Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
A babaszemű fóka
  2015-09-02 15:17:55, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Állatcsodák  
A bájos sündisznó
  2015-09-02 15:17:18, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Állatcsodák  
A boldog kacsa
  2015-09-02 15:16:29, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Állatcsodák  
Terepjáró csoda
  2015-09-02 15:15:49, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Járművek  
Utód mellett
  2015-09-02 15:14:47, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Állatcsodák  
Mit tapasztaltál mielőtt megszülettél
  2015-09-02 15:14:08, szerda
 
 


Link

Mit tapasztaltál mielőtt megszülettél - Avagy minden mindennel összefügg... Link




[linkhttp://s3.images.www.tvn.hu/2015/09/02/14/56/www.tvn.hu_ad5c2f846dbca1cdce22 1fae42570b36.jpg]" target="_blank" >rel="nofollow"Link
 
 
0 komment , kategória:  Video  
Miss Univers 2015. Nemzeti viselet
  2015-09-02 15:12:04, szerda
 
 


Link

Az alábbi linken megtaláljátok az egyes résztvevő országok képviselőit: Link - Miss Univers 2015
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Egyiptomi horoszkóp (eléggé találó)
  2015-09-02 15:09:57, szerda
 
  Egyiptomi horoszkópod mindent elárul rólad, még azt is, amiről nem tudtál!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy az egyiptomi horoszkóp milyen személyiséget tár fel rólad, akkor itt az idő, hogy megtudd mindazt, ami eddig előtted is rejtély volt!
Születési dátum, mellette pedig az egyiptomi jegy:

Január 1. - január 7. A Nílus
Január 8. - január 21. Amon-Ra
Január 22. - január 31. Maat
Február 1. - február 11. Amon-Ra
Február 12. - február 29. Geb
Március 1. - március 10. Ozirisz
Március 11. - március 31. Ízisz
Április 1. - április 19. Thot
Április 20. - május 7. Hórusz
Május 8. - május 27. Anubisz
Május 28. - június 18. Széth
Június 19. - június 28. A Nílus
Június 29 - július 13. Anubisz
Július 14. - július 28. Básztet
Július 29. - augusztus 11. Szahmet
Augusztus 12. - augusztus 19. Hórusz
Augusztus 20. - augusztus 31. Geb
Szeptember 1. - szeptember 7. A Nílus
Szeptember 8. - szeptember 22. Maat
Szeptember 23. - szeptember 27. Básztet
Szeptember 28. - október 2. Széth
Október 3. - október 17. Básztet
Október 18. - október 29. Ízisz
Október 30. - november 7. Szahmet
November 8. - november 17. Thot
November 18. - november 26. A Nílus
November 27. - december 18. Ozirisz
December 19. - december 31. Ízisz

Válaszd ki a táblázatból, hogy melyik istentípusba tartozol, majd olvasd el a jellemzésed!
A Nílus

Történet:
A Nílust istenítették Egyiptomban, mert varázslatos módon táplálja a földet.

Jellem:
Nagyon kedves, nagylelkű természeted van. Kész vagy mindig meghallgatni a
körülötted lévő embereket, nagyon jó ítélőképességed van, kiváló érzékkel
hangolódsz rá a beszélgetőpartneredre, és jó tanácsokat osztasz.
Önzetlenül adsz, és nem vársz viszonzást, mindig békésen és nagyvonalúan viselkedsz.
Nagyon toleráns vagy, és mindig kész segíteni másokon, sajnos sokan meg is próbálják kihasználni jó természetedet. Amíg őszinték, addig nem is bánod, de ha becsapva érzed magad, keserű haragra gerjedsz, és akkor számolhatnak a következményekkel! Egy dolog azonban biztos, csak a saját ítéletedben bízol.
Amon-Ra

Történet:
Amon jelentése “a Rejtett" vagy “a Titkolt", és bálványként tisztelték Felső-Egyiptomban.

Jellem:
Ha Amon-Ra jegyében születtél, nagyon sok karizmával rendelkezel. Remek a
nyelvérzéked és a beszédkészséged, könnyen meggyőzöl másokat a magad igazáról, és nem kell sok erőfeszítést tenned azért, hogy a tenyeredből egyenek. Az emberek élvezik a társaságod, és gyakran töltöd együtt az időt a barátaiddal. Számos jó tulajdonságod van, mint a bátorság, egyenesség és a becsületesség, melyek sokat segítenek mindennapjaidban, és olyasvalakit faragnak belőled, akit sokan tisztelnek ésszerű és egyenes döntéseiért. Nyugodt vagy és másokat is meg tudsz nyugtatni, mindenkiből kihozod a száz százalékot.
Maat

Történet:
Maat a második legjelentősebb női alak az egyiptomi mitológiában Ízisz után. A neve szó szerint anyát jelent.

Jellem:
Nagyon érzelmes típus vagy, néha nincs elég önbizalmad, ezért gyakran csapongsz a melankólia és a boldogság között. Érzékenységednek köszönhetően nagyon gazdag a fantáziád és a képzelőerőd is. Sokan rejtélyesnek tartanak, kíváncsivá teszed a nálad kevésbé komplex egyéniségeket. Sok türelemre van szükség veled szemben, mert hajlamos vagy eltaszítani magadtól másokat csak azért, hogy belsőleg megerősödj, ezáltal azonban fennáll annak is a veszélye, hogy teljesen elzárkózol a környezetedtől. Munka szempontjából a szociális jellegű foglalkozások vonzanak, kész vagy minden tehetségedet és nagylelkűségedet az emberek javára fordítani.

Geb

Történet:
Geb Su, a levegőisten és annak nővére - és egyben felesége -, Tefnut istennő fia. Nut égistennő bátyjaként és egyben férjeként a föld férfiasságát testesíti meg.

Jellem:
Gyakran vesz erőt rajtad a lustaság, és úgy érzed, kevés az energiád. Saját módszereid szerint osztod be az idődet, nem nézel túl messzire a jövőbe, mindig megfontolod a következő lépést, és egyszerre csak egy dologra koncentrálsz. Kimondottan félénk vagy és érzékeny, ami könnyen befolyásolhatóvá tesz. Hajlamos vagy feláldozni magad a kapcsolataidban, és ezt gyakran ki is használják. Mindenki tudja, hogy rád lehet számítani, meghallgatsz másokat, és megőrzöd a titkaikat.
Ozirisz

Történet:
Ozirisz az egyik legnagyobb egyiptomi istenség. Húgát, Íziszt vette feleségül, együtt uralkodtak Egyiptomon és elhozták a civilizációt.

Jellem:
Kíváncsi természeted mindig új kalandok felé sodor, melyek gyakran spontának és rendhagyóak. Hiszel az életben és bízol magadban, sosem adod fel. Létezésed minden pillanatát intenzíven éled meg, nem félsz az elbukástól, mert számodra mindig van menekülés vagy visszaút, hogy aztán új kalandokba vethesd magad. A te életedben semmi sem állandó, minden folyamatosan változik, veled együtt. Bár nem vagy immunis a csalódással szemben, próbálsz józan ítélőképességű lenni, azonban kényszeres optimizmusod túl gyakran érvényesül. A közömbösség szó nem található meg a te szótáradban, így gyakran állítasz akadályokat saját utadba, és néha meginog a magadba vetett bizalmad.
Ízisz

Történet:
Ozirisz felesége, maga a megtestesült anyaistennő, a születés, az utazás és az állam védelmezője.

Jellem:
Éber elmével áldott meg a sors, nyílt vagy másokkal és szeretsz előre nézni. A legtöbbet hozod ki az életedből, tele vagy energiával, de nincs benned előítélet. Követed az ösztöneidet, melyek új és érdekes kalandok és élmények felé sodornak. Az emberségbe vetett hited megingathatatlan, még ha olykor be is csapnak, alapvetően optimista és pozitív személyiség vagy. Nyugodt, magabiztos természeted és nagylelkűséged csodákra képes az emberierőforrás-gazdálkodás vagy a jótékonysági munkák területén.
Mélyen szerelmes típus vagy, és tudod, hogyan tartsd meg a kapcsolatod frissességét és a párod érdeklődését.
Thot

Történet:
A bölcsesség és az írás isteneként Toth Ozirisz tanácsadója és Hórusz védelmezője volt.

Jellem:
Kíváncsi és vállalkozó kedvű természetednek köszönhetően minden nagyon
érdekel, ami furcsa és szokatlan. Harcos lelked folyton arra késztet, hogy felfedezd saját korlátaidat, anélkül hogy szem elől veszítenéd mindazt, ami fontos neked.
Éber vagy és felvilágosult, sok időt fordítasz az élet alapvető dolgaira, melyek örömöt és boldogságot hoznak neked. Nem igazán vagy számító, nagylelkűséged az őszinteségeddel vetekszik. Könnyen megnyered az embereket, hogy támogassák az elképzeléseidet, természetes tekintéllyel rendelkezel, melyet az emberek érzékelnek és elismernek.
Hórusz

Történet:
Az ég, a csillagok és a szerelem istene, Hórusz a fáraók védelmezője volt, egyike a legfontosabb és legidősebb egyiptomi istenségeknek.

Jellem:
Nagyon kedvelnek téged kedves, kissé pragmatikus, de nagylelkű természetedért. Tisztán látod a céljaidat, hogy mit szeretnél elérni az életben, és egy harcos lelkével mész előre, képes vagy nagy projekteket is irányítani. Szeretsz kockázatot vállalni, és nem félsz a hosszú távon kamatozó lehetőségektől sem, van elég önbizalmad, hogy felelősséget vállalj, és végigvigyél mindent, amibe belekezdtél.
Szeretsz a vezetőülésben ülni, irányítani a dolgokat, bár ez nem tetszik szükségszerűen mindenkinek, főleg mikor elveszíted a türelmed vagy nem
viselkedsz elég tapintatosan.
Anubisz

Történet:
Anubisz, a halál és a túlvilági élet istene felügyelte a mumifikáló ceremóniát. Figyelte az elhalálozókat, megvizsgálta a lelküket, és védelmet, békét ajánlott nekik.

Jellem:
Egy kissé paradox egyéniség vagy. Magányra vágysz, ugyanakkor szenvedélyesen keresed a társaságot. Rejtélyes vagy, tele titkokkal, inkább az árnyékot kedveled, mint a fényt, inkább maradsz névtelen, mint válsz híressé, ez diszkréciód titka. Rendkívüli érzékenység jellemez, és mindenáron lojális maradsz, magaddal és másokkal is őszinte vagy. Igazi idealista, tele túláradó érzelmekkel, aki számos csalódást szenved el életében, de ezeknek nem marad semmilyen hatásuk. A szenvedések gyakran kihozzák depressziós hajlamodat, de képes vagy uralkodni
bizonytalanságodon, és egyedül is megtalálod a megoldást problémáidra.
Természettől fogva tehetséged van az emberekhez, a tanításhoz, a gyógyászathoz, főleg a pszichológiához, köszönhetően a tudat alatti világ megértésének.
Széth

Történet:
A sötétség, a káosz, a sivatag, a vihar és a háború istene. Széth a gonosz megtestesítője.

Jellem:
Ambiciózus, szenvedélyes és perfekcionista vagy, mindig egyre magasabbra teszed a mércét. Számodra az akadályok azért vannak, hogy leküzdhesd őket, folyton új kihívások után nézel. Akkor érzed, hogy élsz, ha keményen bánsz magaddal.
Rendületlenül a jövőt kémleled, szeretsz gyorsan túl lenni a dolgokon, és nem szívesen lapozod fel a múltat. A baj csak az, hogy nem mindig tanulsz a tapasztalataidból, vagy legalábbis nem időben. Mindig újra és újra próbára teszed a képességeidet, de ez sosem elég. Gyűlölöd a középszerűséget. A szerelemben csak nehezen leszel úrrá a féltékenységen, de erős szenvedélyed, ami összehozott a partnereddel, képes arra, hogy életben tartsa a kapcsolatot.
Básztet

Történet:
A szerelem és a termékenység istennője. Básztet a nőiesség megtestesülése.

Jellem:
Alapvetően védekező természetű vagy, és mindig készen állsz, hogy megvédd
magad. Az éberség az egyik legnagyobb erősséged, de a túlzott óvatosság néha akadályoz. Gyakran tűnsz gyengének és szégyenlősnek, sokszor elmész a jó lehetőségek mellett, vagy elodázod, hogy új embereket ismerhess meg, új élményekre tegyél szert. Ez az aggódós magatartás hátráltathatja a fejlődésedet. Pedig van benned elég báj és vonzerő. Diplomáciai érzéked, jólelkűséged vonzóvá tesz mások szemében. Könnyen ráhangolódsz a beszélgető társaidra, és mindig megtalálod az odaillő szavakat. Tapintatos vagy és tehetséges, mindig képes vagy úgy haladni előre, hogy nem keltesz hullámokat, nem harsogsz a trombitádon és nem fúrod a többieket.
Szahmet

Történet:
Szahmet jelentése “erő, hatalom", ő volt a háború és a vita istennője.
Aszályt és éhínséget okozott, őt tartották az emberi boldogtalanság forrásának.

Jellem:
Szenvedélyes vagy, hajthatatlan és rendkívül büszke, határozott, életerős egyéniség. Ez nem mindig szerez neked barátokat, pedig gyakran elnéző vagy másokkal. Csak ritkán hibázol, sőt nagyon kemény is tudsz lenni magadhoz és másokhoz is. Rendkívüli önuralommal bírsz. A büszke külső mögött egy őszinte, érzelmes és figyelmes ember lakozik, aki elismerésre vágyik, és nem tolerálja a csalást. Az emberek óvatosan járnak körülötted, hogy ne keresztezzék az utadat, amikor rossz passzban vagy. Jó érzéked van az üzlethez.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Kurt Tepperwein: Az élet értelme
  2015-09-02 15:08:13, szerda
 
 


Link

Köszönöm a képet Édesanyámnak!
 
 
0 komment , kategória:  Kurt Tepperwein  
Üdvözöllek!
  2015-09-02 15:07:03, szerda
 
 


Link

Köszönöm a képet Édesanyámnak!
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 495 db bejegyzés
e év: 5604 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 169
  • e Hét: 587
  • e Hónap: 7009
  • e Év: 100714
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.