Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
1956 augusztusában...
  2015-11-02 00:25:00, hétfő
 
  1956. AUGUSZTUSÁBAN országos bűn elkövetésének SZEMTANÚJÁVÁ váltam ...


Sajnos, ,,nagy öregjeink" hazudnak és a hazugság legalattomosabb változatával: a TÖRTÉNELMI TÉNYEK ELHALLGATÁSÁVAL.

Nagyon sajnálom, de nekem már fogytán a türelmem!

Írtam már, hogy 1956-ban 10 éves kislány voltam és nagybátyámék tanyáján töltöttem a nyári szünidőt.

A történetet gyanútlanul megírtam egy egyébként díjnyertes szociográfiában...

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=194888&aid=257487

*
KOMMENT:

1956-ban, egy augusztusi napon kint őriztem a legelőn az állatokat, amikor repülőzúgást hallottam. Megijedtem, mert addig még soha nem láttam és hallottam közelről repülőt. Pillanatok alatt csomagok potyogtak le róla...

Az egyik kiszakadhatott, mert rengeteg kis papír-cetli keringett a levegőben. Ijedtségemet legyőzve odaszaladtam, ahol a pírok szálldostak és elkaptam egyet. Amint láttam, hogy nyomtatványok ,,Kiáltvány" címmel, kíváncsian olvasni kezdtem.
Olyanok - számomra ismeretlen szavak - voltak benne, mint "sztrájk..." és pont odaértek a nagybátyámék, kiktől szerettem volna megkérdezni, hogy mit jelent... Erre azonban nem kerülhetett sor, mert azonnal kivették a kezemből, mondván, hogy:

- "Ez nem gyeröknek való!".

Meg sem mertem kérdezni, hogy mi az a ,,sztrájk..." annyira feldúltak voltak. Főleg nagybátyám felesége, akinek a lánykori neve H. Etelka volt. Csak 1999-ben tudtam meg, hogy féltestvére volt H. Andrásnak, az akkori: 1956-os miniszterelnöknek... Ezt akkor mondta el nekem, amikor kölcsönadtam neki azt a díjnyertes szociográfiát, amelyikben leírom ezt az 1956-os ,,élményemet", mint nyári élményt!!! De még akkor sem értettem, hogy ez miért tartozik rám?

Nem jöttem rá én balga, hogy a röpcédulákat csak októberben kezdték terjeszteni!!! Azt sem tudtam évtizedekig, hogy azok a papírok ,,röpcédulák" voltak valójában!!! Én meg gyanútlanul házaltam a kiadóknál, hátha megjelentetik:

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=194889&aid=257487


*

Ezt követően olyan elutasítóak lettek velem, mintha én egy nagyon-nagy rosszaságot csináltam volna... De nem mondták meg, hogy mi az, hátha ki tudnám javítani. Attól fogva az érdemeimet is ellenemre rótták föl... Csak sírtam és sírtam és nem értettem, hogy miért nem mehetek haza a Pesten élő szüleimhez.

Na, a lényeg: sürgősen értem jött nagymama, aki addig nem is tudott arról, hogy nagybátyáméknál vagyok. Nagymama átmenekített a szomszédos tanyák egyikébe, ahol testvérhúga élt a családjával. Másnap értem jött kedves nénikém és egy kölcsön biciklivel bekerekeztünk a városi házába.

Szeptemberben a tanévkezdés miatt ismét visszakerültem Pestre a szülőinek hitt házba, ahol ugyanolyan idegenül bántak velem, mint nagybátyámék...

Évtizedek teltek el úgy, hogy nem is sejtettem az okát. Mindig magamban kerestem a hibát és erre dresszíroztak, hogy minden rosszról csakis én tehetek. Minél jobban igyekeztem a tanulásban, később a munkában (mert már 14 éves koromban dolgoztam, mint szakmunkástanuló) soha nem kaptam jobb osztályzatot 2-esnél, vagy 3-asnál! Soha, sehova nem kaptam munkahelyi javaslatot amikor szerettem volna továbbtanulni...

Nem sorolom,. mert már megírtam és több, mint 500 oldal lett belőle. Ezért, most nem sorolom föl az összes negatív diszkriminációt, mert évtizedek teltek el vele.

NAGYON FÁJ, HOGY ELVETTÉK A GYEREKKOROMAT, AZ IFJÚSÁGOMAT, A KÖZÉPKOROMAT... És most már be kellene látnom, hogy az IDŐSKOROMAT IS CÉLKERESZTBEN KELL LEÉLNEM!!!

Tényleg, évtizedekig azt hittem, hogy minden rosszról csakis én tehetek! Hogy megérdemlem, amiért oly magányos vagyok, pedig az a ,,magány" a mesterséges ELSZIGETELTSÉGEM miatt volt, amit titkos szolgálati módszerekkel hoztak és hoznak létre még mai napság is!!! Igaz, évek óta nem keresem senki és semmi társaságát, mert az olyan, mint én, aki CÉLKERESZTBEN VAN, felhívja a titkos szolgálatok MEGBÍZÓK általi MEGBIZOTTAK figyelmét... Vagyis, úgy működök - akaratom ellenére - mint egy informátor! Csakhogy, nem közvetlen, mint a kis megbízottak, hanem közvetett módon...
Nem akarok senkinek rosszat. Ezért inkább visszavonultan tengetem napjaimat...

Nem jöttem rá, hogy miért nem jelenhet meg tőlem semmilyen írásom... Kivéve, a 2006 óta az ingyenes furaila TVN-es blogomban... Ellentétben a sok hazuggal, akik könyvei ott virítanak az áltudományos (elhallgatásos) hazugságokkal teleírt könyvesbolti polcokon...és akik egészen jól megélnek ebből!

*

Nehezen állt össze kép. Nagyon nehezen, hiszen akit az édesanyámnak hittem... ő is úgy kezelt, mint egy szemtanút. Az ő és H. Etelka barátnőjének a ,,bűnének" szemtanúját. Mert az bűn volt, amit akkor ők is, mint bűnrészesek elkövettek... De én erről még 1-2 évvel ezelőttig sem sejtettem semmi rosszat. Csak, amikor olvastam, hogy a Pesti srácok közül Egei Attilát, a 14 éves gyereket 4 év börtönre ítélték azoknak a bizonyos röplapoknak a TERJESZTÉSÉÉRT!!! http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=154d53d29b42f8529caf268011da692b154d53d29b42f852 9caf268011da692b&kid
=273088&aid=146399

Ma már értem, hogy miért utasította el a bíróság is a származási múltammal kapcsolatos kutakodási kérelmemet... Azért, mert a rólam szóló titkos szolgálati jelentések is titkosak még mindig, mert még most is folyamatban vannak...

*

Több évtizedes lelki gyötrelem és vívódás után csak mostanában jöttem arra rá: addig, míg nincs egyetlen-egy kompetens személyisége hazánknak, aki kiállna és bevallaná, hogy:

- ,, A MAGYAR NÉPHADSEREG ÁLTAL KÉSZÍTETT ÉS TERJESZTETT RÖPLAPOKKAL PROVOKÁLTÁK KI AZ OKTÓBERI FORRADALMAT, ürügyül szolgálandó a szovjet csapatoknak hazánk megszállására." -

addig én sem szabadulhatok!!! Pontosan ezért soha nem adhatom fel az azért való küzdelmet, hogy a fenti vallomást kiharcoljam...

*

Biztosítani szeretnék mindenkit, aki e sorokat olvassa, hogy: nincs bennem semmi harag a volt szovjet-orosz katonák ellen, akik ide lettek vezényelve... Hiszen, ők is legalább olyan áldozatai voltak egy nagyhatalmi háborús játszmának, mint mi: magyarok! Ebből következőn, a mai Oroszországra sem gondolok úgy, mint ellenségre!

Nem sorolom, aki akarja érti, aki meg nem akarja annak úgyis hiába mondok-írok bármit!

*

Az elmúlt héten vettem elő Rácz Sándornak a 2005-ben megjelenő, a PARÁZSLÓ SZÁNDÉK című, és az EMLÉKEK ÉS TÉNYEK 1956-BÓL alcímű könyvét.

Hulló könnyeimtől homályos szemekkel olvastam újra, hátha elkerülte a figyelmemet előzőleg valami és hátha találok a könyvben utalást arra, ami miatt célkeresztben lévő SZEMTANÚVÁ váltam egy életöltőn át...

És, akkor a 140. oldalon található a "FIATAL MAGYAR TÖRTÉNÉSZEK FIGYELMÉBE" című fejezeten megakadt a tekintetem és tovább olvasva öt kérdést találtam.
Ebben az 5 kérdésben fogalmazza meg azoknak a történelmi tényeket, melyeknek érdemes lenne "utánajárni."

Rácz Sándor 1. kérdése:
- "Vajon a magyar forradalmat valóban tudatosan, előre megtervezve robbantották-e ki? Az eltelt 49 évben sokszor hallottam erről a feltételezésről. Az általam olvasott anyagok is erősen arra engednek következtetni, hogy a jaltai találkozón valóban erről tárgyaltak.... "


Könyörgöm: legyen végre vége a célkeresztben levésemnek! Álljon elő végre valaki a még élő kompetens személyiségek közül és vallja be, amit én is láttam... és ami miatt tönkrement az egész életem!

2015. október 26.

Bóna Mária Ilona
szemtanú
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.10 2015. November 2015.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 85
  • e Hét: 427
  • e Hónap: 3553
  • e Év: 35283
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.