Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
Tragédia az egészségügyben.
  2015-11-29 10:38:22, vasárnap
 
  Tragédia az egészségügyben.

Hatalmas létszám hiány az egészségügyben az alacsony bérek miatt.

Ez ki a francot érdekel?

Az a lényeg stadionok, Felcsúton kisvasút épül.

Az a sok buta ember úgyis a FIDESZ csürhére szavaz, mert a reformok működnek.

Az alacsony bérek, a túladóztatás nem csak az egészségügyben probléma hanem az egész ország munka vállalóinál.

A termelő szektorba a természetellenesen alacsonyan tartott bérek következménye, hogy nem lehet béreket emelni az egészségügyben, az orvosoknak, az ápolóknak.

És még ma is azt szeretnék a kizsákmányoló munka adók, hogy 3 % - os béremelés legyen 2016 - ba.
Amikor a munka adók már így sem találnak munka vállalót, mert éh bérért egy normális ember sem fog dolgozni nekik.

Nem is értem a kizsákmányoló munka adók logikáját, hogy gondolják, hogy van olyan ember aki ért is valamihez, megbízható, és éh bérért elmegy nekik dolgozni.

Aki annyiért dolgozik amennyit ezek szeretnének fizetni / éh bért / pont annyit is várhatnak tőle.

Mert ez úgy működik még ti fízetgettek mi meg dolgozgatunk, az a munka amit igy végzünk pont annyit is ér amennyit fizetek vagyis semmit.

Én értem, hogy magas az amit az állam a munka adóktól elvon, de ezt beszélje meg az állam a munka adóval, mert normális ember ennyi pénzért nem fog dolgozni.

Mit várnak egy munka vállalótól, ha úgy is vegetál ha dolgozik, mit lehet az ilyen embertől elvárni?

Én próbálom lelkiismeretesen elvégezni a rám bízott munkát, de amikor a munka adó kizsákmányol én is úgy végzem a munkám ahogy fizetnek, vagyis ímmel ámmal.

Mindig nem áll a főnök mellettem, amikor nincs ott én is szarok rá mint ahogy ő szarik a fizetésemre.
De még ha látják sem szolnak hogy jobban dolgozzak, mert mindenki tudja nem fog jobb dolgozott kapni, ha én kilépek.

Vagyis úgyis a munka adó lesz a vesztes, ott ártok ahol tudok, pazarlok,elfelejtem leoltani a villanyt , stb, mert a munka morál az pont olyan mint a bér.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azért csak kibújik a szög a zsákból.
  2015-11-27 14:40:25, péntek
 
  Azért csak kibújik a szög a zsákból.

Néha kiderül a valóság, hogy valójában a politikusok nem is képviselik választóikat.

Vagyis saját kicsinyes anyagi illetve politikai érdekeit képviselik hazájukkal szembe.

Ez hazánkra is jellemző, de az EU - s politikusokra is.

"Egy magas rangú cseh külügyes azt meséli, hogy a kvóta kapcsán nem volt más választásuk, mint hogy a magyar miniszterelnök oldalára álljanak, mert a hazai közvélemény ezt akarta."

Ez annyit jelent, hogy Merkelt nem érdekli, hogy valójában mit is szeretnének akik megválasztották, hanem neki és az EU - nak az a fontos, hogy minél több ember vándoroljon be Európába,hogy még kiszolgáltatottabbak legyenek a honi európai lakosok és fent tudják tartani az olcsó munka erőt, valamint alacsonyan tartsák a béreket.

Ezért van az, hogy a V 4 - ek nem értenek egyet a kvótával, mert a volt szocialista országokban így is a béka segge alatt vannak a bérek.
A régi tagállamok, vezetői Németország, Franciaország, Anglia, stb, azért támogatja a bevándorlást a kvóta rendszerét mert a migránsokkal szeretnék betölteni a munka helyeket és így csökkenteni a béreket.

Ezért népszerű Orbán az EU állampolgárok szemébe.

Azért félreértés ne essék gyűlölöm Orbánt,. mert szándékosan tartja alacsonyan a béreket hazánkban ami miatt gyerekek éheznek.

A túladóztatás a magas ÁFA miatt hazánk lakosságának fele vegetál máról holnapra él.
Ami a kiszolgáltatottságot, a dolgozói szegénységet, a nyomort növeli.

Ezért nem szabad 2018 - ba őket megválasztani mert önös érdekeket képviselnek, és remélem a JOBBIK egyesével fogja felelősségre vonni őket Orbánt főleg. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Menekítsd az önkéntes nyugdíjadat ha jót akarsz.
  2015-11-25 11:17:49, szerda
 
  Menekítsd az önkényes nyugdíjadat ha jót akarsz.

A diktátor Orbán vezette állam már az önkéntes nyugdíjak körül sündörög ami előjele annak, hogy a fogát feni megtakarításodra.

Az államnak mindig jogában áll a te megtakarításodat lenyúlni ahogy azt a magánnyugdíjunkkal is csinálták, úgy , hogy jól teszed ha előre gondolkodsz és nem akkor sírsz amikor már késő lesz.

Gondolj csak a Questor botrányra ahol az állam kamat címszó alatt rabolta el a kisemberek pénzét.

Gondolj csak a deviza adósok megmentésére, amiből az állam jött ki nyertesen.

Az erőszakos Orbán rezsim úgy tudja fenntartani hazánk egyensúlyát, hogy időnként lecsapolja az átlag emberek megtakarítását, valamint kényszerhelyzetbe, hoz családokat embereket.

Az ami ma folyik a földek privatizációja a honi gazdálkodóknak, abban az a trükk, hogy majd az árverések után, olyan törvényeket hoznak, hogy aki ma földet vásárol nem lesz képes teljesíteni a feltételeket és ezért elfogja veszteni, vagy adni annak tulajdonjogát, ha kell feketén a külföldieknek, ami majd 20 év múlva derül ki, hogy ahhoz a bizonyos telekhez amit ma az állam privatizál semmi köze már magyar embernek.

Persze akkor már Orbán meg a FIDESZ sehol sem lesz és így senki sem lesz felelősségre vonva a honi földek eladásáért.

Ez ugyan olyan mint a magánnyugdíjunk elrablása amikor ez miatt problémái lesznek a nyugdíjasoknak, Orbán már sehol sem lesz.

Így kormányozza, rabolja szét Orbán hazánkat, éli fel jövőnket, mert szarik arra, hogy mi is lesz 10 - 20 - 30 év múlva Magyarországon.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Drasztikusan fogy a Magyar.
  2015-11-25 05:46:46, szerda
 
  Drasztikusan fogy a Magyar.

Ami nagymértékben köszönhető a hazaáruló Orbán Viktornak.

Ara az éh bére amit nálunk lehet keresni normális ember nem vállal gyermeket.
Ara az adó rendszere amit a hazaáruló rabló FIDESZ bevezetett normális ember nem vállal gyereket.
Azért, hogy szegénység, nyomor , éhezés legyen a gyermek vállalás következménye normális ember nem vállal gyereket.

Vagyis a diktátor erőszakos Orbán a jövőnket kockáztatja ami kimeríti a hazaárulás fogalmát, amiért súlyos büntetés jár.

Az ilyen erőszakos, kizsákmányolás, politizálásnak köszönhető, hogy fiataljaink külföldre menekülnek mint amit a diktátor Orbán művel. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amennyiben hagyjuk megérdemeljük.
  2015-11-24 14:29:44, kedd
 
  Amennyiben hagyjuk megérdemeljük.

Megérdemeljük az Orbán által vezetett kizsákmányoló tolvaj diktátor rabló bandát.

Megérdemeljük nyugdíjasainknak 1,6 % -os nyugdíj emelését.
Megérdemeljük azt, hogy gyermekeinket éhezteti a maffiózó FIDESZ csürhe.
Megérdemeljük, hogy éh bérért vagyunk foglalkoztatva.

Ezt a kizsákmányoló Orbán által vezetett maffiózó rabló bandát azoknak köszönhetjük akik megválasztották.

Megérdemeljük, hogy gyermekek éhezése mellet állami cégek vezetőinek a bérét emelik 2 millióról 5 millióra azoknak nagyobb szüksége van rá mint az éhező gyermekeknek.

Remélem ezt a hazaárulást amit ma szüleink, gyermekeink ellen elkövetnek nem felejtjük el 2018 - ba amikor elküldhetjük a halál faszára ezt a maffiózó rabló bandát.

Szerintem sokkal nagyobb büntetést érdemelnének minthogy ne válaszuk újra őket, de az is elég lesz ha vérségük után szembe köpjük őket ha találkozunk velük az utcán.

Azoknak meg akiknek ily mértékbe emelkedik a bérük, vagy már ma is több 2 milliónál csak azt kívánom költsék patikára, vagy fulladjanak bele a pénzükbe a FIDESZ politikusokkal együtt, hogy tudnának megrohadni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem lett volna jogos hazánk felminősitése.
  2015-11-22 06:09:09, vasárnap
 
  Nem lett volna jogos hazánk felminősítése.

Fitch Ratings nemzetközi hítelmínősítő, jól látja a problémát.

A gazdasági kulcs számok vagy a költségvetési hiány, vagy az államadósság mérték javulása az még nem azt mutatja, hogy minden jó nálunk.

Az a probléma , hogy Orbán és a FIDESZ mindent mindenhol manipulál, és a honi lakossággal elhitette, hogy nálunk minden jó irányba halad.

Csak, hogy ezt trükkök százaival érik el amit külföldről is nagyon jól látnak.

A bérek természetellenes alacsonyan tartásával érik el, hogy külföldi cégek nálunk ruháznak be, hoznak létre gyárakat mert itt éh bérért tudják foglalkoztatni a munka vállalókat.
A szakszervezeteket az Orbán kormány szétverte, megszüntette vagy megvásárolta, hogy ne képviseljék a munka vállalók érdekeit, és ne szálljanak szembe a hatalmon lévő diktátor Orbán rezsimmel.

1, Az hogy az államadósság nem növekedett az annak köszönhető, hogy a jövő nyugdíjasok pénzét rabolta el Orbán ez volt a magánnyugdíj, vagyis felélte Viktor a jövő nyugdíjasainak a biztonságos nyugellátását.
2, Látják külföldön azt is, hogy hazánkban gyermekek éheznek azért, hogy a gazdasági kulcs számok szépen mutassanak.
3, Látják külföldön azt is, hogy hazánkban közel 3 - 4 millió ember él dolgozói szegénységbe ami azt jelenti, hogy éh bérért van foglalkoztatva, túl van adóztatva.

Orbán állttal vezetett FIDESZ ezt a három problémát a honi lakossággal eltudja feledtetni, fogadtatni, tagadással, manipulálással, hazugsággal, elhallgatással, hogy ez így természetes, de külföldi felminősítők nagyon jól tudják, hogy ez embertelen, természetellenes, és ferdíti a piac gazdaságot, és ez hosszútávon fenntarthatatlan, mert nem lesz mindig magánnyugdíj megtakarítás ami elkobozható amiből fizethető csökkenthető az államadósság.

Hogy lehetne egy olyan országot felminősíteni ahol a jövő nemzedékét éhezteti a kormány, azért, hogy Orbán hóbortjait kitudja elégíteni. / stadionok, kisvasút, stb /

Ott ahol szándékosan, természetellenesen, alacsonyan tartják a béreket, hogy a kizsákmányoló beruházok nálunk fektessenek be, bármikor elszabadulhat a pokol, és éhínség lázadás törhet ki és ezt nagyon jól látják a felminősítők, persze kimondani sosem fogják, csak bóvliba hagynak bennünket.

Egy olyan országot sosem tartanak biztonságosnak a befektetők, ahol 10 - 20 szoros bér különbségek vannak.

Tanácsadók havi bruttó bére.888 ezer Ft és 350 ezer Ft, között.

Átlag állampolgár ahol én a politikusok bérét kihagytam, mert ők is kiszokták hagyni a statisztikából a köz munkásokat, ami kényszermunka, éh bérért. havi bruttó 0 - 50 - 135 ezer Ft.

Felminősítés alapja, ne éhezzen egy gyerek sem, legyenek tisztességes bérek, tisztességes adó, ÁFA, és ne keressen egy politikus 10 szer többet az átlag embernél.

Ne egyszeri bevétellel magánnyugdíj elrablásából fizessük az államadósságot, hanem politikusok bérének csökkentéséből, stadionokra,kisvasutra, presztízs beruházásokra, költött pénzből.

Még egy ilyen türelmes birka, nép nincs Európába mint mi, de ha egyszer elszabadul a pokol lehet Orbánnak TEK - je, mert az sem fogják meg állítani a 4 millió éhező, vegetáló embertömeget.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És ki fog dolgozni, ha bevezetik az alapjövedelmet Magyar o
  2015-11-21 19:49:56, szombat
 
  És ki fog dolgozni, ha bevezetik az alapjövedelmet Magyarországon?

Amennyiben így áll valaki az alapjövedelem elképzeléséhez Magyarországon az jobb ha nem is vesz részt ilyen összejövetelen, rendezvényen.

Egy jogos felvetetést nem úgy kell megközelíteni, hogy miért nem lehet, mert ennek így semmi értelme.

Szerintem az alapjövedelem az a fejlődést elősegítené, és helyre tenné az igazságoságot, és nem gátolná ahogy a mai igazságtalan emberektől, pártoktól függő szociális rendszer teszi.

Az alapjövedelem sem terhelné meg költségben jobban az államot annál ahogy ma az igazságtalan szociális rendszer teszi.
Az alapjövedelem nagymértékben csökkentené a gyermek éhezést, a mély szegénységet hazánkban.

Az alapjövedelemnek nem kellene többnek lenni 50 ezer forintnál hazánkban, és ez az összeg egyáltalán nem idézné elő azt, hogy tömegesen ne dolgoznának, sőt.

Persze azt is lehetne, hogy először ezt csak azok kapják akik nem érnek el egy bizonyos szintű jövedelmet, ha már bért nem akarnak emelni azoknak akik havonta 80 ezer forintot kapnak nettóba, amiből képtelenség ma emberhez méltóan élni.

80 ezer forint nettóból nincs az az ember aki gyermeket tudjon egészségesen nevelni, akik ennyit keresnek ott bizonyos, hogy éhezik a gyerek, nélkülözik vegetál a család.

Erről valójában 25 évvel a rendszer változás után már nem is beszélni kellene, ha nem olyanok vezeték volna hazánkat, mint Gyurcsány vagy Orbán. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Végül is elérte az Iszlám Állam amit szeretett volna.
  2015-11-21 06:49:05, szombat
 
  Végül is elérte az Iszlám állam amit szeretett volna.

Annak ellenére, hogy Franciaország, illetve az egész világ azt hangoztatta, hogy nem hagyjuk magunkat meg félemlíteni az IÁ részéről világszerte hatalmas készültséget tapasztalhatunk, világszerte szigorításokat szeretnének bevezetni.

Sőt némelyik kormány lubickol abba, hogy végre van egy oka /terrorizmus/ annak, hogy mindenhol szigorításokat vezethetnek be.

Mind például nálunk amely szigorítások nem az egyszerű állampolgárok biztonságát szavatolja, hanem az olyanokét mint a mi miniszterelnökünk, aki érzi, hogy egyre több az az ember aki minden jót szépet kíván neki.

Nézzük csak a tényeket azzal, hogy Európa országait, városait fegyveres rendőrök , katonák lepték el azt üzenik a lakosságnak, hogy féljetek, és nem elsősorban a terroristáktól, hanem a saját kormányodtól, mert ezek után bármit megtehetnek akár rád törhetik az ajtódat a terrorizmus veszélyre hivatkozva, és neked még időd sem lesz elmondani, hogy semmi közöd a terrorizmushoz, csak nem értesz azzal egyet ahogy a mai hatalmon levő politikusok vezetik hazádat.

Egy picit sem irigylem a jövő nemzedékét, mert szomorú és kiábrándító jövő elé néznek.

Vagyis az IÁ elérte, hogy félelembe rettegésbe éljünk, persze az még hozzátartozik az egészhez, hogy pont azok hozták létre az Iszlám Államot anyagi érdekek miatt / olaj / intézkedéseikkel, azzal, hogy erőszakkal, bombázással, megdöntöttek diktátorokat akik valamilyen szinten rendet tartottak országaikba, akik ma megpróbálják meg semmisíteni azt amit azért hoztak létre mert azt kívánta érdekük.

Amikor elítéled az IÁ - t persze jogosan, akkor elsősorban saját múlt béli, illetve jelenlegi kormányodat ítéled el, mert ők idézték elő a mai problémát, és sajnos azt látom az a bosszú amit ma Franciaország és egyébe országok folytatnak az Iszlám ellen csak bosszút szül. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Más szemébe a szálkát a magaméba a gerendát sem.
  2015-11-20 22:09:45, péntek
 
  Más szemébe a szálkát a magaméba a gerendát sem.

Nagyon érdekes az a viselkedés amit Orbán Viktor folytat.

Viktor elvárná, hogy az EU politikusok bevándorlási politikája változzon, ugyanakkor ő ugyan azt csinálja itthon amit Merkel csinál az EU -ba.

Merkel makacsul ragaszkodik a bevándorlási politikájához ami Orbánnak nem tetszik.

Orbán makacsul ragaszkodik a kisvasút építéséhez, sőt ha ez nem tetszik valakinek, vagy ellenzik még hosszabb lesz.

De Orbán nem érti, hogy EU politikusok miért tartanak ki makacsul a bevándorlási , illetve kvóta ügyében.

Most vagy Orbán teljesen hülye vagy én nem értem mi is ebben a logika.

Hogy is van az, hogy nem ismeri fel önmaga politikáját amit itthon folytat, azokéval akik mást gondolnak valamiről az EU - ban.

Amikor Viktor azt állítja, hogy EU politikusok konokul ragaszkodnak valamihez amit ő nem ért, akkor miért nem jut eszébe, hogy ő ugyanezt műveli azokkal itthon akik vele nem értenek egyet abba, hogy kisvasút építésére költi az adó fizetők pénzét ahelyett, hogy azért tevékenykedne, hogy ne feküdjön le éhesen hazánkban egy gyerek sem.

Nem is értem, hogy képzeli a mitugrász Orbán, hogy majd ő megreformálja az EU - t., úgy hogy itthon nem hallgat meg senkit csak konokul megy a feje után.

Az EU politikusok is látják mit is művelsz itthon, és sose fogják megengedni, hogy igazad legyen az EU -ba, mert úgy az EU is oda jutna mint hazánk, vagyis, hogy az EU lakosságának több mint fele nyomorogna te miattad mint nálunk.

Viktor mi jogon várnád el bárkitől, hogy változtassa nézeteit amikor te sem vagy képes rá?

Egy kicsit gondolkodj már mit is beszélsz, mert egyik szavaddal ütöd a másikat, amit mástól elvárnál ara te sem vagy képes.

Nincs jogod, hogy te elvárd valakitől, hogy változtassa nézetét, mert te is dacból, öszvér módon mész előre, és még ha marhaság is amit teszel te sem ismered el.

Pedig te csak egy senki vagy az EU vezetői mellet , de te sem ismered el, hogy tévedtél.

Komolyan mondom egy vicc vagy.

A kisvasút remélem körbe fog haladni az országon, ha rajtam múlik úgy lesz, ere mérget vehetsz.

Álld a szavad, te hazaáruló patkány, és az én nevembe ne takarózz, ne beszélj a Magyarok nevébe, mert ha még igazad is van, tőlem akkor is elutasítást kapsz, mert egy embertelen féregnek tartalak a gyermekeink éhezése miatt amit képes vagy letagadni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amiből mindig az állam jutott haszonhoz.
  2015-11-20 19:07:45, péntek
 
  Amiből mindig az állam jutott haszonhoz 2010 után.

A teljesség mellőzésével, de ami teljesen nyilvánvaló, hogy az állam több esetbe haszonra tett szert az állampolgárok kárára.

1. A magánnyugdíjak államosítása, elrablása, az átlag állampolgároktól.

2, A deviza hitelesek problémájának a megoldása, ami valójában csak az államnak és néhány politikusnak illetve bennfentes barátainak hozott hasznot, mert mindenki aki azt feltételezi, hogy nyert vele az súlyosan a tévhitnek a betegségébe szenved.

3, Questor botrány, ahol az átlag emberek azért nem kapják meg a pénzüket, mert azt a pénzt az állam már felvette kamatként a botrány kirobbanása élőt, amikor figyelmezették őket.

Majd amikor választani kell 2018 - ba jusson azon emberek eszébe ez akiket bármilyen módon érint ez a három probléma bármelyike.

És van a pofájukon ezek után azt mondani mindenki takarékoskodjon, nyugdíjas korára, de miből is abból az éh bérből 0 - 50 - 100 ezer forintból, amit ma fizetésként kapunk?

FIDESZ maffiózó rabló banda ez még az emberhez méltó élethez sem elég.
Fidesz maffiózó rabló banda egy normális embert csak egyszer lehet megvezetni, hogy többször alkalmazzátok ugyanazt a trükköt ahoz a 8 év az kevés.
Akit egyszer átkúr a hatalom, az már azt sem fogja elhinni amit kérdeztek, így járt Orbán Viktor is, aki pont ugyan azt játssza amit a hazug Gyurcsány játszott.

Vagyis szava hihetetlené vált Orbán Viktor és egy normálisan gondolkodó ember már azt sem hiszi el neki amit kérdez.

Undorító amikor a Miniszterelnök azt mondja a Magyarok nevébe, mert egy ilyen hazaáruló az én nevembe ne beszéljen, rám ne hivatkozzon, mert ád 1 én nem szavaztam rá, ád 2 nem vettem rész a konzultációjába, mert szarok a bevándorlásra, amikor napi megélhetési gondom van, és pont Orbán Viktor állttal vezetett FIDESZ miatt, aki bevezették az egy kulcsos adót, akik összejátszanak a munka adókkal a munka vállalók kárára, akik szétverték a szakszervezeteket, akik lerombolták a szociális ellátás, akik bevezették a kényszermunkát éh bérért, akik stadionokat, kisvasutat építenek az adó fizetők pénzéből amikor gyerekek éheznek, stb.

Számolj Viktor az az 1 millió akik a szóbeszéd szerint, /mert mi sose ellenőrizhetünk, ti meg azt hazudtok amit akartok / visszaküldték a levelet hány százaléka hazánk lakosságának?

Úgy hogy Viktor kikérem magamnak, hogy te bárhol bármikor rám illetve a Magyarokra hivatkozz, mert nekem maffiózó, diktátor miniszterelnököm sose volt és nem is lesz.

Lehet, hogy sok embert hülyének tudtok nézni, illetve hülyének néztek, sajnálom de én nem közéjük tartozom.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
2015.10 2015. November 2015.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 26 db bejegyzés
e év: 219 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 38
  • e Hét: 120
  • e Hónap: 1739
  • e Év: 1739
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.