Regisztráció  Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
90 milliárd mínusz az egészségügyben
  2014-06-30 07:28:22, hétfő
 
  90 milliárd mínusz az egészségügyben.

Mi a háborgás oka, van hazánkba új stadion az nem elég, még normálisan működő egészségügyet is szeretnétek?
600 ezer fiatalnak akik külföldön dolgoznak hiányzik a TB befizetése, azok szülei mi jogon várnak jobb egészségügyi ellátást?
Persze valahol jogos, hogy várják az ellátást, mert aktív korukba fizettek TB-t igaz azt a kommunisták el lopták.

Beteg vagy menj az új stadionba meccset nézni, ott a beléptetésnél még DNS vizsgálatba is részesülsz.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Terror támadás a Balaton ellen.
  2014-06-29 18:24:14, vasárnap
 
  Terror támadás a Balaton ellen

Szerintem a TEK keményében léphetne fel a Balaton szennyezése ellen, és a beléptetésnél mindenkit kötelezhetnének széklet minta adására..

Ez az eredménye, hogy drága a WC használati díj, minden törvényt szigorítanak, mindent bekameráznak aminek értelme nulla mivel, hogy a magyar van olyan rafinált és ha oka van rá, már pedig van /az éh bérért foglalkoztatás, /Ausztriába egy magyar mosogató havi 340 ezer forintot keres nettó / a nyomor, az igazságtalanság az adózásba, az . hogy politikusaink úgy élnek mint a kiskirályok, stb / ott fog ártani ahol tud.

Nem kell csodálkozni, hogy emberek fekáliával szennyezik a Balatont, ha ő nem élvezheti a fürdést ne élvezze senki.
Majd talán rádöbben a kormányunk, hogy erőszakos kormányzás,/ mint például a köz munka ami valójában kényszermunka éh bérért/ az csak erőszakot szül, amivel többet veszít hazánk mint amennyit a kényszermunkával nyer.

Nem baj majd Orbán védő hadserege vagyis a TEK ezt is megoldja, mint a bank elleni robbantást, vagy az eltűnt telefon nyomozást, de addig is javasolnám a széklet minta adás kötelezettségét.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szolgáltatók is visszaélnek hatalmukkal.
  2014-06-29 07:07:01, vasárnap
 
  Szolgáltatók is visszaélnek hatalmukkal.

Végre itt is rendet kellene teremteni, mert az internet, telefon, TV szolgáltatók is visszaélnek hatalmukkal.

Ahol olyan, hogy hűség nyilatkozat létezik, ott a vásárló szabad választását korlátozzák mert több évet iratnak alá vele szerződés kötéskor.

A hűség nyilatkozat elfogadhatatlan mert a szerződés kötés után a szolgáltató visszaél azzal , hogy nincs lehetőségem vele kapcsolatot szakítani, mert köt a hűség nyilatkozat.
Ez gátolja a piac gazdaságot, a versenyt, azt, hogy kialakuljon az aki jobb szolgáltatást nyújt ahhoz fog menni több vásárló.

Ez korlátozza szabad szolgáltató választásomat, ami csak a szolgáltatónak jó, az ő érdekeit szolgálja,mert akkor sem tudok változtatni ha elégedetlen vagyok a szolgáltatóval.

Fejeltebb országban ilyen, hogy hűség nyilatkozat az ismeretlen, és nem is alkalmazzák csak az újonnan be lépett tagállamoknál vált ez szokássá ami a kizsákmányolás egyik formája.

Szükségesé vált, hogy áttekintsünk törvényeinket és próbáljuk közelíteni az EU országaikéhoz, ha már EU tagok vagyunk, ne csak az EU kötelességek legyenek érvényesek hazánkba hanem az olyanok ami az emberek életét könnyítené azok is közeledjenek egymáshoz.

Miért tehet meg nálunk egy bank, szolgáltató, egy munka adó olyat amit otthon sem tehet meg?

Azért nincs szükségünk külföldiekre, hogy rabszolgaként kezeljenek, kizsákmányoljanak azok inkább menjenek haza a p.....a.

Egy érdekesség, hogyan is van az ,hogy egy Orosz benzinkútnál olcsóbb a benzin, mint egy baráti EU - országénál?

Miért nekünk olyan baráti ország ha kizsákmányol, ha van Oroszország is amit ellenségként próbálnak beállítani.

Amennyiben valóban olyan rosszak vajon miért adják olcsóban az üzemanyagot a lakosságnak mint a barátaink?
Én tudom inkább tankolok az Orosz ellenségnél mint a baráti EU - s kútnál.

Szerintem ezen azért elgondolkodhatnánk.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Itt van a kutya elásva
  2014-06-27 16:18:52, péntek
 
  Itt van a kutya elásva

Lehetséges, hogy a bankok, még sokat veszthetnek azon., hogy tisztességtelenül jártak el a deviza károsultakkal.

Mert ha egyértelműen bizonyíthatóvá válik, hogy például egy vállalkozás a bankok, kapzsisága miatt dőlt be ott járhat a kártérítés is, amiért nyugodtan perelhet a károsult.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mély szegémység-
  2014-06-27 10:54:03, péntek
 
  Mély szegénység.

Hazánk lakosságának 17 % él mély szegénységbe 2014- be.
A népesség 40 % - nak a jövedelme nem éri el a lét minimumot.
Az aktív életkorúaknak a 40 % nem dolgozik.

Ez a valóság, mert a köz-munka,az alkalmi munka, sőt a külföldön dolgozókat is beszámítják a foglalkoztatottak közé és ezért van az, hogy a statisztika az nem a valóságot mutatja.

Ma hazánkba sajnos kényszermunka alapú társadalom épül, mert a köz munka az kényszermunka, és ez nem fogadható el egy EU tag országban.

A szomorú tények.
A 80 - as évekbe 3% volt a szegénység hazánkba.
Ez 2000 - re 10 % ra növekedett.
2010 - re elérte a 14 %
2014 - re 17 % ig tornászta fel ez a szám magát ami köszönhető politikusainknak illetve a nagy EU tagságunknak, mert az EU olyant kötelezett ránk ami természetellenes volt hazánk lakosságának.

Nem lehet olyant rákényszeríteni egy másik nemzetre ami máshol jól működik, mert az például nálunk teljesen más hatást vált ki, mert nem azonosak az emberek, nem azonos a gondolkodás módjuk, a múltjuk, /már akiknek van ilyen/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez az ami gátolja hazánkban az emberhez méltó életet.
  2014-06-26 06:15:29, csütörtök
 
  Ez az ami gátolja hazánkban az emberhez méltó életet.

Megértem politikusaink szándékát ami az, hogy fejlődjön hazák infrastruktúrája, de amikor ez már odáig fajul, hogy olyan családok is szegénységbe sodrodnak ahol mindkét szülő dolgozik az már megkérdőjelezi azt, hogy politikusaink normálisak e.

Van itt egy varázs szó aminek a neve az adóék.ami nálunk 49,03 % Ez annyit jelent, hogy fizetésünkből valójában ennyit vonnak el.
Persze ezt nem csak tőlünk,mert ebben az is bennfoglaltatik amit a munka adó fizet utánunk az állam felé.

Ezzel másodikak vagyunk 23 európai országok közül.egyedül Belgium előz meg minket, bárcsak a futballban állnánk így.

Néhány országot példa kedvéért felsorolnák.

Magyarország 49,3 %
Csehország 39,3 %
Szlovákia 38,4 %
Lengyelország 34,7%

Ez is hozzájárul ahhoz, hogy mi éh bérért vagyunk foglalkoztatva, ami annyit tesz ki, hogy valójában politikusaink, zsákmányolnak ki.
Ez az elvonás nem egészséges egy magát Európai Uniós országnak nevező országban.
Főleg ez is idézi elő azt, hogy ma hazánkból 600 ezer fiatal menekült külföldre munkát vállalni, akiknek hiányzik a járulékok befizetései.

Persze ezt mindenki tudja, de azt a politikust nem érdekli aki tehetne ellene, mert neki olyan magas a bruttó jövedelme, hogy ő ezt nem érzékeli.

Azért, ha tényleg érdekelné hazák politikusait az zemberek sorsa ezen illene változtatni.
Amennyiben ezen változtatnának nem volna szükség például ara, hogy a pénztárgépeket összekössék az adó hivatallal, mert ez csökkentené az adó csalásokat.

Én azt érzékelem ez nem áll szándékába hazánk kormányának sőt pont az ellenkezőjét teszik vagyis a kormány szigorítja a behajtást, szigorítja a törvényeket, pedig ere nem volna szükség ha elfogadható adózás volna hazánkban.

Csak azt nem fogják fel politikusaink, hogy a törvények szigorítása valójában sehova sem vezet, mert pont az ellenkezőjét fogják elérni mint ami a szándék volt.
Például nézünk csak a foci pályák belépési szigorítását amivel még azt a futballt is megölik ami még van hazánkba.

Ma a családok nem azért nem mennek meccsre mert félnek egyszerűen nincs rá pénzük azért amit az előbb felsoroltam.
Amivel a politikusok itt magyarázzák, hogy mi a szigorítás oka, az egy marhaság, mert pont az veszik el egy mécsről amiért kijárnak az emberek.

Nem a beléptetőt kellene szigorítani, csináljanak egy külön családi szektort, és kiderülne egyből, hogy miért nem járnak gyermekes családok meccsre.
Ilyen bérek, árak, ÁFA, mellet nem engedheti meg egy család, hogy meccsre költse a pénzét.

Ezt kellene felfogni a politikusainknak akik persze nem 22 800 illetve150 ezer forintból élnek.

Azzal, hogy azt hajtogatják többet vásárolunk, na de hányan a 10 millióból, lehet, hogy csak azok akik nyertek az 1 kulcsos adó bevezetésével, na de mi van azokkal akik vegetálnak ma hazánkba.Megtakarítás, miért is?
Azért, hogy úgy járjunk mint a magán nyugdíjunkkal amit elrabolt az állam. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma végérvényesen kiderül, hogy hol is áll a FIDESZ
  2014-06-25 06:24:09, szerda
 
  Ma végérvényesen kiderül, hogy hol is áll a FIDESZ.

A tudatosan becsapot alul informált, átkúrt deviza hitelesek oldalán, vagy a kizsákmányoló rabló külföldi bankok oldalán.

Ma az is kiderül, hogy bíróságok útján fogják érvényesíteni igazukat a deviza hitelesek ezrei, vagy végre kormányunk, képviselőink hoznak egy olyan döntést ami lecsillapítja a kedélyeket, a fokozott várakozásokat.

Ez szerintem minden deviza hitelesre érvényes kell, hogy legyen azokéra is akik valamilyen úton, módon már megoldották a bankok, az SZDSZ, MSZP, és főleg Gyurcsány által előidézett problémát.

Ma fog eldőlni, hogy hova fognak szavazni ezután azok akik azért kerültek ebbe a helyezettbe, mert akkor a gazdasági érdek ezt kívánta, ugyanis Gyurcsány hatalma alatt ez működtette a gazdaságot.

Az, hogy a probléma megoldódjon a bankok érdeke is, mert ha olyan törvényt hoznak, ami elégedetlenséget válhat ki, akkor a bíróságok azzal fognak szembesülni, hogy tömegesen fordulnak az emberek az igazság szolgáltatókhoz, ahol a bankok többet is veszthetnek, mert valóságban ez már nem csak a pénzről szól, mert emberek haltak meg menekültek öngyilkosságba, Családok élete, jövője tört ketté vesztették el vállalkozásaikat, betegedtek bele abba, hogy nem léptek időben a politikusok.

Nekünk például az a gyilkos banki alkalmazott határozottan állította, hogy 3 - 5 % - nál többet nem romlik a forint, az egyoldalú szerződés módosítás szóba sem került.
Sőt mi nem is azzal a szándékkal mentünk hitelért, hogy deviza hitelt vegyünk fel, csak erre beszélt rá a banki alkalmazott, mert ő ezután kapta fizetését.

És azért azt se felejtsük el aki nem végzett olyan iskolát az tisztába sem lehetett azzal, hogy mi is ez a hitel forma, úgy ahogy mi sem voltunk.
Vagyis a banki alkalmazott visszaélt helyezettével , mert a hitel felvevő bízott abba a képviselőbe, , akit hatalomra segített szavazatával, hogy olyan törvényeket hoznak ami kizárja az ilyen lehetőségeket, Illetve voltak olyan ellenző szervek akik ezt hagyták, persze jó fizetésért, vagy azért mert a bankok megvásárolták őket, És itt derül ki az, hogy itt maga az állam is felelős.

Amennyiben politikusaink ma olyan törvényt hozzanak ami ismételten bizonyos rétegeknek oldja meg a problémáját, javasolnám mindenkinek a bírósághoz fordulást, mert itt csak nyerhetünk a kizsákmányolókkal szemben.

Már teljesen egyértelmű, a bankok, banki alkalmazottak visszaéltek szak tudásukkal, azzal, hogy az egyszerű állampolgár valójában felmérni sem tudta, hogy ennek mi is lehet a következménye.

Remélem ma már nem az lesz, hogy hoztam is törvényt meg nem is.

Mert akkor várhatóan a károsultak majd szavazni is fognak meg nem is.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Családi adó kedvezmény
  2014-06-23 16:09:56, hétfő
 
  Családi adó kedvezmény.

Ezzel a Fidesz ötlettel, törvénnyel egy a probléma, megkülönböztetés,történik, ugyanis akik egészségügyi probléma miatt nem tudnak gyereket vállalni,azokat saját hibájukon kívül megkülönböztetés, hátrány éri, az adózásban.

Véleményem szerint az az adó forma hibás ami bizonyos rétegeket kizár a kedvezményezettek köréből.

Az egyszerű ember azt feltételezte azokról akik politikusok szeretek volna lenni, és lettek, hogy ilyen bakit még az sem követhet el akik érettségivel, netán tán diplomával rendelkeznek

Az a nagy VALÓSÁG , hogy ezt politikusaink figyelmen kívül hagyták amikor gyermekek után csökkenthető az adó.

Szerintem ez a törvény úgy alkotmányellenes ahogy van.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rengeteg az üres állás a Balatonnál.
  2014-06-23 08:58:38, hétfő
 
  Rengeteg az üres állás a Balatonnál.

Talán elgondolkodhatna az idióta kormányunk, hogy az emberek nem fognak napi 10 - 12 órát dolgozni havi 100 - 150 ezer forintért, ami arra elég, hogy vegetáljon az ember, amikor ugyanazért a munkáért külföldön 5 szőr többet kap.

Ez ma még csak a Balatonnál jelent kiemelkedő problémát, de ez már több helyen jelentkezik, ami még nem jutott el a politikusokhoz akik már teljesen elrugaszkodtak a valóságtól.

Milyen egy undorító munka adó az aki a szezonra venne fel embereket, 100 - 150 ezerért és ha vége a szezonnak mehet ahova akar,
Ezek a kizsákmányolók, hogy gondolják, szezonon kívül annak az embernek akit csak nyáron foglalkoztatnak ennie nem kell?

Például van az alkalmi munka ahova csak akkor hívnak, ha szükség van rád, és halálra dolgoztatnak éh bébiért napi 3 400 forintért.
Ezek a cégek már lassan könyörögni fognak, hogy menjen dolgozni hozzájuk valaki, mert normális ember ilyen munkát el sem vállal, csak az akit az állam kényszerhelyzetbe hozott azért, hogy kitudja zsákmányolni.

A 3 400 forintot kézhez kapja a munka vállaló, és a munka adó még fizet az államnak 1000 Ft.
Persze a munka vállaló után nincs fizetve, TB, nyugdíj járulék, szóval semmi , így a munka vállaló, nyugdíjas korába fog éhen halni, persze ha megéli.

Hogy engedheti meg ezt egy olyan kormány amelyik azt az igét hirdeti önmagáról, hogy ő nemzeti kormány?
Persze, hogy az aki így dolgoztat nem fog rendesen alkalmazni ha így kizsákmányolhat embereket a kormányunk jóvoltából.

Ezek akik így dolognak ma mennyi nyugdíjat fognak kapni?
Ezeknek nincs táp-pénz, nincs szabadság, nincs semmi ami biztosítja a normális munka helyi körülményeket. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Reklámoznak a Blogomba
  2014-06-21 09:31:13, szombat
 
  Reklámoznak a Balogomba.

Ezért nem kellene fizetni nekem?
Vagy ha megkérdezem kizárhatnak?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
2014.05 2014. Június 2014.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 38 db bejegyzés
e év: 327 db bejegyzés
Összes: 3134 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 78
  • e Hét: 1901
  • e Hónap: 7719
  • e Év: 33451
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.