Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Berlin elfoglalásának tervét találták az európába induló elf
  2015-10-06 21:31:31, kedd
 
  http://hirtop.in/berlin-elfoglalasanak-tervet-talaltak-az-europaba-indulo-elfogot t-isis-harcosnal/  
 
0 komment , kategória:  Általános  
„Finnországban 50-60 migráns éhségsztrájkkal tiltakozo
  2015-10-06 20:53:39, kedd
 
  ,,Finnországban 50-60 migráns éhségsztrájkkal tiltakozott az ehetetlen étel és a csapvíz ellen. Úgy érzik, állati sorban tartják őket. A pénzüket akarják.

A finn IL-TV Ouluban járt, ahol mintegy 50-60 menedékkérő éhségsztrájkkal tiltakozott a helyi rendőrség előtt az átmeneti tábor ellátási színvonala ellen. A migránsok ugyanazt az ételt kapják, amit a kétszázezres város iskoláinak diákjai, illetve idősotthonainak lakói, azonban sokuk szerint az étel ehetetlen, és inkább pénzt szeretnének, amiből bevásárolhatnak maguknak. A csapvizet sem hajlandók meginni.

A televízió által megszólaltatott egyik tiltakozó a következőket nyilatkozta: ,,Az állatok nem esznek ilyet! A pénzünket akarjuk, hogy megvehessük, amire szükségünk van. A boltból. Nem akarunk ebből enni, ez nem jó. (...) Mi csak pénzt akarunk. A mi pénzünket. (...) A mosdóból iszunk vizet. Az állatok sem isznak vizet a mosdóból! (...) Úgy élünk itt, mint az állatok. Senki sem törődik velünk igazán. (...) Azt akarjuk, hogy valaki jöjjön, és segítsen rajtunk!"

(IL-TV Tällainen ruoka hiertää turvapaikanhakijoita Oulussa)"

Na kis barátaim, akkor most nagyon figyeljetek, nem mondom el többször: Ha nektek nem felel meg az, amit a finn gyerekek és a finn öregek esznek, ellenben pénzt akartok, ráadásul, ahogy fogalmaztok, a ,,mi pénzünket", akkor csomagoljatok össze, nagyon gyorsan és fürgén, és takarodjatok haza a kurva anyátokba. Ez így elég érthető? Ha esetleg nem, akkor még egyszer: a KURVA ANYÁTOKBA!

Mégis mit képzeltek ti magatokról? Kik vagytok ti? Ki a fasz hívott ide benneteket? És ha már idepofátlankodtatok, akkor milyen alapon követelőztök? Elviselhetetlenek vagytok, szemtelenek, mint a piaci légy, nincs bennetek sem alázat, sem hála, nincs bennetek semmi emberi. Ti tényleg azt gondoljátok, hogy Európában bárkinek is kötelessége elviselni benneteket? A puszta létezésetek egyre is egyre elviselhetetlenebb és irritálóbb.

Takarodjatok haza a teveszaros sivatagotokba, és zabáljatok ott, amit találtok. Pénzt meg keressetek, ahogy kartok és ahogy tudtok.

Itt elég volt belőletek.

Kitelt becsület, rohadékok!


http://badog.blogstar.hu/2015/10/05/hirek-34-/21459/

Ne várjátok meg, hogy ezt másképpen is elmagyarázza nektek valaki!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarországon meghalni sem a legjobb
  2015-10-06 20:29:28, kedd
 
  A magyar reformok működnek: Itt élni szar, de meghalni sem a legjobb.
Magyarországnál jobb hely nincs!
Itt oktatás és egészségügy helyett STADIONOKRA és MUTYIRA költjük a pénzt!

**********



Magyarországon meghalni sem a legjobb

gazdaság
ma 15:54


Nagy-Britannia a legjobb hely, ha az ember halni készül, állapította meg az Economist Intelligence Unit idei rangsora.

A 80-as lista első tíz helyén Ausztrália, Új-Zéland, Belgium, Tajvan, Németország, Hollandia, Egyesült Államok és Franciaország áll. Magyarország erősen a középmezőnyben van, 41. helyen szerepel Ecuador után és Brazília előtt. Szlovákia az 55., a szomszédságból Románia és Bulgária található még a 60. helyen túl.

A rangsor összeállításában elsősorban az időskori gondozás, a hospice ellátás minősége esett latba leginkább.

A legnagyobbat 2000 óta Mongólia ugrott a rangsorban: ez egyetlen ulánbátori orvos munkájának volt köszönhető, aki elérte, hogy az utóbbi években hospice intézmény nyíljon az országban, miután Svédországban megismerkedett az időskori gonozás intézménye. (QZ)


http://444.hu/2015/10/06/magyarorszagon-meghalni-sem-a-legjobb
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az évszázad beismerése: Amerikai elnökjelölt szerint Kadhafi
  2015-10-06 20:13:19, kedd
 
  Az évszázad beismerése: Amerikai elnökjelölt szerint Kadhafi és Szaddám Huszein idején biztonságosabb volt a Közel-Kelet


2015. október 04. 21:31
Kincses Albin - Hunhír.info

A Közel-Kelet biztonságosabb lenne, ha az Egyesült Államok nem elrontott támadó akciókat indít Irak és Líbia ellen, hogy így távolítsa el a hatalomból a diktátorokat - mondta a republikánus elnökjelölt, Donald Trump. Az elnökjelölt az NBC vasárnapi műsorában kijelentette: a Közel-Keleten jobb és biztonságosabb lenne az élet, ha még mindig Muammer Kadhafi és Szaddám Huszein lennének hatalmon. (A képen Kadhafi, Líbia volt elnöke)

Ő is hibáztatta a Fehér Ház politikáját, amely hozzájárult ahhoz, hogy az ISIL terroristái megjelentek Irakban. A szíriai válsággal kapcsolatosan Donald Trump figyelmeztetett, hogy ugyanazt a játékot próbálják az amerikaiak eljátszani, mint Irakban és Líbiában és ugyanaz lesz az eredménye is, ha Asszád elnököt megbuktatják, elszabadul a pokol Irakban és Líbiában - fogalmazott az USA republikánus elnökjelöltje.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=87202
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár János beismerte: a fideszesek szétlopják a magyar föl
  2015-10-06 20:11:08, kedd
 
  MINDENT, NEM CSAK A FÖLDET!
AMIHEZ HOZZÁNYŰLNAK, AMIRE GONDOLNAK, LOPÁS LESZ A VÉGE!

************************


2015. 10. 6. 18:53

Lázár János
Fidesz
földmutyi

Lázár János beismerte: a fideszesek szétlopják a magyar földet!

Egészen komoly vallomásra kényszerült Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, az Országgyűlés Mezőgazdasági bizottságának ellenőrző albizottsága keddi ülésén. Lázár ugyanis többek között leszögezte: azért nem fogja az állam a tulajdonában tartani a több mint 380 ezer hektár termőföldet, mert "amikor egy szocialista kormány van, akkor a szocialista menedzsment lopja szét, amikor fideszes kormány van, akkor pedig a fideszes menedzsment lopja szét".
Lázár János politikai motivációinak vizsgálatát meghagyom majd későbbi publicisztikák témájának, ennek a cikknek nem célja a lázári gondolatok megfejtése, pusztán annyi a feladat, hogy rögzítsük, hogy mit mondott, és persze a keddi nap jeles dátumát

(2015. október 6.).

Mint ismeretes, az Orbán-kormány a migrációs válság leple alatt belekezdett az állami földek kiárusításába. Erre egyfelől senki nem ruházta fel őket, ugyanakkor ezek a természeti erőforrások a nemzet tulajdonát képezik, éppen ezért nem játszhatóak ki. S ha igen, az

több mint hiba, bűntett a haza ellen.

Korábbi, egyébként nehezen védhető szakmai érveik, már amikor elmentek egy-egy fórumra (KATT IDE, itt éppen működött a fideszes arrogancia-generátor) és elmondták azokat, arról szóltak, hogy e földek kiárusítására azért van szükség, mert így végül azé lesz a föld, aki megműveli (vö.: gázszerelő, műkörmös),
de most végre Lázár János előállt az igazsággal.
Azért kell értékesíteni a földeket, mert csak így akadályozható meg, hogy azt a fideszesek szétlophassák azokat!!!

(Arról most ne emlékezzünk meg, hogy akiknek eladják, azok is fideszesek, ITT olvashat a hétfői közös ellenzéki megmozdulásról.)

Mindenesetre, végre egy vezető kormánypárti politikus is elismerte a nagy nyilvánosság előtt, hogy

a XX. század pártjai együtt "lopták szét" az országot.

Köszönjük! Várjuk a folytatást, mindenkitől!


https://youtu.be/klyhoW_3O7U


http://alfahir.hu/lazar_janos_beismerte_a_fideszesek_szetlopjak_a_magyar_foldet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már az ez egész évre tervezett hiány 114 százalékánál jár a
  2015-10-06 20:09:14, kedd
 
  LEHET DOBÁLNI A FÜZETECSKÉKET A POSTALÁDÁBA!
MAGYARORSZÁGON AZ ÁLLAMADOSSÁG NÖVEKEDÉS A LEGJOBB EURÓPÁBAN!

************

Már az ez egész évre tervezett hiány 114 százalékánál jár a költségvetés


gazdaság
ma 17:01


Az első kilenc hónap után a központi költségvetés hiány

954.6 milliárd forintra rúg.

A Nemzetgazdasági Minisztérium az egész évre 877 milliárdot tervezett, aminek már most a

114 százalékánál járunk.

Az NGM előrejelzése hangsúlyozza, hogy tartani lehet a 2015-re előirányzott GDP-hez viszonyított 2,4 százalékos hiányt. A tárca szerint ez úgy jöhet össze, hogy októbertől megjelennek a bevételi oldalon a korábban felfüggesztett uniós pénzek, aminek kifizetési tilalmát nem rég oldotta fel az Európai Bizottság.

http://444.hu/2015/10/06/mar-az-ez-egesz-evre-tervezett-hiany-114-szazalekanal-ja r-a-koltsegvetes/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Íme a menekültzsenik iskolai végzettsége
  2015-10-06 20:00:33, kedd
 
  Bemondáshoz képest egész jó arány.
Na ilyen agysebészeket kívánok a liberális csürhének! Bár az ő agyukhoz nem kell orvosi diploma. Elég egy tapétavágó.
Miután az összes papirjukat széttépték és eldobálták, de regisztráláskor mind szírnek vallják magukat, az iskolai végzettségük hasonlóan és feltehetően ugyancsak bemondásra készül .... Lehetséges, hogy a teve-legeltető szakiskolát végezte el mind!
Tehát arról a 35%-ról nem tudják bizonyosan, hogy 3, vagy 4 diplomája van. Minimum!
Még most küldik Oxfordból.
Jan 1-én született mind, azért a keveredés.

******************************

2015. október 6. 13:5

Íme a menekültzsenik iskolai végzettsége

A Norvég Központi Statistisztikai Iroda szerint a Norvégiában 2014-ben menedéket kérők • 30%-a járta ki az általános iskolát • 15% -a járta ki a gimnáziumot • 12,4%-a szerzett felsőfokú végzettséget, legalább 4 éves tanulmánnyal • 5,8%-a végzett el egy több mint 4 éves felsőfokú oktatási szakot. 35%-nak továbbá bizonytalan az iskolázottsági szintje. (Kuruc.info - Nordfront nyomán, forrás itt és itt)


Forrás: https://kuruc.info/r/4/149402/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán elveszi a külügyet Szijjártótól?
  2015-10-06 19:48:54, kedd
 
  Már a kinevezése is felháborító volt

Ne sajnáljátok a tarajost!
Nála marad a Külgazdasági minisztérium,kibővített jogkörrel. Ezután sokkal többet tud lenyúlni, hisz a pénz marad! Nem tiszteletreméltó diplomatákkal fog tárgyalni, hanem hozzá hasonló, minden hájjal megkent üzletemberekkel.

A tarajos csak a porcelán boltból lesz, kitiltva, mint oda nem illő elefánt. A mézes bödön viszont közelebb kerül hozzá!

****************************


Orbán elveszi a külügyet Szijjártótól?
Propeller ma, 07:42

Még nem végzett a miniszterelnök a kormányátalakításokkal - írja a Népszava.

Október 15-én, vélhetően a Lázár János-féle kormányinfón jelenthetik be, hogy a Szijjártó Péter-féle külgazdasági és külügyi tárcába olvad a nemzeti fejlesztési portfólió nagy része, tudta meg a baloldali napilap. Cserébe viszont Orbán Viktor elveheti Szijjártótól a klasszikus diplomáciai feladatokat, mivel

Szijjártó - noha élvezi a nemzetközi politikai csatározásokat - aggodalmakat fogalmazott meg az utóbbi hónapokban megsokasodott ütközetekben való részvétele nyomán kockáztatott "kiváló külgazdasági kapcsolatok", valamint az elmúlt egy évben elért eredmények veszélybe kerülése miatt. Szijjártó állítólag a külföldi partnerekkel tervezett megállapodásokban is "gördülékenyebbnek gondolná", ha a fejlesztési tárca bizonyos jog- és hatáskörei, valamint jelentős infrastrukturális háttere az ő felügyelete alá kerülne.

Az új, független külügyet a jelenleg parkolópályán lévő Németh Zsolt vezethetné. A jelenlegi fejlesztési miniszternek, Seszták Miklósnak állítólag új, jelentős, de nem miniszteri feladatot szán a miniszterelnök.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
s ez igy volt igaz…
  2015-10-06 19:39:59, kedd
 
  s ez igy volt igaz...

- Mennyi időre lenne szüksége Magyarország megszállásához?
- Huszonnégy órára.
- És ha ellenállnak?
- Tizenkét óra.
- Hogyhogy?
- Elmaradnak az üdvözlő beszédek.

Walter von Brauchitsch tábornagy - 1944



AZÉRT MOST JÓL JÖNNE A WEHRMACHT
EZT A SOK SZART KITAKARÍTANI!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A 100 leggazdagabb magyarból 99-et letartóztattak.
  2015-10-06 19:30:08, kedd
 
  A 100 leggazdagabb magyarból 99-et letartóztattak.


A Magyar Villamos Művek pályázatot ír ki
á r a m l o p á s r a.
Feladat:
*Villanyóra vissza felé forgatása.
*Villanyórán a tizedes vessző eltolása.
*Villanyóra megijesztése, hipnotizálása vagy vízbe fojtása.
*99999 vagy 10000 óraállásnál a villanyóra fejre állítása.
*A kWh előtt a “k" kitörlése.
Díjak:
Aki 1000 kWh-t ellop:
az arany villanyóra első fokozatát kapja.
Aki 10 000 kWh-t ellop:
az arany villamosszék utolsó fokozatát kapja.
Aki 100 000 kWh-t ellop:
azt vezérigazgatóvá nevezzük ki!
HírTV-program: Televíziós vásárlási ablak, utána Panaszkönyv.
-Miután vezető nélkül indult el a 4-es metró - hát másnap nem ellopták!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 514 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 124
  • e Hét: 463
  • e Hónap: 4208
  • e Év: 157704
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.