Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
tojás héja
  2015-05-06 10:33:31, szerda
 
  Elképesztő hogy egy olyan egyszerű dolog, mint a tojás héja, mennyire nagy hatással van az egészségünkre. Ha Ön is kidobta idáig a kukába a héját. akkor érdemes ezt elolvasnia.
A legtöbb ember nem tudja azt, hogy a tojás héja valójában 90% -ban tiszta Kalcium, ami kémiailag szinte teljesen azonos a fogak, és csontok felépüléséért felelős Kalciummal.

Ennek az egyezésnek köszönhető az is, hogy a tojás héja nagyon könnyedén szívódik fel a testünkben, és sokat segít egészségügyi szempontból. Továbbá számos ásványi anyagot is tartalmaz többek között vas, cink , réz, mangán , fluor .

Hogyan hat az egészségünkre a tojás héja? A kalcium tartalma nem csak a csontok megerősítésében játszik szerepet, de segít a csontvelő vérellátásaban is. Segít megelőzni a csontritkulást és bizonyítottan jó hatással van a koleszterin szintre, és a magas vérnyomást is csökkenti.

Elkészítési mód : 5 főtt tojás héját törd apró porrá. Adj hozzá 3 liter vizet, és tedd egy hétre a hűtőben. Ez idő alatt feloldódik a héj, így könnyedén fogyaszthatóvá válik. Egy kevés citrom levével ízesítve minden nap fogyassz belőle 2 pohárral.
Ez a keverék nem csak a csontjainkra lesz jó hatással, hanem az emésztésre is.
 
 
0 komment , kategória:  konyhai tudnivalók   
Szánj időt arra, hogy odafigyelj Istenre!
  2015-05-06 09:52:13, szerda
 
  Ha pedig valakinek közületek nincs bölcsessége, kérjen Istentől, aki mindenkinek készségesen és szemrehányás nélkül ad; és megadatik neki.
- Jakab 1:5
Amikor egy problémával szembesülsz, az első dolog, amit kérned kell Istentől, a bölcsesség. Nem a pénz. Nem erő. Nem is a gyógyulás. Hanem a bölcsesség.
Isten bölcsessége a kulcs, ami minden ajtót megnyit az életedben. Minden kudarcodat sikerré változtatja. Ezért ne pazarolj több imádságot arra, hogy könyörögsz Istennek azokért a dolgokért, amelyekre úgy gondolod, hogy szükséged van, hanem inkább figyelj oda arra, amit Ő akar mondani a helyzetedről.
Ha eddig még soha nem próbáltad ezt, a következőket kell tenned.
Először: a probléma egészét helyezd az Úr elé, nem mintha Ő nem tudná, min mész keresztül, hanem azért, mert segít neked, ha elmondod. Segít, hogy a dolgokat egy objektívebb nézőpontból lásd.
Emlékszem, ahogy a problémáimmal annak idején édesapámhoz, A. W. Copelandhez fordultam. Ahogy magyaráztam neki a dolgokat, valahogy kezdtek másmilyennek tűnni a számomra. Egy új látásmódot kaptam, és ahogy beszéltem, ő rámutatott olyan területekre, amikkel én addig nem számoltam. Ahogy a problémáidat lépésről lépésre feltárod Isten előtt, az neked is segíteni fog.
Másodszor: Hallgass Isten Szellemére, hogy tanácsot adjon neked. Különösen figyelj oda arra, amit az írott Igében mond. Nagy valószínűséggel a problémáid megfojtották Isten Igéjét a szívedben (Márk 4:18-19). Ha így van, elő kell venned a Bibliát, és újból vissza kell a szívedbe helyezned az Igét. Azután a Szent Szellem beszélni fog hozzád az Igén keresztül.
Ahogy figyelsz a Szellemre, legyen gondod arra, hogy tanítható maradj. Légy kész elfogadni a feddést, ha szükséges. Legyél nagyon őszinte Istennel. Vizsgáld meg, mi az, amit idáig rosszul csináltál, és valld meg azokat Neki. Ez rendben van így. Azok a bűnök egy cseppet sem fogják meglepni Őt. Ő már tud róluk. A megvallás csak lehetővé teszi, hogy megszabadulj tőlük.
Harmadszor: Cselekedd meg azt a bölcsességet, amit Istentől kapsz. Engedd el a saját módszereidet, és kedd el működtetni az Övéit. Legyél engedelmes. Ha nem vagy az, akkor az a csodálatos bölcsesség semmit nem fog használni neked.
Ahogy ma imádkozol, tedd félre a saját elképzeléseidet, és kezdd el keresni Isten bölcsességét. Ez az egyetlen dolog, ami maradandó megoldást hoz a problémáidra. Ez a legértékesebb ajándék, amit Isten adhat neked.
Keresd a bölcsességet!
Igei olvasmány: Példabeszédek 8:10-36
 
 
0 komment , kategória:  Lelkipásztori elmélkedés  
Erőleves
  2015-05-06 09:44:57, szerda
 
  "Erőleves" reggelre:
"Moses Mendelssohnt, az ismert német zeneszerző atyját igazán nem lehetett daliásnak nevezni. Alacsony termete mellett még púpos is volt. Egyszer látogatóban járt egy hamburgi kereskedőnél, és reménytelenül beleszeretett az üzletember bájos leányába, Frumtjéba. A lány azonban viszolygott Moses torz külsejétől. Amikor elérkezett a távozás ideje, Moses összeszedte minden bátorságát, és bekopogtatott Frumtjéhoz, hogy utoljára megpróbáljon beszélni vele. Megigézte a lány vakító szépsége, de mélységesen elszomorította, hogy rá sem hajlandó nézni. Miután többször is hasztalanul igyekezett szóra bírni, Moses végül félénken megkérdezte:
- Frumtje kisasszony, hisz abban, hogy a házasságok a mennyben köttetnek?
- Igen - felelte a lány, szemét továbbra is a padlóra szegezve. - És maga?
- Én is. Tudja, az Úr minden fiú születése előtt kinyilatkoztatja, hogy ki az illető jövendőbelije. Nekem is kijelölték a menyasszonyomat, de az Úr még hozzátette: ,,A feleséged púpos lesz." Én azonnal könyörögni kezdtem: ,,Ó, Uram, ne sújtsd őt ilyen rettenetes sorssal! Kérlek, add nekem a púpját, hadd maradjon ő gyönyörű!"
Frumtje a fiatalember szemébe nézett, és mintha valami réges-régi emlék kavarodott volna föl benne. Mendelssohnnak nyújtotta kezét, s hamarosan örök hűséget esküdött neki."
Legyen olyan a napod,amilyennek szeretnéd!
...szeretettel.
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2015.04 2015. Május 2015.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 46 db bejegyzés
e év: 1028 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 797
  • e Hét: 1235
  • e Hónap: 7607
  • e Év: 58398
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.