Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Senki más nem rúghat labdába
  2015-03-11 02:57:28, szerda
 
  Sajnos, most sem ismerem a forgatókönyvet, viszont azt tudom és már réges-régen írom, hogy az egész rendszerváltozásra azért volt szükség, mert becsődöltették a szocializmust a telhetetlen lealjasodott kapolyik.

http://furaila.xfree.hu/257851

Amikor már túl nagy volt a baj, hiszen, már az 1970-es évek elejétől az "új gazdasági mechanizmus" tudta megmenteni őket a teljes államcsődtől. Amikor-is a munkásságnak húzni kellett a belét a 2. és a 3. gazdaságban. Az így kizsigerelt melósoknak mit mondhattak volnam, amikor nem tudtak volna már bért sem fizetni nekik? Olyan nehéz fölfogni, hogy az a hatalmas FÜGGETLENÍTETT párt- kisz- és szakszervezeti apparátus minden vállalat, intézmény élén FELÉLTE minden bevételét?

És kénytelenek voltak attól a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből fizetni... Egyik bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza! Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.
Bővebben itt olvasható:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=94720&n=furaila&blog


Kihúzták 1989-ig, amikor is Medgyessy Péter kétségbe esetten bejelentette az egyik MSZMP KB ülésen, hogy ha így megy tovább be kell jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét.
Olvasgasd csak az azokon az üléseken készült jegyzőkönyvek kivonatolt részleteit!

http://furaila.xfree.hu/234611
valamint a másolatát:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blog

NAAAA, ENNYIT ARRÓL A BIZONYOS TETRAÉDERES "SZOCIALISTA SZOLIDARITÁSRÓL"!

Sürgősen tenni kellett valamit! Kapóra jött nekik az NDK-sok hazánkba menekülése a saját Stázijuk elől. És megrendezték először azt a bizonyos határt megnyitó "Pikniket" - egy, a titkos szolgálatok (III/III-as pol oszt. a külföldi titk.szolg.) által elkészített forgatókönyv szerint. A szerepeket kiosztották és akkor már OV is megkapta az övét... Majd 1989 jun. 16-án Nagy Imre és a többi 56-os mártír "újratemetését" is megrendezték, ahol elmondhatta azt a beszédet, amit előzőleg megkapott instrukciók szerint kellett megírnia, v. elmondania.

*

Azóta minden, és mindenki a titkos szolgálatok forgatókönyve szerint történik és cselekszik. Senki más nem rúghat labdába!!!

*

Senki!!! Minden áron botrányt, és zavart akarnak kelteni , mert ki akarják provokálni azt a lázadást és a polgárháborús helyzetet, amelynek ÜRÜGYÉVEL bejöhetne a NATO és kiépíthetné végre azt a támaszpontját, amit már oly régen szeretné B. P. és az általa újjászervezett titkos szolgálati hálózat! Nincs ebben semmi új!!! Legalább is számomra nincs!

Ezért kezdett el most Simicska kitálalni és emlegeti Orbán titk.szolg. múltját... mert a nato és a nato mögé elbújni kívánók, mint B.P. már ku@vára türelmetlenek!

http://alfahir.hu/tudnak_e_a_kepviselok_orban_allitolagos_besugoi_multjarol

*

Egyetlen-egy és végképpen tragikus körülményben megegyeznek és ez annak eltussolása, hogy az 1945-öt és főleg 1956-os véres megtorlást követően megtörtént az a HELYCSERÉS TÁMADÁS, amivel részben fölszámolták, átnevelték és proletarizálták a Horthy-korszak polgárosodó középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot. Kitermelte az alulról fölhozott és kiemelt kádereivel az új hatalomhoz hűséges elvtelen réteget... akit meg lehetett vásárolni a saját fajtája tönkretételére.


Kiépült a III/III-as pol. oszt. titkos szolg. hálózata oly mértékben, hogy az egy főre jutó számuk kettő volt már akkor amikor B.P.mint belügyéres átszervezte és többnyire bújtatott polgári állásokban elhelyezte őket...


A HELYCSERÉS támadással nem csak az új "elit" réteg alakult ki az 1980-as évekre, hanem az új munkás-parasztság, amelyikért már nem fájt senkinek a szíve. Ezeket az akkorra munkássá váló gyökértelen, lebutított és tönkretett családokat már könnyű szívvel áldozta föl a magát még 1990 után is szocialistának és munkáspártnak becézgető pártvezetés és tagság... Na, ez az, amiről nem tudnak a határon túlra szakadt magyarok! Így az MVSZ-nek sincs tudomása arról, hogy határon belül miért nem haladnak a dolgok.


Azért, mert az új középosztály, aki a kádári időkben szerezte viszonylagos jómódúságát átgázolt ezen az új munkásságon és szemrebbenés nélkül becsődöltette a szocializmust, fölszámolta a munkásosztályt - miközben a mai napig azt hazudja, hogy az ő érdekében politizál! A nagy büdös lópikulát! Hazudnak kórusban!!!

A határról túlról jöttek meg csak bambulnak értetlenül... Az erdélyiek sírnak, hogy milyen rossz volt nekik a román szekusok csesztetése!!! És itt mi volt? Amikor a saját fajtájával nyíratták és nyírják ki a magyarságukhoz ragaszkodók maradékait és uódait?


Az előbbiek miatt nincs nép, amelyik érdekében folyik a szervezkedés. - miközben köztudott, hogy NEM OV-nek létkérdés a nato magyarországi jelenléte!Hanem, ellenségeinek! Pont úgy, mint 1956-ban a szovjet hadseregé! Nem akarja senki tudomásul venni, hogy mindezek miatt a történések miatt nincs nép, amelyik átvehetné a hatalmat! Kétféle nyáj van, amelyik ordítozva ott béget a maga vezére mögött!

Jobb- és baloldalon a koncot félti mindegyik és még az anyját is elárulja és odalöki az ellenségnek, csakhogy mentse a saját vagyonát és hatalmát!


KIHALT AZ A KOROSZTÁLY, amelyikből munkás-parasztot faragtak... vagy annyira lepusztult állapotban érte 1990, hogy már nem volt képes talpraállni amikor kiprivatizálták alóla a gyárakat, üzemeket, ahova 40 évvel korábban erőszakkal terelték be szüleiket. Velük halt az az ERKÖLCSI ALAP is, amely alapján jogosan lázadhatnának a hatalmat hazugsággal megszerzők ellen!!!

Mára már az ő gyerekeik is elérték a 40-es életévüket és most őket sanyargatja az EU népirtásos technikája. Lásd a Luganoi tanulmányban leírtakat, amely alapján működik az EU!!!

Nyilvánvaló, hogy ebbe nem szabad beletörődni! Sőt, minden eszközzel meg kell akadályozni a további pusztítást!

Elsősorban ajánlatos figyelembe venni azokat a népirtásos technikákat, amivel már ,,sikerrel" a temetőbe küldték azt a korosztályt, amelyiket 40 éves kora körül ért az 1990-es rendszerváltozásnak mondott változás.

Annál inkább fontos lenne a FELÜLVIZSGÁLAT, mert mára már ennek a korosztálynak a gyermekei is 40 éves korba kerülve ugyanolyan módszerekkel vannak ellehetetlenítve, miközben rájuk nehezedik a szüleik korosztályának nyugdíjának kitermelése és az utódokról való gondoskodás is. Sajnos, köztudott mára, hogy a mai aktív-korúak számára még szüleikénél is rosszabb sorsot szán az EU mögé bújó hatalom...

Nincs olyan párt a mai Magyarországon, amelyik kivétel lenne ez alól!!! Így a Jobbik sem az! Ezért tűnik úgy,mintha pálfordulgatna, pedig csak követi a pártokrácia lényegét, amikor rendeletekkel, törvényekkel valósul meg a parlementáril diktatúra. Amikor a PÁRTÉRDEK MINDENT FELÜLÍR, MÉG A MAGYAR NEMZET ÉRDEKÉT IS!!!Ez alól nin cs kivlteL.


Bóna Mária Ilona



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.02 2015. Március 2015.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 307
  • e Hét: 584
  • e Hónap: 9188
  • e Év: 45129
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.