2015-04-26 11:58:39, vasárnap
|
|
|
Hozzávalók:
1,5 kg burgonya
só
ételízesítő
őrölt fehér bors
20 dkg bacon
20 dkg reszelt sajt
5 dl tej
Elkészítése:
A burgonyát megtisztítjuk, fél centi vastag karikákra, a bacont apró kockákra vágjuk.
Egy tepsi aljára szórjuk a bacon felét. Ráteszünk egy réteg karika burgonyát,megszórjuk a maradék baconnel, a reszelt sajt felével, kevés sóval és ételízesítővel. Rátesszük a maradék burgonyát, kicsit fűszerezzük és sózzuk, majd ráöntjük a tejet, rászórjuk a sajt másik felét.
A tepsit alufóliával letakarjuk és előmelegített sütőben 40-45 percet sütjük. Levesszük a fóliát, majd addig sütjük míg a teteje szépen megpirul.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Józsi konyhája |
|
|
0 komment
, kategória: köretek |
|
|
|