Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
Kilakoltattak egy 77 éves bicskei beteg nénikét.....Ennyit é
  2015-06-08 18:12:47, hétfő
 
 
Mindenegyben Blog

2015. június 07. (vasárnap), 09:47


Kilakoltattak egy 77 éves bicskei beteg nénikét.....Ennyit ér egy ledolgozott élet Magyarországon?

Patakokban folynak arcán könnyei kék szeméből, az otthonát veszítette el Bicske városában. A 77 éves bicskei Irma nénit kilakoltatták, utcára tették bicskei házából, ahol 1965 óta élt. Az életét végigdolgozta, az MMG - majd nyugdíj mellett - a költségvetési üzem dolgozója volt, míg két évvel ezelőtt elhunyt férje a bicskei mgtsz traktorosa volt.

Férje hamvai egykori, előlük teljes mértékben lezárt otthonukban vannak. Devizahitelt vettek fel 2007-ben, aminek hazai engedélyezése a teljes magyar - minden színben játszó - politikai "elit" felelőssége.


irma_neni.jpg





A hitel összege 4 millió forint volt. Tetőt újítottak fel, garázst építettek, autót vettek az akkor még Budapesten rendőrként szolgáló fiúknak 2007-ben és korábbi adósságot is rendeztek. Havonta 33 ezret fizettek kezdetben, ami majdnem háromszorosa lett - 80 ezer forint - és nem tudták fizetni. Vállalták viszont, hogy havi 40 ezer forint bérleti díjat fizetnek annak az óbudai cégnek, aminek a nevére került a ház.

Áprilisban azonban kitették őket a lakásból. Akkor Pálffy Károly polgármester is a helyszínre érkezett, intézett ott néhány telefont, minek köszönhetően kapott család 4 doboz sertésmájkrémet és négy például babkonzervet.

Egy nem 77 éves asszonynak való szükséglakásba költöztek. Irma néninek egy éve helyezték el medencéjében a csípőprotézist. Pajzsmirigy, epe és hólyagsérv műtétje volt valamint csigolyái között kórós elváltozások vannak. Ez az idős bicskei asszony, aki végigdolgozta az életét, jelenleg guggolva, lavórban mosakodhat élete teljes felfordulásban, mert önhibájuk mellett Bicske polgármestere, testülete - bár a problémát ismerték -, nem tudtak kellőképpen kiállni a bajba jutott magyar ember mellett, még jogsegélyt sem nyújtottak az ezen a területen teljesen járatlan embereknek.

Az áprilisi kilakoltatáskor azt kérdezték a civil foglalkozása szerint hittantanár bicskei polgármestertől, hogy tudnak-e önkormányzati bérlakást bérelni, amit fizetnének rendesen. Anya és fia mindketten leszázalékoltak. Pálffy Károly nemet mondott. Néhány hete láttam, hogy hirdetnek egy kiadó lakást az Akácfai utcai házakban. Őket nem kereste meg senki. Az se kérdezték meg, hogy éltek-e még. El vannak felejtve.

A kilakoltatást egyébként a Városgazda (ez jobb név volt, nem értem miért dobták ki) teherautójával végezték a GESZ dolgozói, ez segítség akart lenni. A tárgyak jó része ott áll az udvaron. A még egykori otthonukban, az előlük lezárt házban lévő bútorokat és a férj hamvait a szekrény tetejéről, hétfőn kell elhozniuk. Mostani szükséglakásuk kényszermegoldás, néhány négyzetméter. Azt sem tudják, hová tegyék ingóságukat.

Igazi, valódi rászorulók. A mama nyugdíja azért amennyi, mert végigdolgozta az életét. Úgy gondolom, amikor ezt az esetet Pálffy Károly megtudta, abban a pillanatban minden kapcsolatát be kellett volna vetnie annak érdekében, hogy az óbudai céget valamilyen tisztességes eljárásra bírják, s legalább a 77 éves édesanya bérelhesse elveszített házát haláláig. Ez jogilag természetesen nem kényszeríthető ki, de a bicskei városvezetésnek vannak olyan kapcsolatai, akiknek kevés magyar cég nem hajtana fejet. Úgy értettem ma esti beszélgetésünk idején, hogy azé az óbudai cégé lett a jó fekvésű ingatlan, amelyiknek két etyeki munkatársnője a hitelt leszervezte. A kilakoltatást az a munkatárs irányította áprilisban, aki előtte havonta beszedni érkezett a 40 ezres bérleti díjat abban a házban, ahol ötven évig élt a néni.

A család kilakoltatása idején egy segítőjük azt kérdezte a cég képviselőitől: "Hogyan tudják megenni azt a kenyeret, amit ezzel a munkával keresnek?"

Írásomban a városvezetést arra biztatom, hogy tudatosítsák magukban: közfeladatot keresztény emberként vállaló felelősként ez az eset sokkal nagyobb emberséget, odafordulást, odafigyelést igényel, mint amennyit Irma néni irányába eleddig tanúsítottak.

Bicske város lakóitól pedig azt kéri blogunk, fogjunk össze imával, gondolattal, szóval, cselekedettel a két kiszolgáltatott földinkért. Találjunk ki valamit. Aki kéri, megadom a fia számát. Annyira kiszolgáltatott, megtévesztett és minden segítség nélkül álló emberek...

A Gondozási Központban pedig Bicske, amikor volt egy nem bicskei polgármestere, már megszüntette az idős, önellátásra képtelen emberek bentlakásos ellátását....



ia

Bicskei-Szó

http://www.mindenegybenblog.hu/hirek/kilakoltattak-egy-77-eves-bicskei-beteg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormány spórol. Nem a stadionokon, hanem a legszegényebb n
  2015-06-08 18:04:22, hétfő
 
  A kormány spórol. Nem a stadionokon, hanem a legszegényebb nyugdíjasokon!
JámborAndrás
2015. június 8. hétfő, 17:34

A szociális törvény módosításában fedezte fel a Népszava azt az apró változtatást, miszerint ezentúl fizetésköteles lenne a házi segítségnyújtás a legszegényebbeknek is. Ez azt jelenti, hogy a vidéken havi pár tízezer forintból megélő időseknek is fizetniük kell ezért. A törvény kivételt tesz majd azokkal, akiknek nincs jövedelmük, de csak kedvezményt kap, aki 57 ezer, vagy egyedül élőként 71 250 forint alatti jövedelemmel bír.

Úgy tűnik, a kormány nem a stadionokon, nem a luxus-beruházásokon, esetleg a túlárazott korrupciógyanús közbeszerzéseken, nem az úszó vb-n, a Várba költözésen (és napestig sorolhatnánk a drága, értelmetlen és elfolyó közpénzcsapokat) spórol, hanem a legkisebb keresetű nyugdíjasokon.

A kormány ezek szerint a 40 négyzetméteres lakásban havi 50 rongyból nyomorgó, a gyógyszereit és számláit kifizetni nem tudó 70 éves Noncsi nénire, a vidéki parasztházban 80 évesen tevékenykedő Józsi bácsira nem kíván tovább költeni.

A kormány szerint teljesen korrekt, hogy nettó 1 millás havi fizetéssel is jár a családi pótlék, a rezsicsökkentés, de Noncsi néni és Józsi bácsi ne dőzsöljön már, fizesse ki szépen az életben maradásához szükséges házi segítségnyújtásért járó pénzt.

Mert Noncsi néninek és Józsi bácsinak az ápoló segít esetenként bevásárolni, mivel már csak bottal mozognak, ő segít a villanyszámla kifizetésében - mert ezek az emberek nem tudnak már sorban állni a postán, nincs laptopjuk, internethozzáférésük vagy okostelefonjuk - ő hív szerelőt nekik, és ő gondoskodik róluk. Mert az állam feladata gondoskodni a szegényekről és az idősekről, ha nincs senkijük, aki ezt megteheti. De a mostani magyar állam ezt nem így gondolja. Fizessen csak havi több tízezer forintot, hónap végén pedig, amikor már nincs pénz, küldje el az ápolót, vagy hazudjon neki valamit szégyenében, miért nem tudja fizetni.

Ilyet tényleg csak konkrétan gonosz emberek tudnak kitalálni.

Kövesd a szerző bejegyzéseit a Facebookon is!

JámborAndrás


http://kettosmerce.blog.hu/2015/06/08/a_kormany_sporol_nem_a_stadionokon_hanem_a_ legszegenyebb_nyugdijasokon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ártatlan, csak bodzázni indultak
  2015-06-08 17:59:00, hétfő
 
  norvégok, norvégok mindenütt...
Amíg ezeket a becsületes, de ügyetlen sofőröket üldözik, akik félelmükben fegyverrel járnak, addig az igazi bűnözők, a plakátrongálók szabadon garázdálkodhatnak! Milyen ország ez???!!!
Ártatlan, csak bodzázni indultak.

**********************


Fegyverekkel teli autóval ütközött lámpaoszlopnak a Király utcai lövöldözés szökésben levő gyanúsítottja

bűnügy
ma 14:02


A Király utcai lövöldözés eddig szökésben lévő gyanúsítottja menekült autójával a rendőrök elől hétfő hajnalban. A rendőrök a II. kerületi Árpád fejedelem útján vették üldözőbe a fekete Mercedest, miután annak sofőrje nem állt meg, amikor igazoltatni próbálták.

Az autós üldözés a Bem téren ért véget, a Mercedes itt csapódott lámpaoszlopnak. A kocsi két utasa a karambol után gyalog menekült el.

Az autóban három gáz-riasztó és egy gumilövedékes fegyvert, illetve lőszereket találtak.

A Mercedesben utazók közül a sofőrt még reggel, pár órával a karambol után elfogták:

mint kiderült, ő az egyik gyanúsítottja az április 15-i Király utcai lövöldözésnek, aminek négy gyanúsítottja közül immár három fogságban van, és már csak idősebb Száva János Róbertet keresik.

(Via Origo)


http://444.hu/2015/06/08/fegyverekkel-teli-autoval-utkozott-lampaoszlopnak-a-kira ly-utcai-lovoldozes-szokesben-levo-gyanusitottja/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fosik a kormány az uniós ügyészségtől
  2015-06-08 17:32:54, hétfő
 
 
Fosik a kormány az uniós ügyészségtől

politika
ma 15:48


Inkább mi magunk vizsgálnánk ki, hogy rendesen költjük-e ez az EU-s pénzeket. Berke Barna, az Igazságügyi Minisztérium illetékes államtitkára tárgyalt erről Brüsszelben. Azt mondta: ,,Magyarország szerint a szubszidiaritás uniós elvének értelmében minél kevésbé központosított módon, tagállami szinten kell folytatni a nyomozásokat az EU pénzügyi érdekeit sértő bűncselekmények ügyében." Elég para lenne, ha csak úgy idejöhetne valami EU-s nyomozóhatóság, és kérdezhetné, hogy hol a lóvé! (hír24)

http://444.hu/2015/06/08/fosik-a-kormany-az-unios-ugyeszsegtol/

*********************

Arra építenek, hogy annyian vándorolnak ki, hogy az EU-s pénz tulajdonképpen magyar pénznek fog számítani, amit hazautalnak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új szélsőjobboldali erő szerveződik a csalódott jobbikosokbó
  2015-06-08 17:25:30, hétfő
 
  Új szélsőjobboldali erő szerveződik a csalódott jobbikosokból?


Hírszemle.net | 06/08/2015 - 13:51 | Utolsó módosítás: 06/08/2015 - 13:51 | Politika


Új ,,nemzeti radikális" párt szerveződik az előző parlamenti ciklusban még a Jobbik frakcióban tevékenykedő Bertha Szilvia körül - értesült az atv.hu. Az aktív magot a hozzá csatlakozó ex-jobbikosok és a Magyar Gárda éléről dicstelenül távozó Kiss Róbert kapitány csalódott gárdistái alkotnák. Egy Jobbikból származó és egyre népszerűbb összeesküvés-elmélet szerint a dotációt Czomba Sándor munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár érdekeltségi körébe tartozó cégcsoport biztosítaná. De vajon mit szól ehhez Bertha és Czomba?

Lapunk úgy tudja, hogy Bertha Szilvia egy Volner Jánossal elmérgesedett konfliktus nyomán került a Jobbik listájának huszonötödik helyére, s így nem jutott mandátumhoz az új országgyűlésben. Önéletrajzában így ír erről: ,,A 2014-es országgyűlési képviselő választást megelőző kampányban az érlelődő döntésem ellenére még becsülettel helytálltam, de a választások után már nem fogadtam el a nekem felajánlott politikai állást, hanem pártpolitikától független, szakmai irányba indultam el."

Szakítását a Jobbikkal nem kívánta bővebben kommentálni portálunknak, annyit azonban elárult, hogy a Vona Gábor által neki felajánlott terület nem tett volna lehetővé érdemi munkavégzést. Háttérbe vonulásának okaként azt a folyamatot jelölte meg, amely a Jobbik - megfogalmazásában - marketing-párttá válásához vezetett. Szerinte most már a Jobbik is csak egy a sok politikai formáció közül, amelyik médiatermékeket gyárt és ad el az embereknek.

Ettől persze - mondja Bertha - vannak még jó emberek a Jobbik vezetésében, de sokkal többen a talpasok között, akiket szerinte cserbenhagyott a pártvezetés. ,,Sajnálattal kellett megállapítanom, hogy a frakción, párton belüli eltérő álláspontok, a politikai haszon és a szakmai megalapozottság között folyó folyamatos csatározások annyi időt vettek el, hogy teljesen ellehetetlenítették a valódi szakmai munkámat. Márpedig ez azt jelenti, hogy az eszköz alkalmatlanná vált a Cél megvalósítására" - enged bepillantást honlapján Bertha Szilvia keserű tapasztalataiba.

A Jobbikban tényleg nagy vita zajlik a néppártosodásról, pedig még Vona Gábor sem tudja pontosan, hogy mit ért alatta - állítja Bertha, aki szerint mindenkit lehetetlen képviselni, viszont ezt hangoztatva akár még kormányra is lehet kerülni. A Jobbiknak tíz éve volt (ebből öt a parlamentben) arra, hogy a kívánt irányba befolyásolja az emberek gondolkodásmódját, ám volt képviselőjük szerint Vonáék ehelyett a felszíni politizálást választották, hogy minél előbb eljuthassanak a hatalomig. Emiatt viszont egy helyben toporognak és az adóforintokat politikai marketingre költik - összegzi a pillanatnyi állást Bertha.

Mint az atv.hu-nak elmesélte, napi szinten kapja a beszólásokat Facebook-on és e-mailek formájában, hogy miért szervezkedik a csalódott jobbikosok között. Mindebből annyi igaz - mondja -, hogy szinte minden nap érkeznek hozzá megkeresések: mentse meg a ,,nemzeti radikális" oldalt a széthullástól és az elsivárosodástól. Ő azonban senkinek nem ígér semmit, nem kötelezte még el magát egyetlen erő vagy szerveződés mellett sem.

Bertha elmondása szerint a korábbi gárdakapitánnyal, Kiss Róberttel magánemberként ápol kitűnő kapcsolatot, és ha az szervezkedésnek minősül, hogy családjaik találkoznak, és míg ők a jövőről beszélgetnek, gyerekeik együtt játszanak az udvaron, akkor vállalja ennek ódiumát. Annyi viszont igaz - vallja be Bertha Szilvia -, hogy Kiss Róbert azt a mozgalmat próbálja feléleszteni, amit a Jobbik kidobott az ablakon. Tapasztalataik szerint a magukra hagyott ,,nemzeti radikális" tömegekben hatalmas igény van a közösségi életre, a korábbi mozgalmi jelleg életben tartására. Most az igények felmérésénél tartanak és nagy kérdés, hogy ki mire hajlandó, mekkora áldozatot képesek hozni az egyének a közös jövőért. Addig azonban nincs értelme komolyra fordítani a dolgot, míg nem teremtődnek meg egy új társadalmi szerződés feltételei - teszi hozzá Bertha Szilvia.

Egy Jobbikból származó és egyre népszerűbb összeesküvés-elmélet szerint a dotációt Czomba Sándor munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár érdekeltségi körébe tartozó cégcsoport biztosítaná, akivel a volt képviselőnő jó kapcsolatot ápol. A híreszteléssel kapcsolatban az atv.hu-nak Bertha Szilvia hangsúlyozta, hogy az államtitkárral pusztán informális szakmai kapcsolatban van, és időnként szakpolitikai kérdésekről egyeztetnek. Elismeri ugyanakkor, hogy nemzeti elkötelezettségű emberként sokkal nagyobb lehetőség lát felhalmozott ismeretei és szakmai tapasztalatai kamatoztatására akár a kormányoldallal zajló együttműködésben, mint hogy tétlenül nézze Magyarország sorvadását egy lehetőségeiben erőteljesen korlátozott ellenzéki szakértőként.

Czomba Sándor annyit kívánt közölni az atv.hu-val ennek kapcsán, hogy ,,hivatalából adódóan, a feladat- és hatáskörébe tartozó ügyekben rendszeresen és szívesen beszélget országos és helyi politikusokkal egyaránt", így nem csak Bertha Szilviát, de például Szél Bernadettet is fogadta már hivatalában. Azon felvetésre, hogy bármilyen nemzeti radikális mozgalmat finanszírozna közvetlenül vagy közvetett módon, bevallása szerint jót nevetett.


Forrás:
atv.hu


http://www.hirszemle.net/politika/uj-szelsojobboldali-ero-szervezodik-csalodott-j obbikosokbol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiderült, hogy a buzikat csak akkor fogadják vissza a szül
  2015-06-08 17:21:12, hétfő
 
  2015. június 8. 15:54

Kiderült, hogy a buzikat csak akkor fogadják vissza a szüleik, ha az Andrássy úton vonaglanak


A Budapest Pride célja, hogy felhívja a figyelmet a Magyarországon élő "leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) embereket" érintő "kirekesztésre", "a bántó előítéletekre" és a "jogegyenlőtlenségekre" - mondta Milanovich Dominika, a Budapest Pride egyik sajtószóvivője hétfői sajtótájékoztatón. Az Andrássy úton, a Hősök tere közelében a szóvivő újságírók előtt arról beszélt, hogy ma a magyarországi "LMBTQ-helyzet" "nem békés, nyugodt, egyensúlyi állapot". Magyarországon minden harmadik embert ért hátrányos megkülönböztetés nemi identitása vagy szexuális orientációja miatt. Megverik és zaklatják őket, és van olyan is, akit kitagadnak a szülei - mondta Milanovich Dominika. (De ha papnak öltözve, Bibliával a lába közt végigvonaglik az Andrássyn, bizonyára azonnal visszafogadják ... a szerk.) Közölte, a felvonulás célja "láthatóvá tenni és erősíteni az LMBTQ közösségeket", valamint hogy rámutasson arra: "a politikusok homofób és transzfób megnyilvánulásai mennyire kártékonyak". A Budapest Pride szervezői felháborítónak tartják, hogy Tarlós István főpolgármester, valamint Kocsis Máté Józsefváros fideszes polgármestere, a fővárosi önkormányzat önkormányzati és rendészeti tanácsnoka szerint a felvonulás provokatív és nem méltó történelmi világörökségi környezethez. "Ez elfogadhatatlan. Nem tűrjük el, hogy másodrangú állampolgárként kezeljenek minket, nem bújunk el a négy fal közé, nem bújunk el a nagybani piacra" - hisztizett Dominika. Tarlós István június 4-én a TV2 Mokka című műsorában - a Napi Gazdaság azon információjára reagálva, amely szerint a Fővárosi Közgyűlésben felmerült a lehetőség, hogy a Budapest Pride-nak a nagybani piacnál kellene helyet biztosítani - arról beszélt: "nem egészen" érti, mire jó a felvonulás, és attól tart, hogy "ez a dolog nem méltó az Andrássy út történelmi környezetéhez". (MTI nyomán)


Forrás: https://kuruc.info/r/2/144252/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Konzultáció
  2015-06-08 17:08:57, hétfő
 
  Konzultáció

Vannak, akik azt gondolják, hogy a jelenlegi kormány tagjai elvtelen, hazaáruló tolvajok. Ön melyikkel ért egyet?

- elvtelen hazaárulók
- hazaáruló tolvajok
- elvtelen tolvajok

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a kormánypárt tagjai idióta, aljas gazemberek. Ön melyikkel ért egyet?

- idióta aljasok
- aljas gazemberek
- idióta gazemberek

Vannak, akik azt gondolják, hogy a kormány teljesítménye közelíti a nullát. Ön mit gondol?

- a kormány teljesítménye alulról és felülről közelíti a nullát
- a kormány teljesítmény nulla, vagy felülről közelíti a nullát
- a kormány teljesítménye alulról közelíti a nullát, vagy nulla

Keményen dolgozó kisemberek:



,,Oly módon, hogy rendőri mivoltunk rejtve maradjon" - elképesztő olvasmány a plakátrongálásról szóló rendőrségi jegyzőkönyv

politika
június 7., vasárnap 13:16


Eljutott hozzánk is a rendőrségi jegyzőkönyv arról az akcióról, ami során a hatóságok lecsaptak a nemzet ellenségeire, az idegenellenes plakátokat megrongáló fiatalokra. Az ügyben a BRFK Kiemelt Ügyek Főosztálya járt el, nyilván ki más, szereplők Cserjés 23, Cserjés 24 és Cserjés 27 hívószámú rendőrök. És a jelentés:

piytke1

http://img.444.hu/piytke1.jpg

A jegyzőkönyvnek ez a legjobb része, amikor a jelentést tevő rendőr összefoglalja, hogyan küldték őket a Városligetbe, hogy őrizzék a plakátot, mivel egy kollégája olvasott erről egy cikket az Indexen.

A plakátügyből vasárnap délutánra politikai ügy is lett, miután a Fidesz feljelentést tett a tettesek ellen. Az Együtt pedig közleményben közölte, hogy kiállnak a plakátrongáló aktivistáik mellett, Szigetvári Viktor társelnök szerint Fidesz és Orbán Viktor miniszterelnök a bevándorlásról szóló, az országot megosztó plakátkampányba azért kezdett, hogy a munkanélküliségről és az oktatási rendszer válságáról elterelje a figyelmet.

Az Együtt alelnöke, Pápa Levente pedig közérdekű adatigényléssel fordult az Országos Rendőr-főkapitánysághoz azt kérdezve, mennyibe kerül naponta az adófizetőknek az, hogy ,,a rendőrség éjjel-nappal őrzi ezeket a szégyenteljes plakátokat".


http://444.hu/2015/06/07/oly-modon-hogy-rendori-mivoltunk-rejtve-maradjon/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az egészségügy éppen olyan állapotba van anyagilag,mint a fi
  2015-06-08 16:46:24, hétfő
 
  NAGYON SZARBA VAN AZ EGÉSZSÉGÜGY DE VAN SOK STADION AMIT ÉN MAGASRÓL LESZAROK !!!!!

Az egészségügy éppen olyan állapotba van anyagilag,mint a fidesz hatalom értelmileg!-Na és a nép az istenadta nép aki ezt elviseli...... .....?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ííjjáájjj!
  2015-06-08 16:45:30, hétfő
 
  Ííjjáájjj!


Posted on 2015/06/08 Szerző: Admin


Elfogták a Király utcai lövöldözés egyik gyanúsítottját Budapesten; ő vezette azt a fegyverekkel teli autót, amely hétfő hajnalban oszlopnak ütközött a fővárosi Bem József téren.
A budapesti Király utcában április 15-én, hajnalban volt lövöldözés. A jelenleg is körözött Száva János Róbert és három társa többször rálőtt egy társaság tagjaira, majd autóval elmenekültek a helyszínről. A megtámadott társaság két tagja könnyebben megsérült.
A rendőrök másnap két lövöldözőt elfogtak, harmadik társuk hétfőn hajnalban lett meg. Mindhármuk, illetve a szökésben lévő Száva János Róbert ellen is csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség - közölte Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A rendőrség reggel közölte, hogy fegyvereket találtak egy autóban hétfőn, kora hajnalban a fővárosban. Igazoltatni akarták a sofőrt, de nem állt meg. Menekülés közben végül egy villanyoszlopnak csapódott, a baleset után nagyjából három órával kapták el.
(origo)
Bal-Rad komm: Zajlik az éjszakai élet Pesten! Intégrálóddzáni vágyákoddzójink íccákáji gyákollátot tártották! Vaúná! Ászitték, hogy á mujállók mind plágátokát őröznek! De á Sintér sündőrjeji résén vaúták! Oszt nékizávárták áz ártátlán Szávát a villankáróúnák! Á rákbá is hát no!

https://balrad.wordpress.com/2015/06/08/iijjaajjj/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Teljes káosz volt a Balatonnál a vasárnapi boltzár miatt
  2015-06-08 16:35:54, hétfő
 
 
Teljes káosz volt a Balatonnál a vasárnapi boltzár miatt
Hírszerkesztő

2015. június 08

A Balatonnál az elmúlt hétvégén kezdődött a nyári szezon, és máris kaotikus állapotok uralkodtak a térségében

- írtuk korábban.

Mivel a Balaton és más turisztikai régiók sem kaptak végül mentességet a vasárnapi zárva tartás alól, így március 15-e óta ott is csak azok a 200 négyzetméternél kisebb boltok lehetnek nyitva, ahol legalább ötödrészben a tulajdonosok és azok közeli rokonai közül kerül ki aznap a bolti személyzet.

A helyzetet az RTL Klub Híradója is megnézte, nekik elég sokan arról panaszkodtak, hogy kár, hogy nincsenek nyitva a boltok. Akadt, aki egy salátát akart venni az ebédhez, mások pedig innivalót vettek volna. Ahogy a riportból is látszik, elég sokan elfelejtették, hogy zárva tartanak a boltok.


http://civilhetes.net/gazdasag/teljes-kaosz-volt-a-balatonnal-a-vasarnapi-boltzar -miatt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2015.05 2015. Június 2015.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 671 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 174
  • e Hét: 5926
  • e Hónap: 9671
  • e Év: 163167
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.