Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
Most látom!
  2014-07-31 09:02:09, csütörtök
 
  Most látom van egy favebook-os like gomb, azaz tetszik gomb a bejegyzések alján. Nos, aki olvassa a blogom, és jóérzéssel jár vissza az oldalra, nyugodtan megnyomhatja azt a gombot. Köszönöm! :-) Csodás napot kívánok!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már megint ....
  2014-07-31 08:57:38, csütörtök
 
  Észre sem veszi az ember csak elszaladnak a napok, igaz azért jól telnek :-)
Kedden későn reggeliztünk! Megnéztünk egy filmet közösen, hiszen itthon volt apa :-) Majd elvittem a lányokat kozmetikushoz. Hát igen, kezdenek nagylányok lenni! Nem voltak hajlandóak felemelni a kezüket, hintázni stb...ha trikóba, vagy nagyon rövid ujjúban voltak. Mert ez már ciki anya! Na ne má. Hiszen 11 évesek lesznek, és még szinte alig látszik...de a többiek már cikizik egymást. Hát jó, legyen.
Mondtam, fájni fog, de Orsi nagyon jó fej volt, elmagyarázott nekik minden, és hogy hónapok múlva fog csak visszajönni, ha szerencséjük van, és akkor megint mehetnek....meg sem kottyant nekik. Pici kis piros csíkocska maradt a hónaljuk hajlatában, de azt a boldogságot, amit láttam rajtuk! Hihetetlen, teljesen felszabadultak! Imádni valóak!
Hazaérve nekiláttam elkészíteni az ebédet. Már előfőztem a csirke részeket ,bepácoltam, a kedves előkészítette a tüzet és a tárcsát. Mennyei ebéd kerekedett belőle, tárcsán sült krumpli, grillezett zöldségekkel, a kertből és ubi salibal :-D
Lenyírtuk a füvet és kicsit rendbe tettük a fenti részt. Hiszen mindig van mit tenni venni a kertben.
Már nem is emlékszem mi volt a vacsora....De azt tudom, hogy a kedd reggel kaotikusan indult. Nagyon későn feküdtünk le előző este,/ ja igen, a szomszéd asszonyomat is felköszöntöttem. Csodás levendulát és kaspót vettem neki az egyik kedvenc kertészetben. Jövő héten tervezek én is valami hasonlót venni! ÉS kapott egy üveg menta szörpit :-)/
Szóval későn ébredtem, a kedves már elment dolgozni, én meg hallom, hogy Spooky sír. Lementem, és amellett hogy nagyon örült nekem, teljes kóma látszott a gyűrött kis képén.
Adtam neki enni, inni , nem kért ...????... bementünk, a szokásos reggeli játék a nappaliban, de néha elsírta magát, mikor leült vagy lefeküdt, vagy talán rosszul lépett. Lassan a sírás maradt csak. A szívem szakadt meg, kétségbeesetten nézett rám. Nem vártam tovább, ORVOS! A gyerekek is felébredtek a nyüszítéshez nem hasonlítható sikításokra, felöltöztek és együtt mentünk a dokihoz.
Kapott injekciókat, megvizsgálta...valószínűleg leugrott valahonnan , magasabbról, és a térd szalagjai sérültek. Hát jó, akkor erre is figyelni kell! Tényleg rengeteg oda figyelést és törődést igényel! Mint egy gyerek.
A gyógyszerektől kába lett és tegnap rengeteget aludt, csak enni kelt fel és kétszer kiment egy kicsit játszani. Nekünk lusta napunk volt ezután, vagy inkább pihenős. Megnéztük a Zöld íjász 2. évadából, amik lemaradtak. Közben megcsináltam az ebédet,sült töltött gomba rizzsel . Tegnap jó sok dinnye is fogyott, így tervben van, hogy ma is el kellene menni venni dinnyét, még reggelire is azt ettünk :-)
Ma kukorica tortillát szeretnék nekik reggelire vagy vacsorára csinálni. Babosan. Azt is nagyon szeretik!
Spook megkapta a mai adag tablettáját, kb fél órája. Játszott kicsit kint, most bejött hozzám, mellém, és már itt szuszog a párnáján .
Éjjel hatalmas zuhé volt. Rengett az ég! Lassan minden gyerek a szobánkban volt és anya kezét markolászta. Hát mit csináljak velük? Szeretem őket! DE NAGYON!
A mai nap már dolgosabb lesz, sőt a napokba be van tervezve egy kirándulás Marikáékkal, jönnek Laciék is valamelyik este vacsira hívtam meg őket,szombaton is program van....mozgalmas lesz még a hétvége!
MA még szeretném a medencét után tölteni délután akár egy esti fürdőzés kedvéért, Robi elég jó időben jön haza...ha csak nem kéri menjünk elé és csináljunk valamit. SOk víz elpárolgott, ki lett fröcskölve. Igyekszem tisztán tartani, de ma este az eső belement, így megint helyre kell állítani a víz pH-ját Csodás napot kívánok mindenkinek! Úgy hallottam , ma 10.000-es nap lesz, aki ügyes az energiákat fel tudja használni!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tevékeny egy nap----húúú
  2014-07-28 20:48:31, hétfő
 
  Szépen teltek az órák itt a gép előtt, szervezés, keresés, aztán nézek az órára, ebéd még sehol. gyorsan feltettem a rizst és egy hatalmas csirkemellből egy kis borsos-mustáros tokányt csináltam. Na puff, most csirkéből :-D
A gyerekek odáig voltak. Miután hazajött a kedvesem, elaludt, hiszen két éjszakás után igen csak ki van ütve az ember, ha előtte meg 3 túl szolgálatos nappalt végig hajtott. Szóval felébredt és indultunk Ági nénihez lenyírni a füvet. Ő kint sarlózott, én meg a gazt nyírtam, meg leszedtük Moncsikával a szedret és szedtem még egy kis meggyet is. Mert még van a fán. Nagyon megörültem neki, mert így holnap csinálhatok meggyes sütit!!! A kedvencünk!
Hazaérve már lehetett is locsolni. EZ is családi program volt. Két gyerkőc a cserepeseket, apa még lemosta a fűnyírót, majd besegített, én meg a többit, fű, kertek, virágok....aztán még neki állt kigereblyézni a fenti füvet, mert itt-ott voltak olyan helyek, ahol az alján már megült a kiszáradt fű. Az veszélyes, mert utána minden féle betegség megülhet alatta. Átlocsoltam még egyszer , és tuti! Mona addig megfürdette Spookyt és megvárta , míg elalszik. Na ez sem kisebb feladat ám. Vacsorára már nem főzök semmit! Ha nagyon kell rendelünk pizzát, bár én nem vagyok éhes. És reggel sütöttem mediterrán kenyeret,így tud mit enni, de most nincs már lelkierőm a konyhában tenni-venni, és utána meg pakolni.
Ma délután egy kedves ismeretlen ismerősöm megcsinált nekem egy dalt, amiért imádom így látatlanul is :-) Kedves kis vattacukor féle dal, de nekem nagyon bejött, és Dórinak is tetszik, így mehet a műsorokban :-)
ERről jut eszembe még meg kell keresnem a zenekarnak valamit, és szombatra meg kell tanulnom még két dalt...Jaj hogy az élet mindig hoz valamit :-))))))))) A jövő héttől félek kicsit jobban, van egy olyan felkérés, amitől kicsit tartok. Egy három órás program egy táborban. Még lesz egy megbeszélés erről, de ...nem tudom! Mert utána még egész hétvégén énekelek vagy az a rákövetkező hét? Jaj már nem is tudom! De már csak holnap nézem ezt is meg ....
Remélem az éjszaka is olyan jó lesz, mint a nappal :-)
Szép estét!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
SZép az élet víg az élet....
  2014-07-28 07:48:03, hétfő
 
  A hétvégi dőzsölés után jöhetnek a hétköznapok! Nagyon kiváltságosnak érzem magam, hogy itthon lehetek egész nyáron a gyerkőceimmel. Tegnap este kérték, hogy feküdjek oda hozzájuk. Mindenki egy helyre tornyosult, A lányszobában. Matracok összetolva, kötötte plédek...Anya gyere!...Halottam a kis szerető hangjukat. Bementem, megpuszilgattam az összes kis buksit és bekucorodtam melléjük. Azután rákezdték, mindenki mesélt,bár álmosan mentem be hozzájuk, de felébredtem,hiszen olyan történetek jöttek elő, amit talán máskor nem is mondtak volna el. Volt hogy majd be pisiltünk a nevetőstől, de aztán lassan álmosodni kezdtünk, lassan elcsendesedtek és már csak kis szusszanások hallatszottak a ciripelés mellett :-)
Imádni való kis manócskák, akik már nem is olyan kicsik, hiszen lassan túlnőnek engem is, és csak nyúlnak, nőnek és egyre ügyesebbek, okosabbak. Hihetetlen és csodás az élet, és ezt csak akkor értettem meg, mikor anya lehettem.
Még alszanak, hiszen elfáradtak. De ez a nyár most róluk szól, és a pihenésről. Kimaradt az angol, a matek, mert rájöttem felesleges a hajtás, hiszen olyan jól érzik magukat, ez a kis szabadság pedig jár nekik!!!
Vár a munka, és a főzés. Még nem is tudom mi legyen az ebéd. Este grillezni akartam, de megint vendégségbe megyünk, így ez kimarad. Talán holnap, bár lehet ebédre is grillezhetünk, hiszen nincs túl meleg, és ilyenkor, ha még szemereg is az eső, a hátsó fedett teraszon tökéletes eltölteni az ebédidőt. MA tervben van egy magos kenyér sütése is, nem is egy, hanem kettő, hiszen glutén mentes változatban is szeretném elkészíteni, azaz az lesz az első. Leht az övéké elkészül még mielőtt felkelnek. Friss kenyér, vajjal, paradicsommal és paprikával. Szerintem mennyei lesz, és a kedves is mire hazaér....neki is jól fog esni néhány finom falat. hozzá is látok! Dolgos, szorgos napot kívánok!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
EGy ujabb buli, és hogy fokozzuk....
  2014-07-27 21:36:06, vasárnap
 
  ...most Edináéknál volt. Tárcsáztunk. Hú, teljesen más ízvilág. Jó ha sok ismerőse van az embernek, mert új ízeket ismerhet meg. Még sosem ettem tárcsán sült , pácolt paprikát, de mit mondjak, nekem nagyon ízlett :-) és sok minden más is :-)
Mindenki vitt ezt azt, sütit, salit, szörpit, HP-t.... Minden tuti volt, csak az a fránya szél. Fáztam. A végén már kiskabát, sál és egy kis takaró is előkerült,mert Zsuzsi megfagyott. Hogy van ez????
Na mindegy utána már egész jól éreztem magam :-D Nem keveset kacagtunk, sőt! Szálltak a poénok, és a csöndes megjegyzések, mindenki elengedte kicsit magát. :-D A gyerekek beatch ball-oztak, medencéztek, sikítoztak, játszottak.
Nem tudtunk túl sokáig maradni , mert a kedvesnek dogoznia kell. Nekem is jó lenne, de elfáradtam, pedig ma aztán nem vittem túlzásba az ügyködést. Még sütöttem nekik egy-egy kis pizzát vacsira, de már másra nem volt erőm.
Spookyval még játszottunk egyet,aztán neki is alvás, mi is lassan fekszünk, végre időben. Ha minden jól megy,holnap a másik könyvvel is megtörténik az átvétel. Minden nap olvasnak egy kicsit, hangosan, jó időtöltés :-)
Na indulás, vár az ágy! Szép jó éjszakát!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
CSupa SZ
  2014-07-27 12:37:53, vasárnap
 
  Tegnap szombat volt. Korán keltem, és nekiálltam a kertnek. Jött velem a kapa, kis-kesztyű, vödrök, a slag és miegymás. Szépséges lett a kertem. A paradicsomokat elnézegetve azon tűnődtem, mikor nem kell már végre vásárolnom a paradicsomot? Hiszen ami itt terem a kertben, sokkal zamatosabb :-) és sosem volt permetezve. Persze ez csak merő álom, hiszen a magocskák, amiket az ember megvásárol a boltban , már eleve kezeltek....de ki tudja, ha idén elteszem a magokat, majd meglátjuk!
Meglocsoltam, addigra felkelt a fél család. Közös reggeli, sajtos sült virsli zöldségekkel. Nem tudam neki ellenállni! DE szinte senki :-)
Már nem is emlékszem minden részletre...oh, nem is tudtam, hogy a tv kikapcsol egy idő után, ha nem nézi senki és dvd -re van állítva! Na ez jó, energia takarékos. Még vár rám egy torna, mert kicsit el vagyok p löttyedve :-))))))) rám fér! SZóval nem nagyon emlékszem a tegnapra, csak arra, hogy megfőztem az ebédet, jöttek Zsani srácai hozzánk, és nekiláttunk a szilva lekvárnak. NA az igen! Kikerestem minden létező lehetséges lekvár receptet, és hát maradtam az eredeti sokáig semmi belevalóval. Szegény Robi is estig kavargatta,miután hazaértem én is nekiláttam és még reggel is :-) Hiszen minimum 6 órát írtak a főzési időre, de azt hiszem megérte. Igaz négy és fél pici üveggel lett, de mennyei az íze, ez most komoly!
Szóval elkészült az ebéd, ami el is fogyott mára, borsó leves és rántott cukkini, hát még a nyár folyamán lesz is néhányszor, nagyon szeretjük!
Ebéd után készültem, most nagyon, mert volt egy álmom,hogy nem voltam felkészülve rendesen és nagyon rosszul éreztem magam. Szóval csodásan éreztem magam, mert sok időm volt magammal foglalkozni és mindent előkészíteni. És az eredmény ??? .......
Jöttek a gyerkőcök velem, mint utóbb kiderült nagyon jól érezték magukat,Karcsival ökörködtek, fotóztak,,,stb.
Nagyon jó buli kerekedett,még vissza is kérték az utolsó dalt, az összes gyerek együtt énekelte velem a Pálinka dalt, de nagyon édesek voltak. imádtam őket :-)
Szóval megérte. Elénekeltem végre a dalomat is, kíváncsi voltam hogyan fogadják. Tapsot kapott, bár nem volt jó , de ennél már csak jobb lehet :-)
Hazafelé már mindenki fáradt volt, de itthon valahogy feldobódtunk. Előjöttek a hülyeségek, ökörködtünk levideóztam őket és vissza nézték milyen kis tökök / És itt merő szeretetből nevezem így őket!/
Éjfél körül kerültünk az ágyba, de nem kellett senkit altatni :-))))))))))
Nem is tudom álmodtam -e de ismét korán keltem. 6kor már a keretet locsoltam, majd a virágokat, mert szerintem a kedvesnek nem volt rá ideje este.
Spooky is kikéredzkedett kis vackából . Majd nekiálltam a lekvárnak, de akkor jött az üzi, hogy hazafelé tart a drágám. Spook a kocsiban, és indulás apáért. Valamiért vágányzár volt egy helyen, így oda mentem érte ne kelljen még buszra, majd vonatra átszállni. Ujjongva újságoltam a hírt, hogy elkészült a csodás szilva lekvár, de már csak egy gyors zuhira és egy kis reggelire volt ideje, mert nagyon elfáradt :-(
Megyek sütit sütni :-) 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor öröm van az arcokon.....
  2014-07-25 11:28:35, péntek
 
  A legboldogabb pillanatok egyike, mikor a gyerekek arcán az öröm látszik, ahogy csillognak kis szemeik :-) Reggelire lángost sütöttem nekik. Igen, egyszerűbb megvenni néhány lángost, bár a mai áraknál sokan akkor is otthon készítik el. Az én gyerkőceim sajnos nem ehetik amit az árusok készítenek, hiszen lisztérzékenyek. Fogtam magam reggel fellapoztam egyik kis recept füzetecskéjüket és próba cseresznye módjára nekiálltam. Amíg kiment a napra kelni a tészta lenyírtam elől a füvet. Addigra szépen meglevegősödött. Hátrasuhantam és elkezdtem sütni. Ezt azért nem szívesen sütném odabenn a lakásban. Vagy egy átható illata. Szó mi szó, 250 dgk lisztből annyi lett, hogy bőven jól laktak, és még maradt egy-egy lángos későbbre. Ki úgy gondolja, kihűlve már nem az igazi, az nem tudja milyen az amikor csak tényleg nagyon ritkán kóstolhat ilyen finomságokat. De erre is van megoldás, néhány per a sütőben és ismét forró, ropogós lángosunk lehet. Sajnos az ő tésztájukat nem lehet hűtőben tárolni, megkeményedik, kiszárad és utána már nem süthető, illetve nem kapjuk a kívánt végterméket. Kis tejföl, só, reszelt sajt.....csörög a telefon, jött a GLS. A fiam lázban égve várta a csomagot. Robinson Cruso az egyik választott olvasmánya az ajánlottak közül. Szerintem már javában olvassa :-)))) Biztosan tetszeni fog neki. És ötössel kezdeni a tanévet, nos, az sem rossz :-)
A lányok is felspannolva szaladtak a szobájukba a nyári olvasmány feldolgozását folytatni. Édesek! Mára még szeretnék valami programot szervezni nekik, de a kertet is szeretném rendbe tenni és.....folytathatnám.
Spooky már nem fér el a kis kosárkában. Nem is csoda, hiszen az Zimba kosara. Egy macska fekhelyen hogy férne el egy angol buldog? Tervben van egy nagy kosár neki is, de nem tudjuk mekkorka lesz a végleges mérete. Egy hónap alatt 3 kilót hízott. Fantasztikusan izmosodik, de a pofáját még mindig meg tudnám zabálni, és még mindig kiskutya szaga van :-D
kicsit korán ébredtem, és ezt annak írom a javára, hogy tegnap szinte semmi nehezet nem ettem. Igaz este néhány krumpli chipset elcsentem, míg sült a többi, de....4-kor kinyíltak a pilláim, és hohó, már nem volt megállás. Kiszellőztettem a lakást, beindítottam a mosást, a mosogatást, rendbe tettem a konyhát.....aztán a leanderekkel kezdtem foglalkozni. Mostanában nem vagyok annyit a kertben, mint szeretnék, Többen is mondták, hogy olyan sok tenni való akad, hogy sokkal rohanósabbá váltak a napok. És akkor én javarészt itthon is vagyok! HM.....?!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új szerelem!
  2014-07-24 21:57:30, csütörtök
 
  Ma eszembe jutott, hogy a cipőcskéim cipésznél vannak. Gyorsan elszaladtam értük, vettem még körömlakkot, olajat,hajfestéket...stb ,mire visszaértem, már Dorothy és Boldi nálunk voltak. Megbeszéltük a megbeszélendőket,áttettük a dalokat, és segített feltenni az ebédet. Krumpli főzelék. Magamnak Répakrém levest csináltam, és sütöttem almás pitét :-) Jó lett!
Jött a telefon, hogy indulhatunk. Csodásan sütött a nap, mégsem volt az az elviselhetetlen forróság. Mentünk, mentünk , közeledtünk . Göd volt az úti-cél, de most nem a strand, hanem a Duna. Lementünk a part felé, egy kis parkolóban álltunk meg. Mikor megpillantottuk a Dunát, tudtuk, nem tudunk átsétálni a kis szigetre. Felfelé sétálva a gátnál is láttuk, hogy ez sem fog működni, egy gyereket sem veszítenék el! Egy kedves úr mondta, menjünk nyugodtan feljebb, ott lehet fürödni, és átmenni, van gázló. Megtaláltuk azt a helyet, gyönyörű. Bokáig ért a víz csodás partszakasz, a fákon kötelek, mély és sekély víz mindenhol, néhány ember....nos a Duna, varázsa van. Én nem igazán szeretek fürödni benne, de a hely elvarázsolt. A gyerekek pancsoltak, homokszobrot építettek, mi pedig napfürdőztünk kicsit. Nem voltunk túl sokáig, csak néhány órát. Hazafelé betértünk egy fagyizóba is :-) Majd Dóriéknál csobbantak még egyet a srácok, és indulás haza, mert apa jött a vonattal. Az esték nagyon mozgalmasak, a gyümölcs szedés,locsolás vacsora és pakolás miatt. Most nem volt olyan sok szilva, de szépen össze szedtük, ami lehullott. Szedret is leszedtük, mert a java már kezdett penészedni. Itthon locsoltunk, közben sült krumpli karikákat gyártottam. Nem keveset. Sosem volt elég, így folyamatosan sültek a kis aranybarnára pirult finomságok. Vacsi! Nem tudtam ellenállni, most jól kitoltam a gyomrommal. Olajos krumpli! Na tessék!
Ráadásul a csodás levendula színű körmeim is megsínylették a sok krumpli pucolást.
Ez van, majd rendbe szedjük :-)
MA este időben szeretnék lefeküdni, Robival. AZ elmúlt napokban mire felértem, már aludt . Szegény, nagyon fáradt most rengeteget megy és az augusztusa sem lesz jobb. Pedig a Német út be van tervezve, már a jegyeket megrendeltük.
Szépen alakulnak majd a dolgok. Holnap dolgoznom is kell, van egy-két lezáratlan dolog is. És még az ügyintézésben is akadnak elmaradt dolgaim. Így holnap ez vár rám, meg a kertészkedés. Igaz , beszéltünk egy veresi tavi strandi fürdőzésről, de lehet holnap más meglepetéssel készülök nekik. Majd elválik, mennyi energiám lesz holnapra. Csodás estét és szép jó éjszakát kívánok!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy jó tegnap!
  2014-07-24 09:48:28, csütörtök
 
  Egész jól alakult a délután, amennyire nem volt sok mindenhez kedvem délelőtt, úgy délutánra egész tevékeny lettem. Nehéz amikor itthonról dolgozik az ember, főleg ha a gyerkőcök is itthon vannak. Tegnap is összejött egy műsor, vagyis egy helyen 3 :-) Reggelről is szépen rendbe lett rakva a lakás, a második mosás forog a gépben, a mosógép hamarosan lejár, a terasz lesöpörve, konyha csillog villog a hűtő is...már ideje volt kitakarítani! Szóval nem volt haszontalan ez a reggel!
EZ JÓ!
Tegnap még segítettem egyik zenésztársamnak is egy esti muzsikálási lehetőségben egy falunapon,amelyiken én is ott leszek, de előbb. :-) Szeretek segíteni, amikor csak tudok :-)
Összeszedtem jó sok dalt,amik úgy érzem hozzám közel állnak és következett a betanulás. Nos a szöveg a dallal ivódik belém, így énekelve tanulok !
Este felszedtük a szilvát. Azt a , 6 vödörrel lett. Nos jó kis gyümölcslé lesz ebből! Mostanában úgyis sokszor kerül előtérbe a koccintós. Jönnek a vendégek, illetve megyünk vendégségbe :-) A hétvégén is egy sütögetésre vagyunk hivatalosak és szerencsére Robi is itthon lesz már akkor. A gyerekek is nagyon várják, lesz medence, csöppecske kutyus, barátok és persze sok finomság !
Ma végre már időben keltem, pedig tegnap is éjfél elmúlt, hogy elaludtam, Mit tegyek a gyerekek tovább vannak fent, így kétszer is vacsiznak. EZ van! Viszont tegnap már egyedül készítették el az esti vacsorájukat. Büszke is voltam rájuk nagyon! A reggelik, ha nem közösen eszünk, azt már rég óta önállóan intézik,de a vacsinál ez volt az első alkalom.
Még gondban vagyok kicsit mi legyen a mai ebéd. Robi tökfőzeléket mondott, hátha megeszik. Lett is két tököm, az egyiket Zsaninak ígértem. De fel kell készülnöm arra is, hogy bizony nem laknak jól a tökfőzelékkel, illetve délutánra estére még keresni fognak valami ennivalót. Így valamit még ki kell találnom. Lehet sütök nekik burgonya chipset. A váci vigalomban vettem egy olyan kis szerkentyűt, ami pont jó ehhez :-) Nosza akkor harcra fel! :-)))))))))))))

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma szerda van. Szeretem a szerdákat :-)
  2014-07-23 12:02:45, szerda
 
  Tegnap elég tevékeny napunk volt, este pedig kis buli. Ma elővesszük a teendőket, a feladatokat a sulikezdéshez. Igaz még javában nyár van. Kicsit kiültünk a teraszra, amíg sütött a nap,Spooky rendetlenkedett. Megreggeliztünk. A gyerekek tejbe rizst kértek :-) Szép idő volt, de mostanra jöttek a felhők, a szép és néhány csepp eső is érkezett a fellegekből. Hát beköltöztünk a csodás teraszról, Spook ment aludni.... Robika megkereste a neten hol lehet mennyiért venni az ajánlott könyveket. kértem a 4-ből válasszon kettőt. Az egyik olyan akciós áron van az Alexandrában, hogy ha házhoz szállítással is kérjük, olcsóbb,mint besétálni egy helyi boltba és megvenni. Szóval holnap érkezik :-) A másik Pesten eladó egy hölgy árulja, és szerintem az személyes átvétel lesz, hiszen a kedvesem a közelben dolgozik, így megoldható egy alkalmas időpontban :-) Ez letudva! Szuper! Persze emelett a kötelezőt is olvasgatja. Most sokat van a szobájában, hogy olyan csodás lett! Tényleg fantasztikusan néz ki, és így átrendezve is összeszedettebb, rend hatású és fiús lett a szoba. Remélem sokáig tudja majd így is szeretni és használni. A csajoknak is szeretnénk megcsinálni, de majd nekik is akkor, ha meglepetésként éri őket.
Jelenleg a legnagyobb projekt, hogy meglegyenek a jegyek Németországba. Kettesben utazunk! Izgalmas a várakozás :-)
Közben a nyaralást is kellene tervezni, nem tudjuk eldönteni hová menjünk, Horvát ország vagy Olasz ország, netán máshová? Fontos a tenger, hiszen a gyerekek imádják, és sok kedves emlék maradt bennünk az utolsó tengerparti üdülés után. Az egész család jól érezte magát, még a nagy meleg ellenére is .
Mi lesz ma? Még rejtély,de van betervezve majd egy közös szieszta akár filmmel egybekötve. Tegnap is elég későn kerültünk ágyba, így ők is kicsit le vannak szedálva. Azért aranyosak ám nagyon!
Szóval majd kiderül. Addig is csodás napot :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 32 db bejegyzés
e év: 297 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6
  • e Hét: 138
  • e Hónap: 933
  • e Év: 933
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.