Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Szép írások
  2015-02-12 18:22:33, csütörtök
 
  Én nem tudnék csak úgy akárkit szeretni. Nem vagyok egy szent. De ha akarnék is valakit szeretni, annak a másiknak jó tanítómesteremnek kell lennie, hogy én megtanulhassam, hogyan szeressem éppen őt.
Feldmár András


 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-02-12 18:19:11, csütörtök
 
  Szelíd csendet hozzon a sötét éj ...fáradt testednek megnyugvást a remélt boldogság érdemed szerint minden jó hisz igaz vagy....barátnak barát társadnak társ/szárnyalsz mert a léted az Élet,
Vagy fény ,kiknek szürkébb a lénye...csak akkor talál rád a nem kívánt magány...
Ha saját fájdalmad kopogtat lelkednek falán/ Ám győztes vagy...mert ismersz szívet törvényt,lemondást,
Maradsz hittel élők közt ,s adsz másoknak örökkön karnyújtást,

Timitől 2015 02 10


 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-02-12 17:57:55, csütörtök
 
 



Utazás a Mennybe

Kicsi korom óta járok templomba. Mindig töprengtem azon, hogyan néz ki Isten, de a templomban azt mondták csak, hogy Isten fény, szeretetlény. Nem tudták részletesen leírni.Meg akartam tudni, milyen szándékkal teremtette Isten az embert. Mi volt a célja azzal, hogy megmentett minket a Megváltó által. Mi történik az emberrek, amikor meghal. Tényleg van-e menny és pokol - és ha van, hogyan néznek ki pontosan.
Bármelyik templomba is mentem, mindenütt homályosan és csak nagy volnalakban beszéltek a hitről. Reménytelenné és frusztrálttá váltam, és nem jártam többé templomba. Nem tudtam legyőzni az életem nyomorát, és úgy döntöttem, hogy öngyilkosságot követek el. Tizenhat éves voltam ekkor. Egy héttel későbbre terveztem az öngyilkosságot. A Szentlélek vezetésével elmentem abba a templomba, ahová ma is járok. Egy új módon éreztem az Urat, és a Biblián keresztül tisztán tanulhattam Isten történetéről és az emberiség felé való tiszta szívéről. Tanultam a megváltástról a mennyről és pokolról. Van ott egy lelkipásztor, aki minden nap arra tanított, hogy olyan életet éljek, amely méltóvá tesz arra, hogy a mennybe jussak. Hitbeli mentorommá vált. A történetek, amelyeket ebben a filmben ábrázolok, azok a szavak, amelyek ő kapott a Fiútól imái során. A Mennyet ábrázoló képek személyesen látott, hallott, megtapasztalt élettörténeten alapulnak - mert ezek az emberek imádkoztak és méltónak találtattak arra, hogy a szellemük a Mennyben elsőkézből szerezhessen tapasztalatokat. Az a tény, hogy a menny létezik, annak jele, hogy Isten valóban szeret minket. Isten azt akarja, hogy mindenki a Mennybe kerüljön, de nem mindenki jut oda. Még azok közül az emberek közül is, akik azt állítják, hogy hisznek Istenben, elképzelhetetlenül sokan kerülnek a pokolra. A Mennybe vezető út keskeny. Félreértés, hogy mindenki, aki hisz Istenben, a Mennybe kerül - és ez a legnagyobb akadály a Mennybe vezető úton. Ahhoz, hogy a Mennybe kerüljünk, sokkal több erőfeszítést kell tennünk, mint gondolnánk. Néhányan azt mondják hazudok, mert a Mennyről és pokolról festek. Pedig csak a fizikai szem nem láthatja ezeket, és ez nem jelenti azt, hogy el fognak tűnni, csak azért, mert az emberek azt mondják, hogy nem léteznek. Akár hiszel abban, hogy léteznek, akár nem, úgy hiszem, hogy hirdetésük Isten akarata. Így az emberek nézőpontjának és szavainak ismerete nélkül felbátorodtam arra, hogy elkészítsem ezt a filmet. Amelyikőtők ezeken a valós történeteken keresztül meghallja Isten és a Fiú hangját és inspirációt éreztek, ez a film utat mutat a Mennybe. ezt a filmet a Fiú ilyen emberek számára készítette. Imádkozom, hogy mindannyian találjátok meg a Menny kincseit e filmen keresztül, és rászánjátok magatokat, hogy a Mennybe kerülhessetek.
Minden ember a Földön - keljetek életre!
Istennek célja volt az ember teremtésével. Ha nem lett volna célja, nem teremtett volna emberi lényeket. A mindenható istenségek: Isten, a Szentlélek és a Fiú több mint 13,7 milliárd évet töltöttek az univerzum létrehozásával, hogy megteremthessék a Földet. Majd több mint 4,5 milliárd évet töltöttek a Föld megteremtésével, hogy megalkothassák az embert. Több százezer évet töltöttek az emberi test alkotásával, hogy megteremthessék a szellemet. Végül a szellem megteremtésének célja az volt, hogy a szellem teste higyjen Istenben, a Szentlélekben, a Fiúban, a Messiásban, higyjen és engedelmeskedjen nekik, és mennyei szellemé változzon át, tökéletes lélekké és a Mennyben éljenek a Szentháromsággal egyetemben. Ezért jöttek létre a Menny és a Föld, az emberek és a lelkük. Isten célja az örök, szépséges, fenséges és misztikus szeretet. Életed 80-90 éve pont elegendő ahhoz, hogy tökéletesítsd a lelked. Az életed nem azért jött létre, hogy e világban való életed után a fizikai tested egyszerűen véget érjen. Isten célja a te megteremtéseddel az volt, hogy az én Királyságomba gyere és együtt éljünk szeretetben. Ez a célom a megváltással.
(8:56) A Szellem és vonásainak létezése
I. Korintus 15,44: Elvettetik érzéki test, feltámasztatik a lelki test. Van érzéki test, és van lelki test is.
I. Korintus 15,50: Azt pedig állítom atyámfiai, hogy test és vér nem örökölheti Isten országát, sem a romlandóság nem örökli a romolhatatlanságot.
Ahogy egy embernek teste van, úgy van szelleme is. A fizikai test nem juthat a Mennybe. A szellemünk az, amely ha megtisztult Isten igéje és a jó cselekedetek által, amely örökli a mennyek országát.
(10.00) A szellem átalakulása
Amikor gyümölcsöt vagy más ételt eszünk, az felszívódik a szervezetünkben, húsunkban és csontjainkban, és erőssé tesznek minket. Ugyanígy, a testben véghezvitt tetteink felszívódnak a szellemünkbe, és átalakítják azt.
(10:25) A szellemi világ sokszínű
A szellemi világ nem csak két helyből, a Mennyből és a pokolból áll. Ahogy a Földön is 7 milliárd ember él, a gonoszság és jóság eltérő szintjein, a jó és a gonosz szellemi világ is több ezer típusra oszlik. A Bibliában a gonosz szellemi világ többfelé oszlik: szellemi börtön, Hádész, Abissz, tüzes kemence, pokol, stb. A jó szellemvilág pedig a Paradicsomból és a Mennyből áll. A Menny pedig az időszakoknak és a
(19:51) Utazások a Mennybe
A képek, amiket látni fogsz a következőkben, olyan kiválasztott emberek által látott és hallott ismereteken alapul, akiket a Szent Fiú vitt el a Mennybe látogatásra. Az idő szűke miatt a látottak csak egy részét tudjuk bemutatni, de ezeknél sokkal több hely létezik a Mennyben, amelyeket a Fiú megmutatott nekik. Nos, hogyan kezdjük látogatásunkat a Mennybe?
(20:48) Egy sokat imádkozó nő kastélya
A Mennybe tartottam. Később egy hatalmas smaragd kaput láttam, a Mennyben, amely kinyílt. Amint kinyílt a kapu, gyönyörű hangot hallottam. Bementem, és megint sokáig utaztam. Megláttam egy kastélyt, amely rózsaszín drágakövekből épült. A tulajdonosa egy nő volt. Az Úr azt mondta, hogy ez a hely a Menny legjobb helyének középpontjában van, tetteinek, érdemeinek jutalmául, mert szerette az Urat és imádkozott. Ez az asszony mindenkinél elmélyültebben imádkozott, így az ima az érdeme. Bementem a kastélyba és körülnéztem. A belseje teljesen rózsaszínű volt. A Mennyben minden ház, kert, szekrény és föld pontosan annak mértéke szerint készül, amit minden ember imái alapján megérdemel.
Megkérdeztem az Urat, hogy a Mennyben is imádkozunk-e. A Fiú így válaszolt: “Azért imádkozol, amit tiszta szívedből kívánsz, és szeretetből dicsőítesz."
(22:42) A kegyelem tárháza
Egy tulipán formájú, pasztell égkék és rózsaszín épületet láttam. A Fiú azt mondta, hogy ez a kegyelem tárháza, amely a Földön minden nemzetben van. Ahogy felmentem a lépcsőn, szépen elrendezett arany korsókat láttam, mindegyiken egy-egy név látszott. Minden korsó másmilyen volt. Néhány félig teli volt, néhány majdnem üres, és néhány csordultig telt. A Fiú: “Bár a kegyelem egyenlő módon lett kiosztva, az, hogy milyen gyorsan és milyen mértékben jut el valakihez, a szívük méretétől, befogadásától függ. A Menny kegyelmét 100%-osan akkor kaphatod meg, ha az adó és a kapó felelőssége tökéletesen egyezik." Kétféle anyag volt a tartályokban: por és folyadék. A Fiú azt mondta, hogy azok az emberek, akiknek a tartályában folyadék van, általában a szószékről hallott Igén keresztül kapták a kegyelmet. Akiknek por volt a tartályában, különböző módokon kapták a kegyelmet: nem csak az Igén keresztül, hanem találkozókon, a természetben és embereken keresztül. A Fiú: “A művészek és a nagyon érzékeny emberek legtöbbször por kegyelmet kapnak. De mondhatjuk, hogy egyik vagy másik jobb vagy rosszabb lenne. Az emberek saját egyéniségüknek megfelelően kapják a kegyelmet."
Láttam korsókat más szinteken is. Voltak köztük töröttek, az aljukon a por, illetve folyadék kifolyt. Ezeknek a kegyelme szivárgott és összetört - ők hátat fordítottak az Istennek és az Úrnak, és elhagyták.
(25:27) A gyönyörűségesek, akik túlcsordulnak kegyelemmel
A Fiú: “A kegyelemmel való feltöltődés és túlcsordulás is nagyban az egyén felelősségén múlik. Először is legyél hálás. Csak akkor lesz kegyelemmel teljes az életed, ha nem szűnsz meg hálásnak lenni."
(25:53) Az ígéretek terme
Ahogy az ajtó kinyílt, a Menny intenzív világos fénye áradt ki. Bent 7-8 éves, rövid aranyhajú lány anygalok voltak, és felnőtt angyalok, hosszúújjú csipkeruhában. Minden angyal egy tálat tartott, amelyben csillogó drágakövek voltak. Betűk voltak minden drágakövön, amelyek körben forogtak a kövekben. Az angyal azt mondta, hogy ezek ígéretek, amelyeket a Földről hoztak. A Fiú sok lépcsőn ment fel, belépett, és helyet foglalt egy nagy, pasztell égkék színű, szív formájú trónon. Üvegpolcok voltak az épületben, és ezeken a polcokon tálak voltak, teli drágakövekkel, amelykre az emberek ígéretei voltak vésve. A még meg nem valósított ígéretek táljai a bal oldali polcokon voltak. A megvalósított ígéretek pedig a jobb oldali polcokon. A jobb oldali polcok és a rajtuk lévő drágakövek fényesebben ragyogtak és szebbek voltak. A Fiú: “Az ígéreteket meg kell tartani. Isten betartja az ígéreteit, az embereknek még inkább be kéne tartaniuk a saját ígéreteiket. Nem találhatsz kifogásokat, hogy túl nehéz, a környezetedet hibáztatva, vagy a képzettség hiányát. Tartsd be minden ígéretedet, amit a Mennynek tettél imádkozás alatt, szóban és elkötelezettséggel. Valósítsd meg azokat, mielőtt az életed véget érne."
(28:23) A Mennybéli imaszoba
Egy nagy, háromszög formájú épületet láttam. Az egész épület gyémántból volt, drágakövekből, amelyek lágy szivárvány színben csillogtak, és egy kereszt sugárzott vakító fényben, többféle színben az épület tetején. Amikor beléptem az épületbe, rengeteg mennybéli harcost és anygalt láttam, akik az ajtónak háttal, különböző testhelyzetekben imádkoztak. Mindegyikük pasztell égkék színű ruhát viselt, amely lágyan csillogott. Férfi és női angyalok, rövid és hosszú hajjal, őszintén imádkoztak. A Fiú azt mondta, ez a Menny imaszobája. Belehallgattam az imáikba kicsit a Fiú engedélyével. ‘Isten vígasztalója akarok lenni.' ‘Több dicsőséget akarok adni Istennek.' ‘Több örömöt akarok adni a Fiúnak.' ‘Imádkozom, hogy a Menny még ragyogóbb legyen Isten törvénye által.' ‘Imádkozom, hogy még jobban szolgáljam a Fiút, gondolkodásom hasonulása által.' ‘Imádkozom, hogy olyan személy lehessek, aki mindig Isten tekintetét látja.' Úgy tűnt, hogy mindenki a saját, egyéni érdeklődésének és küldetésének megfelelően imádkozott. A Fiú azt mondta nekem, hogy én is imádkozzam, így térdenállva imádkoztam. Egy férfi angyal áttetsző, csillogó port vett ki egy kis arany tálból és a fejemre szórta. Egy másik angyal aranyport szórt imára kulcsolt kezeimre és a térdeimre. Két női angyal pedig világos égkék ruhába öltöztetett. Azt mondták, hogy ez a ruha az imádság ruhája. Amikor felöltöztettek, azt mondták: ez a folyamatos ima élet. A Fiú: “Mindenki azt hiszi, hogy az ima küldetésük. Mindig imádkozz. Élvezd az imádkozást. Tudd, hogy minden reményed és kívánságod imával kezdődik."
(31:31) Szoba gyöngyből készült szeretet-tartókkal
A Fiúval egy olyan épületben voltam, ahol a falakon átlátsző, focilabda méretű gyöngyök lógtak, szivárványszínekben tündökölve. Ezekben a gyöngyökben olvashatatlan betűk voltak. A Fiú: “A tartókra írt betűk emberek nevei. Azoké, akiknek neve a mennyei Élet Könyvébe fel van írva, ide, ezekre a szeretet-tartókra is fel van írva. A szeretet-tartó olyan tartó, amely az általam, A Szent Fiú, és általad osztott szeretet értéke szerint készült. Ez a szeretet-tartó repedések nélkül, erős anyagból készült." A Fiú a szoba közepére helyezett asztalon lévő könyvet lapozta. Azt mondta, ez a ‘Menny Biblia'. Felolvasott egy részt belőle, ami a Máté 22:37 volt. “Jézus pedig monda néki: Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből. Ez az első és nagy parancsolat. A második pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat. E két parancsolattól függ az egész törvény és a próféták."
A Fiú: “Ugyanígy, ha csak Istent szereted, ez csak félig beteljesült szeretet. Ha csak engem, a Szent Fiút szereted, az is csak félig beteljesült szeretet. Így szeretned kell a szomszédaidat, testvéreidet, mintha saját tested lennének. Így az tökéletes mennyei és földi szeretetté válik, amely tökéletes megváltáshoz vezet és tökéletes menyasszonnyá váláshoz, így a Menny legmagasabb részeiben lakozhatsz. Cselekedj a tökéletes szeretet alapján, amennyire csak szereted Istent, hirdetve az Igémet a testvéreidnek a Földön. Csak akkor tarthatod majd kezedben a kulcsot a tökéletes Mennyhez. Nem szeretem a félig beteljesült szeretetet. Ha csak engem szeretsz, testvéreidet, akik melletted vannak, nem, hogyan állhatnék melléd, hiszen félnék tőled? Egyensúlyban kell lennie a mennyei és földi szeretetnek.
(34:56) Isten palotája minden, Isten minden természetbeli teremtményével
Egy virágmezőre értünk, amelyet ragyogó színű virágok sokasága töltött be. A távolban egy magas szikláz és egy folyamot láttam. A sziklafal tetején, egy lapos felületen egy emberi kéz formájú épület volt. A szerkezet tömpe kézfej formájú volt: a hüvelykujj behajlítva a tenyér előtt, a másik négy ujj a magasban kinyújtva. A Fiú: “Ez a Mennynek az a területe, ami az Úré, ahol Isten lakozik, és ez a palota csak egy része Isten Palotájának. Isten szabadon fejezte ki az összes dolgot, amit valaha teremtett a kezével, és azért csinálta ezt, mert meg akarta mutatni azokat szeretteinek." A külseje ezüst és arany fényű volt és nagyon erősnek nézett ki. Azt mondta, hogy ennek a kéznek a formája Isten kezének formája. Egy kör alakú bejárat volt a tenyere közepén, beléptünk. Bent egy vízesés ragadta meg először a tekintetem, és egy gyönyörű pergolát láttam a vízesés mellett. Fehér fény áradt le fentről, és volt ott víz, fák, őz, függőhíd, fa székek és fatönkök. Különös és gyönyörű természeti látvány bontakozott ki a szemeim előtt. A Fiú: “Isten, aki szereti a természetet, azért hozta létre ezt a helyet, hogy lásd, érezd, és élvezd a természetet itt. Isten munkája misztikus. Isten a teremtés eredeti léte. Amikor látod Isten összes teremtényét a természetben, szétárad az öröm és a szíved szeretettel telik meg. Aki semmit nem érez, amikor virágokat vagy vizet lát, azok érzékei eltompultak. Aki tudja az állatok és növények értékét, amiket Isten teremtett, megköszöni Istennek és boldog lesz, mert energiát kapnak belőlük."
(38:01) A megbocsájtás lépcsője
Csillogó arany lépcsőt láttam, amely tiszta fényt sugárzott. Az arany lépcső meredeknek tűnt, mintha végtelen volna, és a Mennybe vezetne. Az első lépcsőfoknál a lépcső alján volt egy nagy aranytábla. A Szent Fiú azt mondta, hogy ez a megbocsájtás mennyei lépcsője. És hogy ezernyi, millónyi lépcsőfoka van a megbocsájtásnak. A lépcső puhának tűnt, és amikor megérintettem, éreztem, hogy meleg. Leültem egy lépcsőfok szélére, és megérintettem. Ekkor a lépcsőfok képernyővé változott és videó jeleneteket kezdett lejátszani. Ebben a videóban különböző jeleneteket láttam, ahogy a Fiú megbocsájtja bűneinket. Felálltam és felfelé lépdeltem a fokokon, további videókat láttam, ahol testvéreim bűnei bocsáttatnak meg. Olyan volt, mintha az élet filmjét láttam volna. A Fiú: “Bocsáss meg. A megbocsájtás szeretet. Ha szeretsz valakit, a szívedben ott lesz a megbocsájtás. Csak szeretned kell. Hát nem a szeretet a Biblia lényege? Az Atya és én nem egyedül a szeretet erejével vezettünk el téged idáig? Megbocsájtani azt jelenti, megérteni. Megbocsájtani azt jelenti, hogy a másik helyzetébe képzeled magad. A megbocsájtás Én vagyok. Ahogy én magamhoz öleltelek és megbocsájtottam neked, a szemeimmel és szívemmel, ugyanígy nyisd meg a tekinteted és és bocsáss meg szeretettel. Legyen a szíved olyan széles és mély, mint a tenger, és megáldalak, hogy mindig az én szememen keresztül láss mindent."
(41:05) A szellem különleges jellemzői, étel a Mennyben, és a dicséret fokozata
Ima közben a Szent Fiú odajött hozzám és javasolta, hogy menjek vele a Mennybe. Megkérdeztem a Fiút: “Szent Uram, az emberek esznek, ruházkodnak és alszanak - de mi jellemzi a szellemeket?" A Fiú: “Az emberek fizikai teste természet szerint fizikai, így az emberek azt akarják tenni, amit akarnak, és a test hajlamai szerint gondolkodnak és beszélnek. De a szellem szellemi természete szomjazza az igazságot, kedveli az igazságosságot, és tiszteli, dicséri és keresi Istent. Így akiknek szellemi természete fejlett, értékelik a hitet, teljes szívükből szeretik Istent, szeretik dicsőíteni őt és dicsőséget adni Neki. Folyamatosan hallgasd és olvasd az Igét, és éld is meg, hogy fejleszteni tudd szellemi valódat a fizikai felett."
Megkérdeztem az Urat a mennyei étel értelméről, és hogy a mennyei lények alszanak-e, mint az emberek. A Fiú: “Senki sem alszik a Mennyben, legfeljebb pihennek. Az energia forrása a Mennyben az élet vize, az Ige. Így a mennyei lények nem fáradnak és nincs szükségük alvásra a feltöltődéshez - hanem amikor dicsőítenek, akkor azzal az öröm-energiával mennek tovább. A Mennyben más az étel, mint a Földön. Nem azért esznek ételt, hogy a testet fenntartsák, mint a fizikai testtel teszik. Azért esznek, hogy kóstolják, érezzék, élvezzék és örömöket leljék az ételben. A Mennyben az egyik nagy öröm az ételen keresztül érzett öröm. A szeretteiddel készített étel fogyasztásának öröme, miközben beszélgettek. A mennyei ételek és gyümölcsök fogyasztásának öröme, miközben dolgozol és utazol. Bőséges étel van a Mennyben, teljesen más minőségű, mint a Földön. Meg tudod kóstolni az ételt és érzed az illatát, de az efogyasztott ételt nem választod ki úgy, mint a fizikai test teszi. A Mennyben nincs olyan tisztátalan dolog, mint az étel-kiválasztás."
Amikor megérkeztem a Mennybe a Fiúval, láttam, hogy a kültér fűvel van fedve. Láttam angyalokat repülni, akik ételt szolgáltak fel. A Fiún fehér, elegáns, katonai jellegű ruha volt, arany díszítéssel. A Fiú az asztalnál ült, kést és villát tartott a kezében. A tányéron lévő, korona-alakú ételből kezdett enni. Utána puding-jellegű ételt szolgáltak fel neki, amibe belekanalazott. Én a naracs-színű pudingot kóstoltam meg, ami torta volt, édes, puha és nedves, szétomlott a számban. Utána halkülönlegességek jöttek. Négyzet alakú volt és fel volt szeletelve. Fehér volt és fantasztikus ízű. Utána vizet ittam ezüst pohárból, és a Fiú azt mondta, hogy az az élet vize. Olyan volt, mintha lágy és puha márványgolyók mennének le a torkomon és az egész testem hűvösebb lett. A Fiú azt mondta: “menjünk a színpadra, a dicsőség helyére!" A központi téren egy nagy, kerek, fehér színpad állt, a Fiú a közepére állt és azt mondta: “Dicsérjétek az Urat, Jehovát!" Amikor körülnéztem a színpad körül, számtalan mennyei lény gyűlt össze. Fentről egy trón ereszkedett le és a Fiú beleült. Mindenki dicsőséget adott, fényesek voltak és gyönyörűen énekeltek. A mennyei lények egyszerre dobtak fel valamit az ég felé: virágokat. A rengeteg égen szálló virág, mint a hópelyhek, meseszépek voltak.
A Fiú: “A Menny ezen részében a dicséret a munka. Ez a legnagyobb munka. Isten és én, a Fiú, akik mindennek birtokosai vagyunk, akkor érezzük a legnagyobb örömöt, amikor halljuk azok hangját, akiket szeretünk, és látjuk a tetteiket. Énekeljetek dicséreteket, hogy azok feljussanak a Mennyeken keresztül, és imádkozzatok mélyen, könnyek között, hogy a hangotok feljusson a Mennybe."
(48:37) A Fiú magánrepülője
A Menny bejáratánál két férfi angyal állt, akik így köszöntöttek: “Szeretlek!" A Fiú elment máshová, én pedig megkerestem, hová, és egy gyönyörű utat láttam. Ahogy azon az úton sétáltam a Fiúval, beszélgetve, egy nagy tárgyat láttam meg a kapu előtt. Egy fényes, fehér repülő volt. Az eleje a sas csőréhez hasonlított. A Fiú azt mondta: “Ezt a magánrepülőt használom a Menny különböző pontjaiba való eljutáshoz. Ez egy kis magángép és nem léphet akárki a fedélzetére. Beszálltunk a gépbe, és volt ott egy arany trón a Fiú számára. Jó felszerelt volt, csúcstechnológiával ellátva. A kényelmesnek tűnő szék szabadon mozgott. A trón előtti fal pedig egy nagy képernyővé változott, ami a kinti tájat mutatta. Jóval később, amikor megérkeztünk egy bizonyos helyre, az emberek örömmel üdvözölték a Fiút. Körbejártuk a várost és a Fiú szólt: “Ez a Menny, de egy olyan régiója, mint a csillagok. Becsületesen végzik a küldetésüket. és dicsőítenek engem, de nehéz számunkra velem itt találkozniuk. Ma kerestek engem. Mintha évezredek óta nem jártam volna erre. Ezek az emberek a Mennynek egy olyan részén élnek, ahová ritkán látogatok. Különbség van a Mennynek azon szintje között, ahol a tökéletességre jutott lelkek élnek, és ahol az átlagos lelkek. A Mennyben az emberek tettei alapján a házak és minden más is különböző, és különbség van a helyek között és a szeretetben, amit kapnak." A Fiú elköszönt tőlük, és visszaszálltunk a gépre. Leült a trónra, és kegyelmi ajándékokat szórt ki az ottani emberekre. Ez a kegyelem aranyporrá változott és szállt lefelé.
Azt mondtam az Úrnak: “Olyan szomorú, hogy a Mennynek egy olyan részén élnek, ahol csak ritkán láthatnak téged." Azt válaszolta: “Amikor a Mennybe jössz, azt hiszed, hogy mindenki lát engem? Nem így van. Megvitatom a segítőimmel, akik a munkámban támogatnak engem, és azokkal, akik csak engem szeretnek, és az örömöt rájuk fókuszálva osztom."
(52:43) A Fiú palotájának belseje, a hely, ahol a globális munkát megvitatják
Az ima közepén a Fiú azt mondta: “Menjünk a házamba!" Egy hatalmas palotát láttam, amely fehéren csillogott. Amikor bementem, egy hatalmas nappalit láttam, és egy széles folyosót, amely konferenciateremnek nézett ki. Elöl, középen volt a Fiú trónja, körülötte mindkét oldalon körben székek. Középen egy ovális hely volt: a padló alatt hegyeket és óceánokat láttam. A Föld minden részét láthattam, felnagyítva és miniatürizálva. A Fiú: “Itt vitatjuk meg a világ ügyeit. Különös tekintettel azokra az ügyekre, amikért imádkoztok. A világmindenség minden ügyét jelentik itt, és az a munkánk, hogy nagy dolgokról gondoskodjunk. Minden nemzetnek van segítője, akik engem segítenek, és azt, hogy a munkámat elvégezhessem. Itt gyűlnek össze és vitatkoznak a legjobb segítők és parancsnokok. Ennek a helynek a mérete minden képzletet felülmúl. Itt döntünk minden angyalról, akik a földi emberek mellé vannak kirendelve, és minden nagy dologról is. Ezért mindnyájan gyűjtsétek össze az erőiteket, és imádkozzatok és könyörögjetek, hogy a Menny ügyvezetése valósulhasson meg a Földön."
(55:07) A Menny kezelő és kutatási központja
Amint kinyílt a Manny kapuja, angyalok ezrei mosolyogtak, és azt mondták: “Dicsőség Istennek!" és megfújták harsonáikat. Egy nagy átlátszó, kereszt alakú kristályépület tűnt fel. A hegy tetején egy templom volt, lapos, messziről repülő csészealjnak tűnt. A Fiú azt mondta, hogy ez a Menny kezelő és kutatási központja, itt folytatnak kutatásokat. Amikor benéztem, férfi és női angyalokat láttam, akik mindnyájan kutatóknak tűntek. Majd elmentünk egy helyre, ahol számtalan angyal gyűlt össze. Mindenfajta kutatóeszközeik voltak, nagy, váltakozó kék fényű drágakőasztalokon, és jegyzeteltek. Geometriai formájú üvegedényeket ráztak, bennük folyadék. Több különböző helyen sétáltunk végig, és beszélgettünk az angyalokkal a különböző gyógymódokról. Néhány helyen a férfi angyalok nyújtozkodtak, a Fiú rájuk nézett és azt mondta: “Ha az ember válla kemény és merev, könnyű mindenféle betegséget elkapni. A vér besűrűsödik, aztán lebénul." Kimentünk az épületből. Ahogy a Fiú felnézett az égre, azt mondta: “Azért mutatom meg ezt a helyet neked ma, hogy tudd, hogy léteznek ilyen intézmények, akik azokat segítik, akiket szeretek. Mindez nektek készül. Emlékezz erre. Mindegy, hogy egy ember sokáig él, vagy korán hal meg. Jó lenne, ha sokáig és jó egészségben élhetnétek, testileg és lelkileg is. De ha nem is így történik, emiatt nem kell szomorkodni. Csak a köztetek és köztem lévő szeretet miatt kéne csak szomorkodnotok! Ez a szeretet. Ezért mondom azt, hogy siessetek. A földi léted lejárta előtt, abban a rövid időben, amíg egészséges a tested és a lelked, szolgáld Istent és higyj bennem. Nem kéne tudnon és szeretned, tudnod és felismerned, tudnod és a Mennybe jönnöd?"
(58:57) Áruház a Mennyben
Megérkeztünk a Menny egyik utcájába, ahol több átlátszó épület volt, amelyek kristályként csillogtak. Félhold alakban kanyarodott az utca, és úgy éreztem magam, mint egy modell, jégszerű, átlátszó úton sétálva. A Fiú azt mondta, hogy ez a Menny áruháza. Amikor bementem, udvarias és elegáns női mennyei lények köszöntöttek minket. Az áruházban különböző ruhák voltak, és tele volt mindenféle zöldséggel, gyümölccsel és étellel. Többféle drágakő is volt. A Fiú: “A mennyei áruház nem olyan, mint a földi, ahol eladsz és vásárolsz. Itt magas minőségű ajándékok vannak, amelyeket az ember igazságossága értékének mérlegelése után adnak. Ezzel együtt nem akárki kaphat ajándékot. Csak igaz és szerető emberek kaphatnak. Az ebben az áruházban lévő megszámolhatatlan ajándékot neked készítettük elő. Ezeket nem élvezhetted a földi életedben: a drágaköveket, ruhákat és ajándékokat neked készítettük. Tehát ne keseredj el, ha a Földön nem élvezheted a javakat. A világ dolgai értéktelenek. Ezekkel a drága kincsekkel megtöltheted a házad, és csak olyan ajándékokkal díszítheted a házadat, amelyeket tőlem kapsz. Az ajándékok, amelyeket a Szentháromság ad neked, igazsággal és szeretettel töltik meg a házad. És ezekkel a gyönyörű dolgokkal ékesül majd a házad, nem szenvedve semmiben hiányt."
(1:01) Egy titkos szoba a Mennyben, miniatűr univerzummal
A Fiú azt javasolta, menjünk a Mennybe - egy olyan helyre mentünk, amely tudományos szobának tűnt. Amikor megkérdeztem, milyen hely ez, a Fiú azt mondta, hogy egy titkos szoba. A szoba bejáratánál álltam, de sem bemenni, sem megérinteni nem tudtam. Az egész univerzum kicsinyített mása volt, ahol az időjárást és minden mást szabályoztak. A Fiú azt mondta: “Az univerzum most is alakul. A Föld a legszeretettebb hely. Az én ambíciózus művem." A Fiú azt mondta, hogy ez a hely ritkán látogatható és azt mondta: “Minden a törvényeken és a renden belül létezik. Az univerzumot nem láthatod a szemeiddel, de létezik. Széles és mély világ. A teljes univerzumot innen igazgatjuk." Amikor a Nap felkelt, láttam a Földön egy helyet, amely fényesebb lett. Bár kicsinyített világ volt, a hegyekről és emberekről kinagyított képeket vetítettek. Minden megfelelt a kicsinyítés és nagyítás elvének. A Fiú: “Az emberek nem tudják megfigyelni a hatalmas univerzumot. Ez csak a Mennyben lehetséges. Csak az Úr, Jehova, aki a világot, az univerzumot és a teremtést irányítja."
(1:03) A Mennyei Evangelizációs Díj átadóünnepsége
Amikor beléptem a Menny kapuján, számtalan angyal tárta ki karját és vezetett minket. Fogtam a Fiú kezét és követtem, de nem értettem, mi történik, így megkérdeztem. A Fiú azt mondta, hogy ez a Mennyei Evangelizációs Díj átadóünnepsége. A Fiú leült a számára előkészített helyre, én mögéálltam. Péter és Pál apostoloknál sok aranyérem volt, és női angyalok gyűrűket tartottak, amiket az evangelizációs bajnokoknak adnak. Az evangelizációs bajnokokat úgy hívják: akik személyesen terjesztik a feltámadást. Többféle evangelizációs módot láttam lejegyezve: dicséret, rajzok, írások. Azok is kaptak díjat, akik ugyan nem evangelizáltak személyesen, de reménységet csepegtettek a templombajárók szívébe. Amikor megkapták az evangelizációs díjat, volt, hogy az adott ember szelleme, aki az elismerést kapta és a Földön élt, eljött átvenni. Néha az angyalaik vették át helyettük. Amikor díjat kaptak, azt néha a díjazott mennyei házában tárolták, vagy becserélték mennyei jegyre és a mennyei széfbe helyezték megőrzésre. Akik sokat tanítják az Igét, mennyei jegyet kaptak, és olyan nagy díjakat kaptak, mint az evangelizációs bajnokok. Azok is mennyei jegyet kaptak, akik őszintén gondoskodtak másokról. A Fiú: “Azt gondolod, sok bűnt követtél el? Nehezen kelsz fel nagy bűnök elkövetése után? Nehezen lélegzel, mert nyomasztanak a bűneid? Akkor evangelizálj! Tégy bátor ígéretet az Úrnak és evangelizálj. Az életért élet jár. Mindegy, milyyen súlyos bűnt követtél el, ha szeretsz engem és evangelizálsz, a sátán is reszketni fog és odébbáll attól az embertől, tehát gyere hozzám életeket hozva. Egy értékes élet felér az elkövetett bűneid megbocsájtásával, ezért imádkozz és evangelizálj, kemény és értékes életekért is. Örömben akarsz élni? Evangelizálj! Boldogan akarsz élni? Evangelizálj! Reményben akarsz élni? Evangelizálj! Akarsz engem érezni? Evangelizálj!"
(1:07) A hely, ahol a katonákat és a mennyei seregeket képzik ki
Gyönyörű képet láttam a Mennyről. Elmentem egy helyre a Fiúval. Azt mondta: “Itt készülnek a fegyverek." Életek mentésére használják őket. A Szent Lélekkel készülnek. És mivel Isten tervei alapján készülnek, stílusosak és pompásak voltak. Egy másik helyen a Mennyei Sereget képezték ki éppen. Mindannyian szenvedélyesek voltak és a mozdulataik szinkronizáltak. A mennyei katonák fehér, stílusos egyenruhát viseltek, csillogó gyémántokkal a vállukon. Mindegyik mennyei harcos ragyogott, csinosak és szépek voltak. A Mennyben is voltak mennyei harcosok. Különböző fegyvereket használtak, amelyekkel az ördögöket és démonokat pusztították el. A mennyei harcosok segítették azokat a Földön, akik hittek Istenben és a Fiúban, és életeket is mentettek. Amint Isten vagy a Fiú kiadja a parancsot, a mennyei katonák elmennek harcolni a sátán serege ellen. A mennyei katonák mindig győznek. A Fiú megkért, hogy menjek el egy helyre, ahol a katona angyalok gyülekeztek. Gyönyörű égkék teremben egy asztal ragyogott. Férfi és női angyalok ültek ott. A Fiú: “A Mennyben sok fáradtság, küzdelem és hosszú viták vannak annak érdekében, hogy biztonságban legyetek. Tehát imádkozzatok, és sürgősen tegyétek meg mindazt, amit meg kell tennetek, és így készüljetek fel. A Szentháromság és a mennyei katonák a többit megteszik és megvédenek titeket."
A világ olyan, mint egy anyaméh. Ahogy a méhben eldől, fiú leszel-e vagy lány, és a hátralévő életed ennek megfelelően éled, miután megszületsz, a lelked mennyei életét a a Földön véghezvitt cselekedeteid határozzák meg, és amint ez eldőlt, a lelked a meghatározott helyen fog élni örökké. Továbbá, miután a lelked a Mennybe megy, a Földön véghezvitt igazságos tetteidtől függően kerül meghatározásra a helyed, a házad és a dicsőség helye. Minden ember, kivétel nélkül, napról napra közelebb kerül élete végéhez. Ezt senki nem kerülheti el. Mielőtt a fizikai testünk egy újabb nappal öregebb lesz, a lelkünket mennyei lélekké kell transzformálni, megmenteni, hogy az örökkévalóságnak éljen. Amikor először biztosítod a lelked megmentését, és a fizikai tested életét Isten akaratához igazítod, végtelen hálát fogsz érezni, még ha csak egy napig élhetsz is. Ahogy a házakat, tárgyakat és a környezetet újra kell teremteni, hogy értékesen tudjuk azokat használni, az embereknek is újra kell teremteniük magukat azáltal, hogy a Mindenható szavaira figyelnek, és azoknak engedelmeskednek. Minél inkább kijavítod a hibáidat, ragyogsz, a lelked mennyei lélek lesz, és a fizikai tested hálában és örömben él a Földön.
A Fiú: “Mi haszna az evésnek, örvendezésnek, ivásnak, a testi szerelem örömeinek, és a vidám táncnak? Ennek az embernek a lelke és szelleme olyan helyre fog menni, ahol a fájdalomtól való fogcsikorgatás lesz - mi haszna tehát a pillanatnyi örömnek, ha egy szempillantás alatt véget ér? Amíg a Földön élsz, ha az igazságért és szeretetért élsz és szolgálod a Mindenhatót, és végzed az Ő munkáját, lehet, hogy fáradtságos lesz, de a lelked és szellemed az örök élet ösvényén fog járni. Nem ez az örök boldogság? A Menny királyságába csak úgy juthattok be, ha engem szerettek a legjobban. Én vagyok a szeretet forrása. Én vagyok a szeretet esszenciája. Mindig szeressetek engem jobban, mint bárkit vagy bármít a világban. Tanuljatok igaz szeretetet tőlem, és szeressétek szüleiteket, testvéreiteket, akiket szeretek, és magatokat az én szeretetemmel, amely igazságos és tisztességes."
Szeretnénk megköszönni a Szentháromságnak, hogy megtapasztalhattuk és megfesthettük a Mennyet. Köszönjük a lelkészünknek, aki mélyen imádkozva meghallotta a Fiú szavait. Istennek, a Fiúnak és a Szent Léleknek adunk minden dicsőséget.
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-02-12 17:57:52, csütörtök
 
  Az igazán erőteljes vágyak és a szív kívánságai a lelkedből erednek, a lélek pedig sohasem hibázik. A lelked vagy a szíved nem azért küld neked vágyakat, hogy továbbra is csak vágyakozz. A vágy azért érkezik hozzád, hogy kövesd.
Ruediger Schache



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-02-12 17:23:59, csütörtök
 
  Havas Éva
Nincs semmim
Volt egy meleg fészek.
Körülvettek álmok.
Már mind semmivé lett.
Én reszketve állok.

Elporlottak falak.
Eltűnt a védelem.
Létem csontra hasadt.
Társam a félelem.

Árva kis madárka
csőrében mindenem.
Elröppent, és mára
már semmim sincs nekem.



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2015-02-12 17:16:22, csütörtök
 
  A választás szabadságával születünk. Mindenki szabadon
eldöntheti, hogy akar-e élni azokkal a - szinte - korlátlan lehetőségekkel,
amelyekkel a Természet felruházta. Sokakat megtévesztenek
az élet felszínének látszólag semmitmondó, szürke hétköznapjai,
és azt gondolják, hogy ez a világ igazi rendje. A felszíni agyagréteg alatt
azonban ott van belül a színarany belső tartalom.


 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép estét
  2015-02-12 17:10:52, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2015.01 2015. Február 2015.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 234 db bejegyzés
e év: 2826 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 179
  • e Hét: 6595
  • e Hónap: 15778
  • e Év: 68486
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.