Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
Ez a pofátlanság teteje.
  2014-05-31 09:36:55, szombat
 
  Ez a pofátlanság teteje.

Ez az ember aki ezt írta elmebeteg. "Alig becsüljük meg munka-helyünket"

Miért becsüljünk egy olyan munka helyet ahol rabszolgaként vagyunk nyilvántartva, ahol annyit fizetnek, hogy holnap is tudjunk dolgozni nekik, vagyis ne haljunk éhen?

Van a pofáján bőr és összehasonlít olyan országokkal ahol nem éh bérért vannak foglalkoztatva emberek.

Dánia 45 %, Norvégia 42 %, Olaszország 37 %, Magyarország 36 %, - ba elkötelezett a munka adójával szembe.
Európa összesítésben 39 % érzi úgy , hogy megbecsülik munka-helyén.

Figyelj már te elmebeteg hasonlítsd már össze azt is mennyit keres egy munka - vállaló ott ahol magasabb az elkötelezettség a munka - adók iránt.

Nyugodtan írd le azt is, mert az is ide tartozik, hogy hol mennyit keresnek a munka - vállalók.Egyszerűen csodálkozom, hogy ilyen hülye emberek újságot mernek írni mind te, akik csak a felét írják le a tényeknek.

Vagy ha nem hülye vagy akkor meg egy jól megfizetett hatalom bérenc, aki a FIDESZ szó csöve, vagyis önálló véleményed az nem lehet.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meccs közben írja át a szabályokat a FIDESZ.
  2014-05-31 06:02:14, szombat
 
  Meccs közben írja át a szabályokat a FIDESZ.

Nem nagyon értem, igaz nem is nagyon követtem az önkormányzati választásokban szándékozni kívánt változtatásokat.
Persze azt nem hiszem amit a Fidesz állít, hogy olcsóbb lesz az apparátus fenntartása, mert a parlamenti képviselő szám is meg feledződött, de nem lesz olcsóbb a fenntartása mind eddig volt, mert politikusainknak nem kell spórolni csak az egyszerű túladóztatott állampolgárnak.

Egyet viszont az ellenzéki képviselők figyelmébe ajánlanák semmi joguk ara, hogy felháborodjanak és bármit meg kérdőjelezzenek amit a Fidesz csinál.

Tetszetek volna az elmúlt 4 évben úgy politizálni, úgy képviselni a választók érdekeit, hogy érdemlegesek legyenek ara, hogy a 2014 - es választásokon, ne szerzet volna a Fidesz 2/3 - győzelmet.

Persze ara sem voltak képesek, hogy ezt megakadályozzák, vagyis az amit ma művelnek eső után köpönyeg.

Nézzük csak a baloldalt, figyeljetek elmebetegek, ez mindegyik baloldali pártnak aki azt állítja magáról megjegyezném.

Egy baloldali pártot nem vezethet milliárdos, egy baloldali párt nem a tőkéseket a kizsákmányoló tolvaj bankokat, bankárokat, multikat képviseli, hanem azon választókat akik ma eh bérért vannak foglalkoztatva hazánkba.

Valójában a DK, az Együtt nem baloldali párt, csak baloldali köpönyegbe bújt gyülekezet aki azért hangoztatja baloldaliságát, mert onnan tud szavazókat szerezni.

Ma az MSZP - t nem lehet hova helyezni a politikai palettán, mert most kezd letisztulni az ahova anno, a milliárdos idegen érdekeket szolgáló Gyurcsány és Bajnai a mai helyezettbe sodort.
Nagy dilemmába van ma az MSZP, hogy mit is kezdjen magával, mert ha a baloldaliságot vállalja valamilyen szinten még az EU - val is szembe fog kerülni, és a mai MSZP politikusi gárda ezt nem meri felvállalni.

Valójában a FIDESZ addig legyőzhetetlen lesz bárki részéről amíg nem tisztázza a DK, az Együtt, meg az MSZP, hogy valójában melyik oldalon is áll, jobb vagy közép, vagy bal.

Már leáldozott annak, hogy baloldali köpönyegbe bújva más politikai érdekeket képviselek, mert már a választó különbséget tud tenni, azok között ki is képviseli érdekeit.

MSZP ma azért került ebbe a helyezettbe, mert baloldalinak vallotta magát miközben jobboldali politikát folytatott.
A kivénhedt MSZMP maradványok pont ezt nem vették figyelembe, mert csak azzal volt elfoglalva, hogy gyorsan meg gazdagodjanak lopásból, vesztegetésekből, a privatizációnak nevezet rablásból.

De a lényeg ne tessék háborogni ellenzéki politikusok, hanem tessék úgy politizálni, dolgozni, hogy megérdemeljék, hogy a választók, 2018 - ba önökre szavazzanak.

A 2014 - es önkormányzati választásokról már nyugodtan lemondhatnak, mert nem sok esélyt jósolok a leendő összefogásuknak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kong az ürességtől a 4 - es metró
  2014-05-29 11:53:37, csütörtök
 
  Kong az ürességtől a 4 -es metró.

Ebből is le lehet vonni politikusaink értelmi szintjét, hazánkba presztízs beruházások történek történtek, ami politikai érdekeket szolgál, szolgált. Stadionok építése, olyan országba ahol focisták semmit sem érnek amin egész Európa röhög.

Ezért nem emelkedik hazánkba az élet-színvonal , mert olyan beruházásokra költenek, költöttek amire valójában pénzünk illetve szükségünk sincs, illetve soha nem lesz kihasználva.

Egy hatalmas pazarlás folyt, folyik politikusok részéről abból a tőlünk elrabolt adóból, ami miatt családok, vegetálnak, gyerekeknek éhesen kell lefeküdniük.

Egy nettó 90 ezer forintos jövedelemből képtelenség ma hazánkba emberhez méltóan élni.

És politikusainknak még szándékába sem áll, foglalkozni ezzel a problémával, mert ők vígan élnek az általunk megkerestt, adó formájában elrabólt pénzből.

Nézzük csak Lázár költekezését, de sorolhatnám a végtelenségig, Simon pénzét aminek a mai napig nem tudunk semmit az eredetéről.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valószínű a választ keresik az EP választásokon történtekre.
  2014-05-29 09:34:37, csütörtök
 
  Valószínű a választ keresik az EP választásokon történtekre.

Valószínű a válasz lépéseket keresik az EP választásokon történtekre a világ kizsákmányoló urai, a Bilderberg konferencián.

Az EP választások nyilvánvalóvá tették, hogy elegük van az Európaiaknak a kizsákmányolásukból, a nyomorból, az éhezésből, miközben egy szűk 10 % dúskál a javakba.

És ezek között egy hazaáruló magyar is található nevezetesen a liba tolvaj Bajnai.

Valójában itt dől el minden a mesterségesen előidézett válság, a munka helyek, a bérek, az éhezés a nyomor egyaránt.

Pont azokat kéne kiiktatni akik ezen részt vesznek mert nekik köszönhető mindazon rossz ami a világban történik, a háborúk, válságok, éhezések, nyomor , stb.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bilderberg - konferencia.
  2014-05-28 21:28:07, szerda
 
  Bilderberg - konferencia.

Miért pont az az ember Bajnai van meghíva aki miniszter-elnöksége alatt az EU, a bankok, az IMF feltétel nélküli kiszolgálója volt?

Csak nem hazaáruló az az ember aki ilyenekkel ül egy asztalnál?

Azért majd jegyezzük meg ezt a dátumot és készüljünk fel hazánk támadására, amit ez a mocskos liba tolvaj fog irányítani hazánkból a bankárok, multi cégek vezetőinek megrendelésére.

Néhány szálkát már belenyomtunk azoknak a patkányoknak a szemébe aki ezen a konferencián részt vesznek és most véres szájal vicsorogva próbálnak ártani hazánknak,

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Lázár Jánosnak nincs joga megsértődni.
  2014-05-28 09:29:34, szerda
 
  Lázár Jánosnak nincs joga megsértődni.

Amikor hazánkba családok 90 ezer forint havi fizetésből élnek, amikor emberek 22 800 forintból vegetálnak, talán elgondolkodhatna Lázár, hogy mire is költi azt a pénzt amit az éh bérből élőktől vonnak le adó, és egyéb járulék címen.

Lehet mondani amit ilyenkor szoktak ez populizmus, de atoll még éhezik hazánkba 500 ezer gyermek.

Egyáltalán nem foglalkozna senki, hogy melyik politikus mennyiből él, mennyit költ abból amit állampolgároktól vonnak le, ha , de itt a ha.

Amennyiben és ha minden honi állampolgárnak elfogadható bért fizetnének ami szükséges az emberhez méltó élethez.

Amíg ez nincs megoldva nincs joga egyik politikusnak sem felháborodni amikor valaki megkérdezi azt, hogy egy politikus mennyibe is kerül egy polgárnak.

Az emberek általában addig foglalkoznak a politikusok, bérével, költség térítésével, kiadásával ameddig nekik vegetálniuk kell abból a bérből amit ma keresnek hazánkba.

Amennyiben tisztességes a megélhetéshez szükséges bér volna hazánkban a kutyát sem érdekelné az ilyenfajta hír.

A választók jóvoltából Lázár már van olyan pozícióban , hogy nyugodtan tehet valamit azért, hogy a
bérek közeledjenek az Európai bérekhez.

Jani a feladat adott lehet nekiesni a munkának, lehet tevékenykedni azért, hogy a honi munka vállalónak ne keljen vegetálni, küszködni a dolgozói szegénységgel.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Erős elitbe kerülhet hazánk.
  2014-05-28 08:42:04, szerda
 
  Erős elitbe kerülhet hazánk.

David Cameron akink összefogásával teljesülhetnek a honi szándékok
.
Brit kormány fő vezetésével David Cameron.

Összefogva dönthetünk Európai Bizottság elnökéről, Anglia mellet.
Magyarország, Litvánia, Írország, Svédország, Szlovénia, Németország,

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még ez sem oldaná meg a hatalmas bér különbséget.
  2014-05-27 10:50:41, kedd
 
  Még ez sem oldaná meg a hatalmas bér különbséget.

Ami EU - tag országok között fennáll, ami miatt hazánkból Angliába, Franciaországba menekülnek fiataljaink.

Persze ez az angol, francia munka vállalóknak sem jó, mert a külföldi munka vállalók elveszik az angol, francia, munka vállalok bér növekedésének lehetőségét , mert a magyar, román , munka vállalók olcsón is vállalják a munkát.

Ezért nyert a szélsőséges párt ezen két országban az EU választásokon.

Egy tervezet ami nem oldaná meg azt, hogy ne nőjön a feszültség az EU - ba.

Az uniós tag-országok mindegyikében a helyi átlag bér legalább 50 % legyen a minimálbér, illetve az Európai Unióban egységes bér-számítási módszerre lenne szükséges.

Az átlag-bér ma hazánkba 230 000 forint, ennek 50 % 115 ezer.
Ma a bruttó minimálbér 101 500 forint.

Ez azt jelentené, hogy 13 500 forinttal emelkedne hazánkba a bruttó bér, ez még mindig eh bér maradna azon országokhoz képest akik azért fognak kilépni az EU - bol mert már unják, hogy a bevándorlok miatt, nincs munka helyük. Franciaország , Anglia.

Amennyiben ezen két országba valóba megvalósul a népszavazás az EU tagságról, ott fog beindulni az a gépezet ami az EU összeomlásához vezet.

Az EU úgy életképtelen, hogy az árak azonosak a bérek meg hatalmas különbséget mutatnak, mert előbb utóbb mindenki ott szeretne dolgozni ahol magasak a bérek, és ez feszültséget nemzet ellenességet idéz elő az EU - n belül.

Ez a legnagyobb probléma ma az EU - ba, de erről a politikusok még beszélni sem hajlandóak, pedig tudják, hogy ez hova fog vezetni.

Boros Péterné, Dávid Ferenc, Pataky Péter, már megmagyarázzák mit miért nem lehet, te meg dögölj éhen a bruttó 101 500 forintodból.
Legyél rabszolgája saját országodba a külföldi cégeknek, a rabló ingyenélő politikusoknak.

Dávid figyelmébe ajánlanám, hogy mi sem dolgozunk kevesebbet, mert , hogy teljesítményről pofázik mint egy német munka vállaló, úgy hogy ne pofáz hülyeséget.

Amennyiben a teljesítmény után fizetnének mi is 6 - 8 eurót keresnénk óránként.

Majd ha a francia, angol, az EU - bol való kilépés után, a munka helyek védelme, illetve bérek csökkenése miatt haza zavarják a magyart , románt akkor rájöttök, hogy mi is a probléma gyökere az EU - ba.

Idióta túlfizetett ingyenélő barmok.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyurcsány és Bajnai tudatosan verte szét az MSZP t ?
  2014-05-26 17:26:34, hétfő
 
  Gyurcsány és Bajnai tudatosan verte szét az MSZP -t?

Emlékezünk Gyurcsány 2006 - os ámokfutására.
Emlékezünk Bajnai emlékezetes miniszter-elnökségére ami a feltétel nélküli megalkuvására, az EU ön felet kiszolgálásáról szolt.

Már akkor megásták azt a sírt ahova tegnap lökték végérvényesen az MSZP - t.

Lehet, hogy mindez tudatosan történt azzal a szándékkal, hogy szabad utat nyerjenek annak a pártnak amiről tudták, hogy létre fogják hozni, a DK - ra és az Együtt - re gondolok?

Vagyis az MSZP kígyót melengetett a mellén?

Azért nevelte ki ezt a két hazaárulót az MSZP, hogy tegnap ők lökjék abba a sírba amit már jó ideje megástak neki?

Lehet, hogy összeesküvés elmélet, vagy lehet, hogy nem?

Azért csak gondoljuk át kik is ezek, az egyik egy liba tolvaj,aki családokat tett földönfutóvá, embereket kergetett öngyilkosságba. a másik az aki emberek szemét lövette ki, aki elkúrt hazudott éjjel nappal este és reggel, és majdnem bele döglőt a hazugságaiba, ami valljuk be kár, hogy nem történt meg.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Itt van a kutya elásva.
  2014-05-26 10:52:44, hétfő
 
  Itt van a kutya elásva.

Ezért a nagy EU támogatottság a politikusok részéről.

Évi 32 milliót is kereshet egy EU képviselő.

Ilyen fizetéssel én is éljenezném az EU - t, teljesen mindegy, hogy valójában mit is gondolok róla.

Ezek aztán tudnak élni nem mind azok akik 22,800 illetve 90 ezer forintból kényszerülnek vegetálni egy hónapba.

Tudom én vagyok a populista, tudom én vagyok a szélsőséges, de tudjátok nekem még van az amit ezek a mocskok már rég elvesztetek és ez a gerinc.

Egy gerinctelen kizsákmányoló embernek tartom ezeket illetve a hozzájuk hasonlókat, és azokat is akik még beszélni sem hajlandóak arról, hogy mindenki legalább annyit keressen hazánkba ami a normális emberi élethez szükséges..

Szomorú, hogy hamar elfelejtették a FIDESZ politikusai azt, hogy honnan indultak, és ma már csak az a fontos nekik, hova érhetnek a választók jóvoltából, akikre valójában magasról szarnak, mert amikor nem hallják meg azokat akik vegetálnak fizetésükből hazánkban, ez történik..

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 28 db bejegyzés
e év: 327 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5
  • e Hét: 322
  • e Hónap: 1941
  • e Év: 1941
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.