Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Hamarosan bűncselekmény lesz a kemó alkalmazása !
  2015-10-05 21:23:13, hétfő
 
  Miközben egy kutatócsoport azt vizsgálta, hogy a rákos sejtek miért olyan ellenállóak, végül rábukkant egy sokkal fontosabb felfedezésre. Kutatás közben a csapat felfedezte, hogy miközben a kemoterápia erősen károsítja az egészséges sejteket, azokat egyben arra is ösztönzi, hogy egy olyan fehérjét termeljenek, amely tulajdonképpen üzemanyagot ad a tumor növekedéséhez. Ezen túlmenően, a daganatot még ellenállóbbá teszi a jövőbeni kezelésre is.

Az orvosok több mint hetven százaléka nem alkalmazná magán!

A Nature Medicine cimü folyóiratban a kutatók arról számolnak be, hogy a kutatás eredményei “teljesen váratlanul" érték őket. A kemoterápia hatásait vizsgálva a bizonyítékok jelentős DNS károsodást figyeltek meg prosztatarákban szenvedő férfiaknál. Ez egy jó nagy pofon a legtöbb olyan orvosi szervezetnek, akik szerint a kemoterápia az egyetlen lehetőség arra, hogy a rákos betegek még évekig éljenek.

A hírt a korábban hasonló kutatások is alátámasztják, miszerint a kemo és a vele járó drága gyógyszerek a daganatok kezelésére alkalmatlanok, sőt rengeteget rontanak a helyzeten. A rák elleni gyógyszerekről azt találták, hogy a daganatot “áttétessé teszik" és masszívan megnövelik méretüket is fogyasztásuk után. Ennek eredményeként, a " terápia" gyorsabban megöli a beteget mint maga a betegség.

A kemoterápia során keletkező fehérje az ú.n. WNT16B, fokozza a rákos sejtek túlélését, és ez az oka annak, hogy a beteg élete gyorsabban véget ér. Ahogy a társszerző, Peter Nelson a seattle-i Fred Hutchinson Rákkutató Központ tudományos munkatársa magyarázza:

“A WNT16B, kölcsönhatásba lép a hozzá közeli tumorsejtekkel és növekedésre készteti őket. Ezáltal még ellenállóbbá válnak majd a további terápiának."

A csapat ezután nyilatkozatott tett, összefoglalva talált eredményeiket:

“Eredményeink azt mutatják, hogy a károsodott egészséges sejtek válaszai közvetlenül hozzájárulhatnak a tumor fokozott növekedési kinetikájához."

Közben filléresen olcsó füszernövényekről, mint a kurkuma és a gyömbér, a kutatók következetesen kimutatták, hogy azok hatékonyan csökkentik a daganatok méretét és terjedését. 11 tanulmányt összehasonlitva azt találták, hogy a kurkuma az agyi tumorok méretét átlagban sokkoló 81%-al csökkentette. További kutatások azt is kimutatták, hogy a kurkuma képes a rákos sejtek növekedését megállítani. Egy hölggyel nemrég a média is foglalkozott, ugyanis kurkumával győzte le a rákot.

Sajnos még mindig sok a “régi paradigma" a természetes kezeléseket pedig még mindig nem övezi megkülönböztetett figyelem, olyan amilyet joggal megérdemelnének. Az igazság az, hogy ha mindenki a kurkumát és D-vitamint szedne, a ráknak még kifejlődni sem lenne sok esélye (amelyek persze megelőzésre is jók), a nagy gyógyszergyárak pedig óriási profittól esnének el.

Forrás: tudasvagy.blogspot.co.uk
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyászat  
Amikor piszkál a főnök
  2015-10-05 17:03:09, hétfő
 
  Amikor befejeztem az gimnáziumot, nem vettek fel az egyetemre. Nagy pofon volt ez nekem, mert nem tanultam rosszul, és már a gimnázium első évétől kezdve egyértelmű volt, hogy tovább fogok tanulni. Az is egyértelmű volt, hogy a következő évben megpróbálom még egyszer, de a szüleim azt javasolták, hogy járjak valamilyen iskolába szeptembertől, hogy ne essek ki a tanulásból. Így elkezdtem egy újságíróiskolát a helyi főiskolán. Jó anyagi körülmények között életünk, nem kellett mellette dolgoznom, de mivel az oktatás hetente csak két napot vett el, így arra gondoltam, keresek valami munkát.

Egy kisebb helyi céghez jelentkeztem, sok mindenre nem volt lehetőség a vidéki kisvárosban. Ősszel küldtem a jelentkezésemet, de csak tavasszal hívtak fel, akkor volt szükségük egy emberre, aki fordít nekik, esetenként pedig tolmácsol. Felvettek.

Ez vezetett oda, hogy 19 évesen a főnöki terror áldozatává váljak, az ilyet mobbingnak szokták nevezni.

Én akkor még nem neveztem mobbingnek a történteket, egyszerűen csak azt gondoltam, hogy egy idióta a főnököm, aki utál engem, de ezzel párhuzamosan az állandó támadásoknak köszönhetően néha sikerült elérnie azt, hogy sokszor én is utáltam magamat, és azt hittem, értéktelen, alkalmatlan munkaerő vagyok. Az iskolapadból kerültem a termelőcéghez, ahol adminisztratív feladatokat kaptam, valamint műszaki leírásokat kellett fordítanom olaszról magyarra, ezek alapján állították össze a termékeket a gyártósoron. A főnököm egy nem éppen dekoratív, viszont nagyseggű, nő lett. Lehet, hogy kicsinyesnek tűnik, hogy az említett kifejezésekkel jellemzem őt, mert írhatnám róla azt is, hogy remek szakember volt, de vezetői magatartását inkább a valaga mérete, illetve az abból és sok másból adódó önbizalomhiánya határozta meg, nem a szakmában töltött többéves tapasztalata.

A főnök szisztematikusan utálta magát, a világot és a környezetét. Emberibb kapcsolatot csak az asszisztensével tudott kialakítani, akivel már hosszabb ideje dolgoztak együtt, s akivel remekül együtt tudtak működni mások kikészítésében és megalázásában. A duónak azért volt szüksége rám, mert az asszisztens esti gimnáziumba járt, és két hónapos fizetés nélküli szabadságra akart menni, hogy felkészüljön az érettségire, ez idő alatt kellett helyettesítenem őt. Két hetet töltöttünk együtt a szabadsága előtt, ekkor kellett volna “betanulnom", de az asszisztensnek soha sem volt ideje velem foglalkozni. A második héten még mindig nem tudtam, hogy mi lesz pontosan a feladatom, ezért megkértem, hogy adjon egy olasz műszaki leírást, hogy ismerkedhessek a fordítandó szövegekkel. Nem adott. Ezért egy óvatlan pillanatban kiloptam egyet az egyik mappájából, amiért jól lecseszett, s felszólított, hogy ne nyúlkáljak a dolgaihoz.

Az utolsó közös napunkon a főnök megkérdezte, hogy állok a fordításokkal, majd az asszisztens javaslatára kitalálták, hogy akkor ők most jól letesztelik a két hét alatt megszerzett tudásomat. Kaptam két-három műszakit, hogy akkor azokat ott, élesben fordítsam le, majd szépen leültek, s mint valami nyelvvizsgabizottság leellenőrizték a “dolgozatomat". Illetve az asszisztens ellenőrizte, mert a főnök egy szót sem beszélt magyarul. (javítási módszeréről később) Utána behívtak “eredményhirdetésre", és közölték, hogy totál hülye, tehetségtelen vagyok, és teljesen röhejes, hogy egyáltalán leérettségiztem olaszból egykori iskolámban. Azt nem mondták el, mi volt a gond a szövegekkel.

Majd a duó megbeszélte, hogy az önállóan készített fordításaimat eleinte el fogják küldeni lektorálásra a szabadságon lévő asszisztensnek. Az első adag fordítás úgy érkezett vissza, mint egy bukásra álló diák hibás dolgozata. Az asszisztens pirossal kijavította, megjegyzéseket fűzött mindenhez. Én is le voltam döbbenve, hogy hibázhattam ennyit, de amikor közelebbről megnéztem a szöveget, megint ledöbbentem. Valós hibák ugyanis nem voltak benne. A kolléganő kipirosozta “rátenni az x alkatrészt y elemre z eljárássalt", s kijavította “y elemre z eljárással x alkatrészt ráttenire", valamint a bekezdések indítására használt gondolatjeleket kijavította kötőjelre. Hamar rájöttem arra, hogy felesleges magyarul nem beszélő főnökömnek nyelvünk szórendi szabályait magyarázni. Majd megmutattam a két fordítást a technikusoknak is, akik megerősítettek abban, hogy a kettő között szakmai szempontból nincs különbség.

Ez a pirosas javítás így ment egy darabig, majd meguntam, és felhívtam az asszisztenst, hogy hagyja már ezt abba, olyan ciki ez az egész. Sajnos, nem állt le.

A cégnél dolgozott egy nagyon intelligens és értelmes tolmács-fordító, és valahogy sikerült elérnem, hogy nézessék meg vele is az anyagaimat. Megnézte, majd elmagyarázta ugyanazt, amit én is. Neki elhitték. A főnököm és az asszisztens elég ciki helyzetbe kerültek, így én lettem az állandó céltábla.

Mondok egy példát. Amikor egyik nap szoknyába mentem dolgozni, a fönököm rám üvöltött, hogy a szoknya nem ide való, majd az egyik munkaügyessel beküldött egy bokáig érő köpenyt, amilyet a sor mellett dolgozó munkatársak viseltek, hogy mától kezdve nekem is ebben kell lennem az irodában. Ekkor már tudtam, hogy megvárom a három hónapos próbaidő leteltét, majd szépen lelépek. A köpenyt - tekintettel a melegre és ekkor már a főnök bosszantására - rövidre vágattam, ekkor fegyelmit akart adni nekem, meg azt mondta, hogy levonja a kárt a fizetésemből. Mondtam, hogy oké, vonja le. Többet nem vettem fel.

Egyik nap megint elkezdett valamiért piszkálni, és egész nap nem állt le. Délután bejött az irodába néhány férfi kolléga, és ekkor elkezdett előttük magyarázni, hogy hol a köpeny, azonnal vegyem fel. A köpenyem a széktámlára volt téve. Hallgattam, hallgattam, majd elszakadt a cérna. Igazából annyit akartam csinálni, hogy felpattanok, és kimegyek az irodából, mert akkor valahogy a sírás határára kerültem. Ezt sikerült úgy kivitelezni, hogy felugrottam, a szék repült vagy két métert, közben földhöz basztam a zubbonyt, és beleordítottam a főnök fejébe egy vafanculot, meg hogy vegye fel ő, ha nem érzi jól magát a ruháiban, vagy gondja van a megjelenésével. Majd kirohantam az irodából, és egy óráig nem mentem vissza. Amikor visszamentem, eléggé ki volt sírva a szemem. Ő ekkor magyarázni kezdte, hogy így nem lehet viselkedni. Én ugyanezt mondtam neki.

Teltek a napok, a helyzet valamennyire normalizálódott. A helyettes leérettségizett, de nem jött vissza, mert teherbe esett, így otthon maradt még egy ideig. Aztán visszajött, de egyértelművé vált, hogy nem lesz ott sokáig. Engem meg felvettek az egyetemre.

A helyettes terhességének hírére behívtak, hogy rám itt szükség van, megkérdezték, mi újság az egyetemmel. Nem mondtam meg nekik, mi a helyzet.

Közben a csapatból többen teljesen kikészültek a főnöki terrortól, és többen a felmondásukat fontolgatták. Én lelkesen biztattam őket, hogy lépjenek le.

Júliusban elindult a lavina. Én tudtam, hogy nem fogok maradni, de erről - bosszúból - nem szóltam. Azt terveztem, hogy az utolsó napomon beintek, és csak akkor fogok szólni, hogy holnap nem jövök. Ezen az utolsó héten a csapat több, mint fele beadta a felmondását, és mindenki elmondta, hogy a főnök miatt megy el, mert nem normális, amit művel. Káosz volt, mert annyira kevesen maradtak, hogy nem tudták folytatni a munkát. A helyettes terhesség miatt nem jött többet.

Ebben a helyzetben telt az utolsó napom, lejárt a próbaidőm, de nem szóltam semmit. Másnap reggel bementem, mint aki jött folytatni a munkát. Elém tették a szerződést a határozatlan időről, én pedig, miután kényelmesen elfogyasztottam a kávémat, közöltem, hogy ja, én csak azért jöttem ma be, hogy szóljak, hogy nem hosszabbítom meg a munkaviszonyomat, most pedig haza megyek.

A felmondott csapattagok rendkívüli felmondásokkal léptek le, egyik napról a másikra, volt, aki már be sem jött, a többiek meg pár napig maradtak.

Ott álltunk az irodában. A kb. tízfős technikusi csapatból maradtak négyen, a két irodai alkalmazottból az egyik otthon volt kismamaként, én meg éppen közöltem, hogy én is megyek. Kitört a pánik. Jött az igazgató, hogy mi folyik itt. Elmondtuk neki. Én is, és a még ott lévő technikusok is.

A zsarnok megbukott. Először haza vágták az anyavállalathoz, majd onnan is távoznia kellett.

A csatlós hónapokkal később felhívott, s közölte, hogy otthon van a közben megszületett gyerekével és alvállalkozóként fordít műszaki leírásokat egykori cégünknek, de a baba mellett nem bírja egyedül, esetleg nem szállnék-e be a bizniszbe az ő neve alatt. Én ekkor már egyetemista volta, és igaz, jól jött volna az ösztöndíj-kiegészítés, mégis a plusz bevételnél nagyobb örömmel töltött el, hogy elküldhettem a picsába, vagyis nem éltem a lehetőséggel.

Az én esetem a mobbing ritka példája: a jó elnyerte a jutalmát, a rossz pedig a büntetését, de ez csak a legritkább esetben fordul elő.

Utólag, mai eszemmel teljesen döbbenetes, miért maradtam ott három hónapig. Nem voltam rászorulva a pénzre, a szüleim sem erőltették, hogy maradjak, főleg, amikor elmeséltem, mi folyik az irodában.

Azt hiszem, ilyen lehet egy bántalmazó kapcsolat is. Méltatlan, szar, romboló, mégis kibírod. Az ember beleéli magát, és nem jut eszébe, hogy lenne más lehetőség is, hogy ettől már minden csak jobb lehet. Sajnos, azt is elhiszed, hogy te vagy a hibás.

Én 19 évesem éltem át ezt először, nagyon fiatal voltam, és úgy gondolom, nagyon rossz volt, hogy ezek voltak az első tapasztalataim a munkával kapcsolatban. Már nem hat meg ez az egész, olyan régen történt, és sok jól élményem van azóta.

De mi van azokkal, akik ilyen helyzetben vannak, akik nem tudnak kiszállni ebből, akik kiszolgáltatott helyzetben vannak, akik nem tudnak önérvényesíteni, és elhiszik, hogy szar emberek?

Úgy tudom, hogy Amerikában büntetik az ilyesmit. Kérdés, hogy mennyire bizonyítható, hogy terrorizál a főnök, és ki áll a bántalmazott alkalmazottak mellé? Mi a megoldás? Van megoldás?
forrás:tollapapirom
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Minden idők legszebb szerelmes levele
  2015-10-05 10:38:12, hétfő
 
  A közelgő Valentin-nap alkalmából egy brit életbiztosításokkal foglalkozó cég szavazáson kereste minden idők legszebb szerelmes levelét. A Beagle Street társaság arra volt kíváncsi, hogy a híres emberek vallomásai közül melyeket találják a szavazók a legszívhezszólóbbaknak, a legromantikusabbaknak.


A top 10 listán az első Johnny Cash countryzenész 1994-ben feleségéhez szóló sorai lettek, melyeket Hercegnője, June 65. születésnapjára írt.



,,1994. június 23.
Odense, Dánia

Boldog születésnapot, Hercegnő!

Megöregszünk, és megszokjuk egymást. Ugyanúgy gondolkodunk. Tudjuk, mi jár a másik fejében. Tudjuk, mit akar, kérnie sem kell. Néha fel is bosszantjuk egymást egy kicsit. Néha talán természetesnek vesszük, hogy a másik ott van az életünkben.

De előfordul, mint például ma, hogy elmeditálok a dolgon, és akkor ráébredek, milyen szerencsés is vagyok, hogy a legnagyszerűbb asszonnyal, akivel valaha találkoztam, oszthatom meg az életemet. A mai napig képes vagy lenyűgözni és inspirálni. Miattad lettem jobb ember.

Te állsz vágyaim középpontjában és te vagy létem legfontosabb értelme itt a Földön.

Annyira szeretlek.

Boldog születésnapot, Hercegnő!
John"

Forrás: http://www.szeretlekmagyarorszag.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lassan tervezhetjük, milyen gyógynövényeket ültetünk, érdeme
  2015-10-05 10:34:39, hétfő
 
  Alapvető tudnivaló: legtöbbjük fényigényes, ezért napos helyre vessük, illetve ültessük és az évelőket teljesen külön az egynyári növényektől.

Az évelők némelyikét ültethetjük egészen száraz helyre, illetve díszítő értéke miatt évelő virágágyba, vagy sziklakertbe. Az egynyári növényeket vethetjük, illetve ültethetjük a zöldségnövények sorai közé is, mivel kedvezően hatnak azok fejlődésére (például kártevőktől védik, csalogatják a méheket a virágok megtermékenyítéséhez.)

A fűszer- és gyógynövényeknek kevés károsítója, illetve betegsége van, ezért nem igényelnek vegyszeres permetezést. Teának, illetve fűszernek általában virágzáskor vágjuk a növényeket. A szárakat kis csomókba kötve, szellős, száraz helyen felfüggesztve szárítjuk. Száradás után a virág és levélrészeket a szárról lemorzsoljuk, és sötét, száraz helyen tároljuk.

Bazsalikom: melegigényes növény, ezért inkább palántaneveléssel szaporítjuk. Vetés április elején, kiültetés május közepén.

Borsikafű, csombord: vetés április elején.

Borsos menta, borsmenta: magját áprilisban kis cserepekbe vessük, és nyár végén ültessük végleges helyükre, egymástól 70-80 cm-re.

Citromfű: magvetés április július között cserépbe. Kiültetés augusztusban illetve következő év tavaszán. Ősszel ne ültessük, mert kifagyhat.

Édeskömény: április elején vessük 50-60 cm sortávolságra, 2-3 cm mélyre.

Izsóp: márciusban vessük cserépbe, majd szeptemberben ültessük ki.



Kapor: legeredményesebben úgy szaporíthatjuk, hogy késő ősszel vagy kora tavasszal elszórjuk a magját a kertben. Érdemes nyáron is vetni, így ősszel a fagyok előtt még szedhetünk zöldkaprot.

A túl laza talajok kivételével bárhol termeszthető.
Szaporítása: vethető koratavasszal is, de több virágot hoz, ha nyár végén, szeptember elején vetjük. Az elmunkált, gyommentes talajra szórjuk el a magot, majd gereblyézzük és tömörítsük a felületet. A kamilla az őszi esők hatására kikel, áttelel és májusban virágzik.

Kerti kakukkfű: április elején vessük kis cserepekbe, 0,5 cm mélyen. A hajtásokat a nyár folyamán csípjük vissza, hogy jobban elágazzon. A virágzás elején vágjuk, évente kétszer, május végén és szeptemberben.

Lestyán: termesztéshez mélyrétegű, nedves talajt igényel. Áprilisban vessünk néhány magot 10-12-es cserépbe. Kiültetés szeptemberben, jól megtrágyázott helyre. A házikertben egy-két tő elegendő.

Levélpetrezselyem: nagyobb cserépbe vagy balkonládába is vethetjük, hogy mindig frissen juthassunk hozzá. Minél korábban, lehetőleg márciusban vessük el. Leveleit nyár elejétől az erősebb fagyokig, majd a tavaszi kihajtás után a magszár képződésig szedhetjük.

Levendula: tekintve, hogy a mag csírázásához hideghatásra van szükség, ezért ősszel kell vetni 0,5-1 cm mélyen, ritkán szórva. Tavasszal a kelés elhúzódhat május elejéig. Sűrű kelés estén ritkítani kell. Amikor a palánták elérik a 10-15 cm magasságot, akkor 8-10 cm magasan visszacsípjük, azért hogy elágazzanak. A fejlett növényeket szeptember-október elején ültetjük ki egymástól 40-50 cm-re.

Majoranna: magvetés márciusban, fólia alá, szórt vetéssel, vagy kis cserepekbe nagyon sekélyen, 2-3 mm mélyen. Kiültetés április végén 15-20 szálas csokrokban.

Rozmaring: télen fagymentes, de hűvös helyen kell tartani. Védett helyen, (pl. kőfalak déli oldala előtt) kiültetve többnyire áttelel. Májusban vessük cserepekbe, sekélyen. 10 cm magasság felett kissé csípjük vissza, hogy elágazzon. Később ültessük nagyobb cserépbe.



Szurokfű, oregano: vetés április-májusban cserepekbe. Kiültetés szeptemberben 30-40 cm-re.
Száraz virágzáskor kell levágni, szárítani, majd a száraz virágokat és leveleket morzsoljuk le a szárról.

Tárkony: két típusa van, a francia és az orosz tárkony. A francia tárkonyt csak tősarjakkal lehet szaporítani, az orosz tárkony viszont magról is szaporodik. Áprilisban vessük cserépbe. Kiültetés szeptemberben 40-50 cm-re. Betakarítása, szedése: második évtől vágható. Hosszú szárait virágzás előtt, 10 cm-re a föld felett vágjuk le, majd szárítsuk, és száraz leveleket húzzuk le a szárról.

Zamatos turbolya: ne a zöldséges ágyba vessük, hanem olyan helyre, ahol magját elszórva éveken keresztül kikelhet. Gyommentes talaj felületére szórjuk kora tavasszal, vagy inkább késő ősszel, majd gereblyézzük, tömörítsük a talaj felületét.
Elszórt magjaiból a nyárvégi-őszi esők után késő ősszel is kikel.

Zsálya: vetés áprilisban cserépbe. 10 m2 beültetéséhez. Kiültetés augusztus végén- szeptemberben, 50-70 cm-re. Virágzás május-júniusban. Az elvirágzott szárakat vágjuk ki.


Gazigazito.hu

Forrás: http://www.sokszinuvidek.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Munka  
Ezek a jelei, hogy Angyal van a közeledb
  2015-10-05 10:13:39, hétfő
 
  Az angyali lények magasabb frekvencián rezegnek, mint az emberek, legtöbben ezért nem látják őket, de gyakran érzékelik jelenlétüket. Az angyalok tudják, hogy milyen módon kommunikáljanak velünk, s ha valamit közölni akarnak megtalálják a módját, hogy felfigyeljünk rájuk.

Nem kell hozzá vallásos meggyőződés, vagy hit, bárki érzékelheti egy angyal jelenlétét.

Általános jelei annak, ha egy Angyal nyomatékosítani akarja jelenlétét, illetve üzenni akar:

1.A helyiség hőmérsékletének megváltozása - Egyik pillanatról a másikra meleg levegőáramlat, vagy fény vesz körül. Libabőrös leszel, vagy bizsergést érzel a tarkódon, hátadon vagy a fejeden.

2.Egy különleges illat, vagy íz tűnik fel a semmiből - Ez lehet egy szokatlan illatú aroma, amilyet korábban még soha nem szagoltál, és képtelen vagy azonosítani, viszont feltűnően kellemes illat, vagy egy olyan íz, amit még nem éreztél.

3.Különböző színű fények jelennek meg szintén a semmiből - Fénynyalábok tűnnek fel a helyiségben, csak átsuhannak a szobán, vagy a szemed sarkával látod csak, s mire odanézel épp eltűnik, szétrobban, mint a csillagszóró szikrái. Láthatsz kerek színes kisebb-nagyobb gömböcskéket is, melyek úgy úszkálnak a térben, mint a szappanbuborékok. Mindegyik fényjelenséget a szeretet érzése kísér. Ne ijedj meg, nem fog megjelenni egy angyal, csak, ha készen állsz rá. Ők nem ártanak neked semmilyen formában és ijesztgetni sem akarnak.

4.Néha halhatsz angyali hangokat, így próbál kommunikálni veled - Ez a hang, csak egy tompa suttogás, ilyenkor küldj egy mentális üzenetet az angyalnak, hogy beszéljen hangosabban és nem gondold, hogy csak a képzeleted játszik veled. Angyalok kedvelik a telepatikus kommunikációt, mert így sokkal könnyebb átadniuk az üzenetet, de az ilyen szintű ,,beszélgetésre" csak kevesen képesek.

5.Hirtelen fehér tollak tűnnek fel a legváratlanabb helyekről. - Ez biztos jele, hogy imáid meghallgattattak. Néha felnézel az égre és ,,szárny, vagy tollpihe alakú" felhőképződéseket látsz, ez is egy jel az angyaloktól. De több jelentése is lehet. Például előbújik a cicád a kertből, hátán egy tollal, (ilyenkor figyelj az intuíciódra) Ha az autód szélvédőjén tűnik fel (légy óvatos a forgalomban) Megláthatod egy plakát papírhasadékán megakadva (nézd meg mit hirdetnek a plakáton, esetleg menj moziba, vagy neked kell hirdetned valamit, talán kampányra szólít) Árválkodhat egy kuka tetején is, mondván ne szemeteljünk stb.

6.Álmodban is megjelenhetnek az Angyalok egy probléma megoldásával kapcsolatban. - Reggel feltűnően frissen ébredsz, és pozitívan, tisztán látod a megoldást, vagy biztosan tudod az irányt....

7.Mintha lenne valaki veled a helyiségben - Mintha valaki elsuhant volna melletted, egy kellemes fuvallatot érzel, vagy mintha valaki a válladra tette volna a kezét, esetleg más testrészedben érzel kellemes meleget, kezeid felmelegszenek...

8.Egy dallamot , muzsikát hallasz -Többször ugyanaz a dallam jár a fejedben, vagy ismétlődően meghallod a rádióban, egy nyitott ablakon át, vagy egy autóból kiszűrődve. Egy lemezboltban a dal előadójára bukkansz, holott teljesen más valamit kerestél. Egy filmben véletlenül pont azt a dallamot hallod stb.

9.Egy kirakatban véletlenül angyalt ábrázoló képeslapot látsz meg, holott szinte sosem veszed észre ezeket.

10.Egy jelentéktelen útszéli virágot látsz meg akaratlanul, ahogy kiragyog a környezetből, valahogy színesebb, szebb, mint a többi.

11.Véletlenül találkozol egy ismeretlennel és a szemébe nézve különös és nagyon erős szeretetet, csodálatot, intelligenciát, rejtélyes kisugárzást érzel, és késztetést, hogy beszélj vele. Valamiért az az érzésed, hogy ez az idegen nem olyan, mint a többi ember. Megszólít, mielőtt te megtehetnéd, semmi különösről nem beszél, mégsem érted, mintha nem a te nyelveden beszélne, majd elköszön. Rövid idő múlva segítséget kapsz a problémáid megoldásához, bár fogalmad sincs, hogy ezt hogyan sikerült elérned, hisz épp egy kilátástalan helyzetben voltál.

Az Angyalok gyakran nagyon egyértelműen jelzik jelenlétüket. Közös angyalélményünk, mikor a könyvesboltban pont a mi lábaink elé esik a polcról egy könyv, ha netán a fejünkre az azt jelenti, nagyon erőteljesen fel akarják hívni a figyelmed arra a könyvre.

Ilyenek az Angyalok munka közben, s ha bízunk bennük, figyelünk rájuk, még többet segítenek, hisz azért vannak itt, hogy támogassanak minket az élet rögös útjain.

Forrás: http://www.vilagok.hu/i
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 93 db bejegyzés
e év: 1028 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2140
  • e Hét: 5007
  • e Hónap: 11379
  • e Év: 62170
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.