Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Kis csimpánz
  2015-04-15 21:51:18, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Mozgó állatos képek  
A kis leopárd gif
  2015-04-15 21:49:28, szerda
 
 




 
 
0 komment , kategória:  Mozgó állatos képek  
Arkangyalok-Őrangyalok
  2015-04-15 20:30:05, szerda
 
 



Azért vannak az őrangyalok, hogy bizalommal kérjük segítségüket. Nézd meg, kinek a segítségét kell kérned különböző helyzetekben!

Az Arkangyalok a legmagasabb rangú angyalok, Isten szolgái és hírvivői, akik Isten akaratát közvetítik a szellemi és az anyagi világ között. Legfőbb feladatuk védelmezni minket és utat mutatni nekünk, hogy segítsenek helytállni az élet során adódó nehézségekben.

Mindenütt jelen vannak, ezért bárhol és bármikor kérhetjük az Arkangyalok segítségét. Ha pártfogásukért, támogatásukért imádkozunk, akkor ők jönni fognak. Mivel a Szabad Akarat törvényét tiszteletben tartják, ezért csakis akkor jönnek a segítségünkre, ha mi, imádságunk által erre feljogosítjuk őket - amikor viszont életveszélynek vagyunk kitéve, akkor hívás nélkül is segítségünkre sietnek.

Valahányszor egy Arkangyal segítségét kéred, előre köszönd meg pártfogását, így tanúsítva azon hitedet, hogy kérésed benne meghallgatásra lel.

1. Mihály Arkangyal
Ha félelmek nyugtalanítanak, vagy negatív energiákat tapasztalsz magadban, környezetedben, akkor imádkozz Mihály Arkangyalhoz. Ő a védelem angyala, aki eltávolít minden olyan energiát, ami nem a fényből és az isteni szeretetből árad.

,,Köszönöm neked, Mihály Arkangyal, hogy ebben a helyzetben megszabadítasz engem minden negatív energiától és mindig megvédesz engem a számomra haszontalan energiáktól. Ámen."

2. Gabriel Arkangyal
Ha a gondolataid kifejezéséhez van szükséged segítségre, akkor Gabriel Arkangyalhoz imádkozz. Ő segít abban, hogy tisztán ki tudjuk fejezni önmagunkat, ő van jelen az írók, költők mellett is.

,,Köszönöm neked, Gabriel Arkangyal, hogy segítesz nekem tökéletesen kifejezni magam ebben a helyzetben. Ámen."

3. Uriel Arkangyal
Ha valamilyen helyzetben motivációra van szükséged, akkor kérd Uriel Arkangyal segítségét. Ő segíthet neked megtalálni és beteljesíteni életed célját is. Megadja neked azt az ösztönzést, amire egy-egy válságos helyzetben szükséged van.

,,Köszönöm neked, Uriel Arkangyal, hogy segítesz nekem megismerni életem célját, és segítesz meglátni azt, hogy mit kell tennem ennek beteljesítéséért. Ámen."

4. Haniel Arkangyal
Ha interjúra kell menned, bemutatót tartasz vagy egy első találkozás előtt állsz, imádkozz Haniel Arkangyalhoz, hogy melletted legyen és magabiztosságot adjon. Ő segíteni fog, hogy minden rendben menjen és segít megnyugodni ezekben a fontos pillanatokban.

,,Köszönöm neked, Haniel Arkangyal, hogy segíteni fogsz engem az interjú alatt (vagy más alkalomból), és így minden kivételesen jól fog sikerülni. Ámen."

5. Azrael Arkangyal
A haldokló betegek szenvedéseinek enyhítéséért imádkozz Azrael Arkangyalhoz. Ő az, aki üdvözli az eltávozottak lelkét, és aki elkíséri őket egy másik létforma felé. Kérheted őt, hogy hozzon fényt, szeretetet és békét a már elhunytak lelkének.

,,Köszönöm neked, Azrael Arkangyal, hogy őt Isten békéje, fénye és szeretete felé vezeted. Ámen."


6. Rafael Arkangyal
Amikor bármily nemű gyógyulásra van szükséged, kérd ehhez Rafael Arkangyal segítségét. Ő az, aki segít a testi- és lelki gyógyulásban.

,,Köszönöm neked, Rafael Arkangyal, hogy segítesz nekem kigyógyulni ebből a betegségből. Ámen."
Forrás: filantropikum / Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Válassz egy szemet / személyiségteszt
  2015-04-15 20:22:55, szerda
 
 



Válassz ki egy szemet, és megmondom ki vagy!

A szem összetett, szép és érdekfeszítő. A tisztaságot, a fókuszt szimbolizálja, a szem a lélek tükre - mondjuk. A képen többféle szem látható, melyek segítségével következtethetünk a személyiségre. Csupán ki kell választanunk a számunkra legszimpatikusabbat, majd elolvasni a hozzá tartozó gondolatokat.

Ha az 1. szemet választottad, akkor a lelked mélyén nyitott személy vagy. Az a személy vagy, aki szinte bárkit képes befogadni életébe és szívébe. Inkább vállalod a felelősséget és a sérülés kockázatát, minthogy magadba zárkózz. Te nem mutatod a világnak félelmeid és bizonytalanságod, úgy gondolod, hogy problémáidat különös figyelemmel kell kezelni. Próbálsz mindig ott lenni mindenki számára, még akkor is, ha belül szenvedsz. Úgy gyógyulsz, ha másokon segíthetsz.

Ha a 2. szemre esett választásod, akkor lelkiismeretes személy vagy. Az a típus vagy, aki mindig igyekszik jó benyomást kelteni és jól elvégezni a dolgokat. Úgy gondolod, hogy tetteid változást visznek mások életébe, legyenek azok kis vagy nagy dolgok. Nem mutatod másoknak aggodalmaid és bánatod, sok igazságtalanságot látsz, amit sokszor megtartasz magadnak. Mindennek aláveted magad, hogy te lehess a legjobb személy.

Ha a 3. szemmel szimpatizálsz: meghurcoltatva érzed magad, zajos múltad a jelenben is kísért. Úgy gondolod, senkin sem tudsz segíteni, a világot pedig egy beteg, kozmikus viccnek látod. Minduntalan a békét keresed. Nem mutatod ki legsötétebb gondolataidat. Sokat szenvedsz, amit mind magadban tartasz. Ahhoz pedig nagyon értesz, hogy abban a pillanatban összeszedd magad, ahogy elestél.

Ha a 4. szemet választottad, akkor filozofikus szellem vagy. Mélyen törekszel megtalálni mindennek a magyarázatát, néha pedig annyira belemerülsz gondolataidba, hogy nehezedre esik belőlük kiszakadni. Kifele nem mutatod, hogy mennyire magabiztos vagy. Elképzeled a dolgokat, és mélyen hiszel abban, hogy azok megtörténhetnek. Az életet kirakósként látod, és szeretsz játszadozni a részeivel. Lehet, hogy nem látod sok dolog értelmét, de azért elfogadó vagy velük szemben.

Az 5. szem: titokzatos személyiség vagy. Lelkiállapotod napirenden változik. Ha rájössz valamire, nyomban megváltozol. Nem mutatod másoknak, ki is vagy te valójában, mindenkit összezavarsz a személyiségeddel. Az az ember vagy, akit más nem tud könnyen jellemezni. Szereted megismerni az embereket, mielőtt szóba elegyednél velük. Azokról a dolgokról, amiket igaznak tartasz, csak állításokat formálsz.

Ha a 6. szemnél döntöttél, akkor egy belül érzékeny ember vagy. Az vagy, aki mindent észrevesz és semmit nem feled. Összhangban vagy a világgal. Félénk vagy, és sokszor a legkisebb dolgok is befolyásolnak. Hangulatod könnyen változik, egyszer sírsz, a másik pillanatban meg nevetsz. A külvilágnak nem mutatod törékenységed, inkább a hatékonyságodat igyekszel megmutatni. Könnyen megérzed, mi fog történni az életedben, és sokszor az élet dolgait is előre meglátod.

A 7. szem: ha ezt választottad, lobbanékony személyiség vagy. Az a típus vagy, aki mindig energikus és szenvedélyes. Hajlamos vagy egész lelkedből szeretni vagy gyűlölni. Egy tonna véleményed van, amit az agyad nagyon hamar feldolgoz. Igyekszel is megmutatni, mennyire türelmetlen vagy. Nagyon sok energiád van, ami végül haragot és idegességet szülhet benned. Ahelyett, hogy megnyugodnál, te inkább drámát kreálsz egy adott probléma köré.

Ha a 8. szemet választottad, akkor excentrikus természetű vagy. Az a személy vagy, akinek érdekei vannak, akinek furcsa meggyőződései és tettei vannak. Mindig is kicsit furcsa voltál, nem igazán tetszenek a szabályok és a hagyományok. A dolgokat szereted a te módodon véghezvinni. Senki elől nem rejtegetsz semmit, és nevetsz azokon, akik téged elítélnek. Azt szeretnéd, ha mindenki olyan lenne, mint te. Az pedig örömmel tölt el, ha non-konformista vagy.

Ha a 9. szemet választottad, akkor intuitív személy vagy. Az az ember vagy, aki nagyon jól megért másokat és a világot. Nem hagyod, hogy mások is lássák mekkora tudás van benned. Sokat el tudsz mondani valakiről, pusztán a hanglejtése alapján. Pontosan azt mutatod a világnak, amit kell. Amellett, hogy jó emberismerő vagy, azt is tudod, hogy benned miként olvashatnak mások. Jól tudod, mikor manipulálnak téged, de te is manipulálni tudsz másokat - ehhez viszont elég ritkán folyamodsz.
Forrás: filantropikum / Link
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális-Fantazi  
Személyiségteszt / válassz képet
  2015-04-15 20:16:27, szerda
 
 



Válassz egy képet és megmondjuk milyen személyiség vagy. Meg fogsz lepődni az eredménytől!

A teszt hosszú évek kutatómunkáján alapul. Nincs más dolgunk, mint választani egy képet , és elolvasni a hozzá tartozó személyiségleírást.

Ha az 1-es számot választotta: introspektív, érzékeny és meditatív személyiség. Sokat küzd magával és a környezetével, sokkal mélyebben gondolkodik, mint az emberek többsége. Egyfajta önmegfigyelő, melyben a személy a belső gondolatait, vágyait és észleleteit tudatosan közvetíti magának. Ez egy lehetséges módja annak, hogy valaki a gondolataira és következtetéseire támaszkodva megvizsgálja a személyes gondolatait, érzéseit és a spirituálisabb történéséket, ami a személyben (lelkében) végbemegy. Barátaival való kapcsolata nagyon mély, harmóniát és belső békét sugároz. Ezek a személyek szeretik a magányt, akár hosszabb ideig is jól érzik magukat, mivel sosem unatkoznak.

Ha a 2-es számot választotta: független, szabad és konvencióktól mentes. Az ilyen személyiség saját maga választja az útját. Munkája, tevékenysége művészi színfoltot is kap, és viselkedése pontosan a várakozásokkal szembe megy. Élete nagyon individualista, sosem követi a trendeket, mindig a saját elvei és meggyőződései alapján cselekszik.

Ha a 3-as számot választotta: dinamikus, aktív, extrovertált személyiség. Kész vállalni a komoly kockázatokat, kihívásokat, csak azért, hogy hogy izgalmas, kihívásokkal teli munkakört tölthessen be. A rutin bénítólag hat rá, az aktív szerepvállalás, az események közepében való tartózkodás a lételeme.

Ha a 4-es számot választotta: két lábbal áll a földön, kiegyensúlyozott és harmonikus. Értékeli a természetességet, az egyszerű dolgokat. Mások csodálják, mert a valóságnak megfelelően él, támaszkodhatnak rá. A hozzá közel állóknak biztonságérzetet nyújt, mindenki kedves, emberi gesztusairól ismeri. Visszautasít mindent, ami ellentmond a jó ízlésnek és banális. Szkeptikus a divatirányzatokkal szemben, számára a ruha elsősorban praktikus.

Ha a 5-ös számot választotta: pragmatikus, nagy az önbizalma, profi. Irányítja a saját életét, és nem hagyja, hogy a dolgok kicsússzanak a kezei közül. Problémáit praktikusan, egyszerűen oldja meg. Reális elképzelései vannak a hétköznapi elvárásokkal kapcsolatban, munkáját nagy felelősséggel végzi, mivel pontos, megbízható ember. Akaratereje másokra is ösztönzőleg hat, és csak akkor elégedett, ha maximális teljesítette vállalt kötelezettségeit.

Ha a 6-os számot választotta: békés, diszkrét, kerüli az agressziót. Könnyen barátkozik, ám fontos számára a függetlenség és az intimitás. Időről-időre szeret elvonulni, és magányosan meditálni az élet értelmén. Térre van szüksége mindehhez, ám nem magányos típus. Megbékélt magával és a környezetével, értékeli az életet és azt, amit tőle kapott.

Ha a 7-es számot választotta: gondtalan, játékos és boldog. Szereti a szabad, spontán életet, minél többet ki akar hozni az életből. Mottója: csak egyszer élünk. Nagyon kíváncsi, mindenre nyitott, a változások jó hatással vannak rá. Semmi sem rosszabb számára, mint a kötöttség, ezért folyamatosan készen áll az új élmények befogadására.

Ha a 8-as számot választotta: romantikus, álmodozó és érzelmes. Nagyon érzékeny személyiség, elutasítja, hogy a dolgokat csupán racionális szemszögből kell nézni. Legfontosabb számára a megélés, az álmok. Kerüli azok társaságát, akik szerint a romantika a könyvespolcokra való, és akiket csupán a ráció vezet.

Ha a 9-es számot választotta: elemző, magabiztos, megbízható. Becsül mindent, ami minőségi és tartós. Apró kincsekkel veszi körbe magát, amelyekre egyedül talál rá, míg mások figyelme egyszerűen elsikkad felettük. A kultúra fontos szerepet tölt be életében, stílusa csak rá jellemző elegáns és exkluzív, távol áll a szeszélyes divattól. Számára a kulturális öröm az ideális, eszért olyan emberek társaságát keresi, akik rendelkeznek bizonyos fokú műveltséggel.
Forrás: filantropikum / Link
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális-Fantazi  
Válassz egy kristályt
  2015-04-15 16:26:46, szerda
 
 



Válassz egy kristályt, és tudd meg, mit mond rólad!

Nézd meg a fenti három kristályt, és válaszd ki azt, amelyik a leginkább vonz. A számodra legszimpatikusabbat válaszd, ne csak a kedvenc színed szerint dönts. Ne gondolkodj túl sokat, hallgass az ösztöneidre!

1. Kék howlit
Ha ezt a követ választottad, jó lenne dolgoznod kommunikációs készségeiden. Szükségét érzed annak, hogy hangosan kimondd gondolataidat? Őszinte vállalod érzéseidet önmagad és mások előtt? Odaadóan meghallgatsz másokat?

Ez a kő a torokcsakrát képviseli, de a füleket is reprezentálja - ezért is azonosítják a kommunikáció minden formájával. Ha torokfájással küzdesz, érdemes volna odafigyelni arra, hogy mit nem mondasz ki valakinek. Lenyeled a szavakat, hogy megőrizd a békét és elkerüld a konfliktusokat? Haraggal beszélsz? Itt az ideje megvizsgálni a torokfájás emocionális hátterét.

Ha fülproblémáid vannak, utalhat arra, hogy nem akarsz meghallgatni valakit vagy valamit. Utalhat arra, hogy jobban oda kellene figyelned a körülötted levők hangjára, vagy esetleg a te saját, belső hangodra. Neked kell tisztában lenned a fizikai tünetek lelki hátterével. Gyakran azért van a gyerekeknek fülproblémájuk, mert nem akarják többé hallani a tiltást, a szülők veszekedését.

Ez egy kékre festett kristály, ami utalhat arra, hogy nem vállalod fel önmagad. Hogy maszkot próbálsz viselni, megtagadva másoktól igazi énedet. Mindannyian egyediek vagyunk, egyéni tehetségekkel és készségekkel - senki sem olyan, mint te. Ideje megmutatni a világnak igazi, gyönyörű önmagad.

2. Zöld aventurin
Ha a második kristályt választottad, gyógyulásra, egyensúlyra, harmóniára, békére vagy több szeretetre van szükséged. A zöld a szívcsaka képviselője, amely a többi csakrák közt félúton van - tehát a szív dolgaival, az egyensúllyal, harmóniával, gyógyulással és szeretettel van összefüggésben. Nem érzel békét, valahányszor a természetben sétálsz? A természet közelsége automatikusan kiegyensúlyozza ezt a csakrát, a zöld lombok alatt védelmet és biztonságot érzünk.

Hogy ezt a követ választottad, arról árulkodik, hogy gyógyulásra, a középpontba való visszakerülésre van szükséged. Lehetséges, hogy egy múltbeli sérülés miatt bezártad ezt a csakrát? A bezárt szívcsakra megakadályozza a szeretet befogadását, a másokkal való kapcsolódást is. Lehetséges, hogy nehezen barátkozol. Ez a csakra az önértékelést, önmagunk iránti tiszteletet és szeretetet is kifejezi - itt az ideje táplálni önbecsülésedet, érezd magad méltónak mindarra a jóra, amit az élet felkínál számodra.

Talán észrevetted, hogy a kórházakban gyakran használják a zöld színt. Ez azért van, mert a zöld a gyógyulást, növekedést jelképezi.

3. Citrin
Ha a harmadik követ választottad, a napfonat csakrával lehetnek problémáid. Ez a csakra az erőforrásunk, az akarat székhelye. Mások kezébe adtad a hatalmad? Megengedted másoknak, hogy átvegyék életed felett az irányítást, ahelyett, hogy kézbe vetted volna a dolgokat?

Talán másoktól függsz és alacsony az önbecsülésed. Most itt az ideje, hogy te vedd át saját életed kormánykerekét. Szánj időt némi csendes meditációra és fontold meg, hogy mit szeretnél kezdeni saját életeddel. Igen, képes vagy megteremteni saját valóságodat vizualizációval, célok kitűzésével és ezek felé tett kis lépések által. Álmodj nagyot és legyél tisztában képességeiddel. A tökéletesség nem szükséges a kezdéshez. Csak egyszerűen kezd el.

Ez a kristály szintén jó hatással van a bőség minden formájának bevonzására. Lehetséges, hogy anyagi problémákkal is küzdesz, vagy elutasítod az anyagi bőséget, gondolván, hogy nem vagy rá érdemes. Csakúgy megérdemled, mint mindenki más, engedd be életedbe a bőséget!
Forrás:Filantropikum / Link
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális-Fantazi  
Válassz egy ajtót (lélektár)
  2015-04-15 09:36:19, szerda
 
 



1. ajtó: A te utad a szabadság útja. Fontos számodra a tér, az, hogy saját magad tudd kiépíteni utadat és függetlenségedet. Döntéseid előtt hajlamos vagy többször is végiggondolni a különböző megoldási lehetőségeket és kissé ellenálló is vagy bizonyos dolgokban. Nem sietsz, nyugodtan és csöndben élvezed az életed.

2. ajtó: A te utad privát, önálló. Egymagadban tudsz a legjobban gondolkodni, szívesebben utazol és mész eseményekre egyedül, így nem kell másokra felügyelned és jelentéktelen csevejekbe bocsátkoznod. Szereted a barátaidat, de térre és időre van szükséged, hogy egy-egy összejövetel után regenerálódj.

3. ajtó: Színes, vibráló út áll előtted. Folyamatosan igényled az izgalmakat, a szépséget és a kalandokat. Nem bírod az unalmat. Igazi diákja vagy az életnek, mindig tanulsz, és mindig megkérdőjelezed a körülötted levő dolgokat.

4. ajtó: Az izgalmak ösvényét választottad. Mindig a jövőbe tekintesz, új dolgokat próbálsz ki, meglehetősen igen impulzívan vágsz bele dolgokba, a következményekkel pedig csak utólag számolsz. Kissé szabálysértő vagy, de mások csodálják karizmádat és az izgalmak iránti szerelmedet. Senki sem hibáztathat téged időfecsérlés miatt.

5. ajtó: Barátságos út áll előtted. A béke, a nyugalom és a természetes szépség fontosak számodra. Nem csak a célban, hanem az oda vezető útban is örömedet leled, fontosak számodra az élmények. Haladsz az árral és nem állsz a saját utadba. Igyekszel megtartani a stabilitást és a flow energiát magad körül, és jó vagy a drámák, konfliktusok kerülésében.

6. ajtó: A te utad a csend útja. A magány, csend és elmélkedés jellemzőek rád, szeretsz hosszú időt tölteni a közeli barátaiddal, majd újakkal találkozni. Igazi kereső vagy, mindig igyekszel magadévá tenni az új dolgokat, az életen keresztüli tanulásnak szenteled magad. Mély gondolkodó vagy.
Forrás:filantropikum / Link
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális-Fantazi  
Sárga krókusz
  2015-04-15 06:42:48, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Növényvilág  
Sáfrány
  2015-04-15 06:41:28, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Növényvilág  
Szalmarózsák
  2015-04-15 06:38:56, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Növényvilág  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2015.03 2015. április 2015.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 526 db bejegyzés
e év: 6254 db bejegyzés
Összes: 49256 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 574
  • e Hét: 4152
  • e Hónap: 24014
  • e Év: 199889
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.