Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A mai papok miért nem tudnak gyógyítani ?
  2015-02-06 11:34:39, péntek
 
  Márk 16:17-18.
Azokat pedig, akik hisznek, ilyen jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek; új nyelveken szólnak. Kígyókat vesznek föl; és ha valami halálost isznak, meg nem árt nékik: BETEGEKRE VETIK KEZEIKET, ÉS MEGGYÓGYULNAK.






Gyakori kérdések : Link


Valláskritika

Bibliai ellentmondások

A Biblia, amely a keresztények szerint Isten szava, számos súlyos és kevésbé súlyos ellentmondást, következetlenséget tartalmaz. Az egymásnak ellentmondó tényközléseken kívül szép számmal találunk a parancsolatok szellemének ellentmondó passzusokat is. Itt kisebb válogatást olvashatunk a különféle ellentmondásokból.


Bertrand Russell: Miért nem vagyok keresztény?

A híres filozófus kiváló előadása. Foglalkozik az Isten létezésének alátámasztására felhozott érvekkel, Jézus jellemével és tanításainak fogyatékosságaival, az egyházak történelemben betöltött szerepével, valamint a vallásosság lélektani okaival. Végül kifejti, miért kell szerinte az emberiségnek leráznia a vallás bilincseit.





Valláskritika - idézetek

Ha aszerint ítélünk, hogy mennyi vért ontottak a vallások nevében, akkor a vallások több rosszat hoztak, mint jót.

Denis Diderot




Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak.

Robert M. Pirsig




Minden nép azzal büszkélkedik, hogy csakis ő imádja az igaz istent, az egyetemes istent, az egész természet urát. De ha az ember közelebbről megvizsgálja a világnak ezt a fejedelmét, úgy találja, hogy minden társadalom, minden szekta, minden vallási szövetkezés vagy csoport e hatalmas istent hitvány uralkodóvá fokozza le, akinek gondoskodása és jósága csak az alattvalók kicsiny körére terjed ki (melynek tagjai azt képzelik magukról, hogy csakis ők élvezhetik kegyeit), a többiekkel pedig egyáltalán nem törődik.

Jean Meslier




A vallás, lényegénél fogva, ellensége az emberek örömének és jólétének. Boldogak a szegények! Boldogak, akik sírnak! Boldogak, akik szenvednek! Jaj azoknak, akik bőségben élnek és örvendeznek! Íme, a kereszténység ragyogó felfedezései!

Jean Meslier




A kereszténység a szabadság és a civilizáció ellensége. Az emberiséget rabláncra fűzte.

Ferdinand August Bebel




Az egyház a népbutítás, a hazugságok és a rabság legfőbb fészke.

Dasa Drndic




A vallás gyakran az ember és Isten közé áll.

Bono




Ha valaki elolvassa a Bibliában a Galatáknak irt Levél 5.részben az Isten természetének leírását, és aszerint él, meg jegyzi, és szituációkban azzal reagál másoknak, akkor ezzel szeretetet gyakorol mások felé, és így jó hatással tud lenni mások életére.


 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Bibliamagyarázatok   
Gyógyító Légzés gyakorlat
  2015-02-06 07:27:45, péntek
 
  Az alábbi gyakorlatot Kecskés László okl. bioenergetikus, radiesztéta tette közzé:

Gyógyító Légzés gyakorlat, mely a sejtekre hat

NAPONTA LEGALÁBB 60-SZOR GYAKOROLNI!

A feladatot úgy kell elvégezni, mintha víz alá bújnánk.
Vegyünk egy nagy lélegzetet és tartsuk bent 20 mp-ig (vagy addig, amíg erőlködés nélkül tudjuk), majd engedjük ki a levegőt és vele együtt a feszültségeinket is. Nem baj, ha eleinte nem megy a 20 mp. Folyamatosan kell a hörgőket és a légző izmokat megnyújtani, tornáztatni. Ne erőlködjünk, csak lazán végezzük.

20 másodperces légzésszünet a tüdőbetegségekkel kapcsolatos gyógyulási reakciókat indítja be. Pl. krónikus tüdőgyulladás, krónikus hörgőgyulladás, tüdő-zsugorodás. Ezek a betegségek gyógyíthatók a legkönnyebben.

Mindig ezzel a 20 másodperccel kezdünk, és figyeljünk oda, hogy erőlködés nélkül lélegezzünk. Ha jól végzezzük a gyakorlatot, kb 2-4 héten belül egy influenza-szerű tünet jelentkezik: fájnak az izmok, a nyálkahártya beduzzad. 1-3nap és elmúlik. Nem kell megijedni, folytatni kell tovább. Ekkor emelhetjük az időt.

30 másodperces légzésszünet az emésztőrendszer, orr-fül-gége betegségek, gyomorfekély, krónikus bélgyulladás, aranyér, orr-arcüreggyulladás, mandulagyulladás betegségeket szünteti meg.

A betegségek zöme:
40 másodperces légzésszünetnél kezdenek elmúlni a vese, máj, izületi, húgyúti panaszok, hormonális és immunzavarok, allergiák és daganatok.

50 másodperces légzésszünetnél az anyagcsere már oly mértékben felgyorsul, hogy a szövetek elkezdik a regenerálódást. A bőr puhább és simább lesz. Eltűnnek a ráncok. Fiziológiai megfiatalodás megy végbe a szervezetben. Regenerálódik az immunrendszer, megsemmisül minden parazita, több baktérium, gomba és vírus.

60 másodperces légzésszünetnél a következő idegrendszeri károsodások múlnak el:epilepszia, szklerózis multiplex, agy- és koponyatraumák.

A siker nem marad el!!!

A légzés hatása az izmokra

A légzőgyakorlatok fokozott szerepet játszanak az izomgörcsök oldásánál, ill. izomgyengeség javításánál. A légzés változtatása befolyásolja az izomtónust. Ennek alapján izomgörcsöt tudatosan, elnyújtott kilégzéssel lehet oldani, míg görnyedtségen, hanyag tartáson, esetleg deformitáson tudatosított belégzéssel javíthatunk. A belégzés összehúzza, megrövidíti az izmokat, és ezzel elősegíti a helyes tartást, ami azért fontos, mert a tartáshiba később mozgásszervi panaszokhoz, tüdő-, szív- és emésztési problémákhoz vezethet.







Az egészségjavító légzés : Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Böjt, légzés  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2015.01 2015. Február 2015.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 43 db bejegyzés
e év: 266 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 173
  • e Hét: 1763
  • e Hónap: 6169
  • e Év: 62102
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.