Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Ötezer rendőr tüntetett a bevándorlás és a liberalizmus elle
  2015-10-17 23:17:28, szombat
 
 
hidfo.ru 2015.10.16. 06:17 Térségi hírek
Ötezer rendőr tüntetett a bevándorlás és a liberalizmus ellen

Több mint ötezer rendőr tüntetett Párizsban a forráshiány, a bevándorlás miatt növekvő erőszak, és az igazságügyi rendszer működésképtelensége miatt.

A szerdai tüntetés Párizsban, az Igazságügyi Minisztérium épülete előtt zajlott. Franciaországban már több megmozduláson is részt vettek rendőrök, mert a Charlie Hebdoban történt eset óta folyamatosan nő az utcai erőszak. Október 6-án lelőttek egy rendőrt a nyílt utcán, és az egyenruhások egyre növekvő fenyegetésnek vannak kitéve a tömeges bevándorlás miatt. Az elkövető már a tragédia előtt börtönben lett volna, azonban átmenetileg elhagyta a fogdát, majd nem tért vissza börtönbüntetését letölteni, ehelyett egy rendőrre támadt.

A tüntetés szervezői emlékeztettek, hogy a Charlie Hebdoban történt eset igazi hősei a rendőrök voltak, akiket gyakorlatilag teljesen elfelejtettek, ehelyett a sajtó a szenzációval, a szatirikus lap reklámozásával, és a tolerancia erőltetésével volt elfoglalva. Ez egy megnyilvánulása annak, hogy a rendőri hivatást semmilyen tisztelet nem övezi Franciaországban, ami ideális közeget teremt a bűnözők számára. A tüntetésen részt vevők arra is felhívták a figyelmet; nincs megfelelő felszereltségük ahhoz, hogy megbirkózzanak a migránsok tömeges beengedésének következményével, de ha lenne is, az igazságügyi rendszer akkor sem alkalmas arra, hogy a bűnözők ellen érdemben fellépjenek. A rendőrök nem rendelkeznek kellően széles jogkörökkel, miközben a bűnözőknek csak egyre több szabadságjoga van.

Jean-Claudde Delage, a tüntetést szervező rendőrszakszervezet tagja felhívta a figyelmet arra, hogy a sajtó részt kell vegyen a rendőrök megítélésének javításában, mert jelenleg egy ellenséges környezetben kell garantálniuk a közrendet, ahol az emberek “szükséges rossznak" tartják a rendőröket, miközben jogvédő szervezetek foggal-körömmel védelmezik a bűnözőket, és a sajtó ebben támogatja őket.

A megmozdulás egy szemléletes példája annak, hogyan kellene működjenek a szakszervezetek; ha egy országban a szakszervezetek csak az ellenzék kormánydöntési szándékának eszközeként lépnek fel, de két kormányváltás közt vezetőik passzivitásba húzódnak, akkor az adott szakszervezet vezetői korrumpálódtak. Európa-szerte ehhez hasonló kiálláshoz lenne szükség, hogy a rendfenntartás megkapja a szükséges forrásokat a válsághelyzet kezeléséhez.


http://hidfo.ru/2015/10/otezer-rendor-tuntetett-a-bevandorlas-es-a-liberalizmus-e llen/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Beilleszkedni vágyó
  2015-10-17 23:11:11, szombat
 
  A KÉPEN EGY BEILLESZKEDNI VÁGYÓ, LEENDŐ MERCEDESZ GYÁRI GÉPÉSZMÉRNÖKÖT LÁTUNK


https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/t31.0-8/12079812_15115429358239 52_8742139877436903676_o.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz legnagyobb ellensége saját maga.
  2015-10-17 22:52:24, szombat
 
 

A Simicska-bomba robbanásától tart a Fidesz

A Hetek cikke nyomán arról ír az ATV.hu, hogy a Fidesz számára a legnagyobb fenyegetést jelenleg Simicska Lajos esetleges kiteregetése jelenti. A pártból többen sejteni vélik, hogy az egykori háttérember már íratja leleplező könyvét a kormánypártról, az időzítés pedig várhatóan a választások idejére esik majd, amellyel Simicska az MSZP, vagy netán a Jobbik vitorlájába fújná a szelet.

Orbán Viktor Kövér László, a párt választmányának elnöke határozott unszolására rendezte a Fideszen belüli pozíció-kérdéseket. A lap cikke szerint Kövér Habony Árpádot, Rogán Antalt és Lázár Jánost sem kímélte szavaival, amelyekből a miniszterelnöknek is kijuthatott. Politikusok beszámolói alapján azt írják, hogy Kövér szerint a Fidesz vezető politikusai és a jelentős informális hatalommal rendelkező háttéremberei történelmi felelőssége, ha belső harcaikkal és vitatható vagyonosodási ügyeikkel szétverik a Fideszt, mert sem a baloldal, sem a Jobbik nincs abban az állapotban, hogy képes lenne a jelenlegi geopolitikai helyzetben az országot úgy kormányozni, hogy megmaradjon Magyarország viszonylagos függetlensége. Éppen ezért utasította pártja tagjait, hogy ,,vegyenek vissza a luxusozásból", és kezdjenek el újra rendesen politizálni.

Egy meg nem nevezett vezető fideszes politikusra hivatkozva a Hetek azt írja, a kormánypártot érő összes támadás élét elvette a januárban kibontakozó menekültügy, amely olyan témát adott a Fidesz kezébe, amely újra megerősítette ideológiai identitását.

Időközben lecsillapodott a korábban feszült viszony az Egyesült Államokkal is, amelynek hátterében az állhat, hogy az amerikai vezetés nem szeretné, ha az oroszbarát Jobbik annyira megerősödne, hogy akár a hatalomra jutást is elérnék. A Fideszben mindeközben úgy látják, hogy sem a Jobbik, sem az MSZP nem jelent veszélyt a kormánypártra, írja a Hetek. Az egyedüli valós veszélyt így Simicska Lajos jelenthetné, akinek bosszújától továbbra is tartanak a pártban és kifejezetten félnek attól, hogy az egykori pénztárnok könyvet ír a Fidesz történetéről, vagy éppen kellő időpontban kiteregeti egynémely potentát szennyesét.

Forrás: ATV, Hetek

http://pestisracok.hu/a-simicska-bomba-robbanasatol-tart-a-fidesz/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Betiltották a svéd zászlót egy svéd iskolában, mert "gyűlöle
  2015-10-17 22:46:48, szombat
 
  Ez kb. olyan, mint amikor a magyar zászlókat kitiltották az izraeli-magyar meccsről Magyarországon!! Ne felejtsük el soha!!!!!



Betiltották a svéd zászlót egy svéd iskolában, mert "gyűlöletre uszít" a színes bőrűekkel szemben


Egy svéd általános iskolában megtiltották a nemzeti lobogó használatát és viseletét,

mert a vezetőség szerint akár ,,gyűlöletbeszéd" bűnébe is eshetnek a nemzeti színek használói. Csak nemzeti ünnepeken és külföldi cserediákok látogatásakor van helye a zászlónak az iskolában. A Svédország déli részén, Halmstadban található, Söndrumsskolan nevű általános iskola diákjait arról értesítette az iskola vezetése, hogy megtiltja a svéd lobogó használatát az intézményben - írja a Nyheter Idag című lap.

Egy jelmezbálon az egyik diák kék-sárgára festett arccal, kezében játékfegyverrel jelent meg, ez váltotta ki az iskola vezetői, Hans Åkerlund és Maria Rüter intézkedését. Az írott szabályzat szerint a rosszul használt svéd zászló megvalósíthatja a ,,gyűlöletbeszéd" bűncselekményét. ,,A külföldi hátterű diákokat sértheti, ha azt látják, hogy valaki svéd zászlót visel, különösen, ha mindezt egy játékfegyverrel a kezében teszi." - jelentette ki Åkerlund.

A vezetői utasítás értelmében a nemzeti ünnepeket és a cserediákok látogatását kivéve megtiltották a svéd zászló használatát. Hans Åkerlund a lap kérdésére kifejtette, hogy a rossz értelemben használt lobogó sértheti a diákokat - de ő is elismerte, hogy maga sem tud róla, hogy akár a svéd zászló, akár a svéd nemzeti színekből készült arcfestés efféle sérelmet okozott volna bárkinek is. ,,Megelőző szándékkal alkottuk meg a szabályokat" - mondta a lapnak.

(Mandiner - Nyheter Idag)


http://harcunk.info/index.php/hirek/983-betiltottak-a-sved-zaszlot-egy-sved-iskol aban-mert-gyuloletre-uszit
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felállva tapsolok
  2015-10-17 22:18:13, szombat
 
  "26 milliárd forint uniós forrás bevonásával indul a Baross tér és Újpalota közötti villamosvonal kiépítése, ami 100 milliárddal olcsóbb, mintha a metrót meghosszabbítanák. Többen az Astoriáig szeretnék elvinni, de ez Tarlós szerint két és félszeresébe kerülne, és a Baross téri teljes födémszerkezetet ki kellene cserélni, valamint az Astoriánál sincsenek meg hozzá a villamosforduló-kapacitások. Ezért bármennyire is szeretnék, ellenáll a hosszabbításnak, a kivitelezési terveket is csak a Baross térig rendelik meg."



Jól értem, hogy az új villamos azért nem fog bemenni az Astoriáig (vagy át az Erzsébet hídon a Tabánig), mert 5 éve amikor a 4-es metrót építették, akkor nem úgy építették meg az állomást, hogy kibírjon egy villamost egy olyan közlekedési folyosón, amin mindig is volt korábban villamosközlekedés?

Felállva tapsolok.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A merkeli „alaposzlopok” között a legfontosabb I
  2015-10-17 21:36:28, szombat
 
  A merkeli ,,alaposzlopok" között a legfontosabb Izrael biztonsága
2015. október 17. 17:02
Hunhír.info

Nem fogok látszatmegoldásokat javasolni címmel közölt terjedelmes interjút Angela Merkel német kancellárral a Frankfurter Allgemeine Zeitung című konzervatív német lap szombaton. Hangsúlyozta: a szövetségi köztársaság erős alapokra épül, az alaptörvény, a szociális piacgazdaság, az EU- és NATO-tagság, valamint Izrael biztonsága olyan "alaposzlopok, amelyek mindig megtartanak bennünket".

Szabadon gyakorolhatja vallását és elmondhatja véleményét mindenki, aki Németországba jön, de "tisztelnie kell ezeket az alaposzlopokat", és ezt az elvet "érvényesíteni fogjuk minden újonnan érkezővel szemben" - tette hozzá a német kancellár. Angela Merkel a "menekült"áradat feltartóztatását követelő bajor kormányfővel, Horst Seehoferrel kialakult vitáról egyebek között azt mondta, hogy "néhány fontos pontban" ugyan nem értenek egyet, de a "konkrét intézkedéseket" tekintve jórészt "egy húron pendülünk

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=87588
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az MTI letiltotta az LMP közleményét, mert az bírálta a közm
  2015-10-17 21:32:54, szombat
 
  Az MTI letiltotta az LMP közleményét, mert az bírálta a közmédiát

sarkadizs
POLITIKA
ma 14:37


A Magyar Távirati Irodának (MTI) van egy Országos Sajtószolgálat nevű része, amin keresztül, pártok, szervezetek meg cégek mindenféle közleményeket jelentethetnek meg az MTI Médiamxbe keverve, díjmentesen. Nagyon ritkán szokott az MTI visszadobni ide beküldött közleményeket, hiszen a legtöbb, itt megjelenő szöveg alján ott is van, hogy az MTI nem vállal értük felelősséget, hiszen nem a saját termékük.

Reklámozták ilyen közleményben például az ekaer.hu oldalt is, ami a hivatalos, NAV-os EKÁER-oldaltól szívta el a tájékozódni vágyókat, miközben az üzemeltetője reklámokon gazdagodott.

Az LMP egyik közleménye viszont szombaton túl sok volt az MTI-nek.

A párt arról szeretett volna megjelentetni pár mondatot, hogy a közmédia Magyarországon nem úgy viselkedik, ahogyan a közmédiának kéne, hanem csak a kormányzati propaganda visszhangzására redukálja a feladatait, mindezt összesen kb. 100 milliárdos állami segítséggel.

,,Az LMP szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány úgy költ egyre többet a közmédiára, hogy az évről évre kevésbé lát el bármilyen közszolgálati feladatot. A közmédia mára nem más, mint egy állami pénzből fizetett pártcsatorna."

A közlemény azonban nem jelenhetett meg. Az LMP az Indexnek el is küldte, hogy milyen indoklást kaptak az MTI-től. Azt írták a pártnak, hogy az MTI OS szabályzata nem teszi lehetővé közleményük megjelentetését.

Ez ugyanis a szabályzat egyik pontja:

,,A közlemény nem sértheti a közmédia szervezeteinek jó hírét és üzleti érdekeit, nem irányulhat a közmédia bármely szervezete vagy annak munkavállalója ellen."

http://444.hu/2015/10/17/az-mti-letiltotta-az-lmp-kozlemenyet-mert-az-biralta-a-k ozmediat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 514 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1109
  • e Hét: 2596
  • e Hónap: 13707
  • e Év: 167203
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.