Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
Orbán példaképei megmutatják mi a stájsz
  2015-11-02 21:35:59, hétfő
 
  2015.11.02. 08:12 Fabius
Orbán példaképei megmutatják mi a stájsz

Abszolút többséget szerzett a török választásokon Viktorunk egyik ÚJ Legjobb Barátja, Erdogan. A győzelemhez két apróság kellett neki:

- A radikálisoknak megmutatni, hogy ott nem karaktergyilkossággal bombázzák a kisebbségeket, hanem harci repülővel.

- Nem ellenmédiát gründolni a helyi habonyárpádnak, hanem rohamrendőrökkel elfoglaltatni és kezesbáránnyá tenni a már meglévőket.

orban-erdogan.jpg

Erdogannal párhuzamosan Aliyev is teljhatalmon maradt Azerbajdzsánban. Meglepő, mi? Igaz, a világon senki nem ismeri el demokratikus választásnak a megfigyelőket korlátozó, ellenzék nélküli bolhacirkuszt, de Aliyev eddig se elismerésre vágyott hanem tejhatalomra, úgyhogy pont leszarja. Ahogy tenné Viktorunk is. Itt hívnám fel a választási bojkott ötletét keblén melengető magyar ellenzék figyelmét, mennyire "hatásos" és "viharkeltő" volt az azeriek bojkottja, mennyire érdekelte a világot, mekkora kibaszott zéró hatással bírt.

Erdogan esetében plusz cukiság még, hogy bármit csinált és bárhogy nyert is, senki a fejét megcsóválni nem fogja érte. Tőle most azt várja az Unió is nagy tisztelettel, hogy ő legyen a vakondtúrás amit a migránsok képtelenek megmászni, miközben a szomszédos hasonszőrű rezsimje elől menekülnek. Ezért aztán seggbe dugott fejjel tétován ácsorognak mindaddig, amíg valami remény mutatkozik erre. Erdogan köszöni jól van, vidáman építi teljessé az eddig összegründolt féldiktatúráját.


http://varanus.blog.hu/2015/11/02/orban_peldakepei_megmutatjak_mi_a_stajsz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hozzád is bekopoghatnak hétfőtől, hogy kiderüljön, miből éls
  2015-11-02 20:26:46, hétfő
 
  Meg a jó k...va anyját kérdezgesse!miért nem a politikusokat,meg a többi szeméthez mennek!hogy miből van nekik?
azt nem tudom honnan vesznek ilyen hülyeséget hogy ennyit kerestünk itt?
meg mennyi a magántulajdon itt? még 30 év is kevés lesz ahhoz ,hogy elérjük az uniot


****************************

Hozzád is bekopoghatnak hétfőtől, hogy kiderüljön, miből élsz!
2014. október 19.


Nagyszabású adatfelvétel kezdődik hétfőn Magyarországon; az Európai Központi Bank által koordinált, egész Európára kiterjedő felmérésben a háztartások megélhetéséről és pénzügyi helyzetéről gyűjtenek információkat.

Az adatfelvétel részleteiről pénteken számoltak be Budapesten, a magyarországi felmérést lebonyolító Központi Statisztikai Hivatalban (KSH).

A ,,Miből élünk?" fantázianevű kutatás során 167 településen összesen 18 ezer háztartást kérdeznek meg október 20. és december 7. között. A megkeresettek választhatnak, hogy a kérdőívet személyes interjúval - azaz a kérdezőbiztosnak válaszolva - vagy az interneten töltik ki. A válaszadás önkéntes, a felmérés névtelen. A válaszadók 1000 forint értékű étkezési utalványt kapnak, emellett tíz táblagépet sorsolnak ki azok között, akik az interneten töltik ki a kérdőívet.

Az adatfelvétellel a háztartások gazdálkodási egyensúlyát próbálják feltárni. Rákérdeznek, milyen tárgyi javakkal - ingatlannal, járművel, értéktárgyakkal -, illetve milyen pénzügyi javakkal - értékpapírral, bankbetéttel, nyugdíj-, illetve életbiztosítással - rendelkezik az adott háztartás, mekkora a bruttó jövedelme - a szociális juttatásokat is beleértve -, valamint, hogy milyen kiadásai vannak.

A korábbi, csak az euróövezetben elvégzett hasonló kutatás szerint a háztartások 60 százaléka rendelkezett saját lakással (Magyarországon a KSH adatai szerint 90 százalék az arány) és 75 százaléka saját autóval (Magyarországon kevesebb mint 60 százalék).

Az éves bruttó jövedelem átlagosan 38 ezer euró volt (Magyarországon 2012-ben 1 235 000 forint, mintegy 4 ezer euró).

Az egy évben élelmiszerre fordított kiadás nagyjából 5400 euró volt az euróövezetben, vagyis a teljes jövedelem nem egészen 15 százaléka (Magyarországon ez nagyjából 10 százalék).

A felmérés szerint 2013-ban az euróövezetben a háztartások 29 százalékának volt hiteltartozása (Magyarországon 21 százaléknak). Az euróövezeti háztartások átlagosan 41 százaléka volt képes megtakarításra, de ez az adat - ahogy a többi is - nagy eltéréseket takar: míg Portugáliában a háztartások mindössze ötödénél haladta meg a bruttó jövedelem a kiadások összegét, Németországban minden második háztartás tudott megtakarítani.

http://mindenegybenblog.net/hozzad-is-bekopoghatnak-hetfotol-hogy-kideruljon-mibo l-elsz-83a-18887
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Német alkancellár: Gazdasági és mentális katasztrófa fenyege
  2015-11-02 19:41:38, hétfő
 
  Német alkancellár: Gazdasági és mentális katasztrófa fenyegeti az EU-t a bevándorlás miatt

A menekültek befogadása körüli vitában nem szabad erkölcsi alapon “ujjal mutogatni" az Európai Unió keleti térségének tagállamaira, de le kell folytatni a vitát, mert a menekültválság miatt minden eddiginél nagyobb a veszélye annak, hogy zátonyra fut az EU - mondta Sigmar Gabriel német alkancellár Berlinben, a régió és Németország gazdasági kapcsolatainak fejlesztésével foglalkozó német külgazdasági szövetség konferenciáján.

Nemcsak az EU-hoz 2004 óta csatlakozott tagországok viszonyulnak “tartózkodóan" a menekültek befogadásához, hanem például Franciaország is, az Egyesült Államok pedig az eddiginél mindössze 10 ezerrel több szíriai menekültet kíván befogadni, holott Németországba egyetlen egy nap alatt érkezik 10 ezer menekült - emelte ki az alkancellár.

Azzal kapcsolatban, hogy a menekülthullámmal túlnyomórészt muzulmán vallású emberek érkeznek az EU-ba, Sigmar Gabriel elmondta, a csupán 25 éve demokráciában élő és jelentős nagyságú bevándorló népességgel nem rendelkező kelet-közép-európai országok megértéséhez figyelembe kell venni, hogy 25 évvel a második világháború után az akkori Nyugat-Németország társadalma is másként viszonyult volna egy olyan menekülthullámhoz, mint a mostani.

Ennek ellenére beszélni kell a menekültek befogadásáról, és a keleti uniós tagállamoknak tudniuk kell, hogy a válság annak az EU-nak a kudarcával fenyeget, amelytől nagyon sok támogatást kaptak. Azt is tudniuk kell, hogy Németországban erősödik az a vélemény, hogy nem helyénvaló elfogadni a támogatást, majd “elbújni", amikor vállalni kellene közös felelősséget az EU sorsáért - fejtette ki a CDU/CSU konzervatív pártszövetséggel kormányzó szociáldemokrata párt (SPD) elnöke.

Mindenképpen meg kell akadályozni az EU szakadását és nem szabad egymásra mutogatni, mert ,,gazdasági és mentális katasztrófa" következne be, ha Horst Seehofer bajor miniszterelnök, a CSU elnökének akarata érvényesülne, vagyis ha Németország lezárná a határait és visszatérne ,,Dublin III-hoz“, az uniós menekültügyi szabályok alkalmazásához - mondta Sigmar Gabriel.

A menekültválság kezelése körüli vita ,,lényegében az EU-ról szól“, ezért emlékeztetni kell arra, micsoda ,,hihetetlen sikertörténet" az uniós integráció, különösen a kelet-közép-európai tagállamok számára. ,,Átkozottul szegények lennénk, ha nem sikerült volna" a jelenlegi szintre fejleszteni az EU-t - hangsúlyozta a német alkancellár.

Oroszországról szólva hozzátette, a szíriai polgárháború ügye megmutatta, hogy ,,vissza kell szerezni a fair partnerként" együttműködő Oroszországot. Továbbá az EU-nak és Németországnak egy gazdaságilag és társadalmilag stabil Oroszországra van szüksége, mert csak így van esély a demokratikus folyamatok kibontakozására Oroszországban. Ezért minden erővel törekedni kell az ukrán válság politikai rendezését szolgáló minszki megállapodások végrehajtására, hiszen ennek révén válhat lehetővé az Oroszország elleni uniós gazdasági szankciók feloldása.

A minszki folyamat sikere nélkül szó sem lehet a szankciók visszavonásáról, ugyanakkor arra is rá kell mutatni, hogy az egyezményekben foglaltak végrehajtásához nemcsak Oroszországra, hanem Ukrajnára is szükség van - mondta Sigmar Gabriel.

Forrás: MTI

*******

M-o számára kész ráfizetés lett az EU tagság. Az ipart leépitették, a mezőgazdaságot szétverték, a finánsztőke éhségkurán tartja a magyar gazdaságot, hogy csak néhányat emlitsünk meg.
Csak azt volna jó tudni mí az a ,,hihetetlen sikertörténet" ami miat a magyarok adósnak kell hogy érezzék magukat az EU-nek.
..... köszönjük neked EU, azt sok boldogságot és gazdagságot, amit ÖNZETLENÜL ADTÁL A VOLT SZOCIALISTA ORSZÁGOKNAK!!! Köszönjük, hogy a kommunisták által elherdált hiteleidet kamatostúl visszafizethettük neked. köszönjük, hogy gyárainkat 2 forintért megvetted, majd százezreket utcára dobtál, mikor bezártad őket. köszönjük, hogy ezért újabb hiteleket vehettünk fel tőled. Azt a hatalmas segítséget sem felejtjük, hogy a tagságunk után még öt évig csak mi nem vállalhattunk nálatok munkát, ti viszont nálunk igen. azt sem feledjük, hogy a vörös terror után megerősödött mezőgazdaságunk, még öt évig a szegény francia, osztrák, belga, holland, angol és német gazda támogatásának csak a 30%-t kérhette. Ez bizony jól esett nekünk. Végül, de nem utolsó sorban, könnyeinkkel küszködve köszönjük, hogy az ide telepített gyáraidban ugyan azért a munkáért a felét fizetitek. ( bár ezt most Tóbiásunk, nagyon támadja, de ne hallgassatok rá, kérünk) Külön köszönjük, hogy fiaink takaríthatják a szart és mosogathatnak nálatok és ti esténként még sem veritek láncra őket ültetvényeiteken. ...... ......és ígérjük, hogy négy óránként Berlin-Párizs-London felé leborulva áldjuk neveteket!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megrohamozták a fegyverboltokat az osztrákok
  2015-11-02 19:30:12, hétfő
 
 
Megrohamozták a fegyverboltokat az osztrákok
Origo2015.10.30. 15:53

Hatalmas a kereslet a fegyverekre Ausztriában, a nyolc és fél milliós országban főleg az engedélyhez nem kötött sörétes vadászpuskákat vásárolják. A boltosok szerint az elmúlt hónapokban megduplázódott a bevételük.


Szabályosan kifogytak az ausztriai fegyverboltok a sörétes puskákból, az országban csak idén 70 ezer fegyvert adtak el - jelentette a Daily Mail. Ausztriában a vadászpuskák vásárlásához nem, csak más fegyverekhez kell engedély.

Sokan akarnak fegyverhez jutni Ausztriában
Forrás: AFP/Nicolas José

,,Megerősíthetem, Ausztriában egyre nagyobb a kereslet a fegyverekre.
A szeptemberi bevételeim majdnem megduplázódtak,
és nagyon úgy tűnik, hogy októberben még több pénzt fogok keresni" - nyilatkozta egy fegyverbolt tulajdonosa.

A nyolc és fél milliós országban jelenleg körülbelül 900 ezer fegyver van a lakosságnál.
Egyre több tanfolyam

Sokan vannak azok is, akik engedélyköteles pisztolyt akarnak vásárolni, ehhez egy tanfolyamot kell elvégezniük. Az érintettek szerint ezek iránt is nőtt az érdeklődés. Az egyik bolt tulajdonosa arról beszélt, hogy régebben körülbelül öthetente szokott összegyűlni egy tanfolyamnyi csapat, most viszont már hetente tartja őket. Egy kollégája pedig arról beszélt, hogy nála hetente 1-2 ember jelentkezett, most viszont már 6-7 ember jön egyszerre.

Salzburgban mindennapossá vált, hogy a hivatalokban sorba állnak az engedélyért.

A fegyverboltosok szerint a vevők azt állítják, hogy ,,a jelenlegi osztrák helyzet miatt" vesznek fegyvert, ami szerintük a menekültek beáramlását jelenti az országba.


http://www.origo.hu/nagyvilag/20151030-fegyver-soretes-vadaszpuska-ausztria-fegyv erbolt.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Közmunka=Szegénység
  2015-11-02 19:28:05, hétfő
 
 
Közmunka=Szegénység

2015. november 1., 15:07

Lehet, hogy apróságnak tűnik, de még a minimálbér is csak arra elég, hogy éhen ne haljunk, és ezt csak azok tudják, akik benne élnek. Külső személő mondhatja a legendákba illő dolgokat, attól az valóba csak legendáriumokba való.

Ez az amit sokan tagadnak, hogy jelentős lenne hazánkban.
Ám a valóság más a falvakban, pláne a kritikus megyékben, de itt Pest megyében is a lakosság fele közmunkás!
A hátrányos településeken pedig szinte mindenki, lásd Ormánság.
Aki kitalálta a közmunkát annak nem igen van gazdasági képesítése, mert deficitet és a ráadást az árok egyik oldaláról átrakom a másikra, mint a kiásott földet és ez szánalmas.
Ezt a közmunkások is tudják, amikor kiülnek a falu határába és nézik a forgalmat, valami kamu munka néven.
Erre ha, tetszik ha nem, és nyugaton is létezik a megoldás, ami nem más, mint a szociális szövetkezet.
A földeket egy irányított szakgárdával megművelni és megszűnik a sok parlagon maradt birtok.
Ráadást a milliárdok, amik a idétlen közmunka programra elmennek, több haszonnal kecsegtetnének, ha gyárakat hozna belőlük létre az állam.
Az meg baromság, hogy az állam rossz gazda!

A kinevezett, egy zsebre dolgozó gazemberek a rossz kezelők, mert nem a sajátjukkal foglalkoznak, de az ilyeneket egyszerűen börtönbe kell küldeni, és a következő nem lesz rossz gazda!
Maga a pénz is nevetséges, mert körülbelül annyi a rezsi egy háznak, akkor ruha és étel nuku.
Beszélhetünk arról is, hogy pl. ne gázzal, hanem fával fűtsünk, a fa ára csak kicsivel olcsóbb.
S vannak kik mennek fát lopni, de a tisztességese éhezik, ha nem segíti senki, de kifizeti, lehet késve, de próbálja utolérni magát.
Ám ez egy ördögi kör, és mindenki tudja, nincs kiút a közmunkából!
Üzemek kellenének és értékteremtésért kapnának a dolgozók pénz, persze nem ötven ezret.
A valóság szánalmas, és nem véletlen a több százezres kivándorlás!
Pedig meg lehetne oldani, vannak olyan iparágak, melyeket fel lehet futtatni és jelentős, valódi munkahelyek születhetnek.
Sajnos ez a szándék nem létezik- a választások azok az idők, mikor jönnek a szólamok, de szinte minden nagyobb városba található hajléktalan, és bizony sokan azért lettek, mert elveszítették munkájuk, vagy egy hitellel megspékelve, a kettő együtt.

Rusznyák Zsolt


http://www.magyartudat.com/kozmunkaszegenyseg/
magyartudat.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meteorológusként sem szabad még ellent mondani a dogmáknak
  2015-11-02 19:21:26, hétfő
 
  hidfo.ru 2015.11.02. 08:26

Meteorológusként sem szabad még ellent mondani a dogmáknak

Menesztettek állásából egy népszerű francia meteorológust, amiért megkérdőjelezte a globális felmelegedés dogmáját.

Philippe Verdier 1992 óta működik meteorológusként, több évtizedes tapasztalatait egy idén októberben megjelent könyvben (Climat Investigation) foglalta össze, ami a tudomány, a környezetvédő csoportok és politikai, gazdasági érdekközösségek lobbitevékenysége közti összefonódást vizsgálta. A könyv megjelenését megelőzően több országgyűlési képviselő egy petíciót indított, amiben arra kérték a France Télévisions - állami hírszolgáltató - elnökét, hogy ne engedélyezze a kiadást. A szerzőt a könyv megjelenését követően menesztették állásából.

Verdier könyvében megkérdőjelezte a globális felmelegedésről kialakult elméleteket, valamint azzal vádolja a kormányt és a médiát, hogy szándékosan félrevezeti a közvéleményt, és egy egész “klímaváltozás-ipart" tart működésben, amit arra terveztek, hogy az embereket rettegésben tartsa. Verdier szerint a klímaváltozás dogmája egy háborús gépezet, aminek feladata nem csak az, hogy általános fenyegetettség érzetet alakítson ki az emberekben, de egész népeket és országokat tart rabláncban. A szerző a szakmában szerzett több mint húsz évi tapasztalat után azt állítja, hogy a tudósok szándékosan manipulálják a közvéleményt, mert ezzel nem csak egész országok lakosságát lehet stresszben tartani, de az országok gazdasági életét is manipulálják, a francia kormány pedig mindehhez hozzájárulását adja.

Verdier emellett nyílt levelet fogalmazott meg a francia államfőnek, amiben kijelenti; nyilván ő már most értesült arról, hogy a COP21 klímakonferenciának nem lesz semmilyen eredménye, mint az előző húsznak sem. Úgy tesznek, mintha “megmentenék a világot", de eközben a klímaváltozás kapcsán kialakult dogma visszavezethető egyszerű gazdasági és politikai érdekekre.

A meteorológus szombaton jelentette be, hogy menesztették a TV-csatornától, és hangsúlyozta, hogy az ő menesztése is élő bizonyítéka annak; a klímaváltozás esetében egy dogmával állunk szemben, annak megkérdőjelezőire pedig se a vélemény szabadságát, se az információ szabadságát kimondó elvek nem érvényesek.


http://www.hidfo.ru/2015/11/meteorologuskent-sem-szabad-meg-ellent-mondani-a-dogm aknak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rogán: egy szegednyi bevándorló letelepítését jelentheti a
  2015-11-02 18:54:28, hétfő
 
  Mi az,hogy a saját hazájuk nem veszi vissza őket?Hol élünk,komolyan?
Tóni, ki kéne velük tóni. Most kellene otthagyni az egész EU bagázst. Most meg lenne rá a nyomós ok. Hiába ijesztgeted az UNIÓ-t és nyugtatod magad az Európai Bírósággal, ha nem lépünk ki, ezt a szart is le fogják nyomni a torkunkon, akár tetszik akár nem.

Miféle axióma, miféle megfellebbezhetetlen igazság amely szerint bármelyik országnak egy másik ország nyomására nyelvet nem tudó, agresszív, gazdasági "menekülttömeget" KELL befogadnia. Ki találta ezt ki? Mi köze Magyarországnak a migránsokat adó országokhoz? Milyen háttéralkukat kötöttek itt a fejünk fölött? Milyen alapon "kötelező" bárkit befogadni akit nem ismerünk, nem ismert a szándéka és teher egy nálunk sokkal fejlettebb országnak is....?

****

2015. november 2. 16:28


Rogán: egy szegednyi bevándorló letelepítését jelentheti a kvóta


A miniszterelnök kabinetfőnöke szerint a brüsszeli kvótarendszer ötéves távlatban egy szegednyi ember betelepítését jelentené Magyarországra. Rogán Antal hétfőn az Országgyűlésben azt mondta: a kvóta kötelező betelepítést jelent, azt a magyar kormány jogtalannak tartja, és szeretne az Európai Bírósághoz fordulni emiatt. Zoom A miniszter Kósa Lajos (Fidesz) napirend előtti felszólalására válaszolt, aki szerint a hétvégén kiderült, hogy Soros György amerikai milliárdos áll "a betelepítési kvóta" mögött. Rogán Antal azt mondta, a kvóta azt jelenti, hogy az Európai Unió kötelezően be akar telepíteni a nemzetállamokba bevándorlókat, függetlenül attól, hogy arról mit gondolnak a nemzeti parlamentek, kormányok vagy az emberek. A kötelező betelepítési kvótát - folytatta - egy képlet alapján határozzák meg. Rogán Antal egy lapon felmutatta "a Juncker-képletet". Mint mondta, Soros Györgyhöz hasonlóan Németország is egymillió bevándorlóra számít idén, és ha "a Juncker-képletből" indul ki, akkor annak alapján Magyarországnak évente 13 200 embert kellene letelepíteni. Ha 1,2 millió emberrel számolnak, akkor évente több mint 15 ezer ember betelepítését jelentené - tette hozzá. Rogán Antal emlékeztetett arra, hogy a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézete szerint öt éven keresztül folytatódik a bevándorlás. A miniszter szerint családegyesítések is lesznek, és akkor a képlet alapján a betelepítési kvóta "egy szegednyi ember betelepítését jelenti Magyarországra öt esztendő leforgása alatt". Közölte, a kvótarendszer értelme is megkérdőjelezhető, az nem oldja meg, hanem súlyosbítja a válságot, és nem ad választ az elhelyezési kérdésekre. A magyar kormány a kötelező kvótát nem tartja elfogadhatónak - hangsúlyozta. Rámutatott, hogy akár a schengeni rendszer is veszélybe kerülhet, mert egyes európai országok visszaállítják a határaikat. Jelezte, a magyar kormány jogtalannak tartja a kötelező kvótarendszert, mert az európai vezetőknek nem volt hatáskörük ebben kötelező döntést hozni, ezért más európai kormányokhoz hasonlóan a magyar is szeretne az Európai Bírósághoz fordulni. Ehhez szükség lesz az Országgyűlés és az emberek támogatására is - jelezte.


(MTI)
Forrás: https://kuruc.info/r/2/150612/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sokat tudhat, meg kell védeni a konkurenciától :)
  2015-11-02 16:59:14, hétfő
 
  Elvitte a rendőrség a Vatikán volt gazdasági miniszterét

2015. november 02., hétfő, 15:59 Utolsó frissítés: 36 perccel ezelőtt

Szerző: hvg.hu

Bizalmas vatikáni iratok szivárogtatásáért vették őrizetbe a volt vatikáni gazdasági minisztert és egy vele együttműködő lobbistát - írja a Corriere.it.

Bilincsben vitték el Lucio Angel Vallejo Balda a Vatikán volt gazdasági- és prefektúraminiszterét, az 54 éves spanyol egyházi méltóságot azzal gyanúsítják, hogy bizalmas vatikáni iratokat szivárogtatott ki két, még meg nem jelent könyvhöz.

Vele együtt vették őrizetbe Francesca Immacolata Chaouquit, a 32 éves olasz lobbista ugyanannak a gazdasági és közigazgatási bizottságnak volt a tagja, amelyet Vallejo Balda vezetett korábban, és ahová éppen a spanyol egyházi vezető jelölte őt.

A szombatról vasárnap virradóra végrehajtott őrizetbe vételekről a vatikán szóvivője, Federico Lombardi tett bejelentést. A vatikáni igazságszolgáltatás szerint a két őrizetbe vett működött közre, két, még meg nem jelent könyvben olvasható kiszivárogtatásában. Az egyik könyv Gianluigi Nuzzi Via Crucis című könyve, a másik Emiliano Fittipalditól az Avarizia (Kapzsiság) című munkája.

A női gyanúsítottat el is engedték, ő szabadlábon védekezhet, Vallejo Balda viszont zárkában marad.

A szóvivő emlékeztetett rá, hogy a bizalmas vatikáni dokumentumok kiszivárogtatása a vatikáni törvények szerint bűncselekménynek minősülnek.


http://hvg.hu/vilag/20151102_Elvitte_a_rendorseg_a_Vatikan_volt_gazdas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egészséges önvédelem!!!
  2015-11-02 16:42:41, hétfő
 
  Kezd ijesztő méreteket ölteni a menekültellenesség Németországban

2015. november 02., hétfő, 09:56 Utolsó frissítés: 6 órája

Szerző: hvg.hu

Több német városban is újabb menekültellenes támadások történtek a hétvégén. Volt, ahol baseballütőkkel támadtak meg szíriai menekülteket, de Németországban nem engedélyezett pirotechnikai eszköz is robbant egy menekültszálló ablaka alatt.

Több mint 100 menekültellenes és szélsőjobbos ember próbálta megakadályozni erőszakos módon egy szászországi kisváros, Meerane pályaudvarán, hogy továbbhaladjon egy menekülteket szállító vonat. A Mopo24 nevű oldalon videó is megjelent: az erőszakos cselekményekben részt vevők a rendőrökre is rátámadtak. Három embert elfogott a rendőrség.

https://youtu.be/f0k95MAvRi0

A német Bild összesítése szerint Magdeburgban is történt valami: vasárnap kora reggel egy 20-30 fős csoport három szíriai menekültet támadott meg baseballütővel. A rendőrség közbeavatkozott, a tettesek elmenekültek, egyikük azonban előtte még megfegyegetett egy rendőrt, aki paprikaspray-vel fújt rá. A rendőrség egy 24 éves tettest őrizetbe vett.

Wismarban szombat este két szíriai menekültet fenyegetett, majd támadott meg baseballütővel egy csoport, akiknek tagjai sálakkal takarták el arcukat. A sérülteket kórházba szállították, a 20 fős csoport tagjai elmenekültek.

Freitalban egy hálószoba ablak alatt robbant fel valami vasárnapra virradó éjszaka, a berobbanó ablaküveg megsebesítette az ott alvót. Kiderült: egy Németországban nem engedélyezett pirotechnikai eszközt használtak az ismeretlen tettesek. A kétszintes ház földszintjét menekülteknek rendezték be.

A szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) adatai szerint az idén legkevesebb huszonkét gyújtogatásos támadás történt menekültszállások - többnyire még üresen álló épületek - ellen. A belső elhárításért felelős nemzetbiztonsági szolgálat szerint valószínűleg nem országosan szervezett, központilag irányított támadássorozatról van szó. Erre utal, hogy az eddig azonosított elkövetők 70 százaléka a gyújtogatás helyszínének térségéből, vagy az adott településről származik.




http://hvg.hu/vilag/20151102_Kezd_ijeszto_mereteket_olteni_a_menekulte#utm_source =hvg_daily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2015_11_02&type-id =HvgDaily&user-id=572662BE&utm_content=normal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Migránsimádat: gyomorforgató kampány Németországban
  2015-11-02 16:13:02, hétfő
 
 
Migránsimádat: gyomorforgató kampány Németországban

nemet-menekult-kampanyvideo-e1446044216378-1024x575


“Társadalmi érzékenyítő kampányt" indított a németországi Caritas segélyszervezet, melyben arra hívja fel a figyelmet, hogy az év végéig az országba érkező 800 ezer menedékkérő éppen ugyanennyi esélyt is jelent, amivel élni kellene.

Ő rúgja majd a győztes gólt a világbajnokságon a németeknek? Ők lesznek a boltod törzsvendégei? Ő az a szerelő, aki tényleg el is jön, amikor ígéri? Ők nyitják majd meg a kedvenc éttermedet? Ők fizetik majd egyszer a nyugdíjadat? Ők lesznek életed legjobb szomszédjai?

12109617_10153647729518194_1809076497_n

Többek között ezeket a sületlen és felháborító kérdéseket teszik fel a németországi Caritas segélyszervezet aktivistái új kampányuk során, miközben migránsok képeit mutogatják.

Nyolcszázezer ezer menekült - 800 ezer esély, éljünk vele - üzenik.

Eközben országszerte sorra érkeznek a hírek felgyújtott menekültszállókról. A hazaszerető és tisztánlátó németek nem esélyt, hanem súlyos problémát látnak a migránsok áradatában.

Delhir.info


http://hunmob.com/migransimadat-gyomorforgato-kampany-nemetorszagban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2015.10 2015. November 2015.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 544 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 188
  • e Hét: 10455
  • e Hónap: 21566
  • e Év: 175062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.