Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Évtizedek óta tüneti kezelés folyik
  2015-10-18 05:05:14, vasárnap
 
  EZ EGY HELYZETELEMZÉS, melynek olyan funkciója lenne, mint az orvoslásban a helyes és PONTOS DIAGNÓZIS megfogalmazásának.

*

Egyetlen-egy és végképpen tragikus körülményben megegyeznek a korosztályok: ez annak eltussolása, hogy az 1945-öt és főleg 1956-os véres megtorlást követően megtörtént az a HELYCSERÉS TÁMADÁS, amivel részben fölszámolták, átnevelték és proletarizálták a Horthy-korszak polgárosodó középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot.
*
Kitermelte az alulról fölhozott és kiemelt kádereivel az új hatalomhoz hűséges elvtelen réteget... akit meg lehetett vásárolni a saját fajtája tönkretételére.
*
Kiépült a III/III-as pol. oszt. titkos szolg. hálózata oly mértékben, hogy az egy főre jutó számuk kettő volt már akkor amikor B.P.mint belügyéres átszervezte és többnyire bújtatott polgári állásokban elhelyezte őket...
*
A HELYCSERÉS támadással nem csak az új "elit" réteg alakult ki az 1980-as évekre, hanem az új munkás-parasztság, amelyikért már nem fájt senkinek a szíve. Ezeket az akkorra munkássá váló gyökértelen, lebutított és tönkretett családokat már könnyű szívvel áldozta föl a magát még 1990 után is szocialistának és munkáspártnak becézgető pártvezetés és tagság... Na, ez az, amiről nem tudnak a generációk! Ezért, senkinek sincs tudomása arról, hogy miért nem haladnak a dolgok.
*
Azért, mert az új középosztály, aki a kádári időkben szerezte viszonylagos jómódúságát átgázolt ezen az új munkásságon és szemrebbenés nélkül becsődöltette a szocializmust, fölszámolta a munkásosztályt - miközben a mai napig azt hazudja, hogy az ő érdekében politizál! A nagy büdös lópikulát! Hazudnak kórusban!!!
*
A határról túlról jöttek meg csak bambulnak értetlenül... Az erdélyiek sírnak, hogy milyen rossz volt nekik a román szekusok csesztetése!!! És itt mi volt? Amikor a saját fajtájával nyíratták és nyírják ki a magyarságukhoz ragaszkodók maradékait és utódait?
*
Az előbbiek miatt nincs nép, amelyik érdekében folyik a szervezkedés. - miközben köztudott, hogy NEM a magyarországi "NÉP"-nek létkérdés a NATO magyarországi jelenléte, hanem, ellenségeinek!
*
Nem akarja senki tudomásul venni, hogy mindezek miatt a történések miatt nincs nép, amelyik átvehetné a hatalmat! Kétféle nyáj van, amelyik ordítozva ott béget a maga vezére mögött!
*
Jobb- és baloldalon a koncot félti mindegyik és még az anyját is elárulja és odalöki az ellenségnek, csakhogy mentse a saját vagyonát és hatalmát!
*
KIHALT AZ A KOROSZTÁLY, amelyikből munkás-parasztot faragtak... vagy annyira lepusztult állapotban érte 1990, hogy már nem volt képes talpra állni, amikor kiprivatizálták alóla a gyárakat, üzemeket, ahova 40 évvel korábban erőszakkal terelték be szüleiket. Velük halt az az ERKÖLCSI ALAP is, amely alapján jogosan lázadhatnának a hatalmat hazugsággal megszerzők ellen!!!
*
Mára már az ő gyerekeik is elérték a 40-es életévüket és most őket sanyargatja az EU népirtásos technikája. Lásd a Luganoi tanulmányban leírtakat, amely alapján működik az EU!!!

Lásd Susan Georg LUGANOI TANULMÁNY-át, mmelyből idéznék egy rövid részletet:

''"... a liberális rendnek fenn kell maradnia, ezért csak egy megoldást javasolhatunk: a lakosság létszámát kell csökkenteni.

Csak ez az egyedüli lehetséges módja annak, hogy a liberális világgazdasági rend fennmaradhasson. A kevesebb ember pedig a természetet is kevésbé fogja károsítani, és kevesebb szociális problémát is okoz.
Tehát mindenki boldog lesz, a föld és azon a liberális rend tovább él. Így megvalósulhat a fenntartható fejlődés.

De hogyan érhető el a lakosság-csökkenés?

A szokásos módszerek: világháborúk, etnikai-nyelvi csoportok kiirtása, és az egyéb durva, direkt módszerek ma már nem alkalmazhatók. Ezek ugyanis túl költségesek és nem elég hatékonyak.

Fel kell vetnünk tehát a kérdést: hogyan oldható meg mégis a radikális népességcsökkentés? Fogalmazzunk meg először néhány alapelvet!

Az alkalmazandó módszereknek:
* olcsónak kell lenniük,
* nem szabad semmilyen speciális berendezést igényelniük továbbá
* az "áldozatok" kiválasztását nem vállalhatja senki, azt magukra az "áldozatokra" kell bízni,
* az államoknak nem kell közvetlenül résztvenni a munkában. Jobb ha azt ráhagyja a magánszektorra.

Ha a népességcsökkentési tervet jól átgondoljuk, és megfelelő erőforrásokat és akciókat rendelünk hozzá, a stratégia valószínűleg sikeres lesz. A stratégiának két területre kell készülnie: a születésszám csökkentésre, és a halálozási számok növelésére.'''
http://magyarmegmaradasert.hu/.../2793-a-luganoi-tanulm%C3%A1...

*

Nyilvánvaló, hogy ebbe nem szabad beletörődni! Sőt, minden eszközzel meg kell akadályozni a további pusztítást!
*
Elsősorban ajánlatos figyelembe venni azokat a népirtásos technikákat, amivel már ,,sikerrel" a temetőbe küldték azt a korosztályt, amelyiket 40 éves kora körül ért az 1990-es rendszerváltozásnak mondott változás.
Annál inkább fontos lenne a FELÜLVIZSGÁLAT, mert mára már ennek a korosztálynak a gyermekei is 40 éves korba kerülve ugyanolyan módszerekkel vannak ellehetetlenítve, miközben rájuk nehezedik a szüleik korosztályának nyugdíjának kitermelése és az utódokról való gondoskodás is. Sajnos, köztudott mára, hogy a mai aktív-korúak számára még szüleikénél is rosszabb sorsot szán az EU mögé bújó hatalom...
*
Úgyhogy, nem kellene itt a generációkat minősítgetni, mert már kurvára ismerjük azt, hogy senki még csak nem is szellenthet ebben az országban a titkos szolgálatok MEGBÍZÓI által MEGBÍZOTT jelengetői tudta nélkül!
Naná, hogy miniszterelnök, de még képviselő sem lehet az, akinek az nincs megengedve!!!

http://gepnarancs.hu/2013/10/elbaszott-generacio/

*

Általában, a helyzetelemzések úgy működnek, mint az orvoslásban a helyes és pontos diagnózis megfogalamazása. Mert csakis akkor lehet szó a legmegfelelőbb és leghatékonyabb gyógymód kiválasztása.
*
És ehhez azért szükséges lenne olyan "ORVOSRA", vagyis VEZETŐRE, aki képes erre. Képes OK-OKOZATI összefüggéseiben látni a társadalmi helyzetet!!!!!!!!!
*
Mert az a gond évtizedek óta, hogy senkit nem érdekel a sok társadalmi problémát kiváltó ok, hanem mindenki az okozatokat sorolgatja (mármint a problémákat) és senki nem kíváncsi az azt kiváltó okra, vagy okokra! Ezért, TÜNETI KEZELÉS FOLYIK és erre szeretném a figyelmeteket fölhívni!!!!
*
Olyan vezetőre van szükség, aki TÖBBRE KÉPES, MINT A TÜNETEK SOROLÁSA ÉS AZOK KEZELÉSE!!!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5427
  • e Hét: 6807
  • e Hónap: 7754
  • e Év: 43695
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.