Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
A bőség, a jólét, a siker energiakapuja nyilik
  2015-08-05 18:31:26, szerda
 
  2015.08.08.=8.8.8 -A bőség, a jólét, a siker energiakapuja nyílik

Különleges energiakapu nyílik augusztus 8-án. Kilenc évente történik ilyen esemény. Minden mindennel összefügg az univerzumban: így a most érvényesülő energiák segítenek a gyógyulásban, a tisztulásban és a vágyaink megteremtésében.

A számmisztika szerint a 8-as a bőség szimbóluma. A bőségé, ami lehetőségek, egészség, lélektárs megtalálása, életcél beteljesítése, anyagi biztonság és siker formájában jelenhet meg az életünkbe.

Lehetőséget kapunk most arra, hogy kapcsolódjunk a bőség áramlásához és befogadjuk annak minden formáját az életünkbe.

Elengedés és gyógyulás, csodás megoldások. Ezeket támogatják ennek a napnak az energiái.

A 8-as triplázódása felerősíti a bőség rezgésének áramlását az univerzum összes élőlénye felé.

Mindez az oroszlán asztrológiai jegyében történik, ami az erőt és bátorságot képviseli.

Az idei jelenséget oroszlán kapunak is nevezik. Az oroszlán kapu egy másik, magasabb dimenzió felé nyílik meg, ahol magas rezgésű energiák vannak. Itt a félelem helyett a szeretet dominál. A lehetetlent a lehetséges és a végtelen lehetőségek váltják fel.

Bolygónk folyamatosan fejlődik és emelkedik, hogy minél közelebb kerüljön a béke, harmónia, szeretet, és bőség állapotához.

A mostani energiák egy kiugrási lehetőséget jelentenek a változásra, mind személyes életünkben, mind pedig globálisan.

Kiváló lehetőség, hogy mindannyian változzunk és emlékezzünk a szeretet és az egység állapotára, a félelem és az egó illúziói helyett.

Augusztusban három nap során van lehetőségünk részesülni eme kivételes segítő energiák gyógyító rezgésében:

Az első nap: 2015.08.08

A második nap: 2015.08.17.

A harmadik nap: 2015.08.26.

Használjuk ki ezt a rendkívüli energetikai lehetőséget, hogy egészséget, anyagi biztonságot, szerelmet, új állást vagy lakhelyet, új lehetőségeket, békét, harmóniát teremtsünk életünkben.

Társteremtőként teremtsünk együtt egy szebb, boldogabb világot:

1.Vizualizáld, amit szeretnél.

2. Töltsd ezeket a napokat különösen meghitten, szeretetben.

3.Törekedj az elfogadásra, rakd bele a szereteted a világba!

4.Tudatosan válaszd meg gondolataidat és törekedj, hogy magadról, helyzetedről mindig szeretettel beszélj.

5.Ne panaszkodj, lásd meg inkább miért lehetsz hálás!

6.Mondj köszönetet a legapróbb dologért is, amivel az Isten megajándékozott.

7.Szeresd magad! Ezzel kezdődik minden...



Szeretettel:

Sándor Judit
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Segítenek, ha baj van: A Tizennégy Segítőszent
  2015-08-05 18:27:13, szerda
 
  Az emberek bajok, veszélyhelyzet esetén mindig is kerestek valamilyen felsőbb, kívülről jövő segítséget, ami csodás gyógyulást hozhatott problémáikra.


A "Tizennégy Segítőszent" kultusza a 15-16. században alakult ki. A csoportot tizenegy férfi és három női szent alkotja: György, Balázs, Erazmus, Pantaleon, Vitus, Kristóf, Dénes, Cirjék, Ákos, Euszták, Egyed, Alexandriai Szt. Katalin, Antiochiai Szt. Margit, Borbála.

A hagyomány szerint ezek a szentek a haláluk előtt ígéretet kaptak Istentől, hogy a hozzájuk fordulókat nagy bajokban megsegíthetik.

L1.Szent Ákos (keresztet vagy tövises ágat tart) - vadászok, halálfélelmet érzők;


2.Szent Balázs (püspöki viseletben, két keresztbe tett gyertyával) - torokbetegségek;


3.Szent Borbála (tornyot, kelyhet vagy pálmaágat tart) - haldoklók, kőművesek, tüzérek;


4.Szent Cirjék (diakónus öltözetben) - segít kísértések esetén;


5.Szent Dénes (püspök, levágott fejét tartja) - fejfájás;


6.Szent Egyed (bencés szerzetes, szarvassal és nyíllal) - íjászok, lókereskedők, hajótöröttek;


7.Szent Erazmus (püspök, kezében orsó) - bélbetegségek és állatjárványok esetén;


8.Szent György (lovag fegyverekkel, sárkánnyal) - járványok, ellenség; negatív energiák


9.Szent Katalin (korona, kerék) - szüzek, tanárok, tanulók, egyetemek;


10.Szent Kristóf (nagy termet, vállán a gyermek Jézussal) - utazók, zarándokok, váratlan halálveszélyben;


11.Szent Margit (kereszt, sárkány vagy pálmaág) - szülő nők, dajkák; viharok és kísértések esetén;


12.Szent Pantaleon (orvos volt, kezét a fejéhez szegezték) - orvosok, orvosi egyetemek, fejfájósok;


13.Szent Vid /Vitus/ (pálmaág, kakas, beteg ember, üst) - ördögi eredetűnek tartott betegségek; Csehország, Prága, Szicília védőszentje.

14.Szent Euszták - reménytelen, kilátástalan helyzetek megoldása.


Így imádkozz hozzájuk:


Szent György, te az üldözöttek bátor védelmezője, hatalmas pártfogó a hit elleni kételyekben, könyörögj érettünk!

Szent Balázs, te a hízelgés és fenyegetőzés állhatatos meggyőzője, hatalmas pártfogó a torokbajokban, könyörögj érettünk!

Szent Erazmus, te iszonyú ütlegeknek alázatos elszenvedője, hatalmas pártfogó az altest fájdalmaiban, könyörögj érettünk!

Szent Pantaleon, te nagy orvos és vértanú, Jézus szent nevének erejéért hatalmas pártfogója minden betegnek, ki ájtatosan fohászkodik: Jézus, Mária, könyörögjetek érettünk! v Szent Vitus, te hősies legyőzője a leggyalázatosabb csábítóknak, hatalmas pártfogója az ifjaknak, a szemérem elleni kísértésekben, könyörögj érettünk!

Szent Kristóf, te alázatos szolgája a segély nélküli vándoroknak, hatalmas pártfogó a tűz, jég, éhség, döghalál és a gonoszlélek támadásai ellen, halálunk óráján, könyörögj érettünk!

Szent Dénes, te az isteni sugallatoknak gyors követője, hatalmas pártfogó a lelkiismeret nyugtalanságában, könyörögj érettünk!

Szent Cirjék, te a gonoszlélek hatalmas kiűzője, hatalmas pártfogó a pokoli kígyó incselkedései ellen, könyörögj érettünk!

Szent Akácius (Ákos), te alázatos elszenvedője szégyenteljes ütéseknek, hatalmas pártfogó a kínteljes aggodalomban, mely olykor a halál előtt jelentkezik, könyörögj érettünk!

Szent Euszták, te a legváltozatosabb végzetnek türelmes elviselője, hatalmas pártfogó a legzavartabb bonyodalmakban, könyörögj érettünk!

Szent Egyed, te a mezíteleneknek jótékony felruházója, hatalmas pártfogó az álszégyen ellen a gyónásban, könyörögj érettünk!

Antiochiai Szent Margit, te állhatatos megvetője a pogány vőlegénynek, hatalmas pártfogója az asszonyoknak, kiknek élete gyermekük életével együtt veszélyben forog, könyörögj érettünk!

Alexandriai Szent Katalin, te a bálványimádás dőreségének értelmes legyőzője, hatalmas pártfogója a bűnbánóknak a megtérés útján, könyörögj érettünk!

Szent Borbála, te a leggyengédebb földi érzelmeknek hősies megvetője, hatalmas közbenjáró az utolsó szentségek fölvételére, könyörögj érettünk!

Könyörgés Istenünk, te látod, hogy gyengeségünk mennyire megbénít bennünket. Szentjeid példájával kelts bennünk új erőt szeretetednek szolgálatára. Krisztus, a mi Urunk által. Ámen


Ünnepnapjuk: július 12.



Joportal.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világszenzáció a magyar fertőtlenítő
  2015-08-05 18:20:40, szerda
 
  Minden mikrobát elpusztít, az emberre viszont nem veszélyes, nincs kellemetlen vagy káros mellékhatása.

Egy magyar fejlesztésű fertőtlenítőszer, a Solumium kapta idén a Magyarországi Svéd Kereskedelmi Testület Gran Prize interdiszciplináris díját - jelentette be a testület szerdán.

A Solumium egy környezetbarát fertőtlenítőszer. Emellett megoldást jelenthet az antibiotikum-rezisztencia globális problémájára is.

A fertőtlenítőt Noszticzius Zoltán, a Budapesti Műszaki Egyetem Széchenyi díjas Professor Emeritusa fejlesztette ki. A professzor a közleményben elmondta, hogy a klór-dioxid felhasználási lehetőségeit vizsgálta és 2006-ban a "hipertiszta" klór-dioxid előállításával sikerült felfedeznie egy, az egészségügy területén univerzálisan használható fertőtlenítőszert.

A szer hatóanyaga a hipertiszta klór-dioxid, melynek gyártása új magyar találmányon alapul. Dr. Noszticzius Zoltán professzor és feltalálótársai ezzel létrehozták a világ egyik leghatékonyabb, ugyanakkor legszelídebb fertőtlenítőszerét.

A Solumium Kft. 2008-ban kezdte meg a nagytisztaságú klór-dioxidot tartalmazó termékek gyártását, amelyeket napjainkban elsősorban a fogászatban hasznosítanak.

A Solumium oldatok segítségével a klór kémiai jellemzői miatt a test felszínén keletkezett fertőzéseket lehet gyógyítani, a szövetek belsejébe azonban nem képes behatolni, ezért az ott kialakult fertőzések megfékezésére nem alkalmas. Az innovatív újítás kapcsán a feltaláló felhívta a figyelmet arra is, hogy 2015-ben van Semmelweis Ignác halálának 150. évfordulója, és Semmelweis szintén felismerte, hogy a klór fertőtlenítőszerként is mennyire fontos.

A Solumium előállításának eljárását már magyar, európai, amerikai, és kínai szabadalom is védi. A találmány bejegyzése a világ több más országában folyamatban van.

A Gran Prize interdiszciplináris díjat a Magyarországi Svéd Kereskedelmi Testület 2012-ben azzal a céllal alapította, hogy ösztönözze a Föld legsürgetőbb kihívásaira válaszoló kiemelkedő megoldásokat, projekteket a környezetvédelemben, a fenntartható fejlődésben, a dizájnban, az orvostudományban, az egészségmegőrzés - és -fejlesztés területén, és az oktatásban.



A díjat évente egyszer adják át egyének, csoportok, vállalatok, egyesületek, szervezetek, intézmények vagy egyetemi hallgatók, hallgatói csoportok számára.

Forrás: http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kenyeret a húslevesbe
  2015-08-05 18:11:56, szerda
 
  Ezért dobj kenyeret a húslevesbe! Erről még biztos nem hallottál!

Nagyon sok olyan házi praktika létezik, amely segít abban, hogy a háztartásbeli dolgaink könnyebben és egyszerűbben történjenek.

A kenyér is ebbe a kategóriába sorolható, vannak ugyanis olyan trükkök, amellyel amellett, hogy sokat spórolhatunk, egyszerűbbé is tehetjük a dolgainkat.

Kenyeret a húslevesbe
A cím hallatán biztosan mindenki felkapja a fejét, hogy mi keresni valója van a kenyérnek a húslevesben! Nos igen, sokszor nagy segítségünkre lehet a kenyér a húsleves elkészítése során. Az egyik hibának nem mondható dolog, ami a húslevest érinti az az, hogy mire megfő, kicsit zsírosabbá válik és így az egészségre, az emésztésre nincs túl jó hatással. Ha szeretnénk a zsírjától egy kicsit megszabadulni, akkor egy kenyér szeletet dobjunk a levesbe pár másodperce, majd vegyük ki. Ez segít felszívni a fölösleges zsírt és igazából annyi marad csak benne, amennyi szükséges. Tovább soha ne hagyjuk benne, mert elázik és kenyeres húslevest ehetünk majd. A legjobb választás egy száradtabb, nem túl friss kenyér.

Kíváncsi vagy még más kenyér trükkökre?

a fehér kenyerek 3 napig, a teljes kiőrlésűek pedig
4 napig ehetőek, a kovász alapúak akár egy hétig is fogyaszthatóak
a szárazabb, mélyhűtött kenyeret a legjobb pirítani, sokkal ropogósabb lesz és nem megy a kukába
a fagyasztóba tett kenyér tovább tárolható, főleg, ha meleg van (vegyük ki a fagyóból, tegyük tányérra zárt műanyag zacskóban és olyan lesz, mintha friss lenne
vannak üzletek, ahol az előző napi kenyér olcsóbb ezért ha spórolni szeretnénk érdemes szétnézni
a száraz kenyeret nem kell kidobni, kiváló panírmorzsa lesz belőle, ha egy sajtreszelőn lereszeljük
Szerző: tudasfaja.com
 
 
0 komment , kategória:  konyhai tudnivalók   
A tárgyak ereje
  2015-08-05 18:00:19, szerda
 
  Anyagias világban élünk, az mondják, hogy az emberek túlságosan szereik a tárgyaikat és kevésbe a többi embert.

Szerintem mindent sokkal kevésbé szeretnek. Amíg régen hatalmas értéket jelenthetett egy zsebkés is, ami apáról fiúra öröklődött, manapság már mindent gyorsan elhasználunk és eldobunk.



Nézzük csak meg egy száz évvel ezelőtti szegényebb család háztartását. Ott mindennek volt értéke. Az edényeket, ha kilyukadtak, nem kidobták, hanem újra meg újra megfoltozták, ahogy a ruhákat cipőket is. A gyerekek rongybabákkal játszottak, amik igazi kincsként cipeltek magukkal. Nem szerették hát akkor az emberek a tárgyaikat? Nem szerették-e sokkal jobban mint napjainkban, és nem értékelték-e jobban? Minden bizonnyal igen.



Móra Ferenc Kincskereső kisködmönje biztos mindenkinek ismerős. Központi szerepet kap a történetben egy körtemuzsika, amit egy kisfiú kap egy árustól, cserébe, hogy vizet hozott neki.

Ez a körtemuzsika csak akkor szólt szépen, ha jó gyerek fújta. Csodálatosan is dalolt a kisfiú kezében, mintha az erdő összes madara belebújt volna a kis agyagsípba. A bonyodalom akkor kezdődik, amikor a kisfiú, beteg kishúga magának akarja a hangszert. Miután szülei nyomására kénytelen-kelletlen odaadja húgának a játékot, borzasztóan elkenődik és egy álmatlan éjszaka után hajnalban elcseni a körtemuzsikát kishúgától. Sajnos a történet vége tragédia, a kislány belehal a betegségbe, a kisfiú nem tudja visszaadni neki a hangszert, és többé játszani sem rajta, hiszen csak akkor szól szépen ha jó gyerek fújja...

Egy apró, ócska agyagsípról beszélünk, és mégis mekkora jelentősége lett, és lesz is a kisfiú élete végéig.



Már az emberiség kezdetétől hordtak magukkal az emberek, szerencsét hozó tárgyakat, talizmánokat. Mindegy, hogy vallási ereklye volt, vagy szerencsét hozó amulett, attól lett értékük, hogy hittek a jelentőségében.



Talán a hit ez egyik olyan képessége az embernek, ami megkülönbözteti őt az állatoktól.

Tudunk hinni valamiben anélkül, hogy racionális kézzel fogható bizonyítékunk lenne a létezésére, vagy hasznosságára. Az mindegy, hogy ki miben hisz, istenben, sorsban, akármilyen felsőbb hatalomban, a hit képes tovább lendíteni azokban a pillanatokban, amikor úgy érezzük, a saját erőnk már elfogyott, vagy nem elég ahhoz, hogy véghezvigyük azt amit elterveztünk. Ha képesek vagyunk arra, hogy higgyünk benne, hogy kapunk segítséget valahonnan, kapunk egy plusz lendületet, energiát akkor sikerülhet kitartani akkor amikor mások már feladják.



Bizonyos tárgyak segíthetnek nekünk emlékezni, fókuszálni. A karikagyűrű viselésének is több funkciója van. Először is a megszakítás nélküli karika a végtelenség szimbóluma, a kapcsolat örökkévalóságát jelképezi, másfelől a külvilág számára is kimutatjuk, hogy tartozunk valakihez, és végül, saját magunkat is emlékeztetjük vele arra, hogy van valaki aki szeret és hazavár.



Persze most sokan azt gondolhatják, hogy komoly baj van akkor, hogyha erre valaminek emlékeztetnie kell, de aki ezt mondja, az még sosem volt olyan elkeseredett kilátástalan helyzetben amikor az ember képes még azt is elfelejteni, hogy Ő maga kicsoda is valójában. Amikor el vagyunk veszve, eltévedtünk a saját lelkünk bugyraiban kacskaringózó utak rengetegében, akkor bizony jól jön valami, ami elemi erővel kiránt onnan, vagy legalább ad egy biztos pontot, amibe kapaszkodni lehet.



Fizikai világban élünk, fizikai lények vagyunk, nem baj ha vannak olyan tárgyak amik jelentenek valamit számunkra, amin ha megakad a szemünk, feleleveníti az összes emléket ami hozzá kötődik, elöntenek azok az érzések amik hozzá tartoznak, olyan tárgyak amit ha a kezünkbe veszünk erőt adnak és feltöltenek. Az sokkal nagyobb baj, ha már semmit nem tudunk értékelni, minden ami körülvesz pótolható, lecserélhető, eldobható.



A régi lovagok, szamurájok nevet is adtak kedvenc fegyvereiknek, ezzel is kimutatva mennyire fontosak nekik, sőt hittek benne hogy a kardnak lelke van. Egy szamuráj kardja felett átlépni, akkora tiszteletlenség volt, aminek megtorlása akár a vétkes életét is követelhette.



Úgy gondolom, hogy az embereknek a világgal való kapcsolatát az is kifejezi, ahogy a tárgyaikkal bánnak. Ugyan olyan hiba ha egy nő a cipőit isteníti, dédelgeti, felhalmozza, mintha egy pasi koszos, szétszakadt edzőcipőt hord. A tárgyak felhalmozási, mániákus birtoklási vágya káros. Viszont az, ha értékeljük amink van, meg tudjuk becsülni azt amit kaptunk, megtanít egy helyes értékrendre.



Pechál Péter
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma megmentettem egy embert – egy kutya szívbe markoló
  2015-08-05 16:16:59, szerda
 
  Ma megmentettem egy embert! A pillantásunk találkozott, amikor az én folyosómon sétált, és benézett a kennelekbe. Azonnal éreztem, hogy gondterhelt és szomorú és, hogy segítenem kell neki.

Elkezdtem csóválni a farkam, de nem túl gyorsan, nehogy megijesszem. Amikor megállt nálam, úgy álltam, hogy ne lássa hátul a kis balesetet, ami aznap történt velem. Nem akartam, hogy tudja, hogy ma még nem sétáltattak. A gondozóknak itt rengeteg dolguk van, és nem akartam, hogy rosszat gondoljon róluk.



Amikor elolvasta az ajtón a leírásomat és a múltamat, reméltem, hogy az nem szomorítja el őt nagyon. Én már csak előre tudok nézni, és szeretnék valakit szeretni, és valakinek sokat jelenteni.



Leguggolt hozzám és gyengéden cuppogott. Én hozzányomtam a vállamat és a fejemet a rácsokhoz, hogy megnyugtassam. Az ujjai elkezdték simogatni a nyakamat, sürgősen társaságra volt szüksége. Egy könnycsepp gördült végig az arcán és én felemeltem a mancsomat, hogy biztosítsam arról, hogy minden rendbe fog jönni.



Röviddel ezután kinyílt a kennel ajtaja, és olyan ragyogó mosoly töltötte be az arcát, hogy én rögtön a karjai közé ugrottam. Megígértem neki, hogy nálam biztonságban lesz. Megígértem neki, hogy mindig kísérni fogom. Megígértem neki, hogy mindent meg fogok tenni, hogy a mosoly az arcáról és a szeme csillogása soha ne tűnjön el.



Óriási szerencséje volt, hogy pont az én folyosómon sétált. Mert így megmenthettem az életét!

Forrás:jóportál.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Erőleves
  2015-08-05 15:38:12, szerda
 
  Chilében egy tízéves kislány, Mária, mosott és főzött az édesapjára, miután az édesanyja meghalt. Az édesapa bányász volt. Mária szabad idejében eljárt egy kis evangéliumi gyülekezetbe, amiért minden alkalmat megragadott. A gyülekezet egy hegy lábánál volt Közép-Chilében, ott a kislány barátokat és vigasztalást talált. Amellett, hogy nehéz élete volt, az igazi terhet Mária számára az édesapja jelentette. Az édesanyja halála után az apa mogorva és közömbös lett. Mária fáradozásait, hogy menjen vele a gyülekezetbe, visszautasította, és amikor próbált adni az apjának egy keresztyén könyvet, amit a misszionáriustól kapott, apja elutasította, mondván, hogy neki nincs ideje ilyen badarságokra. De egy este, amikor készítette az ételt a papájának másnapra, a táskába belecsúsztatta a kis könyvet, ami Jézus szeretetéről és a megváltásról szólt. És aznap este imádkozott: ,,Ó Jézus, kérlek, segíts édesapámnak elolvasnia könyvet, hogy megtérhessen." Aznap éjjel 1 óra 10 perckor robbanás rázta meg a kis hegyi falut, és szirénák kezdtek el sivítani az éjszakai csendben. A falusiak, beleértve Máriát is, futottak a bányához, ahol a dolgozók kétségbeesetten rohantak fel-alá: nagy bányaomlás történt. Mária apja is bennrekedt a bányában, több más munkással együtt.
A munkások ástak a beomlott törmelékben egész éjjel és másnap egész nap, próbálták megtalálni az életben maradottakat. Végül rátaláltak egy belső kamrára, ahol Mária édesapja és még hét bányász volt. Mindannyian halottak voltak: megfulladtak. De a mentőknek különös látványban volt részük. Az embereket körben ülve találták, mind a nyolcukat. Mária apjának ölében egy kis könyv volt. Az utolsó oldalon volt kinyitva. Mária apja egy kis üzenetet írt oda a lányának: ,,Drága Máriám, amikor ezt olvasod, én már édesanyáddal leszek a mennyben. Elolvastam a kis könyvet, aztán néhányszor elolvastam az embereknek, miközben a mentésre vártunk. Az erre az életre való reményünk elveszett, de nem a következőre. Azt tettük, amit a könyv mondott nekünk, imádkoztunk, és behívtuk Jézust a szívünkbe. Nagyon szeretlek Mária, és egy napon hamarosan mindannyian újra együtt leszünk a mennyben."
Szeretetben és hitben telt csodaszép napot kívánok mindenkinek!
...szeretettel.
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Tiszteld a lényed annyira, hogy nem hagyod magad megalázni!
  2015-08-05 15:29:58, szerda
 
 

Tiszteld a lényed annyira, hogy nem hagyod Magad megalázni. És higgy annyira a másikban, hogy képes Önmaga sérüléseit begyógyítani. Bocsáss meg, hogy eddig sebezhető és támadható voltál. Kiállni Önmagadért, nem hagyni, hogy kizökkentsenek a harmóniából, és megbocsátani! Ebben van az igazi szabadság!


"Minden ember, aki Téged bánt, Önmaga boldogtalanságát nyilvánítja Feléd. Az ember, aki harmóniában van Önmagával, nem érez belső kényszert mások megalázására. Ezek az emberek saját egykoron elszenvedett, és fel nem dolgozott sérüléseiken próbálnak revansot venni. Ahelyett, hogy Önmaguk gyógyításán fáradoznának, igyekeznek beteggé tenni környezetüket is. Ez mind saját félelmeikből és boldogtalanságukból fakad. Hidd el, ezeknek az embereknek van a legnagyobb szükségük arra, hogy szeressék őket. Hiszen ők gyűlölik magukat. Azok, akik önmagukat szeretik, képesek szeretni embertársaikat is. Tiszteld a lényed annyira, hogy nem hagyod Magad megalázni. És higgy annyira a másikban, hogy képes Önmaga sérüléseit begyógyítani. Bocsáss meg, hogy eddig sebezhető és támadható voltál. Kiállni Önmagadért, nem hagyni, hogy kizökkentsenek a harmóniából, és megbocsátani! Ebben van az igazi szabadság!"


/Mohácsi Viktória/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ima
  2015-08-05 15:26:44, szerda
 
  IMÁDSÁG
.
Igen, ha jól imádkozunk, parancsolhatunk égnek és földnek:
minden engedelmeskedik nekünk.
Ha képtelenek vagytok imádkozni, rejtőzzetek el angyalotok mögött,
s bízzátok meg őt, hogy imádkozzék helyettetek.
Annyira nem szabad elfeledkeznünk Isten jelenlétéről,
amennyire nem felejtünk el lélegezni.
Lelkünknek az az ima, mint a földnek az eső.
Trágyázzátok a földet, ahogy csak akarjátok, ha nincs eső,
nem ér az egész semmit!
Amikor imádkozunk, nem kell sokat beszélni.
Tudjuk, hogy a jó Isten itt van a tabernákulumban.
Kitárjuk előtte szívünket, örvendezünk jelenlétének.
Ez a legjobb ima.
Amikor imádkozom, elképzelem Jézust,
amint Atyjához imádkozik.
A jó Isten szereti, ha alkalmatlankodunk neki.
Egyszerűen kell imádkozni, ilyenféleképp:
Istenem, itt van egy szegény lélek,
akinek nincs semmije, aki semmit sem tud tenni.
Add meg nekem, aki senki vagyok, azt a kegyelmet,
hogy szeresselek, megismerjelek és szolgáljalak!
A jó Istennek nincs szüksége ránk.
Azért parancsolta, hogy imádkozzunk,
mert a boldogságunkat akarja,
boldogságunkat pedig egyedül Őbenne találhatjuk meg.
Amikor az Oltáriszentség előtt vagyunk, ne tekintgessünk körbe,
hanem csukjuk be a szemünket és szánkat és nyissuk meg szívünket.
Akkor a jó Isten is megnyitja a sajátját, mi hozzá megyünk,
Ő meg mihozzánk, az egyik kérni, a másik befogadni.
Olyan ez, mint a kölcsönös lehelet.
Vianney Szent János
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok,áldások.   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2015.07 2015. Augusztus 2015.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 118 db bejegyzés
e év: 1028 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 116
  • e Hét: 1286
  • e Hónap: 3181
  • e Év: 53972
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.