Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
A kéz, mint az öngyógyítás eszköze
  2015-10-26 17:44:55, hétfő
 
  Arisztotelész a szervek szervének, az eszközök eszközének nevezte a kezet. A civilizáció, a társadalmi, ipari, technológiai evolúció, de a lelki-szellemi fejlődés, a gyógyítás az öngyógyítás letéteményese is az emberi kéz.

Gesztusaink visszatükrözik gondolatainkat, érzéseinket, a kézmozgások árulkodnak a karakterről, a dolgokhoz való hozzáállásról.



Ahogy az ember Isten képmása, úgy a tenyér az ember képmása. Az öt ujj az ember-pentagramma, a mikrokozmosz, az öt elem koncentrációja, az egész fizikai test térképe, de a magasabb világoké is.


Bizonyított tény, hogy a kéz és a láb ujjai jóval nagyobb agyterületekkel mutatnak kapcsolatot, mint a többi szerv. Az ujjhegyek több millió idegsejtje nemcsak a külső környezet detektoraiként működik, tapintásból (hideg, meleg, puha, kemény, száraz, nedves, sima, durva, nyomás, fájdalom) származó információkat gyűjtve, hanem az éterikus és asztrál síkok finomenergiáit és az energia-spektrumon túli magasabb világok információit is képes akkumulálni, valamint az agyterületekkel kialakított kommunikációs csatornán keresztül a test minden szervéhez eljuttatni. A bioelektromos és nem-bioelektromos információk a tenyérben gyűlnek össze. A tenyér elektromos potenciálja közel azonos a fejtető elektromos potenciáljával.

Az idegáramok már magzati korban (18 hetesen) olyan tenyérmintákat alakítanak ki, melyek a sorsról, az élethosszról, az emberi test kóros állapotairól, egyéni tulajdonságokról, személyiségjegyekről, képességekről, pillanatnyi lelkiállapotokról, érzelmi változásokról, gondolkodásmódról, szexuális beállítódásról, biológiai tevékenységekről, öröklött problémákról tudósítanak.

A közel 3000 éves kiromantia és palmisztria tudománya a kéz állapota, milyensége, az ujjak alakja, ízületei, a körmök állaga, a dombok fejlettsége, a tenyérvonalak minősége alapján előre jelezte a különböző betegségekre utaló kóros elváltozásokat. A kéz rejtélyét - funkcióját, az ujjak és a tenyér szimbolikáját, kozmikus analógiáját - sok nép, vallási rendszer, ezoterikus és világi rend, gyógyító szekta próbálta megfejteni. Mind kidolgozta a maga évezredekig, évszázadokig kiválóan működő rendszerét.



A múlt leghíresebb misztikus testvériségei gyógyításra használták a kézből, ujjhegyekből áradó különböző polaritású életenergiát. Az Egyiptomban élő terapeuták, a Holt-tenger partjainál tevékenykedő esszénusok, a nyugati okkultisták, Paracelsus és Mesmer is gyógyító célokra fordították a Sa-angh-ot. A görögök cheirourgosnak (kéz-munkásnak) hívták a kézzel gyógyító embereket, de azokat is, akik kezük ereje által gyógyultak meg.

A kínai orvosok ősidők óta a diagnosztizálás eszközének tartják a kezeket. A tenyérből és ujjhegyekből áradó sugárzó energia erősségét érzékelik, s a pulzus megfigyelése és az energiahiányos területek feltérképezése után látnak hozzá a szervek gyógyításához.

Az alternatív gyógyászat sok rendszere alkalmazza a kezeket, az akupresszúra, shiatsu, csakragyógyítás, reiki, rózsakeresztes kontakt-gyógyítás, kézrátételes gyógyítás, masszázsok. A reflexológia tudományát az ősi taoista orvosok és alkimista gyógyítók terjesztették el. Az ember az univerzum visszatükröződése, így minden testrészén nemcsak a többi testrészének a lenyomatát hordozza, hanem a vele analógiában álló bolygó és őseszme rezgését is.

Az ujj-jóga hasznossága

A mudrák minden más eljárásnál alkalmasabbak fájdalomcsillapításra, elsősegélynyújtásra, a betegségek megelőzésére, a testi-lelki összhang megteremtésére, a feszültség oldására, a jó közérzet fokozására.

A kéztartásokat bárki alkalmazhatja; a kezelés sikeréhez nincs szükség orvosi előképzettségre. Alkalmazása során nem kell félni semmilyen mellékhatástól. Ez a gyógymód technikai eszközök nélkül, szinte bármikor használható. Egy latin közmondás szerint: Ubi dolor, ibi digitus. Ahol nincs fájdalom, ott van egy ujj.



Fontos tudni! A mudra-praxis soha nem helyettesítheti az orvosi kezelést! Hasznos gyógymódként azonban kiegészíthet más kezelési eljárásokat. Ha ön orvosi kezelés alatt áll, és panaszait kéztartásokkal is kezelné, előbb okvetlenül beszélje meg orvosával!

Az ujj-jóga fizikai testi, energetikai, pszichoenergetikai, pszichikai, pszichomentális, mentális és spirituális hatásaival, hasznával 5000 éve foglalkoznak a bölcsek (nemcsak a jógik és buddhista szerzetesek, hanem Anaxagorasz, Artemidorosz, Démokritosz, Arisztotelész és még sokan mások).

Ezek:

A mudrák csodálatos változást és javulást tudnak előidézni testünkben. A mudrák ereje tisztítja a finom csatornákat és pszichés központokat az éterikus testben, és elősegíti az életenergia akadálytalan folyását a különböző szervekhez. A kéztartások felszámolják a nadik (étertest energiavezetékei) tisztátalanságokból, pszichés méreganyagokból képződött torlaszait. A mudrák csodálatos orvosságok, sok betegségben azonnali megkönnyebbülést, vagy végleges gyógyulást hoznak.



A mudrák megszüntetik az ipari társadalmak okozta fizikai testet romboló változásokat, regenerálják és megfiatalítják szervezetünket. Kiegyensúlyozottá, kedvessé, békéssé, erőszakmentessé, vallásossá, boldoggá, udvariassá, mások iránt nyitottá, segítőkésszé tesznek.

A mudragyakorlatok olyan energiákat ébresztenek fel, amelyek az agyat úgy élesztik fel és táplálják, hogy megszüntetik a fizikai és éterikus szinten lévő dugulásokat. Amikor az agy életenergiával történő ellátása akadálytalan, az idegsejtek között új szinapszisok alakulnak ki, amely IQ-növekedést, memóriajavulást, könnyebb tanulási képességet és szellemi éberséget eredményez.

A mudrák által termelt magnetikus energia megtisztítja a test biomagnetikus mezőjét, s miközben nagyobb életerővel lát el, a negatív erők ellen védőpajzsot alakít ki.

A mudrát tartó ujjak körül - aurafotók is bizonyítják - olyan strukturált mágneses mezők alakulnak ki, amik számítógépes fraktálokra és képekre hasonlítanak.

A mudrák állandó gyakorlásával elérhető a test és az elme teljes átalakítása, újjászületése, az öntudat kibővülése, amit a misztériumiskolában a főnixmadárral szimbolizáltak.

A kéztartások felébresztik a kozmikus energia három minőségét képviselő kundalini, chi kundalini és para kundalini energiákat, amelyek az ember öntudatának átalakításával pszichomágikus képességeket (siddhiket) teremtenek. Ezek: parányivá, atomméretűvé válás, súlytalanná válás, hatalmassá válás, mások feletti hatalom, mások vonzásának képessége, más test, forma felvétele, élvezetek feletti uralom, rendkívüli dolgok megszerzése.

A kéztartások felélesztik a kéz gyógyító és varázslatos erőit. Az ujjhegyek csakráinak életre keltése megkönnyíti a kozmikus erők szabad kifolyását és beáramlását, ami az angyali erőkkel való kapcsolattartás és más asztromentális okkult tevékenység végzéséhez nélkülözhetetlen.

Speciális mudrákkal elérhetők a ma még hihetetlennek tűnő képességek:

- a lineáris idővonal-szemléletből egy új időkapszulába kerülés - több élet megélhetésének lehetősége egyszerre.

- fokozott tudatosság, 100 %-os agykapacitás.

- telepatikus képességek kialakulása, teljes globális kapcsolat megléte az emberi közösséggel.

- az adam kadmon-i mag, a galaktikus ember aktiválása - univerzális tudat.

- a 7 mennyei palota kapuinak megnyílása, érintkezés az égi hierarchia tagjaival.

- teljes DNS-aktiválás, a DNS 12 szálának, a DNS-fa 24 részének aktiválása, teljes fénytest aktiválás.

- teljes körű hozzáférés a 4 elemhez, megnyilatkozás, manifesztálódási lehetőség földön, levegőben, vízben és tűzben.

- teljes körű hozzáférés a fizikai test, lélek, isteni szikra, szellem 12 fénytestéhez.

- lelki és testi bőség, a vallás és filozófia tantételeinek, a világ törvényeinek teljes megértése.

- megértése annak, hogy mi az ember célja a Földön.

Késmárki László: Gyógyító kéztartások II.



Késmárki László:Gyógyító kéztartások II. Ankh Kiadó 2013.

Forrás: https://www.facebook.com/gyogyitokeztartasok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A mandulafák története
  2015-10-26 09:20:55, hétfő
 
  Tavasszal a mandulafák virágoztak és jó termést ígértek San Giovanni Rotondóban, néhány nappal később azonban hernyók érkeztek, és felfalták a virágokat.
A gazdák a mandulatermésből éltek egész éven át, így kétségbeesetten próbálták megállítani a hernyók pusztítását. Miután egyedül nem boldogultak, Pio atya segítségét kérték. Ő megnézte a fákat a zárda ablakából, és úgy döntött, hogy megáldja azokat. Ünnepi ruhába öltözött, és imádkozni kezdett.
Amikor befejezte az imát, a szenteltvízzel a kereszt jelét rajzolta a levegőbe, a fák irányába. Másnapra a kártevőknek nyoma sem volt, a fák viszont csupaszon, virágok és levelek nélkül álltak egymás mellett. Az elkeseredett gazdák lemondtak a termésről. Később mégis csoda történt, a fákon abban az évben virágok nélkül is megtermett a mandula, a parasztok pedig bőséges termést takaríthattak be.
A tudósok is vizsgálták a különleges természeti jelenséget, ám semmifelé tudományos magyarázatot nem tudtak adni rá.
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
Gemma története!
  2015-10-26 09:19:19, hétfő
 
  A hölgy ma is él és lát pupillák nélkül !!!!!!!!

Gemma pupillák nélkül született. A legavatottabb szemészek kijelentették: teljesen reménytelen eset.

Amikor hétéves lett, a nagyanyja magával vitte San Giovanni Rotondóba az ártatlan és igen szerencsétlen gyermeket. Részt vettek Szent Pio atya hajnali szentmiséjén.
A szentmise végén a leányka halk hangot hallott belsejében: «Gemma, gyere ide hozzám!» A nagymama kezénél fogva vezette a sápadt, remegő gyereket a tömegen keresztül. A Padre az oltár lépcsőjén várta, és szeretettel kérdezte: «Szeretnél első áldozó lenni?» «Szeretnék, atyám!» Pio atya azonnal visszatért a sekrestyébe és meggyóntatta, utána megáldoztatta.

A nagymama mindent élénken figyelt. Odahajolt a kislányhoz, és megkérdezte: «Kértél valami kegyelmet az Úr Jézustól?» «Nagymama, én elfelejtettem kérni...» - sóhajtott Gemma. Erre a nagymama szemét törölgetve Pio Atyához fordult: «Atya, kérem, mi igen messziről jöttünk, és...» Padre Pio jóságos melegséggel szakította félbe: «Szeretném a kis Gemmát megáldani...» Megáldotta, majd megsimogatta az arcát e szavakkal: «Légy igen jó kislány!»

Abban a pillanatban a kislány arca teljesen megváltozott, az élettelen szemek életet sugároztak, a gyermek felsikoltott: «Nagymama, látok!» Először Isten emberét látta, aki boldogan mosolygott rá, miután megáldotta, aztán az oltárt, nagyanyját, látta a zsúfolásig megtelt templomot, és a vele zokogó tömeget, mely könnyes szemmel magasztalta Isten dicsőségét.
Ennek a nőnek (Gemmának) a mai napig nincsenek pupillái, mégis minden fizikai törvény ellenére kitűnően lát. A tudósok tüzetesen kivizsgálták ezt a csodálatos, mindmáig tartó csodát.
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
Rio atya a rózsafüzérről
  2015-10-26 09:06:34, hétfő
 
  Tudjuk, hogyan nevezte Pio atya a
rózsafüzért: fegyver.
Rendkívüli erejű fegyver a
Sátán ellen.
Egyszer egy ördögűző tanúja volt
annak, amint a démon azt mondta:
"Minden Üdvözlégy olyan,mint egy
korbácsütés a fejemre; ha a
keresztények tudnák, hogy milyen erős
a rózsafüzér, végem volna".
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 93 db bejegyzés
e év: 1028 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 211
  • e Hét: 392
  • e Hónap: 2287
  • e Év: 53078
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.