Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 81 
Köszönő viszony
  2015-11-30 10:08:35, hétfő
 
  Meglátszik a mozgásomon, hogy mindjárt két éve, meglehet komolyan képzem magam bunyó téren, szombaton jól elvertem Loredánát, de csak a barátságosság keretein belül amiért aztán délután kaptam a barátjától, barátunktól egy egészen barátságos telefonos fenyítést. Nekem esett egy seprű nyéllel a Pata utcában, hármat olyan jót rúgtam bele, hogy csak, egyet véletlenül pont a lába közé, véletlenül mert oldalba akartam rúgni de elhúzódott. Még kiabáltam is hozzá párat, most ne tudd meg, milyen dühös..Nem köszönök neki előre, itthon is több, tíz szomszéd, vén meg egyéb asszonnyal szakítottam meg a köszönő viszonyt az utóbbi félévben.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi, magyarok
  2015-11-29 08:52:17, vasárnap
 
  Most látom, azt mondtam "mi, magyarok", azonosultam a magyarokkal. Eddig is magyarnak vallottam magam, de külön magyarnak ugye, és azt hiszem elírás volt, még mindig külön vagyok, nem tartozok a "törzshöz". Migráns kérdésben is, szinte, hogy Obamával tartok, szerintem is ugyancsak jót tesz a torkig homoszekszuális Európának az arab heteró beöntés, de tudnék ennél jobbat is, mongolokat, kínaiakat, japánokat szívesebben látnék, az arabokat nem csípem annyira, de a semminél még ők is jobbak. Támogatom a heterókat mert a homóktól eltérően a heteró gondolkodik, bölcs tud lenni és mindezt elsősorban természet védelmi téma körben.

Ezen kívül a Magyarok, azaz ti, nem én, elméletileg majd mindenkivel háborúban vagytok, a magyaroknak szinte mindenki, nagyon sok mindenki "cigány"..Nekem ez se tetszik, még mindig ugyanott tartunk, hogy nektek még én is "cigány" vagyok, ez sincs egészen az ínyemre.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Utazunk
  2015-11-29 08:24:34, vasárnap
 
  Ha jól értem, akkor mi magyarok, Putyinnal, Asad elnökkel, illetve a síitákkal utazunk, és mellékesen mi vagyunk a jók, és Obama és Erdogán a rosszak, oké,.. Csak, úgy miheztartás végett, mert egy ideje fogalmam nem volt, kivel vagyok, kivel tartok, a magyarországi baloldali sajtót olvasva, el vagyok tévedve, meg vagyok tévesztve, s ez hogy hogy nem de éppen saját magam állttal.


S akkor Merkel ? Ja, hozzám hasonlóan, ő sem igazán tudja hova, melyik oldalhoz tartozik..

Link 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Bulgakov és az afferens medicina
  2015-11-28 06:53:17, szombat
 
  A Bulgisz pedig fasisztoid is, de pozitív, hogy az őrző védő, kidobó ember gárda jórészt roma származású, Lóri már ki akart dobni, nem akart beengedni, de a Kovács szemében jóval régebb szálka vagyok, nem is tudom, van még ez a Kovács, rég nem láttam. A többi, az igazi magyar bőrfejű irodalmár, - beszúrás, a kidobó emberek is persze mind irodalmárok, egy szálig, nincs bennük hiba, rés- csak az említettek háta mögött, az árnyékukban működnek. Írnak, gyors egymásutánban lövik a könyveket így, de ebben az egészben annyi a költészet mint Coca Colában a C-vitamin. Még akár törvénybe is lehetne foglalni, hogy amelyik költő jó üzletember az nem költő, aki eléldegél az irodalmi pénzből az ugyanúgy el tudna éldegélni paradicsom és hagyma termesztésből, eladásból, semmi értelme rontani a légkondicionált szalonok levegőjét. Ez a tipikus magyar tapló száraz és bőr fejű költő, aki között szakállas is akad szép számmal. De nem kell törvény, legyen költő, vagy hagyma termesztő akárhogy a nagy állami maffia szervezet kiszolgálója, mindegy, hogy irodalom kereskedő vagy zöldség, a szürkeségük, a mattságuk azonos. Rossz ellen példát választottam a zöldséggel, mert a hagymás termelőt, kereskedőt még éri friss levegő is, ebben még van némi eredetiség, emberség. Az olvasó számára házi feladat, a zöldség helyére más árút beképzelni és képzeletben újra gondolni az egész nagy filót, lehet ruházati, elektronikai vagy akármilyen árucikk.

Ide, az észak -nyugati élet viteli kultúrába, az utóbbi egynéhány évszázad során imprimálódott be a friss levegőtől való félelem okozta paranoia, amihez külön és főleg, különleges, egészen furcsa afferens medicina lett kifejlesztve, ahol a friss levegő ártalmas az egészségre meg ilyenek és ehhez hasonlók és mindezek mélyen elgyomosodott szövődményei..A külső szemlélőnek egyszerűen leesik az álla, a belsőnek pedig eláll a lélegzete, mindegy, mert vagyok én minden, külső is belső szemlélő is, ki akart dobni az a geci(akivel az idők folyamán voltunk barátok is, és hogy nem lehetünk barátok annak, mint megannyi esetben, a 'jóslat' az oka, és nem a 'geci') de nem tudott kidobni, bementem és végig ültem a nagygyűlést.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rutinos, kifakult , életunt irodalmi suszterek
  2015-11-27 22:57:09, péntek
 
  Valahogy azt akarja de mindenáron kihozni, és amit nagyon meg cáfolnék, hogy a költészet az csak kizárólag bennük, a költőkben van. Ez a legnagyobb sumákság, hazugság, aljasság. Az író, vagy a költő az csak egy sunyi leskelődő aki némi tehetséggel leírja az eseményeket, a költészet, a valóságos a művészi teljesítmény a világban van, abban a sok emberben ott kint az utcán akik pont leszarják, hogy te vagy én miket írunk, ők a művészek. Ezek..Ezek az irodalmi maffiózók , úgy képzelik a maguk kis kis agyában, hogy kisajátíthatják a maguk részére a romantikát, egyáltalán az érzéki dolgokat úgy mint a pénz maffia a pénzt, azt hiszik az érzéseket is ugyanúgy el lehet lopni mint a pénzt, ez az illúziójuk, azt hiszik, hogy el tudják tulajdonítani a jó érzést, a jó ízlést, mindent ami jó, ilyesmikben ringatják magukat, holott jórészt rutinos, kifakult, életunt irodalmi suszterekről van szó. Azt magyarázzák be maguknak, hogy csak az a jó amit ők csinálnak, a többi, az emberek, de az állatok is, a természet az mind nem ér semmit. Csak a költő a jó, a többi az szemét. Itt a hiba, ettől van annyi szemétre való költő.. És van egy két valamire való is, de nagyon ritka, s akik a rengeteg költséget elszippantják, azok a szemetek, a szemét, a punk költők. Azok kerülnek rengetegbe, mert rengetegbe kerül ez az egész, de nem Petőfi, sem Arany, Ady vagy József Attila kerül sokba, hanem a sumák tolvaj semmiházi szerkesztők.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Estek este
  2015-11-27 22:28:26, péntek
 
  Ott voltam, bent, az ellenség karmai között.. Az est záró akkordja igazolta, hitelesítette azt ahogy épp a napokban paranoiásnak diagnosztizáltam a költő, író, irodalmár társadalmat. Azt mondja, hogy az utca tele van olyan emberekkel akik a költők ellenségei vagy ha nem is épp így de valahogy így, ez az eszmei mondanivaló, aki nem költő az mind a költők társadalmának és magának a költészetnek az ellensége. Egy nagy paranoiás sumák maffia az egész költői társadalom, ami amellett hogy ilyen is és olyan is, napjainkra eget verő méreteket is öltött.
Akkor liberál részegesekként emlegettem az illetőket, most költők, sok színűek, sokoldalúan fejlettek, csak mintha a Ceausescu elvei alapján alakultak volna. Egyáltalán itt a keresztény, esetleg a keresztény típusú urakról van szó, lehet liberális, lehet homo szexuális, hermafrodita, lehet kommunista is, zsidó, svéd, magyar vagy holland, csak épp normális nem lehet. Mindez a gavallérságból ered, az örök Don Quijote, meg akar felelni a szíve egyetlen választottjának aki echte emancipált nőként maximum a jó pszichológus szerepkörnek tesz eleget, tehát a mi örök gavallérunk mindig hoppon marad, konkrétan hülye marad, nem tud fejlődni, már a jelen kor hivatalos törvényei is hivatalosan tesznek be a férfinak, a hím embernek. Minden keresztény férfi "jó kisfiú", azaz egy pszichopata. Az egyetlen választott, vagy kiválasztott az esetenként lehet tíz is, húsz is, de ez mindegy, az összes tíz vagy húsz ilyen nő mind egy lére megy, mind maximum amilyen jó pszichológus, annál jobb logisztikus, menedzser, adminisztrátor, mindezzel egyűt ő, az ilyen nő, vagy nők maximum túlélni segítenek, ellátnak mindennel ami a túléléshez szükséges - szabad választás alapján vagy gyógyszer vagy pálinka, vagy ha nem ez a kettő egy és ugyanaz- lehet belőlük, az ilyen nőkből, hatvan, hatszáz, vagy hatszáz hatvan hat, az mind fabatkát sem ér.

Különben a tudás alapú társadalom egyik elfogadott alap tézise, hogy magáért az életért, az emberi életért érdemes élni, hibás: ERROR! Ezért nem érdemes, az ilyen csak azért él mert fél öngyilkos lenni, különben semmi értelme az életének, és ez a keresztény típusú úri ember, a polgár, a kifinomult városi polgár. És rombol a kicsi pszichós, pusztít kínjában, hát érthető, nem igaz ? Meg is van engedve neki, édesanya még meg is simogatja a buksiját érte..Vagy az 'édes' feleség, vagy mind a kettő édes darab. Ez az édes pszichológus és adminisztrátor meglehetősen gyenge, vagy ha nem is gyenge túl nagy ez a teher amit rá ró a züllő társadalom, és hamarosan feladja a harcot, idegileg eltaplósodik, hiénizálódik, hisztérikus hárpiává alakul, amely állapotban úgy néz ki, hogy mégis csak boldog ez az ilyen a nő.. Boldog, de nem normális, egy szóval, szegény fejünk nyakastól. Igaz, hogy a férfi se, senki sem egészen normális, de a férfi mégis jóval normálisabb, erősebb is, és okosabb is. Mágától értetődik, nem a keresztény férfiról beszélünk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Helikon estek
  2015-11-27 19:51:45, péntek
 
 
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tűz, leégett vagonok az állomásnál
  2015-11-27 19:46:47, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gizi
  2015-11-27 11:40:30, péntek
 
  A tegnap Gizi szembeköpött. De szokva vagyok, Narcisával már elég rég játsszuk ezt (is).
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hull a hó
  2015-11-26 11:37:36, csütörtök
 
  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 81 
2015.10 2015. November 2015.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 81 db bejegyzés
e év: 466 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 39
  • e Hét: 489
  • e Hónap: 1122
  • e Év: 1122
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.