Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
igen tudom, de....
  2015-11-30 21:52:26, hétfő
 
  Már hétfő van és nem írtam egy sort sem. hihetetlen mennyi minden történik!
Pénteken fergeteges délután volt az idősekkel. Csodásak voltak, vagy hat ráadás dal hangzott még el! Nagyon szeretem őket <3 Minden évben várnak, és jövőre is visszavárnak! Mikor beléptem a terembe elkezdtek tapsolni, hát mi ez ha nem szeretet? szombaton gyerek műsoroztunk, majd itthon tevékenykedtünk tovább, ráadásul néhány szomszéd is átjött. Vasárnap? Jesszus, reggelről már rohanás volt az élet. Majd Vörösmarty, adventi gyertyagyújtás egy kis faluban, és rohanás Pestre a bp tv-be. persze hogy épp beestem, smink ruha és kezdődött az adás. De fantasztikus hangulat volt bent, sokat nevettünk. Jól érzetük magunkat. Egy dal kimaradt, így a hegedűs nóta sem hangzott el, pedig egy fiatalember pont azért jött el, hogy lásson hegedülni, Mivel nem akartam csalódást okozni akaratlanul sem, így két dalt elhegedültem nei. Igaz az egyik elég fura fekvésbe került a stúdióban, nem értem az okát, de nagy nehezen csak rájöttem hogyan játsszam, majd még egy dal , csak neki Tehetek én róla, hogy szeretem az embereket? Főleg,akiknek van lelkük!
Szinte éjszaka értem haza, így hajmosásra már nem volt idő. Az a reggeli hoppáré után kezdődött, hiszen fél 8-ra már Dorothynál kellett lennem. Nem unatkoztam ma sem :-D
gyerekműsor, operett...és az operett csodás lett. Még segítségünk is volt az öltözésben, ami nagyon jól jött, hiszen alig van idő, mégis tökéletesen kell kinéznünk pillanatok alatt :-)
Hazafelé fáradt voltam. De csak hazaértünk. Bár még beugrottunk cicatápért és tankolni. holnapra elkészült minden, bepakolva...stb. De rohanok!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
VÉgre sikerült!
  2015-11-26 20:42:15, csütörtök
 
  Végre végre sikerült a hófehér karácsonyfa díszeket megcsinálni. 2 dl keményítő, 4 dl szódabikarbóna, 1 és 1/4 dl víz keverékéből, és főzetéből. Addig főztem, míg gyurma állaga nem lett. Mézeskalács kiszúrókkal fenyőfa, csillag, szív, harang...minden lett, s csodásak. Fa csillagokat is készítettünk, és még egy fahéjas illatosítóra is futotta a kézügyességből. A gyerekek nagyon élvezték, bár Robika nem annyira, ő a törit tanulta ez alatt és mondta fel. ELfáradtam, és a gyerekek is. De jövő hét végén adventi vásárt tartanak,és kell bevinniük eladható szép dolgokat. Egy kopogtatót is készítettem, még egyre szükség van.
Legalább idén eljutottam eddig! És az e-mailek is célba értek, és a próba is meg volt, és és és .....sok minden belefért a mai napba!
Én nagyon fáztam odakint, így csak akkor dugtam ki az orrom, ha a gyerekekért kellett menni, vagy vinni :-) Na meg a drágámért!
Elfáradtam, pedig még a törit még egyszer át kell nézni, és csak utána van nyugi. Meg a konyha....na megyek is. Szép estét, jó éjt! PUSZI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milyen beállítódottság viszi tovább életünket?
  2015-11-26 09:13:04, csütörtök
 
  Lehetünk mosolygósak, vidámak, vagy éppen morcosak, szomorúak, zaklatottak, mégis alapvető gondolataink határozzák meg életünk vonalát. Nem a külső, nem a látszat döntések, hanem azok amik bennünk vannak,amiket gondolunk. Ezek előbb utóbb felszínre kerülnek. Vonásaink, ráncaink gondolataink erejét rajzolják arcunkra. Azt gondolják az ember nem tud változni. Az ember mindig változik, és környezetük is nagyban befolyásolja ebben, mégis meghatározó szerepe van tudatunknak!
Túl kell lépnünk a különbségeken! Erőltetni kell a haladást és a változást! Ahogyan az elménket fejlesztjük, úgy lelkünknek az érzelmi fejlődés, gondolataink szárnyalása fejleszti tudatunkat.
Kevés idő adódik gondolataink és érzelmeink rendbeszedésére, de mindenféleképpen akarni kell, hogy az ember folyamatosan fejlődjön. Ahogy munkájában is. Persze mindenkinek más a fontossági sorrend. Vannak akik magukat állítják mindenek elé, vannak akik egy vonalban látják ,agukat a többiekkel, és vannak akik mindenkit maga elé sorol. Nos ezek is egyedi döntések, javarészt túlzott önbizalmunk vagy éppen annak hiánya miatt vannak a nagy kilengések.
Szerencsés ember vagyok , hogy a mérleg jegyében születtem. Nem vagyok alkalmas mások eltaposására, de mások mögött kullogni sem tudok :-) Számomra pont a közép út a kiegyenlítő! De amikor valakinek szüksége van a segítségemre, mindennél fontosabb számomra az a barát, de ha munkáról van szó,akkor a lehető legjobbat szeretném belőle kihozni, és ez lehet bármelyik munkám, az éneklés, vagy a házi munka,vagy egyéb tevékenységeim.
Nem vagyok tökéletes, de törekszem rá, és ezt már más is megerősítette, hogy a gondolataim jó irányban haladnak! Nekem megvannak a pozitív megerősítések, és szerencsésnek mondhatom magam, mert látok összeköttetést a történésekben,ami irányt mutat életemnek és céljaimnak. Ez lehet túl önteltnek vagy misztikusnak, vagy akárminek olvasható. Pont erről van szó, hogy tudni kell elfogadni a gondolatainkat, és élni velük hittel.
Hagyni másokat élni, és nem foglalkozni azzal ki mit csinál vagy tesz. Sok energiámba kerül a gyerekeimnek ezt mindig elmagyarázni, de rájöttem ahhoz, hogy valaki eljusson idáig végig kell menni egy bizonyos érzelmi és lelki fejlődésben. És igen a hitfejlődésében is.
Tudni kell hinni , a hitet elveszítve visszaszerezni azt, majd formálni és élni vele. Ezek nagy szavak, de van akinek semmit sem jelentenek, csak összevisszaság. Azoknak krix-krax az egész, akik csak élnek bele a nagyvilágba, hiszen az ő mottójuk élünk és meghalunk, élj a mának tiéd minden, nem számít semmi és senki más, mégis naívak és hisznek valakinek aki befolyásolhatja. Mert bizony sokan vagyunk a földön, akik csak befolyásolás alatt tudnak élni. Ők az irányítottak. Nem rendelkeznek saját személyiséggel, csak kivetítik látott, hallott életképeket.
Gyermek koromban mindig szerettem volna önálló személyiség , egyéniség lenni. Nem voltam középpont, nem voltak nagy nagy barátaim, mégis sokakkal jóban voltam. Olyan magamnak való voltam. Igen, talán kicsit különc is. De mindig is sajátos dolgok érdekeltek, sajátos meglátásokkal.
Talán ez vezetett idáig.
Sokszor nem szállok vitába a hülyeséggel. Lehet ez nem túl jó tulajdonságom, hiszen ilyenkor bárgyúnak érzem magam, mert annak néznek, ahogy elhitetik velem azokat a dolgokat amiben csak akkor hisznek, ha más elhiszi az ő szájukból. Fura igaz? De vannak ám ilyen emberek is :-D
Én mindig keresem önmagamat egy-egy helyzetben és hitem és elveim élem meg a dolgokat, történéseket. Ami sokszor bizony lemondással jár, amit szintúgy sokan nem tudnak megtenni! De hogyan is értékelhetné magát valaki, ha saját magának nem hisz????????
Na ez a következő nagy vízválasztó!
Hogyan higgyünk magunkban úgy, hogy ne csapjuk be önmagunkat sem?
Tudjuk, mindig tudjuk a választási lehetőségeket, és hogy melyik áll közelebb hozzánk vagy vágyainkhoz. Ne hagyjuk elcsábulni órányi örömmel, haszonélvezéssel, ha nem gondoljuk, hogy ezt tényleg így látjuk. Így növelhetjük saját magunk énképét, és önbizalmát magunkba vetett hitünket. Mert ez igenis fontos! Mert minden ember képes saját sorsát kezébe venni, és jó embernek lenni, mégis jól élni.
És fontos mások megsegítése, és lehetőségeinkhez képest az adományozás is! Segítsük embertársainkat, az állatokat, védjük a Földet! Mert itt élünk, és élni fognak utódaink!
És itt most kicsit elvarrnám a szálakat, mielőtt nagyon belemelegednék e témába. Így is bele lehet keveredni :-)
Lehet van aki most azt gondolja: Mit ivott? Sok volt? ...stb. ittam két pohár kólát :-) Nem hiszem , hogy ettől be lehetne állni....bár az a sok koffein :-D
Ha valaki hasonlóan gondolkodik, vagy csak értett belőle valamit, vagy csak elkezdi önmagát tisztelni annyira, hogy bízik döntéseiben, meri vállalni a kockázatot, már jó úton halad!
És mosolyogni se felejtsünk el :-) hiszen fő a pozitív hozzáállás! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szuper kedd és tuti szerda :-)
  2015-11-25 18:07:57, szerda
 
  Tegnap pihivel kezdődött a reggel, majd a szokásos dolgok következtek, logisztika, majd indulás fellépésre. Nagyon jó buli kerekedett , a végén csak énekeltettek tovább, de már kellet haza indulnom, hiszen itthon meg várt rám a család. Gyorsan hazaértem, hazafelé telefonon társalogtam, így gyorsan eltelt az idő.
Ma reggel könnyen indult minden. Melegszendvicsek gyártása, reggeli....gyerekek...
Hazaérve a kutyusokkal, cicusokkal foglalkoztam, majd volt egy-két elintézni való.
konyha, reggeli ...szokásos dolgok. Kimentünk a piacra, mert ott hatalmas nutellákat lehet kapni :-) És még amire nagyon szükségem volt, az a savanyított káposzta levél. Kocsi mosás...stb, aztán haza, mert várt ránk a kert! Összeszedtük a leveleket, a szemetet, amit még összefújt a szél. Letakarta Robi a grillezőt, az ugrálót, teraszt rendbe tettük,majd mire bejöttünk, már tervben volt egy diós süti, gyorsan megsütöttem. Paleolit, de mindenkinek bejött! Én kínáltam hozzá ribizli lekvárt, hogy kicsit érdekesebb legyen. Majd a bagettjeimet is betettem a sütőbe, vacsi....és most közösen ülünk a nappaliban,van aki játszik,beszélgetünk, elvagyunk :-) Szeretem az ilyen alkalmakat, mikor egy helyen vagyunk, és nem kell tevékenykedni, csak beszélgetünk és vagyunk :-D
Hamarosan kezdek rádiózni, addig a családé vagyok <3
Hasonlóan szép estét kívánok!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
hamarosan advent
  2015-11-23 20:13:43, hétfő
 
  Szuper nap, annyi mindennel tudtunk végezni, amik már tervben voltak. A kis apróságok mindig csak gyűlnek gyűlnek, de ma végre mind kipipálhattam. Felkerültek a konyhába az égők, a csillagok, az angyalkák, és lekerült a nagy mikulás is :-) a drágám mindent lehozott, felvitt, megcsinált,amit kértem. Még a ragasztó pisztolyt is előhalászta valahonnan! A nagyszülőknek csinálok kopogtatót, hogy kicsit haladjanak egy kicsit a dizájnnal ők is. Imádom ezt a pihe puha , karácsonyi díszítésű kopogtatókat, fehér kötött sállal, és csillogó gömbökkel <3
Ma nagyon jó napom volt! Eljutottam a biokikötőbe is, így feltöltöttük paleo raktáramat is. hogy tudjak kenyeret és bagettet sütni magamnak.
Na egy kopogtató már készen is van :-) arany és bézs színű díszekkel, és egy szalma dísszel. Nekem nagyon tetszik :-) és a lányoknak is.
Rettentően lehűlt a levegő, így nem merem kockáztatni, hogy csak holnap gyújtsak be a kazánba. Amúgy is jó, ha jó forró víz jön a bojlerből. Nagyon szeretek kádban fürödni, egy forró tea kíséretében.
Valószínű megint sikerült megfáznom a hétvégén, ahogy leizzadva szaladtam , rohantam a fellépések között.
Egész nap tüsszögtem, így bevetem a már jól bevált mézes tea receptet, forró fürdő, és meleg ágyikó egy kalciummal :-D EZ be szokott válni! Reggel pedig megsütöm a fincsi paleo bagettemet. Igen igen tudom, hogy csak 5 hetet terveztem eredetileg, de azt hiszem már a 15. hétnél járok.
Én nem mellesleg annyira rendbe tette a hormonháztartásomat ez a diéta, hogy a felső női mivoltom szemmel láthatóan hatásosabbnak mutatja magát. Nem gondoltam volna, hogy ez még bekövetkezhet fogyás mellett. Pont az ellenkezője szokott történni! :-D
A kedvesem örül neki....
Ja, majdnem elfelejtettem szólni, akit érdekel, vagy szeret játszani, most van a dm kedvenc regisztrációja. Az én lányaim odáig vannak tőle :-) sorsolás útján lehet 1000 szerencsésnek 3e ft-ért hozzájutni mindenféle pipere dologhoz. Hát had csinálják :-)
El vagyok még néhány e-mailleé maradva, de azt hiszem az a holnap zenéje, mert ma szöveget kell tanulnom. Holnap megyek egy buliba énekelni.ó, hegedülni is akarok még. van egy dal, amitől teljesen odáig lettem megint! Ha minden nap eljátszom párszor, gyorsan a fejemben marad a darab!
Pénteken is lesz egy nagyobb fellépés, ott nagyon szeretnek bulizni az idősek! Nagyon szeretm őket, és mindig viszek új és újabb dalokat, és táncot, természetesen
.Tegnap olyan poénok voltak, mindenki dőlt a nevetéstől! Hihetetlen, de az ember egy idő múlva annyira természetesen tud megszólalni, mégis kedvesen viccelődni, hogy az pont akkor és pont úgy hasson, ahogy várja! És annyira aranyosak, mikor engem "letündérkéznek" ! imádni valóak <3
Szombat is természetesen, és vasárnap már rohanós, a hétfő meglepit is tartogat, de DOrothy még nem tud róla,csak el ne felejtsek neki szólni! Keddtől pedig beindul a mikulás menet! Juhéj! Imádom! De nagyon félek is! Lesz nap, amikor 6 helyen kell helyt állnunk! nem sokszor vállalok be ilyet, de most muszáj volt! Rengeteg felkérést kellett visszamondanunk,de őket nem lehetett, így becsúsztattuk . Mivel ilyenkor hárman megyünk, gyorsabban haladunk, és pikk pakk megy minden. Nagyon flottul összeszokunk néhány óra alatt ÍGy reményeim szerint nem lesz csúszás, igaz evés sem nagyon :-(
Na de most ,egyek megnézem a megoldott matek feladatokat és olvasok egy mesét, aztán jöhet a fürdés! Csodás estét, szép álmokat! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jó is rossz is van bőven... :-) :-(
  2015-11-22 20:43:47, vasárnap
 
  Lassan záródik a november, bár még van belőle jó pár nap és munka, mégis elkezdődött a számbavétel, hogyan alakul.
A tegnapi bulik nagyon jól sikerültek! Jenőke egy tünemény, és imádom minden mosolyát, még virágot is kaptam tőle, pedig az ő szülinapja volt! Egy angyal, és olyan jó ilyen angyalokat ismerni!
Rohanás, hogy odaérjek, mint kiderült vállalkozóknak volt disznótoros. Pont jókor értem oda, még volt időm kifújni magam és egy pisilés is belefért! Hé ez nagydolog ám! nem egyszerű egy órán keresztül énekelni, táncolni és mosolyogni, miközben az ember... Na de , pont készen lett a vacsi, na gondoltam elnyomom a "lájtos " dalokat, majd belekezdtem a műsoromba. A kisfiam volt a technikusom! Mindkét helyen nagyon jót alakított, pedig nem egyszerű a mikrofont, hegedűt és a zenét jól kikeverni, de imádtam amit csinált! Közben , akivel lebeszéltem az egészet, csak figyelt. Tuti műsor, tuti táncosokkal, és focista csapattal, na meg a kórussal! Hű mekkora buli volt, és a legjobb, hogy bizony nem voltam olyan távol, így hamar hazaérve belebújhattam kényelmes melegítőmbe, és pihi!
Elfáradtam, hiszen rengeteget jövök megyek, táncolok, énekelek, és talán ez is segít karban tartani
:-D
A mai nap is korán indult, két orgonálás, ebéd...de finom volt! Az apukám megcsinálta nekem a vadat paleo-ra. Aztán kezdődött a szépítkezés, és indulás, pakolás, gyakorlás.
Nagyon izgultam, mert "itt" újra indult az idősek napja. A polgármester asszony is izgult, hogy milyen lesz az összejövetel,de miután vége lett a műsoroknak, mert többen is mondtak még verset is előttem.
Nagyon aranyosak voltak, és kedvesek, na és a "kórus" , csodás volt. Erről is jut eszembe, hogy ma mindkét templomban elkalandoztam kicsit, mert mindkettőben volt egy-egy ének, amit olyan szépen énekeltek, és maga a zene és a szöveg sem volt figyelmen kívül hagyható! Egy-egy ilyen élmény csodás érzést kelt az emberben, és az, hogy ezt átélhetem többször is, hiszen sokszor van olyan ének, amit szeretnek és átéreznek, és szívesen énekelnek együtt...és a templomok akusztikája ezt még csodásabbá varázsolja! Na ezektől szárnyal az ember lelke! És mindehhez én is hozzájárulhatok az orgona hangjával..... <3
Hazafelé fáradtan a kocsiban azon gondolkodtam Moncsika hogy jön haza, hiszen egész napos balett próbája volt...majd csörgött a telefonom, és máris minden csoda elhalványult, hiszen a Mentorom hívott, és kaptam a fejmosást, hogy milyen embert ajánlottam neki az operához, és hogy járt, és és és....és az én lelkem összetört :-( Majd beszéltem vele is, és nem lettem boldogabb semmivel sem.
Aztán újra beszéltem a Mentorommal, barátommal...nem is tudom hogy jellemezzem, majd egy újabb hívás....el is felejtettem volna? Kedden is várnak egy nyugdíjas napra...nagyon :-) És máris újra máson járt az agyam, hogy hogy és mint, és mit....
Jó kis nap! hideg is meleg is! Ráadásul egész nap esik az eső. De legalább a kedvesem holnap itthon van, és meg tudjuk csinálni a lemaradt dolgokat.
Tegnap bekerültek a virágok, növények, tumultus van a garázsban :-D Megtelt élettel, közben a kert az udvar kopár lett!
És tegnap megsütöttük az év első karácsonyi mézeskalácsát is! Rögtön 3 adagot! Mindenki segédkezett benne, így nagyon gyorsan készen lettünk. Négy dobozka,amiből pakolhatom a sütiket! Szupi!
Erről jut eszembe, tegnap és ma is annyi sütit és husit, meg mindenféle finomságot csomagoltak nekem, pedig elmondom mindig nem ehetek szinte semmit. A kedves csomag mindig ott landol nálam! Tegnap még virágot is kaptam....Nagyon szeretek virágot kapni. Talán mért nőnemű vagyok :-D
És ma a kedvesem is kapott egy üveg ágyas körtét :-D Hát biztosan a többi mellett foglal majd ez is helyet! Hogy én hogy állok vele? Mármint a pálinkával? :-D Ez maradjon az én titkom, aki ismer az tudja, aki nem, az meg gondoljon bármire ;-)
Na szaladok a kis családomhoz! Az este még közös! <3 
 
0 komment , kategória:  Általános  
csodás szombat
  2015-11-21 08:24:33, szombat
 
  a legszebb reggel köszöntött ránk! <3
Időben ébredtem, óra nélkül. A lakást átjárta az illatmécses átható édes illata. Este lehoztunk pár dobozt a kedvessel, így előkerültek az égők, az elfeledett díszek <3 Igen tudom, hogy jövőhéttől kezdődik az advent, de nekem már nem lesz időm a lakás díszítésével foglalkozni. A kis harangok hangulatos homályt adnak majd a mai esténknek <3
Igaz két égősor mindig fent van,hiszen ezek egész évben adnak egy kis hangulatot, és a szeretet ünnepéből egy kis szeretetre emlékeztető fényt. De most eljött az idő, hogy minden előkerüljön. Ha minden nem is, de a csodás házi kopogtató, amit tavaly készítettem még mindig fantasztikusan néz ki. Már készítem az anyukámét, és a párom szülei is kapnak egyet :-)
megyek és csinálok rengeteg melegszendvicset. Tegnap sütöttem magamnak is paleo kenyeret, így én sem maradok ki a finomságokból! Ebéd maradt tegnapról, az oldalas, és a csirkeszárnyak ...tuti! Délután én megyek dolgozni, bulizni, és este családi mozi! yeeee! Igazi tuti szombat! Puszi minden nagy lelkű, jó szívű, szerető embernek! <3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
hová lettek a napok :-D
  2015-11-20 13:57:59, péntek
 
  Itt vagyok, it vagyok! Kis fáradtság lett rajtam úrrá. Nem győztem a mindent!
Most is épp munka után , ebéd főzés előtt, közben vagyok, közben még dalt komponálok!
Tegnap sikeresen eljutottam a körmöshöz. Na hogy milyen lett? Hát ő már karácsonyi lázban égett, így igazán ünnepi lett....igaz a mikulás nem köszön vissza rajta, és bár mindenki odáig van tőle, nekem kicsit sötétnek tűnik az óarany, de a lányoknak nagyon tetszik.
Tövig reszelt körmöcskék. A hétvége csupa csupa hegedűs műsor lesz, így könnyebb lesz nekem tisztán játszani :-)

Ép az oldalast teszem be a sütőbe, a csípős csirkeszárnyacskák már bent sülnek. Szól a karácsonyi rádió :-)
itt hallgatom.
Link
Rizs készül majd hozzájuk. Nekem pedig karfiol rizs lesz a köret. Leves? Hmmmmm...Dudus már jó ideje kéri a gyümölcslevest. Lehet ma megkapja. A kedvesem is imádja, és a hétvégén ő is itthon van....VÉGRE! Most is dolgozik....amiben van egy kis jó is, hiszen sokkal több mindent tudok megcsinálni, ha ő nincs itthon, mert mindig levesz a lábamról . <3
Adventi illatfelhő lengedezi be a lakást. ilyenkor már elkezdem au illóolajos illatosítást, teljesen oyan így,mintha már advent lenne. Annyira karácsonyi hangulatban vagyok. Valószínű a hidegnek is köszönhető, és a sok sok télapós dalnak :-D Imádom egytől.egyig! Mindig van 4-5 olyan dal, ami egyből a fülembe mászik!
És így főzni is sokkal kellemesebb! Persze a kóla is az asztalon van....bár már a forralt bor lenne az ideális. Lehet kis borozgatós barátnőmet áthívom egy jó forralt borra....bár neki is rengeteg ilyenkor a munkája.
Még nem kerültek le az égők :-( a padlásról. Lusta vagyok én is! De az ajándék kopogtatókat már elkezdtem megcsinálni, a szüleinknek hétvégére <3 egy kis meglepetés. Fehér kötött sál, kis díszek , ragasztó pisztoly és vetekedi mindenféle ezrekért kínált hasonlókkal. Én meg kihozom néhány száz forintból, hiszen van ami megéri az árát, és nem sajnálom , de van amit megcsinálhatunk magunknak is!
Izgatott vagyok az ünnepek közeledtétől! Decemberben van annyi munkák, hogy az utolsó két hét teljesen üresen maradt, így lesz idő készülődni és a családdal lenni is! Persze ha jön egy felkérés, akkor nem fogok tiltakozni, bár olyan szomorú vagyok, hogy napi szinten le kell mondjam a mikulás felkéréseket. Ha 15-öt nem mondtunk még vissza ....sajnálm, hogy nem tudjuk teljesíteni ezeket a kívánságokat, de képtelenség annyit beszorítani, és az az igazság, hogy nem szeretném, ha a minőség kárára menne . Csodás díszletek, kiegészítők, mikulás pocakja :-D amiről még ő sem tud, hiszen a fogyókúra miatt olyan szikár lett ,valószínű hiányzik is neki a vajas keksz, de teszek róla, hogy bepótoljuk. Csodás kellékekkel készülünk.
Kimentem kiengedni Dorothyt, és olyan hó szag volt odakinn....brrrrrr.....hideg is van, de a meleg karfiolrizs egy kis csípős paprikalekvárral felmelegít !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
pörögnek a teendők
  2015-11-18 20:15:45, szerda
 
  Ahogy jön az év vége felgyorsul minden. Feltorlódnak a teendők és egyre közelebb érezzük az év utólsó napját. Mennyi teendő van, tornyosulnak, soroljuk, vesszük számba mindezt. bizony akinek gyerkőce van, láthatja hogy le vannak terhelve, hiszen egyre több számonkérés, témazáró, dolgozat felkészülése van előtérben nap nap után.
Ma körülnéztem én is kicsit mit kell még itthon megcsinálni az ünnepek előtt, hiszen hamarosan olyan sok elfoglaltságom lesz, hogy a főzésre jó ha lesz időm, és egy kicsit a gyerekeimre. Az ablakok mosásra szorulnak, de azt hiszem ezzel megvárom Erzsikét, ő profi ebben, és ha van időm segíteni neki az egész ház csillog villog utána! Karácsony előtt egy héttel már itt lesz velünk. Arany keze van, amihez csak hozzáér, az olyan tiszta marad .-)
Szóval a nagytakarítás kicsit várat magára, de még mit kellene megcsinálni amíg van egy kis időm? A drágáim kinőtt ruhácskáit kell szétszortírozni. Szokott ilyet valaki csinálni? Van amit elteszünk, van ami barátnőkhöz kerül, és van ami a családsegítőbe,akiknek nincs keret az új ruhákra.... biztosan van akinek ez is segítség!
Próbálom a gondolataimat is rendbe szedni, és utolérni magam a munkámban is. Most jött el az idő, hogy összerakjam a mikulás műsort, ez ma este lesz terítéken, hiszen pénteken már próba, és ötletelés , díszlet készítés ! Aranyos dalocskák, de még valami hiányzik! Erre kell valami megoldást találni!
Ezzel párhuzamosan a másik projekt is elkezdődött, és bizony az sem kevés időt igényel ,de szeretem :-)
holnap végre mehetek a körmöshöz, már napok óta azon gondolkodom milyen legyen, hiszen hetekig ezt nézem majd. Nem nem lesz karácsonyi, de a télapó biztosan visszaköszön majd :-) de csakis diszkréten :-D
holnap csütörtök,péntektől pedig Zsuzsika énekel, szombat, vasárnap....összeállítom aktuális műsorom, hiszen mindig van egy-egy meglepi dal is vagy egy kis kedvesség! Hivatals vagyok egy szülinapra, nagyon készülök rá, mert bár nem lesznek túl sokan, ahogy mondta a " kedves ismerős úr", de aztán felhívta a figyelmemet, hogy inkább menjek a művházba....Jajjajj...van egy sejtésem, mégsem lesz olyan kicsi zártkörű buli ? Kiderül szombaton! Hogy e kedves elkísér vagy sem, az akkor derül ki! Mindenesetre ma vettem egy nagyon szexi ruhát. Igaz néhány kiló még lecsusszanhatna rólam, bár az 52 is tetszetős szám számomra, de ez a ruci...
ilyenem még sosem volt, igazi testhez simuló, csodás dekoltázzsal, sexy mégis diszkrét! Csupa csillogás! JUUUUUJJJJJ ! Megláttam egy kirakatban és beleszerettem. Nem vagyok benne bombanő, hiszen a hátsóm még hagy kívánnivalót maga után, de néhány kiegészítővel, vagy épp egy nadrággal....na majd kiderül! Imádom, imádom! Simán bele tudok szeretni egy új ruhába, és az most úgy látszik innentől megint vadászós lesz, hiszen ezt sem itthon fedeztem fel, hanem tőlünk vagy 100 km.re :-D
DE mindig is úgy voltam vele,
hogy meglátni és megszeretni!
hogy mennyire látszanak a leadott kilók? ó valaki máris kételkedne, hogy az a 4-5 kiló nem olyan sok, de egy alacsony termetű emberen bizony megmutatkozik. Hogy mennyit szeretnék még fogyni? Talán 2-3 kilót, de a lényeg az lenne, hogy most már csak a csülkeim legyenek formásabbak, vékonyabbak, illetve ha lehet a hátsóm is, bár arra a kedvesem nagyon odafigyel :-D
Viszont a paleolit étrendnek köszönhető e, vagy a lassú fogyásnak, de a mellbőségem szerencsére nem változott, hogy ez hogy lehet, nem tudom, de lehet a hormonjaim is közre játszanak :-) Mennem kell még egy kicsit földrajzot hallgatni! mert utána alvás a kisembrenek! Szép estét! Puszi


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
sűrűsödnek a programok
  2015-11-18 17:23:13, szerda
 
  a vasárnap csodás volt, hiszen nem kellett rohanni orgonálni, és a Vörösmartyra nagyon szeretünk járni. Az eső ellenére is többen álltak meg velünk egy kicsit játszani és énekelni! Imádtam minden pillanatát is, és Gergővel csodás együtt dolgozni, hiszen már nem először segíti a munkánkat a hanganyag és az ének összehozásában! Idén is meghálálom neki egy kis szívmelegítővel! :-) Bírom a buráját ....olyan kisfiús még, sokat dolgozik , de nagyon jó fej!
Délután Monának újabb próbák, itthon pihenés! Főzés, sütés :-)
Hétfőn Pupuval utaztunk <3 imádja! Teljesen elvarázsol azzal a kis rusnya pofijával!
Hazaérve kezdődött a tanulás, hiszen pénteken több tz is várja a drágáimat. Robi pedig mindig szóban teszi ezt meg, így még inkább képben kell lennie!
Kedd! Kedden egy sulis bulira voltunk hivatottak! Az első daltól egyszerre énekeltek, tapsoltak velünk. Hihetetlen milyen összhangban voltak egymással és velünk! A 40 perc alatt egy teljes fitnesz edzésnek megfelelt a mozgásunk. Olyan szinten folyt rólunk a víz, hogy muszáj volt átöltözni utána.
Hatalmas kis gyerekkoncert kerekedett belőle! Hatalmas taps, és sikítozás közepette búcsúztunk tőlük, februári viszont látással!
Az embert éltetik az ilyen előadások, hogy bizony az a sok sok gyakorlás, és rutin, a tapasztalat, az inspiráló közönség....bizony mindig építő jellegű!
Hazafelé el-elbóbiskoltam, elég fárasztó volt az előző este, és még várt rám egy hasonló, hiszen rengeteg töri bemagolni való, föci, angol szavak vártak. De hazaérve még Monát is próbára kellett vinnem. Szerencsére akkorra már teljesen felébredtem, és a kedvest is felvettem Veresen, együtt jöttünk haza 3-asban <3
Hazaérve elpakoltam a konyhát, a fiam mondta fel a leckét, én pedig egy kád forró vízzel zártam a napot és 9 után már az igazak álmát aludtam! Figyelnem kell, hogy ne legyen huzamosabb ideig alvás hiányom, hiszen se a szívemnek sem pedig nekem, illetve a bőrömnek sem tesz jót a kevés alvás!
Ma korán indultunk útnak, jött velem a drágám is. Jó sok megbeszélni valónk akadt, és idő is volt rá! Hazafelé megint vettünk egy jókora dag banánt. hetente szerintem elfogy most nálunk 6 kiló banán. Hát ez van! Jaj hamarosan kezdem a rádiózást. Majd még jövök, csak felkészülök az adásra! Puszi

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
2015.10 2015. November 2015.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 26 db bejegyzés
e év: 274 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 55
  • e Hét: 393
  • e Hónap: 785
  • e Év: 785
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.