Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
A viz alatt csak az első 5perc nehez
  2015-07-07 22:30:43, kedd
 
  TÁMOGATOM A MELEGFELVONULÁST,DUNÁBAN, HOSSZÁBAN,VÍZ ALATT MOHÁCSIG!!!!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fidesz-közlemény
  2015-07-07 22:09:26, kedd
 
  Fidesz-közlemény

A mögöttünk álló hónapokban az Országgyűlés számos, a magyar embereket védő és megélhetésüket segítő törvényről döntött.
Elfogadtuk a jövő évi adócsökkentések költségvetését, amely keretében döntöttünk a személyi jövedelemadó csökkentésről, a kétgyermekesek adókedvezményének növeléséről, végrehajtottuk a bankok elszámoltatását, életbe léptettük a rendvédelmi dolgozók béremelését, szigorítottuk a brókercégekre vonatkozó szabályokat és döntöttünk az Iszlám Állam elleni magyar szerepvállalásról. Vona Gábor és a szélsőséges nézeteiről ismert Jobbik ezekben a kiemelt ügyekben mindig lelepleződött és kiderült, hogy csak a levegőbe beszélnek, hiszen a parlamenti szavazás során ezekben az esetekben vagy tartózkodtak, vagy nem szavazták meg azokat, illetve számtalan esetben együtt szavaztak Gyurcsány Ferenc szövetségeseivel. A baloldallal együtt nem támogatták a kormánypárt javaslatait, és a fontos ügyekben rendszeresen cserbenhagyták a magyar embereket. A magyar embereket azonban hosszú távon nem lehet demagóg ígéretekkel becsapni. A Jobbikról és annak tagjairól mindenki tudja, hogy báránybőrbe bújt farkasok.

Fidesz-frakció Sajtóosztály
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Demográfiai válság, családtámogatás, adókedvezmény, jajveszé
  2015-07-07 21:29:49, kedd
 
  Fogjuk meg és vigyétek!

Demográfiai válság, családtámogatás, adókedvezmény, jajveszékelés és öntömjénezés a honatyák sorai közt.
De nézzük csak, hogy akik gyermekvállalásra buzdítják a társadalmat, és az anyagiaktól (lakás, fizetés, gyermektámogatás) remélik a gyerekszám növekedését, ők maguk pedig irigylésre méltó anyagi lehetőségekkel bírnak, hol is állnak a nemzetfogyás elleni háborúban?
Vagyis, átlagosan hány gyeremeket vállalnak a magukat nemzetinek valló frakciókban csücsülő képviselők?
(A Fidesz frakció képviselőinek nyilvános adatait a frakció nagy létszáma miatt nem volt időm végigbúvárkodni, de ha valaki megteszi, és kiszámolja az átlagos reprodukciós rátát, annak nagyon örülök!)
KDNP: 1,9 gyermeket vállalnak átlagban a képviselők, ez a szám várhatóan nem is fog emelkedni, tekintve, hogy az átlagéletkor közel 60.
Jobbik: alig haladja meg az 1,5-öt, igaz, itt az átlagéltkor 38 év, így elméletileg van rá némi esély, hogy javuljon.

A népesség szintentartásához 2,1-es reprodukciós rátára van szükség, vagyis átlagosan 2, minden 10. családnál 3 gyermekre. És, akkor még mindig nem sokasodunk, csak tartjuk a szintet...

Ez alapján, tisztelt honatyák és honanyák, Önök, az ország vezetői, igen kevés kivétellel egyértelműen a nemzetfogyást erősítik!

Pedig Önök anyagilag megengedhetnének akárhány gyermeket, mégsem vállalnak! A munkakörük rugalmas, a főnökük nem támaszt akadályt egy-egy újabb gyermeknek. Kiabálják, hogy baj van, de mégsem sokasodnak.

Tudják, miért? Mert a gyermekvállalás áldozatokkal, lemondással jár. Nem, nem anyagival. A magunkra fordítható minőségi időről, energiáról, pénzről kell lemondani, sokkal több lesz a korlát, ha van pénz, akkor is: szülői mivoltból adódó lelkiismereti. És ezért nem vállal a nem politikus átlagember sem gyermeket! Most kapok majd megint hideget és meleget, de akkor is kimondom, újra és újra: sokkal, sokkal több pár - politikus és nem politikus - vállalhatna akár 4-5 gyermeket is az 1-2 helyett...lusták, kényelmesek, önzők és hogy ezzel ne kelljen szembenézniük, megmagyarázzák maguknak, hogy ők csak megfontoltak és felelősségteljesek. Hazugság!

Pedig, busás a kompenzáció - annak, aki tudja értékelni a szereteten alapuló bizalmas emberi kapcsolatot.

Tehát, visszatérve: tisztelt politikusok, milyen alapon várják el az Önökénél sokkal rosszabb anyagi körülmények közt élő, és Önöknél sokkal kiszolgáltatottabb helyzetben lévő társadalomtól ráadásként még azt az áldozatot is, amelyre Önök sokkal kedvezőbb körülmények közt sem hajlandóak?

Hogy ez magánügy? Nem, nem magánügy. A példamutatás és hiteles értékközvetítés a politikusnál sokkal fontosabb annál, mint amit szavakban képvisel. Illetve, a politikus élete és tettei adják meg szavai hitelét, teszik követhetővé magát a politikust, vagy a politikai csoportosulását.

Hogy mi a véleményem? Akinek anyagilag és egészségileg van lehetősége, de nem vállal gyermeket, az egyszerűen önző, gazdaságilag feléli saját személyestian jövőjét is (és persze a közösségét is, amit most egyszerűen csak országnak és nemzetnek nevezzünk), és az értékrendjében a szeretet alapú emberi kapcsolat valahol nagyon hátul van, ha létezik egyáltalán.

Mert anyának és apának lenni nem más, mint az Isten által ránk bízott kis lelkek kiteljesedését legjobb tudásunk és képességeink szerint segíteni, melyért a fizetség a szeretetteljes boldogság, és a méltóságos, nyugodt öregkor.

Politikusok és nem politikusok!
Szüljetek!

Bertha Szilvia
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A SOK SZIVÁRVÁNYKÉPŰ bUZERÁNSSAL EGYÜTT!!
  2015-07-07 19:25:06, kedd
 
  A SOK SZIVÁRVÁNYKÉPŰ BUZERÁNSSAL EGYÜTT!!

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11242062_1601492720121 971_7783389598860494971_n.jpg?oh=c3e963a572865818e8fd5ad0faabb488&oe=562D7036
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Betegség, ha vaklaki a szőrös, fekáliás végbélnyílásra gerj
  2015-07-07 19:17:30, kedd
 
  2015. július 5. 17:14

"Betegség, ha vaklaki a szőrös, fekáliás végbélnyílásra gerjed" - barna szósz került a demokrata palacsintába


Azt már megszokhattuk, hogy a köcsögdiktatúra hetében a demokraták nem restek a nap 24 órájában nyelvükkel tágítani - egyébként tovább már teljesen hasztalanul - az aberrált valagakat, az azonban ritkaságszámba megy, ha az egyenlőségtudat szent ösvényén pont ilyenkor botlik meg egy-egy képviselőjük. Pedig most ez történt. A pécsi DK-s képviselő olyan posztot írt, amit a Pride ellen tüntetők akár a zászlajukra is hímezhetnének - szörnyülködött a HVG. Sütő László a Gyurcsány-párt megyei listájának éléről lett a Baranya Megyei Közgyűlés tagja. Az alábbi hozzászólást írta az Együtt egyik elnökségi tagjának FB-posztja alá: ,,Az orvostudomány minden kromoszóma-rendellenességet betegségnek tart! Nem lehet kivétel a nemi kromoszómáé! A szexualitás a fajfenntartó ösztönön alapul, ergo férfi és nő között természetes. Utódnemzésre képtelen párkapcsolat normális országban nem lehet családmodell! Amúgy nem érdekel, ha vaklaki a szőrös, fekáliás végbélnyílásra gerjed, de ez legyen a magánügye! Az én toleranciám odáig terjed, hogy betegségnek tartom!" Berkecz Balázs, az Együtt nevű másik demokrata gittegylet prominense arról írt egyébként közösségi oldalán, hogy az Együttben határozottan kiállnak a mellett, hogy minden embert "egyenlő jogok" és szabadságjogok illetnek meg és erről szól a Budapest Pride is stb. Zoom Sütő László (j) - Ferinek ideje lesz lenyesni a vadhajtásokat Sütő László korábban is feltűnt már demokratához méltatlan különvéleményeivel. Az orosz-ukrán konfliktusról például azt írta, hogy az ukrán hadsereg kéjes örömmel gyilkol civileket az ország keleti részén, a ,,művelt nyugat" pedig szokása szerint kettős mércét alkalmaz, amikor olyasmiért támadja Moszkvát, amit Koszovóban üdvözölt. Egyébként Sütő a "rendszerváltás" után kisgazda lett, sőt az FKGP megyei elnöke, később Gyurcsány hívévé vált, őt követte az MSZP-be, majd a DK-ba. (Kuruc.info - HVG nyomán) Frissítés: képernyőmentés a Sütő-Berkecz-csörtéről 2. frissítés: "Ilyen ügyekben nincs pardon" - Gyurcsány kipenderítette pártocskájából Sütőt Sütő megszokhatta volna már, hogy az alapvetéseket (pl. holokamu, másságkultusz, szekularizáció) tagadni bűn. Itt az eredménye elővigyázatlan őszinteségrohamának: Gyurcsány Ferenc kezdeményezte Sütő László azonnali kizárását a Demokratikus Koalícióból. A Baranya megyei képviselő elfogadhatatlan kijelentéseket fogalmazott meg, amelyek összeegyeztethetetlenek a DK emberi jogi alapelveivel. A Demokratikus Koalíció elnökségének álláspontja világos: nem tűri és soha nem fogja tűrni hogy olyan emberek és nézetek legyenek a pártunkban, amelyek különbséget tesznek ember és ember között, származása, szexuális önazonossága miatt. Ennek a pártnak nem lehet kirekesztő, embertársait lenéző tagja. Ilyen ügyekben nincs pardon.


Forrás: https://kuruc.info/r/6/145300/

*********************


Na,ezek után el tudom képzelni,hogyan zajlik egy DK-s párttaggyűlés! kúrcsány egy szál tangában,varjú meg egy szál szuszpenzorban a pulpituson,a többiek meg félmeztelen testre felvett fekete bőrmellényben,fekete bőr tányérsapkában,fekete bőrnadrágban,amelynek az ülepén hatalmas lyuk tátong! Aztán kezdődik a buli........Na,ezek után el tudom képzelni,hogyan zajlik egy DK-s párttaggyűlés! kúrcsány egy szál tangában,varjú meg egy szál szuszpenzorban a pulpituson,a többiek meg félmeztelen testre felvett fekete bőrmellényben,fekete bőr tányérsapkában,fekete bőrnadrágban,amelynek az ülepén hatalmas lyuk tátong! Aztán kezdődik a buli........


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Régen látott már mikrofon elől menekülő képviselőket? Akkor
  2015-07-07 17:43:29, kedd
 
  Nyilvanvaloan semmilyen osszefugges nincs a MET uggyel.
na ezeket a menekülteket kéne kitoloncolni
És ezt a sok tahó, arrogáns, ostobát a felcsúti birtokán személyesen a mi fénylő csillagunk válogatta össze. Ő maga volt a mérce.
a politika napjainkban kizárólag arról szól, hogy eltereljék a figyelmet az intézményesített lopásról amit megfülkeforradalmasítottak a tüppedtagyúak hátán.
a jövőben pedig már azzal a kevés zavaró kérdezősködéssel sem akarnak foglalkozni amit még eddig néhányan feltettek.




Régen látott már mikrofon elől menekülő képviselőket? Akkor majd most


ma 14:44


A Transparency International jogi képviselője érdeklődött volna arról, hogy miért szavazzák meg azt a kormányjavaslatot, ami pénzt kér a közérdekű adatigénylések után. Már egy csakra sem telik.


https://youtu.be/r9o3GteacYA


http://444.hu/2015/07/07/regen-latott-mar-mikrofon-elol-menekulo-kepviseloket-akk or-majd-most/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagyon durván elszállt a költségvetés hiánya
  2015-07-07 17:26:05, kedd
 
  Ha nem pénzelné az unió ezt a mini diktátort, már a nevére sem emlékeznénk.

*

2015. július 7., kedd 16:45 Napi.hu

Nagyon durván elszállt a költségvetés hiánya


Júniusban 312,2 milliárd forint volt az államháztartás egyhavi hiánya - ilyen durva adatra senki nem számított. Az NGM szerint az uniós támogatások hiányán és a magas kamatkiadásokon csúszott el a költségvetés.

Az NGM szerint a várakozásoknak megfelelően alakult az államháztartás (áht) központi alrendszerének június végi hiánya, miután egyetlen hónap alatt 312,2 milliárd forinttal nőtt a deficit gazdasági tárca gyorsjelentése szerint.

A váratlanul magas számon egy dolog segít: májusban még 98,7 milliárd forintos többlet keletkezet. Így az első félévi hiány 823,3 milliárd forintra ugrott, ami az eredetileg elfogadott 877,4 milliárdos deficit 98,9 százaléka.

Az áht-n belül a központi költségvetés 868,1 milliárd forintos deficittel, a tb pénzügyi alapjai 15,0 milliárd forintos, az elkülönített állami pénzalapok pedig 29,8 milliárd forintos szufficittel zártak. Tavaly ilyenkor az áht központi alrendszerének deficitje 813,7 milliárd forintot tett ki.

Nem küld pénzt az EU

A két év azonos időszaka közti különbség ezúttal is elsősorban az uniós források eltérő alakulásából fakad. A fejezeti kezelésű előirányzatok uniós bevételei mintegy 156 milliárd forinttal maradtak el az előző évi bevételektől az évenként változó elszámolások különbsége okán. Ezzel szemben a szakmai fejezeti kezelésű előirányzatok uniós kiadásai több mint 200 milliárd forinttal haladták meg az előző évi kiadásokat a felfutó kifizetéseknek köszönhetően. Vagyis a magas hiány oka, hogy az uniós pénzeket kifizették, ám az uniós bevételek nem nem érkeztek meg.

A júniusi deficit 312,2 milliárd forintot tett ki, szemben az előző évi 132 milliárddal. A havi kamatkiadás mintegy 60 milliárddal haladta meg az előző évit, amely a kamatfizetések éven belüli eltérő lefutásával magyarázható. A gazdaság folyamatos növekedése miatt magasabban alakultak az adóbevételek, ami a nagyobb bérkiáramlás miatti befizetés-növekedéseknek, valamint az adófizetési morál javítása érdekében hozott intézkedések (pl. online pénztárgépek bekötése) sikerének köszönhető.

Az NGM megjegyzi, hogy a hiány nagyságának lefutása most sem időarányos: az év első felében a kiadások meghaladják a bevételeket. A 2015-re kitűzött hiánycél pedig továbbra is a GDP 2,4 százaléka.


http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/nagyon_durvan_elszallt_a_koltsegvetes_hianya.6 00202.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A falusi lakodalomban irtózatos verekedés tör ki. Kihívják
  2015-07-07 17:23:34, kedd
 
  A falusi lakodalomban irtózatos verekedés tör ki. Kihívják a mentőket, rendőrséget. A rendőrök épp azt a férfit hallgatják ki, aki éppen a menyasszonnyal táncolt.
- Mi történt? - kérdezi a rendőr.
- Én kérem szépen csak annyit láttam, hogy az ifjú férj átugrik az asztalon és teljes erővel az ara lábai közé rúgott - válaszol férfi.
- Úúúú, az nagyon fájdalmas lehetett - mondja a rendőr.
- Nekem mondja? 2 ujjam el is tört rögtön. 
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Megütötték a forintot - Féléves mélyponton az árfolyama
  2015-07-07 17:22:05, kedd
 
  2015. július 7., kedd 16:47 Napi.hu

Megütötték a forintot - Féléves mélyponton az árfolyama

A görög válságtárgyalások közepette nyomás alá került a forint, ami miatt újabb közel féléves mélypontot láthattunk az euróval szembeni jegyzésekben.

A kurzus 0,33 százalékos napon belüli gyengülést követően 317 fölé került. Eközben a dollárral szemben is jelentősen gyengültünk, már 290-nél jár a kurzus - írja a Portfolio.

Az euró jelenleg 317,48 forinton áll. A dollárért 290,36 forintot kell már fizetni, svájci frankért pedig 305,89 forintot kell adni.

http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/megutottek_a_forintot_feleves_melyponton_az_arf olyama.600203.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„Közelebb kerültem a zsidó hitvilághoz” Újabb j
  2015-07-07 17:19:26, kedd
 
  A Megtért!
Posted on 2015/07/07 Szerző: Admin

,,Közelebb kerültem a zsidó hitvilághoz" Újabb jobbikos tért meg


Istenhez fordult a Jobbik borsod megyei elnökségéről 2012-ben lemondott, majd később a pártból árulás vádjával kizárt, egykor Kalasnyikovval hadonászó Endrésik Zsolt. Lapunk értesülését maga az érintett erősítette meg, és további részleteket is elárult.
,,Kemény időszaknak" nevezte a Jobbikból történt távozását Endrésik Zsolt, a párt korábbi parlamenti képviselője, borsodi elnöke. A borsodi szervezetet domináló Szegedi Csanáddal és Mártonnal 2012 tavaszára elmérgesedett viszonya hamar átfordult személyeskedő ,,adok-kapokba", és a Szegedi ,,klán" pártvezetéssel ápolt jó kapcsolatai miatt az ügy országos szintre emelkedett. (Szegedi Csanád 2012 nyarán szakított a Jobbikkal, miután ráébredt zsidó származására.)
Endrésik példáját követve a teljes borsodi elnökség lemondott, mire árulással vádolták meg, és titkos szavazással kizárták a Jobbik parlamenti frakciójából.
Mandátumát azonban nem adta vissza, hanem független képviselőként folytatta. Mint mondja, akkoriban sokan akarták felhasználni Vona Gáborékkal szemben is.
A felvétel 2012-ben készült, Endrésik Zsolt megtérése előtt.
Kizárását követően került sor arra a magyar sajtót is bejáró jelentre, amikor a bosszúvágytól fűtött képviselő egy Edelényben tartott Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Jobbik-majálison harcot ígért és géppisztolysorozatot adott le a levegőbe (tette szabálysértésnek minősült és 20 ezer forintja bánta). Akkor úgy tervezte, hogy Szent László néven új radikális nemzeti mozgalom építésébe kezd, és a csalódott Jobbikosokat gyűjti maga köré. Azt nyilatkozta, hogy
“parlamenti politikusként is a párt militáns szárnyhoz tartozott, és ezen nem kíván változtatni: utolsó csepp véréig küzdeni fog a magyarságért."
Emlékezetes, hogy annak idején Egyed Zsolt, szintén Jobbikos politikussal együtt hogyan állt ki a ,,gumikalapácsos" edelényi polgármester, Molnár Oszkár mellett, aki azt állította, hogy helyi cigányasszonyok gyógyszerekkel ártanak születendő gyereküknek az emelt szintű családi pótlék reményében, illetve ugyanezért gumikalapáccsal ütik a hasukban hordott magzatot.

end
Endrésikhez fűződik továbbá az a mondás, miszerint: ,,Hitler is kihasználta ezt a lehetőséget; nem példaként állítom, csak azt mondom, a harmincas években is ez a társadalmi réteg csúszott le. Az elégedetlenséget ki lehet használni. És ki is fogjuk."
Hungarista, nyilas irány
Miután a MIÉP-pel megkísérelt 2013 tavaszi együttműködését sem koronázta siker, Endrésik 2013 nyarára belecsömörlött a politikai sárdobálásba. Azt mondja, sok emberben csalódott, illetve társai közül többen egy hungarista, nyilas irányba szerették volna folytatni a mozgalomépítést, amihez ő már nem kívánta adni a nevét, ezért hátrált ki szép fokozatosan az egész szervezkedésből.
,,2013 novemberében tértem meg. Korábban is református vallású voltam, de nem jártam templomba. Most viszont az egész életemet átadtam Jézus szolgálatának"
- mondta az atv.hu-nak Endrésik, aki az egykori kisgazda képviselő Molnár Róberten keresztül jutott el egy Biatorbágyi ,,férficsendességre", amelyet a református belmisszió szervezett. Itt találkozott egyébként több alkalommal is a korrupciós botrányba keveredett Hagyó Miklóssal, Budapest egykori főpolgármester-helyettesével.
Endrésik azóta beiratkozott a Debreceni Református Teológiára és az első évet sikeresen el is végezte. Kérdésünkre, hogy keresztény hívőként mennyiben árnyalódott azóta a zsidósághoz való viszonya, így válaszolt:
,,Olvasom és tanulmányozom az Ószövetséget is, amely által közelebb kerültem a zsidó hitvilághoz és kultúrához".
De más vonatkozásokban is igyekezett rendezni az életét. A Jobbikból való távozása után bevallása szerint elvakította a gyűlölet és a bosszú, ezért megtérése után kapcsolatait is ki akarta igazítani.
,,Beszéltem Vonával és Szabó Gáborral, bocsánatot kértem tőlük és én is megbocsátottam nekik"- mesélte, és azt is elmondta, hogy a pártelnök és a pártigazgató is jól fogadták őszinteségét, igaz meg is lepődtek pálfordulásán. A közeljövőben Szegedi Csanáddal is szeretne leülni, akinek nagyra értékeli a zsidó hit felé fordulását, bár ettől még úgy érzi: nem könnyű beszélgetés vár rájuk.

zsiduó
Endrésik otthonában Sajóvelezden független önkormányzati képviselőként tevékenykedik, emellett birtokán gazdálkodik, három gyermekét neveli és szabadidejében a vizsgákra készül. A Putnoki gimnáziumban, ahol földrajzot tanít, a diákok többsége ismeri előéletét, és néha neki is szegezik a kérdést: hányadán áll a nemzeti radikális oldallal? Mostanában azonban ,,messziről figyeli az eseményeket".
Endrésik elismerte, hogy mostanában is kapott megkereséseket egy a Jobbikból kiábrándultakat új mozgalomba szervező aktivistáktól, ő azonban egyelőre nem kíván politikával foglalkozni.
(atv)
Bal-Rad komm: Endrésik története és “megtérése" nem tegnap történt, de vélhetőleg háromhavonta következhetne be ilyen szintű megtérés-és árulóvá nyilvánítás!
,,...Beszéltem Vonával és Szabó Gáborral, bocsánatot kértem tőlük és én is megbocsátottam nekik..."
Csakhogy a választókkal és szimpatizánsokkal nem beszél az érintettek közül senki! Igaz, akkor igencsak sok bocsánatkérésnek kéne következnie.
Pedig gyaníthatóan lesz még “biliborogatás" a Jobbik portáján! Idő kérdése csupán!


https://balrad.wordpress.com/2015/07/07/a-megtert/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 666 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 124
  • e Hét: 463
  • e Hónap: 4208
  • e Év: 157704
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.