Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
A globális pénzügyi HÁTTÉRHATALOM akciója pontokba szedve:
  2015-09-16 23:17:51, szerda
 
  A globális pénzügyi HÁTTÉRHATALOM akciója pontokba szedve:

1. Valamikor a 2000-es évek elején történhetett. A háttérhatalom emberei összeültek az USA-ban. Céljuk Európa alapjainak megsemmisítése volt. Miután az Izrael körüli arab és muszlim országokat már tönkretették.

2. A második lépésben utasították az USA közhatalmát, hogy mit kell tenniük. A részeges ifjabb Bush, majd Obamajom megkapta az ukászt. Ezután az USA szétverte Afganisztánt, Irakot, a NATO-val közösen Líbiát, beindították az arab tavaszt; utóbbival megbénították Egyiptomot, Tunéziát és Szíriát! Szíriában az USA segítette az ISIS létrejöttét. Ezzel Izraelt már egyik szomszédja sem fenyegette.

3. Következik Európa meggyengítése! Ugyanis a keresztény (és nem zsidó-keresztény!!!) Európa is veszélyes lehet. Ebből a célból provokátorok rajzottak ki, Nigériától Irakig, Szíriától Afganisztánig! Következett a helyi lakosok félrevezetése, presszionálása és pénzelése. És elindult a szerencsétlenek sáskajárása!

4. Közben a háttérhatalom európai szövetségeseit is harcba küldte, saját népeik ellen! A tökéletesen idióta Junckertől az osztrák (Ausztria = Cionisztán!) kancellárig, Egyes hülye franciáktól a jó Merkel néniig!
Álszent módon az emberi jogokra, a "migráns" gyermekekre, menekültekre és hasonlókra hivatkozva!
A háttérhatalom magyar bábjai (Fletó, az őrült, Bajnai, a gyilkos, maszop, a semmi stb.) természetesen őrült módon ordibálnak a migránsok mellett! Amit 10 éve egyáltalán nem tettek meg a határainkon túl élő magyarok mellett! Ők egyszerűen dögöljenek meg! Mármint a ballibsi patkányok!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Érdekes látni azokat az ártatlan, nagy szemű menekült kisgye
  2015-09-16 23:06:28, szerda
 
  Érdekes látni azokat az ártatlan, nagy szemű menekült kisgyerekeket, akik édesanyjuk óvó tekintete mellett dobálják kis kezükkel a magyar rendőröket kövekkel...
"Beilleszkedve" biztosan társadalmunk alappillérét jelentenék.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olimpia? Nekünk még egy nagyberuházás is kihívás
  2015-09-16 23:00:33, szerda
 
  Olimpia? Nekünk még egy nagyberuházás is kihívás

2015. szeptember 16., szerda, 16:57 Utolsó frissítés: 7 órája

Szerző: HVG

Olimpiát rendeznénk, pedig egy nagyberuházást sem tudunk normálisan összehozni.

Hét év késedelmet és legalább húszmilliárd forint költségtúllépést hozott össze három budapesti, illetve főváros környéki nagyberuházás - számolta ki a HVG.

Már évek óta be kellett volna fejezni azokat a nagy csinnadrattával elindított építkezéseket, amelyek mostanában keseríti a fővárosban közlekedők életét. Szinte természetes, hogy a költségeik is jócskán meghaladják már az induláskor ígértet. A budai fonódó villamoshálózat építése, a Széll Kálmán tér felújítása, a budapest-esztergomi vasútvonal rekonstrukciója - három tantörténet annak elképzeléséhez, mi lenne, ha Budapest ne adj' isten elnyerné az olimpiarendezés jogát, és nekiveselkedne a szükséges közlekedési nagyberuházásoknak.

Részletek a csütörtöki HVG-ben.

http://hvg.hu/gazdasag/20150916_Olimpia_Nekunk_meg_egy_nagyberuhazas_is_k#utm_sou rce=hvg_weekly&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2015_09_16&typ e-id=HvgWeekly&user-id=572662BE&utm_content=normal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ledőlt a fal Afrika és Európa között, elszabadult a migránsp
  2015-09-16 22:57:40, szerda
 
 
Ledőlt a fal Afrika és Európa között, elszabadult a migránspokol! - bejött Kadhafi jóslata
2015/09/16 - 16:33

A fokozódó európai migránsválság kapcsán az orosz média egyre gyakrabban idézi Moammer Kadhafi meggyilkolt líbiai vezető szavait, aki pár hónappal halála előtt megjósolta Európa bevándorlók általi megszállását.

“Jól figyeljetek, ti a NATO-ból! Azt a falat bombázzátok, amely eddig megakadályozta, hogy az afrikai menekültek, s velük együtt az al-Kaida terroristái elinduljanak Európába. Ez a fal Líbia. Ti ledöntöttétek. Idióták vagytok, a pokol tüzében fogtok égni, ha majd afrikai migránsok ezrei érkeznek hozzátok és az al-Kaida terroristáival szembesültök. Ez fog történni. Én sohasem hazudok, most is igazat mondok"

- írta Kadhafi az orosz Zavtra lap szerkesztőségének 2011-ben eljuttatott nyílt levelében.

És valóban: becslések szerint az idei év elejétől több mint 500 ezer migráns lepte el kontinensünket, akik közül legalább négyezren (de könnyen lehet, hogy ennel jóval többen) terroristák. A migránskrízis az unió elsődleges, legsúlyosabb problémájává vált.ó Orosz szakemberek szerint Európa már korántsem a legstabilabb hely a világon, amilyennek sokáig tartották. A vezető uniós államok USA-val karöltve buktatták meg a rezsimeket azokban az országokban, amelyeknek polgárai mára elfoglalták az EU-s vasútállomásokat. Borisz Dolgov, az Orosz Tudományos Akadémia tekintélyes professzora kijelentette: teljesen egyértelmű, hogy a migránsok ilyen méretű beáramlása az amerikai-európai külpolitika következménye. Irak és Líbia tönkretétele és Bassár el-Aszad szíriai elnök megbuktatásának kísérlete az iszlám szélsőségesekkel együttműködve - így fest az Egyesült Államok és az Európai Unió politikája.

Ennek eredménye a több százezer bevándorló - emelte ki Dolgov. Véleményét osztja szinte az egész orosz értelmiség.

http://karpathir.com/2015/09/16/ledolt-a-fal-afrika-es-europa-kozott-elszabadult- a-migranspokol-bejott-kadhafi-joslata/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Görögországban már ez van! A helyi lakosság már a saját priv
  2015-09-16 22:31:48, szerda
 
 
SZÍR TERRORISTÁK TÁMADJÁK A MAGYAR HATÁRT SZERBIA FELŐL//ELŰZIK A GÖRÖGÖKET SZÜLŐFÖLDJÜKRŐL!



Szír terroristák támadják a magyar határt Szerbia felől.
A szerb kormány nem cselekszik.
Földi László biztonsági szakértő szerint tömegével engedték be Magyarországra a terroristákat.
A kerítés mellé nem épült aknamező.
Bár február óta a világsajtó hírül adta, hogy többmillió ember özönlik Európa felé,- mind az Európai Unió brüsszeli vezetése, mind a tagországok késlekedtek megvédeni határaikat.
Közben nyilvánvalóvá vált, hogy a migráns-bizniszt Rotschild pénzeli.
A cél a Kalergi-terv megvalósítása,- az európai nemzetállamok megszüntetése, valamint, hogy Európa maga kérje az USA és a NATO "segítségét."

...... ........... .......

Görögországban már ez van! A helyi lakosság már a saját privát tulajdonát, lakásait próbálja megvédeni az inváziótól.
A görögöknél már háború van! Hivatalosan még nem, de egyébként nagyon is az! Készülhetünk a legrosszabbra mi magyarok is.
A görögök már kétségbe vannak esve, mert saját szülőföldjükről űzik el őket ebben az Európa ellen indított háborúban !
Ezek az afgánok, szírek és mindenféle emberek már sokkal agresszívabbak és teljesen elszántak?. Mindannyian Magyarország felé tartanak hamarosan és útközben sem fognak megszelídülni ! Ezért fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mi vár ránk és mi a valós helyzet, amivel szemben állunk !

VIDEO:

https://www.facebook.com/nagy.viktor.3766/videos/933523153351211/


Rotschild és a menekült-ipar

"A menekültügyi-cég csaknem 21 millió eurót kasszírozott" - hozta címlapon a "Heute" osztrák napilap. De valójában ki az, aki ezen ennyit keresett? Kié ez a menekültügyi-cég? Ha kibogozzuk a vállalatok hálózatát, kiderül a szentséges felsőbb pénzvilág és a menekültügyi-ipar szentségtelen szövetsége.

A menedékkérőkről való gondoskodás, őrzésük és ellátásuk. Ezeket a tevékenységeket nem maga az érintett állam látja el, hanem egy magáncég. Pontosabban a "svájci ORS cég", amely 2014-ben kereken 21 millió eurót kapott az osztrák belügyminisztérium adófizetői pénzéből. Annak a titokzatos kérdésnek, hogy kihez is tartozik az "ORS" cég, a "Der Standard" járt után, és kiderítette: "Az ORS üzemeltető cég a svájci Ox csoporthoz tartozik, amelyet 2013. nyarán megvásárolt a brit Equistone Partners Europe (EPE). Ez viszont - a honlap szerint - 30 intézményi befektető és a Barclays Bank tulajdonában van."
("Standard")

Barclay és az EPE Magas pénzügyi körök uralják a menekült-ellátást.
Az osztrák ORS GmbH a svájci "ORS Service AG" tulajdona.
Egy egyértelműen nyereségorientált részvénytársaságról van szó, amely saját meghatározása szerint "politikailag és vallásilag semleges."
Az egyre nagyobbá váló menekülttömegből milliós nagyságrendben profitál az ORS:

A média-jelentések szerint az ORS forgalma Svájcban csak 20 millió frankot tett ki 1998-ban, a közben eltelt időszakban ez megháromszorozódott: 2010-ben az ORS a Teledata gazdasági információs szolgálat szerint elérte az 55 millió frankot. A következő évben a forgalom már 70 millió lett.
Ausztriában az üzlet 2014-ben a jelzett 21 millió értéket érte el, és ebben az évben a nyereség - az Európára tört roham következtében - a plafonig emelkedett. A svájci menekült-negyedek és a jól ismert osztrák traiskircheni mellett (ott jelenleg több mint 5000-en tartózkodnak) az ORS többek között intézményt tart fenn Vorarlbergben, Ingolstadtban, és Münchenben.

Az "ORS" részvénytársaság mögött az EPE áll. De ki az a 30 befektető, és ki a "Barclays Bank", aki az EPE-t irányítja? A pénzarisztokrácia globális játékosáról van szó, a szálak a Rothschild bankárcsaládnál futnak össze.
Tökéletes Rothschild-üzlet.

Az "Equistone Partners Europe" (EPE) annak a "Barcklays Bank"nak az egyik mellékága, amely a világ legbefolyásosabb vállalata. A "Frankfurter Rundschau" a "Barclays"-ről ezt tudja: a zürichi Szövetségi Technológiai Intézet (ETH) kutatói pontosan kimutatták, mely konszernek uralják a világgazdaságot és mekkora befolyással bírnak. Az eredmény legalább annyira pontos, mint amilyen ijesztő: ezek szerint csupán 147 konszern uralja a világgazdaság nagy részét. Méretükhöz képest aránytalanul nagy befolyással rendelkeznek. A vizsgálat szerint a vállalatok különösen a pénzügyi szektorban - bankok és nyugdíjalapok- meghatározóak. A világ legbefolyásosabb vállalatának a brit Barclays Bank bizonyult."
Wolfgang Freisleben - a szerző - a Barclays Intézetet "Rothschild-csatahajó"-nak nevezi. A Barclays az "NM Rothschild" magánbank és annak "Lazard Brothers" árnyékbankjának fő részvényese. A Rothschild bankárcsalád dominanciája személyesen is megmutatkozik. A Barclays elnöke évekig a Rothschild-vő Marcus Agius volt. Ő ugyanis feleségül vette Edmund de Rothschild lányát, Katherine Juliettet. Ennek következtében nem csak a világ legbefolyásosabb vállalatának elnökségéig vitte, hanem még a brit BBC elnökségig is, és ő lett a Bilderberg-csoport irányító bizottsága három vagyonkezelőjének egyike is.

A személyi összefonódások hasonlóak az EPE-nél is: az EPE a Barclays Bank egyik ágazata, és természetszerűleg szorosan összefonódik a Barclays-szel és Rothschild-ékkal. Az EPE felsővezetői között egymást váltják a Rothschildok. A konszernek átvételét is közösen tervezik és bonyolítják le. Erre látható példa volt a "Sunrise Medical" EPE által történt 2012. évi átvétele. "A Sunrise Medical tranzakcióját Rothschild, a Simpson Thacher&Bartlett LLP, valamint a Deloitte Tax LLP bonyolította".

A hálózat-szerűen felépülő konszern-csoportoknál mindig az élelmiszerlánc végén álló tulajdonosok azok, akik nyernek. Tehát van egy menedékjog-ipar - és az, legalábbis a menekülteket ellátó osztrák és svájci intézmények vonatkozásában, a legrégebbi (és sokak szerint a leghatalmasabbnak mondott) bankárcsaládhoz, a Rothschildokhoz tartozik.

Rothschild und die Asyl-Industrie: http://www.info-d...industrie/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kifulladt az építőipar növekedése, készülhetünk a mélyrepülé
  2015-09-16 21:20:21, szerda
 
  Kifulladt az építőipar növekedése, készülhetünk a mélyrepülésre?

2015. 9. 16. 09:00


Júliusban az építőipar termelése 0,2 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit - derüli ki a KSH jelentéséből. Ez azt jelzi, hogy a növekedés csaknem teljesen eltűnt. Az előző hónapokban még jellemzően 5-10 százalék közötti bővülést láthattunk az építőiparban. A termelés a két építményfőcsoportban júliusban ellentétesen alakult: az épületek építése 0,5 százalékkal mérséklődött, az egyéb építmények építése 0,9 százalékkal nőtt. Az év első hét hónapjában az építőipari termelés 6,7 százalékkal bővült az előző év azonos időszakához képest. Az új szerződések alapján pedig közel lehet a szektor visszaesése.
Mik ezek?

Júliusban az előző hónaphoz képest szezonálisan és munkanappal kiigazított indexek alapján az építőipar termelése 3 százalékkal csökkent, vagyis havi alapon már érdemi visszaesést mutatott a szektor.

Forrás: KSH

Az előző év azonos hónapjához képest mindkét építményfőcsoport termelése csak kismértékben változott: az épületek termelési volumene 0,5 százalékkal mérséklődött, az egyéb építményeké 0,9 százalékkal emelkedett.


Az építőipar ágazatai közül az épületek építése ágazat termelése 11,1, az egyéb építményeké 5,9 százalékkal csökkent. Az építőipari termelés több mint 40 százalékát adó speciális szaképítés ágazat termelési volumene 15,1 százalékkal magasabb volt.

A megkötött új szerződések volumene 4,2 százalékkal csökkent, ezen belül az épületek építésére kötött szerződéseké 12,4, az egyéb építmények építésére vonatkozó új szerződéseké 0,2 százalékkal.

Az új szerződések elmúlt hónapokban tapasztalt visszaesése következtében az építőipari vállalkozások 2015. július végi szerződésállományának volumene 46,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól. Ezen belül az épületek építésére vonatkozó szerződéseké 11,6, az egyéb építményeké 54,2 százalékkal kisebb volt.
Szerző: Világgazdaság Online



http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/kifulladt-az-epitoipar-novekedese-keszulh etunk-a-melyrepulesre-457542?utm_source=hirlevel&utm_medium=hirlevel&utm_ campaign=gazdasagi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az amerikai lakosság harmada támogatna egy katonai puccsot
  2015-09-16 21:11:04, szerda
 
  hidfo.ru 2015.09.15. 17:43 Nyugati világ
Az amerikai lakosság harmada támogatna egy katonai puccsot

Az amerikaiak tekintélyes része kiábrándult a jelenlegi rendszerből; a politikusokat egyre inkább megvetik, míg a katonai vezetők a lakosság többségének támogatását tudják maguk mögött, és egyre többen támogatnának egy katonai puccsot.

A YouGov felmérésének eredményei szerint az Egyesült Államok lakosságának közel egyharmada - 29%-a - támogatná az amerikai kormány katonai erővel történő eltávolítását és a katonai közigazgatás bevezetését. Igen magas a bizonytalanok aránya is; a válaszadók mindössze 41%-a mondta azt, hogy semmilyen helyzetben nem támogatna egy katonai puccsot.

A felmérés szerint a republikánus szavazók 43%-a igazoltnak látna egy esetleges puccsot, ha azt a kormány alkotmánysértő működése teszi indokolttá. Ebben az esetben szintén magas a bizonytalanok aránya, és mindössze 29% ellenezné a katonai hatalomátvételt.

A felmérés eredményei alapján az amerikai lakosság sokkal inkább tiszteli a katonai vezetőket, mint a politikusokat; a válaszadók 71%-a szerint a katonatisztekre egyöntetűen jellemző, hogy az ország érdekét saját egyéni érdekük elé helyezik, miközben ugyanezt az állítást a kongresszusi képviselőkre vonatkozóan csak 12% tartja igaznak.

Az év folyamán számos “összeesküvés-elmélet" terjedt a Jade Helm műveletre vonatkozóan, ami sokak szerint annak előkészületét jelenti, hogy a szövetségi kormány a rendkívüli állapot kihirdetésére és a helyi döntéshozatali szervek kiiktatására készül. Greg Abbott kormányzó a Jade Helm kezdetét követően a Texasi Állami Gárdát mozgósította a szövetségi haderő műveleteinek megfigyelésére. A felmérés alapján a lakosság többsége elfogadhatónak és igazoltnak tartaná, ha a helyi kormány esetleges kiiktatását követően a tagállam saját fegyveres erői vennék magukhoz az irányítást a szövetségi kormánnyal szemben.

http://hidfo.ru/2015/09/az-amerikaiak-harmada-tamogatna-egy-katonai-puccsot/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az első kapuzárási pánik után
  2015-09-16 21:08:18, szerda
 
  2015-09-16
Az első kapuzárási pánik után

A nemzetközi libnyaf szempontjából a legtragikusabb forgatókönyv látszik megvalósulni Magyarországon. A határzár működik, a ,,legfeleslegesebb beruházás", ami helyett lehetett volna mondjuk lélegeztetőgépre is költeni az adóforintokat, pillanatok alatt más útvonalakra terelte a népvándorokat. Mi meg ölbe tett kézzel várhatjuk a “közös, európai megoldást". Már ráérünk.

Piréz Róbert

Nincs is ebben semmi meglepő. A kortárs népvándorlás legfontosabb mozgatója az embercsempészeti szakma, amiből a szerbek éppen úgy lecsipegetnek, mint az Iszlám Állam. Az egyik vendégéjszakát, dzsídípít és a fuvarozói munkaközösség átmeneti bővülését nyeri belőle, addig a másik szép, kerek dollárokat, amelyekből ki tudják fizetni az Egyesült Államok nem létező szövetségeseinek fegyverdealerjeit, hogy aztán a Colorádóban Malajziában gyártott M16-osokkal lövöldözhessék le a nem szunnita lakosságot.

(Merkel nemsokára őket is tárt karokkal várhatja. Polgárháborús zónából jönnek, ha megunják a gyilkolást és az élve elégetések rendkívül szórakoztató, csak idegileg kissé megterhelő manővereit.)

Tegnap délután a fél ellenzék levonult a szerb-magyar határhoz, ahol Szigetvári Viktortól kezdve Gyurcsányig bezárólag boldog-boldogtalannak nyilatkoztak európai értékekről, közös fellépésről, vérről, verejtékről, lázadásról. Miközben ők ott ténferegtek,várták a forradalmat, de minimum az emberhalált (Orbán embert ölt cikkek bekészítve a Magyar Narancsban), a szerbek jó embercsempészhez és balkáni néphez méltó módon az utolsó kandeláber helyére illesztésekor rögtön elkezdték a horvát határra szállítani a pastu és szuahéli anyanyelvű szír menekülteket. A sikerdíj az sikerdíj, ha órabérben fizetnék őket, nyilván más lenne a gyerek fekvése... Jó, tettek egy gyengécske kísérletet, hátha némi hangoskodásra a magyari rendőrség feltekeri a szögesdrótot és vörös szőnyeggel jelöli ki nekik a Röszke-Berlin korridort, de ezt ők se gondolták komolyan.

Az a pár száz migráns, aki kitartóan ott sátrazik a kerítés tövében, valószínűleg néhány év múlva, mint turisztikai érdekesség fog szerepelni a balkáni nyaralást hirdető repülőtéri magazinokban. Az ELTE-ről pedig majd antropológusok mehetnek szakmai gyakorlatra a szerb-magyar határon fekvő, néhány négyzetméteres Szír Szabadállamba, ahol mindenki megdöbbenésére az urdu lesz a hivatalos nyelv.

A két alternatív útvonal közül mindenképpen a Románián keresztülvezető tanösvény lesz a mi szempontunkból a viccesebb. Ott - hálisten - nincsenek taposóaknák (Orbán embert ölt a horvát-szerb határon cikkek bekészítve a Magyar Narancsnál), viszont van egy Viktor Pontájuk, aki ősi román szokás szerint próbál egyensúlyozni az önérdek és a magyarellenesség között. Utóbbit azért is gyakorolja szívesebben, mert teljesen egybevág a német birodalom gazda elvárásaival, melynek szolgalelkű követése szintén ősi román szokás. Gondolhatunk itt a második bécsi döntésre, amikor is az a Hitler nevű osztrák gazfickó visszaadta nekünk Észak-Erdélyt, amire válaszul a németbarát királyt elkergették, hogy egy még németbarátabb kormány próbálja Hitler valagából visszaédesgeti az elveszített területeket.

Ponta dönthetne úgyis, hogy nem kioktató megjegyzéseket intéz Magyariföld felé, hanem rugalmasan tovahúzza a kerítést. Az ésszerűség ezt diktálná, de ő inkább megmarad annak az ügyeskedő, a német birodalmi kérések és a román önérdek között egyensúlyozó gazembernek. Mi meg megnézhetjük a tévében, mit csinál pár tízezer menekülttel, mert hozzánk onnan se jöhetnek, Ukrajnának meg szintén nehéz lesz őket lepasszolni.

http://tutiblog.com/az-elso-kapuzarasi-panik-utan/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy nô és egy férfi utazik a vonaton
  2015-09-16 20:50:37, szerda
 
  Egy nô és egy férfi utazik a vonaton. A nô megdöbbenéssel tapasztalja, hogy
a férfi gyakran tüsszent, majd előveszi a farkát és megtörli. Egy idô után
nem bírja szó nélkül és megkérdi:
- Uram, mit csinál ön? Legyen tekintettel rám is és ne disznólkodjon!
- Sajnálom asszonyom, de egy igen ritka betegségben szenvedek, ugyanis
valahányszor tüsszentek, azonnal elélvezek.
- Szörnyű! Mondja, szed valamit rá?
- Igen, borsot.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A nap legjobb közleményét a Fidesz küldte, de azonnal vissza
  2015-09-16 20:48:23, szerda
 
  A nap legjobb közleményét a Fidesz küldte, de azonnal vissza is vonták, de hogy?

A Fidesz-frakció közleménye, ma 11:31-kor

“A Fidesz továbbra is a nők, az édesanyák fokozott védelmét tartja fontosnak - Reagálás a Jobbik és az MSZP nyilatkozatára
A Fidesz tiszteletben tartja az Alkotmánybíróság döntését, miszerint alkotmányellenes a szocialisták és a Jobbik közös ötletéről, az aktív korú férfiak korai nyugdíjazásáról kezdeményezett népszavazás. A Fidesz-KDNP - ahogy azt az Alaptörvényben is rögzítette -, továbbra is a nők, az édesanyák pozitív megkülönböztetését, fokozott védelmét tartja elsőrendűnek a nyugdíjazásban is. A nyugdíjpolitikában végrehajtott reformok működnek, az indokolatlan nyugdíjkedvezmények megszüntetése óta a nyugdíjrendszer és a nyugdíjak értéke stabil, sőt nyugdíjkiegészítést tudunk biztosítani a kommunizmus áldozatainak, a hadiözvegyeknek és a hadiárváknak, a Nők 40 programban pedig már több mint 140 ezer nő tudott nyugdíjba menni.
Fidesz-frakció Sajtóosztály"

Majd 11:39-kor

“!! TÁRGYTALAN KÖZLEMÉNY !!

Tisztelt Szerkesztőség!

A pár perccel ezelőtt kiküldött e-mailünket kérjük tekintsék tárgytalannak, az üzenet tévedésből ment ki.

Tisztelettel;

Fidesz-frakció Sajtóosztály"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 453 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 10267
  • e Hónap: 21378
  • e Év: 174874
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.