Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Ahogyan születtél, olyan életed lesz
  2015-08-19 16:15:38, szerda
 
  Bár felnőve rég nem emlékszünk rá, saját születésünk igen mély élményként él tudatalattinkban - annyira, hogy akár mindennapi életünket, stresszhelyzeteinket is befolyásolhatja.

Traumák sora ér születés közben?

Nemcsak szülni, de megszületni is nagyon nehéz. Miközben az anya minden erejével küzd azért, hogy gyermeke világra jöjjön, a baba is ugyanezt teszi. Elhagyja a biztonságos anyaméhet, átpréselődik egy borzasztóan szűk csatornán, s végül megérkezik oda, ahol lélegezni, emészteni, hőt szabályozni, védekezni kell a kórokozók ellen. Mindez még meghitt, szeretetteli körülmények között is igen megterhelő, stresszes élmény, pláne akkor, ha nem figyelnek oda a pici test igényeire. A születés ugyanis az emberi élet első nagy változása. Szakemberek pedig állítják, hogy ahogyan ezt az első változást megéltük, az belénk ég, s az életünk összes további változást hozó helyzetét - többek között saját szülésünket is - meghatározza.

Örökre belénk ég az élmény

Felnőve édesanyánktól tudhatjuk meg, hogyan zajlott születésünk, tudatalattinkban azonban hordozzuk az élményt. Németh Anna szülésznő, gyakorló édesanya mesél a miértekről:

"Születésünk életünk első és talán legnagyobb változása, ilyenkor dimenziót váltunk, biológiailag és lelki értelemben is. Ez a tapasztalat nagyon mélyen belénk ég, még ha a tudatunkkal nem is emlékszünk rá. Ilyenkor tanuljuk meg, hogyan kell átalakulni, hogyan kell alkalmazkodni a megváltozott környezethez. Ezt a tudást alkalmazzuk aztán egész életünkben, amikor olyan helyzetbe kerülünk, hogy kénytelenek vagyunk elengedni valamit, és aztán fogadni az újat. Lehetnek ezek apró dolgok, az iskolakezdés, költözés, új munkakör, de nagyobb horderejűek is, mint egy betegség vagy a gyász. Sajátos, ránk jellemző stratégiával küzdünk meg ezekkel a helyzetekkel, ami a megfigyelések alapján nagyon összhangban van születésünk mikéntjével. Másképpen küzd meg a változással egy császáros, egy farral vagy vákuummal született, és egy normál úton világra jött baba. Négy-ötéves gyermekek egyébként még emlékeznek a saját születésükre, s egy megnyugtató közegben szakemberek le is tudják ezt velük rajzoltatni, itt Budapesten is."

A fuldoklás élménye

Minden egyes szülés másfajta élményeket, traumákat okozhat:

"Ha egy babának a nyaka köré van tekeredve a köldökzsinór, vagy oxigénhiány lép fel, és fuldoklást él meg, akkor később stresszes helyzetekben átélhet egy lelki, érzelmi fuldoklást, hiszen ez az ismert érzés kapcsol be, s akár félhet is ezektől a helyzetektől. Ha sokáig van a szülőcsatornában, később előfordulhat, hogy nehezebben ugrik majd bele kiszámíthatatlan, változással járó élethelyzetbe. Az sem mindegy, hogy az újszülöttet kiérkezésekor hogyan fogadják: ha nem találkozik az anyjával, akkor azt tapasztalhatja meg, hogy beleugrott a változásba, de nincs rá garancia, hogy majd ettől jobb lesz, és igazából magány vár az út végén. Az anyjuk nélkül sokáig magukra hagyott babák hosszú ideig sírnak ilyenkor, s végül nem megnyugszanak, hanem egy idő után feladják, és megtanulják, hogy a dolgokat egyedül kell megoldaniuk, nem számíthatnak senkire."

Fontos az azonnali kontaktus

A születés során szerzett rossz élményeken szerencsére javíthatunk:

"Születéskor tulajdonképpen nem azzal van baj, hogy traumát élünk át, hanem azzal, ha ezt nem tudjuk feldolgozni. Ha anyaként a szülés során nem történt minden úgy, ahogy szerettük volna - akár egy heves vérzés vagy bármiféle probléma miatt -, akkor is vannak lehetőségek arra, hogy a kötődés megerősödjön, és a születés utáni órákban, napokban nagyon sok feszültséget, rossz élményt feloldhatunk, kisimogathatunk gyermekünkből. Ha nem adták oda azonnal a babát, akkor az anyuka a gyakori szoptatással, bőr-bőr kontaktussal, hordozókendő használatával gyógyítóan hathat a következő napokban, hetekben."

Mi is az a gyengéd születés?

Ahhoz, hogy ezt a külvilágba tartó nagy utat a lehető legkevesebb zökkenővel tegyük meg, biztonságra és az anyai ölelésre van szükségünk.

"Volt idő, amikor az újszülötteken végrehajtott műtétek alkalmával nem érzéstelenítették a kicsit, mert azt gondolták, hogy úgysem érez semmit. Borzalmasan hangzik, pedig nem is volt annyira régen. Ettől a szemlélettől kellett eljutni odáig, hogy egy francia szülészorvos, Frederick Leboyer felismerje, hogy a megszületés valójában nagyon megviseli a babákat, mindent éreznek és felfognak, és annak, aki jelen van segítőként, arra kell törekednie, hogy a nehéz átmenetet az egyik világból a másikba minél elviselhetőbbé tegye számára. A babának az a jó, ha a váltás minél kevésbé drasztikus: a meleg, sötét anyai testből kikerülve egy szintén viszonylag meleg és sötét vagy félhomályos környezet fogadja, és elhagyva az anyjával való élettani egységet, rögtön az ő ölelésébe érkezik, és onnan senki ki nem szakítja. Találkozhatnak egy másik dimenzióban, mint eddig, és a kötődés kettejük között stabilan meg tud alapozódni. A köldökzsinóron keresztül még megkaphatja azt a muníciót, ami jár neki, nem vágják el, amíg nem szűnt meg a pulzálása. És úgy általában, nem végeznek felesleges (rutin) beavatkozásokat rajta, és ezen a kapcsolaton. Ha ez így történik, akkor lehet, hogy a baba egyáltalán nem is sír, csupán elkezd lélegezni. Akár rögtön szopni kezdhet, ha szeretne... Ezekhez persze a szülés háborítatlansága szinte elengedhetetlen, vagyis ha az anyán végeznek bármilyen beavatkozást (gyógyszerek, fájdalomcsillapítás), az már megbillenti a természetes ritmust, és több beavatkozást tehet szükségessé."

Mire figyeljünk a szülésnél?

A legtöbb leendő édesanyában azonnal felmerül, hogy mit tehet gyermeke minél háborítatlanabb megszületéséért. Szerencsére egyre több lehetőség áll rendelkezésünkre:



"Fontos, hogy előre informálódjunk a szülés lehetőségeiről, hogy ne csak ismeretlen dolgok lavinájaként éljük meg azt. Menjünk el szülésfelkészítőkre és keressük az információkat, már a baba tervezgetésekor. A terhesség már nem feltétlenül a legjobb időszak erre, ahogyan a fájások megindulása sem - a szülés nem a küzdelem időszaka, kifejezetten hátrányosan hat a vajúdás érzékeny hormonális egyensúlyára, ha az anyában a harcra jellemző, adrenalinszerű anyagok kerülnek túlsúlyba. Érdeklődjünk a különböző kórházakban, találjuk meg azokat az orvosokat, szülésznőket, akik - természetesen a szakmai protokollokon belül - kicsit máshogyan gondolkoznak, engedékenyebbek, bátrabbak, újítóak."

Forrás: http://www.life.hu/drlife/20130228-szuletesunk-mely-elmenykent-el-tudatalattinkba n-akar-mindennapi-eletunket-stresszhelyzeteinket.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország gyógyító helyei gyógyító energiákkal
  2015-08-19 16:06:26, szerda
 
  Ha létezne energiaturizmus, talán a Pilis lenne a hazai központja.

A Visegrádi-hegységben sűrűn találhatók olyan helyek, amelyekről úgy tartják, gyógyító energiát áramoltatnak. De ugyanez igaz a Bükk-hegységre és a Káli medencére is. Íme, a legnépszerűbb hazai töltőállomások.

Magyarország varázslatos. Ennyire sok, különleges természeti kincs, ilyen kis helyre koncentrálva nem sok országban található, legalábbis a közhiedelem szerint.

Bükkszentkereszt, Hideg-völgy

Egyes helyeknek gyógyító energiát tulajdonítanak, de erre valószínűleg sokáig keresgélhetnénk a meggyőző, orvosi bizonyítékokat. Az okok, amiért a gyűjtésünkben szereplő települések egyre népszerűbbek, hajszoltságunkban, fáradtságunkban, illúzióvesztéseinkben keresendők.

Szent György-vonalak

A keleti kultúrában sárkányáram néven emlegetik azokat a vonalakat, amelyek egyfajta rezgéssel bíró energiarendszerek, és behálózzák a Földet. A régi korokban ezeknek az áramlatoknak a hatását számításba vették különféle, szakrális helyek megtervezésekor. Úgy tartották, ahol ezek a vonalak metszik egymást, ott jótékony energia sűrűsödik össze. Ezekről a helyekről olyan tulajdonságokat jegyeztek fel, mint hogy a környékén dúsabb a növényzet, gazdagabb az állatvilág, tisztábbak a vizek, a vidéken élő emberek pedig kiegyensúlyozottabbak.

Rám-hegy, Visegrádi-hegység

Pilisszentkereszttől, a Visegrádi-hegység legmagasabb pontjától nem messze található a Rám-hegy, amelyiknek egyik látványossága a sziklafalakkal határolt szurdokon keresztül megközelíthető Ferenczy-szikla. Erről a kőtömbről úgy tartják, a Földet behálózó energiavonalak csomópontja.


Bükkszentkereszt, Bükk-hegység

A település két dologról nevezetes. Az egyik, hogy 600 méter magas, spéci fekvésének, szubalpin klímájának köszönhetően különösen tiszta a levegője. Légzési nehézségekkel küzdő, illetve vérszegénységben szenvedő emberekre jó hatással van, mint azt egy tüdógyógyász, dr. Mandel Dezső az 1930-as években végzett kutatásai alapján megállapította. Azt is tapasztalta, hogy egyes pajzsmirigybetegségek esetében is segít beindítani az öngyógyító folyamatokat.

A másik nevezetesség a település gyógyító kövei közt számon tartott Boldogasszony kő. A legenda szerint Jézus Krisztus halála után gyászoló édesanyja bánatában útnak eredt, és éppen ezen a kövön pihente ki fáradalmait. A kő felvette Szűz Mária testének az alakját, és megőrizte rezgéseit. Innentől nem nehéz kitalálni, hogy miért is számolt be néhány zarándoknő arról, hogy látogatása után ismeretlen eredetű termékenységi problémája megszűnt.

Tápiószentmárton, Attila domb, Pest megye

Régi feljegyzések szerint a nagyközség magával ragadó ereje, illetve a híres Attila domb nyugalma azonnal érezhető, ahogy megérkezünk. Ma már sokkal forgalmasabb ez a település, ezért aki csak befelé szeretne figyelni ott, annak némi rutinra van szüksége. Családtagjaim szerint, akik már jártak ott néhányszor, a dombra ülve tényleg érzékelhető a kezek és lábak felmelegedésével együtt járó bizsergető hatás, amit ehhez a helyhez kötnek. Érzékenyebbeknél okozhat szédülést is, de a hozzáértők szerint nem kell megijedni, ez is része annak a folyamatnak, amelyik a test energiaáramlásának a helyreállítására törekszik.

Hegyestű, Káli-medence

Úgy is hívják, hogy a Káli-medence kapujának őre, ami szép kilátást nyújt a Balatonra. A kúp alakú, bazalthegyet Zánka és Monoszló között találjuk, ahol 5-6 millió évvel ezelőtt vulkán működött. A biciklivel is megközelíthető hegy tisztaságát ügyesen megőrizték, ez fokozottan védett terület. Legedás gyógyulásokat nem jegyeztek fel, de az ide koncentrálódó energiavonalak hatással vannak a turistákra. Frissebbnek, erőteljesebbnek érezhetjük itt magunkat.

Szentbékkála, Káli-medence

A falu nem tartozik Veszprém megye leglátványosabb helyei közé, de a települést övező erdős hegyek hangulatossá teszik. Szentbékkálla nevezetessége a Kőtenger, amelyikről úgy tartják, gyógyító rezgésű Szent György-vonalon fekszik. Feljegyzések szerint úgy keletkezett, hogy a vulkanikus utóműködés nyomán hévizes források törtek föl, és az itt található fehér homokot a forró víz kemény kőhalmazzá alakította. Csak úgy, mint a Káli-medence más, gyógyhatással jellemzett helye, ez is segít abban, hogy pihentebbnek, erősebbnek érezzük magunkat.

Kovácsi-hegy, Zalaszántó

A település egy látványosságról híres, mégpedig Európa legnagyobb, és Kelet-Európa első buddhista szentélyéről, a zalaszántói sztúpáról. Az építményt, amelynek betonjában az építés során tibeti könyveket helyeztek el, 1993-ban a 14. Dalai Láma avatta fel. Bent Buddha földi maradványának néhány darabját őrzik. Lényegében bármelyik, magyarországi bazilikára igaz az, hogy energiája nagy hatással van a látogatókra, a zalaszántói sztúpát azért érdemes kiemelni a szakrális épületek közül, mert sokan számoltak már be arról, hogy itt meditálva - vagy csak üldögélve - megtalálták a megoldást az őket aktuálisan nyomasztó problémára, vagy régi sérelmeiken agyalva könnyebben megértették, azok miért történtek, és hogyan tudnák könnyebben lezárni.

Lenti, Zala megye

A termálvízben gazdag zalai város szintén a már sokat említett gyógyító vonalak mentén fekszik, és ezen pontok találkozásához tervezték a Szent György Energiaparkot. Bioenergetikus természetgyógyászok szerint a lenti gyógyvíz és a különleges energetikájú hely együttesen van jó hatással a vendégekre, a park területén található sugárzások az energiahiányos állapotot segítenek helyreállítani. Azt viszont nem javasolják, hogy túl sokáig héderezzünk a parkban, alkalmanként 1-2 óra az ideális. A Szent György-vonalak irányát kikövezett út mutatja, és karókkal jelzik a vonalak találkozási pontjait, ahol a földsugárzás a legerősebb.

Hogyan gyógyít egy hely?

Ahhoz, hogy körültekintő választ tudjunk adni a kérdésre, ezek a különleges helyek hogyan segítenek a betegségek megelőzésében, az energiagyógyítás bonyolult rendszerében kellene elmerülnünk. A gyógyító helyekről szóló elméletek szerint a Földet és az embert is egyaránt elektromágneses jellegű erőtér, aura veszi körül. Az egyensúlyvesztés, majd később a betegségek jelei ugyanúgy megmutatkoznak az aurában, mint a testben. Foltok, rések, szakadások keletkeznek, amelyek nehezítik az öngyógyító mechanizmusokat. A különleges energiákat áramoltató helyek a hozzájuk fűződő legendák segítenek serkenteni a szervezet saját gyógyító folyamatait. Persze azért az is használ, ha hiszünk bennük.


Forrás: http://szabadonebredok.info/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogyan hagyjuk abba más emberek érzelmeinek átvételét
  2015-08-19 14:23:04, szerda
 
  Az érzelmek, mint a félelem, harag, frusztráció mind energiák. Anélkül, hogy észrevennénk, képesek vagyunk az emberek ezen energiáit "csapdába ejteni".

Ha te inkább egy "érzelmi szivacs" vagy, akkor fontos tudnod, hogyan kell elkerülni az egyének negatív érzelmeinek felszívását, vagy hogyan lehet eltéríteni a tömegben szabadon lebegő negativitást.

A másik csavar az, hogy a krónikus szorongás, a depresszió vagy a stressz egy "érzelmi szivaccsá" változtatnak azáltal, hogy legyengítik a védekezőképességedet.



Hirtelen hitperérzékennyé válsz másokra, különösen azokra, akik hasonló lelki, érzelmi fájdalmaktól szenvednek. Így működik az empátia, rámozdulunk olyan forró kérdésekre, amelyek magunkban is megoldatlanok.

Energetikai szempontból nézve, a negatív érzelmek is származhatnak több forrásból: az amit érzel, lehet a sajátod, lehet valaki másé, vagy lehet ezek kombinációja. Íme, hogyan lehet megmondani a különbséget, és stratégiai szempontból megnövelni a pozitív érzelmeket, így nem veszed a válladra azt a negativitást, ami nem a tiéd.

Hagyd abba más emberek érzelmeinek elnyelését:

1. Határozd meg, hogy mire vagy hajlamos


Az a személy, aki legvalószínűbben negatív energiák által túlterhelt, egy "empata", aki úgy viselkedik, mint egy "érzelmi szivacs".

A jelek, hogy esetleg empata vagy, a következők:

Az emberek "hiperérzékenynek", vagy "túl érzékenynek" stb. neveznek, és ezt nem dicséretként mondják!
Érzed más emberek félelmét, szorongását és stresszét, bevonod azokat a saját testedbe, és megpróbálod megoldani, mint a saját fizikai fájdalmadat és tüneteit. Nem kell, hogy olyan emberek legyenek, akiket nem ismersz, vagy nem kedvelsz, hatással vannak rád a családtagjaid, a barátaid és a kollégáid.

Gyorsan kimerültnek, kiüresedettnek és boldogtalannak érzed magad tömeg jelenlétében.
Zajtól, szagoktól és a túlzó beszédtől idegessé és szorongóvá válsz.
Egyedül kell lenned, hogy feltöltsd az energiáidat.
Kevésbé valószínű, hogy intellektualizálod amit érzel. Az érzéseid könnyen okoznak fájdalmat.

Természetesen adakozó, lelkiség felé hajló és jó hallgatóság vagy.
Hajlamos vagy ügyelni arra, hogy legyen egy menekülési terved, hogy gyorsan el tudj szabadulni, például saját autóval érkezel egy eseményre, stb.
A közeli kapcsolatok intimitása fullasztó lehet, vagy saját éned elvesztésének érzésével járhat.



2. Keresd a forrást

Először is kérdezd meg magadtól, hogy az érzés a sajátod, vagy valaki másé? Lehet mindkettő. Ha az érzelem, mint a félelem vagy a harag a tiéd, akkor óvatosan nézz vele szembe, hogy mi okozta benned, vagy kérj szakmai segítséget. Ha mégse, akkor próbáld meg pontosan kitalálni a nyilvánvaló kiváltó okot!


Például ha éppen most néztél egy vígjátékot, de amikor hazajöttél a moziból rosszul érzed magad, lehet, hogy a melletted ülő ember depressziója hatott rád, közvetlen közelben az energia területek átfedik egymást.
Ugyanez lehet igaz egy bevásárlóközpontban, vagy egy túlzsúfolt koncerten. Ha a zsúfolt helyeken ideges leszel, vagy eluralkodik rajtad, az azért lehet, mert elnyeled az összes negatív energiát magad körül.

3. Határold el magad a gyanús forrástól, ahol lehetséges

Távolodj el legalább hat méternyire, nézd meg, hogy érzel-e megkönnyebbülést. Ne érezd úgy, hogy ezzel idegeneket bántasz meg. Egy nyilvános helyen ne habozz helyet cserélni, ha úgy érzed, hogy egyfajta depresszió hat rád.


4. Helyezd magad a középpontodba azáltal, hogy a lélegzetedre koncentrálsz

Ezáltal összekapcsolódsz önmagaddal. Néhány percen keresztül lélegezd ki a negativitást, miközben nyugalmat lélegzel be. Ez segít leföldelned magad, és megtisztít a félelemtől vagy más bonyolult érzelemtől. Képzeld a negativitást a testedből felemelkedő szürke ködnek, és a reményt arany fényként, ahogy belép a testedbe. Ez gyors eredményt hozhat.

5. Öblítsd ki a károkat

A negatív érzelmek, mint a félelem gyakran helyezkednek el az érzelmi központban, a solar plexusban (napfonat csakra).


Helyezd a tenyered a napfonatodra, miközben szerető jóságot küldesz erre a területre a stressz kiöblítésére.
Régóta fennálló depresszió vagy szorongás esetén naponta használd ezt a módszert, hogy megerősítsd ezt a központot. Ez megnyugtat, és egyfajta biztonságot és optimizmust hoz létre, ahogy szertartássá válik.

6. Védelmezd magad

Sokak által használt praktikus védelmi forma gyógyítók között is, akik betegeknél használják, egy fehér fényű burok vizualizálása (vagy bármilyen szín, ami erőt kölcsönöz) az egész test körül. Gondold azt, hogy egy pajzs, amely kiszűri a negativitást vagy a fizikai kellemetlenséget, de lehetővé teszi annak, ami pozitív, hogy átjöjjön rajta.

7. Az érzelmi túlterhelés kezelése

Nem kell, hogy lekötelezettje legyél annak a képességednek, hogy elnyeld mások érzelmeit. Változtasd az átkot ajándékká olyan stratégiák gyakorlásával, melyek megszabadítanak téged:

Tanuld meg felismerni az olyan embereket, akik elkeserítenek téged. Azokat az embereket, akik különösen nehézkesek az érzelmi átélésben, köztük a kritizálók, az áldozatok, a nárcisztikusok és az irányítók. Őket szokták érzelmi vámpíroknak is nevezni. Ha tudod, hogyan kell felismerni ezeket a viselkedéseket, akkor tudsz ellenük védekezni, akár kivonva magad a jelenlétükből, és azt mondani magadnak, hogy "Tisztelem az embert, aki belül vagy, de nem szeretem, amit teszel."

Egyél magas fehérjetartalmú ételt, mielőtt stresszes helyzetbe kerülsz, mint például ha sok ember közé mész. Amikor benn vagy a tömegben, keress menedékhelyet, például egy ülőhelyet a szélén, vagy állj a tömegen kívül.

Győződj meg arról, hogy nem kell más emberekre támaszkodnod, akik kihúznak a nehéz helyzetekből. Hozd a saját autódat, vagy tudd, hogyan jutsz haza könnyen, ha szükséges. Legyen megfelelő alapod alternatív megoldásokhoz, ha túlterheltnek kezded magad érezni.

Állíts fel határidőket! Tudni, hogy mennyit vagy képes kiállni vagy engedelmeskedni, ez a határ létfontosságú, hogy biztosítsd a mentális jólléted. Szintén állíts fel kedves, de jelentőségteljes határokat másokkal szemben, akik eluralkodnak rajtad; nem kell állni és hallgatni őket akár két órán keresztül, ha csak fél órával vagy képes megbirkózni.
Legyen egy otthoni privát helyed, amit megosztasz másokkal. Kérj meg másokat, hogy tartsák tiszteletben amíg elvonulsz, ami segít a felüdülésben. Ez különösen fontos, hogy megakadályozzon abban, hogy túlságosan felvedd mások érzéseit.



Gyakorold a meditációt és az éberséget.



8.Keress pozitív embereket és helyzeteket


Találkozz egy baráttal, aki meglátja a jót másokban. Tölts időt egy kollégával, aki megerősíti a dolgok jó oldalát. Hallgass bizakodó embereket! Hallgasd meg a hitüket, ami maguk és mások irányában van. Élvezd a reményteljes szavakat, dalokat és művészeti formákat! A remény fertőző, és ez emelni fogja a hangulatodat.


Ápold a pozitív érzelmeket, amely növeli a belső erőt. Ha béke és szeretet vesz körül, akkor is erős leszel, amikor a negatív érzelmek hervasztólag hatnának rád. Tiszteld a saját igényeidet egy egészséges önszeretetben, amely növeli azon képességedet, hogy másokat is tisztelj.

Tanuld meg használni az együttérzést, mint annak a módját, hogy megvédd magadat az elsöprő érzelmekkel szemben. Az együttérzés lehetővé teszi, hogy empatikus légy a többi ember sorsával, de azt is megköveteli, hogy együttérző maradj magaddal szemben is. Ez azt jelenti, hogy nem kell bűntudatot érezned, ha kikapcsolódást keresel a túlterheltségtől, ez biztosíthatja, hogy hosszabb távon többet foglalkozhass másokkal, nem pedig kevesebbet. Mindez azt is jelenti, hogy egyben tartod magad azáltal, hogy nem veted bele magad a negatív emberek világába.



9. Hozz létre és tarts fenn egy menedéket a kikapcsolódáshoz

Hagyj nyitva több utat, melyek elvezetnek a természet rezgéséhez. Mindig és folyamatosan feltölt energetikailag és lelkileg.

Legyen egy vízesésről vagy egy buja erdőről készült képed, és nézd meg, ha úgy érzed, hogy túlterhelt vagy.
Sétálj végig egy nyugodt erdei úton, vagy szívd magadba egy finoman csobogó patak hangját egy szomorúfűz alól.

Tarts fenn egy hangulatos, személyes menedéket, ahol visszatalálhatsz a saját személyes erődhöz és energiádhoz.

Gyakorold a Jógát és a légzési technikákat!







Ezek segítenek az érzelmi központban maradnod, és biztonságos kikötőt nyújtanak vihar idején.

Forrás: https://sites.google.com/site/balazsrozalia
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2015.07 2015. Augusztus 2015.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 118 db bejegyzés
e év: 1028 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1190
  • e Hét: 2674
  • e Hónap: 9046
  • e Év: 59837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.