Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Széncinege fióka :) Tudod, szeretlek
  2015-06-30 17:34:30, kedd
 
  Link


Tudod, szeretlek szívemből Téged,
Úr Jézus dicső Király.,
Szivárvány hídként, kegyelmességed
Az égből a földig áll.
Kar:
Forrón dicsér imám
Szálljon erőd reám,
Emelj a mennybe, színed elébe
Úr Jézus dicső Király.

Nincs bennem érdem, alig hogy értem,
Tervedben miért vagyok ?
Mennyben körötted, szolgálnak szebben
Szolgáló szent angyalok.
Kar:
Hangod már értem, mikor igédben
Hozzám is szól a szavad.,
Meglátlak egykor, kit most, mint fátyol
Előlem, még eltakar.
Kar:
Dicső az óra, ha virradóra
Egek-egéből leszállsz,
Elviszed azt, az eklézsiádba
Kit végig hűnek találsz!.
Kar:

Keresztény versek


Link

 
 
0 komment , kategória:  Család  
Az áldás völgye
  2015-06-30 10:02:54, kedd
 
 

Életünk során mindannyian keresztülmegyünk nehéz időkön. Amikor a völgyben vagyunk, könnyű elbátortalanodni, és azt gondolni, soha nem lesz jobb a helyzetünk. Gyakran ez az az időszak, amikor elveszítjük a szenvedélyünket.

Azonban a Biblia beszél az áldás völgyéről. Talán ellentmondásnak tűnhet: ,,Nem lehet, hogy völgyben vagyok, és mégis áldott legyek. A völgyben csüggedt vagyok. Ezzel a betegséggel küszködöm. A munkahelyemen nem bánnak velem rendesen." A völgyet valami negatív dolognak látjuk. ,,Amint kikerülök ebből a helyzetből, sokkal jobb lesz a hozzáállásom." Megtanultam, hogy Isten nem mindig mozdítja el a völgyet, hanem a völgyben áld meg.

Dávid ezt mondta: ,,Isten asztalt terít nekem ellenségeim szeme láttára." Nem mondta, hogy ,,Isten minden ellenségemet eltávolítja, mindentől megszabadít, ami aggaszt." Nem, a problémák közepette, a nehézségek közepette készít asztalt számomra. Nem feltétlenül kell megszabadítania belőle, Ő meg tud szabadítani benne.

A Bibliában olvashatunk arról, amikor Izsák nagy éhínséget élt meg (1 Mózes 26). Isten nem vitte el arról a helyről, hanem ott áldotta meg, ahol volt. Istennek nem kellett őt megszabadítania az éhínségből; az éhínség közepette áldotta meg. Lehet, hogy a völgyben vagy és a harcodat vívod az egészséged, a pénzügyeid terén, vagy éppen jogi téren. Isten tudja, hogyan fordítsa a csatameződet az áldások mezejévé. Ne csüggedj! Készen kell állnod, mert a völgy nem marad a vereség völgye, hanem a győzelem völgyévé fog változni. Amiről azt gondolod, hogy a veszteségek és szívfájdalmak völgye, azt Isten az új kezdetek és egy nagyobb beteljesülés völgyévé fogja tenni: az áldások völgyévé.

A negyedik napon összegyülekeztek az Áldás-völgyben, hogy ott áldják az Urat. Ezért hívják azt a helyet Áldás-völgynek még ma is. (2 Krónikák 20:26)

Építő gondolatok Joel Osteen
Link
 
 
0 komment , kategória:  Építő gondolatok  
A szeretet bölcsője - A házasság mérföldkövei
  2015-06-30 09:57:25, kedd
 
 
Böjte Csaba, Hiszek a szeretet végső győ Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2011-05-30 10:20:37
feltöltő: dandej
nézettség: 1354
szavazatok: 2
kommentek: 0
kulcs: Böjte, Csaba, Hiszek, szeretet, végső,
kategória: család
leírás: http://eco.konyvesbolt.hu/index.php?BODY=BookInfo& OP=details& ID=65150& VISIT=1 Idézet a könyvből: Nekünk olyan Istenünk van, aki nem kihúzott derékkal, holly...

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


Emberi léted kibontakozásának fontos perce, amikor megtapasztalod a tiszta, őszinte szerelmet. A mesében olyan egyszerű minden: ,,Megházasodtak és boldogan éltek, míg meg nem haltak!" A valóságban azt tapasztaljuk, hogy sok kísértés próbálja ellopni a hűséget, az őszinte egymásra figyelést, kioltani a házastársi szerelmet. Az oltár előtt a keresztre tett eskü könnyen elkopik a mindennapi terhelés alatt.

Ha azt látom, hogy valaki a sípályán hatalmasat esik, akkor nem arra gondolok, hogy a síelés ostoba sport, hanem arra, hogy az illető nem tanult meg jól síelni. Ha azt látom, hogy sok házasság felbomlik, hogy nem élnek szépen, szeretetben együtt, akkor nem a házasság intézményét kell elvetnem, hanem azt kell megállapítanom, hogy sajnos sokan naivan, vakon, túl gyorsan rámentek a fekete pályára, és emiatt összetörték magukat. Nem a pálya rossz, egyszerűen nem tudtak bánni a felmerülő nehézségekkel.

Könyvünkben végigvesszük a házasság útjának 18 mérföldkövét, azok örömét, sajátos feladatait, kihívásait, melyekre ha tudatosan készültök, könnyebben megbirkóztok velük. Imádkozom azért, hogy töretlen hűséggel szeressétek egymást, kapcsolatotokat ápoljátok, és egymás iránti szerelmeteket mindeneken keresztül megőrizzétek.

Böjte Csaba


Link

 
 
0 komment , kategória:  Család  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2015.05 2015. Június 2015.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 85 db bejegyzés
e év: 906 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 71
  • e Hét: 2231
  • e Hónap: 13284
  • e Év: 74585
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.