Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
A három legfontosabb dolog, amit a migrácsokkal tenni lehet:
  2015-09-10 21:40:18, csütörtök
 
  A három legfontosabb dolog, amit a migrácsokkal tenni lehet:
1. Lehetőleg be sem engedni az országba.
2. Ha már bent van, regisztrációra kényszeríteni.
3. Ha ez meg van, utat mutatni neki nyugat felé, és rúgni egyet a valagán.
Csak az a baj, hogy ezek egész Európát szét fogják rágni, mint patkány a dögöt, és ez miránk is ki fog hatni, úgy tűnik, lehetetlen lesz megúszni... Tél Tábornok talán megold majd valamicskét, de reménytelen vagyok. Sose gondoltam volna, hogy valaha is ezt fogom mondani, de 25 éve elmentek az oroszok, és most igazán visszajöhetnének!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Berlinből kapják a pofont az orvosozó-mérnököző hazaárulók
  2015-09-10 21:18:32, csütörtök
 
 
Munkára, képzésre alkalmatlanok!
Szaporodásra alkalmasak!

Milliárd eurókat költenek felesleges dolgokra ez olyan mintha lehúznák az egészet a klotyón, feneketlen zsákba öntik a pénzt aztán majd adják nekik a munkanélküli segélyt ami elég a fenntartáshoz meg a szaporodáshoz, ördögi kört teremtve.
A korcs nyugati világ olyan helyzetbe sodorta magát a cionista liberális háttérhatalom támogatásával, ahonnan kiut nincs elvették az emberektől a vallást , kultúrát , nemzeti öntudatot engedelmes fogyasztói birkát neveltek az emberekből.
És a lezüllesztett dekadens társadalomnak most veszik al az utolsó megmaradt értékét - a hazáját.

És ami szomorú az impotens vezetők még mindig nem látják a problémat,Ezt mutatja a fa (sz ) fejüen kitalált és támogatott kvótarendszer is



2015. szeptember 10. 20:20

Berlinből kapják a pofont az orvosozó-mérnököző hazaárulók: "a bevándorlók 10%-a sem alkalmas munkára vagy képzésre"

Németországban emelkedik majd a munkanélküliség a menekülthullám miatt - figyelmeztetett a német munkaügyi és szociális miniszter csütörtökön Berlinben a Bundestagban elmondott beszédében. Andrea Nahles a tárca 2016-os költségvetésről szóló vitához hozzászólva rámutatott, hogy "nem a szíriai orvos a meghatározó típus" a "menekültek" között, és még a 10 százalékot sem éri el a munkavállalásra vagy szakmai képzésre azonnal alkalmas emberek aránya. Zoom Mindennek hatása a munkanélküliségi statisztikákban is megmutatkozik majd, és erre egy év múlva - amikor a munkaügyi kimutatásokban már szerepelnek a most érkező emberek - emlékezniük kell mindazoknak, akik most kiállnak a "menekültek" befogadása mellett - mondta a szociáldemokrata párt (SPD) politikusa, kiemelve, hogy ő maga is pártolja a befogadásukat. A munkanélküliség várható megugrását nem a "kudarcos munkaerőpiaci integráció" eredményeként kell majd értékelni, hanem annak jeleként, hogy "tartósan jelentkező feladatot kell megoldanunk" - mondta a miniszter. A számítások szerint az idén érkező "menekültek" ellátáshoz nagyjából 3 milliárd euróval (945 milliárd forinttal) kell növelni a tárca 2016-ra eredetileg tervezett költségvetését. A bevándorlók ellátása 1-2 milliárd euró plusz forrást igényel a szövetségi kormánytól, a munkaerőpiaci integrációt szolgáló programokra további 600 millió és 1,1 milliárd euró közötti összegre lesz szükség, a foglalkoztatáshoz kapcsolódó nyelvtanfolyamokra pedig 180 millió eurót szükséges még elkülöníteni. Arra kell törekedni, hogy a menekültekből "lehetőleg gyorsan munkatársak és szomszédok" legyenek - mondta Andrea Nahles. (MTI nyomán)
Forrás: https://kuruc.info/r/4/148157/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemcsak a migránsoknak, de a fizető utasoknak is nagy kihív
  2015-09-10 21:05:25, csütörtök
 
  2015. 09. 10. 14:41
MTI

Nemcsak a migránsoknak, de a fizető utasoknak is nagy kihívás vonattal Bécsbe jutni


Átmenetileg csak Hegyeshalomig közlekednek a MÁV-Start Zrt. vonatai a Budapest-Bécs vonalon - tudatta a vasúttársaság csütörtökön, nem sokkal azt követően, hogy osztrák partnere jelezte: túlterheltség miatt átmenetileg nem indít vonatokat a két főváros között.

Az ÖBB kora délutáni közlése szerint a korlátozás érinti a Bécs és Budapest között közlekedő Railjet vonatokat, továbbá a határon átkelő regionális járatokat is. Az ÖBB egyelőre nem árusít jegyeket az érintett járatokra. Az ingázók és az iskolások utaztatását pótlóbuszokkal oldják meg.

A MÁV-Start közlése szerint az intézkedés miatt a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon késések előfordulhatnak.

Ahogy korábban írtuk, túlterheltsége miatt átmenetileg nem indít vonatokat Bécs és Budapest között az osztrák vasúttársaság (ÖBB) csütörtöktől.

A korlátozás érinti a Bécs és Budapest között közlekedő Railjet vonatokat, továbbá a határon átkelő regionális járatokat is.

Azonban most kiderült: a vasúttársaság közlése szerint jelenleg különjáratokat sem indítanak Münchenbe, mivel jelenleg sokkal több menekültet kell Bécsbe szállítani, mint elutaztatni az osztrák fővárosból. München fele tartó menetrendszerinti járatok közlekednek, azonban csak annyi embert engednek fel rá, amennyi a szabad ülőhely.

Az utóbbi két hétben csaknem minden vonatunk üzemelt, emiatt jelenleg kevesebb vonat áll rendelkezésre, hiszen a szerelvényeket karbantartani és takarítani kell - közölte a társaság szóvivője.


http://alfahir.hu/nemcsak_a_migransoknak_de_a_fizeto_utasoknak_is_nagy_kihivas_vo nattal_becsbe_jutni
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Röszkére folyamatosan érkeznek a bevándorlók - terhes nők, f
  2015-09-10 21:01:24, csütörtök
 
  Röszkére folyamatosan érkeznek a bevándorlók - terhes nők, fekák


2015. szeptember 10. 16:51
Hunhír.info

Folyamatosan érkeztek csütörtökön Szerbia felől a migránsok a Röszke határában kialakított gyűjtőpontra - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója. A bevándorlók döntő többsége azon a résen érkezik Magyarországra, amelyet a Szeged-Szabadka vasútvonal üt a határkerítésen, de a kevésbé tájékozottak az ideiglenes pengekerítésen is átmásznak.

Az MTI tudósítója látott a kerítésre terített hálózsákokat, amelyeket a menedékkérők azért használnak, hogy az éles drót ne sértse fel őket.

Ugyanakkor jelentősen felgyorsult a migránsok elszállítása is a gyűjtőpontról. A buszok szinte ingajáratban közlekednek a gyűjtőpont, illetve a régi, hangárként emlegetett idegenrendészeti előállító, és az újonnan, a gyűjtőponthoz még közelebb felhúzott idegenrendészeti előállító között.

Ez azt jelenti, hogy szinte közvetlenül azután elszállítják az embereket a mezőről, hogy átlépték a határt. Ez annál is inkább kedvező, mert a helyzetet nehezíti, hogy csütörtökön szinte egész nap szakadt az eső Röszke határában, az előállítóhelyeken pedig fedél kerül az emberek feje fölé.

A menekülők áradatának mértékét egyébként jól mutatja: annak ellenére, hogy folyamatos a szállítás, mégis állandóan százak tartózkodnak a vonatsín melletti gyűjtőhelyen.

Az MTI tudósítója azt tapasztalta, hogy sokan ingáznak Szerbia és Magyarország között. Ez azt jelenti, hogy a sínek mentén átjönnek Szerbiából és a gyűjtőpontnál szereznek élelmet, italt és aktuálisan esőkabátot a segélyszervezetektől, majd visszamennek szerb oldalra. Ugyanis nem akarják, hogy a rendőrök összeszedjék őket. Abban reménykednek: az éj leple alatt majd úgy tudnak átjönni Magyarországra, hogy nem kerülnek a hatóságok látókörébe.

Ugyanakkor az MTI tudósítója azt látta, hogy nemcsak a gyűjtőponthoz vezető út, de az egész környék tele van migránsokkal. Röszke és Szeged között az 5-ös főúton csoportokban gyalogolnak, illetve a faluban is állandóan előbukkannak egy-egy mellékutcából. Távolról azt is lehet látni, ahogy az emberek átkelnek a községet övező kukoricaföldeken.

A szírek mellett egyébként sok afrikait látni. Utóbbiak jellemzően eritreainak vallják magukat, de például - az egyik segélymunkás beszámolója szerint - 12 szomáliai nő is átkelt a határon. Nekik fogalmuk sem volt arról, hogy merre induljanak tovább.

Számos terhes nő is érkezik gyalogszerrel Szerbiából, egyiküket csütörtök délután szállították be egy szegedi kórházba, mert megindult nála a szülés - tájékoztatta a helyszínen a civil aktivista az MTI-t.

Ugyancsak jellemző, hogy ha egy autós megáll Röszke és Szeged között a főút mentén, akkor hirtelen migránsok tucatjai bukkannak elő az út menti kukoricásból. Bekopogtatnak az ajtó ablakán és fuvar iránt érdeklődnek, vagyis vélhetően embercsempésznek nézik a sofőrt. Így járt többször az MTI tudósítója is.
A szállítást végző buszok között sok a budapesti közösségi közlekedést szolgáló jármű és a rendőrautók mellett feltűntek honvédségi terepjárók is. A határkerítés építése láthatóan nagy ütemben folyik, rabok is dolgoznak az építkezésen.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=86496
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még az ablakokban is migránsok lógnak a Keleti pályaudvaron!
  2015-09-10 20:54:39, csütörtök
 
  Még az ablakokban is migránsok lógnak a Keleti pályaudvaron!

by Admin
Megint tele a Keleti, a rendőrök idegei sincsenek kötélből


Mintegy kétezer menekülő várakozik a Keleti pályaudvarnál - informált az Országos Rendőr-főkapitányság közrendvédelmi főosztályvezetője a rendőrség és a bevándorlási hivatal csütörtök reggeli sajtótájékoztatóján, Budapesten.
Lakatos Tibor elmondta: a rendőrség folyamatosan dolgozik azon, hogy őket a bevándorlási hivatal befogadóállomásaira irányítsák. Az MTI kérdésére az ezredes beszámolt arról is, hogy a magyar-szerb határnál mintegy ezer rendőr teljesít szolgálatot, akik között a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság állománya mellett a Készenléti Rendőrség és az ország valamennyi megyéjéből vezényelt rendőrök is vannak. Ugyancsak kérdésre válaszolva közölte, a jövő héten a határrendészeti igazgatóság felállításával ez a szám változni fog, de erről részleteket egyelőre nem tudott mondani...
...A rendkívül feszült helyzet megoldására szinte teljesen magukra hagyott rendőrök idegei sincsenek azonban kötélből, még ha idáig inkább az emberségesebb hozzáállásukról - minden tisztelet! - érkeztek is hírek. De a gyújtózsinór már "megfonódott", az tisztán látszik, kérdés, hogy mikor gyújtja meg egy szikra, és kérdés, hogy lesz-e aki még időben eloltja.
(nepszava)
Bal-Rad komm: A magyar rendőrök-ellentétben francia kollégáikkal-jószerével egy porálarccal meg mosogatókesztűvel fölszerelkezve küzdenek a leküzdhetetlennel. Tegnap egy feldühödött arabus madám egy betondarabot vágott közéjük, míg Röszkén egy a kerítés alatt a táborból szökni igyekvő menyecske harapott bele a rendőrkézbe.
Hírek szerint Röszkén normalizálódni látszik a helyzet-hangulatilag! Azon egyszerű okból, hogy végre érkeztek arabul és angolul beszélő tolmácsok, akik elmondják a migránsoknak, hogy senki nem fogja őket lemészárolni, csak fénykéet készítenek róluk, és ujjlenyomatot vesznek tőlük-aztán mehetnek Allah nevében. Ausztriába.
Bár a fényképezés és az ujjlenyomatvétel hírétől néhány fiatalabb évjáratú hímnemű egyed szemmel láthatóan idegessé válik. Egynéhány ilyen egyed vissza is sompolygott Szerbiába.


Bal - Rad
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Siener ijesztő jóslata: “…a bevándorlással kezdő
  2015-09-10 20:43:01, csütörtök
 
  Siener ijesztő jóslata: “...a bevándorlással kezdődik minden, a folytatás..."
2015 szeptember, 7

Nagyon sok olyan emberről hallhattunk már, aki a történelem során megpróbálta megjósolni egy-egy esemény bekövetkezését. Ők magukat prófétáknak vallják, akiknek az a feladatuk, hogy az emberiség számára megjósolják a világvégét.





Élt az 1800-as években egy férfi, akinek a jövendölései eddig mind bebizonyosodtak és jelenleg a 3 világháború kitörése az aktuális próféciája. Nicolaas a neve,dél-afrikai származású, teljes neve Siener van Rensburg. 1864-ben született és 1926-ban hunyt el, élete során számos olyan dolgot megjósolt, ami később be is következett.

Sokan Nostradamushoz hasonlítják világ vége jóslatai miatt. A 3 világháborúval kapcsolatos jóslata hamarosan aktuálissá válhat.

“Egy igazi lázadásra kerül majd sor az Európai Parlamentben, amelyet az európai bevándorlás témája szít. A harmadik világháború tavasszal fog kirobbanni - nem sikerült megfejtenünk, hogy pontosan mely év tavaszáról beszél Rensburg - az Egyesült Államok, Anglia, Németország és Oroszország főszereplésével"

Siener-van-Rensburg-450x450

Siener szerint a háború rengeteg áldozatot vesz majd el, Németország, Anglia, az USA és Oroszország lesznek a főszereplők ebben. Megjósolt egy másik harcot is, amely Izrael és Szíria között dúl majd és ahol atombombával ölik majd egymást a népek. A harmadik világháborúban Oroszország elbukik, Németország lesz a győztes amelynek révén minden megváltozik majd egész Európában. A határvonalak átrajzolódnak majd, az USA elveszíti tekintélyét, az angol nyelv visszaszorul és előtérbe helyeződik a német. A világ elsődleges gazdasági nagyhatalma Kína lesz. A német hatalom élére Siener egy kancellárnőt említ, akit levált majd egy erős és nagyon intelligens férfi.

Siener eddigi bevált jóslatai közül az első és a második világháború már megtörtént. A 19. században pontosan megjósolta a háború teljes kimenetelét, beleértve az AIDS megjelenését és a spanyolnáthát is, amely számos ember életét vette el. Halála utáni eseményeket is megjósolt, amelyek szintén bekövetkeztek, ilyen volt a csernobili atomrobbanás, Diana hercegnő halála és az Öböl-háború.

Az hogy ebben a témában ki szkeptikus és ki nem, az egy dolog, a bizonyítékok eddig azonban Sienert igazolják. A 3 világháború jóslatának előzményei eddig megalapozottak, a bekövetkezése egyenlőre kérdőjel.

Szerző:tudasfaja.com

http://www.tudasfaja.com/siener-ijeszto-joslata-a-bevandorlassal-kezdodik-minden- a-folytatas/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=soci alnetwork
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lehet, hogy fázni fognak az éjszaka a migránsok
  2015-09-10 20:40:14, csütörtök
 
  "Lehet, hogy fázni fognak az éjszaka a migránsok

Elég hideg lesz valószínűleg reggelre megint! Nem tudom, olvastátok-e, hogy tegnap minél melegedtek? Nem azt a sok szemetet égették ám el, amit felhalmoztak, hanem a PAPLANOKAT! Ennyire ostobák lennének, hogy nem tudják, mire való a paplan?
Lehetőleg vadi új pille paplanokat kell nekik odaszállítani, az jobban ég!
Szerencsétlen földtulajdonosok is bajban vannak, mert a kukoricát már nem igen kell betakarítani. Azt is eltüzelik. Meg hát ki a fene megy oda törni abba a kukoricába, amit teleszartak? Ha kombájnnal takarítaná be, akkor meg fölhordaná a szerkezet a szart a gépkezelő nyakába.
Ezek jól a nyakunkra jöttek magyarok.
Remélem, nem találja csúnyának a spicli, amit írtam, mert akkor nekem annyi, meg egy bambi. Elvisz a rendőrautó! Nem szabad róluk csúnyát írni.
IGAZAT REMÉLEM MÉG SZABAD!"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
BÜDÖS TAHÓ PALKOVICS,HOGY ROHADTÁL volna anyádba!
  2015-09-10 20:27:22, csütörtök
 
 
Kedves Fiatalok és Idősebbek!
Tanuljatok tőle, hogyan kell "meggyőzően, szimpatikusan, értelmesen és hitelesen" beszélni! Akkor még sokra vihetitek!


http://www.atv.hu/videok/video-20150909-palkovics-laszlo-eb



Palkovits László

,,A döntés megszületett, nem vonják vissza." Január óta tárgyaltak az átalakításról, és mindenkit bevontak, akit lehetett, mondta Palkovits László, felsőoktatási államtitkár az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a Corvinus Egyetem átalakításáról. A diákok szerint nem elfogadható, hogy a nemzetközi hírű Corvinus Egyetemen kezdik meg tanulmányaikat, mégis a gödöllői egyetemen fejezik be. A budapesti egyetem szenátusa is elutasította az intézmény szétdarabolását, Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter viszont jóváhagyta. Palkovits László szerint, akit a Corvinusra vettek fel, annak a diplomájára az lesz írva, hogy Corvinus Egyetem.

atv.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 453 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 814
  • e Hét: 4578
  • e Hónap: 8323
  • e Év: 161819
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.