Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Jó éjszakát, békés álmokat!
  2015-08-12 23:55:56, szerda
 
  Mindenkinek



 
 
0 komment , kategória:  Jó éjszakát!  
Adama: Hogyan emelhető egyesek tudatossága
  2015-08-12 23:20:40, szerda
 
  Adama: Hogyan emelhető egyesek tudatossága





Mielőtt fel szeretnétek emelni tudatosságotok szintjét, az alábbiakhoz hasonló kérdéseket tehetnétek fel magatoknak:

• Mit jelent felemelni a tudatosságom szintjét?
• Miért tenném ezt?
• Mi történik azzal, aki úgy dönt, hogy megemeli a tudatosságának szintjét?
• Milyen hatással van ez a jelenlegi életemre?
• Mit eredményezne egy olyan spirituális utazás, mely szó szerint sosem ér véget?

Adama vagyok Telosból. Az, hogy miképpen lehet valakinek emelni a tudatosságát, egy igen tág fogalom, mellyel egy komplett enciklopédiát lehetne megtölteni abban az esetben, ha könyvírásra adnánk fejünket.

Azt válaszolhatnánk a kérdésre, hogy a csiszolt gyémánt alakjához, mely sok ezer lapból áll, hasonlítható a válasz - a gyémánt minden fazettája a tudatosság emelésének egy-egy lehetséges útját szimbolizálja aképpen, hogyan emelhető ez, az életről alkotott jelenlegi megértésetek fölé és azon túl a bolygón.
Ahogyan elkezdtek töprengeni a szívetek mélyén az efféle kérdéseken, már benne is vagytok a folyamatban. A saját Isten-Énetek megjelenik, oly mértékben, amennyire azt megengeditek számára. Részesíteni fog benneteket figyelmeztetéseiben és kalauzolni is fog mindvégig, utatok során. Mert ez bizony folyamat a javából, kedveseim. Fokról fokra tárul fel előttetek saját személyes ösvényetek, cselekedeteitek és azok intenzitásának függvényében.
Amint egyre jobban megértitek a fenti kérdések lehetséges válaszait, a tudatosságotok megemelése sokkal könnyebbé válhat. Majdhogynem egy örömteli játékot készíthettek a vele járó számtalan megtapasztalásból.
Hadd adjam meg nektek - amennyiben elfogadjátok - a kérdések rövid magyarázatát. A koncepciók több ezerszeresre duzzasztásának viszont már a ti házi feladatotok lesz; nem is az elmétekben, hanem a szívetekben végrehajtva mindezt. A szívetek, kedveseim, lelketek legvégső, legfenségesebb intelligenciája.

Mit jelent kiterjeszteni, avagy megemelni a tudatosságotokat?

Azt jelenti, hogy jóval éberebbé váltok életetek minden szintjére, aspektusára. Többé nem robotpilóta-üzemmódban éltek.
Ez azt jelenti, hogy megszüntetitek életetekben az őrületet, legalább néhány rövidebb időszakra naponta, hogy meditáltok, elmélkedtek a "Valódi Énetek" felfedezésén. Kezdetek kinyílni az összes lehetségességre. Fedezzétek fel a körülöttetek lévő dolgok csodálatosságát a természetben, szerte a bolygón és az egész Univerzumban. Fedezzétek fel a Föld többi birodalmainak bonyolultságát, amelyekre ezidáig semmilyen figyelmet nem szenteltetek. Fedezzétek fel a szíveteket és azt az arany angyalt, aki ott él bennetek, valamint azt, hogy Isten-Énetek akik valójában vagytok, egy másik aspektusa örökkévaló identitásotoknak
Kezdjétek el felfedezni annak a lénynek mérhetetlen nagyságát, Szeretetének és Türelmének csodáit, akit Föld Anyának hívunk. Ő ad életet, energiát és intelligenciát nyújt az összes látható és nem látható birodalom élő részecskéinek. A ti Föld Anyátok volt az, aki évmilliók evolúciós folyamata során, testével megfelelő platformot biztosított nektek saját fejlődésetekhez. Ahogy tisztelitek Őt és az Ő Testét, ő lesz az, ki rendkívül sokat segíthet a rezgésetek és tudatosságotok felemelésében. Kezdjétek most önfelfedezésetek legcsodálatosabb utazását azért, hogy megtudjátok, kik is vagytok valójában, hogy ti egy határtalan isteni lény vagytok, aki időlegesen most emberi tapasztalások közepette létezik.

Miért akarnám megemelni a tudatosságomat?

Az emberi lét megtapasztalása nagyon nehéz volt, tele kihívásokkal a Földön az elmúlt pár ezer év során, főleg az itteni lakosság tudatosságszintjének zuhanása miatt. Fokozatosan megengedtétek magatoknak, hogy az első három aranykor dicsőségének magasságaiból leereszkedjetek a jelenlegi életminőségeitekbe, ahol nem tudtok már - mert a fátyol miatt nem látszik -, arról az Isteni lényről, akik valójában vagytok. Az emberek nagy mértékben, vagy teljesen elvesztették kapcsolatukat saját Isteni Énjükkel és sokan, roppant sokféle módon egy rajtuk kívül található Istent imádnak.
Amint ismét a saját Isteni Énetek szintjére emelitek a tudatosságotokat, teljes valójában magatokhoz ölelve az isteniségeteket, az összes korábbi ajándék, amit isteni előjogotok által kaptatok, ismét használhatóvá válik a számotokra. Újra, ismét képesek lesztek megmutatni a mindennapi életetekben azt a könnyed, varázslatos, bájos és korlátoktól mentes Isteni lényt, akik a fátylon túl, valójában vagytok.
Örökre felemelkedtek a fájdalmak és szenvedések fölé, melyekben eddig éltetek.

Mi történik azokkal, akik megemelik a tudatossági szintjüket?

Hasznos lehet a számotokra, hogy időt szakítotok arra, hogy felismerjétek, mennyire korlátok közé szorítottak vagytok. Legközelebb pedig gondolkozzatok el azon, hogy mi az igazi jelentése a szabadságnak és mit jelent nektek, személy szerint a szabadság. Döntsétek el, mit akartok az életetekben. Mit szeretnétek kibontani, megteremteni ebből? Mik az álmaitok? Mit szeretnétek kinyilvánítani az életetekben vagy milyenné szeretnétek válni jelenlegi inkarnációtok során? Melyek a céljaitok? Felismeritek-e, hogy mindezek a tieitek lehetnek, amint a korlátozott észlelésetek fölé emelitek tudatosságotokat? Mi is így teremtettük meg a paradicsomot és a tökéletes életet Telosban. Kitártuk a szívünket és az elménket, hogy érzékeljük azt a tökélyt és határtalanságot, amilyennek az életnek lennie kell ezen a bolygón.
Így volt ez három hosszú aranykor évmillióin át, mielőtt a tudatosság a mélybe zuhant. Az emberiség bukása nem azért történt meg, mert Éva megevett egy almát, ahogyan közületek még jópáran hiszik. Ez egy allegória vagy metafora. Annak idején az ottani magas szintű tudatosság beleegyezett, hogy a mélybe szálljon. Ezt a dualitás megtapasztalásának a vágya hozta létre, hogy felfedezhetővé váljon, milyen elszeparáltnak lenni Istentől. Ez hozta létre akkor azt a rést az ott uralkodó tökéletességben és a magas tudatosság varázslatában, amin keresztül fokozatosan le lehetett ereszkedni abba a dualitásba, amiben jelenleg léteztek, amit most tapasztaltok. Korábbi tudásotok elveszett a külső éberségetek érdekében, mondjuk azt, hogy néhány évmilliócskára.
Ez azt jelenti, szeretteim, hogy ez a tudás még mindig ott van mélyen elrejtve a lelketekben, a tudatalattitokban, amit újra ébreszthettek, újjáéleszthettek. Amint eleresztitek a hibás és eltorzult hitrendszereiteket, hogy korlátok közé szorítottak vagytok, képessé váltok ismét emlékezni a korábbi állapototokra és teljes mértékben képesek lesztek manifesztálni azt a jelenlegi fizikai életetekben.

Milyen hatása lesz ennek a mostani életemre?

Amint emelni kezditek a tudatosságotokat, a vágyaitok, az érdeklődési körötök és a prioritásaitok meg fognak változni. Elkezditek felismerni, hogy ti, és csak ti vagytok saját életetek teremtői, és sorsotok hajójának a kapitányai minden külső látszat ellenére. Az új éberségeteket és a növekvő tudást - amit a tudatosságotok emelésével értek el - arra fogjátok felhasználni, hogy új valóságot teremtsetek magatok és szeretteitek számára, olyan korlátoktól mentes valóságot, melyre mindig is vágytatok.
Olyan életet kezdtek teremteni magatoknak, melyben több szépség, több öröm, több könnyedség, áramlás, szeretet és boldogság lesz, mint amit valaha is el tudtatok volna képzelni. Így fog az emelkedő tudatosságtok hatni a jelenlegi életetekre. Fokozatosan, ahogyan elkezditek kitárni a szíveiteket az új realitás lehetségességeire, amint elkezditek megtisztítani az érzelmi és mentális testeteket a régi hitrendszerektől, amelyek nem szolgálnak benneteket többé, valamint a jelenlegi korlátaitok között tartanak fogva benneteket, az összes vágyatok és álmotok manifesztálódni kezd a valóságotokban. Szabadon fogtok élni egy olyan életet, amit mindig is akartatok és nem számít miféle is az a vágy.

Mi lesz az eredménye a tudatosságom emelésének?

Az eredményei végtelenek és korlátlanok. Kozmikus evolúciótok során, a tudatosság emelését örökké folytatni fogjátok, az örökkévalóságban. Fel fogjátok ismerni a valós identitásotokat mint Isten / Istennő, mint a Szeretet gyermekét, akit a Szerelem teremtett meg. Tudni fogjátok, hogy a Szeretetből jöttetek, és egyre növekvő Szeretetbe fogtok tovább terjeszkedni. A legdicsőségesebb, legmindentudóbb Isten gyermekei vagytok, aki ugyanilyen jellemzőkkel lett megteremtve, erre a képre duplikálva, semmivel sem kevesebbre. Elveszett emlékeitek visszatérnek, amennyiben ezt akarjátok.
Még ha sziklákat, kőtömböket is kell elmozdítani az útból; ha vannak tövisek is még, melyek szétszaggatják az egyenletességet, ha néha nagyon meredek emelkedőket kell meghódítani az utazásotok kezdetén, akadályozva benneteket a kis skatulyátokból való kilépésben, amiben eddig éltetek, s próbáljátok felfedezni mi az, ami még hozzáférhető számotokra ezen a bolygón. Az Igazságnak ez a keresése nyithat meg számotokra egy olyan életet, amelyben az öröm és a csodák eddigi legmerészebb álmaitokat is messze felülmúlják.
Kérdezzétek meg saját magatoktól: egyedüli civilizációban élünk-e, vagy mindnyájan testvérek és nővérek vagyunk, akik ugyanazon Teremtő Szeretetének szülöttei? Egyedül vagy-e, vagy pedig egy olyan teremtés része vagy, mely végtelenül nagy, korlátlan számú változatossággal bír? Amint kibújtok a skatulyából, amiben eddig éltetek, bizonyára felismeritek a "valódi világot," és rájöttök, hogy a skatulyáitok merő illúziók voltak, mivel nem vagytok elszeparálva semmitől és senkitől és nem vagytok egyedül. Része vagytok Mindannak, Ami Van, a végtelen Szeretetnek.

Mit jelent a Mennybeemelkedés hullámának a meglovaglása?

Végső fokon a végzetetek az, hogy emeljétek a tudatosságotokat a dicsőségből a még nagyobb dicsőség felé, az örökkévalóságig. A legtöbb ember a felszínen arról álmodik, hogy a mennybe kerül, amikor meghal. Most azzal az új ciklussal, ami most bontakozik ki a bolygón, nem kell többé meghaljatok azért, hogy a mennybe kerülhessetek. A menny nagyon hamar itt fog manifesztálódni a Földön mindazok számára, akik úgy döntenek, hogy meglovagolják a Mennybemenetel hullámát. Hát nem a legkáprázatosabb utazásotok kezdődik most el? Vagy úgy döntesz, hogy megmaradsz az emberi tudat béklyóiban? Ahogy felmerülnek bennetek ezek a kérdések, elkezdődik a megszentelt utazás - amiben esetleg már benne is vagytok a fejetek búbjáig.
Tárjátok ki a szíveteket és tudatosságotok a Föld egyéb más birodalmai felé is. Fel fogjátok fedezni, mind mennyire harmonikusak és varázslatosak. Próbáljátok megérteni, mi az állatok által betöltött szerep ezen a bolygón, és azt, hogy ők szintén hogyan tudnak nektek segíteni. Azonkívül, hogy az emberek kategóriákba rendezték az állatokat fajok, kinézetük, méretük és ivaruk szerint, vajmi keveset tudnak az állatok szerepéről. Nyissátok ki a szíveteket és az elméteket a felettetek, alattatok és körülöttetek lévő látható és láthatatlan felé, amit sosem figyeltetek meg. Amint így tesztek, kezditek megnyitni magatokat a feltétel nélküli szeretet és olyan csodák előtt, amelyek megemelik a tudatosságot a bolygót most elárasztó energia hullámaival.
Mennybemeneteletek a Szabadságba, a bolygón eltöltött életeitek ezreinek a megkoronázása, ennek megszületése és kifejlődése történik éppen. A Föld történetében sosem volt még ilyen alkalom, hogy ennyire egyszerű lett volna a mennybemenetel mint mostanság, amit a Föld Anya kínál most nektek. Meglovagoljátok-e ezt a mennybe vezető hullámot Vele? A mennybemeneteletek a spirituális szabadságba volt az idők kezdete óta tartó összes inkarnációtok végső célja. Ez a cél nagyon-nagyon sokáig elsiklott előletek, a legtöbben közületek teljesen el is feledtétek, hogy ez lett volna mindegyik inkarnációtok végső célja, hogy részesítsétek magatokat a szükséges spirituális beavatásokban, melyek végül is eljuttatnak benneteket ehhez a célhoz.
Eddig a Föld egész történelme során nem volt precedens arra, hogy a mennybemenetel a Szabadságba és az Isteni Kecsességbe csupán pár év leforgása alatt elérhető lett volna. Éltek most ezzel, vagy vártok rá megint 25.000 évet a következő körig egy másik bolygón, ugyanazokat a nehézségeket megtapasztalva, mint amelyekkel oly hosszú ideje már folyamatosan küszködtök? A döntés a tiétek, kedveseim. Szeretettel és Együttérzéssel küldöm nektek ezt az ébresztő hívást.
Adama vagyok, barátotok és testvéretek.
Közvetítette: Aurelia Louise Jones (2002.)
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
Adama és Ahnahmar: A Szövetség Temploma
  2015-08-12 23:12:44, szerda
 
  Adama és Ahnahmar: A Szövetség Temploma





Üdvözlet és áldás, Adama vagyok Telosból. Itt vagyok ma Ahnahmarral, az időseink egyikével Telosból, aki itt él már a föld alatti életünk kezdete óta több mint 12.000 éve. Ahnahmar a kontinensünk elvesztését megelőzően több, mint 2.000 évig élt a felszínen és 14.000 éven át fenntartotta fiatal testét. Ő nagyon magas, energikus és jóképű, kb. 35-38 éves életerős férfinek néz ki.
Lemúria ideje alatt Ahnahmar, felépített az ikerlángjával egy "A Szövetség Templomának" elnevezett csodálatosan szép templomot. Ez a templom az ikerlángok Szeretetének és Egységének tiszteletére épült. Azóta Ahnahmar és ikerlángja az őrzői a bolygón a Halhatatlan Szeretet lángjának. Most pedig Ahnahmarnak adom át a szót a folytatáshoz.


Ahnahmar folytatja:
Áldás és Szeretet mindazoknak, akik olvasni fogják ezt az üzenetet. Lemúria idejében sok férfi és nő osztotta meg életét az ő választott ikerlángjával. Ez a fenséges templom biztosított helyet ezeknek a házassági szertartásoknak. A párok szépen és elegánsan feldíszítették magukat "Szövetségük", a Halhatatlan Szeretet Lángjának energiájával történő megszentelésére. Bár ez a Szeretet Láng a 3. dimenzióban kialudt, mikor Lemuria elmerült, egy negyedik dimenziós rezgésre emelve megőrizték azt a bolygón a Szövetség Templomában, a kontinens pusztulásakor.
Ez a templom még mindig, a mai napig is létezik a Shasta-Hegy közelében, ugyan azon a helyen, és most ötödik dimenziós frekvencián rezeg. Bár a fizikai szerkezete már nem létezik a harmadik dimenzióban, nem látnád a valóságodban, de biztosítalak, hogy számunkra nagyon is valóságos és tapintható. A templom, a mai napig nagyon is aktív és továbbra is minden funkciót ellát. Ez a templom a Fény Kristályvárosában, a Shasta-hegy éterikus környezetében található, közel 40 mérföldes átmérőjű kiterjedésben. Azt ígérted, hogy ez a csodálatos lemúriai város alászáll majd számos fizikai kifejezésbe, és sokan közületek képesek lesztek meglátni és belépni oda. Azt kérdezed, hogy ez mikor történik? A pontos időpontja ismeretlen számunkra. Úgy számoljuk, hogy ennek az évtizednek (2000-2010-ig) a vége felé. Amikor ez megtörténik, a templom, a kristályváros és más csodák, elérhetők lesznek azok számára, akik a spirituális fejlődésük kapcsán össze kívánják illeszteni velünk vibrációjukat.
Aurelia, tudod Louise Jones, aki Lemuria idejében már volt a templomban, és pár évvel ezelőtt egy néhány mérföldes rövid séta alatt nem messze az otthonától, a hegyen újra fölfedezte a templom helyét a Shasta körzetben. Ráhangolódott erre az igazán nagyon különleges helyre. Ismeretlen okokból, gyakori vonzást érzett, hogy a környéken sétáljon és meditáljon. Többször egy héten néztük, ahogy felsétál a dombra. Ez mindig örömteli és gyönyörködtető látvány volt, különösen első alkalommal, ahogy láttuk eljövetelét. Vártuk a napot, hogy közvetlenebbül kommunikálhassunk vele. Minden alkalommal, mikor eljött, a belső síkon befogadta a meleg fogadtatást, a sok figyelmet és szeretetünket.
Több ezer év elteltével ismét lehetőségünk volt tudatosan kommunikálni felszíni személlyel ezen a helyen. Voltak, akik ezen a területen éltek és néha-néha alkalmanként felsétáltak a dombra, de egyikük sem tudta, hogy ez a hely mit is képvisel. Több felvilágosítást kívántunk adni barátunknak, Aureliának kedvenc természeti helyéről, ahonnan olyan mindig erős vonzást érzett. Figyelembe véve a hely szentsége iránt érzett nagy tiszteletét és szeretetét, megengedtük neki, hogy nyíltabban feltárulhasson számára a Szövetség Templomában korábban végzett nagy mértékű részvétele.
Van egy végső tervünk a hely leleplezésére és reméljük, hogy a közeljövőben ez a szent hely publikussá válik. Úgy látjuk, hogy az elkövetkezendő 2 - 3 évben egy kis templomot fognak ide építeni, ahol majd a támogatásunkkal házasságkötési ceremóniákat és spirituális oktatásokat fognak tartani. Azt is tudjuk, hogy hamarosan sok pár lesz idevezérelve, hogy eljöjjenek megszentelni a házasságukat a Templom energiái által.
Aurelia, nemrégiben (2001. november 1.) tartott ezen a helyen egy esküvői szertartást a Fény birodalmának részvételével és a mi teljes jelenlétünkkel. Ez volt az első alkalom Lemúria elsüllyedése óta, hogy esküvői szertartás történt a fizikai síkon közvetlenül azon a helyen, ahol az ötödik dimenziós Szövetség Temploma elhelyezkedik. A legörömtelibb pillanat volt, melyet megéltünk és felajánlottuk teljes támogatásunkat. Én Ahnahmar, teljesen összeolvadtam Aurelia-val a szertartás ideje alatt.
Felemelkedett az ismeretlenbe a csodálatos élményért. Követte a belső vezettetést és javasolta ezt a csodálatos helyet egy ikerláng párnak, akik megkérték őt, hogy vezesse le a házassági szertartásukat. A Telosiak a Lemúriai Tanács tagjai és a Fény Birodalmának lényei nagyon boldogok voltak ezen az eseményen. A szó szoros értelmében milliók érkeztek hozzánk az éterikus testeinkbe a láthatatlan birodalmakból, hogy megtekinthessék ezt a házasságot. Bizonyos módon szerencsés volt, hogy ők nem láttak minket, mert esetleg félelmetes lehetett volna számukra a látvány, tekintettel a hatalmas tömegre, melyet a helyszínen, mint látogatók képviseltünk. Ott volt mindenki Telosból és a Fény Birodalmából és együtt tapsoltuk a Szeretet Lángjának felélesztését a fizikai síkon a templomunkban az Ikerlángok által. Az esküvő után lelepleztünk sok információt a templom igaz természetéről és a bolygó jövőjéért tartott csodálatos aktiválási ceremóniáról. Aurelia, szívének és a belső vezettetésének követése által megtudta, hogy milyen módon szolgálhat minket a teremtésben ezen a csodálatosan megnyíló fizikai síkon. A tökéletes folytatás forgatókönyvére már régóta vártunk, mely valóban folytatódott a házasságkötési ceremónia által. Ez mindannyiunknak nagy örömet szerzett.
Sokan közületek felfedezték, hogy a házassági kapcsolatok gyakran tönkre mennek, több nyomást és csalódást okoznak, mint örömöt és boldogságot. Ennek az az oka, hogy a dualitásban stresszel vannak teli a kapcsolataitok az Isteni Szeretet érzése helyett. Ez által a szív soha nem tud kiteljesedni, hogy igazán mélyen érezhess.
Most lehetőséget kaptam egy kis előadásra. Mint őrzője a Szeretet Lángjának, már régóta figyeltem a kapcsolataitokat a felszínen. Azok, akik szívük választottját valahol magukon kívül keresgélik azt mondják, hogy sehogy sem találják, nem akar jönni. A szíved választottja már a te részed. Lehet neki teste a külső világban, de a találkozás az Eggyel, amikor még nincs az teljesen előkészítve, meglehetősen bonyolult. A legnagyobb érdeklődésed ellenére sem mindig biztosít a harmadik dimenzió tökéletes összeférhetőséget a személyiség és a szellem részére, hacsak a párok el nem érték fejlődésüknek ugyan azt a szintjét. Hallgassatok jól rám kedveseim. Az Egyet először magatokon belül keressétek, a szívetek és lelketek minden egyes sejtjében és atomjában kezdjétek kialakítani a kapcsolatot azzal az Eggyel. Az az Egy, Te magad vagy, a saját Isteni másolatod. Ő benned él. Az összefüggés azzal, hogy keresgélsz, semmi több annál, hogy rátalálj saját tükörképedre, a csodálatos Isteni Énedre. Amikor megtanulod szeretni önmagad, lényed minden tekintetében Istenséged, valamint emberi tapasztalataid minden aspektusát, szíved és életed tökéletes uralkodójává válsz és nem akarsz majd tovább keresgélni. Tudni fogod, hogy rátaláltál. Nem igazán fognak számítani a formaságok, a szíved teljes és megelégedett lesz.
Spirituális életed fejlődésének ezen szakaszánál, önmagad tökéletes szeretetének a tükre, vagy tükörképe nem tesz mást, mint manifesztálja magát az életedben. Ez az Isteni törvény és nem vallasz vele kudarcot. Ha ezt még nem érted el, akkor ez azt jelenti, hogy még nem tartasz ott. A Felsőbb Éned az Isteni időzítésben meg fogja mutatni neked, és csak várakozz, ha ez egy várakozó periódusod, nem lesz semmi gond, mert tudod, hogy már egyesültél a szívedben a keresésed tárgyával. Tudni fogod, hogy az Isteni párod, vagy ikerlángod majd úgyis megtalálod, mivel az Isteni tökéletes egység fogja manifesztálni egyszer. A magasabb dimenziókban már elérték az Isteni szeretetnek ezen szintjét. Amikor te is eléred ezt a szintet, felemelkedsz a magasabb birodalmakba és abba a tökéletes egységbe kerülsz azzal az eggyel, aki már hosszú ideje megmenekült a pusztulástól. Ez történik a harmadik dimenziós valóságodban. Ha egyszer rátaláltál az Isteni szeretetre a szívedben, soha nem tudod megtagadni azt magadtól még akkor sem, ha az esetleg az ikerlángod.
Az Isteni szeretet nevében, javasolnám, hogy indítsd el most a keresést önmagadban Önazonosságod iránt. Ez a leggyorsabb út, hogy egyesülj ikerlángoddal. Nem kell hozzá apróhirdetést feladni, vagy klubokba járni. A szó szoros értelmében nyalogatja majd a fülcimpádat és nem leszel képes rá, hogy elkerüld.
Találkozhatsz az Isteni szeretet ölelésével. Örömömre szolgál, hogy átadhatom meghívásomat ma éjjelre a templomomba, ahol a besorolást adom az ikerlángjukkal újraegyesülni kívánóknak. Én nem házasságkötést ajánlok, ahogy a ti nyelveteken mondjátok. Mi csak támogatást nyújtunk a sok idővel ezelőtt elhagyott csodálatos Önmagaddal történő újraegyesülésedhez; az igazi rész, ami felmágnesezi szíve választottját és még minden mást, amire vágysz az életedben. Nem mi fogjuk felmágnesezni a szíved választottját, mi megmutatjuk neked, hogyan tedd meg ezt te magad. Meg fogunk tanítani a "szövetség" szó igazi jelentésére.
Mielőtt elmész aludni az éjjel, kérd a vezetőidet, hogy hozzanak el téged hozzánk látogatóba a Szövetség Templomába. A földalatti legénységem és én ott leszünk fogadni téged. Megígérem, hogy igazán remek időtöltés lesz együtt. Ha majd esetleg reggel nem emlékszel rá, ne légy szomorú. Ahogy vékonyodik a fátyol, hamarosan egyre több mindenre kezdesz majd emlékezni az elragadó éjszakai kalandokból.
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
A spirituális kapcsolat 5 jele
  2015-08-12 23:10:37, szerda
 
  A spirituális kapcsolat 5 jele





A spirituális szerelem különleges és ritka dolog. Kevesen tapasztalják meg, pedig mindenkinek létezik valahol a lelki társa, akire rá kellene találnia.

A tökéletes kapcsolat

A spiritualitás életünk legfontosabb része, vagy annak kéne lennie, hiszen nemcsak test, de lélek is vagyunk. Sokan a szerelemben tapasztalják meg először azt az élményt, amely túlmutat az evilági lét határain. Nem a szárnyalásra, a testet-lelket elborító forró érzésre gondolunk itt - hanem arra a tökéletes, transzcendens egyesülésre, amelyet, ha szerencsénk van, életünkben egyszer megtapasztalunk. Ez a tapasztalás többféle szinten létrejöhet, és egyértelmű jelei vannak. Íme, a kapcsolat spiritualitásának öt kritériuma:

1. Mi már találkoztunk






A ,,déja vu" érzésénél jóval többről van szó, amikor spirituális társunkkal először találkozunk, és belénk hasít a gondolat: mi valahol, valamikor már találkoztunk, nekünk közünk volt egymáshoz. Mintha már évezredek óta ismernénk egymást, s ,,előző életeinkben" is szoros kötelék fűzött volna bennünket egymáshoz. A másik minden gesztusa, megnyilvánulása édesen ismerős, úgy érezzük, nem megtaláltuk egymást, hanem újra rátaláltunk társunkra. Úgy tűnik, mintha mindent, ami most történik kettőnk közt és ami majd történni fog, már réges rég tudnánk, és most csak fellebben a fátyol szemünk előtt. Mintha az első találkozásnál már többéves együttéléssel a hátunk mögött néznénk egymás szemébe.

2. Közös szemléletmód

A kapcsolat nem az ,,ellentétek vonzzák egymást" szabálya szerint jön létre - a spirituális szerelemben általában inkább a hasonló személyiségek találkozása jellemző. Akár azért, mert az előző életek során egymáshoz csiszolódtunk, akár azért, mert eleve egy lélekcsoport jellemzőivel születtünk, de a világ legtöbb dolgáról hasonlóan gondolkodunk. Sokszor történik meg, hogy egy adott társaságban csak mi ketten gondoljuk másképp a dolgokat - ilyenkor egymásra villan a szemünk, és tudjuk, közös a vélemény, közös a hozzáállás, amit rajtunk kívül senki nem ért.

3. A hűség nem kérdéses

Ne szépítsük a dolgot, a hűség bizony önfegyelem kérdése: meg kell nyirbálnunk eredendő vágyainkat annak érdekében, hogy társunknak ne okozzunk fájdalmat. A hűség nem ösztönből és természetesen létrejövő viselkedésmód, hanem civilizációs, tudatos törekvés, amelyért bizony meg kell dolgoznunk. Kivéve a spirituális kapcsolatot - ott ugyanis egyszerűen azért vagyunk hűségesek, mert eredendően nem is tudnánk mások lenni. A nő számára az összes többi férfi nemtelen, úgy tekint rájuk, akár bátyjaira. A monogámiára kevésbé hajlamos férfinek sem kell megtartóztatnia önmagát - egész egyszerűen nem vágyik másik nőre, kedvesén kívül az összes többi nő: ember, és nem is tudja őket másként nézni.

4. Meredek ívű lelki fejlődés

A spirituális kapcsolatokra jellemző a másik mellett lehetővé váló lelki fejlődés. Közös élmény az egymáshoz való transzcendens kapcsolódás, amely egészen új utakat nyit meg előttünk. Mivel mindketten tudjuk, hogy valami magasabb erő köt össze bennünket és közös múltunk nem csupán a jelenlegi földi létre korlátozódik, a transzcendens világba vetett hitünk erősödik és magától értetődővé válik. Kedvesünkkel való beszélgetéseinkben témáink túlmutatnak a hétköznapi szinten, szó esik Istenről, öröklétről, az élet céljáról és értelméről. És mindegyik témában olyan dolgokkal gazdagodunk a másik által, amelyek a legjobban elősegítik fejlődésünket. Társunk mellett jobb emberré, érettebbé és bölcsebbé válunk.

5. A lélek orgazmusa

Van a szerelem nélküli szex, a szerelmes szex és a spirituális szex. A sorrend pedig emelkedő sorrend: amekkora különbség van egy egy éjszakás kaland és a legelső szerelmes szeretkezés között, akkora különbség van a szerelmezés és a spirituális együttlét között. A spiritualitással átitatott szexuális együttlét a lélek orgazmusát is hozza. Elmondani igazából nem lehet, mit él át ilyenkor a szeretkező pár: egész lelkük kapcsolódik össze, olyan erővel és olyan tökéletes fedéssel, amelynek egyetlen testi orgazmus se ér a nyomába. A keletiek egész vallást szentelnek ennek a fajta együttlétnek: a tantra technikájával még teljesebbé, még könnyebben és okosabban járható úttá teszik a spirituális együttlétet. Nem véletlen, hogy a tantrikus szexben a férfinél nem következik be magömlés: a szexualitás célja itt nem a testi kielégülés - és hogy a férfiak minden további nélkül le tudnak mondani a testi orgazmusról, mutatja, hogy valamit mégiscsak tud az a tantra...

Ha ezt az öt jellemzőt megleled saját kapcsolatodban, biztos lehetsz benne, hogy spirituális kötődésről van szó - és abban is, hogy végleg megtaláltad a boldogságodat, hiszen azt a két embert, akiket magasabb erők kötnek össze, semmi nem választhatja el egymástól életük végéig, és még azon is túl.
Közzétette: www.fenyorveny.hu

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
Thoth: Nézz az okra, amit életre keltesz
  2015-08-12 23:06:57, szerda
 
  Thoth: Nézz az okra, amit életre keltesz





"Minden, amivé az ember lett, csak bölcsességének köszönheti.
Minden, amivé válik, okának eredménye.
Az ember csak az okok alapján olvashatja a jövőt.
Kutass az okok közt, és megtalálod a jövőt.
Az okozat sohase uralkodjék rajtad.
Teremts egyre több tökéletes OKOT,
és idővel a végére érsz, - a Fény Napjává leszel.
Engedd lángod fölfelé hatolni, és a Fény gyermeke leszel.
Nézz az okra, amit életre keltesz, és biztosan látod majd, hogy minden okozat."
(Thoth Smaragdtábla)
Közzétette: www.fenyorveny.hu

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
Szilva
  2015-08-12 23:03:34, szerda
 
  Most kezd érni



 
 
0 komment , kategória:  Virágok, gyümölcsök, termések  
Zöldborsófőzelék III.
  2015-08-12 22:26:48, szerda
 
  Zöldborsófőzelék III.

Hozzávalók:

2 kg zöldborsó (1 kg tisztított vagy mélyhűtött)
1 csokor petrezselyem
1 evőkanál cukor
3 evőkanál olaj
2 evőkanál liszt
3 dl tej vagy 2 dl tejföl

Elkészítés:

1 evőkanál cukrot karamellizálunk, hozzáadjuk a 3 evőkanál olajat, a zöldborsót, a petrezselymet, pici sót, és összepároljuk. Majd rászórjuk a lisztet , s kis keverés után felengedjük tejjel vagy vízzel. Amennyiben vízzel engedtük fel, vagy tejföllel szeretjük, úgy hozzáadjuk azt is.

Megjegyzés:

A receptet Kata küldte. Köszönjük!

Forrás: Mindmegette.hu
 
 
0 komment , kategória:  Receptek-főzelékek, lecsók,   
Virslis zöldborsópörkölt
  2015-08-12 22:24:27, szerda
 
  Virslis zöldborsópörkölt

Hozzávalók:

1 kg kifejtett zsenge zöldborsó (vagy fagyasztott)
3 pár bécsi virsli
1 nagy fej vöröshagyma
1 paradicsom
1 tv paprika
2-3 gerezd fokhagyma
1 evőkanál liszt
étolaj

bors
ételízesítő
kb. 1 evőkanál őrölt fűszerpaprika
1 kis pohár tejföl (150 g)
1 csokor petrezselyemzöld
1 dl ketchup

Elkészítés:

A hagymát felaprítjuk, olajon pirítjuk, majd rátesszük a feldarabolt paradicsomot és paprikát. Együtt pároljuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a pirospaprikát. Felöntjük kb. 2-3 dl vízzel, és ekkor hozzáadjuk a zöldborsót. Fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel és a ketchuppal. A vizet szükség szerint pótolhatjuk, de ügyeljünk rá, hogy ne legyen túl híg!

Fedő alatt puhára főzzük a borsót, majd hozzáadjuk a karikára vágott virslit, néhány percig tovább főzzük.

A tejfölt kikeverjük a liszttel és 1-2 evőkanál forró szafttal, majd a pörkölthöz adjuk. Még néhány percig összerottyantjuk, majd friss petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.





Megjegyzés:

Kimondottan borsóimádóknak, virslivel egy jó párosítás! Sokan köretet adnak a zöldborsópörkölthöz, nokedlit vagy bármi mást. Szerintem semmi ilyesmi nem szükséges hozzá, csupán ropogós, friss házikenyér!

A receptet és a fotót Szilviamalmos küldte. Köszönjük!

Forrás: Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-húsos   
Tejszínes burgonyaleves
  2015-08-12 22:20:43, szerda
 
  Tejszínes burgonyaleves

Hozzávalók:

1500 g burgonya
1 csomó leveszöldség
1 kis fej zeller
1 szál póréhagyma
1500 ml zöldséges erőleves
120 ml tejszín
30 g margarin

őrölt bors
reszelt szerecsendió

Elkészítés:

Hámozzuk meg a burgonyát, alaposan mossuk meg, majd kockázzuk fel.

A leveszöldséget, valamint a póréhagymát szintén tisztítsuk és mossuk meg. Vágjuk a sárga- és a fehérrépát karikákra, a zellert pedig kockákra. A pórét ferdén karikázzuk fel.

A margarint olvasszuk fel egy nagyobb fazékban. Forgassuk bele a burgonyakockákat, pirítsuk kb. 5 percig. Adjuk hozzá a felaprított leveszöldséget, öntsük fel 500 ml erőlevessel, és főzzük 10 percig. Végül tegyük bele a hagymakarikákat, és további 5 percig főzzük.

A levesből emeljünk ki 2 evőkanálnyi zöldséget, és tegyük félre. A többit a levessel együtt turmixoljuk össze. Az így kapott pürét öntsük fel a tejszínnel, majd keverjük csomómentesre, tegyük bele az előzőleg kiemelt zöldségeket, öntsük hozzá a maradék erőlevest.

Ízlés szerint fűszerezzük sóval, őrölt borssal, reszelt szerecsendióval, végül forraljuk össze. A levest merjük tányérokba, és tálaljuk.





Megjegyzés:

Kolbásszal, virslivel, füstölt hússal vagy csülökkel is elkészíthető ez a leves.

Forrás: Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-levesek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2015.07 2015. Augusztus 2015.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 297 db bejegyzés
e év: 4135 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 714
  • e Hét: 2928
  • e Hónap: 16833
  • e Év: 146540
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.