Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Semmi nem az, aminek látszik, vagy láttatni akarják...
  2015-02-10 17:22:30, kedd
 
  Pont most fedeztem föl valami nagyon-nagyon érdekeset egy 2011-es újságcikket olvasva. Az OV elleni negatív gyűlöletkampányról örökösen ez a volt belügyéres nyilatkozat jut eszembe. Érdekes, hogy mennyire meghatározó ez a gyűlöletkampány - akár a magukat szociknak, demokratikusoknak (dk) vagy liberálisoknak hazudók részéről egyaránt.

Még a nagy alkotmányozási láz idején, 2011-ben eltettem egy Heti Választ, pontosan az ápr. 28-i számát, melyben megjelent az Alaptörvényről egy hosszú cikk "RADIKÁLISABB IS LEHETNE" címmel. Ebben egy idősebb és egy ifjabb politikus nyilatkozik erről-arról... Az egyik nyilatkozatban bukkantam arra, hogy - idézem:

- "A miniszterelnököt lehet rugdosni a parlamentben, legfeljebb visszarugdos."


A kinagyított és kiemelt részletben, a miniszterelnököt való fugdosásra bíztatás adott okot számomra arra a következtetésre, hogy lehetséges összefüggés aközött, hogy 1993-ban a nyilatkozó által újjászervezett titkos szolgálatokhoz tartozók azóta is az akkori átszervezés szerint működnek. És a szellemiségét áthatja a nyilatkozó-átszervező, volt belügyminiszter (megbízott miniszterelnök) felfogása...

Kérdésem: van-e összefüggés aközött, hogy ekkora gyűlöletkampány, "rugdosás" folyik a jelenlegi miniszterelnök ellen - kiprovokálandó a visszarugdosást és azzal azt a NÉPHARAGOT, ami nagyon jól jönne a nato-imádó politikusoknak egy polgárháborús helyzet kirobbantásához?


Tovább olvasva a kiemelt szöveget,

"...ahogy azt sem értem, hogy az ügyészség miért maradt önálló hatalmi ág. Nem tudom miért nincs kormányfelügyelet alatt. Ha például az 1880-as években sem lett volna ott, még ma is tartana a tiszaeszlári per, így viszont a koronaügyész odament Nyíregyházára ejtette a vádat és vége lett a nemzetközileg kínos pernek."


Tiszaeszlárról ide másolok egy zeneszámnak a linkjét, melyből kiderül - a témáról mit sem tudók számára - hogy most akkor kinek is a pártján van a máig aktívan és meghatározó módon működő-nyilatkozó politikus... https://www.youtube.com/watch?v=PWkj70wY2As

*

Ugyanakkor, 2013-ban bejárta a netet egy eltitkolt Munkácsynak tulajdonított festmény is... https://internetfigyelo.wordpress.com/.../az-eltitkolt...

*

Geri Tibor Tetraéderében az egyik gömb a konzervatív (hazaszeretet) politikai irányzatot jelképezi.

https://www.youtube.com/watch?v=OpskArC7u10

A szóban-forgó nyilatkozatokat egy konzervatívnak tartott politikus nyilatkozta... az Alaptörvény kapcsán... ami szerinte "radikálisabb is lehetne".

Radikálisabb?

Kinek a javára????

Hogy nem a magyarság javára az is biztos!

Éppen ezért, vigyázzunk azzal a rugdosással szervezkedők!

Míg megy a nemzet megosztottsága jobb és baloldaliakra osztva a magyarországi lakosokat, (és Geri Tibor is ezt a meghatározást használja az 1. videóban a politikai irányultságokra) addig egymás ellen uszulva tüntetgetünk, szervezkedünk... - gátolva a nemzeti egység kialakulását. Elfogadom, hogy kell egy olyan eszme, amely oly érthető és olyan népszerű lehetne, amely segítene akár a jobb-oldalinak mondott, akár a baloldalinak (,,szolidáris") hazudott politikával rokonszenvezőknek az egymásra találásban!!!

Ehhez azonban egy olyan eszmeiségre lenne szükség, amit pl. a TAHSZ kőbányai élő közössége nevében képviselnek. ,,Se nem jobb, se nem bal, egyszerűen csak MAGYAR!"

De ebbe is belekötnének azok, akik állítólag balosok és leginkább a nyugati nagytőkésekkel ,,szolidárisak" és fasisztoid gyűlöletet táplálnak a magyarokkal szemben... Akik még a nemzeti irányultságúakat, a nacionalistákat is azonosítják a nácizmus híveivel.


Rettenetes helyzetben vagyunk, mert mostanra már semmi nem az, aminek látszik és láttatni akarják!


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.01 2015. Február 2015.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1546
  • e Hét: 3256
  • e Hónap: 11860
  • e Év: 47801
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.