Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Szentgotthárdon ötezer bevándorló csoportokba verődve bolyon
  2015-09-14 21:40:48, hétfő
 
  Szentgotthárdon ötezer bevándorló csoportokba verődve bolyong az utcákon, riadalmat keltve a helyiekben.
A polgármester nem adott érdemi tájékoztatást Szentgotthárdnak azokról az intézkedésekről, hogy mit tettek a helyi lakosság és a város védelmének érdekében, illetve arról sem, hogy mi a forgatókönyvük arra az esetre, ha Ausztria teljesen lezárja határait.
A térség fideszes országgyűlési képviselője eltitkolta a létesítendő táborokat és nem állt ki a választókerület lakosaiért.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Merkel zsarolja Orbánt?
  2015-09-14 21:33:25, hétfő
 
  Merkel zsarolja Orbánt?


Propeller ma, 10:03

Németország a schegeni rendszer, vagyis az unión belüli szabad mozgás megszüntetésének "ígéretével" igyekezhet nyomást gyakorolni a visegrádi országokra, így Magyarországra, hogy fogadják el az Európai Bizottság kvótarendszer-javaslatát - írja a Népszava a szlovák Sme napilapra hivatkozva.

A következő napok nagy kérdése tehát, hogy a közép-keleti-európai tagállamok ellen tudnak-e állni a politikai nyomásgyakorlásnak, esetleg hajlandóak-e beáldozni az európai integráció szimbólumának tartott, a közép-kelet-európai polgárok számára nagy jelentőséggel bíró schengeni rendszert álláspontjuk védelme érdekében.

A legutóbbi tárgyalási körben Magyarország volt az egyetlen tagállam, mely nulla menekült és menedékkérő befogadását vállalta az unión belül.


http://propeller.hu/nagyvilag/3153204-merkel-zsarolja-orbant?utm_source=mm-2015-0 9-14&utm_medium=email&utm_campaign=Merkel%20zsarolja%20Orb%C3%A1nt%3F
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
már elkezdték a mongolidióta primitívó liberónáci osztrák k
  2015-09-14 21:25:02, hétfő
 
  Tja, már elkezdték a mongolidióta primitívó liberónáci osztrák kancellár tisztára mosdatását, hogy "rossz tanácsadói" voltak. Valószínüleg odaszóltak a németek a debilnek, hogy itt nem a napi popi-dugiról van szó, hanem a saját népének a böréröl, s nyúljon már sürgösen magához. Szerencsétlen nép lett az osztrák, ha ilyen primitív, a legelemibb viselkedési normákat sem ismerö idióta lehetett kancellár náluk. Nembaj, a sok bécsi zsidónak majd megmutatják az oly szeretett muszlim bevándorlók, hogy mi a frankó. Láthatóan már elfelejtették az osztrák idióták Bécs ostromát.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar a bevándorlónak mondja...
  2015-09-14 21:16:03, hétfő
 
  Sándor Kiss

Magyar a bevándorlónak mondja...

Na szevasz öcsém! Figyejjé má! Mondom neked a tutit, nehogy elvesszél itten a rengetegben.
Mi, magyarok, kemény bozótharcosok vagyunk, érted tesó! Bürokrácia, kiskapuk, okosban megoldás...már gyerekkorunktól erre vagyunk nevelve. Ez az ország egy gettó, vágod? Ha életben akarsz maradni, akkor skubizzad a vakerom.

1. Ha Magyarországra jössz...akkor baszd ki a GPS-ed a francba, mert nagyon eltévedtél. Mondjuk ha azt írtad be, hogy Mordor, akkor okés, jó helyen jársz, de ha egy barátságos, élhető és tiszta országot keresel, akkor majdnem megtaláltad, az osztrákok egész közel vannak...
2. Szóval. Ha itt akarsz élni, akkor kösd fel a gatyádat. Itt semmi sem érted szól, hanem ellened, ami azért jó, mert hamar felnősz a feladatokhoz és rászoksz a töményre. Ha vallásos vagy, szívedben béke és szeretet, buddhai nyugalom és segítőkészség, akkor ez lesz a 7 próba ecsém.

3. Na kezdjük az alapoknál. Közlekedés autóval: Suzukitól-Volkswagenig szabályosan parkolsz, fizetsz, köszönsz. Mercedestől BMW-ig beállhatsz a roki parkolóba és anyázhatsz, Audi terepjárótól felfelé-egészen a Maserati-ig- bárhol, bármikor ingyen parkolhatsz akár keresztbe is, valamint minden sáv a tiéd, a buszt is letolhatod a picsába, senki sem fog szólni érte.

4. Közlekedés tömeggel: Ha gyerekes anyuka vagy, keményen dolgozó kisember vagy nyugger, esetleg diák, akkor minden hónapban bérletet kell venned, vagy jegyet.
Ha kigyúrt, nagy hangú "vállalkozó" vagy, akinek több tetkója van mint foga, akkor kedvezményesen utazhatsz, ellenőrzéskor a "húzz anyádba csicska" illetve "hívjál rendőrt, addig agyonverlek" szavakat használd és zöld utat kapsz, de mivel bevándorló vagy, neked elég a "dont táccs mí!" kifejezést használnod és felvenned a nyúlcipőt.

5. Ügyintézés:
Ha ide költözöl, hamar megtanulod, hogy itt bármit elintézni egy igazi kihívás. Nálunk ez egy ilyen szopatós stratégiai játék, de vannak adu ászok:
A. Az ismerős. TB ügyintézés, NAV, egészségügy...ilyen helyeken jól jön a koma, sógor, tesó, csókos. Egy telefon ide, egy kis boríték oda és már sorra is kerültél. Ha ez nincs, megdöglesz-megőszülsz és a végén visszamész oda, ahonnan jöttél.
B. Igazoltatásnál, BKV ellenőröknél, tárgyalásokon kamuzd be, hogy te valami nagyon nagy fejes vagy. Ellenőröknek érdemes azt mondani, hogy büntetős ügyvéd vagy és ha még egyszer hozzád ér, neki annyi.
Tárgyalásokon sorolj fel 12 országot, ahol cégeid és kaszinóid vannak, meg önálló tévé csatornád és olajtársaságod. Imádunk bálványozni mindenkit és behalózzuk a dumádat, nekünk egy pár éve még csoda volt a dollárbolt és a dobozos Fanta, hidd el, bárhonnan is jössz, 200 évvel le vagyunk maradva tőled.
C. Mindig legyen nálad kápé. Lehetőleg deákfecós. És abból is sok.

6. Lakhatás.
Ha albérletbe mész, készíts egy listát mindenről, amit ott találsz. Hány lába van a széknek, záródik-e rendesen a hűtő ajtó, mennyi hajszál van a padlón. Ez azért fontos, mert ha beköltözés után leszakad a karnis, vagy rád zuhan a csillár, akkor fizetheted ki az egészet. Nem vagyunk genyák, nálunk ilyen a vendégszeretet.
Ha lakást veszel, akkor az egyik zsebedben legyen egy polgári peres ügyvéd, a másikban meg egy jó nevű alvilági fazon. Láttunk mi már híd alatt alvó családokat, akik kipergettek 20 millát egy kéróért, aztán valahogy eltűnt a csóka, akinek azt odaadták. Van ilyen...

7. Csajozás.
Ha kurva kell, kérdezz meg egy szállodai recepcióst, vagy taxist. Kulcsszavak: görl, szex, máni. Tuti segíteni fognak. Gumit vigyél.
Ha egy fokkal jobb nőkre vágysz, akkor irány a pesti éjszaka. Egy kamu Gucci táskáért meg 2 alkoholmentes koktélért már egész jó bigéket lehet lőni.
Ha nem akarsz fizetni a luvnyákért, akkor regisztrálj társkeresőre és írd ki, hogy házas vagy. Minden nő rajtad fog lógni.

8. Magyarország 3 részből áll. Pest, Buda és vidék.
A budapestieket utálják a vidékiek, a pestiek mindenkit utálnak, a budaiak úgy tesznek, mintha szeretnék a vidékieket, de mindenkit lenéznek, szóval mindenki utál mindenkit, aki máshol lakik. Tehát 2 város van, a főváros, és azon kívül "A" vidék. Ami nem Budapest, az vidék.
Pesten nem mosolyognak, nem köszönnek és nem segítenek senkinek, vidéken ez pont fordítva van, viszont ha nem fogadod el a pálinkát, akkor átváltanak pestire, és se mosoly, se köszönés, se segítség.
Ha idejössz, inni fogsz. Sokat. Ezt garantálom.

9. Drog, cigi, pia.
Piát bárhol vehetsz és bárhol ihatsz. A sör viszonylag olcsó, borunk is van, ezért az ország nagy része kéddekás rumot vagy sósborszeszt iszik.
Cigit a cigiboltban lehet venni, a 18-as karika és a lesötétített üveg ne tévesszen meg, túl nagy élvezetben nem lesz részed.
Drogot médiamunkásoknál, politikusoknál és felső vezetőknél találsz bőven, minél feljebb mész, annál tisztább a kokó. Ha fű kell, akkor csak üvöltsd el magad a Blaha környékén és bármelyik kapualjban hozzájuthatsz.

10. Közhangulat.
Alapvetően úgy állítsd át az agyadat, hogy szokja a gyűlölet üzemmódot. Nem vagyunk toleráns nemzet. Utáljuk a buzikat, a zsidókat, a cigányokat, az éppen aktuális politikai vezetőket, a régebbieket is, gyűlöljük a szomszédot, a munkatársainkat, a főnökeinket, a nem szimpatikus focicsapatot és tulajdonképpen mindent, ami nem rántott hús és alkohol.
Nem örülünk, ha valaki boldog, egészséges és 3 forinttal többet keres, mint mi. Imádjuk, ha szakítanak, félrelépnek, vagy kudarcot vallanak ismerőseink. Legalább 3 darab zár van a bejárati ajtónkon és nem vesszük fel a rejtett számos hívásokat.

10+1.
Ha nem beszéled a nyelvünket, ne is gyere ide. Mert mi biztosan nem beszéljük a tiédet. Az angolt sem. Mert a magyar világnyelv. Ja amúgy mi mind magyarok vagyunk. Nagyapám sváb volt, nagyanyám székely, dédapám zsidó, üknagyanyám roma, de ÉN magyar vagyok.
Van egy miniszterelnökünk, na ő meg a legnagyobb magyar. Már a vezetékneve is az. Már akkor magyar volt minden felmenője, mielőtt hont foglaltunk.
És nagyon szépen megkérünk, hogy bevándorlóként ne vedd el a közmunkát, a mosogatást, a mekis kasszázást és vécé pucolást a diplomásaink elől. Nincs mindenkinek pénze egy londoni repjegyre.
Amúgy várunk szeretettel és kösz, hogy benéztél! Ha esetleg tudsz valami melót a románoknál, tedd már meg, hogy dobsz egy sms-t! Nincs pénz a kártyámon.
Na csá tesókám és sok szerencsét!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kézigránátot közéjük, akkor több darabban lesznek
  2015-09-14 21:06:39, hétfő
 
 
Közélet

Nem tudnak élőláncot alkotni a Parlament körül a tüntetők, mert nincsenek elegen!


2015. 09. 13. 15:25


Embertelen, amit a kormány csinál. Ezt mondta Gréczy Zsolt az Egyetem téren tüntető, jelelmzően idősekből álló tömegnek.

12020285_10204969755866978_967208850_o

A Demokratikus Koalíció menekültügyben tüntet, hamarosan érkezik Gyurcsány Ferenc is.

12020464_10204969757347015_1051671049_o

Megérkezett Migránsölelő Ferenc is.

12005813_10204970324001181_100002086_oÉs hogy miről beszél Ferenc? Szerkesztőségünk egyik, valószínűleg neve elhallgatását kérő tagja szerint erről:

“Fél füllel hallgatom Ferencet a tévében, most van DK-nagygyűlés, negyed órája beszél, de nem jöttem még rá, hogy mi a faszról. ilyeneket mond, hogy “nem állítom, hogy én vagyok az Írás legjobb ismerője ... és most direkt nem az Ószövetségből idézek, nehogy újabb vitákra adjak okot""

11997367_10204970592807901_931435976_n

Kaufmann tudósító szerint közben a “Szégyelld magad, Orbán!" fantázianévre hallgató tömeg elindult a parlament köré. Annyian lehetnek, mint az első menekülmenet lehetett, körülbelül ezer ember. Szerettek volna élőláncot vonni a parlament köré, de valószínűleg nem lesznek annyian.

11998662_10204970548846802_134120389_n

11998567_10204970846774250_1626657495_n

11997503_10204970683730174_1983458547_n

11997177_10204970787772775_1144521013_nA vonulást apró konfliktusok teszik színesebbé:

Random Úr Juhász Péternek: Kábítós! Nem szégyelled magad?!

Juhász Péter Random Úrnak: Nem! Szégyellje magát az Orbán!

Random Úr Juhász Péternek: Kábítós!

Nyugdíjas körülöttük: Náci!

Az MTI így emlékezett meg a menetről:

“A kormány menekültpolitikája ellen tiltakozva a fővárosi Szabad sajtó útján gyülekeztek, majd az Országház elé indultak vasárnap délután az Együtt - a Korszakváltók Pártja tüntetésének résztvevői.

A megmozdulást Juhász Péter, az ellenzéki párt alelnöke hívta össze Szégyelld magad, Orbán! címmel. A politikus a tüntetés közösségi oldalán úgy fogalmazott, a miniszterelnök “barbár politikájával" lejáratta Magyarországot, de a demonstráció résztvevői megmutathatják, a magyar nép valójában emberséges, és szolidáris a menekültekkel.

A demonstráció kiindulópontján a szervezők tájékoztatása szerint mintegy 2-3 ezren gyűltek össze délután fél ötig, ugyanakkor a demonstrálókhoz folyamatosan csatlakoznak. A menet elején egy, a tüntetés címét idéző molinót vittek a résztvevők, akik az Együtt pártjelvényei mellett uniós lobogókat, valamint a menekültekkel szembeni gyűlöletet elítélő táblákat emeltek a magasba - jelentette az MTI tudósítója."


http://24.hu/kozelet/2015/09/13/gyulnek-a-dk-sok-az-egyetem-teren/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Németországban befogadtak olyan migránsokat is, akiket másho
  2015-09-14 20:30:00, hétfő
 
  A háttérhatalom biológiai fegyverként küldi ide a bevándorlókat Európa tönkretételére. Ennélfogva sem őket, sem az EU-s csicskáikat nem izgatja fel, hogy terroristák is vannak közöttük. Annál jobb - gondolhatják...

--------------------------------------------------------------------------------- ------------

2015. szeptember 14. 09:44

Németországban befogadtak olyan migránsokat is, akiket máshol már halálra ítéltek terrorizmusért Semmiképpen sem szabad megbélyegezni a bevándorlókat, de az tény, hogy számos terrorista is érkezik velük Európába - mondta feleslegesen szabadkozva a honvéd vezérkar tudományos kutatóhelyének vezetője a Magyar Idők hétfői számában. Besenyő János ezredes az egyik szerzője annak a kötetnek, amely az afrikai terrorista- és szakadárszervezetekről jelent meg. A könyvben szereplő tanulmányok összefoglalják a Muzulmán Testvériség, a marokkói Iszlám Harcoló Csoport, az algériai Al-Kaida in Maghreb, a mali Anszer Dine, a nigériai Boko Haram, a közép-afrikai Szeleka vagy a szomáliai As-Sabaab afrikai szervezetek megalakulását, eszmerendszerüket és eddigi terrorcselekményeiket. Zoom Az Iszlám Állam (IÁ) nevű dzsihadista terrorszervezet két fegyverese és családtagjaik a kelet-afganisztáni Kunar tartományban (MTI/EPA/Gulamullah Habibi) A tanulmányok szerint Afrikából sokan a terroristák és a polgárháborúk elől menekülnek el, míg Egyiptomból, illetve a Közel-Keletről az arab keresztények menekülnek az Iszlám Állam (IÁ) és más radikális iszlamista csoportok kegyetlenkedései miatt. A népvándorlásnak ugyanakkor gazdasági okai is vannak: például az elsivatagosodás és a termőföldek eltűnése. A tanulmány szerint Németországban befogadtak olyan migránsokat is, akiket Afrikában, például Marokkóban, Líbiában már halálra ítéltek terrorizmusért. Komolyan kell venni és foglalkozni kell az IÁ-nak azzal a fenyegetésével, hogy terroristákat küldenek Európába, hiszen az egyik fő migrációs útvonal Magyarországon vezet keresztül - hangsúlyozta az ezredes. (Magyar Idők nyomán)

Forrás: https://kuruc.info/r/1/148302/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
40 milliárd (!!!) forintból, majdnem három Fradi-stadionnyi
  2015-09-14 20:01:05, hétfő
 
 
A MIGRÁNCSÁRADAT HOMÁLYÁBAN A LOPÁS ZAVARTALANUL FOLYTATÓDIK!!

Úgy látszik a vasútállomosokon lehet most a legtöbb EU pénzt lenyúlni, elképesztően aránytalanul magas összeg, a szokás 50%-os lopási arányt kb. 75%-ra emelték Orbánék.

Ide fog befutni a felcsuti metro, ami atjarast biztosit az ürkikötöhöz. Ha ezt is belevesszük, nem draga.

Azért kerül ennyibe, mert át kell helyezni kb. 42 km-el észak-keletre.

Az utazóközönséget buszok fogják oda szállítani, aminek szintén külön buszmegállót fognak tervezni.
http://a.disquscdn.com/.../medi.../images/2523/2239/original.jpg

********************************


40 milliárd (!!!) forintból, majdnem három Fradi-stadionnyi pénzből újítják fel a székesfehérvári vasútállomást

ma 13:23


85 százalékban uniós forrásból, összesen pedig 40 milliárd forintból újítják fel a székesfehérvári vasútállomást.

A beruházásból a

megújult aluljáró

már el is készült, kedden már a nagyközönség is igénybe veheti.

Hogy mi kerül ennyibe egy vasútállomáson, az sajnos a hétfői bejárásról beszámoló Napi.hu cikkéből nem derül ki, csak annyi, hogy a közel három fradistadionnyi pénzből

az ország legmodernebb vasútállomása

lesz a városban, ahol Orbán Viktor miniszterelnök úr boldog gimnáziumi éveit töltötte, és ahova rendszeresen meccsre is jár közeli felcsúti otthonából.

UPDATE: Utánajártam, és megtudtam, hogy Székesfehérváron nem szimplán az ország legmodernebb vasútállomása, hanem egyenesen

Intermodális Regionális Közösségi Közlekedési Központ

épül, ami a tervek szerint ilyen szép lesz majd:

http://444.hu/2015/09/14/40-milliard-forintbol-majdnem-harom-fradi-stadionnyi-pen zbol-ujitjak-fel-a-szekesfehervari-vasutallomast/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rájöttem a trükkre!
  2015-09-14 19:43:53, hétfő
 
  Rájöttem a trükkre!


Ha bankot akarok rabolni, viszem a gyereket. Betöréses lopás? - karomban a kölyökkel szétrúgom az ajtót, s aki megállít, annak "nincs szíve", "nem ember" , és tette "védhetetlen."
A gyerek a kézben egyfajta mentelmi jog!
Bármit megtehetsz..
(Ha mégis el akarnak vinni, csak elkurjantom magam "Germany!", mire minden hatóság haptákba áll, s ingyen fuvaroznak a világ végére is...)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem bírják anyagilag az iskolakezdést a családok
  2015-09-14 19:35:27, hétfő
 
  Nem bírják anyagilag az iskolakezdést a családok

Világgazdaság
2015. szeptember 14. hétfő 09:00


Érezhető növekedést hozott az iskolakezdés a fogyasztási hitelek kihelyezésében, a legnagyobb növekedést a folyószámla-típusú hiteleknél tapasztalták a pénzügyi intézetek - írja a Világgazdaság.

A bankok többsége szerint a legtöbb hitelintézetnél a hitelkártyáknál és folyószámla-hitelkereteknél ugrott meg leginkább a kereslet, de fokozottabb érdeklődést tapasztaltak a személyi hitelek iránt is.

Volt olyan bank, ahol a májusi forgalomhoz képest dupláját tapasaztalták az ügyfélforgalom tekintetében a folyószámlahiteleknél, míg a személyi kölcsönök is 40 százalékos növekedést mutattak.

http://www.penzcentrum.hu/hitel/nem_birjak_anyagilag_az_iskolakezdest_a_csaladok. 1046356.html?utm_source=penzcentrum&utm_medium=mail&utm_campaign=hirlevel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lengyelország is felfüggesztheti a schengeni szabályokat
  2015-09-14 19:17:01, hétfő
 
  Lengyelország is felfüggesztheti a schengeni szabályokat
2015. szeptember 14. 18:15
Hunhír.info

Ahogy értesülést kapok arról, hogy bármilyen veszély fenyegeti a határainkat, elkezdjük az ellenőrzést" - közölte Ewa Kopacz lengyel miniszterelnök. Az Európai Bizottság elnökével közölte, hogy Lengyelország nem fogadja el a bizottság által javasolt kvótákat, annyi menekültet fogadnak, amennyit megengedhetnek magunknak, eggyel sem többet vagy kevesebbet - mondta.

Lengyelország bármilyen veszély esetén ellenőrizni fogja határait - közölte a lengyel miniszterelnök.
Ewa Kopacz újságírók előtt hangsúlyozta, hogy országa az Európai Unió külső határai ellenőrzésének a megerősítését támogatja, és "bármilyen veszély" esetén bevezeti az ellenőrzést a tagországokkal közös határain.
"Annyi menekültet fogadunk, amennyit megengedhetünk magunknak, eggyel sem többet vagy kevesebbet" - jelentette ki Ewa Kopacz, miután találkozott a belügyminiszterrel, akinek utasítást adott a határ felügyeletére.

A kormányfő elmondta: közölte Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével, hogy Lengyelország nem fogadja el a bizottság által javasolt kvótákat, amelyek alapján automatikusan elosztanák a menekülteket a tagországok között.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=86610
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 453 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 179
  • e Hét: 2439
  • e Hónap: 19232
  • e Év: 152149
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.