Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Érdekességként , Szürke 50 árnyalata másképpen-18-as karika
  2015-02-24 21:57:31, kedd
 
  Hummel Zsolt

A szeretkezés nem egy felfutás a hegyre, hogy kitűzzük a zászlónkat. A szeretkezés legyen egy barangolás völgyeken és hegyeken. Az orális szex nem az előjáték egyik fejezete, hanem a legintimebb pillanat, amikor a nő feltárja legrejtettebb kincseit. A felfedezésen túl, a befogadáson innen.

Ha csak azért tesszük, hogy gyorsabban felizgassuk a másikat, akkor az egész mechanikussá válik. Nem lesz benne öröm, és ezt a másik is megérzi. Örömmel kell tenni, a vágyak vezessenek. Szeretni kell ott is, örömet adni, és érezni minden rezdülését.

Ha félénken, óvatosan tesszük, vagy nem vágyva igazán rá, azt is megérezni, akkor ne várjunk heves visszajelzéseket.

Persze kapkodni sem szabad, vagy robotként, programozottan csinálni, percenként új izgatást választva. Játékos legyen, vággyal teli, örömöt adó. Figyelni kell a befogadásra, fokozni, vagy épp ellenkezőleg, visszafogni az izgalmat.

Mond neki, hogy a legszebb

Mi előtt hozzá érnénk, szavainkkal kényeztessük, meséljük el milyen szép, mennyire kívánjuk. Érezze a nő és puncija is, hogy csodáljuk, nyugalomban, biztonságban van velünk. Megnyílhat, elengedheti magát, beengedhet.

Az apró puszik

Finoman puszikkal közelítünk a combok felöl a nagy ajakak felé. Nem heves csókok, csak nagyon finom puszik, alig érintve a testet. Lágy, finom érintésekkel kérünk befogadást. Érezze, hogy gyengédek leszünk.

Kopasz/szőrös dombok

Mivel manapság újra gyakoribb a szőrzettel fedett szeméremdomb, más-más játékra ad lehetőséget az a tenyérnyi hely. Ha kopaszra borotvált, akkor csak csókjainkkal kényeztessük, finoman harapdáljuk. Ha szép szőrzettel borított, az ajkaink közé véve finoman húzogathatjuk, kalandozhatunk benne.

Az első nyelvlecke

A kisebb puszik után a nyelv belekóstolhat az ajkakba. Még nem vadul, hanem mintha egy nyalókát, vagy fagyit nyalnánk. Lágyan finoman megsimogatva a nagy és a kisajkakat. De csiklót még ne érintsük. Csak kóstolgassuk a puncit. Finoman a gáttól felfelé haladva végig az ajkakon, simogatva érezze magát.

Ajkak felfedezése

Olvastam már rajzolásról, meg ABC technikáról, de nem kell azt ennyire komolyan venni. Inkább csak saját ötletünk, kedvünk szerint játszunk az ajkakkal. Simogassuk finoman, vagy körözzünk vadabbul, inkább fedezzük fel minden zugát. Játsszunk el az apróbb redőkkel, bolyongjunk bennük szabadon. Érezze azt, hogy ezt most tényleg csak játék. A kezdeti hirtelen izgalom is nyugodtabbá válik így, az esetleges feszültség is tovaszáll.

Fokozzuk a tempót

Mikor a nő már izgalmától teljesen átlényegült, átadta magát nekünk, kicsit felpörgethetjük az eseményeket. Gyorsabb nyelvcsapások, erősebb harapások tovább görgetik az izgalmat. Figyeljünk persze a reakciókra. Csak annyit és annyira csináljuk, amire kellemes reakciókat kapunk. Ne kapjon el minket a hév, hogy egy gyors orgazmus legyen a cél.

Csikló csiklandozás

A csikló azért volt eddig picit háttérbe szorítva, hogy elkerüljük a robbanásszerű izgalmat, vagy a váratlan orgazmust. Eddig csak az izgalom fokozását élveztünk, összecsiszoltuk a szánkat meg a puncit. Tényleg nyelv hegyével érintsük meg először a csiklót, ha hangos sóhaj a válasz, akkor minden OK. Ahogy az ajkakat, úgy a csiklót is először lágyan simogassuk, fedezzük fel. Hagyjuk a nő izgalmát kibontakozni. Egy vadabb technikával gyors robbanást érnénk el, de most a lassú kényeztetés a cél. Addig tartsuk örömmámorban a nőt, ameddig csak lehet.

Behatolás 1. Nyelv a punciba

A csiklóizgatás okozta izgalom engedi, hogy újabb irány váltsunk. Nyelvünkkel először csak nyaljunk egyre és egyre beljebb a hüvelybe. Majd amikor már érezzük, hogy teljesen elengedte magát, nyelvünket megfeszítve hatoljunk be. Most már amennyire mélyen csak lehet. Nyaljuk körbe a hüvely falát is, minden pontját fedezzük fel. Támasszuk szánkat a puncihoz és ritmikus behatolásokkal mondhatni szeretkezzünk vele. Ha valami, akkor ez az amiért nagyon hálás lesz minden nő.

Behatolás 2. Csikló a szájba

Ez az orális szex picikét kitekert verziója. A szánkba véve a csiklót, először finom szívjuk be, izgassuk a nyelvünkkel. Engedjük ki, majd erősebben szívjuk be. Ha rátaláltunk a megfelelő ütemre, játszunk így vele. Hatoljon a szánkba a csikló, ütközzön a nyelvünknek. Szívjuk be erősen, és tartsuk bent hosszabb időre, de szívás erősségén nem változtassunk. Hagyjuk tombolni az izgalmat.

Pihegjünk

Olykor muszáj lassítani. Annál nagyobb lesz a kéj, minél többször futunk fel a hegyre. Ezért kell mindig egy nyugalmasabb, pihentetőbb izgatást is beiktatni. Meg kell teremteni a völgyfázisokat. Ahol az izgalom vesz egy kevés pihenőt, hogy az eddig átélt összes örömöt magával hozva egyszerre teljesedjen be. Pár finomabb csók, a szeméremdomb simogatása nyugtató lehet. Leheljünk rá melegen, vagy hűtsük le a perzselő csiklót egy rövid fújással. Nyugtat, és persze izgat is, felkészítve a még magasabb hegy meghódítására.

Csikló a sztár

Miután a szánk és a csikló is kipihegte magát, minden megismert technikát felhasználva vadabb és erősebb nyelvmozgásokkal adjuk meg a teljes izgalmat. Persze egy pillanatra ekkor is megállhatunk, a nyelvünkkel teljes erővel préseljük a csiklót a szeméremcsonthoz. Ez az erős állandó érzés a mennyekig fogja repíteni őt.

A tobzódás

Mikor már te is annyira felizgultál, hogy szó szerint az egész puncit a szádban éreznéd, a finomabb mozdulatról hevesebbekre válthatsz. Fúrd bele az orrodat, a kinyújtott nyelveddel masszírozd át az egész puncit. Hatolj bele, miközben az orroddal a csiklót izgatod. Vedd a szádba az ajkakat, masszírozd át őket a szádban.

Az összeolvadás tánca

Miután kitobzódtuk magunkat, vigyük el partnerünket a csúcsig. Izgassuk úgy, ahogy a legtöbb izgalmat tapasztaltuk. Amikor már közel a csúcs, szánkat tapasszuk a puncijára, kezeinkkel a combokat karoljuk át, hogy szorosan kapcsolódhassunk. Az orgazmus bekövetkeztekor hagyjuk ficánkolni őt, közben a szánkat tapasszuk továbbra is rá. Létrejön egy nagyon intim orgazmus tánc, összeolvadva száj és punci.

Pezsgő zamata

A női ejakuláció csodás dolog, csodás pillanat megélni. Persze vannak aggályok mindkét fél részéről, de ha valóban ott van az olthatatlan, mindent lehengerlő vágy, akkor nincs szebb, mint befogadni és megízlelni a nő örömének nektárját. A nő ezt megérezve teljesen elengedhet magát, nincs ami feszélyezze, mi pedig élvezhetjük ízét, mely semmi máshoz nem hasonlítható. A legnemesebb cseppek mely szánkat érhetik.

Mellette maradni

Amikor az orgazmustól megnyugszik a nő, ne távolodjunk el azonnal, maradjunk mellette, simogassuk, vagy csak pihentessük rajta kezünket. Érezze a biztonságot, a békét. Nyugodjon meg a teste, a puncija.

Egy ilyen játék után remekül kitapasztalhatod a partnered izgalmát. Mi az, ami izgatja, mi az, ami a legnagyobb kéjt jelenti számára. Szavak nélkül is megértitek egymást. Egy direkt kérdést lehet, hogy nem tennél fel, de pár apró mozdulattól talán megkaphatod a pontos választ.

Játszatok, tapasztaljátok ki egymást. Sokszor nem hogy a másiknak, magunknak sem tudunk őszintén megnyílni, bevallani vágyainkat. Egy ilyen játék nem csak a másik, hanem saját magunk felfedezését is szolgálhatja.



 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekességek
  2015-02-24 21:48:48, kedd
 
  A kávé és a sör átírja a DNS-ünket!
A kávé és a sör éppen ellentétes hatással van a hangulatunkra. Míg a koffein felpörget, a sör megnyugtat, ellazít. Nemrégiben azonban a Tel Avivi Egyetem kutatói egy másfajta összefüggésre is rávilágítottak. Egy, az emberi DNS-sel igen sok hasonlóságot mutató élesztőgombánkimutatták, hogy míg az 5-7%-os, sörnek megfelelő etanol oldat hosszítja a telomereket, addig a koffein rövidíti őket. A telomerek egyébként a DNS-szálak végén találhatók, és az a funkciójuk, hogy helyreállítsák a DNS-t, és gondoskodjanak megfelelő másolásáról. Idővel ezek egyre rövidebbé válnak, majd teljesen elhalnak - ez az öregedés jele. Az egyedüli kivételek a rák- és magzati sejtek, ezek a végtelenségig tudják másolni magukat. Az izraeli tudósok azonban még nem zárták le a kutatást. Kérdés még, hogy csak korrelációról beszélhetünk-e, vagy ok-okozati kapcsolat van a két esemény között. És persze az is felmerül, hogy akkor ezek szerint állíthatjuk-e, hogy a sör meghosszabbítja az életet.



 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekességek
  2015-02-24 21:30:49, kedd
 
  Ausztrália: Ahol az arany a fán nő
Hazánk külföldre szakadt fiai sokszor mondják, hogy ,,kint" sem kolbászból van a kerítés, az arany nem a fán nő, minden egyes dollárért keményen meg kell dolgozni. A természet azonban különös dolgokat tud produkálni, Ausztráliában például a kutatók nemrégiben felfedezték, hogy az eukaliptuszfa levelein mikroszkopikus aranyszemcsék találhatók. Persze azért nem kell rögtön teletömni a pénztárcánkat koala-valutával. A mérések szerint egy levélnek mindössze 0,000005%-a arany. A felfedezés haszna azonban az, hogy mivel a levelekbe a negyven méterre lenyúló gyökérzeten keresztül szívódik fel a nemesfém, jól jelzi, hogy hol lehet a föld alatt arany.




 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekességek
  2015-02-24 21:28:11, kedd
 
  Tényleg feloldható egy holttest?
A mostanra már ikonikussá vált, Breaking Bad című sorozatban tanúi lehetünk, ahogy a főszereplők hidrofluorsavban oldanak fel egy holttestet, hogy ne maradjon nyoma. Vajon a filmvásznon kívül is lehetséges ilyesmi? A válasz igen és nem. Egyrészt, a hidrofluorsav hasonló hatást csak több nap alatt érne el, és akkor is jókora bűzzel és takarítással járna. Másrészt azonban, a marólúg (nátrium-hidroxid) tökéletesen alkalmas lenne erre a feladatra. Persze némi csont azért így is maradna, de elméletben lehetséges, hogy egy viszonylag könnyen beszerezhető szerrel ilyen eredményt érjünk el. Külön érdekesség, hogy a sorozatban főzött metamfetamin készítésénél ugyanezt az anyagot használják a felhasznált savak semlegesítésére, tehát akár még kéznél is lett volna.



 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekességek
  2015-02-24 21:24:44, kedd
 
  Új eszköz az Földszerű bolygók észlelésére
A világegyetem végtelen. Nem meglepő tehát, hogy létezhetnek, sőt, léteznek is olyan bolygók, amelyek nagyon hasonlítanak a Földünkre. Körülbelül azonos távolságban keringenek a napjuktól, van légkörük, hasonló a tömegük is. A közelmúlt űrkutatásának kiemelt területe az ilyen planéták keresése, hiszen mai tudásunk szerint ezeken a legvalószínűbb, hogy kialakulhatott az élet. A Hawaii-on lévő Mauna Kea csúcs ad otthont a CFHT szuperteleszkópnak, amelyhez új csúcsműszert kezdenek építeni 2014-ben. A SPIRou nevű készülék az észlelt fényt bontja fel és az infravörös tartományban működik majd, így sokkal kisebb exobolygókat is meg lehet majd vele találni, mint ami ma elérhető.



 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekességek
  2015-02-24 21:20:34, kedd
 
  A világ leginkább strapabíró állata
Gyakran ismételt megállapítás az, hogy a csótányok még az atomkatasztrófát is túlélnék. Kiderült azonban, hogy van egy állat, ami még a csótánynál is jobban bírja a szélsőséges körülményeket. A ,,vízimedve" vagy ,,medveállatka" túléli a fagyást (mínusz 200 fokig), a forróságot (150 fokig), az éhséget, a vízhiányt, sőt, még a világűr vákuumában is jól érzi magát. És hogy hol láthatjuk? Nos, ha nem figyelünk, sehol, mivel az állatvilág Bear Gryllse mintegy fél milliméter hosszúságú, és csak a halványan mackóra emlékeztető körvonala és pofája miatt kapta a kedves becenevet. A színe az élőhelyétől függ: élénk narancssárgától olajzöldig bármi előfordulhat.



 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekességek
  2015-02-24 21:17:26, kedd
 
  Polaritást váltott a nap
2013 novemberében ismét polaritást váltott a Nap. A tudósok a mai napig nem tudják megmagyarázni, hogy mitől van az, hogy központi égitestünk rendszeres időközönként, tizenegy évente megváltoztatja mágneses pólusait. Csillagidőben mérve egy pillanat, emberi időben néhány hónap alatt lezajlik ez a különleges, nagyszabású folyamat. Hatása a Földön is érezhető, a kutatók szerint gyengítheti a GPS-hálózatokat és megszaporodhatnak miatta a tündöklő sarki fények. A mostani polaritás-váltás különlegessége az, hogy a Nap két féltekéjén nem azonos időben történik meg.


 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekességek
  2015-02-24 21:14:33, kedd
 
  Meg tud romlani a víz?
Ha egy pohár vizet kint hagyunk az asztalon egy pár napig, ha utána próbálnánk meginni, a vízzel együtt rengeteg algát és mikroorganizmust is meginnánk, hiszen ennyi idő alatt a nyitott edényben tárolt víz megposhad. De mi a helyzet a palackozott ásványvízzel? Meg tud romlani? A válasz igen és nem. Nem, hiszen le van zárva, semmilyen baktérium nem juthat be. És igen, mégis változásokon megy keresztül, a víznek ugyanis van egy olyan tulajdonsága, hogy hajlamos a környező anyagokból valamennyit felvenni. Azaz, ha hagymák között tároljuk az ásványvizünket, egy idő után, bár még mindig iható lesz, de hagymaízű. Ijesztőbb ennél az, hogy a műanyag csomagolásból is sok minden a vízbe kerülhet ilyen módon. Talán csak az szolgálhat vigaszként, hogy ez legalább nem a palackban eltöltött idő függvénye.


 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekességek
  2015-02-24 21:10:13, kedd
 
  A férfiakat tényleg jobban megviseli az influenza
Ha egy férfi beteg, vége a világnak. Levest kér, gyógyszert kér, narancsot kér, és olyan arccal fekszik a takaró alatt, mint akinek már csak napjai vannak hátra. Ha egy nő beteg, megiszik egy forró teát, felrak egy kis sminket és egy nagy csomag papír zsebkendővel felszerelkezve indul dolgozni. Ez a különbség sokáig élcelődés tárgya volt a nők részéről, ám egy friss kutatás bebizonyította, hogy a férfiak tényleg betegebbek az influenzától. A magas tesztoszteronszint - ami a férfiak jellemzője - gyulladásmegelőző hatással is jár. Mindez azt jelenti, hogy nem indulnak be a vírus hatására a szervezet természetes védekező mechanizmusai, melynek következménye az, hogy a férfi tényleg nagyon beteg lesz az influenzától, és igazán nem bír felkelni az ágyából. Hölgyek, higgyék el, nem szimulál!



 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Érdekességek
  2015-02-24 20:23:40, kedd
 
  Egy nyálas romantikus történet
Úgy rohantam, mint egy őrült. Bár a megbeszélt időpontig volt még legalább húsz perc, minél előbb ott akartam lenni. Valamilyen megmagyarázhatatlan erő húzott oda. Bármily hihetetlen is volt, a fiúval egy városban éltünk, mégsem találkoztunk azelőtt még soha. És ha ő nem érdeklődik irántam, talán még ma sem ismerném.
Nagy sokára odaértem a plaza-hoz. A mosdó felé vettem az irányt. Kapkodva megigazítottam a sminkem és a hajam, majd kimentem és leültem az egyik bőrfotelbe. Tulajdonképpen fogalmam sincs miért voltam annyira izgatott. Hisz nem egy fiú érdeklődött irántam akkoriban. De valahogy éreztem, hogy ő más. Még ma is képtelen lennék megmagyarázni miért, egyszerűen csak tudtam.
És akkor megláttam. Ott volt teljes életnagyságban. Felém közelített. Szemében megcsillant a fény, amikor megpillantott engem. Azt vettem észre magamon, hogy mosolygok. Ő is mosolygott. Valamilyen megmagyarázhatatlan boldogság lett úrrá rajtam. És akkor először meghallottam a hangját. Nemes egyszerűséggel csak annyit mondott: 'Szia.' Mégis, már a hangja és a látványa akkora hatással volt rám, hogy beleborzongtam.
Nagy nehezen nekem is sikerült kinyögnöm valami köszönésfélét. És akkor leblokkoltam. Az agyam teljesen cserben hagyott. Fogalmam sem volt mit mondjak, vagy hogy hogyan kezdjek bele a beszélgetésbe. De a beállt kínos csend körülbelül tíz másodpercig tarthatott. Akkor megfogta a kezem és így szólt: 'Gyere, tűnjünk el innen. Tudok egy jó helyet. Tetszeni fog, bízz bennem.' Beleegyeztem, mert kíváncsi voltam. Kéz a kézben elindultunk.
Gyönyörű nyári nap volt, a hajamba bele-belekapott a szél, a Nap jólesően sütött, mi pedig élveztük a sétát. Hogy út közben miről beszélgettünk, arra nem igazán emlékszem. Annyi bizonyos, hogy mindennapi dolgokról volt szó, viszont alig bírtam koncentrálni, és válaszolni neki, annyira türelmetlen voltam. Látni akartam hova akar vinni. Pár perc múlva már ott is voltunk.
Egy eldugott kis játszótérre vitt. Az emberek általában nem sok figyelmet szentelnek az ilyen helyeknek. De igaza volt, mert nekem tényleg tetszett. Mikor le akartam ülni az egyik padra, ő a két egymás mellett lévő hinta felé húzott. Úgy nézhettünk ki, mint két gyerek. Egyszerre löktük el magunkat, így a két hinta egyformán mozgott. Az idő egyre csak telt, mi pedig hintáztunk és beszélgettünk. Jól éreztük magunkat. Szinte szárnyaltam a boldogságtól, ahogy hajtottam magam a hintán.
A varázs azonban egy kissé megtört, mert előbb utóbb haza kellett mennünk. De mikor felajánlotta, hogy hazakísér, majd kiugrottam a bőrömből. Így hát fájó szívvel otthagytuk a játszóteret és elindultunk. Úgy éreztem, mintha már évek óta ismernénk egymást. Közben kissé elszomorodtunk. Olyan gyorsan elrepült az idő, és nem akartuk, hogy véget érjen a délután.
Ekkor megszólalt: 'Nézd.' Az ég felé mutatott. Naplemente volt. 'Gyönyörű' mondtam én. 'Igen, az' válaszolt ő. De nem a Napot nézte. Engem nézett. És akkor megcsókolt. Azt hiszem akkor enyhén euforikus állapotba kerültem. Mintha fuldokoltam volna, úgy kapaszkodtam a nyakába, és ő ugyanilyen hévvel ölelt. Elmondhatatlan amit akkor éreztem. De mint minden más, ez a pillanat is véget ért egyszer.
Egy utolsó végtelennek tűnő percig öleltük egymást. Azután elindult, és míg a sarokig nem ért, másodpercenként fordult vissza. A sarkon csókot dobott nekem, én viszonoztam azt, majd eltűnt a szemem elől. Miután elment, és is bementem a házba. Azonban abban a pillanatban, ahogy becsuktam az ajtót SMS-t kaptam. Ő volt az. Csak ennyit írt: 'Azt hiszem szerelmes vagyok.' Azonnal válaszoltam neki: 'Azt hiszem én is.'


 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2015.01 2015. Február 2015.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 234 db bejegyzés
e év: 2826 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 63
  • e Hét: 586
  • e Hónap: 9769
  • e Év: 62477
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.