Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 35 
kiderült, Selmeczi Gabriella megnövekedett szolárium igénye
  2015-07-21 23:08:22, kedd
 
  kiderült, Selmeczi Gabriella megnövekedett szolárium igénye állhat a Paksi Atomerőmű bővítése mögött. A számítások szerint a két új blokk még évekig biztosíthatja a FIDESZ egyik jelentős arcának sötét ábrázatát.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fagyálló ügyön felbuzdulva több borász is bejelentette,
  2015-07-21 22:45:51, kedd
 
  A fagyálló ügyön felbuzdulva több borász is bejelentette, hogy bornapokat tartanának Gyöngyöspatán ingyenes kóstolókkal. A borászok elmondták, ha igény van rá, akkor beszélnek kóstolás közben az elkészítés mikéntjéről és annak gasztronómiai céljáról.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vitéz Endre László búcsúleveléből 1946. március 21
  2015-07-21 22:40:11, kedd
 
  Vitéz Endre László búcsúleveléből 1946. március 21

,,...Zion bölcseinek jegyzőkönyvei valóban igazak.
...az ő kezükben van valóban a világuralom megvalósulása és elpusztít az útjából mindent, ami az
új világállam felépítésében nekik akadályt jelent. Ami tehát most folyik, az nem igazságszolgáltatás,
hanem preventio (megelőzés) és megtorlás egyben. Elpusztítása nemcsak azoknak, akik valamit
csináltak, hanem azoknak, akik valamit csinálhatnának, vagy csinálhattak volna.
...megerősít abban a feltevésemben és meggyőződésemben, hogy helyes úton jártam, hogy igazat
hirdettem, s hogy mindaz a sok gáncs és lekicsinylés, mely rémlátásnak igyekezett feltüntetni
megállapításaimat, hiábavaló és értelmetlen volt...
Jobban örültem volna, ha nekik van igazuk...
...tovább haladnak a mélypont felé. De egyszer csak túljutunk rajta. S ha most nem is, de évek, vagy
rövid évtizedek múlva, ha bekövetkezik a fordulat, újra azok ellen fordul majd a milliók dühe, kik
a mostani vérengzést csinálják."

Endre László (1895-1946 - a zsidók felakasztották)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyáván lapulnak hatvanmilliárdos magánvagyonuk oltalmában
  2015-07-21 22:18:51, kedd
 
 

Gyáván lapulnak hatvanmilliárdos magánvagyonuk oltalmában a timföldgyár tulajdonosai

Bakonyi Árpád Bakonyi Zoltán Tolnay Lajos

Hatalmas magánvagyonukból is fedezhetnék a Magyar Alumíniumtermelő és Kereskedelmi Zrt. tulajdonosai, Tolnay Lajos, Petrusz Béla, Bakonyi Árpád és fia, Bakonyi Zoltán az iszapömlés okozta károkat. Ha a cég nyolcmil­liárd forintos tőkéje nem fedezné ezt, akkor is lesz mit lefoglalniuk a hatóságoknak. A három tulajdonos ugyanis a magyar milliárdosok top 100-as listájának helyezettje. A Napi Gazdaság Tolnay Lajost 23 milliárd forintos vagyonnal a 21. helyen, míg Bakonyi Árpádot és Petrusz Bélát egyaránt 16,5 milliárd forintos vagyonnal a 28. helyen tartja nyilván.

Arcpirítóan olcsón, tízmillió forintért privatizálták a hétfői vörösiszap-tragédiát okozó ajkai timföldgyárat Horn Gyula kormányzásának idején - derül ki Csiha Judit volt szocialista miniszter lapunk birtokába jutott belső jelentéséből. A gyár értékét 1997-ben 1,7 milliárd forintra becsülték, s azért engedték el a pénz nagy részét, mert az azóta lényegében változatlan tulajdonosi kör hárommilliárd forintos környezetvédelmi korszerűsítést ígért a gyárban. A Csiha-jelentésből való a mellékelt táblázat is, amelyen jól látható, hogy a magyar alumíniumipar szinte teljes egészét "bagóért" adták magánkézbe.

Orbán Viktor miniszterelnök a helyszínen járva kijelentette, ott élni többet nem lehet. Megígérte, hogy segítik majd azokat a kolontáriakat, akik más helyen akarják újrakezdeni életüket. Közben a maró anyag teljesen kipusztította a Marcal folyó élővilágát. Számítások szerint összesen 220 millió literrel több lúgos vörösiszap ömlött szét, mint amennyi olaj a Mexikói-öbölbe került.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Matolcsy tudata a Fővárosi Főügyészséget is meggyőzte
  2015-07-21 21:35:57, kedd
 
  Matolcsy tudata a Fővárosi Főügyészséget is meggyőzte

Propeller ma, 14:44

Nincs ellentmondás a főügyészségi és a kerületi ügyészségi álláspont között Matolcsy György MNB-elnök vagyonnyilatkozata ügyében - közölte a Fővárosi Főügyészség kedden az MTI-vel, a Demokratikus Koalíció szóvivőjének sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva.

Gréczy Zsolt, a DK szóvivője arról beszélt, hogy az ügyészség önmagának ellentmondva "mosdatja" Matolcsy Györgyöt, ugyanis másra hivatkozott, amikor nem indított eljárást a jegybankelnök vagyonnyilatkozatának ügyében, és másra, amikor az ellenzéki párt panaszt tett a feljelentés elutasítása miatt.

Emlékeztetett: a DK korábban feljelentést tett Matolcsy György ellen, amiért jövedelme alapítványoktól kapott részét eltitkolva hamis vagyonnyilatkozatot adott le, de az ügyészség elutasította a feljelentést.

Gréczy Zsolt azt mondta, a DK panaszt tett a feljelentés elutasítása ellen, amelyet az ügyészség most arra hivatkozva utasított el, hogy a "feljelentő a cselekménynek nem sértettje", ezért panasszal sem élhet. Megfogalmazása szerint az ügyészség "tudata ezek szerint nem fogta át, hogy az MNB elnöke vagyonnyilatkozat-hamisításának" minden magyar adófizető állampolgár a sértettje, hiszen pont azok elől titkolta el törvényellenesen a jövedelmét, akiktől kapja.

Az "ügyészi magyarázkodás legkínosabb részének" nevezte, hogy miközben Matolcsy György alapítványoktól kapott jövedelme két hete még "vagyonnyilatkozatban feltüntetendő" elem volt, a mostani elutasítás szerint már "ezen összeg feltüntetése nem kötelező eleme a vagyonnyilatkozatnak" - idézett a papírokból.

A Fővárosi Főügyészség az MTI-vel közölte: bűncselekmény miatt bárki tehet feljelentést.

A szóban lévő ügyben az illetékes kerületi ügyészség a feljelentést érdemben vizsgálta és elbírálta, azonban az abban szereplő adatok alapján a feljelentés elutasítása volt indokolt - írta válaszában a főügyészség.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a törvény a panaszjog tekintetében tartalmaz korlátozó rendelkezést: a büntetőeljárásról szóló törvény alapján a feljelentő nem élhet panasszal a feljelentés elutasítása miatt, ha a bűncselekménynek nem sértettje.

A nem jogosulttól származó panaszt ezért a Fővárosi Főügyészségnek a törvény kötelező rendelkezése alapján el kellett utasítania - szögezték le. Mint írták, ettől függetlenül a Fővárosi Főügyészég a panaszban foglaltakat hivatalból felülvizsgálta.

A Fővárosi Főügyészség kiemelte, hogy a főügyészségi és a kerületi ügyészségi álláspont között nincs ellentmondás: a vagyonnyilatkozatban a bruttó jövedelem feltüntetendő, a nettó összeg feltüntetése - amire utólag szintén sor került - ugyanakkor nem kötelező eleme a vagyonnyilatkozatnak.

A vagyonnyilatkozat az Országgyűlés mentelmi bizottságának felhívására történt utólagos kijavítása pedig továbbra sem igazolja a feljelentett személyek szándékosságát - írták, hozzátéve, hogy a hamis magánokirat felhasználása a törvény szerint kizárólag szándékosan követhető el, és szándékosság hiányában a cselekmény nem bűncselekmény.

A felhívásra történt javítás ugyanis éppen arra utal, hogy a jövedelmek feltüntetésének szükségessége a feljelentett személyek tudatában a benyújtáskor nem jelent meg

- közölte a Fővárosi Főügyészség.

Jelezték: újabb feljelentés ebben a tárgyban a Fővárosi Főügyészségre a mai napig nem érkezett.



http://propeller.hu/itthon/3132214-matolcsy-tudata-fovarosi-fougyeszseget-is-megg yozte?utm_source=mm-2015-07-21&utm_medium=email&utm_campaign=Matolcsy%20t udata%20a%20F%C5%91v%C3%A1rosi%20F%C5%91%C3%BCgy%C3%A9szs%C3%A9get%20is%20meggy%C 5%91zte
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És igen! Öt év alatt mínusz tizenegyezer forinttal emelke
  2015-07-21 19:06:46, kedd
 
  A NEGATÍV NÖVEKEDÉS IS NÖVEKEDÉS!!!


********

És igen! Öt év alatt mínusz tizenegyezer forinttal emelkedett a fizetésed!


Ezermillió csattanós puszikát küldök innen is a kormányunknak, a nyaralás fáradalmait éppen kipihenő Orbán Viktornak, Habony Árpádnak és természetesen Finkelstein úrnak, illetve kivétel nélkül mindenkinek, aki aktívan, vagy passzívan hozzájárult ahhoz, hogy egy bruttó 100 ezer forintos fizetés az ő kormányzásuk (CSAKAFIDESZ!) alatt 76 340 forintról 65 500 forintra emelkedett! Tényleg!
Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: Edgar | 2015. július 21. | 1 hozzászólás

fizuIgazság fideszül. Czomba Sándor roppantul büszke a kormány teljesítményére, egyem meg a kis lelkét neki.
29 hónapja nőnek a reálkeresetek

Ehhez a csodás bejelentéshez összehívott egy egész sajtóértekezletet, a hívek pedig örülnek. Arra gondoltam, hogy örüljünk együtt!
hirdetés

Nem kell nagy mágusnak lenni ahhoz, hogy az ember visszakeressen egy picit, hogyan is álltak a keresetek adott évben. Én megtettem, mert köztudottan hülye balliba, idegenszívű ellenség vagyok. Nézzük, mit leltem:

Na, kérem! Minden alkalommal ugyanazt a kalkulátort használtam. Itt a link, lehet vele játszani.

Drága aranyos, de főleg okos Czomba Sándor, miniszterelnök úr, miniszter urak, kedves, könnyen átverhető kisemberek! Most számoljunk szépen együtt!

100 ezer forintos bruttó bért vettem alapul, gyerek nélkül. Nézzük! A 100 ezer nettója

2007-ben 75 507 forint

2009-ben 76 340 forint (ha emlékszünk, akkoriban volt egy válság is)

2012-ben 65 500 forint

2014-ben 65 500 forint

2015-ben 65 500 forint

Most nem foglalkozom olyan apróságokkal, mint az élelmiszer, szolgáltatások, esetleg a törlesztőrészletek hol tartottak ezekben az években.

Ezermillió csattanós puszikát küldök innen is a kormányunknak, a nyaralás fáradalmait éppen kipihenő Orbán Viktornak, Habony Árpádnak és természetesen Finkelstein úrnak, illetve kivétel nélkül mindenkinek, aki aktívan, vagy passzívan hozzájárult ahhoz, hogy egy bruttó 100 ezer forintos fizetés az ő kormányzásuk (CSAKAFIDESZ!) alatt 76 340 forintról 65 500 forintra emelkedett! Tényleg!

Ragaszkodom hozzá, hogy ez is óriásplakátra kerüljön, dobják be minden postaládába, minden lakásba, minden magyar állampolgár nagy-nagy örömére!

Csak így tovább!

Bátran nézzenek hülyének mindenkit! Mert az jó! Működik!

Legközelebb végigszámoljuk a rezsicsökkentést is.

Jó lesz?

Edgar Swan


http://gepnarancs.hu/2015/07/es-igen-ot-ev-alatt-minusz-tizenegyezer-forinttal-em elkedett-a-fizetesed/#.Va5jwSiug84.facebook
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két nemzet áll a háttérhatalom útjában - Echo Tv
  2015-07-21 19:03:18, kedd
 
 
Világ-panoráma: Két nemzet áll a háttérhatalom útjában - Echo Tv


https://www.youtube.com/watch?v=cwLSYU2Ex6E

...... ........... ........... .....

Ferencz Barbara

"Nem a segítségnyújtás a durva ebben, hanem az, hogy a magyarokat tömegeivel utcára dobálták, kilakoltatták a lakásaikból a terhes kismamáktól kezdve a beteg asszonyig!!! A magyarokat utcára hajították mint egy zsák szemetet, pár 10.000 forintos tartozás miatt... értitek? Van akik ezért lettek öngyilkosok!!! Az egész parlament úgy fos ahogy van... nemcsak orbán.. de a többi is kb annyit ér mint egy használt wc papír... A kilakoltatásokat a saját szememmel láttam, ugyanis nem egy alkalommal ott voltam fényképeket készíteni, amiért még engem is képesek voltak megbüntetni ezek a szarháziak... látványos bukás ez az egész parlamenti majomkodásnak!!! A magyarokból gyártottak tömeges hajléktalanokat.. akik nem kaptak ilyen házakat..."


http://delhir.info/cimlap/friss-hireink/43253-2015-07-18-16-20-24
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz ellenségei: népszavazás és átláthatóság
  2015-07-21 18:44:30, kedd
 
  2015.07.21. 08:00 Fabius

A Fidesz ellenségei: népszavazás és átláthatóság

Pártunk és kormányunk két dolgot nem akar különösen mostanában: népszavazást a vasárnapi nyitva tartásról - és általában bármiről - meg átláthatóságot. Meg is tesz mindent annak érdekében, hogy elkerülje ezeket. Még úgy is, ha ettől sokkal nagyobb hülyének látszik, mint amekkora valójában.

A "ne zavarj, épp lopok 2.0 rekord gyors keresztül verése a Nagy Büdösön akár azt a célt is szolgálhatta többek között, hogy a földmutyi iránt érdeklődő Sallai Róbert Benedeknek be lehessen nyújtani egy közel nyolcmillás csekket. Nesze baszki, ennyiért kaphatsz egy Ifa platónyi értelmetlen papírhalmazt kitakart nevekkel és bírálati jegyzőkönyvek nélkül. Az üzenet elég világos, tényleg csak a hülyék nem értik:

src_fazekas.PNG

Kuss, ők így harcolnak a korrupció ellen és az átláthatóságért. No meg úgy, hogy SRB családját a honfoglalásig átvilágítják, kiderítik, hogy vannak az állam szolgálatában álló rokonai, ő maga képviselőként állami pénzből él így megállapítják: az állam pénzén éppen kussolni is lehetne. Mert még baj lesz. Pluszbónusz azt már tudhatjuk, gazdálkodóként ő mennyi pályázatot adott be és ebből mennyit nyert, de hogy mindenki másnál hogy áll a mérleg azt csak 8 milla kifizetése után tudatnánk meg.

De semmivel nem átláthatóbb, hogy ki hazudott vidaildi két hónapja benyújtott felmondásáról. Ráadásul azt sem lenne érdektelen megtudni, hogy vajon mire kérte Orbán a jómunkásasszonyt, amit ennyire vállalhatatlannak érzett? Mi lehetett az, amire az utóbbi hónapok vesszőfutását is bevállaló vida is azt mondta: ez már nekem is sok, bazmeg, nem akarom, nem csinálom oszt'jónapot!

Ami meg a vasárnapi boltzár népszavazása körül zajlik egyenesen tragikomédia.

Patyi András NVB elnök most bizonyára a gazdi lábainál hever aki a füle tövét vakargatja: óóóóókos vagy, jól van, a kiszámíthatatlan és összevissza meghozott döntéseiddel megint összezavartál mindenkit. Sose fogják kitalálni a szerencsétlenek éppen mi alapján számít elsőnek valaki, hehe. Ha akarjuk a Kúria döntés nyilvánossága, ha akarjuk az épületbe lépés időpontja, és ha minden kötél szakad akkor majd az érkeztetés sorrendje lesz mérvadó. És akkor még az egyértelműségi problémákról nem is beszéltünk, ugye, ami simán bevethető a valahogy mégis elsőként kihozott kérdés elutasítására. Ilyen bonyolult dolog ez, nem lehet csak úgy összevissza kérdezgetni, legyen vagy ne legyen vasárnapi boltzár. Pálffy Ilonka törvénymódosítást kezdeményez az "egyértelműtlenség" nemzeti feloldására, őszig is telik az a drága idő. Ami alatt hátha megszeretik a zemberek a vasárnapi zárvát még akkor is, ha már a fideszesek kétharmada is együtt dudorogja Apa zenéllel, hogy:

Baszódjál meg kádéenpé és külön semjénzsót!

http://varanus.blog.hu/2015/07/21/a_fidesz_ellensegei_nepszavazas_es_atlathatosag
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A végjáték - dokumentumfilm a fehér népirtásról
  2015-07-21 18:37:33, kedd
 
 
A végjáték - dokumentumfilm a fehér népirtásról
2015-07-21 18:00:59,



Nem különös, hogy valami okból az összes fehér ország, és csak a fehér országok erőteljes bevándorlást szenvednek el a harmadik világból? A sokszínűség a fehérellenes politika fegyvere, a sokszínűség jelszava alatt fehér népirtás folyik.

Nem titkos összeesküvés ez, hiszen Wesley Clark, az amerikai hadsereg volt tábornoka, demokrata párti politikus (nem meglepő talán, hogy apai ágon zsidó származású - a szerk.) nyíltan meg is fogalmazta: "Európában nincs helye etnikailag tiszta országoknak". A bevándorlás erőltetése csupán az első lépés, melyet erőszakos integráció és erőszakos asszimiláció követ. Ha a folyamat nem elég gyors, az állam akár be is avatkozhat, mint ahogy azzal nyíltan fenyegetőzött is Nicolas Sarkozy volt franciaországi elnök (családfájának nem kell egészen a gyökeréig ásni, hogy "szárazlábú" ősöket találjunk - a szerk.) még 2008-ban. A cél tehát igen egyszerű: teljesen levadászni a fehér embert. A - Budaházy Edda és Szakál Boglárka jóvoltából - immár magyar felirattal is ellátott kisfilm megosztása mindenkinek ajánlott.

DOKUMENTUMFILM : A VÉGJÁTÉK




https://www.youtube.com/watch?v=-o7HWX7lkKU

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És ha a pedofilok is rázendítenek?
  2015-07-21 18:30:18, kedd
 
  És ha a pedofilok is rázendítenek?


Posted on 2015/07/21 Szerző: Admin


Áttörés az EU-ban: perelhetik hazájukat az azonos nemű párok


Precedensértékű ítéletet hozott kedden az Emberi Jogok Európai Bírósága Strasbourgban: Olaszországnak valamilyen módon jogilag el kellene ismernie az azonos nemű párok kapcsolatát, miután három meleg pár beperelte hazáját. A döntés miatt a jövőben több per is indulhat.
A mostani ügyben három meleg pár indított pert Olaszország ellen a strasbourgi székhelyű bíróságon, arra hivatkozva, hogy az állam megsérti az Emberi Jogok Európai Egyezményében lefektetett jogaikat, pontosabban a családi és magánélethez fűződő jogokat, a házassághoz fűződő jogot és a diszkrimináció tilalmát.
A bírák a házasodáshoz fűződő joggal kapcsolatban arra az álláspontra helyezkedtek, hogy ezen az alapon nem lehet panaszt tenni egyik állam ellen sem, mert korábbi ítéleteik alapján az egyezmény nem ruház olyan kötelezettséget az Európa Tanács (ET) tagállamaira, hogy tegyék lehetővé az azonos nemű párok házasságát.

buz17
Az egyezmény pontosan azt mondja ki, hogy a házasságkötési korhatárt elért férfiaknak és nőknek joguk van a házasságkötésre és a családalapításra, az e jog gyakorlását szabályozó nemzeti törvények szerint. Azt ugyan konkrétan nem mondja ki, hogy férfiak nem házasodhatnak férfiakkal, vagy nők nőkkel, de a bíróság - eddigi ítélkezési gyakorlata alapján - így értelmezi.
A családi és magánélethez való jogot ugyanakkor a bírák szerint igenis megsérti Olaszország. Az azonos nemű párokat jelenleg megillető jogi védelem az országban nem pusztán elégtelen egy stabil, elkötelezett kapcsolatban élő pár számára, de nem is eléggé megbízható. Az olaszországi helyhatóságoknak jelenleg csak kis része teszi lehetővé, hogy azonos nemű párok bejegyeztessék magukat, s a strasbourgi bíróság szerint ez is pusztán jelképes intézkedés, semmilyen joggal nem ruházza fel őket.
Az EJEB szerint túlzottan korlátozott a 2013 decemberében bevezetett, úgynevezett együttélési megállapodás olaszországi jogintézménye is, mert nem rendelkezik arról, hogy a pár tagjainak anyagilag támogatniuk kell egymást, illetve örökölhetnek is egymás után. Ráadásul a bírák szerint az, hogy ilyen megállapodást bárki köthet, barátok, lakótársak vagy az is, aki valakit gondoz, azt mutatja, hogy ez a jogintézmény nem elsősorban párok számára jött létre. A bíróság szerint emellett egy stabil és elkötelezett kapcsolatnak nem feltétele az együttélés, egy pár tagjai bármilyen, például munkahelyi okokból akár hosszú ideig is távol lehetnek egymástól.
Olaszország azzal is érvelt Strasbourgban, hogy bírósági úton lehetséges az egynemű párok kapcsolatának elismertetése. Az emberi jogi bírák ugyanakkor úgy vélik, hogy nem hatékony jogintézmény, ha minden ilyen üggyel az egyébként is leterhelt igazságszolgáltatáshoz kell fordulni.
A bírák szerint Olaszországban a társadalmi valóság - az, hogy meleg párok szabadon élhetik az életüket - ellentmondásba került a törvénnyel, hiszen az jogilag, hivatalosan semmilyen módon nem képes elismerni.
Ha sokan perelnek, jöhet az élettársi kapcsolat?
A bíróság a keddi ítéletben megjegyezte, hogy az ET 47 tagállama közül 11 már engedélyezte, hogy meleg párok is összeházasodjanak. A döntés miatt sok meleg pár perelhet Oroszországban, Szlovákiában, Törökországban, Lengyelországban és egyéb európai országokban, ahol nem engedélyezett az azonos neműek élettársi kapcsolata, valószínűleg meg is nyernék a pert. Így pedig ezekben az országokban el kellene gondolkozni legalább az azonos nemű élettársi viszony bevezetésén.
Az ítélet azt is megállapította, hogy az olasz államra nem róna különösebb terhet, ha arra köteleznék, hogy jogilag védje és ismerje el az azonos nemű párok kapcsolatát. A házasság jogintézményén kívül ez a bejegyzett élettársi kapcsolat megteremtése révén volna a legegyszerűbben megvalósítható. Ilyen az Európa Tanács 47 tagállama közül 24-ben létezik.

buz11
A strasbourgi beadványt megfogalmazó meleg párok egyike korábban egészen az olasz alkotmánybíróságig ment az ügyével, mert tagjai szerettek volna összeházasodni. 2010-ben az olasz legfelsőbb bíróság azt mondta ki, hogy az alkotmány értelmében a házasság intézménye nem terjeszthető ki az azonos nemű párokra, de a törvényhozás szabályozhatja ezt a kérdést valamilyen más jogintézmény megteremtésével, amely elismeri és óvja a meleg párok kapcsolatát. Ennek Strasbourg szerint az állam mindeddig nem tett eleget, holott az olasz társadalom többsége is támogatná.
A bírák szerint Olaszország sem tagadja, hogy az azonos nemű párok jogi védelmének javítása szükséges, ugyanakkor nem tudta bizonyítani, hogy a jelenlegi helyzet fenntartását bármilyen közösségi érdek indokolná.
Az elsőfokú, egyelőre nem jogerős ítéletben a hat panaszosnak fejenként 5000 euró (körülbelül 464 ezer forint) kártérítést ítélt meg a strasbourgi bíróság, az olasz államnak pedig 14 000 euró perköltséget is meg kell térítenie, ha a döntés véglegessé válik.
(NOL)
Bal-Rad komm: “...jogilag el kellene ismernie az azonos nemű párok kapcsolatát..."-mondja ki a BÍRÓSÁGI VERDIKT!
Azaz: ODÁIG JUTOTTUNK, HOGY BÍRÓSÁG KÖTELEZI AZ ORSZÁGOKAT ARRA, hogy...
Kb. elérkezett annak az ideje, hogy ennek az Emberi Jogok Európai Egyezménye névre keresztelt paktumot ÚJRA TÁRGYALJÁK! Merthogy kicsit kezd ez az egyezmény hasonlítani az arab történetre:
Megy az Igazhitű és felesége a sivatagban. Gyalog. Elöl az asszony-mögötte jóval lamaradva a fér. Látja ezt a kádi. Nem is tudja szó nélkül megállni a Korán tanításának eme látványos megtagadását.
-Óh Te bűnös lélek!-förmed a férjre. Ha Igazghitű lennél, tudnád mit tanít ilyen esetekre a Korán! A férjnek kell elöl menni, asszonya pedig követi őt!
-Óh bölcs kádi!-sóhajt a férj. Tudom én jól, hogy mit tanít a Korán! De amikor azt írták!-a sivatag még nem volt aláaknázva!
NEM KELL NEKÜNK MINDENBEN KÖVETNI ENNEK A PAKTUMNAK A “TANÍTÁSAIT"! Vagy ha követni akarjuk, akkor meg kell reformálni!
Mert amikor ez az Egyezmény megszületett, még senki sem gondolta, hogy a buzilobbi ennyire elhatalmasodik!

És ha a pedofilok is rázendítenek?

https://balrad.wordpress.com/2015/07/21/es-ha-a-pedofilok-is-razenditenek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 35 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 666 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1502
  • e Hét: 7234
  • e Hónap: 18345
  • e Év: 171841
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.