Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
Csütörtök
  2015-10-30 00:41:45, péntek
 
  Érdekes nap volt a mai,mindenesetre jól zárult.
Melankolikusan indult. Elkészítettem a reggeli, volt minden, kacsamáj, sült debreceni snac, sült szalonna, Ham end eggs....stb. SZóval volt terülj, terülj asztalkám, hiszen együtt reggelizett ma a család. Nagyon szeretem a közös étkezéseket :-) Közben és utána feltettem az ebédet. Tegnap vettem a piacon egy hatalmas brokkolit, abból krémleves készült, disznócombot egybe lesütöttem, héjában sült fűszeres krumplit csináltam, de csak kevéske fűszerrel, mert került még a tányérra gomba is mártással. Kiadós ebédke. Elszaladtunk bevásárolni, és még furikáztunk Gabinak egy zuhanykabint. Közben kiderült, hogy a bérleteket csak úgy tudjuk megvenni,mint eddig, pedig jó lett volna valami normálisabb megoldás, de ez van.... Hazaérve, rádöbbentem, hogy ki szeretnék takarítani, főleg a konyhában, hiszen szombaton bulizunk! Sok kis segítségem is volt, így a hűtő is csillog villog és a konyha is rendben van :-) Persze máshol is takarítottunk, tam :-D
Hogy ne unatkozzak a mai nap folyamán, sütöttem a drágáimnak túrós batyukat. Persze Gm-et is és sima liszteset is. Bűnöztem egy kicsit, hiszen megkóstoltam, két vagy 3 harapást is. De ki bírta volna ki, hogy csak süti süti, és nem kóstolja meg??????
Mindennel készen voltam, indultunk Dóriékhoz,kaptam egy kis szerkesztői okítást és egy nagyon jó ötletet középiskola terén. Egy jó ötlet, hiszen a bűvészkedést nem tudja abbahagyni. A minap egy golyós trükkel állt elém, és én olyan büszke voltam rá, mert bizony nagyon látványos és varázsos volt! imádom!
Az okítás mellett Dóri új mártogatósát is megkóstolhattam. Nem mondtam volna, hogy sütőtökből van! Fantasztikus az íze, elhatároztam, holnap én is csinálok!
Elég későn jöttünk haza, de mindenki nagyon jól érezte magát! Na nem is kellett a gyerekeket altatgatni!
Nekem volt egy kis dolgom,és ahogy nézem az időt, szépen elhúzódott, de sebaj! Kicsit alszom reggel. Be van fűtve nagyon jól, így meleg lesz reggel is. Nem szeretek fázni....de ki szeret fázni, bár van aki bírja a hideget!
A holnap is tartogat meglepetéseket! pl Márton nappal kapcs. vagyok még tárgyalásban, holnap hívnak vissza! És még ...de azt majd holnap.
Lenne még mit írni,de akkor sosem feküdnék le! Csodás éjszakát, gyönyörű álmokat kívánok!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem egyszerű munka wordpressben dolgozni!
  2015-10-28 13:48:58, szerda
 
  Nagyon hülye nem vagyok, de vannak kisebb dogok, amik megakasztanak!
Bíbelődtem vele kicsit, és találtam néhány jó lehetőséget is, de inkább hagyom, és kicsit később okulok, vagy kapok egy kis okítást e témában, majd kiderül.
Fura egy időjárás van odakinn, hol beborul, hol kisüt a nap. Már meleg nem igazán van és lesz,mégis jó, hogy kicsit süt a nap!
Megebédeltünk, volt néhány egy-két adagos maradék, ezt eltüntettük a csajokkal, így amint készen vagyok a dolgaimmal, valami finomat dobok össze vacsira!
Ők most tanulnak. Töri!
Két tantárgyból írnak témazárót mikor visszamennek, így minden napra van egy kis tanulni való. Nyomtattam neki feladatokat is a témakörökben, hogy kicsit írásban is gyakoroljanak, mert néha olyan másként értelmezik a feladatot, hogy nem árt nekik!
Zsuzsika csinált egy fantasztikus zöld teát, azt kortyolgatom.
És próbálom rávenni magam, hogy kezdjem el szerkeszteni a mai műsort.
Mindig elcsatangol a figyelmem másfelé, és más témában ,
mint pl mpst is egy órán keresztül a karácsonyi műsorunkhoz kerestem dalokat, ötleteket :-).
Közben jött egy telefon, úgyhogy gyorsan megcsinálom az esti rádió műsoromat. Csodás napsütéses napot kívánok mindenkinek!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milyen jó egy kis nyugalom a munkához :-)
  2015-10-27 22:44:09, kedd
 
  végre végre , sikerült! Az egyik dalhoz szerettem volna szöveget írni már hónapok óta. Ma végre sikerült! És még sok idő sem kellett hozzá. Dorothy is alkotott egyet. Amikor elér az alkotás szelleme, akkor hagyni kell, had kerülj a hatása alá :-) Hát íg ytettem én is. Rengeteg ünnepi dalt találtam, és sok jó ötlet született! Ráadásul Dorothy elment bevásárló körútra is. Én nem nagyon szeretek ilyen hidegben kimozdulni, ha nem muszáj....csak amikor süt a nap, akkor szívesen kidugom az orromat :-)
Szóval sikerült olyan dalokat találni, amik megfogtak. Most jó lenne még egy kicsit itt maradni, de a család már nem enged. Ők eddig tv-t néztek, vacsiztak, fürödtek....és most már, én is kellek. Hát ez van. DE sebaj, hiszen holnap is folytatódik. Bár holnap rádiózok is 18 órától, így arra is szeretnék készülni. Ráadásul a pénteki szülinapra is feladták a leckét azzal a néhány dallal, amit szeretnének hallani! De megoldom. Hiszen arról vagyok "híres" hogy elég kreatív vagyok :-)
És szerencsére a barátnőm is kezd beleilleszkedni minden ilyen tevékenységbe.
Olyan izgatott vagyok! Nem akartam a karácsonyi dalokkal foglalkozni, hiszen még előttünk van a Márton napi sokadalom, az advent is....de csak belekerültem a bűvkörébe. Muszáj ezt a hetet kibírnom karácsony várás nélkül, hiszen szombaton nagy buli lesz nálunk.Igen, Helloween party :-) Helló, helló! Álljunk csak le. mindenki azt csinál amit szeretne. És csak , hogy ismét elkerüljük a vitás kérdéseket, Mo-on Nov. 1 Mindenszentek! Ne tessék elfelejteni és összekeverni! Szóval buli, sok sok gyerekkel és szülővel, barátokkal, tökökkel ,mécsesekkel és zenével :-) Most nem házról házra járás lesz, de mindent megteszek, hogy a gyerekeim és mi is jól érezzük magunkat. JAj, hát élni tudni kell, hát nem?
Utána égetünk gyertyákat, és indulhat a Márton nap! Szerintem nem eszünk Libát, maradunk a kacsánál, mert tavaly nem igazán tetszett nekünk a libahúsi!
És utána következhet a karácsony várás!
Már annyi kiegészítőm van ! Dóritól is kaptam egy hatalmas üveg hócsillagot, amiben hópelyhek vannak! imádom! Persze , hogy idén is fehérbe öltöztetem a fánkat! Mindenki mást szeret, van aki a színeset, van aki a hagyományosat, vannak akik egy színbe öltöztetik a fájukat és vannak, akik szalma dísszel teszik széppé a fát. Nekem a hófehér díszek jelentik a csodás karácsonyfát. Tavaly nem tudtam levenni a szemem róla. És a Normand fával is meg voltam elégedve. Lehet idén is arra marad a szavazat. És megint hatalmas, és dagadt lesz! Jaj már elkapott az érzés is. Muszáj befejeznem, mert odáig vagyok ezektől az ünnepektől :-)
ma sokan voltak nálunk! De nagyon jó volt! Gabival is tudtam kicsit lenni, Dorothy is szánt rám néhány órácskát....gyerekek! De most megyek, mert tényleg várnak....Hű mennyi az idő! Szaladok! Jó éjt! Csodás álmokat!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
mindenből egy kicsit
  2015-10-27 14:58:36, kedd
 
  Annyi szál fut egyszerre, hogy nem tudok egy dologra figyelni, így mindig csak egy egy kicsit jutok előre. Nem igazán jó ez, de valahogy mindig így alakulnak a dolgok.
Pl a műsorok. Márton napos anyagunk szépen halad, ez jó, hiszen két hét múlva indul a márton nap, azután pedig már adventi rendezvényeken leszünk. utána siet felénk a mikulás és a karácsony. Elég intenzív időszak vette kezdetét :-) Közben idősek napok, szülinapok is tornyosulnak szépen!
És végre elkezdtük a weboldalunk igazgatását is. Mindig akartunk egy olyan oldalt, amit a saját elképzeléseink szerint alakíthatunk, már egy ideje nézelődünk mit hogyan szeretnénk, csak mindig szünetek következtek a témában. Most viszont belevágtunk és tanulgatjuk a témát :-) Az ember mindig tanul! Nagyon tetszik!
Szóval erre is kell egy kis idő. És persze a kis családomra! Főleg, hogy most ép őszi szünet van! Bár a lányokhoz jött egy osztálytársuk, azért főzni és sütni is kell nekik. Aztán Dorothyék szaladtak át, megmutattuk egymásnak mi hogy áll, mi hogy van, aztán szaladtak tovább!
Már fél 3, és még annyi dolgom van! Elhatároztam, hogy igyekszem mindent megcsinálni és letudni, de szinte lehetetlen, hiszen amint túl vagyok valamin, becsöppen egy újabb dolog! :-D
Mint pl most is! Hihetetlen, hogy 2 hét múlvára / tudom ilyen szó nincs is :-D/ is jönnek felkérések, de ennek csak örülni tudunk, hiszen menedzser nélkül is működnek a dolgok. Lehet hogy jól csinálunk valamit?
Persze rengeteget dolgozunk, mégsem annyit, hogy ne érné meg. Hogy jó munka lenne-e? Nos minden lehet jó munka csak foglalkozni kell vele. Én mindig is azt a tevékenységet díjaztam,amit önerőből elő tud hozni az ember. És a sok sok ötlet , na meg a kreativitás is fitten tartja a programot. Sokszor egy dal, egy kis zenehallgatás fellendíti a munkakedvet, vagy csak egy kedves dicsérő e-mail, vagy egy elismerő üzenet, vagy csak egy éppen hozzánk rohanó kisgyermek ölelése!
Nagyon szép napsütéses nap van! Végre végre! Bár ide a dolgozó szobába nem süt már be a nap, lehet ki kellene költözni a konyhába :-)
Még jövök....jó munkát mindenkinek!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Na ja
  2015-10-26 21:20:53, hétfő
 
  Eltelt ez a nap is, és persze este is volt egy kis munkatelefon :-) Nem tudom mi történik bennem, de valami elkezdett mozgolódni a tudatomban. Egy újabb cél? Egy újabb ötlet? Egy újabb érzés? Furcsa ez a bizsergés, de nem rossz! Még nem tudom mi ez, és az érzés,ami hasonló a lebegéshez vagy a bizsergéshez vagy kitudja mi ez , fel kell fogni, feldolgozni.
Lehet a Paleolit sikerei is buzdítanak, hiszen 52.5 tartom mostanság , és úgy, hogy nem is figyelek az étkezésre. Persze ma sem volt lehetőségem vagy időm eljutni a kondi terembe. Valószínűleg az is visszatart, nehogy valamit meghúzzak belül. De muszáj elkezdenem mozogni. Holnap délelőtt gyümölcsökkel indítok. Azt kellene bevezetni, hogy minden délelőtt csak gyümölcs, hogy a gyümölcscukor is dolgozzon egy kicsit.
Jaj mennem kell bepakolni! Holnap lesz egy kis-vendégünk is :-) a csajok meghívták az egyik új osztálytársukat! Csodás estét, szép jó éjszakát!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Remélem mindenkinek olyan jó volt a hétvége, mint nekem :-)
  2015-10-26 15:16:28, hétfő
 
  Szombat, szombat, hogy is volt? Jaj igen! Délután egy fergeteges operett műsort csináltunk Dórival Cserkeszőlőn. Nagyon jól érzetük magunkat! Ferdinánd elvarázsolta a szívemet, többek között Péterrel, és az asztaltársaságával :-)
Hazafelé rájöttünk, hogy aznap még nem is ettünk igazán, és ránk tört a farkaséhség! Jesszus mit tudunk enni? Csakis normális valami kell, ahol esetleg....és rátaláltunk a pályán egy vendéglőre. Mikor beléptünk a főpincér már megszólított, kihozta az étlapot, majd rájöttem ez túl nagy kínálat, így inkább ráhagyatkozva kértem lepjen meg! Hát meg is lepett! Főleg a szakács! Olyan ételkölteményt kaptunk, természetesen paleo diétánk szerintit, hogy alig jutottam szóhoz. Utána pedig az ízek harmóniájától nem tudtam beszélni, míg a tányéromon volt valami. Mindent megettem, mint egy éhes marslakó :-D
Hazafelé csak arról beszéltünk, hogy mennyire finom. Persze azt is megtudtuk, hogy hamarosan épül az ő étterme is az 5-ön, nos semmi pénzért nem hagyom ki! Mindenféleképpen ott leszek, leszünk! És szerintem itt is meg fogunk még állni :-)
Hazaérve már csak egy forró fürdőről álmodtam!
Vasárnap végre aludhattam. Nem kellett rohanni, sietni! Feltettem az ebédet. Borsó leves, amit én nem ehetek, de a család azért igen, Dinsztelt káposzta, kacsakrumpli, és a fantasztikus kacsa! Hatalmas volt! És nem lehetett abbahagyni! Ma is ez volt az ebéd! Hmmmmmm...nyami! kijutottam végre a kertbe, sőt mindenki kint volt, és pár óra alatt olyan csodássá varázsoltuk a kertetcskénket, az udvart a gyepet, hogy büszkén nézegetünk ki az ablakon <3
Nos hogy ne unatkozzam, még két tál somlóit is csináltam,mert délutánra vendégeket hívtam,majd a barátnőm szaladt át zuhanyozni, mert újítják a fürdőjüket. Sok időm nem volt utána, mert mentünk a csajokkal a Bp tv-be.
Előtte persze mindenképpen meki :-) Hogy az e heti bűnözésem is meglegyen a diétában, egy jegeskávét kértem. A szirup az alján maradt, de a tej és a tejszínhab mindenesetre mennyei volt !
Adás, majd haza és a csajokkal aludtunk. Na nem kellett altatni egyikünket sem :-)
Gyorsan eltelt a hétvége. Már tervben volt egy csajos nap, így ma meg is ejtettük, hisze a kisebrekém csak délután jön haza. Reggeli és egy kis közös tv nézés után elmentünk a csajokkal a fürdőbe. ó de jó volt! Teljesen ellazított. Hazaérve benyomtam a kaját a sütőbe és 10 perc alatt felmelegedett és bepusziltuk! Rengeteg kacsahúst ettem, és káposztát :-))))))) Nyami! Imádom!
És ma készen lett a Márton napi dalunk is! Szuper! A szövegét kétszeri meghallgatás után sikerült bemagolni :-) Így imádom is! A másik libás dalunk pedig a kisebbeknek szól,akikkel játszani tutunk majd a dalra!
bár megyünk még őszi műsorokkal, Márton nap előtt 4 óvodába is megyünk. Persze többen is akartak arra a napra, de már nem fértek be sajnos, de majd legközelebb. Már ráfeküdtünk a télapós műsorra. Hozzánk hűen új műsorral , játékokkal és kiegészítőkkel :-) A kedvencem! De meg kell mondanom, ilyen őszünk sem volt még soha, és csak hívnak hívnak minket .....ez azt jelenti, hogy nagyon jók vagyunk, és lépegetünk előre! Hamarosan egy újabb meeting lesz, amikor megbeszéljük a továbbiakat. Petinél az almás dalunk megakadt, bár már 3x is felhívott ez ügyeben...de azért mi mindenhol megénekeltetjük és megmozgatjuk a gyerekeket!
Lesz egy hatalmas projekt nap is az egyik oviba tavasszal, lassan arra is el kell kezdenünk készülni, mert a mikulás és a karácsonyi időszak után bizony ránk ugrik a farsang és a tavasz! Mindig van ok új dalokra, zenékre, barátokra, munkatársakra. Szépen bővül a kis csapat, így már van aki a zenét is csinálja nekünk, ha megakadunk valahol. imádom ezt a fazont! Hatalmas füle van és nagyon gyors, és rugalmas :-) Remélem személyesen is tudunk majd találkozni. Közben a mentorom is húz mikor megyek újra énekelni és tanulni hozzá! Bizony a héten erre is kelene időt szakítani! Nem egyszerű emberről van ám szó! Szakcsival játszik a lemezér nála vették fel, Mágával is szokott együtt zenélni, Nyári Kálmánnal, és mivel múzsaként tekint rám, így dalt is ír nekem! Egy arany ember! imádom a sárkány stílusát. Hol kis-sárkánynak, hol hétfejűnek hív! Cukiiiiiii
Na de a mai pancsi mindent vitt! JAjjjjjjjjj....napsütésben ülni a forró vízben, a kincsecskéimmel! Ráadásul sokszor olyan kedvezően jutok be, ha ismerőseim vannak ott! Persze én csak 1-1 vagy másfél órára ülök be, nem egy egész napra, nekem arra nincs időm sosem.
Szóval mindenhol vannak jó-barátok, ismerősök. Mióta ideköltöztünk azóta átalakult a világnézetem, az életigenlésem,mindenhez pozitívan tudok hozzáállni, és gyorsan megbocsátok " az ellenem vétkezőknek" :-) ilyen az én jó szívem, na!
A tegnapi adás alatt azt néztem milyen gondterhelten ültek az emberek ott. Bár a mostani műsor inkább meghittebb, lassú dalokból állt, mégis igyekeztem mindenkinek a szívéhez szólni és egy kis mosolyt varázsolni az arcukra.
Nem felejtették el a szülinapomat sem! Két olyan gyönyörű fülbevalót kaptam! Gyorsan fel is vettem! ÍGy is megköszönve Mariannak a munkáját és a szeretetét!
Közben sokasodnak a követőim is az instagramon. Hogy hogyan? Nem tudom miért, de már 50 felett vannak! Ez nem nagy szám ahhoz képest, de ha azt nézzük hogy talán egy hete kezdtem bele komolyabban , nekem tetszik :-) Persze itt is dundulino néven vagyok. Elkapott ez a vírus, ráadásul sok sok ember életébe lehet belecseppenni, egy-egy kép erejéig!

Na de most megyek rendbe teszem kicsit a kérót, mert hamarosan vendégeink lesznek! Megint nagy a sürgés, forgás felénk. Halloween-kor pedig buli lesz! Előtte pedig egy meglepi lesz egy nagyon kedves ismerősömnek! Arra is meg kell néhány dalt tanulnom még! Szóval van mit csinálni!
Megyek is! Pusziiiiii 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Őszi napok!
  2015-10-24 11:11:10, szombat
 
  Napok óta szeretnék kijutni a kertbe, de mindig akad valami tennivaló, főzni vagy éppen sütni való! Csütörtök este vendégeink voltak :-) Nagyon jól sikerült az este. Pénteken már nem volt suli, és a szüleimet vártuk vendégségbe <3 Egész délelőtt főztem, sütöttem. Délután a lányokkal,miután elpakoltam, elhatároztuk, hogy pihenni fogunk, így egész este tévé nézés volt. Már majdnem elaludtunk a tv előtt,mikor felmentünk a hálószobáinkba.
Ma tudtam nem sok időm lesz, a kedvesem szülei jöttek segíteni neki. Végre megjött a fa, majdnem két hónapot kellett rá várni, és rögtön szóltunk is neki a következő adagra, amint van olyan fajta,amit mi szeretnénk, mert most csak akác volt. Jó ez is, de a mi kazánunk jobban díjazza a kemény fákat.
Szóval jöttek segíteni fát vágni. Én most végeztem a konyhával, a porszívózással , és a mosás még megy, jó hosszúra tettem, mert a fehéreknek így a legjobb.
Egy óra múlva indulás van, így most már el kell kezdenem készülődnöm. Hogy az miből áll? Ma operett világnapja van, így az Operett hölgyek indulnak ma útnak. Fürdés, hajmosás, hajvasalás, vasalt ruci, harisnya, kiscipő vagy éppen csizma, mikor mit hoz a kedvem. Majd jöhet a smink. Csakis természetes alapanyagokkal. Azóta a bőrömnek szinte semmi baja,mióta ezeket a termékeket használom. Igaz gondolkodtam rajta, hogy váltak egy nevesebb sminktermékre, de mikor megnéztem, nem varázsolt el az állaga, és az illata sem.
SZóval egyelőre maradok az Yves Rocher termékeknél. Külön pirosító, alapozó, szemfestékek....stb. Imádom mindenüket <3
Miután ezzel készen vagyok, utána jöhetnek az utolsó simítások és indulás. Mikrofon mindig kell <3
Szeretem ezt a műsort, a kis kedves megszólításokkal és mert mindenki velünk énekel, és bizony akadnak akik maguktól is táncra-perdülnek. Nemrég egy idősek vezető egyletén énekeltem, és nagyon jól sikerült az is, bár ott nem operett volt, de a végén egy hatalmas körben táncolt mindenki és kértek a kör közepére. Nagyon aranyosak voltak <3 Szerénységem, vagy zavarom, nem tudom
melyik játszott közre jobban, de inkább álltam a körbe a többiek közé :-)
Ma is nagyon jó helyre megyünk, különlegessége az lesz, hogy mindenki más ruhában lesz, Majd mesélek róla. Szaladok a fürdőbe készülődni!
Csodálatos szép szombatot kívánok :-)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hihetetlen dolgok történtek tegnap!
  2015-10-22 09:57:27, csütörtök
 
  Tegnap a telefont alig tudtam pár percre letenni,folyton csörgött . Elmentem a gyerekekért, mert DUdus futóversenyen volt. A drágám 4-5 lett a korcsoportjában. Olyan cuki volt. Kérdeztem nem lenne -e kedve valamit sportolni, mert akkor akár első is lehetne , ha akar. Mire a válasz : nem . Egy egyszerű nemmel zárta le a témát.Délután mindenki bepakolt, lefürdött és szépen felöltözött :-)
Beálltam a gardróbba, és egy egyszerű kis barna szoknya, egy vastag fekete harisnya mellett döntöttem, egy hosszú szárú csizmával. Felvettem egy ujjatlan ,vé kivágásos, mellben húzott felsőt. Különleges nyaki részével varázsolt el. Hideg van, így egy vékony kis hamuszürke kardigán és egy fehér hímzett kendősállal dobtam fel a szettet, és föld színű sminkkel. Nem voltam kirívó,mégsem a megszokott dolgok :-) Indulás!
Megérkeztünk, apára még várni kellett, de megérte várni, hiszen a gyerekek elkérték a telefonomat, és kérték hallgassam a Music fm-et. Annyira cukik voltak :-D Kértek nekem egy Számot, imádtam őket ! Agyon izgulták magukat, de nagyon ügyesek voltak ahhoz képest, hogy először csináltak ilyet! Majd jött egy üzenet, hogy azonnal hallgassam a Dínom Dánom rádiót. De telefonon vagyok, válaszoltam, nem baj! Link!
oké!
És Wiky hangja köszöntöt engem <3
És jöttek, jöttek a köszöntések, és a virágok, a képek, a zenék, a torták, és a sok sok szeretet,amit tőlük kaptam!
Már csodás volt az este, akkor Gabi izgatottan hívott, hogy hallotta a gyerekeket a rádióban :-)
Bementünk a Westend-be, és a kedvenc boltomba <3 Vásárlás, mindenki vásárolt :-)
Egy csodás rózsaköves kis szett ajándék a szülinapomra a bottól. És kis csodák, illatok és megannyi minden a kosárban.
Rájöttünk, nem érjük el az éttermi foglalásunkat, így lemondtuk és keresgélni kezdtünk az éttermek között. Mivel mindegyik tele volt gluténos étellel, így maradt a Leroy . Robival már voltunk ott, de családostul még sosem. Nos bementünk. Akkor jött az újabb csoda, hogy az étlapon paleolit ételek is voltak. A lányokkal azt választottuk, a fiúk maradtak a hagyományos ételeknél. Hatalmas limonádék, hatalmas adagok, és nem kicsi számla :-) DE megérte, mert nagyon jól éreztük magunkat. Igaz Dudus kicsit hisztis lett látván a sok sok grillezett zöldséget a tányérján :-))))) Nem a kedvence, de hát ő választott !
mindenki jóllakottan állt fel. Hazafelé ki is dőltek szegénykéim! Viszont a torta mára maradt, hiszen este már nem volt idő, sem kedvünk már!
Senkit nem kellett altatni! <3 Én igyekeztem megköszönni a rengeteg köszöntést, bár így sem sikerült még mindenkit, hiszen több százan írtak , és nem csak Fb-n, de SMS, meseinger és telefonhívásokat is kaptam. Mindenkinek ilyen csodás szülinapot kívánok, és sok sok jó barátot és tiszta szívet, hogy szeretni tudjon, és szeretni tudják!
A reggel a szokásos ritmusban indult, annyi különbséggel, hogy ma ünneplőben mentek a gyerkőceim.
Gondoltam itthon majd pihenek egyet, de hazaérve láttam jobb, ha befűtök, elég mogorva lett az időjárás. Ha már ott voltam, gondoltam kicsit letakarítom a fűtéshelységet, a port, és a garázst. Ott a szőnyegeket porszívóztam ki, és a kutyusok helyét tettem rendbe.
Majd reggeli, hiszen a mai napra takarítást terveztem, este vendégek, holnap anyukámék, talán este még Gabi is elszabadul, és eljut hozzám. SZóval nem lesz idő rá egy pár napig. De ahogy megreggeliztem rájöttem Pupura is ráfér egy kis fürdőzés, hiszen hamarosan nem nagyon lehet őt bolygatni. Ráadásul most gyógyszert szed a fülecskéjére, és a szeme sem tetszik nekem, így nem árt egy alapos mosakodás, tisztítás. Nagy nehezen lenyugodott és most már alszik. Persze mellettem. Nagyon ragaszkodik hozzám. Folyton mellettem és velem akar lenni <3
Hogy ne unatkozzanak addig a gépek is mentek, és a hűtő is rendben van, így már tényleg csak a takarítás maradt.És ahogy ránéztem az órára rájöttem még csak 10 óra lesz. Dejó! Rengeteg időm van. Így marad majd időm sütni is! Hát munkára fel! Bár borongós még az ég, de reményeim szerint hamarosan kisüt a nap is!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szerda, szülinap!
  2015-10-21 13:19:39, szerda
 
  Csodás napra ébredtünk! Hajnalban, kaptam az első sms-t :-) Zsani barátnőm akart az első lenni, és sikerült neki megelőznie a kedvesemet :-D
Aztán kezdődtek a köszöntések, a facebookon 6-kor már jöttek a köszöntések ,de indulni kellett...
Ma voltunk gyerek műsorozni, Dorothy a bemutatkozásnál elárulta, hogy szülinapos is vagyok, így egy plusz tapsot is kaptam <3 És olyan cuk dolgokkal lepett meg, hogy még a hideg is kirázott . Szépen alakul a mi kis kapcsolatunk, az évek során összecsiszolódunk <3
Gabi barátnőm sem maradt ám le <3 És a telefonálások sorra érkeztek szüleimtől...
Aztán egy újabb felkérés novemberre is. Micsoda szülinap! És még csak a fél napon vagyunk túl.
Már itthon vagyok, de nem állhatok le, hiszen csodásan süt a nap, így a lakást szeretném jól kiszellőztetni is. A kincsecskéimnek is szeretnék főzni valamit délutánra!
olyan szépen süt a nap, hogy tuti kiülök legalább egy fél órára a teraszra, a hintaágy oly hívogató... Egy tea vagy egy pohár kóla :-D A bébikéim kint ugrálnak, már ők is nagyon várták a jó időt, hiszen az esőben, hidegben nem olyan jó kint lenni nekik sem. Most nem is látom őket, valószínű, hogy rosszalkodnak is a kertben,de ma a szülinapom van, mindent lehet!
Holnap Este Dóriék jönnek át, Gabi is bejelentkezett valamelyik estére, és bizony Zsaniékkal is buli szerveződik, és még jön a Halloween is! Sokan nem szeretik, mi szeretjük, hiszen egy okkal több, hogy a barátainkkal legyünk és sokat vigyorogjunk :-D
Paleolit diétán 12 hetében járok, de bajban vagyok ma mit egyek. Lehet a főzelék ma mandula tejjel készül, így nekem is belefér, egy kis xukorral .
Hát csodá napot kívánok mindenkinek! Legalább olyan csodásat,mint a mai nekem <3
Puszi puszi mindenkinek! Boldogságos nap ez <3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eső, eső...napsütés gyere már!
  2015-10-20 22:06:39, kedd
 
  Ma is korán indult a nap,és persze sok sok esőcseppel és hűvössel, sötétséggel.
Megélni, átélni...hogyan lehet ezeket a borongós napokat?
Nem sok kedvvel indultam útnak ma, és jöttem haza...és és és.... DE aztán bejött a kis barátom szuszogva szöszölve kis kosarába kucorodott és figyelt. Oké! nézzünk tv-t, az úgyis ritkán történik meg. Mit nézzünk, hop teleshop...na ezt sem szoktam sokszor, de egy reklám elcsábított, majd lakás dizájnerek ejtettek rabul....és indult is a nap 7-8 óra-felé.... Telefonok....munka....ház... és felébredt a kedves. Vele mindig jó...nem tudom miért, de ha látom máris jobb kedvre derülök.
És beindult a nap!
Vizes, nedves minden, hideg, csak reménykedni lehet a jobb időben, csak egy kis napsütés...
Holnaptól a felhők kicsit lazulnak és hoznak némi reményt a napsütésből.
Holnap csodás nap lesz, hiszen szülinapozunk. És mi az izgalom benne? Hogy ilyenkor hatalmas energia vesz körül, rengeteg szeretet, a családom,majd bulik, barátok :-) mi más kellhet egy ilyen naphoz és érzéshez?
Jaj igen! A kedvenc tortám a Sulyán cukrászdából! Szeretem a Gombai cukit is , de ez a torta nem is lehetne tökéletesebb <3 :-)
És hogy csillogjak a körmöcskék gyönyörűek lettek. Timi csodásat varázsolt nekem, mint mindig, kövekkel, violinkulccsal. Hozzám illően <3 Séró belőve...már csak a megfelelő ruhát kell holnapra majd kiválasztani.
Hogy ma feldobjam kicsit a napot, egy kis játékba kezdtem a ruhatárammal. Olyan összeállítást kerestem, amit még nem vettem fel így sosem. Hogy miért? SZeretem meglepni magamat és a kedvesemet is.
Van egy olyan női lapos sarkú Dr martens cipőm, ami igazán elegáns tud lenni egy kis konzervatív öltözettel. Egy fehér kötött garbót, barna kis-szoknyával, vastag fekete harisnyával és egy szürke bolyhos lábszárvédővel igazán csinos darabbá alakult. A kedves meg is jegyezte , hogy azta... Nem kirívó,mégis ebben a szotyakos időben igazán inspiráló . Elmentünk kicsit vásárolni. Sajnos a keresett táskát már nem találtuk, de sok helyre bekukkantottunk :-)
Folyamatosan kaptam az instrukciókat, hogy mennyi mindent megkaphatok, csak kérnem kell. Láttam egy csodás bőrcsizmát, amibe beleszerettem, de azt majd én szeretném megvenni magamnak. Nos egy vagyonba került és nem akartam ezt is a listára tenni :-D
Így is rengeteg mindent kapok folyamatosan :-)
Milyen fura...ilyenkor tényleg látom mennyibe kerül egy nő :-)))))))
Szóval holnapra kell még egy jó kis összeállítás, hogy mi lesz még nem tudom! És nem én főzöm a vacsit... Ez sem rossz ám! Ma is volt még a chilis halacskából, de a vacsi tojásos lecsó volt! Én már nem tudtam vacsizni, mert kezdődött a műsorom a rádióban. Imádom! Ilyenkor mindig feltöltődök!
Szerencsére a konyha már rendben van és már csak Pupukát kell kikísérnem a kis vackába. Olyan kis kómás ilyenkor, majd megzabálom, de megyek is ,holnap jövök :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 31 db bejegyzés
e év: 274 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 36
  • e Hét: 215
  • e Hónap: 1194
  • e Év: 86537
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.