Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Erőteljes gyógyító meditációs ima minden betegnek!
  2015-07-02 20:03:58, csütörtök
 
  Már a tudomány is bizonyította, hogy a meditáció gyógyítja az emberi testet, megfigyelések alapján azok az emberek, akik gyakran meditálnak sokkal egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak és sikeresebbek.

Én, [mondd ki a neved] szeretet és fény lény vagyok!

Minden egyes lélegzetvétellel egyre több, és egyre több fényt gyűjtök életembe, amely eltávolít minden eddig összegyűjtött negatív vibrációt a testemből, elmémből és az egész lényemből... meggyógyít... meggyógyít és megvéd.

A testem egyre tisztább és ragyogóbb, egyre fényesebb, egyre kiegyensúlyozottabb és pozitív energiával telített. Tiszta csatorna vagyok, amelyen keresztül az Univerzum gyógyító fénye és energiái szabadon áramolhatnak.
A testem rezgése egyre növekedik és növekedik és egyensúlyra talál, tökéletes egyensúlyra Önmagammal és környezetemmel, és összhang lesz a gondolataimban, érzéseimben és minden megtapasztalásomban. Az elmém tiszta és szabad, a lelkem tökéletes és fényes.

Most pedig, az összes elmémben keringő maradék negatív gondolatot elégeti a rajtam átáramló fény, és helyében éltető, egészséges és békés gondolatok születnek.

{Közben képzeld el, hogy felülről egy aranyszínű fényzuhatag ömlik rád, amely átmossa a tested a fejedtől egész a talpadig...}.

Ez a fény kristálytisztává és ragyogóvá tesz. Minden egyes szervemhez, minden egyes sejtemhez, minden egyes létező részemhez elhozza a gyógyító energiát. Ez a gyógyító energia ereje és ragyogása által kiüríti belőlem mindazt a szennyet, ami a testemben, lelkemben, gondolataimban felgyűlt és visszaadja a földnek, hogy az újra hasznosulva ismét fénnyé váljon.

Az Univerzum gyógyító fénye és energiája most bennem is aktiválódott!

Kérem a Szellemi Vezetőmet, az Őrangyalomat, a gyógyító Isteni lényeket, hogy segítsenek minden cselekedetemben, segítsenek távol tartani tőlem mindent, ami negatív és gonosz, ami megbetegít és rombolja a testemet, lelkemet, elveszi az energiámat. Kérem őket, hogy segítsenek mindig a legjobb döntést meghozni, hogy életemet békében, szeretetben és bőségben éljem minden téren.

Mond hangosan és hittel:



-Jóságos, szeretetteljes és fényben ragyogó, egészséges lény vagyok
-Kiegyensúlyozottnak, boldognak és beteljesedettnek érzem magam.
-Napról napra egyre erősebbnek, egészségesebbnek és gyógyultabbnak érzem magam.
-Meggyógyultam! Egészséges vagyok.
-Jól érzem magam és tökéletesen egészséges vagyok.
-Biztonságban vagyok.
-A mai naptól minden napomat egészségben, boldogan és szeretetben élem.
-Egészséges vagyok.

Forrás: http://filantropikum.com/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Efemerida: 2015 Július
  2015-07-02 09:39:05, csütörtök
 
  Az év egyik legaktívabb hónapjához értünk! 7 bolygómozgás fogja ebben a hónapban színessé tenni az életünk. S köztük az egyik: az Uránusz irányváltása lehet, hogy a világeseményeket is...

8-án a Merkúr belép a Rák jegyébe. Jegyváltását elsősorban a vizes (Rákok, Skorpiók, Halak) és a földies (Bikák, Szüzek, Bakok) jellegű emberek fogják megérezni. Céljaikhoz ötleteket kapnak, s talán még egy kis előzetest is az augusztus 11-től kezdödő - rájuk váró igencsak jó időszakukból!

19-én a Vénusz belép a Szűz jegyébe. A néhány napig (31-ig) tartó hatása egy igazi előrejelző lesz, mely során a Vénusz megmutatja mindazt, amit majd a Jupiter fog adni augusztus 11-től a földies és a vizes jegyeknek! Úgyhogy Szüzek, Halak, Bakok, Rákok, Bikák és Skorpiók - ebben a sorrendben... készüljetek! Ez egy igen kellemes időszak lesz majd a számotokra.

A FINÁLÉ (Oroszlánok figyelem!)
23-án a Nap, a Merkúr kíséretében hazatér. Azaz belép a saját jegyébe és ezzel kezdetét veszi a finálé! Az Oroszlán jegyében lévő Jupiter ekkor fogja majd tágra nyitni a bőség szaruját. A tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) és a levegős (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) jegyeknek - különösen az Oroszlánoknak és a Vízöntőknek: MOST KELL MINDEN LEHETŐSÉGET MEGRAGADNIUK!
Ha érintettként megvalósításra váró céljaid vannak, akkor egy pillanatig se habozz. Augusztus 11-ig minden egyes ilyen irányú lépésed aranyat érhet. Vagyis a lényeg: Ne félj megvalósítani az álmaid, CSELEKEDJ!

25-én a Vénusz hátráló mozgásba vált és visszafordul az Oroszlán jegye felé, ezzel is növelve az Oroszlán jegyében zajló FINÁLÉ jelentőségét. Az irányváltása a tüzes és a levegős jegyeknek ad egy újabb lendületet, ami 31-től a tetőfokára hág...


A hónap bolygómozgása...

.. a 26-án hátráló mozgásba váltó Uránusz. A szabályokat nem ismerő különc Uránusz ekkor válik csak igazán erőssé. Irányváltása tovább növeli az Oroszlán jegyében zajló ajándékosztó-finálé jelentőségét, ugyanakkor a világeseményekre is hatással lehet. Különösen az Oroszországgal kapcsolatos eseményekre...


Az elmúlt hónapokban az Uránusz direkt mozgásban volt, és amit láthattad a hírekből - “viszonylag" nyugi is volt azon a környéken. Reméljük, hogy a retrográd Uránusz nem fog ezen változtatni, mindenesetre érdemes lesz figyelemmel kísérni az Oroszországgal kapcsolatos eseményeket.



31-én a hátráló Vénusz visszaér az Oroszlán jegyébe, s ezzel teljessé válik a létszám! Ettől kezdve a legtöbb bolygó a FINÁLÉRA koncentrál - hatásukat és erejüket is erre irányítják. Augusztus 11-ig tart majd a dinóm-dánom, s ez idő alatt a tüzes és levegős jegyek szülöttei akár csodákat is megélhetnek. Így legyen!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ima a beteg gyermekekekért
  2015-07-02 09:10:10, csütörtök
 
  MA BETEG GYERMEKÉRT

Uram, kérlek hallgasd meg imám,
Nyisd meg kérlek szíved,
S fordítsd reám orcád.

Tekints le kérlek a szenvedőkre,
És ne rejtsd magad el előlük,
Adj gyógyírt megsebzett szívükre.

Mert Nélküled az Élet
Sivár pusztaság, üresség,
Nem nyújthat Reményt más,
Csak Te, s a Szeretet,
Mely belőled fakad,
Mint a Föld és mint az Ég.

Ne hagyd kérlek Uram,
Hogy szenvedjen a gyermek,
S ne hagyd Uram azt,
Hogy a keserűség,
s bánat Betöltse a szíveket.

Add Uram, hogy életünket
Vezérelje a Szeretet,
Add, hogy Fiad szent fénye
Betöltse életünket.

S mielőtt még imám bevégzem,
Istenem el kell mondanom:
Nagyon szeretlek Téged! Amen.

Forrás ~ Internet
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok,áldások.   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 60 db bejegyzés
e év: 1028 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 878
  • e Hét: 3745
  • e Hónap: 10117
  • e Év: 60908
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.