Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Töketlenek
  2015-08-24 23:00:08, hétfő
 
  Töketlenek

Hosszú ideje elhűlve nézem az Unió vezető politikusainak töketlenkedését. Igen, azt. A tetterő nélküli, határozatképtelen bürokraták bénultsága már régen túljutott azon a ponton, amelyet az impotens jelzővel illethetnénk. Ezek zavart félmosollyal nézik végig, amint Európát gyakorlatilag megszállják a harmadik világból idesereglett, ,,eltérő kultúrájú" tömegek. A liberális Európa nem tudja eldönteni mitévő legyen, hiszen a migránskérdés hatékony kezeléséhez szembe kellene kerülnie saját, liberális elveivel.

Mégis, mit gondolnak? Akik erővel áttörik magukat a határzáron, engedelmes kiskutyaként fognak eloldalogni, amint hazaküldik őket? Akik habos-mázas lázálmaiknak engedve liberális ízléssel elfogadható rendezésben reménykednek, el vannak tévedve. A frissen érkezettekkel és a korábbi, eredménytelenül integrált bevándorlókkal együtt már most összeállt a kritikus tömeg, amit a szokásos karhatalmi eszközökkel képtelenség lesz féken tartani. Európa rövidesen szembesülni fog azzal, hogy a liberális elveket messzire dobva a hadsereget kell bevetni, mert a rendőri beavatkozás egyszerűen kevés lesz. Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy megerőszakolt nők, kifosztott üzletek és felgyújtott autók fényében lássuk a jövőt: a liberális elvekre épülő, jóléti társadalmat építő Európa végét...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vacsora Orbán Viktorral. Mire kell közben vigyázni.
  2015-08-24 22:48:52, hétfő
 
 
Vacsora Orbán Viktorral. Mire kell közben vigyázni.
2015.08.24. 17:19

A jó hírnevére valamit is adó, teljes szellemi épségben levő, magát becsületesnek tartó írni olvasni számolni tudó választópolgár egy esetben megy a nemzet legnagyobb tolvajának a közelébe. Mikor az visszaadja neki a tőle ellopott magánnyugdíjat, trafikot, földet, reményt, jövőt, nem megszorítást, járandóságot, adóemelést, bércsökkentést, közmunkát, betegellátást, oktatást, jogalkotást, demokráciát. Mivel annak kicsi az esélye ezt tündérország beteg elméjű ura magától megtegye, nem is kell elfogadni tőle egy fogadásra szóló meghívást sem. Nem kell azonban attól félni, hogy magányos lesz egy ilyen eseményen a közpénzből magának hatalmas birodalmat építő, a politikát a saját anyagi gyarapodására használó egykor liberális, ma már csak közönséges tolvaj miniszterelnök. A rendszerének haszonélvezői betöltik majd körülötte az üres teret, és jól lakottan fognak távozni a közpénz közeléből.

Már vannak az országban olyanok, akik nagyon helyesen nyilvánosan vissza mernek utasítani egy Orbán Viktortól érkező meghívást. Akadémikusok egy csoportja éppen ezzel köpi most szembe a jogállam, és a demokrácia lebontóját, a közpénzek tolvaját. A keményen dolgozó kisember már a múlté, neki nem is szól meghívás ilyen rangos eseményre. Pedig Orbán Viktor a jómódú életét éppen nekik köszönheti, az ő verejtékükkel befizetett adót osztja szét a haverok között a közbeszerzéseken, abból épít magának stadiont, kisvasutat, és Mészáros Lőrinc is így nyer neki a magasan túlszámlázott közbeszerzéseken. Ha mégis megtörténne az a nagy csoda, és a nemzet zsebre dugott kezű tolvaja elhívna magához egy ilyen sokszor átvert, keményen hülyének nézett, rezsicsökkentésből megtakarítást el nem érő, devizahitelt magas árfolyamon átváltó, beteg várólistán több évre hátrasorolt, gyermekét megélhetésért külföldre küldő, nyugdíját járadékká leminősített kádárhuszárt egy fogadás asztalához, annak több szabályt is érdemes betartani, mielőtt bármit is elfogad tőle.

A legjobb ha el sem megy az ilyen ember az eseményre, de ha már ott van figyeljen oda pár szabályra, ami az Orbán Viktorral való találkozás, és beszélgetés során be kell tartania. Először is, készpénz ne legyen nála, azt a miniszterelnök meg fogja védeni tőle. Másodszor ha kénytelen vele kezet fogni, mindenképpen számolja meg utána az ujjait, megvan-e mind, ne fogadja el ha Orbán Viktor azt állítja mind a tíz ott van a helyén. Mosson alaposan kezet a kézfogás után, nem a kosztól ragad Orbán Viktor keze, de a kisember termeli a közpénzt, és az valahogy mindig Orbán Viktor kezéhez tapad a végén.

Ne arra figyeljen a fogadáson részt vevő amit Orbán Viktor mond, hanem amit maga tapasztal. Ha a miniszterelnök azt mondja nincs megszorítás, jusson eszébe a negyven új adó, a csökkentett fizetés, a siralmas betegellátás, a magas forint árfolyam, az emberek elszegényedése. De lássa cserébe a Fidesz kormányon levő híveinek, és Orbán Viktor barátainak, seggnyalóinak a meggazdagodását. Ne higgye el a családi összefogás meséjét, és ne vegye be a Gyurcsány Bajnai a hibás örök slágert.

Ha enni kényszerül az asztalnál, lássa meg az az üres tányért, ne fogadja el ha mondják, az tele van hála a rezsicsökkentésnek. Kanalazzon bele az ürességbe. Orbán Viktor szerint finom ételek vannak neki felszolgálva, de vegye már észre azt a sok szart, amit le akarnak nyomni a torkán. Kapcsoljon el a nemzeti adóról, ami nyolcvan milliárdba kerül évente, és csak a hazugság ömlik belőle egész nap, de még így is alig nézi valaki. Higgyen magának, ne annak amit mondanak neki.

Távozzon minél hamarabb. Nem fertőző Orbán Viktor állapota, de a hatalomvágy betegesen látszik rajta.

Egyszerű dolog lenne a sok mocskot ráönteni Orbán Viktorra egy fogadás során, de ahhoz tökösség kell nem csak beszélni róla a közösségi oldalakon. Na persze nem ártana egy olyan ellenzék sem, ami leül a keményen dolgozó kisemberrel némi beszélgetésre, és meg is hallgatja annak véleményét. Mondjuk az sem ártana ha nem csak szavak szállnának a szélben, hanem már lenne konkrét elképzelés is. Például hogy fogja a remélhetőleg megbukott Orbán Viktort a következő kormány elszámoltatni? Nem csak a törvénykezés, a jogállam, a demokrácia ellen tett cselekedetei miatt, de ezekkel együtt a saját vagyon eredetét is kikutatva? Minden egyes adóforintot, minden egyes közmunkát, minden egyes stadiont, minden egyes nem megszorítást hogy kíván helyre hozni? Mi lesz a munkabérekkel, az adókkal, a betegekkel, az oktatással, ki lesz ebben a szakmai munka elvégzője? Hogy fog reményt adni a következő kormány annak a generációnak, aki már eleve külföldön képzeli el az életét? Mi lesz a sok Fidesz közeli haver vagyonával, amelyre az érdemtelenül tett szert a melósok kárára? Fogja még a választó polgár a cinikusan hazudozó Fidesz arcokat bilincsben látni amiért a nemzet vagyonát a sajátjukként kezelték, és rakták zsebre? Csak pár dolog ami ma érdekli az embereket, talán erről lenne érdemes beszélni velük a jelenlegi ellenzéknek.


http://banditapolitika.blog.hu/2015/08/24/vacsora_orban_viktorral_mire_kell_kozbe n_vigyazni
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fidesz éppen azt akarja, hogy egyre többen legyenek
  2015-08-24 22:45:25, hétfő
 
  a macedónok ezek szerint nem szaroznak. áttolják a menekülteket gyorsan az országon és agyő.



Nem lehet őket tovább engedni. A fidesz éppen azt akarja, hogy egyre többen legyenek. Ezért nem lép közbe a katonaság. Ha elegen lesznek már az orszában, ezzel nyerheti a 2018-as választást, ami persze már nem lesz. Mivel azt már tuti nem nyerné meg, de el sem akarja engedni a királyságát, hát majd kihirdeti a szükségállapotot, a sok bevándorló miatt. mint tudjuk szükségállapotban nincs választás. tehát viki megtarthatja a trónját, szavazók nélkül is. Majd jusson eszetekbe hogy igazam lett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Holokausztra cserélték a Bibliaismeretet a Pázmányon
  2015-08-24 22:38:45, hétfő
 
  A képen az látszik, hogy a diri, hétrét görnyed csonka hazánk helytartója, és oktatási nagyfőnöke előtt!
Sem Erdő, sem ez a szervilis alak nem utasította el udvariasan a zsidót, hogy uram ne üsse
bele az orrát a dolgainkba, az oktatás a mi felelősségünk. Otthon intézkedjen!
Mi lenne ha a Jobbik arra kérné az izraeli egyetem vezetőjét, hogy legalább 1917-től, 1919-től
tanítsák a történelmi események láncolatát, hogy megértsék a diákjaik az ok-okozati összefüggéseket.
A zsidók két lábbal rúgnák ki a kéretlen okoskodót!
Ezt a mélyen tisztelt Erdő Péter Bíboros Úr szorgalmazta és ajánlotta a kötelezővé tételét? A kikeresztelkefett zsidó is mindig csak zsidó marad. Még akkor is, ha kat. püspök. Vagy annál inkább? Netán pont ezért vált kereszténnyé, hogy a keresztényeket zsidókká tegye? Nem tudja tán, hogy a zsidó nem nagyon hajlandó eljogadni más nációt, mint a zsidót?


******************************

2015. 08. 24. 09:49

Holokausztra cserélték a Bibliaismeretet a Pázmányon

Szuromi Szabolcs rektor nem a levegőbe beszélt, amikor tavasszal bejelentette: a Pázmányon kötelezővé teszik a holokauszt történetének oktatását. A tantárgy már ott figyel az ősszel kezdődő félév tanegységlistáján.
A katolikus egyetem vezetése májusban határozott arról, hogy szeptembertől a diploma megszerzéséhez kötelezően el kell végezni egy féléves tantárgyat, amelynek témája a II. világháború idején zajlott zsidóüldözés. A tantárgy az "általánosan kötelező" tárgyak közé fog tartozni, és elvégzése minden karon és bármely képzésben, képzési szinten tanulmányokat folytató hallgató számára kötelező lesz. A bejelentés Ilan Mor izraeli nagykövet felügyelete jelenléte mellett zajlott. A kurzus anyagának kidolgozását még véletlenül sem bízták magyar szakemberekre, a tematikát két tel-avivi professzor, Dina Porat és Raphael Vago alkotta meg,

Az új kötelező tárgy nagyjából minden épeszű embernél kiverte a biztosítékot. Tiltakozott ellene a Jobbik, és az LMP is. Kiakadt rajta a Mandiner, de még a Népszabadság veterán ballib árokásója, Révész Sándor számára is a kommunista diktatúra éveit idézte a muszájkurzus. Sőt, a pázmányos hallgatók egy része is nyílt levélben fordult a rektorhoz, kérve "az egyetem identitásával összeegyeztethetetlen" döntés felülvizsgálatát. A hallgatók három lehetséges megoldást javasoltak:


Legyen a kurzus szabadon választható
Legyen a kurzus kötelező, de akkor térjen ki a történelem többi jelentős népirtására is.
Legyen olyan kurzus, amely nem a népirtásokat, hanem a különböző népek és vallások kultúráját mutatja be.


Nos, most már biztos: a fenti elképzelésekből egyik sem fog megvalósulni. Marad a mindenki számára kötelező, és csak a holokauszttal foglalkozó tantárgy.

A "holokauszt és emlékezete" című kollokvium a ba-s hallgatók számára meghirdetett "általános műveltséggel és hitélettel" kapcsolatos előadások között szerepel - méghozzá a kötelezőek közé sorolva. Az egyetemvezetés nagylelkűen ügyel arra, hogy a hallgatók terhelése ne növekedjen, ezért

a kötelező tárgyak közül kivették a Bibliaismeret I.-et, hogy a helyére a holokauszt kurzus kerülhessen.

http://alfahir.hu/holokausztra_csereltek_a_bibliaismeretet_a_pazmanyon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akkora bréking, hogy Matolcsy látása is kiegyenesedik
  2015-08-24 22:36:29, hétfő
 
  Akkora bréking, hogy Matolcsy látása is kiegyenesedik

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a hétfői Magyar Nemzetben megjelent cikkben szereplő valótlan állítások miatt helyreigazítási pert kezdeményez a napilap ellen - közölte a jegybank a honlapján hétfőn.

A jegybank szerint az ellenzéki napilap azt a téves látszatot igyekszik kelteni, hogy az MNB közömbös a pénzügyi intézmények jogsértő gyakorlatával szemben és nem lép fel a fogyasztók érdekeinek védelmében.

“A Simicska-lap mai állításai mögött a cikket jegyző újságíró egyéni hitelfelvétele, tájékozatlansága és vélt sérelmei állnak, amelyeket a napilap megpróbál - hamisan - általános gyakorlatként beállítani" - fogalmaz a közlemény.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb nagy pirospont a Kerítésnek!
  2015-08-24 22:33:53, hétfő
 
  "Két nap alatt közel 3000 határsértőt fogtak el a rendőrök Csongrád megyében. Tegnap a röszkei határon azt láttuk, hogy a Holt-Tiszáig felépült gyors telepítésű drótakadályt 500 méterenként rendőrök őrzik, állandó a rendőri jelenlét a Röszke-Horgos vasútvonalon. Ez viszont nem állítja meg a migránsokat, a menekültek a kerítés vonalát követve a sínekig sétálnak, majd átlépnek Magyarországra."

—

Újabb nagy pirospont a Kerítésnek!

trükkös:) így nem is kell törvényt módosítani, elegendő leporolni a közérdekű üzem működésének megzavarását, és akkor máris brillírozhat a hatóság, hiszen csoportosan, sőt talán bűnszövetségben követték el a menekültek a tettet. ez pedig kettőtől nyolc évig terjedhető szabadságvesztést jelenthet. nektek pedig fejenként napi 8000 forintot, amibe az elítélt ellátása kerül.

viszont nagyon jó, mert lehet sok új börtönt építeni, és azon is jó sokat lehet keresni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagyszabású tüntetés szerveződik Budapesten a bevándorlás el
  2015-08-24 22:32:41, hétfő
 
  2015. 08. 24. 19:27
HVIM

Nagyszabású tüntetés szerveződik Budapesten a bevándorlás ellen

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) Facebookon meghirdetett eseményéhez alig egy nap alatt már több mint ezren csatlakoztak.

A HVIM fővárosi szervezete "Védjük meg Budapestet" néven hozott létre a Facebookon egy eseményt. A leírás szerint szeptember 19-én vonulásos tiltakozás lesz a fokozódó illegális bevándorlás ellen. A szervezők további információkat későbbre ígértek, de alig 24 óra alatt már most több mint ezren jelezték a részvételüket.

A mozgalom legutóbb július elején tartott egy nagyobb demonstrációt a Keleti pályaudvarnál. Akkor a felszólalók azt ígérték, hogy folytatják a tiltakozást a hatalmas méreteket öltött bevándorlási hullám ellen.

A 150 ezredik illegális bevándorlót tegnap regisztrálták a hatóságok, és arról nem tudni, hogy hányan érkezhettek olyanok, akik még nem kerültek bele a rendszerbe.


http://alfahir.hu/nagyszabasu_tuntetes_szervezodik_budapesten_a_bevandorlas_ellen
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
BREAKING: Most jönnek Röszkénél az új magyarok
  2015-08-24 22:27:53, hétfő
 
  2015. 08. 24. 19:42

BREAKING: Most jönnek Röszkénél az új magyarok

Ha esetleg aggódott volna amiatt, hogy sok a kivándorló magyar, ne tegye, itt jönnek helyettük az újak! A kép ezekben a percekben készült Röszkénél. Köszönjük olvasónknak, és köszöntjük az új barátainkat, szomszédainkat, házastársainkat, játszópajtásainkat! Sínen van az ország!

Egyébként tegnap lépte át a január elseje óta hazánkban regisztrált illegális bevándorlók száma a 150.000-et. Természetesen ennél még jóval többen érkeztek, akiket nem regisztráltak. Hát nem csodálatos?

1. Frissítés: Elérték Szegedet

Olvasónk tájékoztatása szerint az előző képen látható csoport fele már elérte Szegedet. Mint alább látható, a határsértők átmásznak egy felüljárón az 5-ös úton, Kecskés-telepnél. Tóth Péter jobbikos képviselő is a helyszínen van, aki az elmúlt hónapokban többször követelt már fellépést a város szocialista polgármesterétől vagy éppen a fideszes kormánytól, de javarészt süket fülekre talált. A kép elkészültének pillanatában (21:10) felsorakozott a készenléti rendőrség, és elkezdte igazoltatni a bevándorlókat.

2. Frissítés: Ásotthalomnál is hasonló a helyzet

Az alábbi képeket Toroczkai László, Ásotthalom jobbikos polgármestere tette közzé a Facebook oldalán.

"A rendőrség megint képtelen kezelni a helyzetet, ma is alig láttunk rendőrt Ásotthalmon. Az ásotthalmi helyi önvédelmi erők (mezőőrség, polgárőrség stb.) együttes erővel razziázott (a brutális, folyamatosan fenyegetőző, támadó embercsempész-maffia miatt nincs többet nálunk egyszemélyes járőr, mi is bekeményítettünk), s rengeteg határsértő futott vissza Szerbia irányába. A razzia során az erdőben egy komplett migráns-tábort fedeztünk fel, több száz bevándorlóval. A tábort felszámoltuk. Ajánlom a képeket azok figyelmébe, akik szerint nem jelent közegészségügyi kockázatot és járványveszélyt a migráció. Látszik, hogy mennyire "igényesek", mennyire óvják gyönyörű erdőinket ezek az új honfoglalók, akik egyébiránt egyre agresszívebbek, egyre gátlástalanabbak."

http://alfahir.hu/breaking_most_jonnek_roszkenel_az_uj_magyarok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elvtársak!
  2015-08-24 22:25:17, hétfő
 
  Elvtársak!

Amikor itt a buzulást, a drogozást, a nemtanulást, a fegyelmezetlenséget, a kulturálatlanságot, összességében a lumpenproletár életmódot dicsőítjük, akkor ne feledjük azt, hogy ez csak a böszme népre, ezen belül is főleg a bides magyarikra vonatkozik.

Természetesen a mikutyánkkölykeire ezek a lózungok nem vonatkoznak. Az élcsapat választott rétege (mink) számára mások a kritériumok. Nekünk szaporodnunk és sokasodnunk kell (sosem leszünk elegen). A mi gyerekeinket hosszú és egészséges életre szánjuk, hiszen ők fognak uralkodni az addigra győzedelmes világforradalom után az egész földkerekségen. Sőt az univerzumban is. A világméretű győzelemhez pedig magasan képzett vezetőrétegre van szükség. És természetesen ezek csak a mi gyerekeink leshetnek és lesznek. Tehát nekik nem ezekre a maszlagokra kell figyelniük, hanem az uralkodáshoz szükséges tudás elsajátítására. Ezt nevezzük eufemisztikusan tehetséggondozásnak.

Persze mindezeket csak itt házon belül, (sub rosa) mondom.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Többmillió fekete afrikai
  2015-08-24 22:24:38, hétfő
 
 
Többmillió fekete afrikai




".... Azt is kalkulálni lehet, hogy az ezután jövő bevándorlók sokkal dühösebben, frusztráltabban fognak érkezni, mint az eddigiek.
---a második ütem mögött ott van egy többmilliós fekete-afrikai harmadik ütem. Nos, az lesz a harmadik és egyben végső csapás, ha nem védjük meg magunk. Az is biztos, hogy összeurópai megoldásra felesleges várni, mert az nem lesz, ha lesz, későn, és akkor is alkalmatlan.

A lényeg tehát: Magyarországnak magát kell megvédenie. Rendkívüli helyzet van...
Tovább
Kuruc.info - Ennyit ér a kormány híres drótkerítése
Egyre bátrabbak a Szerbia felől érkező illegális bevándorlók: már fényes nappal is átbújnak a drótakadály alatt Röszke térségében....
kuruc.info

...... ........... ........... ........... ......

Toroczkai László:

"Elérte a magyar határt annak a migráns tömegnek az első hulláma, amely áttörte a macedón rendőrség blokádját a macedón-görög határon. Most Röszkénél özönlenek a legtöbben, de Ásotthalomnál is - ahol még nyitott a határ - szabályosan ömlenek be az országba. A rendőrség megint képtelen kezelni a helyzetet, ma is alig láttunk rendőrt Ásotthalmon. Az ásotthalmi helyi önvédelmi erők (mezőőrség, polgárőrség stb.) együttes erővel razziázott (a brutális, folyamatosan fenyegetőző, támadó embercsempész-maffia miatt nincs többet nálunk egyszemélyes járőr, mi is bekeményítettünk), s rengeteg határsértő futott vissza Szerbia irányába. A razzia során az erdőben egy komplett migráns-tábort fedeztünk fel, több száz bevándorlóval. A tábort felszámoltuk. Ajánlom a képeket azok figyelmébe, akik szerint nem jelent közegészségügyi kockázatot és járványveszélyt a migráció. Látszik, hogy mennyire "igényesek", mennyire óvják gyönyörű erdőinket ezek az új honfoglalók, akik egyébiránt egyre agresszívebbek, egyre gátlástalanabbak."

...
Toroczkai László fényképe.
Toroczkai László fényképe.
Toroczkai László fényképe.
Toroczkai László fényképe.
+9
Toroczkai László 12 új fényképet töltött fel.

Elérte a magyar határt annak a migráns tömegnek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2015.07 2015. Augusztus 2015.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 446 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 286
  • e Hét: 6018
  • e Hónap: 17129
  • e Év: 170625
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.