Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
Akcióban a bohócdoktorok: Pali és Lali, világszám!
  2015-07-20 23:32:47, hétfő
 
  Akcióban a bohócdoktorok: Pali és Lali, világszám!

szerző
narancs.hu
publikálva
2015. júl. 19., 20:23


Azt ismerik, hogy diplomakiosztót rendeznek a Testnevelési Egyetemen?

Ülnek a srácok és a lányok, kissé megilletődötten, kicsit meghatódva, hiszen hamarosan kezükbe vehetik tanulmányaik gyümölcsét, a diplomát. Szóval, komoly rendezvény ez, hiszen a diploma nem akármilyen mérföldkő egy fiatal életében. S milyen jó, hogy nemcsak ők, illetve a komoly tanár urak jelentek meg az eseményen, hanem két mókamester is: Pali és Lali.
De szép rektor lenne belőle!

De szép rektor lenne belőle!

Fotó: MTI

Tudják, azok a bohócdoktorok, akik közül az egyik - Schmitt - lopta, a másiknak - Mocsainak - meg csak úgy befigyelt a doktori cím. Ennél már csak az viccesebb, hogy utóbbi az egyetem rektora, az előbbi meg... Igen, ez a pojáca magyar köztársasági elnök is volt.

Mit üzen tehát ez a szép ünnepség? Hát csak annyit, hogy ti, barátocskáim, itt ünneplőruhában, elég hülyék vagytok, hogy végiggürcöltétek a tanulmányi időtöket, diplomát szerezni sokkal könnyebben is lehet, s meg is lesz a jutalom érte. Bubikáim, ti mikor lesztek köztársasági elnökök? Le sem tudjátok írni, hogy álamfő...


http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/akcioban-a-bohocdoktorok-pali-es-lali-vilag szam-95802
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fejenként 1,4 milliós jutalmat oszthat ki a Miniszterelnöksé
  2015-07-20 23:19:23, hétfő
 
  Fejenként 1,4 milliós jutalmat oszthat ki a Miniszterelnökség

2015. július 20., hétfő, 15:46

Szerző: MTI

Pluszkifizetésként összesen mintegy 3 milliárd forintos juttatásban részesülhet 2200 kormánytisztviselő az európai uniós pályázatok miatti többletmunka honorálásaként - közölte a Miniszterelnökség.

A 2007-2013-as uniós ciklus pénzügyi zárása, és a 2014-2020-as időszak pályázatainak kiírása jelentős pluszterhet ró a fejlesztési területen dolgozó minisztériumi alkalmazottakra, hiszen megközelítőleg kétszer annyit kell dolgozniuk, mint tavaly - közölte a Miniszterelnökség.

Közölték, hogy 2200 milliárd forint kifizetése és 2700 milliárd forint keretösszegű pályázat kiírása a feladata annak a 2200 minisztériumi alkalmazottnak, akik a számok teljesülése esetén kétszer 4 havi illetményre válhatnak jogosulttá.

A közlemény szerint a Miniszterelnökséget korábban sok támadás érte a 10 órás munkaidő miatt. Az idei kettős feladat további többletmunkát jelent a munkatársaknak, akiknek gyakran este és hétvégén is dolgozniuk kell. A Miniszterelnökség ezt a túlmunkát honorálja a pluszkifizetéssel. Több munkáért, több fizetés jár - emelték ki.

Fotó: AFP / DPA / Achim Scheidemann

Hozzátették, hogy míg a jelenlegi kormány több mint 2200 milliárd forint kifizetéséhez kötötte a magasabb bér elérését, addig a Gyurcsány-Bajnai-kormányok 2007-2010 között, három év alatt összesen 900 milliárd forint kifizetéséhez rendeltek hozzá évente 4-7 havi prémiumot.

Amióta a Miniszterelnökség vette át a fejlesztéspolitikai intézményrendszer irányító szerepét, azóta több pénzt fizettek ki a magyarországi vállalkozásoknak fél év alatt, mint a 2010 előtti rendszer három teljes éve alatt - közölték.



http://hvg.hu/gazdasag/20150720_Fejenkent_14_millios_jutalmat_oszthat_ki
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Varufakisz: “Azt a választást adták, hogy kivégeznek,
  2015-07-20 22:48:00, hétfő
 
 
Varufakisz: “Azt a választást adták, hogy kivégeznek, vagy kapitulálunk."


2015. július 20.

Janisz Varufakisz, a korábbi görög pénzügyminiszter figyelmeztetett, hogy az által kikényszerített megszorító intézkedések kudarcra vannak ítélve.

Varufakisz a hétvégén elmondta BBC-nek, hogy a segélyprogram ,,úgy fog bevonulni a történelembe, mint a makrogazdasági menedzsment eddigi legnagyobb katasztrófája."

,,Ez a program el fog bukni, akárki is próbálkozik bevezetni," - mondta Varufakisz. A kérdésre, hogy ez mikor fog bekövetkezni, azt válaszolta, hogy ,,már el is bukott."

Görögországnak 85 milliárd eurós hitelt kell felvennie, hogy kifizethesse a korábbi furfangos hiteleket, cserébe, hogy drákói intézkedéseket vezet be, beleértve a nyugdíj-csökkentést, az áfa emelését, valamint hitelzálogba kell adnia 50 milliárd eurónyi állami vagyont egy holding társaságnak.

Varufakisz közölte, hogy Alexisz Tsiprasz miniszterelnököt ,,fegyverrel" kényszeríttették, hogy elfogadja az intézkedéseket.

,,Azt a választást adták, hogy kivégeznek, vagy kapitulálunk. Úgy döntött, a kapituláció az optimális stratégia," - mondta.

,,Nem értek vele egyet, és ezt ki is mutattam a lemondásommal, de megértem azt a nagyon nehéz helyzetet, amelyben találta magát.

,,Teljesen egyesültünk, hogy elagyabugyáljuk a leginkább antidemokratikusabb és gazdaságilag legirracionálisabb Európai Uniós politikát."

Varufakisz az Eurocsoport 19 pénzügyminisztere által alkotott klikk nyomása miatt mondott le az elsöprő, július 5-ei NEM népszavazás után.

Őt követte a Sziriza kormány számos tagja, akik fellázadtak az EU által diktált megszorítások szerdai szavazása miatt.

Forrás: Morning Star


http://www.amiidonk.hu/hirek/kulfold-2/varufakisz-azt-a-valasztast-adtak-hogy-kiv egeznek-vagy-kapitulalunk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagyot bukhatnak a magyar nyugdíjasok
  2015-07-20 22:45:46, hétfő
 
  2015. július 20., hétfő 14:15 Napi.hu

Nagyot bukhatnak a magyar nyugdíjasok


A magyar lakosság 30 százalékának van olyan nyugdíjas hozzátartozója, aki segítségre szorul, és 21 százaléka aktívan részt is vesz idősebb rokona támogatásában - derül ki a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. megbízásából készült kutatásból. Problémás, hogy a még aktív szülők felnőtt korú gyermekeinek csak 9 százaléka véli úgy biztosan, hogy lesz majd pénze nyugdíjas szülei támogatására.

A 18-59 éves magyar lakosság 52 százalékának legalább egyik szülője nyugdíjas már, 30 százalékának pedig van olyan nyugdíjas korú rokona, aki segítségre szorul. Utóbbi csoport 70 százaléka ki is veszi a részét az idős rokon támogatásából. Készpénz formájában 47százalék nyújt segítséget: legtöbben eseti jelleggel (26 százalék), vagy rendszeresen (18 százalék) adnak kisebb-nagyobb összegeket, amit nem kérnek vissza, és elenyésző azok aránya, akik csak kölcsönt adnak.

Az anyagi támogatásnál gyakoribb a természetbeni segítség: a nyugdíjas hozzátartozónak segítő magyarok 50 százaléka szokott nem pénzbeli támogatást nyújtani úgy, hogy az kiadással is jár számára. A CIG Pannónia Életbiztosító kutatásából az is kiderül, hogy leggyakrabban élelmiszer vásárlásában nyújtanak anyagi, vagy nem pénzügyi, de kiadással (pl. benzinköltséggel) járó segítséget (57 százalék). Ezt követi a gyógyszer beszerzés (48 százalék), a váratlan kiadások finanszírozása (37 százalék) és a rezsiköltség kifizetése (28 százalék). A nyugdíjas hozzátartozók támogatása átlagosan havi 14.900 forintjába kerül az őket támogató rokonoknak.

Mi lesz a következő nyugdíjas nemzedékkel?

Azok a felnőtt magyarok, akiknek legalább még az egyik szülője nyugdíj előtt áll, többnyire úgy gondolják, hogy nem lesz majd módjuk a nyugdíjas szülők támogatására (63 százalékuk vélekedik így). E csoport 74 százaléka úgy véli, egyszerűen anyagilag nem lesz rá képes, 21 százalékának pedig a gyermekei támogatása miatt nem marad erre pénze. Csupán az aktív korú szülővel rendelkezők 9 százaléka gondolja biztosnak, hogy lesz majd lehetősége nyugdíjas szülei anyagi támogatására.

Rossz hír az is, hogy a megkérdezettek 66 százalékának semmilyen pénzügyi tartaléka nincs idős korára.


http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/nagyot_bukhatnak_a_magyar_nyugdijasok.600741.h tml
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Özvegy Roboricsné Réti Hajnalka ma délelőtt saját akaratából
  2015-07-20 22:31:12, hétfő
 
  Özvegy Roboricsné Réti Hajnalka ma délelőtt saját akaratából felkereste az V. kerületi rendőrkapitányságot és részletes tanúvallomást tett a Quaestor Hrurira nevében kibocsájtott kötvények ügyében. Roboricsné elmondta: az egész nagyszabású tervet ő eszelte ki V. kerületi, másfél szoba, hallos lakásában, mivel az utóbbi időben - nyugdíjba vonulása óta - erős álmatlanságban szenvedett és macskái etetése is egyre nagyobb terhet rótt a vállára, amelyet nem tudott már tovább vállalni. Ezért határozta el a kötvénykibocsájtást, amely tervbe beavatta Orgován Bélát is, akit nagynénje révén ismert meg. Azt is megbeszélték, hogy az így szerzett pénzből Orgován Béla megvásárolja a falujában lévő italboltot, Roboricsné pedig kisállatkereskedést nyit. Enyhítő körülményként azt mondta még el, hogy Bélának nehéz gyerekkora volt, soha nem engedték játékgépezni, őt magát pedig már majd' elemésztette a bánat macskái miatt. Természetesen vállalja a következményeket, hadd sújtson le rá a törvény szigora és tudja, vagyonával is felelni fog tettéért, de ő már azt sem bánja, csak a cicáit tudja biztonságban.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Öngólt lőtt a kormány? Sokba kerülhet Lázár megjegyzése
  2015-07-20 22:20:52, hétfő
 
  2015. július 20., hétfő 9:48 Napi.hu

Öngólt lőtt a kormány? Sokba kerülhet Lázár megjegyzése


Rontja Magyarország befektetői megítélését Lázár János múlt heti megjegyzése, miszerint a kormány mindenképpen megadóztatja azokat a vállalatokat, amelyek külföldön kértek jogorvoslatot az őket sújtó új adók miatt. Ez késleltetheti a magyar adósságok felminősítését, s ezzel finanszírozásuk olcsóbbá válását.

Magyarország tovább élezte ellentétét az Európai Bizottsággal és az országban működő külföldi tulajdonú vállalatokkal - kezdi vészjóslóan cikkét a Financial Times (FT). A kormány további büntetésekkel fenyegette meg azokat a cégeket, amelyek ellenezik a szerintük diszkriminatív adókat - utal a lap Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt heti megjegyzésére.

Az FT két bekezdésen keresztül idézi is a csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzottak. Lázár a Sparnak és a Philip Morrisnak üzent, mondván: ha nem fizetik ezt az adót, majd fizetnek egy másikat, és hasonló esetben minden cégcsoport így fog járni, amely pereskedik az ellen az ország ellen, amelyben pénzt akar keresni.

Az éles megjegyzés előzménye, hogy az Európai Bizottság az állami támogatásokkal kapcsolatos vizsgálatában azt találta, hogy bizonyos adók és "egészségügyi hozzájárulások" előnyben részesítik az alacsony forgalmú helyi vállaltokat a külföldi tulajdonú kiskereskedőkkel és dohánygyártókkal szemben. Budapest ezzel világossá tette, hogy nem mozdul el az Orbán Viktor miniszterelnök nevéhez fűződő unortodox adópolitikától - értékeli a helyzetet a brit üzleti lap portálja.

Csak most jön a java

Az FT emlékeztet arra, hogy ez a vita csak a legutóbbi abban a hosszú sorban, amely Orbán 2010-es hatalomra kerülése óta alakult ki a külföldieket célzó szokatlan adók és egyéb közterhek kapcsán. Célkeresztbe került a külföldi tulajdonú média, távközlési és közműcégek, valamint bankok. Megterhelésük a Financial Times szerint a költségvetési hiány leszorítását célzó bevételnövelést szolgálja.

A deficit alacsony tartása pedig azért fontos a kormánynak, mert el akarja kerülni, hogy az ország újabb IMF-mentőcsomagra szoruljon, mint a 2008. őszi Lehman-csőd után, amikor a lefagyott hitelpiacokon nem tudta eladni államkötvényeit.

Az unortodox lépések számos uniós vizsgálatot provokáltak és Orbán Viktor nemrégiben világossá tette, hogy a Brüsszellel folytatott vita éleződésére számít a következő három évben, ami a 2018-as választásokig hátra van. Támogatói a 3,6 százalékos GDP-növekedéssel igazolják Orbanomicsként is emlegetett gazdaságpolitikájának sikerét.

Jó a cél, rossz az eszköz

Az FT idézi a brüsszeli határozatból, hogy az EU támogatja a Orbán-kormány fellépését a cigarettázás ellen, ám kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy összefüggés lenne a dohányzók egészségi állapota és a dohánytermékeket gyártó cégek árbevételének nagysága között. Ezzel utalnak a kérdéses adó diszkriminatív, azaz az ágazat egyes cégeit mások rovására előnyben részesítő voltára.

Brüsszel egyébként vizsgálja a dohány-nagykereskedelemmel kapcsolatos szerződést is, amely exkluzív licencet adott egy brit-magyar párosnak (a BAT és a magyar Continental-csoport konzorciumának). Egy az ügyhöz közel álló forrás szerint a többi dohánycég emiatt is az európai hatóságokhoz fordult. A kormány a BAT-CGT 600 millió forintos licencdíjajánlatát előnyben részesítette három nagy versenytárs hatmilliárdos vállalásával szemben.

Kételkednek az elemzők

Érthetetlen, hogyan utasíthattak el egy jelentősen nagyobb ajánlatot - idézi az FT Erik Bloomquistot, a Berengberg bank elemzőjét. Orbán bírálói szerint az eset újabb bizonyíték arra, hogy a magyar gazdaság növekedési lehetőségeit aláássa a kiszámíthatatlan szabályozási környezet és a külföldi cégek elriasztását szolgáló különadók rendszere.

A kormány az év elején ígéretet tett arra, hogy csökkenti Európa legnagyobb bankadóját a hitelezés fellendítése és a befektetési környezet vonzóbbá tétele érdekében. A múlt heti Lázár-megjegyzés azonban kétségeket támaszt az iránt, hogy Budapest valóban elkötelezett-e a stabil, minden szereplőnek azonos feltételeket kínáló befektetői környezet megteremtése iránt - vélik elemzők.

A Bloombergnek nyilatkozó szakértők arra hívták fel a figyelmet, hogy az újabb csetepaté ronthatja Magyarország esélyét arra, hogy a hitelminősítők felvigyék adósságának besorolását a bóvli kategóriából a befektetésre ajánlott szintre. Ez sokba kerülhet a magyar adófizetőknek, ugyanis jóval olcsóbb az adósság finanszírozása, ha magasabban áll a ranglétrán.


http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ongolt_lott_a_kormany_sokba_kerulhet_lazar _megjegyzese.600714.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Módosul a Büntető Törvénykönyv. Az utóbbi időben történt pén
  2015-07-20 22:15:42, hétfő
 
  Módosul a Büntető Törvénykönyv. Az utóbbi időben történt pénzügyi visszaélések miatt április 01-től az 1 milliárd Ft alatti elkövetési érték csak szabálysértésnek minősül.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
A német autóipar elefántjával dübörög a magyar kisegér az ex
  2015-07-20 22:14:47, hétfő
 
  A német autóipar elefántjával dübörög a magyar kisegér az exporthídon - Varga Mihály a Mandinernek

Mandiner


A közfoglalkoztatást máshogy látja Varga Mihály gazdasági miniszter, mint Belügyminisztérium. A vasárnapi boltzárról is más volt a véleménye, de meggyőzték. Az NGM-et vezető miniszter szerint új korszak jön a NAV-nál, a lényeg a közbizalom, a Simicska-ügy viszont semmilyen formában nincs kihatással Vida Ildikó megbízatására. A tárcavezető arról is beszélt a Mandinernek, hogy informálisan milyen indoklás miatt maradt el a hitelminősítői osztályjavítás.
Balogh Ákos Gergely


Nem lenne egyszerűbb, ha azt mondaná: feladat van, idén meg kell szabadulni a Simicska-emberektől, ezért kell mennie Vidának?

Ez a része nem érdekel a történetnek.

A Vida-Simicska reláció talán föl sem vetődött a távozás mellett szóló érvként?

Nem vetődött fel. Nincs jelentősége. Ha lenne, vajon Németh Lászlónénak volna helye a kormányzati rendszerben?

Miniszterként neki sincs már.

Igen jelentős portfóliót visz államtitkár asszony. A Simicska-ügy nem szempont Vida Ildikó esetében sem. Új elvárások vannak a NAV felé, az a vezetés pedig, amely kénytelen volt egy sor közelharcba beleállni az elmúlt időszakban, talán kevésbé tud megfelelni ezeknek az elvárásoknak. Az állampolgárok bizalma a lényeg.

Nem az öné?

Nem. Az én bizalmam töretlen Vida Ildikóban, ameddig ő a NAV elnöke. Gond nélkül és eredményesen dolgozunk együtt. Attól függetlenül, hogy a kinevezés és felmentés joga nem az én kompetenciám...

De szeretné, ha az öné lenne. A minap nem ment át ugyan a módosítója, de szerette volna, ha ön dönt a NAV-elnök és helyettesei személyéről. Újra a parlament elé viszi a témát?

Nem aktuális a kérdés.

A csere szükségessége már csak azért is érdekes, mert az áfa-bevételek rekordot döntögetnek, sosem szedett még be ennyi forgalmi adót a NAV.

Ebben nagy szerepe van a NAV-nak és a minisztériumnak is. Az elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszer (EKAER) bevezetése, vagy az online pénztárgépeké - mindezek erősen hozzájárultak ehhez. Jönnek is szépen a bevételek jövedéki adóban, áfában...

A Mandiner.Magyarország programvázlatunk gazdaságpolitikai ötleteiközött szerepel a kötelező online számlázás, ahol a NAV valós időben látná minden számla születését, nem csak hónapokkal, évekkel később, egy esetleges ellenőrzés során találkozna a gyanús szereplőkkel és a furcsa tranzakciókkal.

Köszönjük a Mandinernek a segítséget, de ezek szerint párhuzamosan mennek az események: magunktól is éppen ezen dolgozunk. Ez a célunk. Az elektronikus számlarendszer elindítása.

Mikorra lesz meg?

Korai lenne időpontot mondani. Az EKÁER-rendszerre három hónapot kaptunk és el is indult. 200 ezer online pénztárgép van a kiskereskedelmi forgalomban, s több százezer vállalkozás szállít közúton, csatlakozva a rendszerhez. Működik.

Ha már reálgazdaság: miközben a makroszámok jók, a munkanélküliségi és foglalkoztatottsági győzelmi jelentésekbe beleszámolják azt is, aki Londonban dolgozik. Ha ezt leszámítjuk, úgy azért nem olyan szép a szám.

Szép a szám. 456 ezerrel többen dolgoznak most, mint öt évvel ezelőtt. Ebből úgy 260-270 ezer ember munkahelye jött létre piaci alapon. A különbözet az, amely a közfoglalkoztatásban és külföldön állásban lévők számát mutatja. A mérleg tehát pozitív. Persze igaz, hogy kevés, ha alacsony a munkanélküliség, s a foglalkoztatás arányával van gond. Ebben a tekintetben még mindig az EU utolsó ötödében vagyunk: a gazdasági aktivitás aránya csupán 62,5 százalékos. Kérdéses, hogy a közfoglalkoztatás hosszú távon mennyire ragasztja be az embereket ebbe a formába. Lesznek javaslataink, hogy az elsődleges munkaerőpiacra hogyan vezessük át őket.

Tehát visszavágnák a közmunkát.

Itt a nyár, a mezőgazdasági idénymunkák ideje, de sokaknak kényelmesebb a közfoglalkoztatásban, mint mezőgazdasági vállalkozónál szedni a meggyet. Ilyenkor vissza kell fogni a közfoglalkoztatást. Az elsődleges munkaerőpiacra ösztönzésével kell megszüntetni a problémát.

Mekkora a lobbiereje? Nem csak a belüggyel szemben: a vasárnapi zárva tartást nem támogatta, aztán...

... aztán meggyőztek.

Meggyőzték? Mégis, mi volt a döntő érv?

A demokrácia nem arról szól, hogy mindenki úgy szavaz, arra megy, amerre akar. A többség dönt, időnként sokkal fontosabb, hogy egy irányba menjünk. Kompromisszumot tudtunk kötni a kormányban, s be kell lássam, eddig az én félelmeim sem igazolódtak. A kiskereskedelmi forgalom ugyanis növekszik. Heti átlag 141 milliárd forgalom helyett most 159 milliárd. A vasárnapi forgalom nagy része csütörtökre és szombatra tevődött át.

[A német autóipar elefántjával dübörög a magyar kisegér az exporthídon - Varga Mihály a Mandinernek]

“Merem állítani: a magyarnál kevés kiszámíthatóbb gazdaság van ma Európában."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Rendőrség szóvivője ma bejelentette, hogy a Borsodban szol
  2015-07-20 22:04:25, hétfő
 
  A Rendőrség szóvivője ma bejelentette, hogy a Borsodban szolgálatot teljesítő rendőröknek havonta ingyen jár egy 10 alkalmas szolárium bérlet a fizetésük és juttatásaik mellé. Ennek oka, hogy ne legyenek tájidegenek és így hatékonyabban végezhessék munkájukat.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormány a sertéshús áfáját a tervek szerint 27 százalékról
  2015-07-20 22:02:11, hétfő
 
  A kormány a sertéshús áfáját a tervek szerint 27 százalékról 5 százalékra csökkenti. "Mindez fantasztikus lehetőség ez nekünk, új távlatok nyílnak meg előttünk, üdvözöljük a kormány tervezett döntését" - kommentálta a hírt a jeruzsálemi és tel-avivi vezetés.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 666 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2609
  • e Hét: 8341
  • e Hónap: 19452
  • e Év: 172948
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.