Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
egy mondatban magyarország
  2015-09-05 17:53:09, szombat
 
  A testület ma este állt fel, este 8-tól ülésezett, bár Orbán Viktor hívta életre, a kormányfő nem vett részt az ülésen, helyette a román-magyar focimeccset nézte.

egy mondatban magyarország
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár János, a siratóasszony
  2015-09-05 16:57:30, szombat
 
  2015. sze 05.
Lázár János, a siratóasszony
írta: E_S

Operatív törzs összehívása péntek este, rendkívüli sajtótájékoztató. A Miniszterelnökséget (és ki tudja, még mit) vezető miniszter, egy bizonyos Lázár János nevezetű illető világgá kürtöli, mikrofonba, kamerába bömböli:

Magyarországot mindenki magára hagyta! Senki nem segít, pedig a Világ összes gondja a vállunkon!

"Semmiféle segítséget nem kaptunk, miközben rajtunk számon kérik a szolidaritást..."

Jani, nálad komoly bajok vannak! Ki a büdös franctól vársz segítséget? Kinek a feladata és kizárólagos joga ebben az országban intézkedni? Hát nem azt ugatjátok évek óta, hogy ti vagytok a hatalom, ti döntötök mindenben? Képzeld pajtás, az EU nem jótékonysági egylet! Mi több, nem is egy kifogyhatatlan pénzesláda. Akkor sem, ha a magyar kormány így állítja be, mi több, így is használja. Kéritek - pontosabban követlitek - a pénzt, de lehetőleg egyetlen kötelezettséget sem kértek hozzá. Azokat sem, amelyek az uniós tagság alapjait képezik.

"Az Európai Unióra nem tudunk várni, mint ahogy Németországra és Ausztriára sem..."

Aztán eddig miért vártunk rájuk? Illetve miért vártál rájuk? Nekik mi a dolguk, kismókus?

"Sem Németország, sem az Európai Bizottság nem segít Magyarországnak, senki nem szolidáris Magyarországgal."

Komolyan elsírom magam. Nincs az a fürdős kurva, aki ilyen szépen tudna vonyítani. Becsaptak, megcsaltak, elhagytak minket, magyarokat! Jaj és jaj! Mi ártatlanok vagyunk! Mit ártatlanok? Áldozatok! Vérző szüzek a friss havon!

Tudod Jani, állatira rossz irányba nézel. Te és cimboráid hagytátok cserben azt az országot, annak az országnak a népét, amelynek érdekében dolgoznotok kellene. Ti köptétek szemen ezt a társadalmat, annak minden egyes tagját, külön-külön is. A tulajdon választóitokat is.

Ki volt az, aki személyesen hirdetett háborút a civilek ellen? Ki rúgta az árokba a rokkantakat, a hajléktalanokat, betegeket, nehéz helyzetben lévőket? Ki hazudozik napról napra száguldó gazdaságról, fejlődésről, biztonságról, a munkanélküliség zsugorodásáról?

Nem segít Németország, Ausztria, az Unió? Ó, ja nekünk! Tudod ki segít? A magyar emberek. Az általad oly nagyon gyűlölt civilek. Ők segítenek, mi segítünk. A sopánkodás helyett tudod mit kellett volna tenni?

A rohadék plakátok helyett tolmácsokat keríteni, megfelelő tájékoztató prospektusokat nyomtatni több nyelven. Lett volna rá idő, mert amikor telifostátok az országot a takaroggyá plakátjaitokkal, akkor még bőven nem volt ekkora a krízis. Fel lehetett volna állítani a menekültek számára befogadó állomásokat, megfelelő tájékoztatást és ellátást nyújtva nekik. Az Uniótól erre a célra kapott pénz, belső források és a civilek adományaiból röhögve meg lehetett volna tenni időben minden szükséges lépést. Semmi nem történt azon kívül, hogy ráhoztátok a frászt az ország lakosságára. Szándékosan, tudatosan, célirányosan.

Amikor megérkezett a menekültek első hulláma, akkor sem tettetek semmit. Illetve de, tettetek. Minden lehető módon támadtátok, igyekeztetek lejáratni, nevetségessé tenni azokat az embereket, akik a menekültek segítségére siettek. Nem fogadtátok el a magyar emberek segítő kezét, hanem igyekeztetek azt levágni. Rozsdás, életlen bicskával. Nem kértetek az országon belüli összefogásból, a felajánlott segítségből.

Más volt a cél. Engedtétek, hogy a tájékozatlan menekültek tömegei a fővárosban torlódjanak, napról napra többen, egyre kétségbeesettebben. Közben teli pofával harsogtátok: csak be kell menniük a menekülteknek a táborokba, ott majd kapnak zizit, ropit, rágót. Holott sem a menekültek, sem az őket segíteni próbáló önkéntesek nem kaptak - nemhogy segítséget - tájékoztatást sem.

Felépítettétek a nyüves kerítést, ami pont semmire nem jó. Akár jó is lehetne, ha az lenne a célja, hogy irányított, ellenőrizhető módon lépjenek be az országba, a belépési pontokon kapjanak egy darab papírt, amire rá van írva (nem magyarul): "Emberek! Ez itt Magyarország, köszöntünk benneteket! Ti megfelelő okmányok nélkül léptetek át a határon, ezért az uniós törvények értelmében a magyar hatóságok regisztrálni fognak benneteket. Ez nem jelenti, hogy végleg itt kell maradnotok az országban. Azt jelenti, hogy ujjlenyomatot veszünk tőletek és elbíráljuk, kaphattok-e menekült státuszt. Aki erre nem jogosult, azt sajnos ki kell toloncolnunk. Aki jogosult, az az Unió országainak megállapodása értelmében folytathatja az útját abba az országba, ahová menni szeretne, amennyiben az adott ország hajlandó a fogadására. Ameddig az ügyeteket elbíráljuk, addig pihenjetek. Lehetőségeink szerint biztosítjuk a kényelmeteket, ellátásotokat. Kérünk benneteket, legyetek türelemmel, tartsátok tiszteletben az országunk szokásait, törvényeit, mi is így teszünk veletek."

A tájékoztatás mellé a számukra kijelölt gyűjtőpontra történő szállítást, kíséretet biztosítva nem a Keleti Pályaudvaron ülne a menekültek egy része.

Az ideiglenes táborok felállításába, a menekültek ellátásába vígan be lehetett volna vonni a társadalom azon részét, akik segíteni akarnak.

Igaz, akkor elkerülhető lett volna ez az áldatlan állapot, amelyben embertelen körülmények között, teljes bizonytalanságban szorong több ezer menekült, az őket segítő civilek bőven erőn felül, a végső kimerültségig igyekeznek menteni a menthetőt és a fél világ sajtója azt fotózza, arról tudósít: mekkora állatok a magyarok.

Jani, az a nagy büdös helyzet, hogy nem kell mindig másra mutogatni, mástól várni a megváltást. Nem Európa hagyta cserben Magyarországot. Te és a kormányod hagytátok cserben. Nem Magyarország maradt egyedül, hanem a magyar kormány maradt egyedül. Nem a magyar embereket veti meg Európa, hanem téged és társaidat.

Túltoltátok, pajtás. Az a rengeteg hazugság, amit előadtok, még a szavazóitok szemében sem elfogadható.

Győztes hadvezérként akartok belovagolni, aki megóvta népét az idegenek hordáitól. Kell a szavazat. Az sem volt túl nagy ár, hogy embert ember ellen fordítottatok és most a nemzetközi közvélemény jogos haragját is erre az országra zúdítjátok. Teszitek ezt a szerencsétlen menekültek, a segíteni akaró civilek, a halálra rémített hívek, a mi pénzünkből dagadtra hízlalt kormánymédia és a jobb sorsra érdemes rendőrség felhasználásával.

Ezzel szemben az történt, hogy kibasztatok a menekültekkel, a magyarokkal, a németekkel, osztrákokkal, szlovénekkel, horvátokkal és mindenkivel, akivel csak lehet. Lejárattátok magatokat, minket, a keresztény vallást, az emberiesség eszméjét. Minden szarrá válik, amihez hozzáértek.

Most pedig kiállsz és igyekszel a magatok termelte szart rákenni másokra, miközben nyüszítesz: Nem segít nekünk senki, cserben hagytak!

http://orditok.blog.hu/2015/09/05/lazar_janos_a_siratoasszony
Szánalmas.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb me­ne­kült­hul­lám ér­ke­zik még ma este. 5000-en jön­
  2015-09-05 16:25:54, szombat
 
  Újabb me­ne­kült­hul­lám ér­ke­zik még ma este. 5000-en jön­nek!

2015. szeptember 05. 15:52
Hunhír.info

A vá­ra­ko­zá­sok sze­rint szom­ba­ton több mint öt­ezer mig­ráns ér­ke­zik Ma­ce­dó­ni­á­ból Szer­bi­ába, akik es­tére már a ma­gyar ha­tá­ron le­het­nek. Köz­ben fo­lya­ma­to­san ér­kez­nek a ha­tár­sér­tők Rösz­ké­nél. A leg­töb­ben még min­dig a vas­úti sínek men­tén lépik át il­le­gá­li­san a ma­gyar-szerb ha­tárt, ahol nincs ha­tár­zár.

A szerb-macedón határhoz közeli, presevói ideiglenes befogadóközpontban jelenleg mintegy 1500-an várakoznak arra, hogy elkészüljenek a 72 órás tartózkodást biztosító dokumentumaik. A migránsok feszültek, és láthatóan mindenre elszántak, a magyar határzár, és a megerősített határvédelem híre sem ijesztette el őket attól, hogy megkíséreljenek átjutni a zöldhatáron.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=86356
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tilalmat hirdettek a Fidesz ellen a magyar muszlimok
  2015-09-05 16:24:50, szombat
 
  Kezdőik ba..d meg, nem elég nekünk a zsidók kib...tt érzékenysége a napi holokausztozás mellett, most még ezek is!

A jó édesanyátokba menjetek vissza, ahonnan jöttetek mind!

Ez itt a Kárpát-medence, a magyaroké!

***********


2015. 09. 04. - 14:16
forrás: hirado.hu
Tilalmat hirdettek a Fidesz ellen a magyar muszlimok

Harammal, vallási tiltással reagált a Magyar Iszlám Közösség Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli rádióinterjújára.
Vallási tiltást hirdetett ki a kormánypártok, a Fidesz és a KDNP ellen a Magyar Iszlám Közösség, a haramról a pénteki tanácskozáson döntöttek - mondta el a hirado.hu-nak Bolek Zoltán, a szervezet elnöke. Az a muszlim, aki be akarja tartani a haramot, nem szavazhat a kormánypártra, nem támogathatja, nem működhet vele együtt.

A Fidesz-ellenes lépés oka, hogy Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli rádióinterjújában rendkívül ellenségesen nyilatkozott a muszlimokról - mondta Bolek Zoltán. Hozzátette, a Korán szerint azokkal, akik a muszlimok ellen vannak, nem lehet barátkozni, nem lehet segíteni őket.


http://www.hirado.hu/2015/09/04/tilalmat-hirdettek-a-fidesz-ellen-a-magyar-muszli mok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új kottából dudorászik a NATO-kórus Moszkvának?
  2015-09-05 16:23:00, szombat
 
  Új kottából dudorászik a NATO-kórus Moszkvának?


Posted on 2015/09/05

A jelek szerint átírnák a NATO-kórus kottáját, amiből Oroszországnak énekel a latorszövetség.


A Karnagy úr megadja az új alaphangot? Piano-piano!

Jens Stoltenberg karnagy úr mai nyilatkozata alapján legalábbis erre lehet következtetni. A NATO-főtitkára ugyanis-még Moszkva számára is meglepetést okozva-arról csicsergett ma fölöttébb andalítóan, hogy a latorszövetségnek úgy a szervezeti mind tagállami szinten fenn kell tartani a párbeszédet Oroszországgal.
Stoltenberg külön kihangsúlyozta, hogy ugyan az ukrán válság kapcsán a NATO kapcsolatai meglehetősen le lettek Moszkva irányába minősítve, de ez nem lehet gátja a párbeszédnek, amit mindenképpen ajánlatos fenntartani.
“Vannak közöttünk komoly nézetkülönbségek, de ezeket a tárgyalóasztalnál KELL egymással tisztáznunk" -mondta a director, miközben azért izmozott egy kicsit amikor sietve hozzátette: “a NATO-részéről az Oroszországgal való párbeszéd nem a gyengeség, és nem a szövetség védelmi képessége gyengülésének a jele!"
Csak emlékeztetőül: tegnap befejeződött az orosz légierő SzU-30-as kolóniájának telepítése a Krím-félszigetre.


https://balrad.wordpress.com/2015/09/05/uj-kottabol-dudoraszik-a-nato-korus-moszk vanak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Varga Mihály részeg, vagy megbolondult!
  2015-09-05 16:05:09, szombat
 
  Varga Mihály részeg, vagy megbolondult!


Posted on 2015/09/05 Szerző: Admin


A gazdasági növekedést méltatta Varga Mihály


A magyar gazdaság beindult növekedése lehetőséget teremt a nehezebb időkre való felkészülésre - mondta Varga Mihály az 53. Közgazdász-vándorgyűlés záró plenáris ülésén, Miskolcon, szombaton.
A nemzetgazdasági miniszter az aktuális gazdaságpolitikai helyzetképet felvázoló előadásában úgy fogalmazott, hogy a gazdaság a 3 százalék körüli növekedési pályán maradhat, “reményeink szerint ez magasabb is lesz".
Az elmúlt években az államadósság kedvezőtlen tendenciáját sikerült megállítani, megtörni és megfordítani, 2011-től jelentősen csökkent az államadósság, már alatta van az uniós átlagnak, 76, 9 százalék volt a GDP arányában az elmúlt év végén. Ezt ugyanakkor a devizaárfolyam alakulása befolyásolhatja - tette hozzá a szakminiszter.
(hirado)
Bal-Rad komm: Miközben MINDENKI-AKI SZÁMÍT-a “MAGYARORSZÁGI GAZDASÁG" (mert ugyanis MAGYAR GAZDASÁG NINCS") “növekedésének" lassulása és az államadósság SOHA NEM LÁTOTT MÉRTÉKE miatt jajong, Varga Mikhál úr hozsannázik! (Nem kéne már neki adni több alkoholt!)
Érdemes ugyanakkor a dicsőségjelentés eme mondatrészét megjegyeznünk: “...lehetőséget teremt a nehezebb időkre való felkészülésre..."
NEHEZEBB IDŐK MÁRPEDIG LESZNEK! KÉSZÜLÜNK IS RÁ! KI-KI A MAGA MÓDJÁN!
A pórnép közül aki teheti menekül külföldre! Aki marad?-az a fagy, éh és döghalálra készül!
Politikai maffiacsaládjaink egyre veszettebbül és egyre vadabb ütemben lopnak el mindent-amit csak elérnek!


https://balrad.wordpress.com/2015/09/05/varga-mihaly-reszeg-vagy-megbolondult/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Megyek anyukámhoz, Merkelhez"
  2015-09-05 16:01:10, szombat
 
  "Megyek anyukámhoz, Merkelhez"

2015. szeptember 04., péntek, 19:51

,,Fáradtak vagyunk, de reméljük, eljutunk Európába, a szabadságba". ,,Azt remélem, eljutok Németországba az én Anyukámhoz, Angela Merkelhez". Az Ausztria felé menetelő menekültek beszéltek Biatorbágynál a hvg.hu-nak.

Videó.



https://youtu.be/gU6a3uddt6c


http://hvg.hu/itthon/20150904_megyek_anyukamhoz_merkelhez
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi van? Mer­kel: Vissza­küld­jük azo­kat, aki­ket nem kell m
  2015-09-05 15:58:08, szombat
 
  azt mondta legutóbb, hogy az maradhat aki 1. felsőfokú végzettségű 2. hiányszakmában (magyarul orvos vagy mérnök) 3. beszél németül. ezt ahogy így összeszámolom...nézzük csak...kb, igen, nulla fő. ha beszélnek is idegen nyelven akkor max. a volt gyarmattartóik nyelvén azaz angolul vagy franciául. mondjuk ma egy kb 1000 fős csoportban 1 sem volt, aki beszélt volna angolul.

*******************************

Mi van? Mer­kel: Vissza­küld­jük azo­kat, aki­ket nem kell meg­vé­deni!
A német kan­cel­lár egy in­ter­jú­ban ki­je­len­tette, hogy min­den­kit vissza­kül­de­nek, aki nem szo­rul vé­de­lemre...





Egy óra és Húsz perce Szerző: Böde Albin

Angela Merkel egy ma reggeli interjúban kiemelte, hogy Németországban az alkotmányból következő "világos jogi alapokra" épül a menekültügy. A politikai menedékjog alapvető emberi jog, és ez a jog "nem ismeri a menedékkérők számának korlátozását" - mondta Angela Merkel a pénteken készült interjúban. Annak érdekében, hogy befogadni és integrálni tudják a valóban védelemre szorulókat, az is szükséges, hogy visszatérjenek a hazájukba mindazok, akik láthatóan nem rendelkeznek a Németországban maradás perspektívájával". Hogy ez pontosan milyen kritériumokat jelent, egyelőre nem tudni. Talán azt, hogy aki nem hajlandó integrálódni, azt hazaküldik Azt is kifejtette, hogy minél hamarabb visszaküldik azokat a hazájukba, akiket nem ér üldöztetés. Ez mindenekelőtt a nyugat-balkáni menedékkérőkre (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Koszovó, Macedónia, Montenegró és Szerbia állampolgáraira) vonatkozik, akik a menekültek legnagyobb csoportját,nagyjából 40 százalékot tesznek ki. Idén már 10 ezernél is több menedékkérőt toloncoltak vissza hazájukba, körülbelül annyit, mint tavaly egész évben. A tartományok egyre határozottabban hajtják végre a kitoloncolásról szóló hatósági döntéseket, például egyedül Hessen tartományból az idén több mint egy tucat charterjárattal szállítottak vissza a kérelmük elutasításával Németország elhagyására kötelezett menedékkérőket Tiranába és Pristinába - Albánia és Koszovó fővárosába -, és az év végéig további 19 járat indul még. Észak-Rajna-Vesztfáliában is számos járatot szerveznek, ezek Szerbiába, Macedóniába és Koszovóba szállítanak elutasított menedékkérőket, a tartományi rangú Berlin vezetése pedig havonta két ilyen charterjáratot tervez indítani. Ugyanakkor sokan önként távoznak Németországból a kérelmük elutasítása után, az idei első fél évben 12 600-an voltak. Körükben 85 százalékos volt a nyugat-balkániak aránya.

Az év végéig további 75 ezer nyugat-balkáni menedékkérő ügyét zárják le. Várhatóan néhány kivételtől eltekintve az összes kérelmet elutasítják. A nyugat-balkáni menedékkérők körében eddig is 99 százalék fölött volt az elutasított kérelmek aránya. Ugyanakkor a menedékkérőkről az eljárás végéig - átlagosan több mint 5 hónapig - gondoskodni kell, ami erősen megterheli a menekültügyi ellátórendszert. A kormány ezért most egyebek mellett azt tervezi, hogy csökkentik a pénzbeli ellátás arányát a természetbeni ellátás javára, hogy ezzel is csökkenjen a német menekültügyi rendszer vonzereje a nyugat-balkáni országokban. Németországba az idén 800 ezer menedékkérő érkezhet a kormány előrejelzése szerint. Ez a tavalyinak a négyszerese. Végül akár az egymilliót is elérheti a menedékkérők száma.


http://ripost.hu/cikk-mi-van-merkel-visszakuldjuk-azokat-akiket-nem-kell-megveden i/?source=hirkereso
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Káosz uralja a rendőrséget
  2015-09-05 15:38:41, szombat
 
  Káosz uralja a rendőrséget

Posted on 2015/09/05 Szerző: Admin


Nem tudni, valójában ki irányítja ezekben a napokban a rendőrséget. A Keleti pályaudvaron hétfő óta tapasztalható formai és tartalmi irányítási következetlenség nem csupán a menekültek, és a lakosság, de maguk a rendőrök számára is követhetetlenek.
Röszke, 2015. szeptember 4. Rendőrök és tiltakozó migránsok a röszkei hangárnál 2015. szeptember 4-én. Az idegenrendészeti előállítóhelyről két hullámban mintegy háromszáz illegális bevándorló tört ki. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Röszke, 2015. szeptember 4.
Rendőrök és tiltakozó migránsok a röszkei hangárnál 2015. szeptember 4-én. Az idegenrendészeti előállítóhelyről két hullámban mintegy háromszáz illegális bevándorló tört ki.
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Lázár János csütörtöki kormányinfóján a minisztertől a elhangzott egy félmondat arról, hogy ő jelentést kap a rendőri tevékenységről. Ez önmagában nem törvénytelen, de az események fényében legalábbis különös.A rendőrség hivatalos külső kommunikációja lényegében a nullával volt egyenlő a testület tevékenységével kapcsolatban. Sem az eseményeket követően, sem a folyamatban lévő történésekkel kapcsolatban nem adtak érdemi információt.
Több, a terepen szolgálatot teljesítő, illetve az irányításban dolgozó rendőrrel is beszéltünk, valamennyien azt állították, hogy rendkívül szervezetlen, és átgondolatlan a vezetésük. Az, hogy “zárnak" vagy “nyitnak" a pályaudvaron, hogy milyen ruházatban, felszereléssel vezénylik őket a helyszínre szerintük a zűrzavart jelzi, és egyben azt, hogy a döntési jogkörök valójában nem a szakmai vezetők kezében vannak.
Ez egyik tiszthelyettes arról is beszélt, hogy amikor fehér pólóban, alapfelszereléssel - vagyis a ,,barátságos rendőr" pozíciójába - küldték sorfalat állni a Keletihez, bizony aggódtak, hogy mi lesz, ha megindul a tömeg. Szinte sehol sem voltak jelen olyan létszámmal, hogy érdemi módon akadályozhassanak meg egy tömeges megmozdulást.
Arról is információkat kaptunk, hogy a rendőrség a teljesítőképessége határára érkezett. Az országban működő szervek diszlokációja - nagy erőkről beszélünk - rendkívül széttagolt. Röszkén, a hangárnál, déli a határ mentén, Bicskén, a menekülttábornál, a fővárosi pályaudvarokon, illetve a menekültbefogadó állomásokon oszlanak meg az egységek. Ehhez jött a csütörtök esti focihuligán-támadás, és a pénteki, botránnyal fenyegető magyar-román válogatott labdarúgó mérkőzés. Az állomány fáradt, kimerült, teljesítőképességük határán van, sokan a megfelelő pihenőidő hiányáról panaszkodnak - tudtuk meg.
Péntek délután az is látható volt, hogy a Bécs felé megindult tömeget olyan kevés rendőr próbálta az autópálya helyett az 1-es főút felé terelni, hogy a menekülők egyszerűen átsétáltak a ,,kordonon".
A külföldiek ráadásul elveszítették a magyar egyenruhások iránti bizalmukat, ami korábban többé-kevésbé megvolt. Ennek oka főként a csütörtöki ,,beugrató" akció, amellyel a Keletiből Bicskére vitték őket vonattal.
A rendőrséget sokak szerint már nem Papp Károly főkapitány, de még csak nem is Pintér Sándor belügyminiszter irányítja, hanem a kancellárián, illetve a kormányfő hivatalában ülők - a napi politikai iránynak megfelelően. A háttérben a legtöbben Bakondi Györgyöt, a katasztrófavédelem volt vezetőjét, Orbán Viktor miniszterelnök mai belbiztonsági tanácsadóját - és más civil tanácsadókat - sejtik.
Egyes - az egyenruhások közt terjedő - hírek szerint bármelyik percben bevezethetik az úgynevezett ,,kétórás mozgósítást", azaz azt, hogy valamennyi rendőrnek készenlétben kell állnia, hogy - akár szabadnapján is - két órán belül bevonuljon szolgálati helyére.
Lapunknak egy készenléti rendőr azt is elárulta, hogy az állomány hangulata meglehetősen rossz. A Készenléti Rendőrséget ugyanis néhány hete ,,lefokozták", központi szervből területi szervvé minősítették, ami sok embernél fizetéscsökkenéssel jár - változatlan terhelés mellett. Ráadásul a határvadász századok felállítása miatt amúgy is nagy a fejetlenség náluk.
(nepszava)
Bal-Rad komm: “...A rendőrséget sokak szerint már nem Papp Károly főkapitány, de még csak nem is Pintér Sándor belügyminiszter irányítja, hanem a..."-a MIGRÁNSOK! Akik ráadásul igen jól megszervezett módon kommunikálnak egymással-akár több száz kilométerről is. Amit ékesen bizonyítanak a tegnapi események.
Nyilvánvaló, hogy a rendőrség NINCS FELKÉSZÜLVE A BEKÖVETKEZETT ÁLLAPOTRA!
Nyilvánvaló, hogy kerítés ide-kerítés oda a határon, meg a táborok őrzése!-teljességgel hatástalan. A tömegek szabadon grasszálnak határon ide-oda, tömeges a táborelhagyás, megjelent a vonatelfoglalás ténye, és hadak bandukolnak autópályákon.
A “magyar" qrmány belügyminisztere közben nyaral! Embercsempész morehordák tartják rettegésben a déli határszakasz településein élőket, nem egy esetben erőszakos módon fellépve!
A “magyar" rendőri vezetés csődöt mondott! Szakmailag és morálisan egyaránt. Hiszen MOST A BELÜGYMINISZTER ÚR NYARAL! MOST!
De nem csak a rendőri csúcsvezetés mondott csődöt! A politikai is! Elsősorban is a politikai vezetés.
A “kisrendőrök" pedig?
Ők egyelőre még állják a sarat! Ők is, és családjaik is!
De ők már minden bizonnyal voltak nyaralni!
Leningrádi olvasónk kérdezi e-mailben, látva a televízióban a magyarországi eseményeket: “VAN MÉG MAGYARORSZÁGON TÖRVÉNYES REND?"


https://balrad.wordpress.com/2015/09/05/kaosz-uralja-a-rendorseget/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Élősködők az élősködőkért?
  2015-09-05 15:19:59, szombat
 
  Élősködők az élősködőkért?

By NemzetiArcvonal.net • szeptember 2, 2015

NemzetiArcvonal.net



Az utóbbi negyedszázad legsötétebb politikusa, a szánalmas életét a magyarok kiirtására feltevő gyurcsány ferenc afgánokkal, szírekkel és kurdokkal aludt együtt az utóbbi napokban. Feleségével, apró-klein-dobrev klárával befogadtak néhány betolakodót. A DK elmebeteg szörnye ezzel akar példát mutatni a gazdanépnek, annak a magyarságnak, melynek véréből és verejtékéből milliárdos vagyonát összeharácsolta. A torzszülött gyurcsány a magyarok arcába vágja: ez a föld mindenkié, csak nem a tiétek.

A magyarok szemét kilövető, az ártatlanokat hidegvérrel gyilkoló izraeli hadsereget behívó gyurcsány ferenc gyűlöli a magyarokat. Mikor éjszakára befogadja a téridegen népséget, magyar csecsemők brutális meggyilkolásáról álmodik.

Egészen biztos a pokolra jutsz gyurcsány, te patkány.

(NemzetiArcvonal.net)


http://nemzetiarcvonal.net/2015/09/02/eloskodok-az-eloskodokert/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 453 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 985
  • e Hét: 2907
  • e Hónap: 6652
  • e Év: 160148
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.