliholdkor legintenzívebb a Hold energiája, hatással van az emberekre és más élölényekre egyaránt, ekkor érzékenyebbek ingerültebbek vagyunk. Ilyenkor az embereken eluralkodik az ingerlékenység, agresszió, szenvedély és szinte ösztönösen cselekszünk. Legtöbben ilyenkor alvászavarokkal küszködünk. Telihold idején romboló jellegű spirituális munkát érdemes végezni. Ide tartoznak pl.: kötő és oldó, rontásokkal kapcsolatos dolgok/levétel/, megszüntetés és megsemmisítése valamely dolognak. Ezt destruktív mágiának nevezzük. A telihold a legszebb és a leglátványosabb mindközül. Talán pont a szépsége miatt ilyenkor az ember fokozottan érzékeny mindenre, könnyen elfeledkezünk magunkról, akár túlérzékennyé is válhatunk. Szeszélyesség, figyeleméhség jellemző ilyenkor az emberre; pontosan ezért különösen figyelni kell arra, mit mondunk. Olyan dolgok csúszhatnak ki a szánkon, amit normális állapotunkban semmiképp nem mondanánk ki, sőt inkább mélyen hallgatunk róla. Könnyen felszínre törhetnek eddig elnyomott érzéseink, sérelmeink. Ez nem minden esetben probléma, ha kijön, de a telihold elteltével kellemetlen érzést válthat ki az emberből.
Teliholdkor a testnek üdítő mindenfajta mozgás, testedzés; érdemes ilyenkor kimenni kocogni, vagy egyéb sportot űzni napi szinten. Gyümölcsfogyasztás esetén a kilók pillanatok alatt képesek eltűnni, a zsírpárnák hamar felszívódnak egy kis rádolgozással.


Fogyóhold idején a Föld, Hold, Nap pontosan derékszöget zár be ismét, csak azzal a különbséggel, hogy a Hold keringési pályájának túloldalán. A hold telihold után kb. egy héttel éri el az utolsó negyedet, ilyenkor a Hold bal oldalán világos, a jobb oldalán sötét. Gravitációs ereje ismét csak erős mivel ilyenkor közeledik a Naphoz. Fogyóhold idején a romboló hatású spirituális munkát végezhetünk, tehát destruktív mágiát. Ilyenkor érdemes testmasszázsra iratkozni, mert jobban ellazítja a testet, mint általában. Ilyenkor minden gyorsabban és könnyebben megy, ha különösen sokat étkezünk sem valószínű, hogy elhízunk. Aktívabbak vagyunk, mint szoktunk, testünk is összeszedettebb, könnyebben irányítható. Amibe csak belekezdünk, az feszültségmentesen, simán zajlik, és tevékenységeink ilyenkor a leghatásosabbak.




 
 
0 komment , kategória:  Képek - Hold  
Az OM szótag a teremtés jelképe.
  2014-12-06 08:49:45, szombat
 
 



A szó maga szanszkrit eredetű és Aumnak írták.A legismertebb legnagyobb mantra az Om mantra.


Pranavának nevezik és a legfontosabb hindu szimbólum.
Az Aum a legfontosabb alap-vagy gyökérmantra,ezért sok mantra(recitáció), ima és rituálé elején mondják.


Az OM az univerzum teremtésekor elhangzott szent teremtő mag-szó.
Az"Om"a teremtés igéje,egy ősrezgés,mely eredetét tekintve öröktől való és az Abszolút Igazságot és a Legfelső Isteni Teremtőerőt képviseli.


Az"Om" a(harmadik szem)mantrája is.Nagy népszerűségnek örvend a meditálok körében,mivel ismételgetése lenyugtatja az elmét,a testet energiával(pránával)tölti fel,segít kiszakadni az érzékek világából,erősíti az elmélyülést.A megfelelő légzésirányítással és az"Om hang"használatával különböző transzállapotok érhetőek el.
~
AZ OM MANI PADME HUM: a Buddha összes tanítását magába foglaló mantra.

Értelmezése az egész szövegnek: az "Éljen a lótuszban lévő drágakő

vagy: Tisztelet a Lótuszkelyhében Rejlő Gyémántnak."
~
Az A betű jelenti az isteni Ént,a halhatatlan lelket;

Az U jelenti az emberi Ént,a mulandó testet;

Az M jelenti a két Én kapcsolatát,ezt az életet.

Az A: az örök világ, Az U: ez a Föld Az M: az idő ami a kettőt összeköti.

~
A szent szótag egy lehelettel kimondja a lét legnagyobb misztériumát: itt élek a földön,sorshoz és időhöz kötve,de igazi lényem az örök halhatatlan lélek.

Mani Padme annyit jelent,mint lótusz ékszer.

Ez a lótusz ékszer az emberi lélek.

A lótuszvirág a világtér;benne a gyémánt az Én.


A beavatottak szerint a lótusz az öröklét jelképe, a ragyogó ékszer pedig az üdvözült ember.

A Hum először annyit jelent,hogy;úgy legyen.

De tulajdonképpen tevékeny szó,amely az Omot még egyszer és erőteljesen hangsúlyozza


www.mantra.lapok.eu/om_mantra






Kontempláció, a meditáció csúcsa - meditációs gyakorlatok- : Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Meditáció  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2014.11 2014. December 2015.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 36 db bejegyzés
e év: 872 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 975
  • e Hét: 3475
  • e Hónap: 12145
  • e Év: 68078
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.