Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A hibáztatás
  2015-10-23 13:46:49, péntek
 
  Amikor valaki mást hibáztatsz, másra mutogatsz, arra mutatsz rá, akinek épp átadod a hatalmad.



Ez azt jelenti, hogy ha valaki téged hibáztat, tesz felelőssé, ítélkezik feletted, mindez nem kell, hogy konfliktushelyzetet teremtsen a számodra, Hacsak nem akarod megcáfolni azokat a korlátozott gondolatokat, amiket rólad állítanak.
Amint eszedbe jut, hogy nem tartozol másoknak magyarázattal - akármennyire is követelik azt -, észreveszed, hogy azok, akik leértékelnek, meghurcolnak, átadták neked az erejüket; Azért harcolnak veled, hogy visszanyerjék azt az erőt, amit tudtukon kívül neked adtak.

Azok, akik folyton másokat kritizálnak, egy ál-felsőbbrendűségi érzést hoznak létre. Tudat alatt azt hiszik, hogy mások elutasítása, lekicsinylése által magukat egy magasabb pozícióba helyezhetik, ami majd megvédi őket attól, amitől leginkább félnek, hogy őket kritizálják vagy lealacsonyítsák.

Míg a szavaik talán azt sugallják, hogy te alkalmatlan, ostoba, erőtlen vagy, a tetteik mást mutatnak. Képzeld el, hogy ha nem lennél ennyire erős és fontos a számukra, akkor nem vesztegetnék arra az időt, hogy kiköveteljék a beleegyezésed az állításaikhoz azért, hogy úgy érezhessék igazuk van. Gondolj erre, amikor valaki hibáztatni kezd téged. Ahelyett, hogy azt kérdeznéd: Hogyan vonzottam ezt magamhoz? vagy feltételeznéd, hogy a viselkedésük a te tudatosságod tükröződése, csak lazulj bele a hibáztatásba, kritikába, kivetítésekbe, vádakba.
Azzal, hogy lelassítod a lélegzeted és ellazítod a tested, utat engedsz annak az energiának, amit tudattalanul átadtak neked, hogy visszatérjen hozzájuk a csalódottság kegyelmével.

Dönthetsz úgy is, hogy felvállalod a konfliktust és te is átadod az erődet a másiknak, aki neked adta az ő erejét. A tudatosság gyakorta kivirágzik a harc utáni fáradt csendben. Ez az a hely, ahol a valódi éned világossága átsugárzódik, az egómentes övezetben kibogozódik a frusztráció, az unalom, a magány és a csalódottság.


Te döntesz

Nem számít, hogy mennyire fájdalmasnak, lélekölőnek vagy kényelmetlennek tűnik egy-egy érzelmi állapot, mindez önmagában nem okoz alacsony rezgésszintet.
Azonban kifejezetten alacsony rezgésszintet hoz létre az, ha visszautasítod bárminemű érzelmed ünneplését. Ha elutasítod, kikerülöd az érzést, a gondolatot, a cselekvést.

Pusztán azzal, hogy elismered éppen mit érzel (és teszed ezt nyitottsággal, szívbéli lelkesedéssel, mintha ez az isteni akarat rendje szerint történne, hogy épp ott vagy, ahol), ezáltal felhagysz az ítélkezéssel önmagad és mások felé és így emeled a rezgésed az öröm frekvenciájába.
Amint eléred ezt a frekvenciát, itt már csak a lelked magasabb bölcsessége szerinti érzelmekkel, gondolatokkal, cselekvésekkel tudsz működni; anélkül, hogy szükségét éreznéd, hogy kritizáld és bántsd magad menet közben.

Sokan azért végeznek spirituális munkát, gyakorlatokat, hogy tökéletes spirituális tulajdonságokra tegyenek szert, mert erre a megerősítésre van szükségük, hogy szabad jól érezni magukat.

Ám kizárólag csak a saját döntésedtől függ, hogy jól érzed-e magad a bőrödben azáltal, hogy minden egyes érzelmet, gondolatot, tettet megünnepelsz, hiszen mindez megmutatja a veled született tökéletességed pompáját és dicsőségét.






Az átalakulás

Az erőszak cselekvésben lévő félelem.
A félelem a szomorúság elkerülése.
A szomorúság a magánytól való idegenkedés.
A magány az üresség elutasítása.
Az üresség a létező jelenléte.
A létező jelenléte a felébredett tudatosság.

A félelem észrevételével már nem fordulunk az erőszak felé.
Amikor szembenézünk a félelemmel, találkozunk a szomorúsággal.
Amikor találkozunk a szomorúsággal, észrevesszük a magány érzését.
Amikor elismerjük a magányt, feltűnik az üresség.
Amikor elismerjük az ürességet, felfedezzük a jelenlétet.
Amikor felfedezzük a jelenlétet, a tudat felébred.

Azzal, hogy észrevételezed a legmélyebb félelmeidet, ez elvezet a legalapvetőbb spirituális felfedezésedhez.
Bíztatlak, hogy azzal támogasd az erőszakmentességet, hogy elismered a saját kényelmetlenségeidet, ami aztán katalizátorként hat a legmagasabb szintű fejlődésedhez. Amint időt szánsz rá, hogy szembenézz a megoldatlan érzelmeiddel, magas-szintű rezgéshullámokat küldesz a tudatosság mezejébe. Ahogy a magas-rezgésű hullámok belépnek az egyes energiamezőkbe, az erőszakot alkalmazókat (akik az erőszakot a saját lelkük útjának elkerülésére használják) arra inspirálja, hogy előbújjanak a rejtőzködésből és végre megadják magukat önmaguknak.
Ez az átalakulás alapja.

Matt Khan




Fordította: Tamás Kriszti Tara - http://www.egyensulyban.com
Forrás: http://www.truedivinenature.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 93 db bejegyzés
e év: 1028 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1294
  • e Hét: 3510
  • e Hónap: 5405
  • e Év: 56196
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.