Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
Orbánia
  2014-08-30 15:20:39, szombat
 
  Orbánía

Üdvözöljük az adók és a szopás országába.

Üdvözöljük ott ahol azt ígérték, csökkentik a bürokráciát.
- A bürokrácia elviselhetetlenség határán van.
Üdvözöljük, ott ahol már 3,3 millió embert ara ítéltek, hogy paragrafust egyen.
- Mert a paragrafusok úgy lettek egymásra felfűzve, hogy emberek mindenféle ellátásból kizárhatóak.
Üdvözöljük ott ahol azt kérdezik emberektől hivatalnokok, hogy ön miből biztosítaná azt a 22,800 forintos szociális segélyt amit azok kapnak akit már mindenhonnan kiközösített a társadalom.
- Ezt akkor merik kérdezni amikor egy 140 ezer forintos bruttó jövedelemből 77 ezer forintot von el az állam különböző jogcímeken.
- Ezt akkor meri kérdezni egy bürokrata amikor politikusaink 1,4 millió fizetéssel rendelkeznek.
- Ezt akkor kérdezi egy bürokrata amikor stadionokra költünk milliárdokat.
- Ezt akkor kérdezi egy bürokrata, amikor egyes politikusok milliókat szórnak szállásra külföldön 6 nap alatt.

Ma egy hivatalos ügyet amit az állam kényszerit ránk sokkal bonyolultabb elintézni mint eddig volt, mert ma külön személy veszi fel az ügyet, egy másik olvas, a harmadik ír, a negyedik pecsétel, az ötödik hoz döntést abban a bizonyos ügyben, és ha véletlen egyik szabadságon van akkor leáll az élet, vagy ha az első elfogad valamit ami rossz azt az ötödik már nem fogadja el, és kezdődik előröl minden.
A felsorolt bürokraták persze mind máshol helyezkedik el és az állampolgárt kényszerítik a dokumentumok beszerzésére akkor amikor mindegyiknél ott a számítógép és egy gombnyomással megoldható volna a probléma.

Vagyis ez a hatalmas vívmány mint a számítógép még ma Orbániába nem tölti be szerepét, vagyis, hogy mégis, mert amikor egy hivatal érdeke /adó hatóság ,bank között amikor érdeklődik a bank számládról / az az ügy akkor tudnak egymással konzultálni.

Azért bonyolítják a hivatalos ügyek elintézését, hogy az állampolgárnak a kedve is elmenjen az ügyintézéstől.

Például az adó hatóság olyan nemlétező pénzt követel tőlem ami az ügyintézés idején jött létre, keletkezett a semmiből persze mínuszba ami azóta szépen kamatozik, mert nem vagyok hajlandó hülyékkel harcolni, utánajárni elmagyarázni annak aki úgy dolgozik egy hivatalba, hogy halvány fogalma sincs arról mit miért is csinál.

Vagy ha mégis van fogalma róla azt politikusok megtiltják neki, hogy téged felvilágosítson, mert jobb ha te nem értesz hozzá, mert jobb ha te hülye vagy.
És azért azt értjük ugye egy hivatalnok nem fog téged az igazságról felvilágosítani,mert ha ezt teszi holnap már nem fog ott dolgozni.
Neki az az érdeke, hogy te semmit se kapj, mert így neki több jut, vagy biztosan megmarad a munka helye.

Amennyiben kéred a segélyt csak a bevételi dokumentumokat kérik, és ha az elér valamennyit már nem is vagy jogosult rá.
Pedig minden mérlegnek két oldala van, de a havi kiadásod az senkit sem érdekel.
Az a lényeg amit a paragrafus mond, az ha te éhen döglesz senkit sem érdekel.

És akkor jön a hivatalnok ő csak a munkáját végzi, ez igaz de én vele tartom a kapcsolatot, csak neki mondhatom a problémám, neki kötelessége volna, hogy a paragrafus alkotok tudtára jusson mi is a véleményünk a paragrafusokról.

Ezeket a paragrafusokat azok hozzák létre akik milliós fizetéssel rendelkeznek, akik nem mások mind azok a politikusok aki holnap azt várják tőled, hogy rá szavaz, hogy szavazás után éhen döglesz az már nem érdekli a politikust, mert ő és családja, a segg nyaló puli kutyái már megélnek abból a milliós fizetésből amit te keresel meg nekik.

Azért csak kamatozik az adósságom, persze ez már engem nem érdekel, és jeleztem is feléjük, hogy majd nyugodtan írják rá a fej fámra ennek az embernek halálakor ennyi adó tartozása volt. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most szükség volna a nyugalomra politikusainknak.
  2014-08-28 19:42:07, csütörtök
 
  Most szükség volna a nyugalomra, politikusainknak.

Szeretnénk orosz gázt vásárolni, fűteni a télen?
Mi hazánk érdeke?

Az nem biztos, hogy ugyanaz az érdekünk mint a EU -s országok többségének.
Amennyiben megszavazzuk az orosz elleni további büntető intézkedéseket számolnunk kell azzal, hogy fázni fogunk a télen és nem kicsit nagyon.

Egy demokratikus szervezetbe, rendszerbe mint az EU ha tényleg az előfordulhat az, hogy egyik tagnak más az érdeke mint a többségnek, ez a demokrácia, amit a többi tagnak kötelessége elfogadni.

Amennyiben ezt valamelyik EU -s tagállam megkérdőjelezi, az azt jelenti , hogy semmi köze az EU - nak a demokráciához, és ugyanolyan erőszakos mint a szocializmus volt.

Egy demokráciába nem mindenki azt fúja amit a többség azért demokrácia, hogy lehet más nézet, más szín, más nyelv, más szexuális beállítottság stb.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Adó,Tb,Nyugdíj járulék, ÁFA.
  2014-08-27 23:44:06, szerda
 
  Adó, Tb, Nyugdíj járulék, ÁFA.

Van egy 140 ezer forintos bruttó bér, abból 88 ezer forintot utalnak a bankba, aki ismételten von le belőle, de azt ne is számoljuk, itt az állam 52 ezer forintot vont el.
88 ezer forintból vond le az ÁFÁT ami 27 % Európai szinten egyik legmagasabb ami mindenbe megtalálható amiért pénzt adsz ki. itt kb 25 ezer az elvonás.

Durván 77 ezer forintot rabolt tőled el az állam abból a 140 ezer forint bruttóból amit nyugodtan nevezhetsz éh bérnek.

Vagyis a 140 ezer forint béredből az állam több mint felét 77 ezer forintot elrabol,, ezt nyugodtan mondjunk ki túladóztatás.

Persze mondhatod , hogy a nyugdíjat vissza kapod, de hova tűnik azok nyugdíja akik nyugdíjas koruk élőt elhaláloznak.

Persze ha te munkanélküli vagy, mert eladták gyárainkat amit azért vásárolt meg a külföldi, hogy földig rombolja, mert valójában nem a gyár kellet neki hanem a piac, te éhen dögölhetsz mert 3 hónap után leírnak, nem foglalkoznak veled, mert szociális segélyt is úgy alakították ki a paragrafusokkal, hogy minél előbb semmi ellátásra ne légy jogosult.

Most próbáld felfogni ami nem lesz egyszerű, egy dolgozótól aki 140 bruttóval rendelkezik 77 ezer forintot vesz el az állam.

Ezt szorozd meg 4 millió 100 ezer fővel, mert a kormányunk azt hangoztatja ennyien fizetnek adót, persze tegyünk hozzá van aki 1 millió 400 ezer forintot keres attól még többet vonnak el.

Vagyis mi átlag emberek értelmezni sem tudjuk milyen hatalmas bevételre tesz szert az állam a lakosság kizsákmányolásából.

Azt sose feled az államot azok a politikusok írányitják akik ma holnap szavazatainkat várják, hogy munka nélkül jól tudjanak élni akkor amikor 3,3 millió embert vagyis téged a paragrafusaikkal éhezésre, szegénységre, vegetálásra ítéltek még akkor is ha van munkád..

Egy ilyen mennyiségű pénz beáramlás láttán persze, hogy lesznek olyanok akik elvesztik józan eszüket és olyanokra költenek mint a stadionok, akkor amikor gyerekek éhesen fekszenek le , családok vegetálnak, igaz Orbán Viktor?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kinek üzent a kurd aki harcol az Iszlám Állam ellen?
  2014-08-25 19:37:01, hétfő
 
  Kinek üzent a kurd aki harcol az Iszlám Állam / IÁ / ellen?

" Értetek is harcolunk, mert ezek nem fognak megállni itt."

Én sosem kértem egy kurd embert sem ara, hogy engem védjen, értem harcoljon mert valójában nem értem harcol hanem azokért akik 1,4 milliós havi bevételre tesznek szert.

Szerintem az a 3,3 millió magyar sem kéri, hogy védjék aki ma szegénységbe nélkülözésbe vegetál a fizetéséből, bevételéből hazánkban..
Engem például ne védjen senki ha nulla forint bevétellel rendelkezem akkor amikor emberek 1,4 millió havi bevételre tesznek szert.

Még ilyen előfordulhat hazánkban engem ne védjen senki senkitől azért hogy fennmaradjon egy olyan rendszer ami a demokrácia ahol előfordulhat, hogy ember mindenféle bevétel nélkül létezzen.

Ez a fajta demokrácia csak a politikusoknak jó ahol az emberek éh bérért vannak foglalkoztatva, ahol 3,3 millió ember szegénységbe éli mindennapjait, az ahol 27 % ÁFÁT fizetünk, az ahol modern rabszolgák vagyunk.

A 3,3 millió szegény ember biztos nem kér az ilyen embertelen rendszerből, /demokrácia / mert ez sokkal rosszabb mint a Szocializmus volt.
Nekünk lehet, hogy jobb volna, ha valóban ide érne az amit az a kurd emleget, ettől csak azok félnek akiknek valójában van mit félteniük, és ezek a demokráciának nevezet haszonélvezői, vagyis a politikusok, mert csak nekik jó az ha kizsákmányolhatják az embereket a túladóztatással, az éh bérért foglalkoztatással.

Engem ne védjen a kurd, mert ez így nekem nem jó, de ha mégis védeni szeretne védjen meg a FIDESZ önkényuralomtól, a kizsákmányolástól, attól, hogy megfagyunk télen, vagy attól, hogy nincs mit ennünk.

Ha ettől nem véd meg a kurd, akkor választhatunk az éhezés, a nyomor, a fagy halál, vagy az IÁ közül.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már rettegés, jelentkezik a nagy demokratikus országokba.
  2014-08-24 17:14:02, vasárnap
 
  Már rettegés, a félelem jelentkezik a nagy demokratikus országokba.

Felfegyverzi Amerika, Anglia, Németország az IÁ ellen harcolókat.

Vajon miért is, mert féltik az elnyomó, modern rabszolgaságot aminek a fent nevezet országok illetve a többi EU tag politikusai a nyertesei.
Félnek, hogy az a rengeteg ember aki elégedetlen az EU, demokrácia működésével egyszer csak az IÁ - ba keresi az emberhez méltó megélhetését.

Félnek, hogy előbb bekövetkezik a rendszer bukása, ha az elégedetlenek elhagyják hazájukat a jobb élet reményébe amit az IÁ - ba keresnek.

Persze érthető a félelmük, mert ha ebben az ütemben folytatódik az EU országokba az elszegényedés mint például nálunk, nem is találnak más kiutat a szegénységből az EU állampolgárai.

Ezért a nagy félelem, mert olyan tömegesé válhat a kivándorlás az IÁ - ba amit ma még értelmezni sem lehet, és ez mind az olyan politikusoknak köszönhető akik engedik a szegénység tűzként való terjedését.
Az ember mindenre képes, hogy ne éhezzen, és ha kell országot, vallást is vált, mert úgy érzi hazája kiközösítette, hagyja, hogy nélkülözőn, éhezzen, megfagyjon télen saját ingatlanába, ahogy ez már számos demokratikus . országban előfordult.

Amennyiben minden elkeseredett éhező, egy országba például az IÁ - ba települne a föld leg- lakottabb országává vállna..
Még KÍNA, INDIA is csak jelenthetne.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi is a tuladóztatás lényege?
  2014-08-24 09:30:37, vasárnap
 
  Mi is a túladóztatás lényege,?

Mért is tartja fent ezt a jelenlegi hatalom?
Mindenki tudja, hogy túladóztatás áll fent hazánkba.

Aki túl van adóztatva az nem meri kimondani őszintén a véleményét, mert tudja, hogy csal, amire azért kényszeríti az állam, hogy nem merjen véleményt alkotni semmiről.

Mert addig az adhatóság fenti utasításra békén hagyja, amíg csak pozitívumot mond a jelenlegi FIDESZ hatalomról..

A végén úgy alakítják a helyezettet a politikusok, hogy a kereskedők őrülnek annak hogy a pénztárgép az adhatósághoz van közvetlenül bekötve.
Ez egy nagyon jó trükk, minden megszorítást, jogok szigorítását, el-vételét úgy magyarázzák, hogy a buta nép örül neki, ha csökken, szabadsága, ha korlátozzák jogait, szabadságát,

Néhány példa amikor egy kamerát szerelnek fel köz területen azzal sértenek emberi szabadság jogokat, emberek magánéletét figyelik és ezzel korlátozzák, mert minden pillanatba megfigyelik amibe valójában az állampolgár nem egyezett bele.

Valójában az állam rátelepedik állampolgáraira a folyamatos szigorításokkal, fojtogat, mindent előír, meghatároz , megszab.

Én értem egy társadalomba rendre van szükség, de amikor átesik a ló túloldalára a rend partiság akkor felmerül emberekbe, hogy valójában retteg a hatalom állampolgáraitól.

Mert tudja a hatalom , hogy van mitől, amikor hatalmat írok akkor a politikusokra gondolok, aki ma már próbálják hermetikusan elzárni magukat az állampolgároktól.
Érzik azt, hogy kezd feszülté válni a helyezett a drasztikus bér különbségek miatt, és félnek, hogy a helyezett robbanássá fajulhat.

Mindig azt hallani, hogy milyen fejlődés van hazánkba, csökken a munkanélküliség, növekednek a bérek, növekszik az ÁFA bevétel, de akkor ezt a pozitívumot miért nem érzi az a 3.3 millió állampolgár aki szegénységben él hazánkban,azok akiket már kitaszított az állam, akik semmi bevétellel sem rendelkeznek, vagy azok akik 22 800 forint segélyt kapnak, vagy azok a modern rabszolgák akiket éh bérért foglalkoztatnak az önkormányzatok.

De sorolhatnám azok aki külföldi cégeknél havi nettó 86 ezer forintért dolgoznak ami a 27 % ÁFA mellet ara sok, hogy valaki éhen haljon, de ahhoz kevés, hogy emberhez méltóan éljen, ez pont annyira elég, hogy holnap is menjen dolgozni.

Vagy azok akiket alkalmi munkára kényszerítenek napi 4 300 forintért amiből az állam azonnal lenyúl 1000 forintot, de nincs fizetve az alkalmi foglalkoztatott után nyugdíj járulék, egészségügyi biztosítás és dolgozhat havi szinten 15 napot, ami annyit jelent, hogy kb havi szinten kap 50 ezer forintot.
Az állam ezektől is elrabol 15 ezer forintot, mert a munka adó ezt az állam felé fizeti.

Érted politikusok keresnek havi szinten durván 1 - 1,4 milliót, plusz a különböző juttatások, de te nulla - 22 800 - 86 000 ezerből vegetálsz 1 hónapba.
És akkor jőnek a statisztikával ahol nincs beszámolva aki alkalmi munkát végez, vagy aki már semmit sem kap, vagy azok akiket éh bérért foglalkoztatnak önkormányzatok.Embereket teljes mértékbe kiszorították a társadalomból, eladták azt a gyárat ahol dolgozott amit a külföldi csak a piac miatt vásárolt meg, utána elrabolták a magány nyugdíjunkat, majd ingatlanainkat a deviza hitelezéssel, mert ne felejtsük azt a törvényt is politikusok alkották amivel a bankok ingatlanokat rabolhattak, most még a 22 800 forintot is elvették, mert a házaspár egyike havi 86 ezer nettó fizetéssel rendelkezik.De jó ez a demokrácia. ahol szabad vagy de nyugodtan éhen dögölhetsz, ha élni akarsz menj zsoldosnak az iszlám államhoz, Ukrajnába, vagy Gázába, ha már itthon nem mersz fellépni a kizsákmányoló, rabló, gyilkos, politikusaid ellen.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár minden választás előtt beveti a deviza hiteles trükköt
  2014-08-21 16:42:53, csütörtök
 
  Lázár minden választás előtt beveti a deviza hiteles trükköt.

Most éppen azokat menti meg szóban akik autóra vettek fel deviza hitelt.

Persze a választások után majd ismét a politikusok húznak belőle hasznot, mert aki nem narancssárga autót vásárolt azt kizárják a kártalanítottak közül.

Úgy ahogy azokat kizárták az ingatlanokra felvett kártalanítottak közül akiktől már elrabolta a bank az ingatlant, vagy aki átadta az eszköz kezelőnek, pedig azok is károsultjai a bankok által elkövetett bűncselekménynek.

Ugyanis az ingatlan eszköz kezelőnek átadása annak következménye, hogy a bankok tisztességtelen viselkedésének köszönhetően kényszerült az adós átadni az ingatlanát az államnak.

Ezt a réteget azért nem kell kártalanítani a bankoknak mert ezek között egy politikus sem található, vagyis Orbán Viktor csapata ismét saját magának alkotott törvényt, az ellenzék közreműködésével, mert azok között is van aki hasznot húz ebből az eksőnből.

Érdekes ez a politikus csürhe, lehet az fidesz,mszp,együt, dk, a bérekbe, meg az olyan törvényekbe ami mindegyiknek anyagi hasznot hoz milyen hatalmas egyetértés van.

Egyik kutya másik eb egyik sem különb, mindegyik saját magát, illetve pereputtyát hozza, hozta helyezettbe.

Hogy tudna megdögleni mind egy száláig, talpnyalóikkal, kiszolgálóikkal, együtt mocskos rabló banda. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meg kell állítani a FIDESZ politikusok önkényuralmát.
  2014-08-21 12:19:59, csütörtök
 
  Meg kell állítani a FIDESZ politikusok önkényuralmát.

Leckét kell, hogy kapjon az Önkormányzati választásokon a FIDESZ és politikusai egyaránt.

Bárkire szavazhatsz, mert a FIDESZ politikusoknál egyik sem rosszabb, már annyira elrugaszkodtak a valóságtól, hogy felfogni sem tudják, , hogy 3,3 millió ember nélkülözik hazánkba, és nem , hogy csökkenne ez a szám, hanem drasztikusan emelkedni fog, ha az Önkorményzati választásokat is megnyeri, ez a beképzelt tolvaj csürhe.

Amennyiben csak az a 3,3 millió ember egy irányba szavaznak akik vesztesei az elmúlt 25 évnek megszakadna az az önkényuralom amit a FIDESZ politikusai képviselnek.

Én értem,hogy nincs senki akire szavazni lehet én ezért fogok a JOBBIK politikusaira szavazni mert a jelenlegi, jobboldal illetve a baloldalinak nevezet csürhe már megkapta az esélyt, és hova jutottunk, 25 év elteltével, hazánk lakosságának 33 % szegénységbe tengetik életüket miközben politikusaink értelmetlen dolgokra költik pénzünket.

Nem az volna a forradalom amit Orbán Viktor állít, hanem az ha ezeket a mocskokat képes volna hazánk lakossága kiiktatni a politikából.

Nagyon bízom azon 3, 300 ezer emberbe akit szegénységre ítéltek az elmúlt 25 évbe, hogy jelezni fogja a jelenlegi hatalomnak, hogy nem oda Buda.

Egyenlőre ők nekünk köszönhetik, hogy jól élnek , és elegünk van a pöffeszkedő, basáskodó Orbán féliékből, akik a mi erőnkből gazdagodnak, híznak, mint a disznók.Zavarjuk el őket az Önkormányzatokból, hogy vegyék már észre nem minden úgy van ahogy ők állítják.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor egy társadalom kirekeszti állampolgárait.
  2014-08-21 07:27:41, csütörtök
 
  Amikor egy társadalom kirekeszti állampolgárait.

Valójában azt a 3 millió 300 ezer embert akit a rendszer szegénységbe sodort, sodor kirekeszti a társadalomból.
Vagyis a rendszer sodor embereket kilátástalan helyezettbe amikor olyan helyezettet hoz létre, hogy kilátástalan helyezettbe sodor embereket, persze akik szeretnének élni ami természetes, és ezért mindenre képesek.
Az a munka vállaló aki havi 84 ezer forint nettóból kénytelen vegetálni.
Az akit köz munkára,, modern rabszolgaságra köteleznek havi 54 ezer forint éh bérért.
Az akit gyáraink eladása miatt havi 22 800 forintos szociális segélyre kényszerítenek, munka hely hiány miatt..
Az akitől még ezt a 22 800 forintot is elvonják, mert van a családba olyan aki szerintük túl sokat keres vagyis nettó 84 ezer forintot.

Na ez nálunk jellemző, azt nem tudom például ez Angliában, hogy működik, de még onnan is jelentkeznek iszlám államnak nevezet csoportosuláshoz angol emberek, pedig szerintem ott nincsenek annyira anyagilag el lehetetlenítve mint nálunk.

Azért azt jól tudom, hogy minden EU - s országban találhatóak olyanok akiket lehetetlen helyezettbe hozott a nagy demokrácia, na most az EU az ilyenektől mit vár?

Azok akiket kilátástalan helyezettbe sodornak, keresni fogják a megélhetést, és mindent elfognak követni, hogy ártassanak azoknak akik az ő nyomorukból élnek jól.

Persze, hogy megtalálhatóak lesznek ezek az emberek Ukrajna által szakadároknak nevezetek között.
Persze, hogy megtalálhatóak lesznek ezen emberek az Iszlám Állam ellenállok között akik a demokráciát hibáztatják azért ahova jutottak.
Sőt ezen emberek megtalálhatóak Gáza övezetbe is, és mindig többen lesznek, mert ahogy növekedik a szegénység hazánkba, az EU - ba, azzal arányosan növekedik azok létszáma akik fegyveresen is fellépnek elnyomóik ellen.

Még nincs nagy baj, de eljöhet az az idő amikor egyesülnek ezen különböző szerveződések, és akkor lesznek a komolyabb bajok, amit a jelenlegi politikai elit idéz elő hazánkba, de az egész EU - ba egyaránt.

Mert minden ember kiszeretne törni a szegénységből, és ezért mindent el is fog követni.
Főleg az akinek már nincs mit vesztenie, mert az ingyenélő politikai elit már mindent elrabolt tőle a törvényeivel, azért, hogy nekik meglegyen a milliós havi bevétele.

Nem kell nagy fantázia elképzelni az éhes ember keresni fogja a lehetőségét, hogy enni tudjon, ha kell mindenre képes lesz, mert nem akar éhen halni.

Akkor fogják lehúzni azok rolóját akik ma kizsákmányolják az embereket, mert ma hazánkba 3,3 millió emberel teszik a kizsákmányolok azért, hogy nekik még több jusson.

Pedig az EU választások, is megüzenték az EU - nak a szélsőségek drasztikus erősödése, amit figyelmen kívül hagynak, így ne számítson semmi jóra az EU állampolgáraitól, ne csodálkozzon Anglia, hogy állampolgárai embereket gyilkolnak, és megnevezik az Amerikai Egyesült Államokat felelősnek hiszen ők bombázzák azokat akiket saját nemzetük közösített ki.

Csak azt nem értem, miért nem egyesülnek a szélsőséges pártok az EU -ba mert ezzel tudnák érvényesíteni igazukat.

Mert igazuk van azoknak akik azt mondják az a rendszer nem jó ahol a lakosság 33 % nyomorog, szegénységbe tengeti életét.
Hiába mond Orbán Viktor mást, aki havi több mint 1 milliós bevétellel rendelkezik, felfogni sem tudja milyen nettó 84 ezer forint havi bevételből két személynek megélni 27 % - os ÁFA mellet.
Ezt így nem meri lebontani senki, pedig ez a valóság a kilátástalanság ezen út felé sodor embereket világszerte.
Ez mind annak köszönhető, hogy a politikai elit elhallgatja, eltussolja, figyelmen kívül hagyja, hogy igen is nyomorog hazánk nagy része 33 % , úgy ahogy az EU - ba is.
Ez elősegíti az Iszlám Állam erősödését, létszám növekedését.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üzent Ferec pápa hazánknak.
  2014-08-18 22:52:45, hétfő
 
  Üzent Ferenc pápa hazánknak.

De jó !!
Ezért holnaptól olcsóbb lesz a kenyér, magasabbak lesznek a bérek.
Emberhez méltó élet színvonal lesz.
Politikusaink többet nem lopnak.
Aki túl magasnak tartja a bérét az önként lemond az 1 millió feletti részről azért, hogy ne 50 ezer forintot kapjon a köz munkás, vagyis a modern rabszolga, és mindenki kaphasson annyit, hogy legalább enni tudjon.

Nem is gondoltam, hogy Ferenc pápa tudja, hogy van olyan ország, hogy Magyarország.Ez nem gúnyolódás, de van aki bort iszik és vizet prédikál.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2014.07 2014. Augusztus 2014.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 22 db bejegyzés
e év: 327 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 23
  • e Hét: 340
  • e Hónap: 1959
  • e Év: 1959
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.