Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Szomorú, de nincs "jogotok" a jobb életre!
  2015-09-10 06:56:23, csütörtök
 
  ""SZOMORÚ, DE NINCS "JOGOTOK" A JOBB ÉLETRE!""

http://jobbegyenes.blog.hu/2015/09/09/szomoru_de_igaz_nincs_jogotok_a_jobb_elethe z



KOMMENT a fenti linken olvasható íráshoz:

A SAJÁT (MAGYAR) BELSŐ MIGRÁNSAINKRÓL IS KELLENE VÉGRE SZÓT EJTENI!

Erről az egész migrációs invázióról a saját MAGYAR BELSŐ MIGRÁNSAINK, a társadalom peremére taszított HAJLÉKTALANOK jutnak eszembe.

Őket a 2010-es hatalomra kerülésükkor a magát polgári demokratikusnak mondó hatalom azon nyomban kitiltotta a közterekről! Mondván: ""Lemond a piáról, meg a koldulásról, meg az utcán-levésről..."

Tette ezt azért, mert még látni sem bírta ezeket az élő SZEMTANÚKAT, akik teljes elárulásával és kisemmizésével valósították meg az ún. RENDSZERVÁLTOZÁST.

Most, pedig szeretné eltünteti a látószögéből a többnyire vétlen veszteseit. Áthárítva rájuk minden felelősséget a HAJLÉKTALANSÁGUKÉRT! És az okozatot úgy emlegetik, mintha az lenne az oka az utcára kerülésüknek! Pedig, pont fordítva van, mert azt a létformát csak önpusztítással, vagyis, minden olyasminek a fogyasztásával lehet "elviselni", ami árt és közelebb visz a végső elmúláshoz!

Ezek a reménytelenül LESZAKADÓK valójában a szemünk láttára HALDOKOLNAK...
Mert ez az emberhez teljességgel méltatlan létforma úgy jött létre, hogy a társadalmi vezetők, az életünk irányítói, a HATALOM tulajdonosai MEGFOSZTOTTÁK őket az életben-maradás minden esélyétől, lehetőségétől.
Nem ölte- nem öli meg őket közvetlen...

Erre nem lehet más a válasz a hajléktalanok részéről, mint ennek a méltatlan élet(fomá)nek a megszüntetése az élet végső kioltására való törekvéssel.
Az euthanáziát engedélyező országokban is kapnak kábszert a végső elaltatás előtt!

Ezek az emberek ezért a tudatmódosulásért koldulnak valójában!!!
Aki ennek a tragikusságát nem képes fölfogni, annak szarból van a "lelke", vagy olyannyira önző és felelőtlen, hogy minden felelősséget elhárít magától és áthárítja a sok esetben vétlen VESZTESRE, aki szintén EMBERI LÉNY volt azelőtt, mielőtt, megfosztották volna tőle!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bontás és építés...
  2015-09-10 06:50:00, csütörtök
 
  Bontás és építés
https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/bont%C3%A1s-%C3%A9s-%C3 %A9p%C3%ADt%C3%A9s-ugyanazon-hatalom-kontroll%C3%A1lja/864776836891647

Az alábbi linken látható és olvasható ,,,,...történet megerősíti az elméletet, miszerint ugyanazon hatalom kontrollálja a tézist, a jelenlegi világrendet, és manipulálja az ellene fellépő antitézist.
Mindennek pedig az "ellenzék kordában tartásán" túl, az elvárt szintézis, az új világrend megalapítása, előkészítése is célja lehet..."
*
,,A gerjesztett népharag és általános feszültség pedig része a régi rend bontási terveinek. A forradalmi hangulat tökéletes táptalaja a további manipulációknak, melyek segítségével a háttérhatalom átmentheti erejét, sőt megerősítheti, kiterjesztheti azt az új rendben."
*
,,A rendszerellenesség nem alternatívája a rendszernek! Sőt, része annak! Minden bizonnyal kész tervek, kidolgozott stratégiák vannak a rendszerellenes erők kontrollálására. E miatt is tanácsosabb lenne a tömegek számára, ha az utcai tüntetések, zavargások, felforgatások helyett, inkább a rendszertől való függetlenedésre, valós alternatívák keresésére használná energiáit és forrásait! Egyébként is, minél kevésbé függ a rendszertől, annál kevesebb oka lehet ellene tüntetni. Sőt, ezáltal a rendszert fenntartó hatalmat is gyengíti.
Egy önállóan gondolkodó, önfenntartásra képes ember, vagy ilyen emberek közössége ezerszer nagyobb sebet képesek ütni az elnyomó "fenevad" testén, akármilyen utcakőnél, vagy Molotov-koktélnál!""
*
http://valamiamano.blogspot.de/2014/11/wikileaks-rothschild-akta.html?m=1

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amerikai katonák tesztelik hogy vonulhatnának Magyarországra
  2015-09-10 06:46:13, csütörtök
 
  2008 óta írok erről, hogy ezzel is együtt fog járni NATO-tagságunk!

*

http://civilhetes.net/kulfold/amerikai-katonak-tesztelik-hogy-vonulnak-majd-magya rorszagra
Amerikai katonák tesztelik, hogy vonulnak majd Magyarországra

*

Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe (T/5311-es) bújtatva megszavaztatta 2008. április 22-én azt a törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁRA.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog_
*
Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán MEGKAPTA a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá a HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép. Boross olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levinni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy:
- "...oda be kellett lépni!".
Lásd a korábbi képet az újságcikkről! http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=83010&aid=256215
*
Erre a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt ,,szükség". http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851
Azért, hogy soha ne lehessen még csak beszélni sem az általa újjászervezett titkosszolgálatokról - sem az előttiről, sem semmiről, amivel tönkretették Magyarországot és a benne élőket.
*
Na, a lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg ez a logisztikai központ építése, pedig az izraeli műszaki alakulatok katonái - akik szerződéssel bedolgoznak a NATO-nak - azóta is magyarul tanulnak (még a gyerekeik is) mert annyira készülnének a nagy feladatra.
*
Már csak ÜRÜGYRE lenne szükség... A migráns-invázió is megteszi?

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 419
  • e Hét: 7417
  • e Hónap: 8364
  • e Év: 44305
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.