Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Egyre több a volt MSZMP-s, MSZP-s alkalmazottja a Fidesz-kor
  2015-03-20 19:55:32, péntek
 
  Egyre több a volt MSZMP-s, MSZP-s alkalmazottja a Fidesz-kormánynak

Farkas Flóriánról valószínűleg sokan nem tudják, hogy ő is az MSZP-ből érkezett 1996 környékén. Az átkosban több büntetőeljárás folyt ellene, de a rendszerváltozásnak nevezett katyvaszban nagyon jól helyezkedett. A 30 évre titkosított eljárását követően 1996 után átült a Fideszbe, és lett a Fidesz díszcigánya. Múltja ellenére kezeli az adóforintjainkból feltöltött kassza kulcsát. Ötmilliárd forint körüli összeget keresnek rajta mostanában a társai. Irodaházakat vásárolt vidéken is, most azt mondja, hogy munkaügyi központokat akart bennük kialakítani. A kormánynak úgy emlékszem, vannak munkaügyi központjai... Farkas Flórián Orbán Viktor tanácsadója.

Zoltay Gusztáv a Mazsihisz volt vezetőjeként valami elszámolási problémákkal küszködött, és leváltották. MSZMP-tag volt és munkásőr. Vagyis fegyverrel védte a szocialista kommunista rendszert. Napjainkban már Lázár János miniszter tanácsadója.

Szili Katalin MSZMP-tag és MSZP-tag volt. Mostanában saját pártja pártja, ami nem igazán sikeres. Szocialista kormány idején az országgyűlés elnöke volt, úgy, hogy pécsi lakosként felvett jó néhány millió forintot a költségtérítésként. Holott állami villában lakott, állami rezsi mellett. Amikor ezt szóvá tették, a Horn Gyulától megtanult szöveget mondta fel: Na és?
A tanácsadók általában havi egymillió forintot markolnak ki az adónkból...
A parlamentben, a minisztériumokban, az önkormányzatokban vajon hány III/3-as vagy egyéb alvó ügynök szedi a vaskos fizetést - nemzeti kormány idején? Egy államtitkár biztosan van a belügyminisztériumban. Az is elintézte a dolgot a szokásos Na és?-sel...

Kövér László jelenlegi házelnök azt állítja, hogy a Jobbik és a szocik állnak össze a háttérben. A fentiek szerint ez orbitális hazugság, de a hiszékenyek még mindig elhiszik azt, amit a Fideszes mogulok mondanak. A mostanában kirobbant brókerbotrányok hátterében is vannak közös szálak a szocik és a Fidesz között. Évek óta volt már elég bróker és bankárbotrány, mégsem hozott a fülkeforradalmár csapat törvényt arról, hogy a milliárdos elkövetők a vagyonukkal felelnek a lopásért! Most a jövő hónapban, amikor már elúszott vagy 300 milliárd forint, törvényt fognak alkotni... Vajon a parlamenti képviselők megint tudtak előre a botrányról, és nekik nem ragadt bent a pénzük?!
Milyen jól jártak a devizahitel végtörlesztéssel is a képviselők! Most ha kérelmet adnak be, további milliókkal járhatnak jól...
A Fidesznél a szavak és a tettek nincsenek összhangban, mert még sohasem találkoztak.
SVPSZ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán: Senki nem mondhatja meg Magyarországnak, hogy hány sz
  2015-03-20 19:15:16, péntek
 
 
Orbán: Senki nem mondhatja meg Magyarországnak, hogy hány százalék legyen gáz, mennyi legyen nukleáris, mennyi legyen szén, és így tovább, hanem ezt mi dönthetjük el



ma 15:58


Véget ért Brüsszelben az Európai Unió állam- illetve kormányfőinek tanácskozása, Orbán Viktor újságíróknak értékelte a csúcsot. Szerinte

“magyar szempontból az energia ára a legfontosabb,"

ami az elfogadott zárónyilatkozatban kellő súllyal szerepel. Orbánnak az is tetszik, hogy az energiamix tagállami hatáskörben marad, mindegyik uniós ország maga döntheti el, hogy milyen forrásból fedezni energiaszükségletét.

“Senki nem mondhatja meg Magyarországnak, hogy hány százalék legyen gáz, mennyi legyen nukleáris, mennyi legyen szén, és így tovább, hanem ezt mi dönthetjük el."

MTI Fotó: Mininiszterelnöki Sajtóiroda / Botár GergelyMTI Fotó: Mininiszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely
220volt.hu - Olcsó vízálló Nikon fényképezőgép teszt

Orbán Viktor elmondta, hogy a kormány rugalmas az átlátóságban, ha egy unión kívüli fél köt ilyen szerződést uniós tagállammal vagy vállalattal, akkor arról tájékoztatni kell Brüsszelt. Engedélyezés, jóváhagyási követelményről nem esett szó. Orbán hangsúlyozta, hogy Magyarország számára elfogadhatatlan is lenne.

A miniszterelnök a paksi bővítéssel kapcsolatban újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy az Euratom Ellátási Ügynökség által megvétózott fűtőanyag-szállítási szerződésről a kormány úgy gondolta, hogy elfogadható, de hagyott magának mozgásteret.

A csúcs másik témája Ukrajna helyzete volt, erre reagálva Orbán ezt mondta:

" Nem akarok pánikot kelteni. Nincs itt az ideje annak, hogy erről nyíltan beszéljünk, de az országnak fel kell készülni arra is, hogy az ukrán gazdaság stabilizálása a következő néhány hónapban nem csak sikerrel járhat, hanem kudarccal is."

(MTI)


http://444.hu/2015/03/20/orban-senki-nem-mondhatja-meg-magyarorszagnak-hogy-hany- szazalek-legyen-gaz-mennyi-legyen-nuklearis-mennyi-legyen-szen-es-igy-tovabb-hane m-ezt-mi-donthetjuk-el/

*********************





A kutya úr Istenit, nehogy már a hanyatló nyugat magyarázza el Árpád népe fiának, a modernkor magyar vezérének, hogy az Ausztriából behozott olcsó nyugati gázt hány hűséges alattvaló cég bevonásával kézen közön át számlázva juttassa el az ő hű népéhez Fogd fel hanyatló nyugat míg ti az alternatív energiában látjátok a jövőt és azt tervezitek, mi fűthető gyeptéglájú stadionokat építünk helyette, amelynek árammal való ellátásához kell elsősorban az atomenergia. Meglásd hanyatló nyugat, míg nálatok húsz év múlva a népetek számára szinte ingyenes lesz az energia és ezen csak alig fogtok keresni, mi a vezérünk segedelmével megnyerjük az összes labdarúgó EB és VB rendezési jogát és kaszálunk - ha mást nem legfeljebb a gyepet közmunkában- és lesz munkánk bőven.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidelitas elnökének kínos, hogy testvérének öt trafikja va
  2015-03-20 18:57:51, péntek
 
  A Fidelitas elnökének kínos, hogy testvérének öt trafikja van



Böröcz Lászlóval, a Fidelitas új elnökével készített interjút a Mandiner. Ebben Böröcz azt mondta: félreértették a szervezet által kezdeményezett "provokátorfigyelés" ötletét, a céljuk nem az volt, hogy tüntetőket listázzanak vagy róluk adatokat gyűjtsenek.

Ők a magukat "civilnek hazudó pártaktivisták" tevékenysége ellen akartak fellépni. Arra a felvetésre, hogy anno a Fidelitas is provokálta például Gyurcsány Ferenc rendezvényeit, az ifjúsági szervezet elnöke azt felelte, az nem állami ünnepségen történt.

A provokátorfigyeléssel kapcsolatban hozzátette: meg fogják vizsgálni az ombudsman álláspontját és csak "olyasmiben lesznek benne", ami teljesen megfelel a törvénynek. Az ötlet egyébként tényleg a Fidelitastól származott, de egyeztettek róla a Fidesszel is, de hogy pontosan kivel, azt nem árulta el Böröcz.

A Mandiner rákérdezett arra is, hogyan viszonyul Böröcz ahhoz, hogy a testvérének öt trafikja is van Szombathelyen. A Fidelitas-elnök szerint neki nem volt köze testvére sikeréhez, de azt is hozzátette:

Nyilván nem tilthatom meg neki, hogy pályázzon; akkor sem, ha ez a sztori nekem tök kellemetlen.

A felvetésre, hogy hol volt a Fidelitas a fiatalokat megmozgató döntéseknél, pl. a netadónál, Böröcz azt felelte, nem értettek egyet az ötlettel és ezt jelezték is belső fórumokon. A tandíjjal kapcsolatban is elmondták Orbánnak, hogy nem támogatják annak bevezetését.

Böröcz úgy véli, a tapolcai választás "becsületbeli ügy", minden segítséget meg fognak adni, hogy győzhessen a Fidesz, ott lesz a teljes elnökségük is. A Hír TV fideszes bojkottjával kapcsolatban pedig úgy reagált:

Nekem senki nem szólt arról, hogy bojkott lenne, kedden is voltam még a Lánchíd Rádióban. Tehát ha hívnak, ha értelmes a téma és ha tudok rá időt szakítani, továbbra is megyek. Amióta politizálok, egyszer sem szólt bele senki abba, kinek nyilatkozzak és kinek ne. Sosem volt ez téma.

A Simicska-Orbán harcról viszont hiába kérdezte a Mandiner, megtartotta róla a véleményét magának.

Végül az V. kerület ügyeiről azt mondta, csak botránykeltésről van szó, de kára így is van ezeknek, pedig nekik nincs miért szégyenkezniük.

http://propeller.hu/itthon/3078866-fidelitas-uj-elnoke-szerint-kinos-neki

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
SZILI KATALIN KARRIERJe
  2015-03-20 18:43:55, péntek
 
  2015. március 19., csütörtök
SZILI KATALIN KARRIERJE


Hát, most akkor végre ott van, ahova való.


Besorolt szépen Pozsgay és Szűrös mellé, szépen mutatnak majd egymás mellett ejakuláció idején a háttérben...
Ja, igen, akkor, amikor némi lihegés kíséretében a szónoki pulpitusra fröccsen az anyag.

Szánalmas pályafutás az övé, pedig lehetett volna valaki is, - hogy senki lett, azt jórészt magának köszönheti.
Az MSZP politikusának, emellett felettébb sokra is tartotta magát, tipikusan ő volt az az álomüzlet, akit meg kellett volna venni annyiért, amennyit ért és eladni annyiért, amennyire tartotta magát.
Nem rovom fel neki, hiszen az embernek legyen ambíciója, márpedig neki aztán volt.
És voltak támogatói is, akik a szocialisták belharcaiban őt tolták maguk elé, merthogy nő volt, aki alkatilag is megfelelt a szocialista nagyasszony álomképének, és adjuk meg, jól hozta a figurát.

Emellett vallásos is volt, és ugyan túlzásba nem vitte, de keneteskedett is időnként egyet-egyet, ami szintúgy nem lett volna baj, ha nem keveri össze a politikus és a hívő funkcióját, merthogy a hívő higgyen, a politikus meg politizáljon úgy, hogy se az egyház, se a politika ne tudja kihasználni az egybeesést.
Szerintem.
Ő volt a szocialisták Semjén Zsoltja, csak nem lovagolt.
De legfőbb erénye az önálló gondolkodás volt, melynek eredményeképpen állandóan önálló utakat keresett, hogy dicsérő szavakat is ejtsek róla, ő volt az a liba, amelyik a költözés alkalmával, mikor minden társa dél felé repült, nekiindult északnak.
Ez egy politikai pártban a párt egyik vezetőjétől igen szokatlan attrakció, de őt a hatékonyság soha nem érdekelte, pedig elemi érdeke lett volna, hogy egy erős párt vezetője legyen.

Persze ő nem az egyik vezető akart lenni, hanem a párt vezetője, ami azért volt érdekes, mert a képességei ehhez hiányoztak.
Milyen politikus az olyan, aki képtelen felmérni egy adott helyzetben saját helyzetét, támogatottságát?
Ha erre képtelen, hát hogy lenne képes az ország helyzetének reális értékelésére?
Féktelen karrierizmusa és hatalomvágya miatt gyűlölte Gyurcsányt is - az általa betöltött poszt őt illette volna - szerinte.
Nem lennék meglepve, ha ő lenne az egyik felelőse az őszödi beszéd kiszivárogtatásának.
Nem egyszer támadta hátba pártját, még a Tubesre is felmászott, a bánáti bazsarózsát öntözni honleányi könnyeivel, no, meg puncsolni kicsit a Bánatos Marabúnak, aki akkor éppen köztársasági elnök volt - mára már ő is senki, aranyhal, akitől már kívánt Viktor hármat és utána nyárson megsütötte.
Megérdemli ő is a sorsát.

Voltak hívei, mert felettébb szívhezszólóan tudta mondani a semmit, volt kis nacionalista bukéja is, nem véletlen, hogy most Semjén Zsolt felkérésére a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságán dolgozik,- állítólag a kis génbank megtiszteltetésnek tartja, hogy együtt dolgozhat vele - vélhetőleg majd palotást táncolnak a nemzeti ünnepeken...
Mindenesetre most Orbántól kapja a fizetését, arról nem hallottunk, hogy lemondott volna pártja vezetéséről.
Merthogy az is van neki, majd utánanézek a Guglin, hogy is hívják őket, merthogy hogyér adják őket, azt megtudhatjuk majd a Miniszterelnökség fizetési listájáról.

A magyar politikusok egyébként is meglehetősen szakszerűen vannak összeválogatva, aki gerinces és még ért is valamihez, az rendszeridegen elem, semmi keresnivalója nincs egy párt vezetésében sem.
Szili majd járja a szomszédos országokat és tanácsokat ad - aki tudja csinálja, aki nem az tanítja - a nemzetiségi autonómia kérdéskörében,merthogy arra rettenetes szükség van.
Nem jó a régiók Európája, ahol az adott területek népessége a közös célokért dolgozhat, nekünk a kutyaház kell, ahova bezárkózhatunk és kifelé ugathatunk meg acsarkodhatunk, mert ezt kívánja a néplélek.
És ezt fogja szolgálni a nagyasszony is a kegyelemkenyéren, melyért kétségkívül megdolgozott.

Kívánjunk neki szép életet, de azért hosszú távra nem terveznék a helyében...

http://www.pupublogja.hu/2015/03/szili-katalin-karrierje.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Leszakad Magyarország és Albániával fogunk versenyezni?
  2015-03-20 18:38:28, péntek
 
  2015. március 20., péntek 12:30 Ádám Viktor

Leszakad Magyarország és Albániával fogunk versenyezni?


Valóban visszatértünk-e a 2010-es makroszinthez, vagy annál sokkal rosszabbul állunk? A stabilizáció után végre el tud rugaszkodni a magyar gazdaság vagy folytatódik a régióhoz mért leszakadásunk? E kérdések körül csaptak össze a vélemények a HBLF pénzügyi csúcstalálkozójának kerekasztal-beszélgetésén.

Nem volnék meglepődve, ha a hitelminősítők felminősítenék Magyarországot - értett egyet Király Júlia, az IBS Budapest tanszékvezető tanára (képünkön) Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter helyzetértékelésével (amiben adócsökkentést is beharangozott) a HBLF pénzügyi csúcstalálkozón. Megjegyezte: erre 2010-ben nem volt szükség, akkor még "fel volt minősítve" az ország.

Orbán Gábor, adó- és pénzügyekért felelős államtitkár szerint 2010-ben a mainál sokkal rosszabb állapotban volt - ezt a hitelminősítők az 1-1,5 éves reakcióidejük miatt nem látták - és a külső környezet is gyors ütemben romlott, majd brutális válság ütött be Európában. Az elmúlt öt évet nem lehet tehát úgy leírni, hogy ugyanoda jutottunk vissza, ahonnan elindultunk - fogalmazott Orbán, kiemelve, hogy a hitel/betét arány hosszú távon fenntartható szintre került, a külső adósság csökkent.

A leszakadással kapcsolatos viták mögött olyan hosszú távú feltételezések állnak, amik nem statisztikaiak, hanem ezek megítélése hit kérdése. Ennek alátámasztására a 2014-re született, első körben legfeljebb 2 százalékos GDP-növekedést valószínűsítő prognózisokat és a 3,6 százalékos tényadatot említette. Szerinte a stabilizáció nem kaszálta el a növekedést, ezt támasztják alá a statisztikai adatok is. A beruházások és az ipari termelés bővülése nem arra utal, hogy az EU-pénzekből díszkövezett főterek, félméteres kilátók épülnének - mondta az államtitkár. Szerinte egyáltalán nem baj, hogy nem pörög a lakásépítés és tempós kiskerforgalom-növekedés - ez a tisztulással jár.

Valóban nem oda jutottunk, mint 2010-ben, hanem sokkal rosszabb helyzetbe - ahol hiányzik az erős állam valamennyi pillére, a jogbiztonság, a transzparencia, a tulajdonhoz való jog - válaszolt Orbánnak Király. A külső eladósodás valóban jelentősen csökkent, 2009 óta a folyó fizetési mérleg folyamatosan pozitív, ám a Defacto blog elemzése szerint ez visszafogta a növekedést főleg úgy, hogy az FDI csökken, kizárólag a bankok tőkepótlása hozott pozitívumot. A professzor asszony egyetértett az MNB elemzésével, hogy a devizahitelek forintosítását most lehetett és kellett meglépni.

Valamennyi IMF-csomagban részt vett ország jobban teljesített 2009 óta a magyar gazdaságnál, a visegrádi négyekhez képest leszakadóban vannak, ma Magyarország referenciaországai - amikhez képen jobban teljesítünk - Bulgária, Románia, Szerbia és lassan Albánia. Valóban 420 ezer új munkahely jött létre, négymillió fő felett van a foglalkoztatottak száma, de a növekedés 60 százalékát a közmunka, 20 százalékát a külföldi foglalkoztatás adta, és csak a maradék 20 százalék forrása a hazai piaci vállalatok. Hozzátette: az empirikus elemzések szerint a közmunka zsákutca, nem jelent utat a munka világába. Ahol nem vezettek be bankadót, nem volt végtörlesztés, azokban az országokban bekövetkezett az a vállalati hitelezési fordulat, amiben itthon még csak reménykedünk - a kiáramló forrásokat a növekedési hitelprogramnak kell pótolnia.

Heim Péter közgazdász a kerekasztal-beszélgetésen elmondta: amit a kormány az elmúlt öt évben tett, drasztikusan és hosszú távon javította Magyarország külső mérlegét - igaz, nem volt minden cselekedet tudatos. Ez pozitív fordulat, jó, hogy nem külföldi források foglyai vagyunk, ám az a probléma, hogy az aktuális gazdaságpolitikai vezetés régóta folyamatosan sokkokat alkalmaz, és ebben a Fidesz-kormány sem hozott fordulatot. Úgy látja, Varga Mihály szavai arra utalnak, hogy kiszámíthatóbb gazdaságpolitikára törekednek, a bankokkal kiegyeznének. "Itt sem bal-, sem jobboldali gazdaságpolitika nem volt, mindig valamit összeállítottunk. (...) Azt szeretném látni, hogy ha jobboldali kormány van, koherens jobboldali gazdaságpolitikát alkalmazzon, a baloldali pedig baloldalit."

Ha a bankrendszer hitelezett volna, buborék alakult volna ki, az adósság csökkentésre volt szükség - vitatkozott Király Júliával Heim, aki szerint valamikor bele kellett kezdeni abba, hogy leépítsük a külső adósságot. Az elmúlt hat évben helyes irányú gazdaságpolitika zajlott Magyarországon, amiben el kell ismerni a Bajnai-kormány szerepét is, például a 13. havi nyugdíjak megszüntetése terén. Szerinte elsősorban a baltikumban volt sikeres az IMF-program, mert ott a politikai vezetés a népszerűségvesztés ellenére bevállalta a nyugdíjak és a bérek visszavágását.

Ha nem lesz a következő három évben tartósan a régiós átlag feletti gazdasági növekedés, azért ez a kormány fog felelni, vagyis az a kérdés, hogy hoz-e beruházás- és vállalkozásbarát intézkedéseket - fogalmazott Heim. Ha csak a régiós átlagot sikerül hozni, az a gazdaságpolitikai fordulat sikertelenségét jelzi majd. Jó kiindulási pontok vannak, innen ezt csak elszúrni lehet - mondta a közgazdász. Az egyik fő kérdés az, hogy a gazdasági szereplők hajlandóak-e beruházni ebben az országban, újra hiteleket felvenni, vagy inkább a külföldet választják.

Egyetértett ezzel Pápa Levente, közgazdász, az Együtt alelnöke, aki szerint most, békeidőben fog eldőlni, hogy sikeres lehet-e ez a gazdaságpolitika. Ő is a stabilizálódást emelte ki - ennek van egy növekedési költsége, a magyar gazdaság leszakadó pályán van, másfél százalékos deficit van a régiós kilátásokhoz képest -, miközben a leginkább kártékony lépéssorozatnak a verseny rendkívüli mértékű (egyes szektorokban adókkal történő) torzítását nevezte. Utóbbi az oka a leszakadásnak, a hatékonyság lerontásán keresztül, ami - várakozásai szerint - még a békeidőben is folytatódni fog. Az EU-tól kapott évi 5-6 milliárd euró teszi lehetővé, hogy működjön a gazdaságpolitika - derült ki Pápa szavaiból.

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/leszakad_magyarorszag_es_albaniaval_fogunk_ver senyezni.595195.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sértődékeny mostanság a döbrögista horda
  2015-03-20 18:35:22, péntek
 
  Sértődékeny mostanság a döbrögista horda

Posted on 2015/03/19 Szerző: Admin

Plakátokkal, valamint kézzel írt papírokkal ragasztotta össze egy húszfős társaság a békéscsabai Fidesz-iroda ablaküvegét még március 15-én. Vantara Gyula országgyűlési képviselő baloldali provokációt sejt a történtek mögött. A rendőrség rongálás miatt indított eljárást.

haá
Március 15-én, este hat órakor egy hozzávetőleg húszfős társaság előre elkészített plakátokkal, kézzel írt papírokkal összeragasztotta a békéscsabai Fidesz-iroda ablaküvegét, illetve az iroda előtt található korlátot - írta közleményében a párt.
Mint fogalmaznak: a helység térfigyelő kamerája tisztán, pontosan rögzítette az eseményt, így a résztvevők arca is felismerhető a felvételeken. Az egyik résztvevő, Körömi János Géza a Facebookon megosztott néhány képet az eseményről, aki egyébként közszereplőnek számít, hiszen a békéscsabai önkormányzat Közművelődési, Ifjúsági, Oktatási és Sportbizottságának külső tagja. Bizottsági tagként semmiképp nem etikus a vasárnapi cselekedete Körömi János Gézának, legfőképp azért, mivel két kiskorú is tartózkodott a társaságban. Ők milyen példát kaptak ettől az akciótól? Fontos feladata a delegáló szervezeteknek, hogy elgondolkodjanak Körömi János Géza további bizottsági tagságán - tették hozzá.
“Mélységesen elítélem a nemzeti ünnepünkön történt cselekményt, azokat a felnőtteket, akik Petőfiék szellemiségét sutba dobva, gyerekeknek azt a példát örökítik, hogy a megoldás ilyen egyszerű, ha nem tetszik valami, nem kell párbeszédet gyakorolni, elég sötétedés után összecsúfítani annak a portáját, akivel nem szimpatizálunk" - reagált Vantara Gyula, a párt a választókerületi elnöke.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság helyszíni szemlét tartott és rongálás gyanúja miatt rendelt el nyomozást. Ennek keretében vizsgálja a történtek körülményeit - tudtuk meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatától.
Körömi János délutánra ígért tájékoztatást az üggyel kapcsolatban.
(beol)
Bal-Rad komm: Hogy mostanság milyen sértődékeny a döbrögista horda?! És hogy nekibátorodott az ellenmaffia?!
Na!-majd ha mindnek a nyakában fog lógni a HAZAÁRULÓ feliratú tábla.

https://balrad.wordpress.com/2015/03/19/sertodekeny-mostansag-a-dobrogista-horda/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Értekezik a maffiacsalád a brüsszeli bűntanyán
  2015-03-20 18:33:49, péntek
 
  Értekezik a maffiacsalád a brüsszeli bűntanyán

Posted on 2015/03/20 Szerző: Admin

Az Európai Unió állam- és kormányfői elkötelezték magukat az energiaunió megteremtése mellett - közölte az uniós csúcstalálkozó első napirendi pontjának megtárgyalását követően Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke.

tusk
A lengyel politikus úgy vélte, hogy egy hatékony energiaunió alapvetően javíthatja az energiaellátás helyzetét Európában, olcsó, biztosított és fenntartható energiaellátást garantálva a tagországok, a vállalatok és az állampolgárok számára egyaránt.
Tusk úgy fogalmazott, hogy jó és kemény volt az első vita a témában. A volt lengyel kormányfő videóüzenetében beszámolt arról, hogy a tagállami vezetők mind beleegyeztek abba is, hogy felgyorsítják a kapcsolódási pontok kiépítését, ami kulcsfontosságú a jól működő egységes piachoz. Emellett azt is minden állam- illetve kormányfő támogatta, hogy a gázpiacon nagyobb transzparencia jöjjön létre.

csúcs
A minszki megállapodástól függnek a szankciók
A volt lengyel kormányfő emlékeztetett arra, hogy a minszki megállapodás szerint az abban foglaltaknak az év végéig kell maradéktalanul teljesülniük. “A közös szándék nagyon-nagyon világos: a szankciókat mindaddig fenn kell tartani, míg a minszki megállapodás maradéktalanul meg nem valósul" - mondta Tusk az Angela Merkel német kancellárral és Francois Hollande francia elnökkel folytatott külön megbeszélésekről beszámolva. Hozzátette, hogy az Európai Tanács kész további lépéseket is tenni, ha a helyzet úgy kívánja.
Elég az uszításból
Az Európai Tanács Tusk tájékoztatása szerint arról is döntött, hogy az EU szembeszáll az orosz propagandával, a “félretájékoztatási kampánnyal". Ennek részleteit az Európai Unió külügyi főképviselője, Federica Mogherini által kidolgozandó stratégiai akciótervnek kell majd tartalmaznia.
(Origo)
Bal-Rad komm: “...a szankciókat mindaddig fenn kell tartani, míg a minszki megállapodás maradéktalanul meg nem valósul..."-természetesen a Washington-Kijev-Brüsszel tengely által elvárt módon. Mert az úgy felel meg CSAK a “nemzetközi jog" elvárásainak.
És mivelhogy az EU-területén egyre inkább kezdenek a polgárok IGAZ-ÁM NEMKÍVÁNATOS-információkhoz jutni a Maradék-Ukrajnában és Donbasszban zajló dolgokról, hát tenni kell a dolog ellen. A “zorosz uszítás" ellen! Amelynek egyik legfőbb eszköze Magyarországon a “Kreml által finanszírozott büdöskomonista" Bal-Rad!

https://balrad.wordpress.com/2015/03/20/ertekezik-a-maffiacsalad-a-brusszeli-bunt anyan/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az élen végezhet a Nemzeti Front a francia helyhatósági vála
  2015-03-20 18:32:39, péntek
 
  2015. március 20. 13:21

Az élen végezhet a Nemzeti Front a francia helyhatósági választások első fordulójában

A kormányzó szocialisták egyértelmű vereségét jelzik előre a felmérések a franciaországi helyhatósági választásokon, amelyeknek vasárnap tartják az első fordulóját. A kormánypártból való kiábrándultság és a Nemzeti Front (FN) előretörése elemzők szerint ezúttal ténylegesen hárompártivá teheti az eddig a bal- és jobboldal által fémjelzett francia politikai életet. A korábbiaktól teljesen eltérő rendszerben lezajló helyhatósági választásoknak országos szinten két nagy politikai tétjük van: hány megyét veszít el a baloldal, amely a 101-ből jelenleg 61-et irányít, és a március 29-i második forduló után az ún. szélsőjobboldalnak mekkora befolyása lesz a megyei tanácsokban, amelyek évi 75 milliárd eurós költségvetéssel gazdálkodnak, jelentős szociális és vállalkozói támogatásokról, valamint infrastrukturális fejlesztésekről döntenek. A pénteken nyilvánosságra hozott legfrissebb közvélemény-kutatási adatok szerint a Marine Le Pen által irányított Nemzeti Front a szavazatok 30 százalékával az élen végezhet a vasárnapi első fordulóban, az ún. jobboldali és centrista ellenzék együtt 29 százalékra, míg a Szocialista Párt alig 19 százalékra számíthat. A választók alig felét érdeklik a helyhatósági választások, ezért a részvétel várhatóan alacsony lesz. Most először választják meg egyszerre valamennyi megyei tanács tagjait hat évre, korábban háromévente választották újra a tagok felét. Újdonság az is, hogy közel 4 ezerről 2054-re csökkent a választókörzetek száma, ahol a választók nem egy jelöltre, hanem egy nőből és egy férfiből álló párosra szavaznak annak érdekében, hogy mindkét nem egyenlő mértékben legyen képviselve a tanácsokban. A páros tagjainak nem feltétlenül kell ugyanahhoz a párthoz tartozniuk, de ugyanazon a listán kell szerepelniük. A megválasztott páros tagjai egymástól függetlenül gyakorolják mandátumukat. Ahhoz, hogy egy páros az első fordulóban mandátumot nyerjen, a szavazatok abszolút többségét kell megszereznie, a második fordulóban már a relatív többség is elég. A második fordulóba az a páros jut be, amelyik a szavazatok legalább 12,5 százalékát megszerezte az első fordulóban. A két legjelentősebb városban, Párizsban és Lyonban, valamint a tengerentúli megyék közül Guyanán és Martinique-on nem tartanak helyhatósági választást, mert ezeken a helyeken az önkormányzat tölti be a megyei tanács szerepét. A francia gazdaság stagnálása miatti kiábrándulást a kormánypártból és a januári párizsi terrortámadások miatti félelmet a jobboldali ellenzék - amely a baloldalhoz hasonlóan belső megosztottsággal küzd - nem tudta igazán kihasználni, miközben Marine Le Pen bevándorló- és iszlámellenes megszólalásai egyre inkább visszhangra találnak a gazdasági és társadalmi reformok áldozatainak körében. Elemzők szerint a radikálisnak mondott párt azért is egyre népszerűbb, mert sem a szocialisták, sem a Nicolas Sarkozy vezette jobbközép Népi Mozgalom Uniója (UMP) nem tud új társadalmi modellt ajánlani a választóknak. Ennek ellenére a helyhatósági választásoknak a második fordulóban mégis Sarkozy lehet a nagy győztese, Francois Hollande szocialista államfő és pártja pedig a nagy vesztese. A baloldal várhatóan egyet sem tud elnyerni a jobboldaltól, 30-40 megyét viszont elveszíthet, miután a legtöbb helyen a szocialisták és a kisebb baloldali pártok a megosztottság miatt nem tudtak közös listát állítani, s külön-külön indítanak jelölteket. A választókerületek többségében a Nemzeti Front jelöltje várhatóan most először könnyedén be fog jutni a második fordulóba, s általános jelenséggé válhat az, ami a 2002-es elnökválasztáskor még politikai földindulást okozott. Akkor történt meg először ugyanis, hogy Jean-Marie Le Pen bekerült a második fordulóba Jacques Chirac jobboldali jelölt mellett, a baloldal megosztottsága miatt, de a választást végül óriási fölénnyel a konzervatív politikus nyerte meg. A jobboldalnak azért lehet most is jó esélye az elsöprő győzelemre a második fordulóban, mert azokban a választókerületekben, ahol a baloldali jelölt kiesik az első fordulóban, a kormánypárti tábor a második fordulóban a jobboldali jelöltet fogja támogatni, annak érdekében, hogy a "szélsőjobboldal" ne juthasson mandátumhoz. A felmérések szerint a Nemzeti Front viszont egy vagy két megye irányítását megszerezheti, ami óriási személyes sikert jelentene a már a 2017-es elnökválasztásra készülő Marine Le Pen számára. Pártja már tavaly jelentős választási sikereket aratott: a márciusi önkormányzati választásokat követően 11 városban adhatott polgármestert, májusban megnyerte az európai parlamenti választásokat, szeptemberben pedig két szenátort tudott küldeni a felsőházba. (MTI korrigálva)
Forrás: https://kuruc.info/r/4/140920/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Selmeczi Pöszike TÍZÉVES, kétmilliós adótartozása
  2015-03-20 18:27:59, péntek
 
  Selmeczi Pöszike TÍZÉVES, kétmilliós adótartozása


Posted on 2015/03/20 Szerző: Admin

Tisztelt dr. Selmeczi Gabriella, legyen szíves befizetni azt a 2 millió forintot az adóhatóságnak, amivel tíz év óta tartozik. A kitalált mese helyett. Tudja, az átlagpolgár hiába mesél, úgy megbüntetik, mint a sicc. A Magyarországon élő emberek többsége ugyanis nem dr. Selmeczi Gabriella fideszes országgyűlési képviselő, nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott, valahai magánnyugdíjlopó társtettes és szóvivő.

sepö
Hablatyol, hablatyol, közben minden szavát cáfolja a szakember. Ön persze mindent megtett, hogy fizessen, de az APEH ezt meggátolta. Csúnya APEH!
Munkanélküli ismerősömnek annyi pénze nem volt, hogy megcsináltassa könyvelővel a személyi jövedelemadó bevallását, mert ő egyáltalán nem ért hozzá. Még postára sem tudta volna feladni. Úgy gondolta tehetetlenségében, lesz, ami lesz. Lett. Kapott levelet elég gyorsan az APEH-től, amiben tudomására hozták, hogy megbüntetik 100 ezer forintra. Akkor a munkanélküli kért részletfizetést. Megkapta. Azóta is nyögi.
Bizony látom, Selmeczi Gabriella, önre is rossz idők járnak, mert hiába fele Abádszalók az öné erdőstül, földestül és törökbálinti, budaörsi birtoka is van, azért kiderült, hogy ramatyul mennek a dolgai. A takarékbetétje üres és már autója sincs (hová lett?). Dehogy is az ujjamból szoptam, a gondosan kitöltött vagyonnyilatkozatában egyik sem szerepel.
Sajnálom, biztosan nagy törés ez az életében, de van megoldás. Fölül egy buszra vagy vonatra - amelyik tetszik -, csinálják ezt az országban sok millióan, és el tetszik zötyögni az illetékes adóhivatalhoz, viszi magával a kétmilliót, ‘oszt rögvest fizet. Nem olyan nagy ügy ez. Önnek. Ha mégis gondot okozna, kérjen kölcsönt Szijjártó vagy Rogán vagy Lázár vagy Hende vagy Orbán Viktor nevű kollégáitól. Jó tanácsokat az anyagi megszorulásra ifjú fejszámolóművész párttársa, Zsiga Marcell is tudna adni. Tele vannak lével, őket segítik a családtagok, a barátok, a közeli ismerősök, hát miért ne segítenék ki önt is?
Meglátja, jó érzés lesz, sokkal jobb, mint lapítani, magyarázkodni, elvégre ön országgyűlési képviselőként mindannyiunk példaképe lehetne; az erkölcsösség bajnoknője; ezért tíz év után végre ne okozzon csalódást, fizesse be/ki a vásárolt ingatlan után a törvényesen kirótt illetéket, ne szarozzon egy évtizede részletfizetési kérelemmel. Ha 2005. augusztus 30-án megvette törökbálinti emeletes kis vityillóját, akkor borzasztó szociális körülményeire hivatkozva elég röhejes lenne részletfizetést kérni a hatóságtól.
Azon se siránkozzon, hogy ,,Nagyon sajnálom, hogy Magyarországon ilyen állapotok vannak, vagyis ilyen lassan bírálják el az iratokat.“
Az ilyen, de még olyanabb állapotokat önnek is köszönhetjük. Nem sokat tett azért, hogy meggyőzze Viktort, cefetül mennek dolgaink. Hiába no, kisember ön, nagy szájjal és nyelvvel.
Dr. Selmeczi Gabriella, mégis csak van 997 170 forint képviselői javadalma is, ez például tizenháromszor több, mint a munkanélküliből lett keményen dolgozó ismerősömé. Sejt ilyesmit a Népjóléti bizottság elnökeként?
Olyan sok mindent kap ön a közös pénzünkből képviselői kiváltságként - 700 ezer forintos laptopot, 60 ezres mobilt, hozzá telefonkártyát -, hogy igazán meghálálhatná nekünk azzal, hogy nem károsítja kétmillió forinttal a költségvetést.
Azt a büdzsét, amit jól felduzzasztottak, amikor elvették a zemberek nyugdíjra spórolt pénzét, de hamar a seggére vertek, mert az úgy eltűnt, mint Pali horgász a reggeli ködben.
Gondolkodjon már egy kicsit! Ha nem megy segítek. Ha a bérbe adott földjeiből zsebre tett összeget plusz a fizetésének egy részét összekuporgatja, hopp, megvan az kétmillió.
Legfeljebb naponta eggyel kevesebb kiflit eszik meg. Azt nem tudom, szólt-e önnek Semjén kisöcsike: nehogy vasárnap akarja a kosarába tenni a péksüteményt, mert akkor a Tesco is zárva.
Hajrá, Gabriella! Szerintem, nagyon sokat segítettem.

(géen)

https://balrad.wordpress.com/2015/03/20/selmeczi-poszike-tizeves-ketmillios-adota rtozasa/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még azt is Izraelből mondják meg, mivel mehetünk az Eurovízi
  2015-03-20 18:25:11, péntek
 
  Antimagyarizmus :: 2015. március 19. 17:01

Még azt is Izraelből mondják meg, mivel mehetünk az Eurovízióra: a terrorállam füttyent, a kormány hatósága igazságot cenzúráz


Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete úgy döntött, törölteti a gázai áldozatokra vonatkozó feliratot a Csemer Boglárka háborúellenes száma alatt futó háttérvetítésből. Zoom Szól a cenzor: vétó; megtiltom ezt! Mint ismeretes, hazánk Boglárka Wars for Nothing (Háborúk a semmiért) című dalával képviselteti magát a májusi, bécsi Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében. A dal nyílt állásfoglalás a világban zajló háborúk ellen, ám üzenete - mily meglepő - nem nyerte el az örökös háborúskodók tetszését. A Wars For Nothing előadásakor ugyanis a háttérben háborús áldozatokról megemlékező szövegsorok futnak, és egy ízben a következő felirat látszik a lány mögött, utalva az izraeli hadsereg népirtó hadműveletére: "2014 - Gáza - az áldozatok kétharmada civil, köztük több mint 500 gyerek." Zoom Reméljük, ha nem is akar véget vetni rögtön az elején a karrierjének, legalább csöndben marad, és nem áll elő holnap egy héber hűségesküvel A terrorállamban ez a sor természetesen nem aratott sikert, hiszen amit a zsidók leginkább gyűlölnek a gojokon kívül, az az igazság. Ilan Mor ezért a Nemzeti Hírközlési- és Médiahatósághoz (NMHH) fordult azzal a "kéréssel", hogy a kérdéses sor ne jelenjen meg a bécsi döntőn. Mor szerint a felirat "kényes politikai tartalommal bír". Mármint az ő szempontjukból... Ez még nem is annyira botrányos, mondhatnánk, hiszen minden véreskezű hóhér megpróbálja elfedni bűneit. Az igazi botrány az, hogy a Ynetews.com információi szerint a "magyar" hatóság egyik illetékes tagja rögvest meg is ígérte Mornak, hogy teljesítik a parancsát, és törlik a gyermekgyilkosok szemét bántó feliratot. A Fidesz "nemzeti" államában úgy táncol mindenki, ahogy a gyarmattartók húzzák Az Euróviziós Dalfesztiválon amúgy is kizárhatják a politikai tartalmú üzeneteket közvetítő produkciókat. Igaz, nem garantált, hogy Boglárka ugyanazzal a koreográfiával fog versenyezni Bécsben, mint a magyar Dal című műsorban. Az ügyben megszólalt Rúzsa Magdi is, a zsidó fesztiválok üdvöskéje, hogy ily módon is megszolgálja kenyéradói aprópénzét: azt mondta, "túlzásnak tartja" a háttérben futó adatokat. Mi pedig azt tartjuk túlzásnak, hogy még azt is Izraelből mondják meg, mi szerepelhet egy magyar lány előadásában. (Kuruc.info - HVG korrigálva)
Forrás: https://kuruc.info/r/2/140893/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2015.02 2015. Március 2015.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 610 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2948
  • e Hét: 8680
  • e Hónap: 19791
  • e Év: 173287
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.