Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Milliók jöhetnek még
  2015-09-26 18:30:16, szombat
 
 




MILLIÓK JÖHETNEK MÉG


Csak a jéghegy csúcsa az Európába naponta érkező nyolcezer bevándorló, figyelmeztetnek a világszervezet illetékesei. Német politikai vezetők pedig elismerték: sok, magát szíriainak kiadó menedékkérő hazudik, még arabul sem tud. Berlin már az ukrán válság miatt kiutált Moszkvával is együttműködne, csak segítsen véget vetni a négymillió menekültet eredményezett szíriai polgárháborúnak.

Az év végéig a tízmilliót is elérheti azoknak az irakiaknak a száma, akiknek humanitárius segítségre lesz szükségük, ha pedig hadjárat indul az Iszlám Állam dzsihádista szervezet kezén lévő észak-iraki Moszul visszafoglalására, a városból akár 500 ezren is elmenekülhetnek - közölte az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR). A szervezet felhívta a figyelmet arra is: az Európába jelenleg naponta érkező nyolcezer menedékkérő csak a jéghegy csúcsa, és nem kizárt, hogy milliók bevándorlására kell majd számítani.



A válság felgyorsult azóta, hogy az Iszlám Állam tavaly átvette az ellenőrzést az ország egy jelentős része felett. Az iraki erők ellentámadása a Washington vezette nemzetközi koalíció támogatásával számos településen heves összecsapásokhoz vezetett, és a menekültek újabb hullámát indította el - magyarázta Dominik Bartsch, az ENSZ iraki humanitárius koordinátorának helyettese európai hírügynökségek jelentése szerint. Az erőszak miatt 3,2 millióan hagyták hátra otthonukat, jelenleg nagyjából tíz százalékuk él menekülttáborokban, a többiek rokonoknál vagy elhagyott épületekben húzták meg magukat - ismertette. Az UNHCR közel-keleti vezetője, Amin Avad Genfben azt mondta: nem látja a migránshullám enyhülését.

Szerinte amíg nem találnak megoldást a 2011 óta tartó szíriai polgárháborúra, és nem rendeződik a helyzet a szomszédos országok menekülttáboraiban, addig nem hagy alább a bevándorlási hullám. Az esetleges szíriai rendezéssel kapcsolatban tegnap Sigmar Gabriel német alkancellár kijelentette: javítani kell az Oroszországhoz fűződő viszonyt a menekültválság egyik fő oka, a szíriai polgárháború lezárásához. Egyben az ukrán válság miatt elrendelt uniós szankciók feloldásának lehetőségét is felvetette.

A német belügy szóvivője pedig azt közölte: a magukat szíriainak valló migránsok mintegy 30 százaléka valójában nem szíriai. Az adat a hatóságok becslésén alapul. Thomas de Maiziere német belügyminiszter elmondta: számos szíriai útlevél hamisnak bizonyul. Sok migráns, aki szíriainak vallja magát, egy szót sem tud arabul. Németországban előző este tömegverekedés volt egy menedékkérőket befogadó lipcsei szálláson, írta a távirati iroda. Ebben nagyjából kétszázan vettek részt. Az összecsapásban több ember megsérült, köztük a Vöröskereszt két munkatársa is. Németországban egyébként a lakosság több mint kétharmada szerint meg kell jelölni a menekültek befogadásának felső határát - derült ki egy friss felmérésből.

Mindeközben a világhálón komoly indulatokat váltott ki az a videofelvétel, amelyen Muhammad Ajed jeruzsálemi imám az "eljövendő kalifátus" nevében szólította fel a muszlimokat Európa meghódítására. Az ATV által átvett, de a Magyar Idők online felületén is megtekinthető felvételen felszólította őket, hogy nagyobb gyermekáldásukkal kerüljenek az itteni alacsony népszaporulat fölé.


Milliók jöhetnek még





Link



Európa teleszülésére buzdítja az imám a migránsokat





Link



Al-Aksza-mecset imámja: "Meg fogjuk hódítani az országaikat"





Link



Anjem Choudary: Mindenütt az iszlámnak kell uralkodnia!
Megdöbbentő interjú! Iszlám vezető vázolja fel Európa jövőjét! Ezt mindenkinek hallania kell!





Link



A magukat szíriainak valló migránsok mintegy 30 százaléka nem szíriai - látták be Berlinben





Dr. Paulin Ferenc (MTA doktora) levele


Kedves Barátaim!

Pattanásig feszült a helyzet! Amerika fegyvereket küld
Romániába és Lengyelországba, Putyin már beígérte, ha ez
megtörténik, erre a két országra támad. S közben tömegesen
jönnek a menekültnek álcázott néger stb. katonák Európába.
Természetesen vegyítve buta áldozatokkal, akik az egészből
semmit nem látnak. A FB-n nagyon jó cikkek jelennek meg! Európa,
az európai kultúra, a kétezer éves civilizációnk, a
kereszténység nagy veszélyben van!

Ébredjenek! Per pillanat nem kapukat kell nyitni, hanem védekezni
kell! Háborús helyzet van! Migránsoknak álcázott katonák
támadták meg Európát! Csak idő kérdése és ez kiderül!

Ahogy Nógrádi György szakértő mondja, ez csak a kezdet!

​​
EMBEREK, HONFITÁRSAK, MAGYAROK! KÉREM GONDOLKOZZATOK!

1. KÉRDEZNÉM, KIK EZEK A ZÖMÉBEN 16, 18-40 ÉV KÖZÖTTI,
90%-BAN FÉRFIAK, AKIK "VÉGIGGYALOGOLTÁK, ÉHEN SZOMJAN" A FÉL
VILÁGOT ÉS ITT VANNAK? HOL A CSALÁDJUK? HOL VANNAK A FELESÉGEIK,
HOL VANNAK A GYERMEKEIK, HOL VAN AZ ÉDES-ANYJUK, AZ ÉDESAPJUK, HOL
VAN A ROKONSÁGUK? HA OTT HÁBORÚ VAN, AKKOR AZOKAT GOND NÉLKÜL
OTTHAGYTÁK? MIÉRT, HOGYAN?

2. MIBŐL VAN PÉNZÜK IDÁIG ELJÖNNI? MEGSPÓRÓLTÁK? ERRE
GYŰJTÖTTEK ÉVEK ÓTA OTT, AHOL ENNI SINCS MIT, ÁLLÍTÓLAG?

3. HA HÁBORÚ VAN, AKKOR EZEK AZ "ÉLETERŐS" FÉRFIAK MIÉRT NEM
HARCOLNAK? ELVILEG VAN KI ELLEN, MERT MENEKÜLNEK VALAKIK ELŐL?
NEMDE? EZ A HAZA-SZERETET, EZ A FELELŐSSÉG?

4. HAZAFIAK EZEK? NEM ÉRDEKEL, HOGY POLGÁRHÁBORÚ VAGY TÖRZSI
KONFLIKTUS VAN A HAZÁJÁBAN, MENJEN HAZA ÉS HARCOLJON A
CSALÁDJÁÉRT, A BECSÜLETÉÉRT... AZÉRT NEM SZÉGYEN VAGY IGEN?

5. HOL A "HAZA BECSÜLETE..." VAGY "DRÁGÁBB A RONGY ÉLETE", HOGY
A NEMZETI DAL TÖBBI RÉSZLETÉT NE IS IDÉZZEM!

6. NE ITT LENGESSÉK A ZÁSZLÓT, A TRANSZPARENSEIKET, NE ITT
HADONÁSSZANAK A KÉSEKKEL, BOTOKKAL, MACHETEKKEL, NE ITT DOBÁLJÁK
KŐVEL A RENDŐRÖKET, A KIRAKATOKAT, HANEM OTT, AHOL AZ IGAZI
ELLENSÉG VAN!!

7. NEM ÉN VAGYOK AZ ELLENSÉG, NEM TE, MAGYAR HONFITÁRSAM - NEM
ÉRDEKEL, HOGY MI A PÁRTÁLLÁSOD -, HANEM MINDENKI KÜZDJÖN MEG
AZ IGAZÁÉRT, DE JÓ HELYEN, AHOL ELSZENVEDTE A SÉRELMEKET. NEM
ÉN, VAGY TE GYÚJTOTTAM FEL A HÁZÁT!

8. ÉS NE NYÚLJANAK AZ ÉN ORSZÁGOMHOZ, AZ ÉN CSALÁDOMHOZ, AZ
ÉN JAVAIMHOZ. MINT AHOGY EZ MÁR SOK HELYEN MEGTÖRTÉNT!! EZEK
NEMSOKÁRA SZERVEZKEDNI FOGNAK, SZEREZNEK FEGYVERT ÉS.

9. KEDVES EURÓPA, KEDVES EU., KEDVES MAGYARORSZÁG, KEDVES
HONFITÁRSAK ... ÉBRESZTŐ!

ITT NAGY BAJ LESZ!

EZT MOST DRASZTIKUSAN MEG KELL ÁLLÍTANI. DRASZTIKUSAN, AZTÁN
LEHET TÖKÖLNI, HOGY HOGYAN TOVÁBB, DE MOST DRASZTIKUS, AZONNALI
LÉPÉSEK KELLENEK, MÍG VÉR NEM FOLYIK ITTHON...

Dr. Paulin Ferenc
professzor emeritus
a Magyar Tudományos Akadémia doktora


Kommentár nélkül - migránsok

Link



Invázió - a migránstömeg igazi arca

Link



Kafírok, gyaurok, ellenségek
Ezt üzeni a mecsetellenes magyaroknak a muszlim vezető???
/"Az iszlám ott jó, ahol van, ide nem kell, van nekünk saját hitünk!... Ez itt a magyarok földje!!! - ez meg a mi válaszunk!/

Link











 
 
0 komment , kategória:  Média  
Az Atlanti Birodalom alkonya
  2015-09-26 18:03:15, szombat
 
 




AZ ATLANTI BIRODALOM ALKONYA


..."Milyen jelenségek alapján érzi úgy az iszlám hódítás, hogy eljött az idő? Ismerik a történelmet, jobban mint mi, és le is vonják a következtetéseket..."

A migrációt törvényszerűen bekövetkezett eseménynek kell tekintenünk. A kiváltó okai a periférián olyan erővel jelentkeztek, ami képes volt a beözönlök százezreit útra kelésre bírni. A lerombolt világukra Nyugat Európa hamis csillogása mágnesként hatott, és magához vonzotta mindazokat, akiknek az életkörülményeit a pusztítás rendkívül nehézzé tette.


Heiligenkreuz, 2015. szeptember 14. Buszra váró migráns vitatkozik egy osztrák rendőrrel a magyar-osztrák határnál, Heiligenkreuz határában 2015. szeptember 14-én. MTI Fotó: Varga György***




A migrációval kapcsolatban érdemes egy történelmi párhuzamot vonni. Már csak azért is, mert kiváltó okai történelmiek, évszázados gyűlölet vezérli az iszlámot a kereszténység ellen, és a vallási alapú hódításban való tevékeny részvétel (szerintük az igaz hit terjesztése) minden muzulmán kötelessége. Az iszlám barbarizmus elérkezettnek látja az időt a degenerált, hitét vesztett, harcképtelen ősi ellensége elleni támadásnak, melynek első fázisa a migránsok rászabadítása Európára. Régi iszlamista módszer ez, a szemeteknek tartottakat küldték mindig elsőként a várak, erődök ellen, és amikor azok kifárasztották a védekezőket és hulláikkal feltöltötték az árkokat, megindult az igazi támadás. Ha elsőre nem is járt sikerrel, a bomló hullák bűze elviselhetetlen undort keltettek a védekezőkben, pszichikai nyomás alatt tartotta őket.

Milyen jelenségek alapján érzi úgy az iszlám hódítás, hogy eljött az idő? Ismerik a történelmet, jobban mint mi, és le is vonják a következtetéseket.

Iszlám hódítás anno



Az Iszlám Állam Irakban




Ha mi is tanulmányozzuk a Római Birodalom bukásának okait, akkor megállapíthatjuk, hogy a következő három ok volt a bukás előidézője. Elsőként az idegenek betelepítése, második a homoszexualitás elterjedése -különösen a katonák között-, a harmadik pedig a pénzügyi csődök sorozata. Sok egyéb okot is ismerünk, de a felsoroltak hiányában azok az okok elő sem fordulhattak volna (kereszténység, lumpenosodás, anyagiasodás)


A Római Birodalom túlnőtt az ésszerűség keretein, a hódítási vágy elhomályosította az ezzel járó veszélyek felismerését. A meghódított területeken a rendnek, a törvényességnek a fenntartását sem tudta megfelelő szinten a Birodalom biztosítani, ezért állandó háborúskodások, felkelések, lázongások területévé változott a periféria, melyet a Limesen túli területekről beszivárgók átjáróháznak tekintettek. A Birodalom erkölcsi hanyatlása következményeként legyengült a hadsereg, a légiókban egyre több volt az idegen. A munkaszeretet ismeretlen fogalommá vált, és rabszolgákkal igyekeztek az egyre növekvő szükségletet biztosítani. A meghódított térségekbe barbároknak nevezett népeket telepítettek, akik ellenséges érzülettel viszonyultak a Birodalomhoz. Az élvezetek és a kényelem hálójába került rómaiakat erős, brutális barbár népek vették körül, és népesítették be a Birodalmat is, mely a rabszolgatartó társadalmak minden gondja és baja (rabszolgalázadások, gazdaságtalan termelés, államszerkezet fellazulása) ellenére sem változtatott életvitelén. A barbárok megismerték a birodalom gyengeségeit, de ezzel együtt megtanultak minden olyasmit, ami a hasznukra válhatott.

negra-latina




Roberto De Mattei, az olasz Nemzeti Kutatótanács vezetője kutatásokat végzett a Birodalom bukását kiváltó okok terén. Megállapította, hogy a karhágói győzelem után a kimondottan homoszexuális és pedofil Karthágó megfertőzte az római légiókat. A homoszexualitás átszőtte az egész hadsereget, mely a visszatérése után ezt az elfajzottságot társadalmi szintre emelte. A római társadalom rövid időn belül elnőiesedett, a férfias keménység megvetendő tulajdonsággá vált. A hadsereg oly mértékben meggyengült, hogy idegeneket, etiópokat, négereket kellett toborozni a légiókba, mely a ezzel elveszítette híres szellemiségét. Következményeként elszenvedték a teutoburgi katasztrofális vereséget, mely a három megsemmisült légió elvesztése mellett az egész birodalomban a lázadások, felkelések, külső támadások sokaságát váltotta ki. Elveszett a verhetetlenség mítosza, és évszázados sérelmek törlesztésének jött el az ideje.

A Római Birodalom a kor csúcstechnikájával rendelkezett. Nem csak az építkezések és az utak, csatornarendszerek, hírközlés terén előzték meg a kor szintvonalát, hanem a haditechnikában is. Hajóépítő és fegyvergyárak működtek, a kereskedelem is átfogta az egész birodalmat. Ennek ellenére pénzügyi csődök követték egymást, nagy volt a pénzromlás, egyre kevesebb ezüst volt a római pénzben. Róma a bordélyházak és ezernyi szajha városa lett, lakosságát már csak a szórakozás, azon belül is a cirkusz, a véres, halálos cirkuszi műsorok érdekelték. "Kenyeret és cirkuszt a népnek" volt az uralkodó réteg jelszava, és ezt igyekeztek is teljesíteni. Óriási összegeket emésztett fel a munkakerülők eltartása, miközben a perifériákon barbár hadak gyülekeztek. A betelepülők elérkezettnek látták az időt az átfogó támadás megindítására, melyhez a barbár népeknek nevezettek jól felfegyverzett és brutális seregei csatlakoztak. Róma csillaga lehanyatlott, rablás, erőszak, tömeggyilkosságok jellemezték ezt az időszakot.

'Panem et circenses' - Illusztráció - Forrás - Római kor.hu




Iskolapélda, mely napjainkban ismétlődik meg az Atlanti Birodalomban. A betelepülők óriási tömegei, a homoszexualitás rohamos terjedése és a csődök sokasága pontosan úgy zajlik, mint egykoron, a Római Birodalomban. A vietnami szégyenletes vereség hatásaiban a teutoburgival azonos. Rómának a vereség után még voltak kisebb sikerei, csakúgy mint az atlantiaknak, de a romlás folyamata gyorsult. A szabadság és a demokrácia képviseletének hamis mítosza szétfoszlott, és egy nemtelen, fajtalankodó, élveteg, csak cirkuszra és kényelemre berendezkedett selejt népség maradt helyette.

Ez a folyamat a tényezők megmásíthatatlansága miatt visszafordíthatatlan, a csatlós népeknek van még némi esélyük időben elfordulni a Birodalomtól. Arminius példáját követve, aki minden hadi tudását a rómaiak között tanulta és ellenük eredményesen fel is használta. Túlélésük egyetlen esély a megfelelő időben történő cselekvés. Most van itt ez az idő, vagy Petőfi szerint; "Itt az idő, most vagy soha!".

Bojtár András





Link


A szabadkőművesek megparancsolták az EU-nak: Ne korlátozzák az egyre nagyobb bevándorlást.





Link



Migrans Hungary - Így bánnak a menekültekkel a magyar rendőrök
Ez a videó nem fogja bejárni a nyugati sajtót. Lehet, hogy mégsem olyan kemények és kegyetlenek, mint azt a menekültek vagy az önkéntesek mondják?
Osszátok, ezt látniuk kell az embereknek!





Link








PUTYIN RÉMISZTŐ ÜZENETE EURÓPÁNAK





Link



Megdöbbentő jóslat 2015-ből: az Egyesült Államok magáénak tekinti Ukrajnát, Oroszország ezt nem hagyja - videó

Link






 
 
0 komment , kategória:  Média  
Őszi anzix
  2015-09-26 11:46:08, szombat
 
 



























. .








ŐSZI ANZIX


Válogatás szebbnél szebb képek közül, melyek legszebben tükrözik az ősz ezer színét.
A természet ugyan már a télre készül, de még egy pillanatra megmutatja legszebb ruháját.



































































p













































































k


























































17
























































. .






































Csodaszép ősz- Good by!

Link



Omar Akram - Minden kedves barátomnak

Link



Szép hétvégét kívánok

Link


























 
 
0 komment , kategória:  Évszakok  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 47 db bejegyzés
e év: 469 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1102
  • e Hét: 9339
  • e Hónap: 35962
  • e Év: 173334
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.