Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
A mentőautóknak is kell parkolójegy a János Kórházban
  2015-04-23 21:46:47, csütörtök
 
  A mentőautóknak is kell parkolójegy a János Kórházban

Propeller ma, 19:00

A mentőautóknak is parkolójegyet kell váltaniuk, hogy bejussanak a János kórház udvarára. Ez akkor is kötelező, ha szirénázva, súlyos beteggel érkeznek. Igaz, a mentőknek a jegyért nem kell fizetniük, de jócskán lassítja a dolgozók munkáját, hogy nemcsak a bemenetkor kell a többi autóhoz hasonlóan sorba állniuk érte, hanem azt a kimenetkor le is kell adniuk - derült ki a TV2 Tények című műsorából.

Az egy hete bevezetett rendszer megdöbbentett több érintettet is. Szerintük ha kritikus állapotú beteget visznek a kórházba, 10-20 másodperc is életmentő lehet, az intézkedés különben is értelmetlen és felesleges.

Hiába kereste a kórházat a TV2, hogy miért volt szükséges az új parkolási rendszerre, nem kívántak nyilatkozni.

http://propeller.hu/itthon/3094520-parkolojegyet-kell-valtania-szirenazo-mentoaut onak-janos
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A külföldön dolgozó magyar fiatalok köszönik, de nem kérnek
  2015-04-23 21:42:55, csütörtök
 
  A külföldön dolgozó magyar fiatalok köszönik, de nem kérnek a hazacsábító programból

Propeller ma, 09:49

"Gyere haza fiatal!" - ilyen kedvesen invitáló programmal parancsolná, mintsem csábítaná a kormány, hogy jöjjenek haza a külföldön dolgozó magyar fiatalok. A reakciók alapján a program egyelőre nem győzte meg őket.

Mint arról beszámoltunk, a program célja, hogy a fiatalok hazatérését segítse lakhatási és letelepedési támogatással, illetve megfelelő munkahely biztosításával. Elsőként a Londonban élő és dolgozó magyarokat célozták meg, és első körben a 100 millió forintos program segítségével 50 fiatal problémáját és hazatérését fogják segíteni.

A külföldön elő fiatalok reakciói szerint a program egyáltalán nem csábító és ettől nem fognak hazajönni.

Az Írországban élő és dolgozó Petra a kormány bejelentésére ezt írta Facebook oldalán:

Örülnék, ha a kormány esetleg először arra költene, hogy megkérdezze az ügyeskezű fiatalokat, akik már legalább pár éve kint élnek, hogy miért NEM mennek haza, és esetleg először arra költene pénzt, hogy azon változtasson.

Zsuzsa, New York, Egyesült Államok:

Az otthonom ott van, ahol engem és a munkám megbecsülik. Ahol támogatnak abban, hogy azt tanuljak, amit szeretnék. Ahol az állam, a kormány nem akar az élet számlatan területén beleavatkozni a magánéletembe.

Péter, Burton-Upon-Trent, Anglia:

50 fiatal első körben. A bevallott londoni 200 ezerből legalább a fele fiatal. Számoljunk: 1 fiatalra jut 2 millió forint. Ebből lesz munkája, lakhatása, tisztességes jövedelme? Ha kinn keres alaphangon 1000-1200 fontot, de jó szakmával, jó nyelvtudással nyilván többet, vagy sokkal többet. Miért is menne haza? Naponta változnak a feltételek. Semmi nem tervezhető hosszútávon. Ez megint egy ötletelés. Lufi, ami szépen majd leereszt, de elmondhatják, hogy megpróbálták. Ja és a pénznek minimum fele a kamu munkavégzések fejébe a "tanácsadók" zsebébe vándorol. A fiatalok (a jövő generációja) elmennek, a vazallusok maradnak. A mérhetetlen/mértéktelen harácsolás így pusztít el egy országot!

Gréta, Pfaffstätt, Ausztria:

Ember! Munkahelyem volt régen is Magyarországon, de amíg Magyarországon 270 eurot kaptam, mint köztisztviselő, itt pedig húsüzemben kapok 1400-1500 euro között, addig te hiába adsz nekem lakhatási támogatást, ha nincs miből fizetni Magyarországon. Te idióta!

János, Németország:

Dehogy megyek, itt Németországban legalább nyugodtan és biztonságban nevelhetem a lányaimat!

Ágnes, Ausztria:

Ha Magyarországon megadnák azt a bért, amit itt kapok, akkor sem mennék már haza, mert itt nagyon nyugodt környezetben élek és dolgozok. Bármennyire is fáj, de ezt otthon nem kaphatom meg.


http://propeller.hu/itthon/3094181-kulfoldon-dolgozo-magyar-fiatalok-koszonik-de


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gázkazánt venne? Új adót fizethet
  2015-04-23 21:37:52, csütörtök
 
  MIT TÖRHETTÉK A FEJÜKET A FASZKALAPOK, HOGY MILYEN ÚJ SARCOT TALÁLJANAK KI!!!



2015. április 22., szerda 13:44 Napi.hu

Gázkazánt venne? Új adót fizethet


Januártól környezetvédelmi termékdíjat kell fizetni minden elektromos vezérlésű kazán után. A termékdíj független attól, hogy takarékos-e a készülék, milyen mértékben áll újrahasznosítható alkatrészekből, van-e Környezetbarát Termék minősítése.

A termékdíj 57 forint kilónként, ami 3-5 százalékkal teszi drágábbá a modern, energiatakarékos kazánokat. Eközben a kevésbé hatékony, természeti erőforrásokkal pazarlóbban bánó, környezetet jobban terhelő fűtőberendezések után nem kell fizetni - írja a Magyar Energiahatékonysági Intézet Nonprofit Kft. (MEI).

Az év elejétől a környezetvédelmi termékdíjat kiterjesztették minden központi fűtési célú, elektromos vezérlésű kazánra, így a leggyakoribb a cirkókra. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy termékdíjat a modern, leginkább környezetbarát készülékek után kell fizetni. Ez energiahatékonysági és levegőtisztasági szempontból is aggályos, ellentmond a törvény szellemének és betűjének, hisz megdrágítja a takarékosabb, környezetkímélőbb berendezéseket, egyben vonzóbbá teszi a jellemzően fa- vagy széntüzelésű készülékeket, amelyek jobban szennyezik a levegőt. A környezetvédelmi termékdíj célja ugyan a hulladékkezelés és feldolgozás elősegítése is, de ezt nem szabad a többi környezetvédelmi cél, az energiatakarékosság és a levegőtisztaság kárára megvalósítani - véli MEI.

Magyarországon a gázfűtés dominál, közel 2,5 millió gázkazán van. A kazánok átlagéletkora 18 év, és ez folyamatosan emelkedik. Az elavult fűtőkészülékek a magasabb fogyasztás mellett a levegőt is jobban szennyezik. Ezt tetézi a - magas gázárak miatt korábban - szilárd tüzelésre átállt háztartások okozta szállópor-kibocsátás növekedése. Még nehezebben indokolható az, hogy a környezetvédelmi termékdíj alól nem kapnak felmentést a Környezetbarát Termék védjeggyel rendelkező kazánok. A termékdíjat ugyanis - a tényleges fenntarthatósági szempontokat félretéve - kivétel nélkül minden elektromos vezérlésű, központi fűtés céljára szolgáló készülékre kivetették. A termékdíj és mértéke független attól, mekkora fogyasztás mellett milyen hatékonyak a készülékek, mennyire tartósak, mennyi bennük az újrafeldolgozható alkatrész aránya, milyen takarékosan bánnak a természeti erőforrásokkal. Ez az intézkedés kifejezetten visszafogja a környezetbarát technológiák szélesebb körű elterjedését, így ellentétes a termékdíj eredeti céljával.

Tovább árnyalja a képet, hogy szeptember végétől - egy hazánkban is közvetlenül érvényes EU+rendelet értelmében - már csak olyan gázfűtő készülékek kerülhetnek a boltokba, amelyek magasabb energetikai követelményeknek felelnek meg, azaz hatékonyabban működnek. Ezek a készülékek eleve többe kerülnek, ehhez adódik még a termékdíj, mely várhatóan 2-3 százalékkal tovább növeli az árszintet. Minden készülékre energiacímke kerül majd, mely pontosan beazonosíthatóvá teszi a készülékek hatékonyságát.

A MEI rossz iránynak tartja a termékdíj jelenlegi formában történő kivetését - mondta Bart István, a MEI igazgatója. Nem önmagában a termékdíj jelenti a problémát, hanem átgondolatlan, az energiahatékonyságot és a levegőtisztaságot nem segítő alkalmazása. Azt javasoljuk, hogy a termékdíjat terjesszék ki minden fűtőkészülékekre, de mértékét tegyék függővé a környezetterhelés mértékétől és hatékonyságuktól. A gázkazánoknál a termékdíj mértéke a készülék energiahatékonysági besorolása szerint változzon, és az A energiaosztályúak, illetve Környezetbarát Termék védjeggyel ellátott termékek mentesüljenek a termékdíj alól, a B osztályúaknál pedig a rendes érték 25 százalékát kelljen csak megfizetni - olvasható a cég közleményében.


http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/gazkazant_venne_uj_adot_fizethet.596755.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország tényleg Izrael gyarmata lett
  2015-04-23 21:31:14, csütörtök
 
  2015. április 23. 12:50

Az elesett izraeli katonákért szólt a sziréna a ferihegyi repülőtéren - Magyarország tényleg Izrael gyarmata lett


A budapesti ferihegyi repülőtéren az izraeli EL AL légitársaság gépére várakozó utasokat - gojokat, zsidókat egyaránt - fölszólította a biztonsági vizsgálatot végző izraeli tiszt, hogy az elesett izraeli katonák emlékére álljanak két percig vigyázzban. Majd megszólalt a sziréna, s a terminálban tartózkodó több száz ember izraeli szokásnak megfelelően néma vigyázzállásban várakozott. Ilán Mor zsidó nagykövet máris megdicsérte a budapesti megemlékezés izraeli kezdeményezőit - jelenti a Jediot Áháronot hírportálja. Zoom Ilán Mor megdicsérte a szirénázókat A ferihegyi Liszt Ferenc repülőtéren ma délelőtt szokatlan jelenség szem- és fültanúi lehettek az EL AL Izraeli Légiforgalmi Társaság Tel-Avivba induló gépére várakozó utasok. A biztonsági vizsgálatra várakozó izraeli, magyarországi és más országokbeli zsidó és nem zsidó utasok körében egyszer csak megjelent a repülőteret időnként hatalmukba kerítő izraeli biztonságiak tisztje, majd hangosanbeszélőn héber és angol nyelven fölszólította a jelenlevőket, hogy a megszólaló sziréna hallatán álljanak némán az izraeli hadsereg elesett katonáinak emlékére. Az EL AL gépére várakozó 180 utas mellett vigyázzba állították a terminál területén munkájukat végző személyeket is. A ferihegyi szirénázás hírére reagálva Ilán Mor, Izrael budapesti nagykövete elismerőleg beszélt a sajtónak az izraeli biztonsági tiszt kezdeményezéséről. Az izraeli hadsereg által vívott eddigi összes háborúban és más alkalmakkor elesett izraeli katonákra ma emlékeztek meg Izraelben, s ottani szokásnak megfelelően országszerte két percig szólnak a szirénák. Az EL AL-járat egyik utasa okostelefonnal Budapesten fölvette a két perces szirénázás egy részét. Mi meg kíváncsian várjuk, hogy a tel-avivi (pontosabban: lodi) repülőtéren mikor rendelnek majd el kétperces vigyázzállást például a délvidéki magyarmészárlás vagy a Don-kanyarban hősi halált halt magyar katonák emlékére... Hering J. - Kuruc.info 1. frissítés: Verekedés tört ki Ferihegyen a szirénázás idején Egy Giora nevű, Hádérá városban lakó izraeli is a Budapestről fölszálló EL AL-gép utasa volt, aki még tegnap hozzászólást írt az általunk is ismertetett, a Jediot Áháronotban megjelent hír után. Giorá azt írja, hogy az utasok többsége vigyázzba vágta magát a sziréna megszólalásakor, ám a nem zsidók egy része, akik úgy gondolták, hogy semmi közük Izraelhez, továbbra is mozgolódtak, folytatták a felkészülést a beszálláshoz. Az egyik izraeli utas mindezt nem nézte jó szemmel, s csendre intette az egyik mozgolódót, mire a helyszínen ütésváltás történt. Végül azonban megnyugodtak a kedélyek, írja az EL AL-járat utasa Hádérá városából. 2. frissítés: Frankfurtban is szirénázott egy izraeli biztonsági tiszt A németországi Frankfurt am Main repülőterén is vigyázzba állította az EL AL-gépre várakozó utasokat egy izraeli biztonsági tiszt, írja név nélküli kommentjében még tegnap a Frankfurt - Tel-Aviv járat egyik izraeli utasa. A beszállás előtt a reptéri terminál kapuja előtt az EL AL egyik biztonsági tisztje (magyarán, az izraeliek a németekben sem bíznak meg - H. J.) megafont ragadott, s angolul elmagyarázta az összesen 358 várakozó utasnak az elesett izraeli katonák emléknapjának jelentőségét. A biztonsági tiszt ezután közölte, hogy az izraeli biztonsági stáb egy percre beszünteti a munkát, és az elesettekre emlékezik. "Csodálatos volt látni, amint az egész terminál, a 'gate', németek és izraeliek tisztelettel fölálltak", írja az izraeli kommentelő. H. J. - Kuruc.info


Forrás: https://kuruc.info/r/2/142333/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Árpád ingyen segít…
  2015-04-23 21:24:55, csütörtök
 
  Árpád ingyen segít...

Posted on 2015/04/23 Szerző: Admin


Ingyen, magánemberként ad tanácsokat a miniszterelnöknek Habony Árpád - közölte Rogán Antal az RTL Klub Híradója szerint.
Habony Árpádnak nincs az állammal megbízási szerződése, és hogy egyébként magánemberként kinek segít és kinek nem, az az ő döntése - közölte az RTL Klub Híradója szerint Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője.
Szerinte Orbán Viktor is csak erről beszélt tegnap, amikor azt mondta, Habony Árpád neve egyetlen kifizetési listán sem szerepel és ő nem tudja befolyásolni, a sajtó kit tart a tanácsadójának.
<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 57%;">http://rtl.hu/embed/1021448</div>
Habony Árpádról a kormányfő tegnap Miskolcon nem árulta el, valóban a tanácsadója-e, bár Orbán Viktor Facebook-oldalán korábban több olyan képet is megosztottak, amelyen Habony Árpáddal együtt szerepel és még a fidesz.hu is miniszterelnöki tanácsadóként írt róla - idézte fel az RTL Klub.
Arra a kérdésre, hogy Habony Árpád milyen minőségben tűnik fel rendszeresen Orbán Viktor mellett, Havasi Bertalan, a miniszterelnöki sajtóiroda vezetője azt mondta, &#8220;..ezerszámra találhat fényképeket, amelyeken Orbán Viktor emberek tucatjai, százai, ezrei társaságában látható. Jogilag is aggályos lenne, ha azt elemezném, ki, milyen minőségben szerepel egy-egy fényképen Orbán Viktor mellett".
(HVG)
Bal-Rad komm: &#8220;...Árpádnak nincs az állammal megbízási szerződése, és hogy egyébként magánemberként kinek segít és kinek nem, az az ő döntése..."
-Ezek szerint Árpád egy &#8220;keményen dolgozó kisember", a NER alapjának egy eleme. Luxus életvitel mellett. Mint a Ragály famyly házibarátja, birkamenetes vének hasbarugdosója.
Vagy pedig az ellenmaffiák zsoldlistáján szerepel, hogy lejárassa a NER-t!
Lelki szemeink előtt látjuk szinte, amint a döbrögista horda kimagyarázó stábja videozásra összeül. Jönnek az udvari jogászok, politológusok-és a napi botrányvideokat átnézik, és kitalálják mit is kéne mondani! (Természetesen magánszorgalomból, ingyen teszik.)

https://balrad.wordpress.com/2015/04/23/arpad-ingyen-segit/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kaszált idén a döghalál HAZÁNKBAN
  2015-04-23 21:22:27, csütörtök
 
  Kaszált idén a döghalál HAZÁNKBAN


Posted on 2015/04/23 Szerző: Admin


A KSH januári és februári halálozási adatai szerint legalább tíz éve nem volt olyan súlyos influenzajárvány, mint az idei évben Magyarországon. Csak februárban kétezerrel többen haltak meg, zömmel influenzában.

Egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy januárban 1815-tel többen haltak meg, mint egy évvel korábban, a hónap második felében kezdődő influenzajárvány következtében. Nagyon magas szám, ha figyelembe vesszük, hogy 2014 első hónapjában összesen 11 ezer ember hunyt el. A februári adat még rosszabb, így most már biztosra vehető, hogy az influenzajárvány okozta a halálesetek megugrását. Februárban 2130 emberrel több halt meg, mint 2014 második hónapjában. Kiugró, 18 százalékos az emelkedés az egy évvel ezelőtti évkezdethez képest, hiszen az utóbbi évtizedben éppen a halálozások folyamatos csökkenése a jellemző.
Utólag tehát azt látjuk, hogy nem csak kiterjedtségében volt súlyos az influenzajárvány, de sok halálos áldozatot is követelt, legalább tíz éve ez volt a legsúlyosabb ragály Magyarországon. (Ami azért is furcsa, mert közben nem nagyon hallottunk róla, milyen nagy veszélyt jelent az emberéletre is.)
(válasz)
Bal-Rad komm: VAN AZ A GYANÚNK, hogy &#8220;természetes" szelekció volt az influenza. Pusztult az, aki le van gyengülve. Mert mondjuk öreg, göthös, rosszul táplált, nyomorgó, fagyoskodó, akinek nincs pénze doktorra-patikára!
Az ilyenekre meg nincs is szüksége a NER-nek! Az ilyenek csak nyűgök a NER-nek!

https://balrad.wordpress.com/2015/04/23/kaszalt-iden-a-doghalal-hazankban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az edelényi döbrögista horda is széjjelkergetve
  2015-04-23 21:20:11, csütörtök
 
  Az edelényi döbrögista horda is széjjelkergetve


Posted on 2015/04/23 Szerző: Admin


Szervezeti rendrakás kezdődött a Fideszben: a XV. kerületi szervezet feloszlatása után Demeter Zoltán választókerületi elnök kérésére a párt országos választmánya szerdán az edelényi alapszervezetet is feloszlatta - írja az Index.
Az edelényi fideszesek között lényegében már 2009 óta folyamatos a belháború. Ekkor ugyanis rasszizmusa miatt vállalhatatlanná vált Molnár Oszkár helyett Daher Pierre, libanoni származású orvost jelölte a Fidesz országos választmánya a parlamenti választásokra.
Molnár Oszkár továbbra is bírta a helyi pártszervezet jelentős részének szimpátiáját, így 2010 áprilisában függetlenként legyőzte Dahert. Ez volt a XIII. kerületen kívül az egyetlen körzet, ahol egyéniben kikapott a fideszes jelölt.
Az országgyűlési választások után a Fidesz-tagok mintegy 60 százaléka kilépett, illetve bojkottálta a taggyűléseket, az aktív tagok pedig két táborban csatároztak egymással. A harcból a Fidesz helyi erős emberének számító Loj Balázs került ki győztesen, Dahernek sem a helyi elnökséget, sem pedig a 2014-es jelöltséget nem sikerült megszereznie.
A választókerületi elnök és országgyűlési képviselő Demeter Zoltán ellenben az ősszel újraválasztott Molnár Oszkár polgármesterrel jó kapcsolatot ápol - ennek tudható be, hogy Demeter az edelényi Fidesz-elnök Loj Balázst jelölte Molnár Oszkár alpolgármesterének.
A zavaros állapotok játszhattak tehát közre abban, hogy a Kövér László vezette országos választmány feloszlatta helyi szervezetet.
(vs)
Bal-Rad komm: Amikor a &#8220;büdös fideszes" jelző már futótűzként emészti a döbrögista horda karámját, már aligha lesz vonzó a VÁLASZTÓK körében bárminemű személycsere is. Ott van ugyanis a billig: &#8220;büdös fideszes"!
És hát bizony a bomlás bűzlő virágai egyre több helyen kezdenek kinyílni a narancsfán.

https://balrad.wordpress.com/2015/04/23/az-edelenyi-dobrogista-horda-is-szejjelke rgetve/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És vége! Megszűnik a nyugdíj!
  2015-04-23 21:18:19, csütörtök
 
  És vége! Megszűnik a nyugdíj!


Posted on 2015/04/23 Szerző: Admin

Komoly bajban a gazdaság! A vezetőség és a politika össze-vissza kapkod, miközben egymásra mutogatva próbálják meg a felelőst &#8220;kinevezni". Mára a kormány elnöki rendelettel kötelezteaz állami szervezeteket és intézményeket hogy utalják át minden készpénz-megtakarításukat a központi bankba. Azonnal kiderült, hogy nem lesz elég fedezet, ezért szélesebbre kell fogni a söprést. Tegnapi nappal eldőlt, hogy a nagy padlássöprés &#8220;áldozatai" között lesznek a nyugdíjalapok és má eddig megkímélt állami intézmények tartalékai is. A cél egyértelmű! A kormány elő akarja teremteni a nyugdíjak és közalkalmazotti bérek fedezetét! Viszont már arról kell beszélnünk, hogy vége a nyugdíj intézményének pár héten-hónapon belül. Kezdesz izzadni? Jól teszed!
A bevezetőben a valóságot írtam meg. Valóban ez történt, valóban ilyen döntéseket hozott a kormány! Fel kell magadban tenni a kérdést, hogy megtörténhet egy ilyen esemény Magyarországon?
Gyorsan megnyugtatlak, hogy Görögországban zajlottak le ezek az események. Görögország hatalmas sz*rban van. Gyakorlatilag két héttel előre már nem tudnak tervezni. Az állami apparátus minden létező vagyonát kénytelenek elvenni, minden állami megtakarítást fel kell élniük. És ha ez nem lesz elég (márpedig nagyon komoly hiány van ), akkor jöhetnek a lakossági folyószámlákon tartott pénznek és az államcsőd. Persze Dimitrisz Mardasz, a bevételekért felelős pénzügyminisztériumi vezetésével pontosan ezt az állapotot akarják elkerülni. A totális csőd ellen küzdenek. Szeretném hinni, hogy sikerülni fog nekik a menekülés. A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy EU beavatkozás és kontroll nélkül elkerülhetetlen a vég. Nem fogják tudni saját erőből megoldani. Politikai és gazdasági konzenzusra lesz szükségük, aminek mindig komoly ára van.
De most szakdjuk el a görögöktől. Direkt akartalak sokkolni egy valós történettel, Nem véletlenül izzadtál le vagy ment fel a vérnyomásod a cikk elején. Valljuk be egymás között, hogy valószínűleg tartottad egy pillanatig, hogy nálunk is előfordulhat ez az esemény (ugye volt már szó Mnyp vagyonról... ). Magyarország jelenleg nem veszélyeztetett nyugdíj szempontból. Viszont a fontos közlés ebben az időtáv. Ugyanis az ismert korfa probléma, az adózók negatív összetétele valamint a nyugdíjrendszerünk pilotajátéka olyan brutális egyveleget alkot, aminek a vége változatlan hozzáállással egy társadalmi katasztrófa és a nyugdíjrendszer komplett összeomlása lesz.
Erről a témáról beszélni kell, mivel a legtöbben még mindig elutasítják a tényeket. Éveken keresztül azt mondták az okosok, értékesítési trénerek, szakértők, hogy az ügyfeleket el kell álmodoztatni, mit szeretnének nyugdíjas korukban csinálni. Szeretnél utazgatni egzotikus helyekre? Jó autóval akarsz járni? Minden álmod megakarod valósítani? Na ezért tegyél félre saját nyugdíjcélú megtakarításodba.
A nagy francokat!
Beszéljünk már végre komolyan, mert a környezetünkben sorra dőlnek be a nyugdíjrendszerek különböző okoknál fogva. Számtalan figyelmeztetést kapunk arról, hogy baj lesz nálunk is. Biztosan tudjuk, hogy jelen forgatókönyv szerint ahogyan haladunk előre az évtizedekkel, a társadalom nyugdíjának jelentős részét saját megtakarítása fogja kitenni (vagy nem lesz nyugdíj) és egyre kisebb hányadot fog tudni az Állam megfinanszírozni.
Nem azért kell saját magadnak félretenni, hogy utazgatni tudjál isten tudja hova. Azért kell félretenni, mert 20-30 év múlva esedékes nyugdíjas éveidben nem biztosított, hogy lesz egyáltalán mit enned vagy lesz pénzed gyógyszerekre. Az sem biztosított, hogy megéled a nyugdíjat, hiszen a rendszer logikus válasza erre a nyugdíjkorhatár folyamatos eltolása.
Lassan ébresztő van!
Ezzel most direkt provokálni akarlak, hogy végre gondolkozzunk előre! Cáfoljatok meg kommentben, értsetek egyet, adjatok igazat vagy hülyézzetek le! Csak végre őszinte és egyéni véleményeket adjatok, amivel másoknak is tudtok segíteni, ne pedig a politikai demagógiát használva hozzatok tv-ben hallott bullshit példákat, érveket és ellenérveket.

https://balrad.wordpress.com/2015/04/23/es-vege-megszunik-a-nyugdij/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2015.03 2015. április 2015.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 564 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 471
  • e Hét: 6223
  • e Hónap: 9968
  • e Év: 163464
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.