Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Az elfogadás imája
  2015-06-06 17:08:00, szombat
 
  így nyílj meg az univerzum ajándékainak befogadására!

Számtalan módszer és eszköz áll a lehetőségedre, hogy az általad elérni kívánt célokért mentálisan és energetikailag is dolgozz. A gondolatokkal, érzésekkel és vizualizációval teremtés mellet azonban nagyon fontos, hogy el tudd fogadni az életedbe érkező isteni ajándékokat.

Teremtésed gyümölcseinek életedbe történő befogadásában Sahdalphon Arkangyal lehet a legjobban segítségedre.

Ő az, aki leginkább segít, hogy meg tudj nyílni a csodák befogadása előtt!

Sandalphon Arkangyal üzenete:



Mi, angyalok a Teremtődtől hozunk ajándékokat. Nyílj meg a befogadásukra."


,,A mennyország végtelenül hatalmas, és egyre csak tágul, mert folyamatosan szeretetet ad és kap. Ez a szeretet számtalan alakban érkezik el hozzád, és feladatod csupán annyi, hogy elfogadd. Az imáidra adott válaszok most csak arra várnak, hogy hajlandó legyél befogadni őket. Tárd ki a karod az ajándékok előtt! Teremtőd azt akarja, hogy boldog és egészséges legyél, gondtalanul élj, és semmiben se szenvedj hiányt. Engedd el az elfogadás iránti félelmeidet!"

Sandalphon egyik fő feladata közvetíteni a fohászainkat és a rájuk adott válaszokat. Azt mondja, hogy minden ima meghallgattatik és megválaszoltatik (noha lehet, hogy nem az elvárásaink szerinti alakban). Az égben minden fohász egyformán fontos, és seregnyi angyal serénykedik, hogy valamennyi emberhez eljusson a segítség. Akkor forduljunk Sandalphonhoz, amikor az elfogadáshoz van szükségünk támaszra. /Doreen Virtue/





Ima, Sandalphon Arkangyalhoz:

,,Kérlek Sandalphon Arkangyal tisztíts meg engem minden olyan negatív, alacsonyrezgésű energiától, minden negatív mintától az idő minden síkján, ami megakadályoz engem abban, hogy teljes nyitottsággal, félelmek nélkül, tiszta szívvel fogadjam el az életembe érkező isteni ajándékokat. Sandalphon Arkangyal, kérlek, nyisd meg szívemet az isteni csodák és ajándékok befogadása előtt.

Köszönöm, hogy hálás szívvel tudok elfogadni. És köszönöm, hogy megnyitottad lelkemet a bőség energiáinak befogadására. Köszönöm szeretetteljes közbenjárásodat Sandalphon Arkangyal!"

Ne feledd, csak akkor tudsz Te is adni másoknak a forrásaidból, ajándékaidból, szeretetedből, fényedből, ha Te magad is képes vagy elfogadni és feltöltődni az Univerzum csodás energiáival.


Szerző: Sándor Judit - Joportal.hu

 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Isten csodásan működik – minden rossz valami nagyobb j
  2015-06-06 17:03:18, szombat
 
  Isten csodásan működik - minden rossz valami nagyobb jóért történik

Egy királynak volt egy minisztere, aki minden alkalmas és alkalmatlan helyzetben azt mondta: "Isten csodásan működik." Egy idő után a király olyan sokszor hallotta ezt a mondatot, hogy már elege lett belőle.

A király és minisztere vadászatra indultak. A király lőtt egy szarvast. Mindketten éhesek voltak, így tüzet raktak és megsütötték. A király nekilátott az evésnek, de a nagy sietségében levágta egy ujját. A miniszter most is azt mondta: "Isten csodásan működik."

A királynál most már betelt a pohár. Elbocsátotta miniszterét és megparancsolta neki, hogy tűnjön el a szeme elől. A miniszter elment. A király, a szarvassülttel jóllakva, elaludt.

Vad rablók, Kali istennő imádói törtek rá. Megkötözték, fel akarták áldozni istennőjüknek - majd elfogyasztani. De az utolsó pillanatban észrevette egyikük, hogy a királynak hiányzik egy ujja. A rablók tanácskoztak, és úgy találták: "Ez az ember nem tökéletes. Hiányzik egy testrésze. Istennőnk csak tökéletes áldozatot kaphat." Így futni hagyták.

A király visszaemlékezett minisztere szavaira: "Isten csodásan működik." És megértette, hogy ebben az esetben is igaza volt. Bűnösnek érezte magát, hogy száműzte, és megparancsolta, hogy keressék meg. Hosszú idő után rátaláltak. A király bocsánatot kért tőle és kérte, álljon újra szolgálatába.


A miniszter azt válaszolta: "Nem kell bocsánatot kérned. Hálás vagyok, hogy elküldtél magadtól. Különben engem áldoztak volna fel a rablók. Nekem megvan minden ujjam. Isten csodásan működik."

Forrás:Jó portál.hu
 
 
0 komment , kategória:  Lelkipásztori elmélkedés  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2015.05 2015. Június 2015.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 65 db bejegyzés
e év: 1028 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 93
  • e Hét: 2309
  • e Hónap: 4204
  • e Év: 54995
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.