|
1/3 oldal
|
Bejegyzések száma: 23
|
|
|
|
2015-07-20 16:33:19, hétfő
|
|
|
A hús puha és nagyon ízletes! A kedvenc receptünk lett!
Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
1 hagyma
7 gerezd fokhagyma
1 dl sör
fél citrom leve
csipetnyi oregánó
fél teáskanál rozmaring
negyed teáskanál kurkuma
2 evőkanál vaj
só, bors
Elkészítése:
A húst vastagabb szeletekre vágjuk. A fűszereket összekeverjük és átkenjük vele, majd letakarjuk és legalább egy órán át hűtőben pihentetjük. A zúzott fokhagymát összekeverjük a sörrel és a citromlével. A vaj felét a tepsibe tesszük, a húsokat ráhalmozzuk és a maradék vajat a húsokon elosztjuk. Ráöntjük a sörös keveréket és lefedjük alufóliával, 180 fokos sütőben 40 percen át sütjük. Majd levesszük a fóliát, megforgatjuk a húsokat és további 40 percen át sütjük. Ha szükséges egy kevés vizet önthetünk alá.
|
|
|
0 komment
, kategória: Ételek-italok |
|
|
|
|
|
2015-07-20 16:17:45, hétfő
|
|
|
Az őszibarack népszerű, finom, leves gyümölcs. Eredetileg Kínából származik, de ma már az egész világon beszerezhető. Ott olyan sokra értékelték, hogy a "Vízparti Történetben", Szun Vu Kung- nak, a majomkirálynak az egyik legnagyobb bűne az volt, hogy ellopta az égi barackokat, amivel kiváltotta többek között a Jade Császár haragját. Ez a gyümölcs amellett, hogy ízletes, gazdag vitamin-, ásvány- és antioxidáns forrás is egyben.
|
|
|
0 komment
, kategória: Egészség |
|
|
|
|
|
1/3 oldal
|
Bejegyzések száma: 23
|
|
|
|
2015. Július
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
564 db bejegyzés |
e év: |
7211 db bejegyzés |
Összes: |
69029 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 303
- e Hét: 1761
- e Hónap: 19072
- e Év: 208707
|
|
|