Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 35 
Habony-Kaminski filmvállalat bemutatja ….
  2015-04-03 17:58:00, péntek
 
  Habony-Kaminski filmvállalat bemutatja ....

Otthon, Kazahsztánban


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gk6hOfel8v0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És tényleg :-) A Győri ETO nem veszhet el!!!!!
  2015-04-03 17:56:36, péntek
 
  És tényleg :-)
A Győri ETO nem veszhet el!!!!!

http://41.media.tumblr.com/235a9bb75820eb3db9f4bf26af026572/tumblr_nm786fSmOc1qbg oyio1_1280.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szili Katalin, Miniszterelnökség, “autonómiakoncepciók
  2015-04-03 17:50:34, péntek
 
  Szili Katalin, Miniszterelnökség, “autonómiakoncepciók kidolgozása", havi 997 200 forint + autó + sofőr.


http://41.media.tumblr.com/c112719183a47fe6ef0235a271627231/tumblr_nm8mh9spR21qbg oyio1_1280.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Brókerbotrány: Százhalombatta csaknem 2 milliárd forintot bu
  2015-04-03 17:44:12, péntek
 
  Brókerbotrány: Százhalombatta csaknem 2 milliárd forintot bukott

Hír24

2015. április 03. 12:04




Névértéken 1,9 milliárd forint hiányzik Százhalombatta önkormányzatának a bedőlt Hungária Értékpapír Zrt.-nél tárolt befektetéseiből - írja az Átlátszó blog.



,,Az önkormányzat és a Hungária nyilvántartása között névértéken mintegy 1,9 Mrd Ft összegű eltérés mutatkozik" - tájékoztatta az Átlátszó blogot Százhalombatta város szóvivője.

A Pest megyei várost az Értünk Százhalombattai Közéleti Egyesület (ÉSZKE) polgármestere, Vezér Mihály vezeti, a képviselőtestületben is az ÉSZKE adja a többséget öt képviselőjével, rajtuk kívül 3 fideszes, 1-1 jobbikos, DK-s és független városatya dolgozik a testületben.

A blognak a város szóvivője elmondta: a testület valamennyi értékpapír-vásárlást előzetesen jóváhagyott, kizárólag diszkont kincstárjegyeket és magyar államkötvényt vettek, portfoliókezelésre nem adtak megbízást. 1,6 milliárd forintnyi papírjukat meg is lelte a Hungária jegybanki felügyeleti biztosa. Az önkormányzat ügyfélszámláján lévő pénzekkel gyaníthatóan azonban ,,sajátjukként rendelkeztek", legalábbis ezt tudták meg a százhalombattaiak a felügyeleti biztostól.

A város 2012 áprilisa óta fektette be szabad pénzeszközei egy részét a Hungáriánál, a céget több ajánlat közül választották ki, mint a legmagasabb hozamot kínálót - írják.


http://fn.hir24.hu/penzugy/2015/04/03/brokerbotrany-szazhalombatta-csaknem-2-mill iard-forintot-bukott/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content= napi&utm_campaign=fn_2015-04-03
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár János fogadóórája = Magyarország örökkön-örökké
  2015-04-03 17:30:10, péntek
 
 
Lázár János fogadóórája = Magyarország örökkön-örökké


Az Indexen promótálja magát Lázár János miniszterelnök .... államminiszter. Előbb egy hosszabb interjú, most pedig egy hódmezővásárhelyi fogadóóra.

Ha csak egy videót nézel meg Magyarországról, akkor ez legyen az.
Csodálatos, felemelő, wtf?! alkotás, egy Office epizód simán kijönne belőle.

A sztori pofonegyszerű: A Dezső-Fábián páros az Indextől elkíséri Lázár János egyéni országgyűlési képviselőt a hódmezővásárhelyi fogadóórájára.
Ennyi az egész, aztán feltárul a köztünk élő Magyarország.

//index.indavideo.hu/video/Lazar_Janos_ott_segit_ahol_tud

A vidéki -minden bizonnyal kemény dolgozó- kisemberek 5-re érkeznek meg a fogadóóra helyszínére, hogy 7 órakor beengedjék őket - sorszámért.
Lázár János, a legelfoglaltabb csúcsminiszter pedig időt szakít arra, hogy kezet fogjon mindenkivel és a kis csapata élén meghallgassa az emberek problémát. Sőt, nemcsak meghallgatja, hanem cselekszik is. Telefonál, utasít, intézkedik.

Itt van például Tóth úr (01:33-tól). Tóth úr szeretne inzulingyógyszert váltani, kipróbálni egy másikat, bár elégedett a jelenlegi gyógyszerével.

Ön szerint mit tesz Tóth úr?
a, felkeresi a háziorvosát
b, felkeresi az egyéni országgyűlési képviselőjét

A helyes megoldás a második.
Tóth úr Lázár János miniszter-képviselő úrtól kér segítséget, aki azonnal hívja a kórházigazgatót(!).
“A kórházigazgató régi jó barátom, és ez így is működik" - kacsint ki a kamerának Lázár János, és tegyük hozzá, hogy igaza van.
Egyrészt tényleg vannak olyan emberek, akik semmit nem tudnak elintézni önállóan, másrészt pedig a magyar bürokrácia útvesztője olyan feneketlen, hogy még az edzettebbek is elvesznek néha. (A “Jó Állam" projektet amúgy éppen Lázár János vezeti.)

Nektek megfordult már a fejetekben, hogy elmenjetek az egyéni országgyűlési képviselőhöz segítséget kérni?
De vajon miben is tudna segíteni? És hogyan? Csak úgy tudna, hogy a nevével-tisztségével “odahat", odatelefonál. Ez lenne a normális útja-módja? Hogy a képviselő odatelefonáljon?
Tényleg tovább él a Kádár-rendszer, vagy nem is tudom, az elmúlt évszázadok + Móricz és Mikszáth világa.

A videó másik, párhuzamos cselekményszála Lázár János és a stábja. Mert az egyéni képviselőt egy kis stáb segíti, ülnek, jegyzetelnek, ha Lázár kérdez, próbálnak válaszolni. Ez nem mindig jön össze, Lázár pedig nem szereti a bénázást. Így tényleg az Office legjobb jelenetei jutnak az ember eszébe, ahogy Lázár szó szerint megizzasztja a hebegő-habogó embereit.

Én nagyon néznék egy hódmezővásárhelyi Office-t, ahogy Tóth úrnak és Mari néninek próbálnak segíteni.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PiCUu1vnfkg





http://vastagbor.atlatszo.hu/2015/04/02/lazar-janos-fogadooraja-magyarorszag-orok kon-orokke/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gigantikus Simicska céghalmazzal kell megküzdenie Orbánnak
  2015-04-03 17:26:22, péntek
 
  Gigantikus Simicska céghalmazzal kell megküzdenie Orbánnak

Propeller ma, 06:37

Példátlan erejű támadássorozat ­érte az elmúlt napokban Simicska Lajos cégbirodalmát. Ebbe ásta bele magát a Népszabadság.

A lap emlékeztet, hogy a kormány leállíttatta a Közgépet is ­érintő ­M4-es építkezést, a Kehi a médiacéget, a Hung-Istert vizsgálja, a nagyvállalkozó médiabirodalma lényegében elesett az állami hirdetésektől.

A hálózat azonban hatalmas . Az Opten-cégadatbázis tanúsága szerint Simicska Lajosnak közvetett vagy közvetlen tulajdonosként ma 63 magyar társasághoz van köze. Ráadásul a kép már szinte letisztultnak nevezhető. Korábban akadt ugyanis olyan pillanat, amikor a csoport százasra volt tehető.

Érdekesség, hogy a Class FM-et eddig elkerülték a viharok: a rádió több­sége közvetve-közvetlenül továbbra is Simicskáé. Az üzletember pedig könnyű kézzel passzolja le fontos cégeit a bizalmasainak - olvasható a Népszabadság cikkében.

A médiahalmaz mintegy harminc vállalkozásából a legjelentősebb a 2013-ban nyolcmilliárdos forgalomból hárommilliárdos nyereséget kanyarító Publimont.

A másik nagy, a vállalkozót tisztes bevétellel örvendeztető ág az agrárcsomag. Ezek egy része az ­első Orbán-kormány által privatizált volt állami gazdaságokból, a ,,piszkos tizenkettőből" kerül ki: ilyen a Lajta-Hanság Zrt., a Sárvári Mezőgazdasági Zrt. vagy a Szombathelyi Tangazdaság.

Megjegyzik, hogy Simicska Lajos és Orbán Viktor miniszterelnök vitája valószínűleg kevéssé kecsegtet anyagi fellendüléssel, így csoportjának alighanem túlélő üzemmódra kell váltania.


http://propeller.hu/itthon/3085291-gazdasag-simicska-galaxis-ellen-meg-orban




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A PSZÁF tanácsára adta Almásfüzitő a Buda-Cashnek a pénzét,
  2015-04-03 17:23:05, péntek
 
  Almásfüzitő megnyugodhat. A Buda-Cash által okozott kár 62 milliárd.
Eddig lefoglaltak tőlük 68 milliárdnyi vagyont. Semmi gáz nincs. Tényleg! Nem tudja valaki, hogy miért jelent öncsődöt egy cég, amelynek megvan a fedezete a működéshez.

Gyurcsány Ferenc ördögi módon Szász Károlynak maszkírozta magát. Ez tényleg mindenre képes.

*****


A PSZÁF tanácsára adta Almásfüzitő a Buda-Cashnek a pénzét, 700 milliót buktak

gazdaság
ma 8:30


A kemma.hu-nak mondta el a polgármester, Karánsebesy Lukács, hogy négy éve a PSZÁF tanácsolta nekik, hogy vigyék a település megtakarítását brókerházakhoz. Almásfüzitő a Buda-Cash mellett döntött, annak csődje miatt 700 millió forintot buktak el. Karánsebesy szerint ebből az összegből fedezték volna az EU-s pályázatok önrészét, és más fejlesztéseket. Most válságköltségvetést készítenek, és reménykednek.


http://444.hu/2015/04/03/a-pszaf-tanacsara-adta-almasfuzito-a-buda-cashnek-a-penz et-700-milliot-buktak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
HA A NYILASOK 2 MILLÁT ÍGÉRNÉNEK,AKKOR TOVÁBBÁLLNa ODA
  2015-04-03 17:19:57, péntek
 
  HA A NYILASOK 2 MILLÁT ÍGÉRNÉNEK,AKKOR TOVÁBBÁLLNA ODA

*********************

Egymilliót keres Szili Katalin a Miniszterelnökségen

Hír24

2015. április 03. 16:41




A volt szocialista politikus szolgálati autót is kapott sofőrrel.

Plusz jövedelmet keres? Most kis tőkével is profitálhat. »

Bruttó 997 200 forintot kap Szili Katalin, aki Orbán Viktor felkérésére a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkárságán dolgozik - írja az Origo.hu. Autonómiakoncepciók kidolgozásával foglalkozik, mindezért a fizetésen felül szolgálati autó és sofőr is jár neki.

A volt házelnök nem akarta elárulni, hogy mennyiért dolgozik, ezért az Átlátszó közérdekű adatigénylést nyújtott be, ebből derültek ki juttatásai. Havasi Bertalan korábban azt mondta: Orbán Viktor megtiszteltetésnek tartja, hogy együtt dolgozhat Szilivel.


http://www.hir24.hu/belfold/2015/04/03/egymilliot-keres-szili-katalin-a-miniszter elnoksegen/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az elmúlt "átkosból " egy ember aki józanúl gondolkodik !
  2015-04-03 17:10:22, péntek
 
  Teljesen igaza van !! Az elmúlt "átkosból " egy ember aki józanúl gondolkodik !! Bár már nem tudom melyik volt átkosabb illetve tudom !

Thürmer: “Magyarország a második világháború vesztese volt. Nem sajnálkoznunk kell, nem átírni a valóságot, hanem tanulni a múltból"
Thürmer Gyula pénteken Budapesten, a szervezet április 4-ei megemlékezésén kifogásolta, hogy a kormányzat az Egyesült Államok, Németország és a NATO mellé állt az ukrajnai konfliktusban, “ahelyett, hogy a nemzeti érdekeket képviselné".A politikus hallgatósága előtt úgy fogalmazott: a kárpátaljai magyarságot nem lehet úgy megvédeni, hogy Magyarország a “fasiszta-nacionalista" ukrán kormány mellé áll, és vállalja a háborút Oroszországgal szemben.
A fasizmus ellen csak úgy lehet küzdeni, ha megszüntetik annak kiváltó okait, a nyomort, a szegénységet, a kizsákmányolást, az igazságtalanságot, a pénzügyi tőke uralmát, a kapitalizmust - mondta
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lassan kicsap a szar a medréből
  2015-04-03 17:01:04, péntek
 
  Egymilliárddal segíthette ki Győr a svájci frankkal megszívatott Quaestort



Lassan kicsap a szar a medréből: érdekes összefüggést szúrt ki a 444 annak kapcsán, hogy dr. Lipovits Szilárd győri jegyző ma egy sajtótájékoztatón elkotyogta, a győri önkormányzat január 16-án a Quaestoron keresztül vásárolt 999.987.373 forint értékben magyar állampapírt.

Lipovits azt mondta, zárt eljárás keretében több pénzintézettől is kértek ajánlatot, így esett a választás a Quaestorra, amely a "legjobb hozamot ajánlotta". Csakhogy az állampapír hozama szolgáltatótól függetlenül, mindenhol ugyanannyi, ezért ez az indoklás sántít.

Sokkal valószínűbb az, amire a 444 rávilágít: hogy valójában a svájci frank árfolyampadlójának eltörlésével nehéz helyzetbe került Quaestort kellett gyorsan kisegíteni az egymilliárd forinttal.

A svájci jegybank ugyanis éppen előző nap adta fel az euróval szembeni árfolyampadlót, így hirtelen húsz százalékot erősödött a svájci frank, amitől az egész devizapiac lefagyott egy időre. Pletykák szerint a lépés például a Buda-Casht is rosszul értintette, nekik 6-8 milliárd forintos veszteséget okozott.

A 444 szerint ugyanez történhetett a Quaestornál is január 15-én, ezért sürgősen pénzre volt szükségük.

Másnap, 16-án a győri önkormányzat el is helyezett 999,98 millió forintot a Quaestornál. Az állampapír-vásárlási szándéknak azonban a korábbi képviselőtestületi jegyzőkönyvekben nincs nyoma, ezért vélhetően a polgármester saját hatáskörében döntött a műveletről - akár aznap.



http://propeller.hu/itthon/3085623-egymilliardsal-segithette-ki-gyor-svajci-frank kal


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 35 
2015.03 2015. április 2015.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 564 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1546
  • e Hét: 4648
  • e Hónap: 15759
  • e Év: 169255
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.