Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Amit eltanulhatnának Putyintól a magyarországi vezetők
  2015-02-18 14:20:13, szerda
 
  Putyin folyamatosan bizonyságát adja annak, hogy egy orosz vezető számára elsődleges a saját fajtájának az érdekeit képviselni...


Pont most hallottam, hogy a tv-székház ostromát rekonstruálták és rájöttek arra, amiről már én is oly régóta írok, hogy legalább 300 rendőr tétlenül nézte végig a randalírozást... Köztük Gergényi Péter is... És most ő viszi el a balhét, pedig az volt a titkos szolgálati feladata, hogy polgárháborús helyzetet provokáljon ki, hogy a NATO számára ürügyet szolgáltathasson a magyarországi támaszpontjának kialakítására..


Csakhogy, akkor még nem volt meg hozzá a törvényes jogalap, ezért el kellett készíttetni azt az ördögien rafinált tervet Bajnai Gordonnal - területfejlesztési tervbe bújtatva. Meg is szavaztatták a parlamenttel 2008. április 22-én, hogy a NATO kiépíthesse - az egész ország területét 11 (egyenként 10 km-es sugarú körben) logisztikai központra osztva - kiépíthesse a maga támaszpontját. Csakhogy, amiért ezt a törvényt MEGTÉVESZTÉSSEL fogadtatta el Bajnai, ezért ő hiába kapta meg tálcán a miniszterelnökséget akkor, mert nem lehet ennek a törvénynek közvetlen érvényt szerezni. Ezért kénytelenek továbbra is - az ukrajnaihoz hasonló - polgárháborús helyzet kiprovokálásának módszerét alkalmazni. Csakhogy, a magyar nem hülye és elege lett a revansból 1956 után, majd 2006-ban.

Pedig már elindították a magyarság rezevátumba való terelésének tanfolyamait is a pusztafeszteken, meg a Nemzetvédelmi Egyetem egyik oktatója járta az országot és előadásaiban igyekezett felkészíteni az embereket egy polgárháború túlélésére... Valamint országszerte beindultak a bárka programok, melyek szintén egyfajta túlélésre készítették és készítenék föl a túlélésre a mit sem sejtő magyar lakosságot.


Visszatérve Ukrajnára, ahol most zajlanak azok a harcok, amelyeket Magyarországra terveztek... Csakhogy, nem számoltak azzal a nagy-létszámú orosz nemzetiségűvel, akik nem kérnek az EU-ból... sem a nyugati "civilizációs" ártalmakból! És ellenállnak... - folyamatosan könyörögve Putyin segítségéért... aki most kivárja, hogy Porosenkoval letetesse a fegyvert... Aki viszont, erre képtelen és folyamatosan megsérti az összes béketárgyalásos tűzszünetet.

Gorlovkában az ukránok irtják a civil lakosságot - három kisgyermeket a fürdőkádból bombáztak ki.
https://www.youtube.com/watch?v=yl-98HRT4mU

Az ukrán sereg a televízió élő adásában bombázta Donyeck városát.
https://www.youtube.com/watch?v=pLlqRJsxgzk

A minszki megállapodás éjszakáján azért még ezerrel gyilkolt Luganszkban az ukrán tüzérség.
https://www.youtube.com/watch?v=Ghh1OTDwzoY

*

Ide kívánkozik Bartha Gábor: Apokalipszis most című írásának egy részlete:

""Porosenko, ha a háború nem teljesedik ki a kontinensünk egész keleti felére, akkor elveszíti azt. Csupán meghosszabbítani tudja az öldöklést, és a szenvedést, de Ukrajna előbb utóbb le kell mondjon egész Dombasszról. - És még "szerencséje" lesz, ha csak arról.

Érdekesség, hogy a csernobili "járgányokból" párral már találkozott a milícia menet közben. Azóta óvatosak, csak G-M (Geiger-Müller) sugármérőműszerekkel közelítik meg a kilőtt, vagy kezelőik által elhagyott gyanúsnak tűnő ukrán páncélosokat. Amelyiknél "erősen csipog" a műszer, azt elássák. Mást egyenlőre nem tudnak velük tenni.

Teszi mindezt azért, mert Amerika orosz nyomásra mégsem adja át Porosenkónak az Afganisztánból kivonni szándékozott harci technikáit. Ugyanis Putyin kijelentette, ha ezt az USA vezetése meglépi, akkor a milíciát a legmodernebb szárazföldi technikával fogja ellátni.

Amit már az oroszok sem tagadnak, és titkolnak: Az ukrán-orosz határhoz közel nagy létszámú erőket, és nagy csapásmérő erejű támadó egységeket, technikákat vontak össze. Egyes hírek szerint (Echo Moscowi) 50ezer desszantosról, több repülőszázadról, és harcihelikopterezőkről, és mintegy 200db T-90 harckocsiról, és 3000db egyéb páncélosról, sok-sok rakétavetőkről szólnak a "dallamok".

A hír szerint, ez az erő áll készenlétben, amennyiben Amerika mégis lenne olyan balga, hogy az afganisztáni "cuccokat" neki adja Walcmanéknak.
Akkor viszont Putyin erre tett ígéretét másképpen kell értelmezni.

Ez esetben az orosz önvédelmi milíciának a technika mellé "kezelőszemélyzetet" is biztosít. Egy komplett támadó hadsereg képében. Az orosz katonai tartalékok a hátországban mind élőerőben, mind technikában pedig végtelenek, kimeríthetetlenek...

Tehát itt most egyedül Amerika gőgjén fog múlni, hogy lesz-e kontinentális háború Európában, vagy sem, mintahogyan sok orosz, és Nyugat-Európai politikus, és elemző is feltételezi azt.
Eszkalálódik-e az egész Kelet-Európa térségére, vagy "csak" megmarad Kelet-Ukrán polgárháborúnak.


Mi lesz, ha tényleg átcsap ez kontinentális háborúba?

Mind az orosznak, mind a NATO szakértőknek van erre forgatókönyvük, elemzésük, "A", és "B" tervük.

Abban a NATO katonai szakértői is egyetértenek, hogy Oroszországot hagyományos fegyverekkel vívott háborúban lehetetlenség legyőzni. Pláne, hogy Kína ez esetben minden segítséget megadna Moszkvának. Élőerőben, és technikában is egyaránt.

Nyugatnak legalább egy 20milliós főt számláló hadsereggel kellene szembenéznie. De az is előfordulhat, hogy ez a 20millió katona, "csak" az első hullám lenne. Ki a megmondhatója annak, hogy hányszor 20milliót tudna felállítani ez a két ország.
- Így kesergett egy amerikai tábornok a Pentagonban. (Nagyon hamar le is váltották a komát)

Szóval mi lesz, ha megindul az orosz, és nem áll meg Ukrajna nyugati határainál?

Ami Kelet-Európát, az az a mi térségünket illetné: Ha megindul az orosz acélhenger, akkor Romániának szó szerint "reszeltek". Legalábbis ami a Havasalföldi (Dobruddzsa) részét illeti. Szó szerint szarrá lőnék, és bombáznák azokat a részeket, ahova az ökör oláh beengedte az amerikaiakat. Persze a román hadsereg sem úszná meg. Az újonnan Portugáliától dollármilliárdokért megvásárolt 12db F-16 típusú repülőikre "vadkacsavadászatot" rendezne az orosz légierő. Az amerikaiak által odatelepített AEGIS rakétarendzsereket az SZ-500okkal temetnék el. A mintegy 200db TR-80, és TR-85 típusú román harckocsikból kohászati alapanyag lenne, azokat az orosz T-90 tankok olvasztanák le.
A román kikötővárosból Konstansából, csak romok maradnának, éppúgy, mint a többi nagyobb városukból is. Ahogyan Sojgu jósolta nekik: 1 óra, és 1 hét. Ez azt jelentette, ha az orosz nekieseik az oláhnak, 1 óra alatt a románoknak oda a légiereje, és a légvédelme. 1 hét alatt pedig széltében hosszában megszállnák Romániát. - Már ami megmaradna belőle persze.

A Baltikum kb 2 nap alatt elesne.

Lengyelország kb 1 hónapig bírná a nyomást. Amennyiben persze belekapcsolódna a háborúba. (Amire minden eshetőség megvan) Aztán az is elesne.

Magyarországot, Szlovákiát, és Csehországot nem is említették az elemzők. Mármint katonai tényezőként. - Ami lehetne jó hír is. - De sajnos nem az. Ugyanis frontvonalként, hadszíntérként nagyon is emlegetik. Főképp Magyarországot emlegetik. Ugyanis rajtunk vezet a legrövidebb út "egyenesen odaátra". Mind az Orosz, mind a NATO számára. Ugyanúgy, mint a II. Világháborúban, a leghevesebb, legvéresebb, és legnagyobb pusztítással járó harcok itt Magyarországon, és Lengyelországban zajlanának le.

Amit viszont most még csak halkan, sőt ki sem mondva mondanak, helyesebben amitől retteg a cionista nyugat: Törökország, NATO tagság ide vagyoda, nagyon nem akaródzik háborúba keveredni az orosszal.

Ugyanez a helyzet Görögországgal, térségbeli másik erős NATO tagállammal is.

Ami a világ többi, Amerika által "imperált, annektált" országot jelenti, ott bizony hatalmas felkelésekre, Amerika ellenes támadásokra kerülne sor.

Sőt, ami még veszedelmesebbnek tűnik, hogy egyes arab országok (jogos) bosszútól vezérelve nekiesnének Izraelnek. Akkor pedig a zsidó hatalom óhatatlanul is atomcsapást mérne a környezetére, Iránt is beleértve.
Aztán kész is egy totális világháború remélhetőleg ("csak"), egy térségbeli atombevetéssel.""
(Bartha Gábor: Apokalipszis most)



Orbán Viktor évek óta megmenthette Magyarországot a NATO megszállástól és most, pedig az ukrán polgárháború kiterjedésétől. Vagyis, a magyarság számára oly fontos BÉKE érdekében "saját törvényeit is elárulva szerződött az oroszokkal". A cél szentesítette az eszközt!
Végre azt tette, amit tennie kellett! Kiállt egyfajta magyarországi érdek mellett és ez a BÉKE!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.01 2015. Február 2015.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 488
  • e Hét: 765
  • e Hónap: 9369
  • e Év: 45310
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.