Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Esti fohász (Luther Márton)
  2015-07-11 21:25:24, szombat
 
 

Hálát adok Neked mennyei Atyám, szeretett Fiad, a Jézus Krisztus által, hogy a mai napon kegyelmesen megőriztél. Kérlek bocsásd meg minden bűnömet, mert vétkeztem azokkal, és őrizz meg ma éjjel kegyelmesen. Mert én magamat, testemet, lelkemet és mindenemet a Te kezedbe ajánlom. Szent angyalod legyen velem, hogy a gonosz ellenség erőt ne vehessen rajtam. Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok,áldások.   
Az empaták (tisztán érzők) tízparancsola
  2015-07-11 14:07:17, szombat
 
  Ha tisztán érző vagy, pontosan tudod, milyen, amikor magad sem érted miért, a belső nyugalmad és békéd, egyik percről a másikra változik át káosszá.

Az energia vámpírok, dráma királyok és királynők előszeretettel kapcsolódnak rád és élnek a te belső békédből, felemésztve azt. Sokszor nem érted, miért nem szimpatikus valaki, akit a legtöbb ember szeret és jónak tart.

Nem érted, hogy lehet, hogy mások miért nem látnak a mosoly és a mézes-mázos álarc mögé.

Aztán rájössz, valójában kevesen vagyunk, akik önmagunkat alakítjuk, és álarc nélkül játsszuk az élet játékát.

Viszont azt is pontosan tudod, milyen megtapasztalni az összes élővel való egységet, a határtalan boldogságot. Szíved csordultig tele feltétlen szeretettel és boldogan árasztod másokra.

Hogy fényed és békéd tudd a világra sugározni, tartsd be ezeket a tanácsokat:



1.Higgy magadban és bízz a megérzéseidben!

Soha ne higgy annak, aki be akarja bizonyítani, nem jól érzed a dolgokat. Érzéseid tiszták, és tökéletesen működnek. Kövesd őket és feltétel nélkül bízz meg bennük.

2.Napi szinten foglalkozz magaddal.

Meditálj, sétálj a szabadban, végezz energetikai tisztítást magadon. Gyakran tölts időt egyedül és töltődj fel. Néha keress fel egy-egy szakembert, aki speciális tisztítást végez rajtad.

3.Védd magad!

Alakítsd ki saját védelmi vonalad, amin nem tud, csak a tiszta szeretet áthatolni. Ha durva környezetbe mész pl.: temető, bevásárló központ midig ,,kapcsold be" védelmi rendszeredet. Ha angyalokban hiszel, akkor őket kérd a védelmedre, ha az aurád feltöltése a számodra elfogadható, akkor alkalmazd azt. Ha úgy képzeled, hogy 3 oroszlán tudja csak védelmed biztosítani- hívd őket. Minden a Te hitrendszereden múlik. Hogyan érzed energetikai biztonságban magad...

4.Ha negatív emberekkel találkozol, ne magadban keresd a hibát: ne feszegesd tűrő képességed határait: iktasd ki őket az életedből.

5.Tudatosítsd magadban: nem selejt vagy, nem túl érzékeny. Képességed egy adomány, amely áldásokat hoz majd a világba.

6.Figyelj magadra!

Legyél tudatos: vedd körbe magad békés, igaz szívű emberekkel, fogyassz ellenőrzött helyről származó élelmiszereket, melyek tiszta rezgéssel bírnak, sportolj és erősítsd fizikai testedet. Kerüld a lehúzó médiát és a durva, erőszakos filmeket!

7.Ami nem a tiéd, ne cipeld!

Ha valaki elmeséli a problémáját, maradj külső szemlélő és ne akard megmenteni. Ne engedd meg neki, hogy rád pakolja a terheit. Más egy problémát megosztani valakivel, elmesélni egy állapotot és más valakire rápakolni a terheket és tőle várni a megoldást. Ha tudsz segíteni, tedd meg, de ne engedd, hogy bárki is elvárja a segítséged. A segítséget azért add, mert tiszta szívből jön. Ne nyomás hatására cselekedj.

8.Jelöld ki a határaid!

Tanulj meg NEM-et mondani mindenre, ami nem jó neked, ami lehúz, ami csak az energiádat szívja.

9.Szeresd magad!

Állj magadnak az első helyen. Ha valakinek valamit teszel, vagy adsz, az csak akkor ér valamit, ha békés szívvel teszed. Ami neked nem komfortos, és kárt tesz, ne tedd meg. Akkor sem, ha a másiknak ettől látszólag jobb lesz. Hidd el, ezzel nem ültetsz el jó dolgokat. És több negatív utóhatása lesz a dolognak, mint gondolnád.

10. Legyél hálás!

Képességed, ha jól használod: ajándék. Érzékenységed könnyebben kijelöli az utat, merre menj. Keresd azt, amiben békéd van és örömmel tölti el lelkedet. Légy hálás érte a Jóistennek, hogy ilyen erős és megbízható receptorokat adott.



Sándor Judit
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 60 db bejegyzés
e év: 1028 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1043
  • e Hét: 2527
  • e Hónap: 8899
  • e Év: 59690
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.