Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Több száz amerikai jön hozzánk csatagéppel
  2015-10-15 06:03:36, csütörtök
 
  Több száz amerikai jön hozzánk csatagéppel:
http://hirhatar.com/tobb-szaz-amerikai-jon-hozzank-csatageppel/

*

KOMMENT:
Kár, hogy senki nem akarja tudomásul venni, hogy 2008 óta törvény van arról, hogy a NATO Magyarországon építhesse ki európai támaszpontját!


ELŐZMÉNYEK:

Bajnai Gordon által előterjesztett, területfejlesztési törvénybe (T/5311-es) bújtatva megszavazta 2008. április 22-én azt a törvényt (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - egyenként 10 km-es sugarú körben - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁRA.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn...

RÉSZLET A TÖRVÉNY-MÓDOSÍTÁSBÓL:
A/35 §-hoz:
Az OTrT a következő 27/A §-sal és az azt megelőző alcímmel egészül ki:
,,Honvédelmi terület övezete
27/A § A honvédelmi terület övezetét a településszerkezeti tervben beépítésre szánt vagy beépítésre nem szánt különleges honvédelmi terület terület-felhasználási egységbe kell sorolni."

Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli.
Logisztikai központok és térségek:

I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár),
Dél-Buda (Nagytétény),
Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen.

Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán megkapta a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá a HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép.

Boross 1999-ben olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levitetni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy:
- "...oda be kellett lépni!".
Lásd a korábbi képet az újságcikkről! http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=185005&aid=242747
(Heti Válasz XI. évfolyam, 17. sz. 2011. április 28.)

Erre a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt ,,szükség". Hogy soha ne lehessen még csak beszélni sem az általa újjászervezett titkosszolgálatokról - sem az előttiről, sem semmiről, amivel tönkretették Magyarországot és a benne élőket.

A lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg ez a logisztikai központ építése, pedig az izraeli műszaki alakulatok katonái - akik szerződéssel bedolgoznak a NATO-nak - azóta is magyarul tanulnak (még a gyerekeik is) mert annyira készülnének a nagy feladatra.

Már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, mint 1956-ban az akkori SZU-katonaság megszállására. Sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"! Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért!

Ekkor kapott értelmet az, hogy miért volt ő a meghívott előadók listáján szinte, MINDEN Haza és Haladás meg a Magyar Nők Világfórumán előadónak! http://furaila.xfree.hu/257851

A meghívókon ezért is emeltem ki az ő nevét. Egyenes folytatása volt a hatalmi provokációnak a 2006-os véres rendőri beavatkozás... http://furaila.xfree.hu/43588
*
Igen, jól tetszik olvasni! 1956-ban is PROVOKÁCIÓVAL találtak ÜRÜGYET az egyébként akkor is jogos népharag felkorbácsolására, majd LEVERETÉSÉRE a SZU hadseregével! Ugyanis, én már 1956 augusztusában láttam azokat a röpcédulákat, melyekkel októberben sikerült kirobbantani a népfölkelést... Méghozzá a Magyar Néphadsereg repülőgépeiről ledobált bálákba csomagolva!!!

Persze, Rácz Sándornak mostanában elolvastam a még 2005-ben kiadott PARÁZSLÓ SZÁNDÉK című ,,EMLÉKEK ÉS TÉNYEK 1956-BÓL" alcímű könyvét...és ebben bukkantam rá arra, amit Rácz Sándor írt erről az '56-os PROVOKÁCIÓRÓL:
- ,,Vajon a magyar forradalmat valóban tudatosan, előre megtervezve robbantották-e ki? Az eltelt 49 évben sokszor hallottam erről a feltételezésről. Az általam olvasott anyagok erősen arra engednek következtetni, hogy a jaltai találkozón valóban erről tárgyaltak..."
Ez után még sorakozik öt nagyon fontos tény-kérdés a könyvben, amiről a mai napig HALLGATNAK a történészek és politikusok!


Most is ÜRÜGYRE lenne szükség... mint 2006-ban az őszödi beszéd és a TV-székház ,,ostroma"... a 2006-os rendőri beavatkozás
Sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"!
Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért!
Ekkor kapott értelmet az, hogy miért volt ő a meghívott előadók listáján szinte, MINDEN Haza és Haladás meg a Magyar Nők Világfórumán előadónak! Ezért is emeltem ki a nevét: http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225158&aid=257851

*
Csakhogy, akkor még nem volt kész a - 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként előterjesztett - TERÜLETFEJLESZTÉSI TÖRVÉNYBE BÚJTATOTT T/3511. sz. TÖRVÉNYJAVASLAT!
Ezért kell Borossnak és a mögötte álló érdekcsoportoknak Bajnai Gordon, aki tenni is fog azért, hogy maradék kis országunk NATO támaszponttá váljon - a logisztikai központok kiépítésével.
Addig is megy az uszítás ezerrel... jobb- és baloldalra osztottsággal, a cigány-magyar, zsidó-magyar ellentétek szításával... Miközben a magyarok egy részét kiképezik a rezervátum-életre... Lásd bizonyos civil szövetségek és jobbosnak nevezett pártok törekvését és tevékenységét az ÖNELLÁTÓ ÉLETMÓD és GAZDÁLKODÁS elsajátítására! Amit egyébként én is támogattam... félve a fogyasztói társadalom által termelt szeméthegyeitől... http://furaila.xfree.hu/43588

Amiért hiábavalónak tűnt a TÜRELMETLEN paktumozóknak a magyarság hergelése, ezért Ukrajnában robbantották ki azt a polgárháborús helyzetet, amit eredetileg még ide terveztek Magyarországra!
*
Azonban, hogy hiába ment a különféle uszítás, rászabadították Magyarországra a migránsokat, akik között elvegyülve a dzsihadista fanatikusok, majd tenni is fognak azért, hogy meglegyen végre az ÜRÜGY mindarra, amivel végérvényesen fölszámolható lenne Magyarország.

MEGVALÓSULHATNA egy másik DK-s terve, hogy még a térképről is eltűnjön maradék kicsiny hazánk! Gyurcsány Ferenc ugyanis - a 2016-os EP választási kampányát megnyitó beszédében -bejelentette:
- ,,Eltörölné Magyarországot a térképről":
http://beregihirek.hu/.../gyurcsany.../Kiss_Barnabas.html _


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 80
  • e Hét: 7078
  • e Hónap: 8025
  • e Év: 43966
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.